“O săptămână la munte”

Am primit din partea ANAT un comunicat de presă care ne informează asupra lansării programului  “O săptămână la munte”, care se va derula pentru două luni, în perioada 14 aprilie – 14 iunie 2013.

Tarifele practicate in cadrul acestui program special de catre hotelurile de la munte vor fi neschimbate fata de anii trecuti. Aceste tarife sunt cu pana la 40% mai mici fata de tariful de receptie din aceasta perioada.

Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa sunt urmatoarele:

la hotel, vila, cabana 2*   161 lei / sejur

la hotel, vila, cabana 3*   259 lei / sejur

la hotel, vila 4*                 368 lei / sejur.

Durata unui sejur este de 5 nopti, incepand duminica si terminand vinerea, in perioada

14 aprilie – 14 iunie 2013.

Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi si cu alte date de intrare in intervalul stabilit.

 Programul “O saptamana la munte” are ca scop cresterea gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turistii romani si totodata, utilizarea cat mai eficienta a hotelurilor si pensiunilor din zona montana.

Pentru fiecare serie de turişti vor fi asigurate în medie aproape 600 de locuri de cazare, ceea ce înseamnă un total de aproape 5400 de locuri pentru cele 9 săptămâni de desfăşurare a programului.

Acest pachet de servicii la preţuri foarte mici,  poate fi achiziţionat de la hotelurile sau agenţiile de turism care derulează acest program sau de pe site-ul  http://www.anat.ro/minipreturi/munte/unitati_cazare.php, unde găsiţi lista cu unităţile de cazare care au adoptat acest program.

Vă dorim o vacanţă plăcută!

Ovidiu

[shareB]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.