89640 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Mini-întâlniri zonale/ocazionale

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.09.2018
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2018

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 

   

NOTĂ: ARTICOL OFFTOPIC

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Micro-mini întâlnire la Bordenii Mici, invitaţi de Mihaela Voicu


De mai mult timp, Mihaela Voicu ne-a invitat să-i facem o vizită la ea la ţară la Bordenii Mici, localitate aflată la o distanţă de cca 20 km de Ploieşti. Că anunţul a picat în luna de concedii, că ˝somnoroase păsarele pe la cuiburi nu se-adună,˝ c-o fi, c-o păţi, data definitivă s-a stabilit acum două zile pentru vineri 7 sept. De ce vineri? Pentru că sâmbătă şi duminică sunt sărbători mari şi majoritatea userilor îşi serbează Mariile şi Anele din familie sau prieteni, că mai târziu se strică vremea şi nu mai putem vedea grădina, că gazda Mihaela nu mai e disponibilă... gata, s-a stabilit. Numai că republica Ploieşti a anunţat şi ea o întâlnire vineri la prânz la restaurantul Da Vinci. Măi să fie! Voiam s-o cunosc pe Mihaela la ea acasă dar restaurantul nu-mi surâdea. Era suficient că plecam hai-hui, era prea mult să mă prindă noaptea pe meleaguri străine. Mai era şi problema transportului. Nici nu vă închipuiţi ce greu este fără maşină, după ce zeci de ani ai spus ˝Mână şofer! ˝ Salvarea a venit din două părţi: Traian Leuca s-a oferit să vină să ne ia pe mine şi pe Mihaela Vulpe din gara Ploieşti Vest şi să ne ducă la Bordenii Mici şi vulpiţa a reţinut bilete dus-întors la Softrans ( este o fată f. aplicată) Că am trecut printr-o aventură, că Mihaela Vulpe a prins un blocaj de 40 minute şi am pierdut trenul, nu se pune. Am ajuns cu bine la Bordeni unde venise deja Violeta Balasa dar şi acolo am nimerit greu din cauza numerelor stradale. Mihaela Voicu ne întinsese un covor pe iarbă, să moară de invidie cel de la Cannes. Alături fâlfâia un tricolor mare, cam decolorat, semn că stă de strajă zi şi noapte, bătut de ploi şi soare.

Actul1: Prezentarea casei

Casa este în stil autentic românesc atât în exterior cât şi în interior. Pe prispă era întinsă o masă mare care a rezistat cu brio sub povara farfuriilor cu diverse feluri de mâncare. În camere ne-a prezentat o ladă veche de zestre, un cufăr din al doilea război mondial, perdele de acum o sută de ani. Tot timpul am spus că Mihaela Voicu are un talent deosebit în prezentarea detaliilor şi miniaturilor: păpuşi de cârpă, ulcele, strachini, preşuri de ţară, toate erau de bun gust, toate erau autentice. Să nu credeţi că această casă are privata în fundul curtii unde ţi se dă şi un băţ să te aperi de câini. Nu, casa are centrală elecrică, cameră de baie şi tot confortul epocii în care trăim. Mă gândesc că ar putea fi înfiinţat un muzeu local cu obiecte populare.

Actul2: Masa

Ce pot face nişte afaişti serioşi când se aşează la o masă? Beau şi mănâncă. După ce Mihaela Voicu ne-a revigorat cu cafele, că de! venisem de la drum, a început potolul proprizis. Caşcaval, telemea, roşii, crenvursti cu muştar, mici-mari, cartofi, bere cu şi fără alcool. Nu ne-am desminţit: am mâncat ca după un drum pedestru lung de zeci de km. Deja eram sătui când au început să curgă platourile cu prăjituri: tartă cu fucte, alta cu vişine, kek, o prăjitură mousee cu cremă, alta cu dovleac, fructe iar cafea. Mai vreţi? Fiecare din noi a luat prăji şi fructe pentru acasă. În privinţa ajutorului, Mihaela Vulpe a fost formidabilă, în sensul rapidităţii, o adevărată Samantha, dacă mai ştiţi cine era! Tot ea a adus cele mai multe prăjituri. Atenţie! Vio n-a mâncat pâine ca să-şi menţină greutatea iar soţia lui Traian este mult mai suplă faţă de ultima întâlnire

Actul3: Grădina

Pe o suprafaţă de 2000mp grădina are de toate: meri cu crengile lăsate sub povara fructelor, peri cu pere enorme (mi-a oferit pentru acasă o pară pe care am cântărit-o 580 gr), mure, struguri de ţară, salcâm sădit de ea şi care în câţiva ani a crescut enorm. Într-un colţ, pietrele funerare ale câinilor şi pisicilor pe care le-a avut. Şi flori, multe flori.Chiar faptul că nu este foarte îngrijită sugerează acel Retour a la nature de Rousseau.

Actul 4: Restaurantul şi întoarcerea mea la Buc

În maşina Violetei s-a urcat Mihaela Vulpe care au pornit spre restaurant unde începuseră să se adune deja câţiva afaişti. Traian m-a dus la gară. M-a impresionat că m-a condus şi gazda. Era ora 16 şi Vulpiţa îmi reţinuse bilet la Softtrans pentru 16.45. După ce am coborât 30 de trepte ca să le urc din nou pentru peronul 3, la nici 5 minute a fost anunţat un tren spre Bucureşti care oprea numai la Buftea. Imediat mi-a trecut prin cap o idee. Cât a stat două minute în staţie, am căutat un conductor, i-am spus că n-am bilet şi cât mă costă? Şi astfel am mers cu Naşu (sper să nu-i facă nimeni vreun rău că eu neg tot ce am scris)

Actul5: Dovada, câteva poze

M-am simţit şi eu şi ceilalţi foarte bine şi-i mulţumesc Mihaelei Voicu pentru primirea făcută şi familiei Leuca pentru uşurarea transportului

---
Impresii încărcate de Michi in 07.09.2018 19:39:56

Validat / Publicat: 07.09.18 20:38:31


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în zSTRATOSFERA
VIZUALIZĂRI: 1371


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  62 PMA (din 62 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 7 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 37]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- Zoazore
[08.09.18 22:10:50]
» mesaj pers

   @traian. leuca::*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[10.09.18 20:21:43]
» mesaj pers

   @Michi: Nu ne-ați spus cât ați dat la naș pe tren! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- vulpe mihaela
[10.09.18 21:32:17]
» mesaj pers

   @Zoazore: As zice ca... 7 lei :) !!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[10.09.18 22:38:40]
» mesaj pers

   @vulpe mihaela: Taxarea în tren ar fi fost 21 lei. Am dat 10 în care s-a inclus şi locul (că era vagonul plin) şi săru´mâna la coborâre. Merită! .

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- vulpe mihaela
[10.09.18 22:41:17]
» mesaj pers

   @Michi: 😂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[10.09.18 22:59:23]
» mesaj pers

   @Michi: Wow... v-ați făcut relații la tren! Ia aranjați cu Nașu pentru o mini întâlnire AFA în Orient Expres! Indiferent pe ce rută. Poate fi și tur/retur. Dăm ceva acolo, fiecare... 10 euro, e suficient?

   Sau, dacă tot aveți experiență, ne urcăm și gata! Mai departe ne descurcați!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[10.09.18 23:15:58]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu: :):):)

   Bună glumă!!!

   Sau... cine știe?!

   Pupici:*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Tricolor în faţa casei -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008061">Şterge vot</a></div><span id="v91008061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Tricolor în faţa casei
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] În dreapta covorul Cannes2 -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008062">Şterge vot</a></div><span id="v91008062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] În dreapta covorul Cannes2
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Nu vă plac florile? -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008065">Şterge vot</a></div><span id="v91008065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Nu vă plac florile?
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Anexa a casei -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008067">Şterge vot</a></div><span id="v91008067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Anexa a casei
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [SEP-2018] Ladă de zestre -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008068">Şterge vot</a></div><span id="v91008068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Ladă de zestre
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [SEP-2018] În stânga lada de război. Traian şi Mihaela2 admiră interiorul -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1008069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008069">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] În stânga lada de război. Traian şi Mihaela2 admiră interiorul
foto Michi [07.09.18] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Gazda ne dă explicaţii -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008071">Şterge vot</a></div><span id="v91008071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Gazda ne dă explicaţii
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Aranjament de muzeu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008072">Şterge vot</a></div><span id="v91008072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Aranjament de muzeu
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Farfurii şi păpuşi -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008073">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008073"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008073">Şterge vot</a></div><span id="v91008073" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008073)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008073Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008073MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Farfurii şi păpuşi
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Pastila de serotonină -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008074">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008074"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008074">Şterge vot</a></div><span id="v91008074" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008074)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008074Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008074MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Pastila de serotonină
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Cât de bine ne simţim! -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008075">Şterge vot</a></div><span id="v91008075" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008075)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008075Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008075MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Cât de bine ne simţim!
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Deocamdată masa e goală -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008077">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008077"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008077">Şterge vot</a></div><span id="v91008077" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008077)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008077Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008077MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Deocamdată masa e goală
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Vio şi Traian -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008079">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008079"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008079">Şterge vot</a></div><span id="v91008079" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008079)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008079Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008079MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Vio şi Traian
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [SEP-2018] Vio şi dna Leuca -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008080">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008080"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008080">Şterge vot</a></div><span id="v91008080" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008080)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008080Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008080MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Vio şi dna Leuca
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Bunătăţuri -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008081">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008081"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008081">Şterge vot</a></div><span id="v91008081" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008081)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008081Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008081MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Bunătăţuri
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [SEP-2018] Mihaela Vulpe- Samantha -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008082">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008082"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008082">Şterge vot</a></div><span id="v91008082" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008082)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008082Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008082MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Mihaela Vulpe- Samantha
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] Să aveţi poftă! -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008083">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008083"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008083">Şterge vot</a></div><span id="v91008083" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008083)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008083Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008083MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Să aveţi poftă!
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Pe Vio n-o tentează -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008085">Şterge vot</a></div><span id="v91008085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Pe Vio n-o tentează
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Aşa-i că nu se poate rezista? -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008086">Şterge vot</a></div><span id="v91008086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Aşa-i că nu se poate rezista?
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Bere cu şi fără alcool -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008088">Şterge vot</a></div><span id="v91008088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Bere cu şi fără alcool
foto Michi [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] În grădină -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008090">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008090"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008090">Şterge vot</a></div><span id="v91008090" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008090)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008090Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008090MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] În grădină
foto Michi [07.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] Mărul face mere -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008092">Şterge vot</a></div><span id="v91008092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Mărul face mere
foto Michi [07.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Părul face pere -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1008093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1008093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1008093">Şterge vot</a></div><span id="v91008093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1008093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1008093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1008093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Părul face pere
foto Michi [07.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.137511968613 sec