67621 
nu sunteţi logat. - LOGIN
2016 Întâlnire AFA - Complex Diamond, Cinciş HD

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.03.2016
DE
Avatar Carmen Ion
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN București
înscris/ă în 26.03.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAR-2016

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
8.33
  

   

NOTĂ: ARTICOL OFFTOPIC

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Cinciş 2016 (n-am găsit altă rimă...)


- O să scrii despre Cinciş? m-a întrebat maria55 la plecare.

- Nuuu, n-am timp, mă aşteaptă multă treabă acasă, i-am răspuns.

Şi uite că mă dezic. Ce-o fi cu mine? Adevărul e că, descărcând fotografiile de la Cinciş, mi-am dat seama că simpla lor postare n-ar fi fost suficientă, era musai să le însoţesc de un text. Iar de aici până la scrierea unui review la cald, ba chiar „la fierbinte” n-a mai fost decât un pas. Vă previn însă că n-am de gând să fac recenzia hotelului sau vilei în care am stat, şi nici să povestesc despre mâncare sau obiectivele vizitate în excursia de sâmbătă – îi las pe alţii să o facă şi mă voi mulţumi să comentez (sau să cârcotesc, după caz) de pe margine. Nu de alta, dar de mâine trebuie neapărat să mă ocup cu chestii aducătoare de venituri, ca să-mi pot finanţa călătoriile viitoare. :)

Aşadar, să-i dau drumul cu impresiile personale.

Mulţumiri

Ca persoană civilizată ce mă pretind a fi :) , voi începe prin a adresa mulţumiri tartorului principal – adminul Cornel – „vinovat” de crearea acestui site, care îmi permite să bat din când în când câmpii, cu graţie sau nu, pe teme turistice sau nu, ca şi de organizarea întâlnirilor anuale AFA, eu aflându-mă la a doua. Sunt conştientă de complexitatea logisticii implicate în aducerea laolaltă a unui puhoi de lume de cele mai diverse vârste, meserii, interese, având un singur element comun: pasiunea pentru călătorii. Şi tocmai de aceea aduc mulţumiri şi celor care l-au ajutat pe Cornel cu întâmpinarea, înscrierea şi „scuturatul de bani şi de cadouri de tombolă” a userilor, ghidajul şi fluieratul după cei întârziaţi în excursie, precum şi „fabricantelor” de dulciuri, graţioşilor lebădoi şi totodată „băieţi de la Căpâlna”, piromanilor! , creatorilor de pliante şi ecusoane, aducătorului de vin fiert etc. Dacă am uitat pe careva, îmi cer iertare, n-a fost cu intenţie.

Socializarea

Interacţiunea cu membrii AFA fiind (cel puţin pentru mine) scopul fundamental al întâlnirii, mă declar mulţumită la acest capitol: am reuşit să discut sau măcar să schimb câteva vorbe cu mai toţi participanţii.

Şi încep – cum altfel? – cu Mama Michi, o doamnă minunată, faţă de care am toată admiraţia şi cu care m-am întreţinut cu mare, foarte mare plăcere. Mai e nevoie să vă spun că Michi a fost cu noi în excursie şi a „bifat” cu brio toate obiectivele (care nu au fost puţine!), în timp ce pe mine, la un moment dat, m-a trădat genunchiul drept?!! A secondat-o cu mult umor domnul Ariton. Îmi doresc din inimă să îi revăd la fel de sănătoşi şi anul viitor, şi peste doi ani, şi tot aşa...

Continui cu o altă doamnă, augusta iulianic, „prima inter pares”, number 1 all time – tot respectul, Iulia, te citesc mereu cu mare interes.

Pe primul loc în topul pe 2015 al userilor AFA s-a situat traian. leuca, un veteran al site-ului care, nu ştiu cum, dar izbuteşte de fiecare dată să mă captiveze cu povestirile şi fotografiile lui şi să mă facă să simt că AmFostŞiEuAcolo, cu toate că n-avem aceleaşi preferinţe în materie de destinaţii turistice. Pe podium au urcat apoi doi tineri domni cu o ascensiune fulminantă în anul trecut: tata123, pe care l-am cunoscut la Cinciş şi, trăgându-l de limbă, am aflat ce meserie are (ceea ce explică... tot, dar sunt discretă şi îl las pe el să vă dezvăluie misterul, dacă va dori!), şi simpaticul cuplu Dan&Ema, pe care l-am revăzut cu plăcere după ce ne-am cunoscut în iarna asta la Pavilionul H.

Am fost superinspirată când am lansat invitaţia de a sta cu noi la masă unui număr de trei useriţe care scriu superb, se numără printre preferatele mele şi sunt, pe deasupra, şi „fete de gaşcă” – crismis, elviramvio şi irinad, ca şi lui xpac, care m-a lăsat cu gura căscată cu experienţele lui vaaaste în materie de Grecia. Şi eu şi Adrian ne-am simţit extraordinar de bine în compania lor: am râs cu lacrimi, am povestit câte în lună şi în stele, ne-am oferit reciproc ponturi turistice. Vă salut pe toţi cu mare drag!

Cu cine altcineva am mai socializat? Într-o ordine absolut aleatorie: cu zăpăcita (fost zăpăcitul) de Zoazore; cu energicele şi devotatele maria55, adri-nico, roth, ANILU şi nicole33; cu nebunii de papone, iulian68, clau70 şi kelyboy; cu pepsi70 (La Mulţi Ani din nou şi aştept pozele tale profi); cu BOGDAN DSN, care m-a „îmbolnăvit” de invidie cu ultimele postări din zonele Merano, Dolomiţi, Tirol; cu austriacul claudiu 71 (care m-a penalizat o dată cu un vot negativ; ca să vezi!); cu urjanclaudiu (toată stima pentru felul cum promovezi drumneţiile montane); cu bujie, msnd şi doinafil. Şi cu alţii şi altele, deşi nu cu toată lumea – îmi pare rău şi vă asigur că mi-aş fi dorit asta. Dar n-au intrat zilele în sac!

„Last but not least”, nu pot să nu amintesc aici de puştiul CosminZichil, care m-a impresionat de la primul review şi primele poze postate şi pe care îl îndemn să scrie în continuare, aşa cum îi îndemn, de altfel, pe toţi cei sosiţi recent pe site: dragilor, e mereu nevoie de forţe proaspete, de câte un suflu nou care să ne mai trezească din amorţire atunci când dăm semne de oboseală sau lehamite... Şi apropo de junele Cosmin, dacă nu ştiaţi, aflaţi că între el şi Michi (o tutuiesc pentru că mi-a dat voie, aşa cum vă dau şi eu voie, ba chiar insist să-mi spuneţi pe nume, indiferent cât de tineri/tinere sunteţi, cu toate că peste foarte puţin timp voi fi nevoită să-mi schimb încadrarea de vârstă, trecând la ultima rubrică, fir’ar să fie de treabă! :) ) diferenţa dintre cei doi este de... hai să vă văd dacă ghiciţi: 60 DE ANI! Ei da, asta zic eu că spune tot ce era de spus despre AFA!

Vă mulţumesc tuturor că aţi spus „prezent” la întâlnirea de la Cinciş şi că aţi creat o atmosferă foarte plăcută, prielnică discuţiilor de tot felul, schimburilor de impresii şi cunoaşterii mai bune între noi. Căci între prietenia virtuală şi cea „face to face”, eu una, fiind de modă veche, optez pentru a doua.

Au existat însă şi câţiva useri dragi mie a căror absenţă am resimţit-o: amero, Marian Preda, Robert, marocanu21, vega06, dabator, balasa violeta, larissa, zuftim (ce e cu tine, unde ai dispărut?) şi alţii, prea mulţi pentru a-i enumera pe toţi, dar pe care sper să îi revăd cât de curând. Un gând bun şi pentru spanioloaica alinaro, pe care am cunoscut-o (sau mai corect spus, ea m-a recunoscut după pozele postate pe AFA) anul trecut pe aeroportul Otopeni – mi-aş dori mult să putem sta cândva la taclale „pe viu”.

Excursia

Mă felicit că am insistat, alături de Michi, pentru închirierea unui microbuz pentru excursia de sâmbătă – până la urmă, s-a ajuns la două microbuze. În afara confortului asigurat, am avut parte şi de ghizi competenţi, atât la Castelul Huniazilor, cât şi mai departe, în Ţara Haţegului, unde am vizitat rezervaţia de zimbri, biserica Sf. Maria Orlea, situl arheologic şi legendariumul de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa (pentru muzeul arheologic nu a mai fost timp) şi biserica Densuş. Însoţitorul nostru, tânărul istoric Dacian Muntean, m-a impresionat profund nu numai cu vastele lui cunoştinţe, ci şi cu pasiunea pe care o pune în munca pe care o face. Iar Ţara Haţegului merită cu prisosinţă şi certitudine o cercetare amănunţită.

A fost un tur bine gândit şi organizat (deşi cam solicitant), din care ne-am ales cu o grămadă de informaţii pe care vă las pe voi, stimaţi colegi, să ni le împărtăşiţi în viitoarele voastre articole.

Mici cârcoteli (că fără ele nu se poate!

Marea problemă a acestei escapade de weekend a fost, din punctul meu de vedere, costul! Una peste alta, noi am cheltuit circa 1.100 de lei, cam mult pentru două zile şi aproape dublu faţă de suma alocată anul trecut pentru întâlnirea de la Belvedere Predeal. Rezultatul? Luna aceasta voi rămâne restanţieră la plata întreţinerii :( . Şi asta în condiţiile în care am optat pentru cazarea la vilă, mai ieftină cu 100 sau 150 lei decât o cameră la hotel...

Aş vrea să mă fac bine înţeleasă: pentru mine cel mai mult a contat posibilitatea întâlnirii sau reîntâlnirii cu colegii de pe AFA, şi pentru asta eram pregătită de ceva sacrificii. Totuşi, aş fi preferat ca pachetul să cuprindă, ca anul trecut, cazare cu mic dejun + cină şi să ştim de la bun început costurile. Aşa, abia după mult timp de la înscriere şi plata avansului am fost informaţi cu privire la cină şi, recunosc, pentru mine surpriza a fost una neplăcută: persist în părerea că 50 lei (pentru că nouă atâta ni s-a cerut pentru toate cele (numai) trei alternative de cină) a fost mult pentru ceea ce ni s-a oferit. În aceste condiţii, am fost nevoiţi să compensăm cu adăugiri deloc neglijabile la ambele capitole - „solide şi lichide”, ceea ce a însemnat alţi bani.

Dacă mi se va răspunde din nou că astea sunt preţurile practicate de un hotel de patru stele, voi răspunde (din nou) că nicio astfel de comparaţie nu stă în picioare, pentru simplul motiv că nu a fost vorba de 2 sau 4 persoane, ci de un grup de circa 100 de oameni, pentru care se putea negocia un pachet cu un preţ mai bun. Părerea mea! Iar dacă, pe de altă parte, mi se va spune că dacă nu-mi convenea puteam să mă retrag şi să primesc banii înapoi, voi răspunde cu o întrebare: păi ăsta a fost scopul?!!

Al doilea element care a ridicat considerabil costul acestui weekend a fost transportul. Eu înţeleg ideea că AFA este – cum să zic? – un site cu acoperire la nivel naţional, interesat de promovarea diverselor zone din ţară. Pe de altă parte însă, nu pot să nu remarc că majoritatea participanţilor au fost bucureşteni, că la Cinciş nu se poate ajunge – practic – decât cu maşina şi că distanţa de circa 425 km x 2 de la Bucureşti la Cinciş implică nişte cheltuieli serioase cu carburantul (plus oboseala drumului!). Aş fi preferat un loc situat la calea ferată, ca să mă pot deplasa mai comod şi mai ifetin (fiind pensionari, atât eu cât şi Adrian beneficiem de reducere de 50% la transportul pe calea ferată). Predealul a fost pentru noi o soluţie ideală şi poate că pe viitor se va găsi ceva asemănător, mai ales că nu toată lumea are maşină.

În rest, îi las pe ceilalţi paricipanţi să comenteze pe seama hotelului şi restaurantului, cu precizarea că noi am fost destul de mulţumiţi de condiţiile de la vilă (cu mici minusuri, dar nu vreau să cârcotesc în plus).

Închei prin a vă dori tuturor sănătate şi puterea de a călători şi a scrie în continuare pe AFA. Iar în acest „tuturor” îi includ pe: 1) aceia care mă citesc şi mă apreciază; vă mulţumesc din inimă pentru voturi şi ecouri, care – nu mă ascund – îmi fac mare plăcere; 2) aceia care se declară admiratori ai mei, susţin că mă citesc dar nu mă votează (aproape) niciodată; pe bune? ce altă metodă mai corectă şi mai bună de a-ţi arăta aprecierea decât votul? ; 3) aceia cărora le sunt indiferentă sau care nu au aflat de mine pentru că au alte destinaţii preferate şi alţi useri pe care îi urmăresc; având în vedere numărul mare de înscrişi pe AFA, nu e deloc de mirare că acest contingent este de departe cel mai numeros...; 4) aceia care, din varii motive, nu mă plac :( – e dreptul lor, e ceva firesc la urma urmei şi nu mă deranjează atâta timp îşi manifestă antipatia în mod regulamentar şi civilizat.

Ce ne-am face dacă am fi toţi la fel şi dacă ne-am iubi unii pe alţii necondiţionat? Ce plictiseală...;)

Vă îmbrăţişez cu drag pe TOŢI! Pozele le postez mâine, acum nu mai am timp.

---
Impresii încărcate de Carmen Ion in 20.03.2016 22:06:15

Validat / Publicat: 20.03.16 22:33:24


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în zSTRATOSFERA.
VIZUALIZĂRI: 2366


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Carmen Ion); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22070 PMA (din 72 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 12 ecouri scrise la acest articol [pagina 3, ecourile 61 - 72]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- Carmen Ion
[22.03.16 09:20:09]
» mesaj pers

   @webmaster26 - Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[22.03.16 10:33:37]
» mesaj pers

   @Carmen Ion - Mă bucur că v-am cunoscut și în același timp îmi pare rău că nu am avut timp sufcient pentru discuții. Poate data viitoare timpul va fi mai generos cu noi. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru statutul de „tânăr cu ascensiune fulminantă” ce mi l-ați acordat în articol. Felicitări pentru activitatea pe care o practicați cu atâta pasiune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Carmen Ion
[22.03.16 18:44:09]
» mesaj pers

   @tata123 - Şi eu mă bucur că "m-ai ascultat" şi ai venit la întâlnire, răspunzând astfel curiozităţii (justificate!) a multor colegi, care doreau să te cunoască personal. Ar fi fost cel puţin ciudat ca un user clasat pe podium să fie lipsă la apel! Statutul de "tânăr cu ascensiune fulminantă" l-ai câştigat pe merit prin articolele excelent documentate şi mă aştept ca şi în acest an să mă încânţi cu reviews-uri la fel de bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- Admin
[25.03.16 09:11:12]
» mesaj pers

   @maria55 & all revin la cele de mai jos

În jur de 15 iunie am oricum în plan premierea unităţilor de cazare de pe Litoral

    Ce-aţi zice de un "bis" pe Litoral? (în weekendul de la mijloc de iunie)

   Începusem să caut variante, însă am renunţat, am abandonat. Nu va mai fi nicio altă Întâlnire pe Litoral.

   Am obosit să încerc să asigur să fie totul cât mai bine, chiar și pentru cei pretenţioşi / exigenţi; e extrem de dificil să găsești ceva *perfect*, chiar Antalya de-aș fi ales, sunt CONVINS că un turist merge "în inspecţie" găseşte, dacă vrea, "material". (Precizez şi subliniez că nu acuz pe nimeni de nicio "inspecţie" mai sus, a fost doar cu titlu de exemplu)

   Mă simt descurajat, înstristat, demotivat. Nu mai sunt dispus să-mi asum "riscurile" unor alte astfel de stări.

   Rămâne să ne întâlnim într-un cadru mai restrâns, doar noi, pe-acolo.

   


   [adăugat ulterior], Explicitez , c-am fost întrebat, şi nu-i nimic "secret": "cadru restrâns" = doar eu, cu "filiala locală" (organizatoric) = pepsi70ro şi mari55, posibil încă 1 sau 2 ajutoare din echipa de moderare.

   În rest, oricine e binevenit să participe, dacă vrea, la decernarea diplomelor şi la eventualul program care îi va urma, cazându-se pe cont propriu, însă, unde doreşte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[25.03.16 10:11:17]
» mesaj pers

   @Admin - Fiindcă ecoul a fost postat la un review al meu, mă simt "obligată" moral să intervin, precizând în primul rând că suntem - toţi userii - conştienţi de dificultatea şi munca implicate în organizarea maxi-întâlnirilor AFA. Cred, pe de altă parte, că toţi - subliniez, toţi - cei prezenţi la Cinciş ne-am simţit excelent şi că întâlnirea a fost o mare reuşită. Lipsurile şi neajunsurile constatate şi comentate de autorii unor articole pe această temă (inclusiv de mine), fie ele legate de cazare, de masă, distanţe ori de preţuri, au fost făcute în spiritul AFA, care presupune - nu-i aşa? - maximă obiectivitate şi semnalarea în mod deschis a deficienţelor. În niciun caz, zic eu, comentariile negative nu au urmărit să te demoralizeze, Cornel, şi cu atât mai puţin să te facă să renunţi la organizarea viitoarelor întâlniri AFA, care sunt "sarea şi pieperul" acestui site.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- kelyboy
[25.03.16 10:25:42]
» mesaj pers

   @Carmen Ion - Subscriu întru totul la acest punct de vedere, Cornel, pe la noi e o vorbă: nu există nuntă sau înmormântare fără discuţii. Cârcotaşi au fost şi vor fi înodeauna, principalul e că toată lumea s-a simţit bine, chiar dacă unii nu ştiu ce muncă e în spatele organizării unui asemenea eveniment...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[25.03.16 11:26:20]
» mesaj pers

   @Admin - Dacă ne-am format ca "fini observatori" asta e în spiritul și în beneficiul AFA, așa cum spunea și Camen mai sus. Nu cred că există cineva – indiferent dacă a fost sau nu a fost la întâlnire – să nu-și fi dat seama ce muncă imensă presupune organizarea unui eveniment de asemenea anvergură. Cornel, noi apreciem tot efortul tău și îți mulțumim pentru că te străduiești să ne oferi întâlniri de neuitat.

   Cât despre întâlnirea de pe litoral - iartă-ne! - noi (eu și soțul meu) am privit cu circumspecție această posibilitate. Dacă era în extrasezon… poate, dar în mijlocul lui iunie…

   La Mamaia, anual, cam în aceeași perioadă, are loc un turneu internațional de tenis pentru juniori sub 16 ani. Soțul meu, profund implicat, știe cât le este de greu organizatorilor să găsească un hotel care să poată primi mai mult de 200 de jucători (ca să nu mai vorbim de antrenori, arbitri și chiar părinți care își însoțesc odraslele la concurs).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mitica49
[25.03.16 14:38:39]
» mesaj pers

   @Admin - Cu toate că nu am participat la nici o întâlnire AFA, îndrăznesc să scriu câteva vorbe legate de organizarea unor astfel de adunări. Am organizat pentru colegii de facultate nu mai puțin de 8 întâlniri, drept-îi că nu de anvergura acestora, în diferite zone din țară (numai prima a fost în Iași, orașul unde am absolvit) și de fiecare dată am zis, datorită cârcotelilor, că nu o voi mai face încă o dată. Dar nu am rezistat niciodată solicitărilor colegilor de a face acest lucru o dată și încă odată și...așa pînă la 8. Pentru că toți ziceau "hai că te pricepi, de ce să încerce și altul". Și astfel am ajuns să mă gândesc la organizarea întâlnirii de 45 ani, în pregătirea celei de 50 ani (mai e ceva timp).

   Cred că supărarea ta este poate justificată, așa ziceam și despre mine, dar sigur nu-i vei lăsa pe membrii AFA să ducă dorul acestor revederi.

   Și când mă gândesc că mă bătea gândul să venim și noi la următoarea :) (bineînțeles dacă nu va interveni un neprevăzut major).

   Nu știu dacă e posibil ca la un ecou să atașezi o melodie, dar te-aș ruga să faci o excepție cu această melodie dedicată ție:

   https://www.youtube.com/watch?v=pRqz-p5cLGg

   

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Admin
[25.03.16 15:15:33]
» mesaj pers

   @Mitica49 - :)

   Toate trec, întotdeauna timpul aplatizează "vârfurile" (câteodată, cuvântul mai potrivit ar fi "excesele")

   E loc de învăţat, întotdeauna, din orice. Iar dacă există înţelepciune şi înţelegere, "locul de mai bine" chiar se poate umple!

   Time will tell - sau pe româneşte om trăi ş-om vedea. Să fim sănătoşi, în primul rând. Restul, vine de la sine :-)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[25.03.16 15:23:46]
» mesaj pers

   @Mitica49 - şi aşa, ca de la organizator la organizator, împărtăşind... experienţă: eu unul îmi asum DIN START un procent de 20% nemulţumiţi/cârcotaşi (procentul ar putea fi redus, dar cu efort atât de "exponenţial" încât nu merită, în opinia mea).

   În prima seară, centralizând nemulţumirile, le-am spus celor de la hotel - am avut doar vreo 5-6 nemulţumiri, deocamdată stăm bineeee :)

   -

   Însă câteodată şi la câteunii - ştii prea bine - şi pentru termen scurt, pur şi simplu te simţi... (prefer să nu completez)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- urjanclaudiu
[01.04.16 10:05:27]
» mesaj pers

   Deşi au trecut deja două săptămâni de la Întâlnire, eu de abia azi am reuşit să intru pentru prima dată pe AFA:( şi să încep să citesc ce s-a scris intre timp (şi se pare că am foarte multe de recuperat!).

urjanclaudiu (toată stima pentru felul cum promovezi drumneţiile montane)

   @Carmen Ion - Stimată doamnă, m-aţi făcut să mă simt dator;) aşa că doresc să vă mulţumesc foarte mult pentru cuvintele adresate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Carmen Ion
[01.04.16 10:13:41]
» mesaj pers

   @urjanclaudiu - Cu mare plăcere, meriţi toate laudele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[25] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2016] Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului şi adminului Cornel onoarea primei poze, chiar şi deghizat în fată de la Căpâlna... -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723490">Şterge vot</a></div><span id="v9723490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2016] Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului şi adminului Cornel onoarea primei poze, chiar şi deghizat în fată de la Căpâlna...
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2016] Fetele de la Căpâlna în varianta Cinciş. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723493">Şterge vot</a></div><span id="v9723493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2016] Fetele de la Căpâlna în varianta Cinciş.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2016] Hopa, uite-mă şi pe mine pe aleea ce duce către hotel şi vile. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723494">Şterge vot</a></div><span id="v9723494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2016] Hopa, uite-mă şi pe mine pe aleea ce duce către hotel şi vile.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2016] Lacul Cinciş văzut de pe terasa restaurantului. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723495">Şterge vot</a></div><span id="v9723495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2016] Lacul Cinciş văzut de pe terasa restaurantului.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2016] Lacul Cinciş văzut de pe balconul camerei noastre din vilă. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723496">Şterge vot</a></div><span id="v9723496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2016] Lacul Cinciş văzut de pe balconul camerei noastre din vilă.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2016] Vineri seara, în jurul focului de tabără. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723497">Şterge vot</a></div><span id="v9723497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2016] Vineri seara, în jurul focului de tabără.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2016] Cele patru graţii de la masa nr. 1: elviramvio, subsemnata, crismis şi irinad. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723498">Şterge vot</a></div><span id="v9723498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2016] Cele patru graţii de la masa nr. 1: elviramvio, subsemnata, crismis şi irinad.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2016] Şi uite-l şi pe xpac - Octavian m-a uluit cu câte ştie despre Grecia! -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723499">Şterge vot</a></div><span id="v9723499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2016] Şi uite-l şi pe xpac - Octavian m-a uluit cu câte ştie despre Grecia!
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2016] Masa nr. 1: xpac cu soţia şi soţul irineid. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723500">Şterge vot</a></div><span id="v9723500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2016] Masa nr. 1: xpac cu soţia şi soţul irineid.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2016] Masa nr. 1: crismis şi elviramvio cu 'aparţinătorii'. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723502">Şterge vot</a></div><span id="v9723502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2016] Masa nr. 1: crismis şi elviramvio cu "aparţinătorii".
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2016] Masa nr. 1: familia irineid şi a lui xpac. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723503">Şterge vot</a></div><span id="v9723503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2016] Masa nr. 1: familia irineid şi a lui xpac.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2016] Masa nr. 1: crismis şi elviramvio, plus o jumătate din mine (restul n-a mai încăput în poză!) -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723504">Şterge vot</a></div><span id="v9723504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2016] Masa nr. 1: crismis şi elviramvio, plus o jumătate din mine (restul n-a mai încăput în poză!)
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2016] Xpacul urmărindu-şi cu ochi de vultur soaţa, mare amatoare de dans; bravo ei! -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723506">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723506"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723506">Şterge vot</a></div><span id="v9723506" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723506)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723506Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723506MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2016] Xpacul urmărindu-şi cu ochi de vultur soaţa, mare amatoare de dans; bravo ei!
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2016] Masa nr. 1, încărcată cu licori magice aduse în mare majoritate de acasă. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723507">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723507"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723507">Şterge vot</a></div><span id="v9723507" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723507)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723507Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723507MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2016] Masa nr. 1, încărcată cu licori magice aduse în mare majoritate de acasă.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2016] În curtea castelului Huniazilor: soţul meu Adrian, zis şi @Antheus. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723509">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723509"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723509">Şterge vot</a></div><span id="v9723509" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723509)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723509Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723509MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2016] În curtea castelului Huniazilor: soţul meu Adrian, zis şi @Antheus.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2016] Eu însămi, cu statura-mi majestuoasă, la castelul Huniazilor. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723511">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723511"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723511">Şterge vot</a></div><span id="v9723511" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723511)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723511Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723511MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2016] Eu însămi, cu statura-mi majestuoasă, la castelul Huniazilor.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2016] 'Şi pe unde a mai umblat Michi? ' mă întreabă deseori mama. Acum îi voi putea răspunde că a fost cu mine la castelul Huniazilor. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723513">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723513"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723513">Şterge vot</a></div><span id="v9723513" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723513)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723513Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723513MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2016] "Şi pe unde a mai umblat Michi? " mă întreabă deseori mama. Acum îi voi putea răspunde că a fost cu mine la castelul Huniazilor.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2016] Uite şi o poză de AFA, cu castelul Huniazilor şi fără personaje -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723515">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723515"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723515">Şterge vot</a></div><span id="v9723515" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723515)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723515Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723515MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2016] Uite şi o poză de AFA, cu castelul Huniazilor şi fără personaje
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2016] Nişte domniţe în costume din epoca medievală, în curtea castelului. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723517">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723517"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723517">Şterge vot</a></div><span id="v9723517" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723517)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723517Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723517MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2016] Nişte domniţe în costume din epoca medievală, în curtea castelului.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2016] Grupul AFA la castelul Huniazilor. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723518">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723518"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723518">Şterge vot</a></div><span id="v9723518" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723518)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723518Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723518MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2016] Grupul AFA la castelul Huniazilor.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2016] Uite şi zimbrii! -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723520">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723520"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723520">Şterge vot</a></div><span id="v9723520" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723520)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723520Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723520MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2016] Uite şi zimbrii!
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAR-2016] Sfânta Maria Orlea: o revelaţie pentru mine. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723521">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723521"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723521">Şterge vot</a></div><span id="v9723521" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723521)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723521Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723521MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAR-2016] Sfânta Maria Orlea: o revelaţie pentru mine.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAR-2016] La intrarea în biserica Sf. Maria Orlea. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723522">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723522"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723522">Şterge vot</a></div><span id="v9723522" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723522)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723522Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723522MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAR-2016] La intrarea în biserica Sf. Maria Orlea.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAR-2016] Legendariumul de la Sarmizegetusa - foarte, foarte interesant. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723523">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723523"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723523">Şterge vot</a></div><span id="v9723523" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723523)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723523Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723523MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAR-2016] Legendariumul de la Sarmizegetusa - foarte, foarte interesant.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAR-2016] Am revăzut cu mare bucurie Densuşul. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 21.03.16] - <span class="allrVotedi" id="av723524">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv723524"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=723524">Şterge vot</a></div><span id="v9723524" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(723524)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f723524Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e723524MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAR-2016] Am revăzut cu mare bucurie Densuşul.
foto Carmen Ion [21.03.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.125084161758 sec