75804 
nu sunteţi logat. - LOGIN
08 - Întâlnirea AFA 2017 - Hotel Dobru / Teleconstrucţia / Perla / Pufu, Slănic Moldova, 17-19 martie

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.01.2017
DE
Avatar Admin
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Timisoara
înscris/ă în 28.07.08
MEMBRU: ADMIN
DATE SEJUR
JAN-2017

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 

   

NOTĂ: ARTICOL OFFTOPIC

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

[Slănic] Prolog: detalii, discuţii preliminare


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

În 2016 v-am ţinut un pic în suspans, amânând anunţul despre Întâlnirea anuală 2017, anunţată de regulă în decembrie. Adevărul e că un pic de suspans nu strică, câteodată - chiar dacă în cazul acesta a fost "involuntar" (întârzierea s-a datorat unor cauze şi motive evident subiective & personale).

Iniţial alesesem Valea Oltului. Am realizat însă destul de rapid că, din cauza "focusului" major, preţurile sunt mari iar hotelurile nu chiar atât de renovate precum aflasem ori speram. Iar eventuala co-interesare a hotelierilor - având în vederea posibila promovare de care beneficiau - era cvasinexistentă. E, într-un fel, normal - acolo unde *oricum* există cerere, în orice perioadă (cu atât mai mult unde această cerere este alimentată de gratuităţile sau semi-gratuităţile acordate de stat pentru anumite categorii sociale).

Atunci mi-am zis - hai să vedem ceva în zona Moldovei. Am vrut demult - "dintotdeauna" am fost tentat să scriu - să organizăm măcar una dintre întâlnirile anuale în Moldova. Dar distanţa cam mare, pentru majoritatea, m-a descurajat mereu. Cam greu să te hotărăşti să baţi atâta drum pentru doar două nopţi.

De data asta însă mi-am luat inima în dinţi şi m-am documentat (mai) serios, căutând ceva "cât de cât nu foarte îndepărtat". Şi-aşa am descoperit Slănic Moldova, una dintre cele mai "puţin depărtate" staţiuni moldovene. Mi-a atras atenţia Hotel Dobru, cu recomandări bune şi - cel mai important - recente şi venite din partea a cel puţin doi utilizatori "GOLD sau superior". (sdragos24 şi CATAAS). Ulterior, când discuţiile erau deja avansate / aproape de semnarea contractului, au mai apărut două review-uri " de bine" — cel al Monicăi_Pie şi, mai ales & *în special*, cel scris de crismis.

Nici nu se putea nimeri mai bine :) — crismis m-a "scutit" de un efort considerabil (şi de care mi-era, recunosc, "teamă") = acela de a prezenta un hotel pe care nu l-am văzut personal. Cristina, rămân deocamdată dator - îi găsi eu o modalitate prin care să mă "revanşez":-)

Vă invit să lecturaţi deci impresiile ei despre hotel Dobru pentru o descriere detaliată şi exhaustivă a hotelului şi a servicilor găsite de ea acolo. Vă previn însă să nu vă faceţi aşteptări nejustificat de mari — deşi nota generală şi recomandarea este foarte bună şi deşi singurele deficienţe semnalate (curăţenie) vor fi ţinute strict sub control (de către mine personal şi de directoarea hotelului), unitatea are totuşi doar 3 stele şi un preţ rezonabil. Dacă i-a plăcut Cristinei, nu poate garanta nimeni că vă va plăcea, automat, şi vouă! Cel mai bine: nu vă faceţi niciun fel de aşteptări - şi va fi bine! :)

Deşi hotelul are doar 3 stele, mai are un atu (avut în vedere atunci când l-am ales): oferă unele facilităţi specifice celor de 4 stele = acces la piscină, saună, jacuzzi, teren de tenis acoperit, sală de fitness. E adevărat, nu în interiorul hotelui, ci la Vila Telconstrucţia, aflate la o distanţă de aproximativ 500 metri.

În mod evident-logic mi-am mutat imediat apoi "focusul" pe Vila Teleconstrucţia. Aşa, privit / documentat de la Timişoara :-) - mi-au plăcut. Dacă ar fi avut un număr (mult) mai mare de camere, probabil îi alegeam doar pe ei. Cum au un nr mic de camere (aprox 20), am hotărât să rezerv şi acolo, în completarea celor 42 de camere de la Hotel Dobru.

Cam asta a fost "povestea alegerii". Trebuie menţionată şi importanţa altor două criterii: un preţ cât mai accesibil pentru cât mai mulţi şi disponibilitatea (deschiderea) arătată de administratorii acestor unităţi (cele 2 hoteluri aparţin aceluiaşi proprietar, dar sunt administrate - cred - separat).

Despre Hotel Dobru puteţi citi impresiile de pe AFA aici; saitul lor web este hoteldobru.ro/ro.

Teleconstrucţia: impresii pe AFA; sait web: hotelteleconstructia.ro.

Ok, hai să trecem la detaliile cu adevărat "serioase":

Preţul

Am obţinut unul dintre cele mai bune preţuri dintre cele negociate pentru Întâlnirile AFA

 • 500 lei camera dublă, 2 nopţi cazare cu demipensiune - Hotel Dobru
 • 550 lei camera dublă, 2 nopţi cazare cu demipensiune - Teleconstrucţia

Preţul include: - 2 nopţi cazare cu mic dejun - cina de vineri (2 variante de meniu, prezentate mai jos) - - cina "festivă" de sâmbătă (2 variante, prezentate mai jos) - acces la piscină, saună, jacuzzi, teren de tenis acoperit, sală de fitness

Hotel Dobru are doar camere duble (cu posibilitatea adăugării unui pat suplimentar = 30 lei / noapte)

Teleconstrucţia are un număr de 7 apartamente, al căror preţ e mai dificil de prezentat - depinde de nr de persoane care le vor ocupa. Pentru 4 persoane, de exemplu (2 adulţi + 2 copii), preţul este între 850 750 - 950 lei (sunt 2 sau 3 tipuri de apartamente; în cazul apartamentelor se plăteşte supliment mic dejun pentru copii sau pers suplimentare etc).

Preţul pentru apartamente (Teleconstrucţia) va fi comunicat *punctual*, funcţie de solicitările celor interesaţi.

Pat suplimentar în camera dublă (la ambele hoteluri este posibil): 30 lei noapte.

Masa

În primul rând, cinele vor fi servite la Hotel Dobru. Dacă nu de altceva, atunci să avem timp mai mult de socializare :) (vezi şi mai jos, programul)

Cina de vineri - se va alege (şi menţiona în lista de înscrieri una din variantele de mai jos.

 • Varianta V1 Ficăţei cu mămăliguţă şi mujdei; Pulpă de vită la tavă cu orez şi salată de murături; Cocktail de fructe; Pâine.
 • Varianta V7: Salată de vinete cu roşie; Pui Shanghai cu sos Tzatziki; Ruladă de ciocolată; Pâine.

Meniul include şi apă minerală plus apă plată, la fiecare masă.

Cina "festivă" de sâmbătă. Am scris "festivă" cu ghilimele din 2 motive. Primul e că niciodată nu am fost adeptul unor cine "ceremonioase" şi ultra-încărcate, (gen "nuntă"). La unele întâlniri (la primele) le-am propus pentru că... aşa era obiceiul, cred :-) . La Întâlnirile AFA mi-am dorit şi am sperat mereu o altfel de atmosferă - una relaxată, lejeră, fără "formalisme" - doar suntem *doar între noi*, "în familie", nu-i aşa? :)

Al doilea motiv pentru care "festivă" e între ghilimele este că nici de data asta nu am ales o variantă de meniu "complexă", gen "cină festivă". Am solicitat, informativ, preţuri pentru asemenea variante - preţul trecea de 100 de lei de persoană Fără băuturi!!! Bun, era super-ok din punct de vedere al conţinutului, chiar "de lux". Dar - tot din experienţa proprie - ştiu că destul de mulţi dintre noi (în frunte cu mine, lol) consumă doar o parte dintr-un astfel de "meniu festiv".

Astfel că am propus şi negociat două variante care se apropie de termenul "festiv", dar sunt mult mai accesibile ca preţ:

 • Aperitiv (este inclus în ambele variante, S2 şi S3, mai jos): tartina cu somon fume, ou de prepeliţă în cuib anchoa, frigăruie cu mozzarella şi roşii cherry, trandafir din salam de sibiu cu fructe confiate, jambon de Parma cu smochine, papucel cu gorgonzola, salată de pui cu ţelină, roşie, măsline, brădut castravete
 • Varianta S2: Portofel din cotlet de porc cu cartofi la ceaun şi ardei copti; Clătite cu dulceaţă; Pâine. Apă minerală şi plată.
 • Varianta S3: Rulouri pulpe pui cu ciuperci, cu piure si salata de varza murată; Inghetata; Pâine. Apă minerală şi plată.

[Nota]

Am primit asigurări ferme că porţiile vor fi consistente. Ştim însă cu toţii că e relativ - ce e "suficient" pentru mine poate fi prea puţin pentru altcineva sau poate prea mult pentru o a treia persoană :-).

Cine doreşte, poate comanda suplimentar (vineri & sâmbătă seara) din meniul a la carte al restaurantului Dobru.

Nu am inclus niciun fel de băuturi în meniuri (în afară de apă minerală şi plată); consider că e mai corect aşa - cine doreşte, le comandă la ospătar. Altfel, unii ar fi plătit (suplimentar) pentru ceva ce oricum nu ar fi consumat ori ar fi preferat altceva decât ceea ce era inclus etc.

Preţul pentru al treilea adult în cameră: cina de vineri = 40 lei; cina de sâmbătă = 60 lei.

Regimul copiiilor

1. La cazare nu se plăteşte nimic dacă dorm în pat cu părinţii.

Dacă se solicită pat suplimentar: 30 lei / noapte

2. La Masă

- mic dejun: sub 7 ani = gratuit; 7-12 ani = 10 lei / zi; peste 12 ani: 25 lei / zi

- cine: în cazul în care se comandă "cină pentru copii" - se vor pregăti meniuri pentru copii, similare variantelor comandate (fără aperitiv, însă, în seara de sâmbătă) - doar cantităţile vor fi mai mici, pentru care se va plăti 30 lei / seară. Se poate însă comanda şi meniul complet - în regim de al 3-lea adult (40 lei vineri; 60 lei sâmbătă)

Rezervări & plăţi

1. Vă puteţi înscrie pe lista - aici. Rog menţionaţi:

a. preferinţa pentru hotel (Dobru/Teleconstrucţia) şi tip cameră - dbl (twin / matrimonială) sau apartament

b. variantele de cină (V1/V7, S2/S3)

În alocarea camerelor voi ţine cont de preferinţele voastre, însă în ordinea statutului / locului ocupat în clasament.

AVANS

- trebuie să-l adunăm cât mai repede, am termen de plată (prin contract) "scurt".

- e posibil ca în alocarea camerelor să ţin cont şi de ordinea în care se plăteşte avansul

- este 200 lei pt cam dbl şi 300 lei pt apartamente

- trebuie plătit până cel târziu 10.02.2017 (l-am stabilit ca să acopere perioadele în care unii încasaţi salariul: eu trebuie să plătesc însă avansul simţitor mai repede; aş aprecia dacă aţi reuşi să-l plătiţi până la sfârşit de ianuarie cel târziu)

- se va plăti într-un contul afişat la final.

Diferenţa: se poate plăti până cel târziu 15.03.2017

Programul

Încă nu e stabilit în detaliu - dar îl schiţez mai jos

VINERI

- ora de check-in - de principiu, ora 12.00.

- dimineaţa sau în jurul prânzului vom premia unităţile de cazare merituoase din zonă;

- seara - cina începând cu ora 20.00.

În rest = socializare de voie :-)

SÂMBĂTĂ

- vizitarea zonei (urmează detalii; cel mai probabil va fi organizat ceva similar "circuitului turistic organizat" pe care l-am avut la Întâlnirea de la Cinciş)

- 19.00 premierea celor mai apreciaţi membri AFA / 2016 - urmată de cina festivă sau în timpul ei :)

Din păcate, deşi am insistat, se pare că nu vom avea anul acesta "foc de tabără" -- nu există loc adecvat pentru asta, mi-au spus cei de la hotel.

Avem, în schimb, formaţie muzicală în resturant hotel Dobru, cu program până la ora 23 (vineri) şi până când mă voi "înţelege" (financiar) cu ei :-) — sâmbătă.


Ok, pentru cei interesaţi, recapitulez mai jos datele "esenţiale"

- Lista de înscrieri - o găsiţi aici

- avans = 200 lei / cam dbl, 300 lei / apart - se plăteşte în contul de mai jos

RO27 BRDE 360SV 1594 9883 600 - BRD
Deschis pe numele meu - Cornel Bociort

ATENŢIE: este un cont nou-deschis, special şi "de unică folosinţă" = pentru *acestă* întâlnire; dacă aveţi internet banking (şi nu numai în acest caz) nu folosiţi alte eventuale conturi memorate în trecut;

- termen maxim plată avans: 10.02.2017 (rugămintea mea pentru cei hotărâţi: cine poate, plătiţi-l în ianuarie);

- la înscriere, indicaţi preferinţa pentru cameră şi hotel (Dobru / Teleconstrucţia), precum şi alegerile pentru cine (V1/V7, respectiv S2/S3). Rog fiţi cât mai concişi în completarea acelui câmp, însă - pentru a nu "lăbărţa" inutil tabelul.

[adăugat ulterior]: important: când plătiţi, solicitaţi celor de la bancă să includă, în câmpul Detalii USERNAME-ul vostru! (sau, dacă folosiţi internet banking sau ordine de plată clasice - scrieţi-l voi) ! Username = numele cu care v-aţi înscris pe sait.

====

Nota - regimul mesei „festive” de sâmbătă a fost modificat, odată cu schimbarea restaurantului unde aceasta va avea loc. Detalii, aici.

---
Impresii încărcate de Admin in 13.01.2017 01:09:43

Validat / Publicat: 13.01.17 11:49:33


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în zSTRATOSFERA.
VIZUALIZĂRI: 37921

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Admin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  53 PMA (din 53 voturi) nota2
 
ECOURI STICKY: importante, "concluzii" etc
NOTĂ: ecourile STICKY sunt "extrase" şi afişate prioritar, la începutul şirului de ecouri; ele se regăsesc, totuşi, ŞI în succesiunea cronologică, "normală" a şirului de ecouri
 • [12-03-2017, 10:31] - by Admin
 • PROGRAMUL complet = e unul mai simplu, anul acesta

  VINERI, 17 martie:

  - 12:00 (opțional): Diplomele de excelență AFA » „Bacăul Turistic 2017” - hotel Perla

  - 18:00 socializare de voie, „cu berbecuț la proțap & ceaun și vin fiert” - terasa restaurant Dobru

  [LE] plus TOMBOLA AFA — în restaurant Dobru

  - 19:00 cina (cei cazați la Dobru + Teleconstrucția), urmată de „party de bun venit”:-) - resturant Dobru

  - 21:00 cina pentru cei cazați la Perla/Pufu și care doresc, eventual, să cineze la Dobru.

  -

  SÂMBĂTĂ, 18 martie:

  - 10:00 îmbarcare - acțiunea ”Autocarul” - vizitare zonă turistică Slănic (Salina + Măn. Măgura Ocnei)

  18.30 - 18:45 - poza „de grup” - recepție hotel Perla

  - 19:00 cina festivă PLUS festivitatea de premiere AFA 2016 (în timpul cinei!) plus MEGAPARTYYY - restaurant hotel PERLA

  -

  DUMINICĂ, 19 martie:

  - 10:00-12:00 semnare Zertificate

  --

  MICUL DEJUN: între 08:00 și 10:00

  CHECK-INs:

  - începând cu ora 12:00 pt Dobru / Teleconstrucția (posibil mai devreme, în funcție de disponibilități)

  - începând cu ora 14:00 - Vila Pufu / Hotel Perla (idem, posibil mai devreme)

  CHECK-OUT:

  - maxim ora 14.00 (poate și mai târziu, în cazuri individuale, by request, funcție de disponibilități)

  EDIT

 • [12-03-2017, 21:25] - by Admin
 • altceva - gata alocarea la mese, la PERLA

  - reamintesc: diagrama restaurant Perla (cu numerotarea meselor)

  - repartiția pe mese o puteți consulta aici

  NOTE:

  - Masa 5 e rezervată copiilor.

  - Masa 20 e complet liberă, în acest moment

  -

  Se acceptă propuneri de schimbări:

  - fie la o masă care are încă locuri libere

  - fie sub formă de interschimbare - schimbați cu Y (trebuie să aveți acordul lui / ei)

  EDIT

 • [15-03-2017, 10:52] - by Admin
 • Ok, am terminat, astă noapte târziu, alocarea la mese VINERI, la DOBRU

  Repartizarea la mese LA DOBRU e diferită (parțial) de cea de la PERLA - e evident, nr de mese și confirgurația lor e diferită - și o puteți consulta aici

  amfostacolo.ro/intalniri- ... id=24&o=7#lista

  Mesele sunt delimitate de benzi / „subcapitole” albastre, care „grupează” toți comenii la la masa respectivă

  Prima bandă albastră (”MASA NEALOCATĂ”) îi adună pe totți cei cazați la Perla / Pufu, care nu au cina de viner (Dobru) inclusă în pachet = ora 19-21

  Reamintesc însă că și aceștia SUNT însă bineveniți, la Dobru:

  - la ora 18 = acțiunea „berbecuții” + tombola

  - ora 21 = petrecrea de welcome + tombola ”întârziaților”

  -

  ”Diagrama” restaurantului DOBRU o găsiți aici.

  EDIT

 • [21-03-2017, 01:17] - by Dragos
 • @all - pozele multașteptate (probabil), pentru care io n-am avut parte vineri decât de ceva limbă în sos propriu, pentru că alergând de colo-colo să vă trag în (fel și) chip nu am avut cum să stau la codăul format pentru bunătăți...

  - Decernare premii AFA zona Slanic Tg Ocna

  - Petrecere Dobru

  - Petrecere Perla.

  Enjoy!

  ====

  Editat ulterior: din cauza dimensiunilor mari ale celor trei fișiere, acestea urmează a fi șterse peste un timp - așadar, profitați de ele cât mai sunt acolo!

  EDIT

  sfârşit listă ecouri STICKY; mai jos găsiţi ecourile în ordinea cronologică, "normală"

  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 11 ecouri scrise la acest articol [pagina 78, ecourile 2311 - 2321]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- roth
[26.03.17 17:16:30]
» mesaj pers

   Doamne... pleaca omul putin de acasa (5 zile e drept) si cand vine gaseste pste 200 de ecouri pe acest fir insumand mai bine de 10 pagini. Pai ce sa fac eu acum? ciorba, sa citesc, sau sa scriu povesti spuneti voi!

   Cand sa scriu ce am mai aflat in calatorie, cand sa ma vad cu prietenii AFA la ceaunul crapat sau oala deocheata ca nu mai stiu cum ii spune la restaurant si cand sa imi revin din oboseala? ... cand?

   Asa printre randuri si ecouri am inteles ca se pregateste un 9bis... sa fie, iar pt 2018 locatie Timisoara, tinuta costum popular... SUPER TARE.

   DA, Da, Da de trei ori DA.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 5 PMA1 (din 5 voturi)]
- mishu
[26.03.17 17:20:34]
» mesaj pers

   @roth: Sincer vorbind daca chiar vrei sa citesti tot, cei din jurul tau vor avea de suferit, insa tu vei fi cea castigata. Daca ne vedeai zilele acelea cata nebunie era in toate ecourile si articolele scrise, dar cu cata placere am citit tot. Si DA! Deja vorbim de 9bis dar si de 10.

   Incet, incet, dar nu prea incet, vei razbi sa citesti tot.

   Bine ai revenit acasa, lectura placuta 👍

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- maria55
[26.03.17 17:26:19]
» mesaj pers

   @roth: bine ai revenit, Cami! Povesteste-ne odată! Locuri minunate, despre care eu vreau amănunte, vreau ca măcar virtual sa "ma plimb" pe acolo, dacă altfel nu am reusit! 🤔

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[26.03.17 17:27:45]
» mesaj pers

   @roth:

   Ma gandeam eu ca vii tu cu un umar serios aici!

   Spor la toate, adica ciorba, citit ecouri, scris impresii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[26.03.17 17:59:11]
» mesaj pers

   @All: Dacă întâlnirea de anul viitor - de la Timișoara, din Bucovina sau de oriunde ar fi - va avea loc în unul dintre primele trei weekend-uri din martie, de pe acum afirm cu mare regret că nu voi putea participa. În aceste condiții, pentru mine nu mai are importanță dacă până atunci voi reuși sau nu să-mi procur costumație populară.

   @Roth: Bine ai revenit (obosită, dar cu forțe proaspete)!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster26
[27.03.17 20:43:28]
» mesaj pers

   Am primit un videclip si de la @DD55, mulțumim și vizionare plăcută!

   

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[28.03.17 10:16:15]
» mesaj pers

   Foarte frumos, mai ales pentru cineva care a stat doar in " culise" si se bucura de orice poza apare pe fir.

   Multam @DD55.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55
[28.03.17 10:31:01]
» mesaj pers

   @roth: draga mea elfă vrednică, tu esti in categoria "n-am băut, n-am mâncat, nu m-am distrat", dar ai avut un mare avantaj alături de o altă elfă constiincioasă, @elviramvio, acela de a îmbrătisa si saluta pe toti cei veniti la Întâlnire! Cred ca compensează😀! Sau nu?? Data viitoare sa lasi orice problema la o parte, ia-l pe Cristi si detasati-vă de tot si toate, că viata-i scurtă! 😙

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 6 PMA1 (din 6 voturi)]
- webmaster26
[04.04.17 09:28:28]
» mesaj pers

   Pffff... cam liniște pe aici!!! Remeber?!

   

   

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[04.04.17 09:42:11]
» mesaj pers

   @webmaster26:

   Doar pe "aici" începe aparenta liniște dar cei ce "aufostacolo" visează încă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[04.04.17 10:28:45]
» mesaj pers

   @webmaster26: Nu știu unde am fost sau ce s-a întâmplat că eu nu am cunoștință de acest număr. Să fi fost chiar atât de ruptă de realitate ascunsă acolo, la masa mea de după stâlp sau am fost plecată pe moment din restaurant? Mă bucur însă că măcar acum l-am văzut. Mulțumim postatorului și felicitări interpreților! Iar dacă în viitor veți mai fi în căutare de "tinere talente", dați sfoară în țară!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[4] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2017] Recepţia de la Dobru -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 13.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av826258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv826258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=826258">Şterge vot</a></div><span id="v9826258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(826258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f826258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e826258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2017] Recepţia de la Dobru
foto Admin [13.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2017] piscina de la Teleconstrucţia -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 13.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av826259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv826259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=826259">Şterge vot</a></div><span id="v9826259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(826259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f826259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e826259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2017] piscina de la Teleconstrucţia
foto Admin [13.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P01 [FotoDin: N/A] Parcul Slănic Moldova -- foto by <b>bog68</b> [uploaded 06.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831961">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831961"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831961">Şterge vot</a></div><span id="v9831961" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831961)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831961Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831961MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FotoDin: N/A] Parcul Slănic Moldova
foto bog68 [06.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]P02 [FotoDin: N/A] Fântâna arteziană din parc... seara la ora 22 -- foto by <b>bog68</b> [uploaded 06.02.17] - <span class="allrVotedi" id="av831962">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv831962"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=831962">Şterge vot</a></div><span id="v9831962" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(831962)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f831962Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e831962MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FotoDin: N/A] Fântâna arteziană din parc... seara la ora 22
foto bog68 [06.02.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[4] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.0940899848938 sec