68593 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Tonomat AFA

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.05.2016
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2016

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

NOTĂ: ARTICOL OFFTOPIC

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Cum ar fi viața fără muzică?

[Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele]

 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Iubit și adorat de public, cântăreț de origine spaniolă, născut pe 8 mai 1975, Enrique Iglesias a debutat în 1995, este fiul lui Julio Iglesias și al jurnalistei Isabel Preysler. Artistul atrage prin look-ul său simplu, mișcări dezinvolte și fără fițe, nu numai prin muzica sa.

Joi, 12 mai ora 20, aveam să particip la un spectacol incendiar, un concert care a făcut parte din turneul ”Sex and Love”.

Dimineața am fost cumințică, am plecat la birou, aveam emoții. Am reușit ”să fug” mai repede spre casă, doream să mă pregătesc pentru concert. Am ajuns în timp util la Romexpo, locul în care avea să se desfășoare evenimentul, adică pe la ora 18.

Biletul meu a fost un dar din partea unei tinere drăguțe. Acesta a costat 399 lei, un bilet Fan Pit. Întreb copilul: ”Mami, dar nu-i cu locuri la banii ăștia? / Care locuri, e un concert pentru tineri, toți stau în picioare! ” A, da? Super, chiar mi se potrivește! -mi-am zis în gând. Așa a și fost.

Privesc puțin planul sălii pentru a-mi face o idee despre locul în care aș putea să-mi fixez piciorușele, și constat că scena e în formă de T. Ok, deci trebuie sa fiu lângă scenă, T-ul e măricel, înăltuț, iar eu sunt pitică, poate prind totuși un loc în față, un loc bun. Am intrat în horă, trebuie să joc!

Ajung la Romexpo, la Pavilionul Central, văd multe cozi la porțile de acces, caut ”coada” care mă interesează pe mine, cea pentru Fan Pit, o zăresc, mă așez și încep să socializez cu fetele. Ce înseamnă Fan Pit? Păi, înseamnă un preț uriaș și garanția că vei sta în picioare, în ”buricul târgului”, în fața sau în lateralele scenei. Ei, pentru o plăcere ce înseamnă o mie de dureri? Nimic important! În spatele meu coada șerpuită se lungește de la steagurile Pavilionului Central până la poarta B a Romexpo.

Am fost impresionată de tinerii veniți din aproape toate orașele țării, deci plimbăreala turistică a fost de amploare.

Accesul în interior s-a făcut numai după ora 19, după controlul și pipăielile de rigoare. Eu știam regula: fără umbrele, fără sticle, recipiente, aparate foto cu obiective detașabile, trepiede, obiecte contondente, alimente sau băuturi din exteriorul zonei de comerț și multe alte chestii neinteresante pentru mine.

Fumătorii au avut spații special amenajate în dreptul fiecărei porți de acces în zona de concert.

Am primit o brățară roșie ca focul, din hârtie, am pășit emoționată în interiorul clădirii. În jurul T-ului erau deja locurile ocupate, fac o plimbare prin sală, fac poze, observ poziționarea wc-urilor (foarte curate), un bar care comercializa sucuri, apă, e-uri la pungi și floricele în cartoane, mulți supraveghetori, fotografi de la câteva televiziuni, pompieri, personal din partea artistului, din partea firmei organizatoare.

Un DJ a întreținut atmosfera timp de două ore. Zăresc în dreapta T-ului, în laterala micuță, un spațiu suficient pentru a-mi sprijini corpul obosit pe gardul din fier, gard ce delimita scena de public. Între noi și colțul scenei erau cam 2 metri, spațiu suficient pentru cei care aveau acces acolo, dar și pentru ”plimbările” artistului cu chiloți roșii.

Alături de band-ul său, Enrique ne-a încântat urechile și simțurile cu cele mai cunoscute melodii din repertoriul său: ”Ring my bells”, ”Bailando”, ”Not in love”, ”Nochey De Dia”, ”Turn the night up”, ” Do you know”, ”Tonight” dar și ”Hero”-piesa mea preferată.

Având un loc foarte bun în sală, l-am putut observa extrem de bine. Era atât de simplu și de natural, total diferit de ”vedetele” noastre, avea în picioare ghete negre, pantalonii din piele neagră erau lărguți și ”împodobiți” cu un lanț la buzunar, tricourile purtate au fost simple, lejere, îi scoteau în evidență trupul firav. Pe cap avea nelipsita-i șapcă. Simplitatea, modestia și respectul față de fanii săi se poate observa la toate concertele susținute de artist.

Jocurile de lumini, de culori, laserele, exploziile cu confetti, tunurile cu fum, baloanele uriașe inscripționate cu numele turneului ”Sex and Love” au făcut din concert un adevărat deliciu.

Cântărețul a dansat, a coborât în mulțime, s-a lăsat atins și pipăit pe fund de fanele entuziasmate, a salutat de nenumărate ori Bucureștiul, și-a exprimat bucuria de a se afla pentru a treia oară la noi în țară.

Emoționant a fost și momentul în care a plâns și a dansat alături de mulatra superbă din band-ul său.

Amuzantă a fost inspirația sa de a alege din public un tânăr fan din Focșani, Valentin. Bietul copil parcă nici limba română n-o mai știa, engleza era deja de neînțeles pentru el. Melodia ”Stand By Me”, a fost cântată de Valentin și Enrique, acompaniați de band.

Un ecran imens era poziționat central, iar în lateralele scenei două ecrane funcționau din când în gând. Boxele au fost amplasate deasupra scenei, sonorizarea a fost ok.

Am avut norocul de a fi foarte aproape și de a face multe, foarte multe poze cu telefonul, am filmat fără a avea restricție.

Rând pe rând, melodiile curgeau, fanele țipau, bărbații cântau. Și în engleză și în spaniolă.

Am vibrat și la propriu și la figurat pe ritmuri latino, am aplaudat și am fost emoționată la interpretarea melodiei mele preferate. Am propriile mele videoclipuri, sunt încântată.

Spectacolul a durat 1 oră și 45 de minute. Ochii mei obosiți au zâmbit în lumina reflectoarelor, râsul a fost prezent, lacrimile au curs fără voie, a fost o seară reușită.

La ieșire, după spectacol, erau foarte multe gunoaie, întreg perimetru era dezolant.

Pe alei mișunau entuziasmați miile de oameni, mașinile se grăbeau să treacă printre aceștia, era o aglomerație încântătoare.

Orașul vibra la ceas de noapte, era în ton cu atmosfera pe care tocmai o părăsisem.

După cele șapte ore petrecute în picioare, corpul îmi răspundea pozitiv, spre marea mea mirare se comporta ca la 25 de ani. Am fost singură? Nu, mi-au fost alături 8-9 mii de oameni, toți am respirat același aer cu Enrique Iglesias.

Nu sunt o fană înflăcărată a vreunui artist. N-am fost și n-am să fiu. Îmi place aroma și gustul vieții, iubesc oamenii, muzica, dansul și poezia, iubesc marea, iubesc culorile, îmi place să trăiesc.

Ce-ar și cum ar fi viața fără muzică? Nici nu vreau să-mi imaginez, nu vreau să aflu răspunsul. Voi vreți?

---
Impresii încărcate de krisstinna in 14.05.2016 10:53:54

Validat / Publicat: 14.05.16 12:10:53

VIZUALIZĂRI: 1651


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 0 PMA (std) nota1  &  22050 PMA (din 50 voturi) nota2
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 7 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 37]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- krisstinna
[19.05.16 19:44:55]
» mesaj pers

   @Aurici - Chiar te rog să-mi povesteşti pentru că îmi plac melodiile lor. Cred că şi concertul va fi o reuşită.

   Am vrut să-mi cumpăr şi eu un bilet dar m-am răzgândit, am făcut altceva cu banii aceea, ceva ce-mi doream de ani buni-o să-ţi povestesc când ne întâlnim.

   Cât priveşte darul tău, nici nu mă aşteptam să-l oferi într-un mod simplu. Surprizele tale sunt minunate, reuşeşti mereu să aduci zâmbetul pe buzele oamenilor.

   Mulţumesc pentru vizită şi aprecieri.

    =

   @all- Mulţumesc de vizită şi aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- Maya_C
[19.05.16 23:13:39]
» mesaj pers

   @Aurici: faptul ca am descoperit aici un grup de oameni frumosi e un cadou suficient de la viata. Si in plus prefer sa dau cadouri. Cand le primesc nu stiu de ce, dar taare ma fastacesc. :) oricum intentia are aceeasi valoare. Va pup.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[06.08.16 23:09:05]
» mesaj pers

   @krisstinna - Cum ar fi adica viata asta, nasoala desigur, bine ca nu e asa, ci mult mai frumoasa si, desigur, si muzicala.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[07.08.16 09:15:04]
» mesaj pers

   @calatorul - Hey, am uitat de acest articol.

   A fost scris într-un moment important din viața mea, după concert am hotărât să-mi schimb ceva, acel ceva care si-a pus amprenta pe chipul meu, fără a mai putea schimba vreodată ceva-ul acela.

   Acum am zâmbit recitind articolul, atunci nu prea zâmbeam:(

   Acum sunt mulțumită, încântată. Și de articol, dar și de amprentă :D.

   Mulțumesc pentru vizită și apreciere, pentru ecou, dar și pentru că m-ai făcut să zâmbesc acum, dimineață.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- GabrielaG
[07.08.16 09:18:39]
» mesaj pers

   Noroc cu ecourile la acest articol, chiar imi doream sa il gasesc si sa il recitesc. In curand o sa am si eu ocazia sa merg la un concert Enrique Iglesias si sincer, entuziasmul pe care l-am gasit citind articolul parca imi da "viata", imi da curajul sa visez ca pe 16 august o sa il vad si eu live, in carne si oase :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[07.08.16 09:25:43]
» mesaj pers

   @GabrielaG - Mulțumesc Gabriela! Și eu l-am recitit acum cu mari emoții.

   Tu ești tinerică, sigur o să îți placă concertul. La cât te cunosc eu din scrierile tale, ești plină de viață, de entuziasm și-ți place să visezi.

   Îți doresc din suflet distracție plăcută și aștept cu interes să ne scrii aici despre concert.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- calatorul
[07.08.16 19:46:51]
» mesaj pers

   @GabrielaG - Asa este, dar noroc e un fel de a spune, ecourile vin daca ai ce spune, adica despre ce, ca aici mai sus.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2016] Biletul. Scump, și la propriu și la figurat -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738598">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738598"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738598">Şterge vot</a></div><span id="v9738598" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738598)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738598Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738598MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2016] Biletul. Scump, și la propriu și la figurat
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P02 [MAY-2016] Aleea către Pavilionul Central -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738599">Şterge vot</a></div><span id="v9738599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2016] Aleea către Pavilionul Central
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P03 [MAY-2016] Mai aveam puțin până la pipăieli -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738600">Şterge vot</a></div><span id="v9738600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2016] Mai aveam puțin până la pipăieli
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]P04 [MAY-2016] La coadă, în mijlocul tinerilor veniți de departe. -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738601">Şterge vot</a></div><span id="v9738601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2016] La coadă, în mijlocul tinerilor veniți de departe.
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P05 [MAY-2016] Roșie ca focul, m-a bătut norocul! -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738602">Şterge vot</a></div><span id="v9738602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2016] Roșie ca focul, m-a bătut norocul!
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P06 [MAY-2016] DJ-ul și scena -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738603">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738603"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738603">Şterge vot</a></div><span id="v9738603" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738603)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738603Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738603MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2016] DJ-ul și scena
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P07 [MAY-2016] Prin sală -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738604">Şterge vot</a></div><span id="v9738604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2016] Prin sală
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P08 [MAY-2016] Prin sală -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738605">Şterge vot</a></div><span id="v9738605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2016] Prin sală
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P09 [MAY-2016] Sala -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738606">Şterge vot</a></div><span id="v9738606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2016] Sala
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P10 [MAY-2016] Înainte de concert, eram deja extrem de obosită, dar tinerețea mă ajuta să rezist. -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738607">Şterge vot</a></div><span id="v9738607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2016] Înainte de concert, eram deja extrem de obosită, dar tinerețea mă ajuta să rezist.
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P11 [MAY-2016] Aproape de scenă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738608">Şterge vot</a></div><span id="v9738608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2016] Aproape de scenă
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P12 [MAY-2016] Prima melodie, primii pași au fost în direcția în care mă aflam eu. -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738609">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738609"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738609">Şterge vot</a></div><span id="v9738609" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738609)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738609Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738609MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2016] Prima melodie, primii pași au fost în direcția în care mă aflam eu.
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P13 [MAY-2016] Îmbrăcat pe gustul meu: ghete, pantaloni din piele, lanțuri, tricou mulat. E ținuta care mă reprezintă și pe mine. -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738610">Şterge vot</a></div><span id="v9738610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2016] Îmbrăcat pe gustul meu: ghete, pantaloni din piele, lanțuri, tricou mulat. E ținuta care mă reprezintă și pe mine.
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P14 [MAY-2016] Alături de mulatră -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738611">Şterge vot</a></div><span id="v9738611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2016] Alături de mulatră
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P15 [MAY-2016] Alături de tânărul Valentin și de band -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738612">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738612"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738612">Şterge vot</a></div><span id="v9738612" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738612)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738612Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738612MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2016] Alături de tânărul Valentin și de band
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P16 [MAY-2016] Lumini și culoare -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738613">Şterge vot</a></div><span id="v9738613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2016] Lumini și culoare
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P17 [MAY-2016] Simplu, perfect îmbrăcat, aproape de mine -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738614">Şterge vot</a></div><span id="v9738614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2016] Simplu, perfect îmbrăcat, aproape de mine
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P18 [MAY-2016] Vorbea cu fanele disperate -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738615">Şterge vot</a></div><span id="v9738615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2016] Vorbea cu fanele disperate
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P19 [MAY-2016] Drăguț, emoționant de drăguț! -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738616">Şterge vot</a></div><span id="v9738616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2016] Drăguț, emoționant de drăguț!
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P20 [MAY-2016] Baloanele uriașe, albe, sex and love! -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738617">Şterge vot</a></div><span id="v9738617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2016] Baloanele uriașe, albe, sex and love!
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P21 [MAY-2016] Un titlu excitant, atrăgător -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738618">Şterge vot</a></div><span id="v9738618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2016] Un titlu excitant, atrăgător
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2016] După concert -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738619">Şterge vot</a></div><span id="v9738619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2016] După concert
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2016] O noapte perfectă, cu multă căldură -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 14.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av738620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv738620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=738620">Şterge vot</a></div><span id="v9738620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(738620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f738620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e738620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2016] O noapte perfectă, cu multă căldură
foto krisstinna [14.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.237957000732 sec