81629 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă zona Keszthely-Heviz

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.09.2017
DE
Avatar zlatna
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Vâlcea
înscris/ă în 28.06.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Surprinzătorul Keszthely


În drumul nostru spre Zadar, am făcut o oprire de o zi, în Ungaria, pe malul lacului Balaton, în localitatea Keszthely. Am ajuns în localiatea maghiară pe la ora 16:30, ne-am cazat la hotelul Bacchus (vezi articol), am dus bagajele în cameră şi apoi am pornit să descoperim micuţul oraş Keszthely.

Keszthely este un orașel cu o populație de aproximativ 20.000 locuitori, fiind așezat pe malul vestic al lacului Balaton. De la hotelul Bachus până în centrul orașului am făcut două minute. Am ajuns în centru, înainte de a admira orice obiectiv turistic de aici, am rămas plăcut surprinşi de o instalație utilizată pentru răcorirea turiștilor pe bază de apă. Pe o suprafață mare din piața centrală sunt suspendate conducte prin care circulă apa, iar la un interval de timp apa este pulverizată dând senzația de răcorire.

Ne-am răcorit, apoi am început să admirăm obiectivele turistice din Keszthely. Primul obiectiv admirat a fost statuia unui copil gol cu un pește în mână. Peste drum se află o clădire denumită Balaton Szinhaz care găzduiește Centrul de Congres a regiunii Balaton dar și teatrul din localitate. Clădirea a fost renovată în anul 2002 când i s-a refăcut fațada după cea originală a primei clădiri a teatrului construită în 1910.

Mergând mai departe, pe sub vaporii de apă, am ajuns în fața unui alt monument. Este vorba de un monument închinat Sfintei Treimi și a fost ridicat în anul 1770. Monumentul este format dintr-un piedestal pe care sunt puse statuile a trei sfinți și un înger mic. Apoi monumentul se continuă cu o coloană în vârful căreia se află Sfânta Treime.

În imediată apropiere a monumentului se află clădirea primăriei din Keszthely. Clădirea a fost ridicată în anul 1769. În lunga sa existență clădirea a fost sediul mai multor instituții, a fost folosită ca hotel, sediul Universității Agricole și primărie. În 1990 s-a început renovarea clădirii, moment în care sub stratul de var s-a descoperit o frescă. Atunci s-a luat hotărârea să fie analizată clădirea foarte atent. Așa s-a descoperit o cameră secretă despre care nu se știa și mai multe freșce pe pereții clădirii în care erau reprezentați mai mulți cetățeni de onoare ai zonei. Clădirea este foarte frumoasă având o arhitectură deosebită.

Am continuat plimbarea prin piața centrală și am dat de o fântână amenajată foarte frumos, în care apa curgea în trepte, iar lângă fântână se găsesc ghivece cu palmieri.

Lângă fântână se află statuia grofului Festetics Gyorgy, mare politician magiar din partea locului, al cărui reședință se află în oraș și este o bijuterie arhitecturală. Groful stă singur pe o bancă și parcă te invită să te așezi lângă el, lucru pe care l-am făcut imediat. Am stat puțin de vorbă, am făcut o poză, l-am salutat și am plecat.

Nu putea să nu fie observată clădirea unui liceu din localitate. Clădirea a fost ridicată în anul 1772 de către Pal Festetics. De la început a avut rolul de școală de gramatică. Clădirea are o arhitectură deosebită, cu ferestre care au arcade gotice.

În imediata apropiere a școlii se află o biserică veche. A fost construită în anul 1390 de către Istvan Lackfi și este cea mai veche clădire din Keszthely. Constructorul bisericii a fost executat în anul 1397. Mormântul său se află în interiorul bisericii. Tot în biserică se află și mormintele familiei Festetics. Biserica a fost ridicată pentru călugării franciscani. În anul 1878 bisericii i s-a adăuguat și turnul înalt, ridicat chiar deasupra porții de intrare în biserică. Acesta a înlocuit un turn mult mai mic. În interior se află câteva freșce deosebite. Biserica este închinată Fecioarei Maria a maghiarilor.

În imediata apropiere a bisericii se află ruine din perioada romană a orașului. Am admirat ruinele și statuia ecvestră a unui erou local apoi am pornit pe strada pietonală spre castelul Festetics. Strada pietonală poartă numele Kossuth Lajos. Este acoperită cu plăci din granit. Pe ambele părți ale străzii se află clădiri vechi, majoritatea construite în secolul al XIX-lea și începutul secolului XX. O clădire mai veche este fosta primărie. Pe fațada clădirii se află stema orașului. Astăzi în clădire își are sediul Centrul Cultural al orașului. Într-o altă clădire se află muzeul fluturilor și al reptilelor exotice. Pe lângă clădirile vechi aici găsiți multe restaurante cu terasă și magazine. Aici am mâncat o îngheţată foarte bună.

La capătul străzii pietonale se află castelul Festetics. Am trecut poarta castelului și am pătruns în grădina acestuia care a fost declarată rezervație naturală. Grădina este ornată cu flori iar copacii asigură umbra. În faţa castelului se află statuia grofului Festetics Gyorgy. Castelul a fost construit începând cu anul 1745 și a fost reședința familiei Festetics vreme de peste 200 de ani. Familia Festetics era una dintre cele mai importante familii nobile din Ungaria. Astăzi castelul găzduiește muzeul Helikon care are șase expoziții permanente în cinci clădiri. În interiorul castelului se desfășoară dese ori evenimente.

După ce am admirat frumusețea castelului ne-am îndeptat spre lacul Balaton. Lacul se află la aproximativ 1 km de centrul orașului. Înainte de a ajunge la lac se trece prin două parcuri mari, primul este parcul Helikon iar al doi-lea este parcul Balaton. Parcul Helikon este cel mai mare parc din zonă. Era multă lume care se plimba pe aleile pietruite ale parcului și se bucura de umbra copacilor seculari. În mijlocul parcului se află monumentul Helikon, construit în 1921 și care a devenit simbol al orașului. Am admirat monumentul apoi am trecut în parcul Balaton, puțin mai neîngrijit decât primul, apoi am ajuns pe malul lacului Balaton.

Aici erau o mulțime de oameni care se bucurau de frumusețea lacului. Unii erau la pescuit, alții admirau lebedele și rațele care se plimbau în voie prin apele lacului sau veneau la mal pentru a primii mâncare de la turiști. Lacul Balaton este unul dintre cele mai mari lacuri din Europa. Aici vin anual mii de turiști pentru a se relaxa. Lacul este navigabil și nu sunt puțini care se bucură de această facilitate. Pe marginea lacului este o alee de promenadă dar și o pistă pentru biciclete. Am văzut multă lume care venea cu bicicletele pe mașini pentru a pedala pe marginea lacului. Într-o parte a lacului este scris numele orașului cu litere din plastic puse vertical iar majoritatea turiștilor își fac poze cu el. Am stat pe o bancă și am admirat lebedele si frumusețea lacului.

La întoarcerea spre centul orașului am descoperit un alt obiectiv turistic, muzeul Cadilacului. Aici este expusă o colecție valoroasă de mașini de epocă. Expoziția prezintă dezvoltarea mărcii Cadilac din anul 1920 până în anul 1990 și oferă informații interesante despre fiecare maşină.

Am lăsat Cadilacul în urmă și am revenit în zona pietonală pentru a căuta o terasă unde să mâncăm, dar despre restaurant într-o altă poveste.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de zlatna in 04.09.2017 09:01:23

Validat / Publicat: 04.09.17 09:32:45


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în UNGARIA.
VIZUALIZĂRI: 729


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (zlatna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37100 PMA (din 39 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de zlatna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- tata123
[04.09.17 14:05:14]
» mesaj pers

   @zlatna: O plimbare binemeritată după câteva sute de kilometri obositori (pe partea românească) parcurși spre vacanța din Croația.

   Prezența unei ape (fie curgătoare, fie lac natural sau de acumulare) potențează de cele mai multe ori frumusețea unui peisaj. Acolo unde există și peisaje antropice ele beneficiază de aportul farmecului apei.

   P. S. În ce limbă ai stat la taifas cu groful (P09)? :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- zlatna
[04.09.17 14:17:20]
» mesaj pers

   @tata123: Am parcurs destui kilometri până la Keszthely, suprinzător a fost că drumul (în Romania) a fost destul de liber, în 5:30 ore am ajuns de la Vâlcea la Nădlac (am scris un articol despre traseul parcurs).

   Sincer mă așteptam la întrebarea pusă de tine, am vorbit atât de mult că ne-au durut mâinile :).

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[07.09.17 20:19:18]
» mesaj pers

   @zlatna: La Balaton am ajuns o singura data in 1996 pentru o conferinta si nu am avut timp decat de o plimbare pe lmalul lacului, dar a fost frumos deoarece chiar daca era iarna (era februarie) locul era linistit nefiind aglomeratia care este vara, si majoritatea turistilor prezenta atunci eram noi, participantii la conferinta si ajunsesem deja sa ne salutam deoarece era clar ca participam la acelasi eveniment.

   O plimbare reusita, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- zlatna
[08.09.17 09:20:35]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc pentru vizită și vot.

   Ne-a plăcut foarte mult lacul Balaton și chiar am hotărât să venim odată aici într-un concediu într-una din stațiunile de pe malul lacului. Acum era forfotă mare, mai ales în orașul Siofok unde am coborât și am stat mai mult pe malul lacului.

   Și în Keszthely erau mulți pe malul lacului, dar și în parcul de lângă.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] În centrul orașului se oferă răcoare -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897679">Şterge vot</a></div><span id="v9897679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] În centrul orașului se oferă răcoare
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] statuia copilului cu peștele în mână -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897680">Şterge vot</a></div><span id="v9897680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] statuia copilului cu peștele în mână
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] liceul din localitate cu ferestre gotice -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897681">Şterge vot</a></div><span id="v9897681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] liceul din localitate cu ferestre gotice
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] piața centrală din Keszthely -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897682">Şterge vot</a></div><span id="v9897682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] piața centrală din Keszthely
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] clădirea primăriei din Keszthely -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897683">Şterge vot</a></div><span id="v9897683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] clădirea primăriei din Keszthely
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] monumentul Sfintei Treimi -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897684">Şterge vot</a></div><span id="v9897684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] monumentul Sfintei Treimi
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] clădirea liceului văzută din față -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897685">Şterge vot</a></div><span id="v9897685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] clădirea liceului văzută din față
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] o altă zonă din piața centrală -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897686">Şterge vot</a></div><span id="v9897686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] o altă zonă din piața centrală
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] am stat la bârfe cu groful Festetics -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897687">Şterge vot</a></div><span id="v9897687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] am stat la bârfe cu groful Festetics
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] fântâna arteziană în trepte -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897688">Şterge vot</a></div><span id="v9897688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] fântâna arteziană în trepte
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] biserica dedicată Feciarei Maria a Ungarie -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897689">Şterge vot</a></div><span id="v9897689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] biserica dedicată Feciarei Maria a Ungarie
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] interior al bisericii din Keszthely -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897690">Şterge vot</a></div><span id="v9897690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] interior al bisericii din Keszthely
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] poarta de intrare pe domeniul castelului Festetics -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897691">Şterge vot</a></div><span id="v9897691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] poarta de intrare pe domeniul castelului Festetics
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] palatul Festetics din Keszthely -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897692">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897692"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897692">Şterge vot</a></div><span id="v9897692" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897692)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897692Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897692MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] palatul Festetics din Keszthely
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] am ajuns la lacul Balaton -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897693">Şterge vot</a></div><span id="v9897693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] am ajuns la lacul Balaton
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] unii pescuiau, alții se relaxau pe malul lacului -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897694">Şterge vot</a></div><span id="v9897694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] unii pescuiau, alții se relaxau pe malul lacului
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] majoritatea turiștilor se pozau cu logoul orașului -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897695">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897695"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897695">Şterge vot</a></div><span id="v9897695" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897695)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897695Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897695MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] majoritatea turiștilor se pozau cu logoul orașului
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] unii se relaxează navigând -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897696">Şterge vot</a></div><span id="v9897696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] unii se relaxează navigând
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] lebedele vin și pe mal pentru a lua mâncare -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897697">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897697"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897697">Şterge vot</a></div><span id="v9897697" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897697)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897697Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897697MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] lebedele vin și pe mal pentru a lua mâncare
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] o lebădă și o râțușcă stau pe lac -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897698">Şterge vot</a></div><span id="v9897698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] o lebădă și o râțușcă stau pe lac
foto zlatna [04.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] aici s-au adunat mai multe păsări pentru că erau turiști care aruncau mâncare -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av897699">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv897699"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=897699">Şterge vot</a></div><span id="v9897699" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(897699)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f897699Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e897699MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] aici s-au adunat mai multe păsări pentru că erau turiști care aruncau mâncare
foto zlatna [04.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.210047006607 sec