82097 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Lacul Balaton

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
18.09.2017
DE
Avatar zlatna
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Vâlcea
înscris/ă în 28.06.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Marea Ungariei


Nu, nu am înebunit, știu că Ungaria nu mai are ieșire la mare de prin 1919, decând s-a destrămat imperiul Austro-Ungar, dar are lacul Balaton, care poate fii asimilat cu o mare mai mica. De când ne-am propus să facem concediu în Croația, am droit să facem oprirea intermediară, undeva pe malul lacului Balaton, era dorința noastră să vedem marea Ungariei.

Am pornit la drum și imediat ce am trecut de Budapesta pe harta GPS-ului a apărut o fâșie de apă, era lacul, dar de pe autostradă nu se vede deloc, sunt puse panouri fonice. Văzând acest lucru, nu am mai așteptat să ajungem la Kesztely pentru a vedea marele lac, ci cum am avut ocazia, am ieșit de pe autostradă. Ieșirea a fost în dreptul localității Siofok.

Am ajuns în Siofok, un oraș stațiune foarte frumos. Am căut un loc de parcare, pe care l-am găsit cu greu, orașul fiind foarte aglomerat. Am parcat mașina, apoi am căutat un tonomat sau un loc unde să pot plăti pentru parcare. Nu am găsit așa ceva, m-am uitat și la celelalte mașini parcate dacă au vre-un bilet sau ceva care să ateste vreo plată, dar nu am văzut nimic. M-am uitat să văd dacă e vre-un semn cu ridicarea mașinilor, nimic. M-am mirat că e parcarea gratis, nu prea vezi așa ceva prin vestul Europei.

Am pornit spre malul lacului Balaton, dar până să ajungem la lac să vă spun puțin despre Siofok. Siofok este unul dintre cele mai mari orașe-stațiune de pe malul lacului Balaton. Siofokul are o populație de apoximativ 24000 de locuitori și este cea mai populară destinație de vacanță din Ungaria. Este supranumit ”Capitala Balatonului” pentru că este cel mai mare oraș-stațiune, de pe malul lacului. Plajele din Siofok reprezintă una dintre atracțile orașului. Plaja Nagystrand este una dintre cele mai mari și vizitate plaje, are o lungime de 670 metri. Începând cu anul 2004 plaja a primit ”Steagul Albastru” – plaja are o calitate foarte bună a apei, nisipul este fin, serviciile de înaltă calitate și programe variate.

Înainte de a ajunge la lacul Balaton, am întâlnit un canal al lacului unde erau parcate o mulțime de bărci și yachturi. Parea o mare de catarge. Am admirat aceste frumuseți, apoi am ajuns pe malul lacului. Am fost suprins când am văzut că pe lac sunt valuri, o adevărată mare, cât vedeam cu ochii numai apă.

Să vă spun puțin și despre lac. Lacul Balaton este cel mai mare lac din Europa Centrală. Lacul s-a format prin unirea a cinci lacuri mai mici în urma unor mișcări tectonice ale scoarței terestre. Acest lucru se observă foarte bine în configurația actuală a lacului, unde peninsula Tihany întră adânc în lac din partea nordică micșorând în anumite locuri distanța dintre maluri la 1600 de metri. Numele lacului provine de la cuvântul slav ”blato” care înseamnă noroi. Lacul are o lungime de aproximativ 77 de kilometri, întinzându-se de la orașul Balatonkenese în partea nordică, până în orașul Keszthely în partea sudică. Lungimea totală a malurilor este de 236 kilometri, aproape cât avem noi ieșire la Marea Neagră, de la Vama Veche la Sulina. Lățimea maximă este de 14 kilometri iar cea minimă de 1,6 kilometri. Lacul are o adâncime maximă de 11,5 metri, iar adâncimea medie este de 3,25 metri. Temperatura medie a apaei lacului este de 25 grade Celsius, temperatură ideală pentru o bălăceală bună.

Lacul Balaton este un lac cu apă dulce. Alimentarea cu apă a lacului este asigurată în cea mai mare parte de râul Zala, iar nivelul apei în lac este menținut cu ajutorul canalului Sio, prin care surplusul de apă este deversat direct în Dunăre. Iarna, din cauza temperaturilor scăzute lacul îngheață. Când vremea se încălzește stratul de gheață începe să se crape, producând niște zgomote puternice, numite de localnici ”Bubuitul Balatonului”. Cât timp lacul este înghețat se poate patina pe el, plimba cu sanile, iar pentru pescari un pescuit la copcă este binevenit.

Lacul este navigabil. Totodată este ideal pentru practicarea unor sporturi nautice cum ar fii: surf, kitesurf și ski nautic. Pe toată lungimea lacului se află aproximativ 190 kilometri de piste pentru biciclete. Am văzut foarte muți turiști cu biciletele pe mașini care veneau la Balaton pentru a se relaxa pedalând la bicicletă. Dar dacă nu vii de acasă cu bicicleta există centre de închiriere, în fiecare stațiune.

Am ajuns pe malul lacului, acesta are o culoare verzuie. La Siofok apa părea a fii destul de adâncă. Turiștii se bucuraru de benificile apei dar și de razele soarelui. Am văzut un hotel superb, Yacht Club, situat aproape de malul lacului. Pentru că de pe autostradă lacul nu se vede am hotărăt să ne continuăm drumul, spre Keszthely, pe drumul național 7. Am făcut acest lucru până în localitatea Balatonlelle, apoi am intrat iarăși la autostradă până la Keszthely.

La Keszthely, nu mai era agitația din Siofok, au dispărut aproape toate ambarcațiunile de lux, erau doar câteva în larg. Lacul e mai liniștit. După micuțul port de aici urmează o porțiune de plajă cu nisip unde agitația era mai intensă. Î Keszthely este cea mai mare și cea mai veche așezare omenească de pe malul lacului. Aici există un muzeu al lacului Balaton unde puteți vedea fazele formării lacului, date despre flora și faună, date despre stațiunile balneare de pe marginea lacului, etc. Zona Kesztely – Heviz este o renumită zonă viticolă. Aici se produc cele mai bune vinuri din Ungaria.

Pe marginea lacului se pescuiește intens, firul era întins la multe undițe. În apele lacului înotau nestingherite rațele și lebedele, unle mai curajoase veneau la mal, se plimbau printre turiști, altele se bucurau de mâncarea aruncată de către turiști.

Dacă ajungeți prin Ungaria vă sfătuiesc să vizitați și lacul Balaton.

---
Impresii încărcate de zlatna in 18.09.2017 09:00:52

Validat / Publicat: 18.09.17 09:59:30


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în UNGARIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1620


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (zlatna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  57200 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de zlatna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Mihai18
[18.09.17 10:42:45]
» mesaj pers

   Într-adevăr, Ungaria nu are ieșire la mare și în consecință, nu are flotă. În schimb și cu ani în urmă, armata ungară a avut un amiral. Era singurul amiral din lume care nu avea flotă.

    Balatonul este o bogăție naturală a Ungariei și gospodari cum sunt, au știut să-l amenajeze și să-l valorifice din punct de vedere turistic.

    În drum spre Viena, am văzut indicatoarele pentru acest loc dar Balatonul nu era în programul excursiei. Fotografiile tale au comensat parțial, ce am pierdut.

    Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- zlatna
[18.09.17 12:44:01]
» mesaj pers

   @Mihai18: Mulțumesc pentru vizită și vot.

   Aceleași indicatoare au stârnit dorința de a vedea marele lac al Ungariei.

   Am văzut acum vreo 2 ani un documentar la tv, în care se vorbea de una dintre cele mai mari flote maritime din lume. Flota aparține unei țări care nici odată nu a avut ieșire la mare, Elveției. Chiar am rămas suprins de cîte am aflat din acel reportaj.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[18.09.17 13:01:17]
» mesaj pers

   Am fost la Balaton în 2009 și am înțeles de ce maghiarii cu un lac de cîteva sute de ha de apă câțtigă dublu de cât câștigăm noi cu întreg litoralul!

   Ar trebui să-nvățăm din asta, dar, se pare că nu prea vrem. !

   Țin minte că, în ziua în care am fost, până la amiază era cald și frumos iar seara și noaptea de-a urmat, a fost furtună, cu fulgere și trăsnete, ca-n filmele de groază!

   A doua zi era iarăși vreme bună!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster
[18.09.17 13:06:25]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   ===

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[18.09.17 13:25:21]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc mult.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[19.09.17 10:01:40]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Mulțumesc pentru vizită și vot.

   Așa e, uni știu să facă bani și din piatră seacă, pe noi ne-a înzestrat Dumnezeu cu o țară foarte frumoasă dar nu știm să o valorificăm. Noi avem munte, mare, deltă ceea ce cred că nu mai are nimeni prin Europa.

   Revenind la Balaton, este uimitor câți turiști am văzut, unii veneau doar să facă plimbari cu bicicleta, alții se bucurau de apă și nisip.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- mishu
[20.09.17 12:44:30]
» mesaj pers

   @zlatna: Intradevar acolo se face turism si nu numai cu cetatenii lor ci cu multi alti turisti din diverse tari pentru ca ei vor sa castige de pe urma acestui lac. Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RoxanaGRS
[20.09.17 15:55:26]
» mesaj pers

   Am fost la Balaton de mai multe ori, la Siofok. E o stațiune foarte mare, cu de toate: vile elegante, dar și hoteluri imense, ștrand privat, dar și o plajă publică foarte frumoasă cu iarbă și copaci (cine vroia putea sta la soare, cine nu la umbră) și intrare foarte accesibilă în apă (se mergea foarte mult în larg până să ajungi cu apa la piept, port și vaporașe pentru croazieră pe lac, un parc foarte frumos, multă, multă verdeață, terase și restaurante pentru toate gusturile. Recomand pieptul de rață cu portocale sau cu sos de vișine, sau gătit în alte variante. Rață ca în Ungaria n-am mâncat nicăieri, poate doar în Franța. Chiar râdeam că turiștii hrănesc rațele pe lac și ungurii le prind și le gătesc. Super economie.

   Am înțeles însă că stațiunile din partea vestică a lacului, înspre Austria, unde vin nemții și austriecii sunt și mai frumoase. Poate într-o excursie viitoare să ajungem și noi pe acolo. La Siofok vin de obicei ungurii din Budapesta pentru că e foarte aproape (o oră cu mașina pe autostradă), de aceea în weekend-uri e dificil de găsit cazare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] lacul Balaton in Siofok -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902328">Şterge vot</a></div><span id="v9902328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] lacul Balaton in Siofok
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] lacul are o culoare verzuie -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902329">Şterge vot</a></div><span id="v9902329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] lacul are o culoare verzuie
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] printre sute de catarge... -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902330">Şterge vot</a></div><span id="v9902330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] printre sute de catarge...
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] lacul Balaton-Ungaria -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902331">Şterge vot</a></div><span id="v9902331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] lacul Balaton-Ungaria
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] se pot face excursii cu vaporul pe lac -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902332">Şterge vot</a></div><span id="v9902332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] se pot face excursii cu vaporul pe lac
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] hotelul Yacht club din Siofok -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902333">Şterge vot</a></div><span id="v9902333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] hotelul Yacht club din Siofok
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] ce verde e apa pe acest canal -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902334">Şterge vot</a></div><span id="v9902334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] ce verde e apa pe acest canal
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] la Keszthely apa e mai liniștită -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902335">Şterge vot</a></div><span id="v9902335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] la Keszthely apa e mai liniștită
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] apa are o culoare mai albăstruie aici -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902336">Şterge vot</a></div><span id="v9902336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] apa are o culoare mai albăstruie aici
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] lacul Balaton la Keszthely -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902337">Şterge vot</a></div><span id="v9902337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] lacul Balaton la Keszthely
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] mulți vin la pescuit in Keszthely -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902338">Şterge vot</a></div><span id="v9902338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] mulți vin la pescuit in Keszthely
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] uni fac plimbari pe lac -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902339">Şterge vot</a></div><span id="v9902339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] uni fac plimbari pe lac
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] aleea de promenadă pe malul Balatonului -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902340">Şterge vot</a></div><span id="v9902340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] aleea de promenadă pe malul Balatonului
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] lacul Balaton la Keszthely -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902341">Şterge vot</a></div><span id="v9902341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] lacul Balaton la Keszthely
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] logoul orașului pe malul Balatonului -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902342">Şterge vot</a></div><span id="v9902342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] logoul orașului pe malul Balatonului
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] lebedele ies din lac si vin printre turisti -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902343">Şterge vot</a></div><span id="v9902343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] lebedele ies din lac si vin printre turisti
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] pe lac inoată o mulțime de păsări -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902344">Şterge vot</a></div><span id="v9902344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] pe lac inoată o mulțime de păsări
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] o lebădă frumoasă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902345">Şterge vot</a></div><span id="v9902345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] o lebădă frumoasă
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] aici turistii aruncă măncare păsărilor -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902346">Şterge vot</a></div><span id="v9902346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] aici turistii aruncă măncare păsărilor
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] spre locul de îmbarcare pe vaporaș -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 18.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av902347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv902347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=902347">Şterge vot</a></div><span id="v9902347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(902347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f902347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e902347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] spre locul de îmbarcare pe vaporaș
foto zlatna [18.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.239114046097 sec