83369 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Royal Taj Mahal [Evrenseki]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.11.2017
DE
Avatar Alina53
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Galati
înscris/ă în 15.01.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ UAI
PREŢ SEJUR:
1300 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.70
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 116 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Hotel Royal Taj Mahal - din nou sub seducția confortului


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Taj Mahal – o adevărată coroană a palatelor și considerat una dintre cele șapte noi minuni ale lumii – este mausoleul construit din marmură albă, din nordul Indiei, din localitatea Agra, gândit și dorit de împăratul Mughal Shah Jahan, în amintirea iubitei sale soții, Mumtaz Mahal, care a murit la nașterea celui de-al 14-lea copil. Fără egal în lume, monument al dragostei nețărmurite, el a fost descris de faimosul poet indian Rabindranath Tagore, precum ”o lacrimă pe obrazul timpului”.

După aproape patru secole și în Turcia se ridică o replică mai palidă a acestui edificiu, hotelul Royal Taj Mahal. Deschis în 15 iunie 2015, hotelul se află în Antalya, zona Evrenseki, la 5 km de Side și 48 km de aeroportul din Antalya. Și iată, la sfârșitul lunii septembrie 2017, aveam să-i trec și eu pragul…

Modelat după Taj Mahal-ul indian și având un interior luxos, hotelul este vizibil atrăgător în design încă de la primul contact. Se spune că experiența este cheia succesului. Chiar așa fiind și cu toate că hotelul are doar doi ani vechime, am fost din nou plăcut impresionați de primirea plină de căldură a celor de la recepție și mai apoi, a întregii echipe a personalului care se dedică pentru reușita sejurului oricărui turist care ajunge aici. Politicoși, dar și mereu cu zâmbetul etalat pe buze, ei vin în întâmpinarea ta, vor să stea de vorbă cu tine, citindu-li-se bucuria în ochi când te văd mulțumit de prestația lor – fie că sunt chelneri sau din echipa de divertisment, fie chiar manager sau cel ce îngrijește iarba din preajma hotelului.

Royal Taj Mahal face parte din Stone Group Hotels, învecinându-se cu un alt hotel Royal – Royal Dragon, cu care și partajează o serie de facilități. Cu toate că este de dimensiuni mai mici decât celelalte hoteluri care aparțin aceluiași lanț - Dragon, Alhambra sau Holiday Palace – (la cele două din urmă am petrecut sejururi), acest lucru nu-i răpește din farmec și extravaganță. Privit de la distanță, de pe plajă, hotelul se evidențiază ca o strălucitoare bijuterie albă printre suratele învecinate.

Cazarea s-a făcut la scurt timp de la sosire, am fost ”însemnați” cu brățările hotelului, am primit cardurile de acces în cameră și cele pentru prosoapele de plajă, apoi am fost invitați să sorbim o băutură de bun- venit, iar dacă ne este cumva foame, căci era chiar vremea prânzului, să facem o vizită restaurantului.

Hotelul ocupă o suprafață de 40.000 mp, în prima linie de la mare și dispune de 450 de camere de diverse categorii. Clădirea albă principală are șase niveluri deservite de nouă lifturi și este încadrată de patru minarete și alte două clădiri cu fațada acoperită cu gresie roșie.

Noi am avut rezervare pentru o cameră dublă Superior land view și am primit o cameră triplă cu vedere parțială la mare, la etajul al treilea din clădirea principală. La intrarea în cameră, te întâmpină un mic hol, în partea stângă, dressing-ul, în dreapta, o oglindă mare ce ți-amintește cum arăți…

Concepută într-un stil contemporan și luxos, îmbogățit de o atingere tradițional turcească, camera ne-a asigurat un confort absolut. Am căzut imediat sub farmecul acestui spațiu vast – 52 mp! – luminos, decorat cu grijă. Cele două paturi, cel matrimonial și cel pentru o persoană erau confortabile, poate unii nu le-ar considera chiar așa – i-am auzit pe unii plângându-se că salteaua ar fi prea tare… Să le fi amintit că hotelul este condus de Grupul Stone (stâncă)? :)

Paturile sunt încadrate de trei noptiere cu blat de marmură, fiecare având deasupra o veioză și câte o lămpiță reglabilă, pentru citit târziu în noapte, prevăzută cu LED. Pentru alte clipe de relaxare aveți la dispoziție o canapea și o măsuță ovală, în apropierea balconului.

O altă măsuță lungă, cu sertare, îngustă ca să nu acapareze din spațiul camerei, ne-a servit ca suport pentru multele mărunțișuri. Minibarul aprovizionat zilnic gratuit cu patru feluri de sucuri, apă plată și carbogazoasă, cutii cu bere. Pe blatul de deasupra lui se aflau fierbătorul de apă, căni și pahare, pliculețe de ceai, zahăr și cafea, cutiuțe cu lapte, reînnoite zilnic dacă erau consumate. De asemenea, în fiecare zi primeam câte o sticlă de 1litru de apă, pentru prepararea ceaiului sau cafelei.

Televizorul era LCD, cu numeroase programe, pentru tot felul de naționalități, pentru adulți, dar și pentru copii. Noi urmăream emisiuni din țară, live, pe laptop.

Curățenia se făcea sârguincios, în timpul dimineții. Pe jos, în cameră, mochetă pentru fericirea tălpilor, iar în dreptul băii – parchet laminat.

Doar dulap n-am avut în cameră. Cum așa? Un spațiu separat era împărțit între baie și dressing, între cabina de duș și o altă cabină cu toaletă. În afară de faptul că întâlneam pentru prima dată așa ceva la o cameră de hotel, mie mi-a convenit. O mulțime de spații de depozitare, dulăpașe și sertare ne-au stat la dispoziție. Tot aici, pe o poliță și-a găsit culcuș și seiful. Prosoapele albe, de calitate au fost schimbate zilnic, iar lenjeria de pat la două zile. Ce mai, răsfăț! Articolele de toaletă, diversificate, înlocuite dacă se consumau. Cabina de duș era foarte mare, apa la duș avea presiune la orice oră și nu erau probleme cu scurgerea apei. Ce se mai găsea la baie? Uscător de păr, papuci de unică folosință, oglindă mică cu lupă, ba chiar și telefon… Balconul, oferind vedere parțială spre mare, era înzestrat cu o măsuță și două scaune, precum și două suporturi – uscător.

Wi-Fi, gratis, în lobby sau în cameră – fără reproș.

La parterul hotelului, lângă imensa recepție se găsesc numeroase separeuri, spații interioare primitoare și relaxante, răcoroase, care vă permit să vă izolați de agitația din timpul lunilor de vară. Marmura luminoasă, decorațiunile florale, sculpturi uimitoare în lemn și candelabre impresionante inspirau armonie și bunăstare într-un cadru confortabil.

Barul din lobby oferă între orele 10-24 licori pe gustul oricui. În afară de acesta, mai există încă șase baruri dispersate peste tot: barul principal lângă piscine (între orele 10-24), Beach Bar (orele 10-18), Amphi Bar, Aqua Bar (doar cu băuturi răcoritoare și hot drinks), Disco Bar (orele 24-2.30) și Notte Bar (24-07).

La barul de la piscine am avut parte e o surpriză extra. Într-o zi, imediat după ce ne-am așezat la o masă, simpatica chelneriță Pinar, ne-a servit, fără să ne mai întrebe ce dorim, exact cu aceleași băuturi pe care le comandasem cu o seară înainte! Mai rar așa ceva! Să ții minte, la atâția clienți, ce i-a plăcut fiecăruia…

Restaurantul principal se află la nivelul –2, cu ieșire spre piscine și plajă. Aici se servesc meniuri în stil bufet – mic dejun, prânz și cină. La celelalte trei restaurante cu meniuri a la carte, vă puteți bucura de bucătăria tradițională italiană, mexicană/indiană sau cu specific pescăresc – acestea sunt contra cost –10 euro/pers.

În afară de acestea, vă puteți bucura pe tot parcursul zilei, în diferite puncte, de varietăți bogate de gustări: la Agonda Snack Restaurant, Amphi Food Corner, la Patiserie și Bistro (la nivelul –1), pentru cei ce-au ratat micul dejun, sau poate, noaptea le mai este poftă de ceva…;) Atât din lobby cât și de la nivelul –1 se deschid terase cu vedere spre piscine.

Oriunde v-ați afla, mâncarea este gustoasă, abundentă și nu-i repetitivă. Bucătarii pregătesc la vedere alimentele proaspete, iar numeroase recipiente încălzite așteaptă să le ridicați capacele și să vă înfruptați din bunătăți. La restaurantul bufet, patru spații de expunere, separate cu culoare largi, vă farmecă privirea cu ingeniozitatea meșterilor bucătari.

Ce te mai impresionează? Exemplu strălucit de servicii bune pentru clienții restaurantelor – mereu am văzut supervizori care inspectau zonele de alimentație, calitatea produselor, curățenia și buna servire.

Cei ce vin la acest hotel se bucură de 11 piscine pentru adulți și copii, precum și una interioară, cu jacuzzi – toate menținute la standarde ridicate.

Dar punctul forte este totuși, plaja! Lată, cu nisip foarte fin și intrare lină în apă. Apa mării, curată și caldă, tare nu te-ai fi despărțit de ea… Șezlongurile sunt așezate pe mai multe șiruri, fiind protejate de copertine. De la ieșirea din hotel și până la nisipul plajei parcurgi distanța în pas domol, în cel mult, trei minute.

Până la șezlonguri puteți circula pe podețe din șipci de lemn, foarte eficiente la ora prânzului când nisipul începe să frigă. Lângă plajă se află terenuri de volei, baschet, Beach Bar și terasa sa, cabine de schimb, dușuri, toalete și țâșnitori pentru spălatul picioarelor de nisip. Puteți să vă lăsați fără nici o grijă geanta cu lucruri pe șezlong și să vă îndepărtați, chiar pentru mai mult timp, nu-i nici un pericol… ;)

Aqua Park și Luna Park sunt împărțite, după cum v-am spus, cu cei cazați alături, la Royal Dragon. Piscine și tobogane, carusele, roată, trambuline, trenuleț și mașinuțe, montagne russe – distracție pentru toate vârstele, ori, măcar să-i privești pe cei mici, plini de vervă, alergând de colo-colo și parcă n-ar lipsi mult să-i urmezi și tu…

Ca orice hotel care se respectă, Royal Taj Mahal vă oferă posibilitatea să faceți cumpărături din magazinele aflate la nivelul –2 – suveniruri și cadouri, bijuterii, îmbrăcăminte, obiecte din piele, sau să apelați la serviciile celor de la SPA, saloanele de coafură, centre foto, birou de închiriat mașini sau pentru rezervări de excursii. Oaspeții hotelului beneficiază de gratuitate la Centrul SPA pentru hamam, saună, baie de aburi, jacuzzi, sala de fitness.

Seara, la amfiteatrul cu 1000 de locuri se țineau spectacole cu și pentru copii, urmate de cele de divertisment pentru adulți. Cei care rezistau în noapte, se mutau pe la barurile deschise, la spectacolele cu formații ce cântau live, pe plajă sau la Disco indoor.

În apropierea hotelului se află un Shopping Center și un bazar, puteți găsi și lucruri de calitate la prețuri negociate.

Dacă ar trebui să evaluez această mică bijuterie de hotel, v-aș spune că este un loc minunat pentru a vă relaxa, iar pentru mine a însemnat ”pohta ce-am pohtit”! :))

---
Impresii încărcate de Alina53 in 28.11.2017 18:46:44

Validat / Publicat: 28.11.17 21:08:54


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 3753

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Alina53); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  40250 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Alina53
[28.11.17 19:04:06]
» mesaj pers

   Webmaster, te rog frumos să atașezi videoclipul următor: https://www.youtube.com/watch?v=getxMphJ45Y Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[28.11.17 20:58:01]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Royal Taj Mahal [Evrenseki], SIDE" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

   --

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[28.11.17 21:27:01]
» mesaj pers

   @Alina53:

Noi am avut rezervare pentru o cameră dublă Superior land view și am primit o cameră triplă cu vedere parțială la mare, la etajul al treilea din clădirea principală.

   Ceea ce ai primit nu a fost o cameră triplă, ci exact o cameră dublă superior. Doar vederea parţială la mare a fost bonus :).

   La Taj Mahal camerele duble superior au 52 mp şi sunt dotate cu un pat dublu şi unul simplu. Am urmărit acest hotel încă din anul inaugurării, când s-a deschis la o săptămână după terminarea sejurului meu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Alina53
[28.11.17 22:19:57]
» mesaj pers

   @webmasterX:Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[28.11.17 22:29:05]
» mesaj pers

   @nicole33: OK, important este că ne-a fost pe plac și încep să mă obișnuiesc cu genul acesta de cameră... supraponderală...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[28.11.17 22:36:29]
» mesaj pers

   @Alina53:

important este că ne-a fost pe plac și încep să mă obișnuiesc cu genul acesta de cameră... supraponderală...

   Pofta vine mâncând :)).

   Dacă tot ai experienţă în hoteluri Royal şi ai fost mereu mulţumită de serviciile oferite, poţi încerca şi noul Royal Seginus din Lara, deschis anul acesta în mai.

   Camerele de la Seginus sunt şi mai "supraponderale", ca să te citez, având doar 64 mp, dressing generos şi o cabină de duş pentru două persoane cu efect de minisaună, exact ca la Adam & Eve :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Alina53
[28.11.17 22:46:09]
» mesaj pers

   @nicole33: Da, mulțumesc, e trecut pe listă deja.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana74
[29.11.17 08:12:43]
» mesaj pers

   Votat cu mare placere. Un articol cuprinzator care descrie perfect hotelul. SB acordat cu mare drag 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[29.11.17 08:55:14]
» mesaj pers

   @ioana74: Mulțumesc pentru apreciere! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cmari67
[29.11.17 09:38:29]
» mesaj pers

   @Alina53: Felicitari pentru articol! Votat cu placere.

   Eu chiar sunt in cautare de sejur 2018 si cochetam cu Royal Seginus. Acum sunt un pic incurcata ca nu stiu care sa-l aleg din cele doua!

   Si ca sa-mi fie si mai greu sa decid... au acelasi pret.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[29.11.17 09:47:01]
» mesaj pers

   @cmari67: Mulțumesc! Ai un bănuț la îndemână? Aruncă-l în sus...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- fra
[29.11.17 13:34:08]
» mesaj pers

   Cam cat de devreme ati luat biletul? Despre plaja parca nu ati spus prea multe... e cu nisip?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[29.11.17 16:04:55]
» mesaj pers

   @fra: Am scris:

”Dar punctul forte este totuși, plaja! Lată, cu nisip foarte fin și intrare lină în apă. Apa mării, curată și caldă, tare nu te-ai fi despărțit de ea… Șezlongurile sunt așezate pe mai multe șiruri, fiind protejate de copertine. De la ieșirea din hotel și până la nisipul plajei parcurgi distanța în pas domol, în cel mult, trei minute. ”

   Plaja hotelului este etichetată cu ”Blue Flag”.

   Biletele pentru acest sejur le-am achiziționat cu șapte săptămâni înainte de data plecării.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dana2008
[03.12.17 11:47:43]
» mesaj pers

   MINUNAT! Felicitările mele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[03.12.17 12:09:06]
» mesaj pers

   MINUNAT! Felicitările mele!

   Camera foarte frumoasă, holul, piscină... de restaurant sau mai precis despre bunătățile expuse acolo, nu am cuvinte!

   Câte Macarons!!! Eu nu mai Macarons aș fi mâncat la cât de mult îmi plac!

   E de vis, și noaptea iluminat feeric și ziua de asemena !

    felicitări pentru articol și fotografii!

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- fra
[06.12.17 11:07:08]
» mesaj pers

   @Alina53: da, multumesc pentru raspuns. Cred ca am citit cam superficial articolul.

   Ma incanta totusi ca ati prins pret asa bun nu chiar cu mult timp inainte

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[07.12.17 19:03:23]
» mesaj pers

   @Alina53: Minunat, ce sa mai spun, si povestea dar si pozele, cat despre cele spuse de @nicole33 confirm, camerele sunt imense iar baia facuta pentru doua persoane :). Cred ca si mie imi place sa mai fiu rasfatata asa ca nu as fi avut nimic impotriva unui astfel de concediu :).

   Cred ca dupa un astfel de concediu nu prea iti vine sa te intorci la munca, dar vii cu gandul la vacanta viitoare.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- VOIAJ
[25.12.17 10:20:00]
» mesaj pers

   Minunat povestit, imagini superbe, votat din. toată inima!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioan marinescu
[25.12.17 10:23:57]
» mesaj pers

   @Alina53: Ia uită-te la turci ce-au realizat?! Notat și votat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[25.12.17 10:46:49]
» mesaj pers

   @VOIAJ: Multumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[25.12.17 10:50:28]
» mesaj pers

   @ioan marinescu - Multumesc! Este o vorba: "ca la turci... la nimenea... " Bravo lor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [21.10.18 10:04:11]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Noi și iubita noastră, marea... Dar cine n-o îndrăgește? -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926038">Şterge vot</a></div><span id="v9926038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Noi și iubita noastră, marea... Dar cine n-o îndrăgește?
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Intrarea hotelului Royal Taj Mahal -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926039">Şterge vot</a></div><span id="v9926039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Intrarea hotelului Royal Taj Mahal
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Intrarea hotelului Royal Taj Mahal -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926040">Şterge vot</a></div><span id="v9926040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Intrarea hotelului Royal Taj Mahal
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [SEP-2017] O parte laterală a hotelului și piscina mare -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926042">Şterge vot</a></div><span id="v9926042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] O parte laterală a hotelului și piscina mare
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Royal Taj Mahal la orele dimineții -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926043">Şterge vot</a></div><span id="v9926043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Royal Taj Mahal la orele dimineții
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Una dintre piscinele de la Aqua Park -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926044">Şterge vot</a></div><span id="v9926044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Una dintre piscinele de la Aqua Park
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Privind spre nemărginirea mării... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926045">Şterge vot</a></div><span id="v9926045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Privind spre nemărginirea mării...
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Intrarea în resort dinspre plajă -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926046">Şterge vot</a></div><span id="v9926046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Intrarea în resort dinspre plajă
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Camera noastră de la Royal Taj Mahal -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926047">Şterge vot</a></div><span id="v9926047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Camera noastră de la Royal Taj Mahal
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Camera privită din alt unghi de vedere -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926048">Şterge vot</a></div><span id="v9926048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Camera privită din alt unghi de vedere
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Camera noastră și paturile confortabile -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926049">Şterge vot</a></div><span id="v9926049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Camera noastră și paturile confortabile
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Alte detalii ale camerei -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926050">Şterge vot</a></div><span id="v9926050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Alte detalii ale camerei
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Recepția hotelului... cât vezi cu ochii... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926051">Şterge vot</a></div><span id="v9926051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Recepția hotelului... cât vezi cu ochii...
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Recepția hotelului, la ceas de seară -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926052">Şterge vot</a></div><span id="v9926052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Recepția hotelului, la ceas de seară
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Lângă recepție - parcă nu-ți vine să crezi... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926054">Şterge vot</a></div><span id="v9926054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Lângă recepție - parcă nu-ți vine să crezi...
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Sculpturi incredibile în lemn -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926055">Şterge vot</a></div><span id="v9926055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Sculpturi incredibile în lemn
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Detaliu al unei sculpturi în lemn -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926057">Şterge vot</a></div><span id="v9926057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Detaliu al unei sculpturi în lemn
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Sculptură în lemn - parcă nici nu te îndurai să le atingi... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926061">Şterge vot</a></div><span id="v9926061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Sculptură în lemn - parcă nici nu te îndurai să le atingi...
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Dantelării pe holurile hotelului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926064">Şterge vot</a></div><span id="v9926064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Dantelării pe holurile hotelului
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Separeuri în lobby-ul hotelului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926065">Şterge vot</a></div><span id="v9926065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Separeuri în lobby-ul hotelului
foto Alina53 [28.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [SEP-2017] Unul dintre imensele candelabre -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926066">Şterge vot</a></div><span id="v9926066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Unul dintre imensele candelabre
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Decor pe holurile hotelului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926069">Şterge vot</a></div><span id="v9926069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Decor pe holurile hotelului
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Vedere parțială spre mare - imagine din balcon -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926070">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926070"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926070">Şterge vot</a></div><span id="v9926070" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926070)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926070Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926070MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Vedere parțială spre mare - imagine din balcon
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2017] Aranjament ingenios din prosoape -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926072">Şterge vot</a></div><span id="v9926072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2017] Aranjament ingenios din prosoape
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2017] Un colț al băii -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926074">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926074"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926074">Şterge vot</a></div><span id="v9926074" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926074)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926074Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926074MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2017] Un colț al băii
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2017] O parte a dressing-ului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926075">Şterge vot</a></div><span id="v9926075" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926075)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926075Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926075MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2017] O parte a dressing-ului
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2017] La câțiva pași de apa mării... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926081">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926081"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926081">Şterge vot</a></div><span id="v9926081" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926081)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926081Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926081MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2017] La câțiva pași de apa mării...
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2017] Corabia piraților -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926082">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926082"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926082">Şterge vot</a></div><span id="v9926082" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926082)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926082Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926082MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2017] Corabia piraților
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2017] Privind spre Luna Park -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926083">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926083"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926083">Şterge vot</a></div><span id="v9926083" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926083)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926083Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926083MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2017] Privind spre Luna Park
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2017] Hotel Royal Taj Mahal privit de la înălțimea roții în Luna Park -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926084">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926084"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926084">Şterge vot</a></div><span id="v9926084" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926084)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926084Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926084MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2017] Hotel Royal Taj Mahal privit de la înălțimea roții în Luna Park
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2017] Intrarea în restaurantul principal -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926085">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926085"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926085">Şterge vot</a></div><span id="v9926085" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926085)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926085Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926085MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2017] Intrarea în restaurantul principal
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2017] Bunătăți fără sfârșit... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926086">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926086"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926086">Şterge vot</a></div><span id="v9926086" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926086)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926086Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926086MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2017] Bunătăți fără sfârșit...
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2017] În restaurant șefii verifică... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926087">Şterge vot</a></div><span id="v9926087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2017] În restaurant șefii verifică...
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2017] Poftiți la aperitive! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926088">Şterge vot</a></div><span id="v9926088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2017] Poftiți la aperitive!
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2017] Credeți că puteți rezista tentației? -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926089">Şterge vot</a></div><span id="v9926089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2017] Credeți că puteți rezista tentației?
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [SEP-2017] Bunătăți numai bune de visat peste noapte... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av926090">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv926090"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=926090">Şterge vot</a></div><span id="v9926090" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(926090)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f926090Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e926090MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [SEP-2017] Bunătăți numai bune de visat peste noapte...
foto Alina53 [28.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.233278989792 sec