ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 19.07.2018
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 22.05.13
STATUS: PREMIUM
LUNA
JUL-2018
TIMP CITIRE: 6 MIN

In 2018 cu masina a fost mai ieftin

TIPĂREȘTE URM de aici

In octombrie 2017 cand am stabilit hotelul la care voiam sa mergem, am cautat si bilete de avion ca in fiecare an.

Noi fiind 5 familii din care 3 cu cate 2 copii 1 familie cu un copil si 1 familie fara in varianta cu charter ne costa 1100 de euro (4 pers) cam mult deoarece era aproape cat cazarea, varianta cu Turkish cu escala la Istanbul in jur de 880 de euro si varianta cu Pegasus (low cost) cu escala la Istanbul 580 de euro.

La acel moment eram de pareri diferite in sensul ca unii voiau cu masina (3 familii) iar ceilalti voiam cu low costul.

Avand in vedere ca in 2017 biletele la Pegasus ne-au costat 440 de euro am zis sa mai asteptam poate prindem o zi cu reducere 20% cum prinsesem si anul trecut si le achizitionam atunci, dar socoteala de acasa nu s-a mai potrivit cu cea din targ si ne-am trezit in ianuarie ca biletele ajunsesera mai scumpe decat la Turkish. (Se pare ca articolul meu de pe AFA a fost citit de foarte multi colegi care au si achizitonat, ca altfel nu imi explic cum a sarit asa brusc pretul biletelor).

Astfel am asteptat pana in ultima zi doar vom prinde o oferta, un last minute ceva dar... nimic din pacate.

Asa ca in data de 25.06.2018, ora 05.00 am plecat din Bucuresti spre Bogazkent – Hotel Port Nature (3 masini doar, pt ca celelalte 2 au plecat cu o zi mai devreme si au luat-o pe coasta preferand 2 nopti cazare intermediara) cu gandul de a face traseul din 2 bucati cu cazare o noapte in Afyon.

Am setat pe GPS orasul Afyonkarahisar si am plecat la drum pe traseul:

București – Giurgiu – Ruse – Razgrad – Târgoviște – Omurtag – Kotel – Yambol – Elhovo – Lesovo – Hamzabeyli – Edirne – Istanbul – Gebze – Orhangazi – Inegol – Bozüyük – Kütahya- Afyonkarahisar, aproximativ 1000 km.

Nu am alimentat masinile in Bucuresti intrucat aflasem de la un coleg ca motorina in Turcia costa maxim 5,8 lire / litru iar lira turceasca s-a depreciat si cursul era de aprox. 1 lira=0,85 lei, adica sub 5 lei / litru. In jurul orei 5:45 plateam taxa de pod 13 lei iar in jurul orei 06:15 eram in benzinaria OMV de la Ruse unde am facut vignieta – 30 leva - o luna.

Apoi am continuat prin Bulgaria cu viteza aproape legala, am oprit de cateva ori la toaleta, ca de aveam 6 copii cu noi, iar in jurul orei 10:15 eram in vama la Hamzabeyli. La iesirea din Bulgaria am avut o mica problema in sensul ca masina mea era pe firma si aveam procura pt. ea, dar doar in limba romana si in limba turca, iar vamesul bulgar ne-a spus ca el nu vorbeste niciuna dintre aceste limbi si ne trebuie si in limba engleza. Dupa 5 minute in care ne-au trecut toate transpiratiile reci din lume, politistului bulgar i s-a facut mila de noi si ne-a lasat sa trecem.

Am continuat drumul spre Istanbul si la vreo 10 km de vama am oprit la benzinaria Türkiye Petrolleri unde am facut plinul cu motorina la pretul de 5,69 lire / litru si am achizitionat de la ghiseul PTT cardul HGS pe care am platit 60 de lire. Motorina se poate plati atat cu cardul cat si cu euro sau dolari insa la posta poti plati doar cash in lire. Daca nu aveti la voi (noi stiam si am avut) puteti schimba la benzinarie.

In timp ce stateam la coada sa cumparam stickerul HGS am intrat in vorba cu 2 soferi de TIR din Romania care ne sfatuiau sa o luam pe podul cel mai indepartat din Istanbul pe unde o iau tir-urile ca este cel mai liber si totoadata ne spuneau sa tragem tare ca daca intram in Istanbul pana in ora 14.00 vom trece mult mai repede. I-am ascultat, dar doar partial, am pornit imediat la drum si nu am mai oprit pana la Istanbul, mergand insa pe traseul dat de GPS.

Am ajuns in Istanbulul in jurul orei 13:15 si l-am trecut foarte repede (cred ca este prima oara cand nu am stat pe loc niciun pic). Desi nu voiam sa mergem pe noul pod Osman Gazi deoarece citisem AICI ca este destul de scump si nu merita pt. ca nu scurtezi mare lucru, GPS-UL fiind setat pe ruta cea mai scurta ne a adus fix pe aici. Am ajuns in dreptul barierelor si nu intelegeam de ce nu se ridica din moment ce avem HGS-ul in parbriz.

Angajatul din ghereta ne-a spus ca trecerea costa 71,99 lire si este posibil sa nu avem suficienti bani pe card. In acel moment mi-am dat seama ca suntem pe podul Osman Gazi, am platit cu cardul si ne-am continuat drumul pe autostrada O-5 spre Bursa iar apoi pe autostrada O-22 (cost total autostrazi 19.99 lire insa nu-mi amintesc in ce zona erau barierele) spre orasul Inegol apoi pe D-200 spre Bozuyuc iar apoi D-650 spre Kutahia- Afyon. In jurul orei 18:30 eram in Afyon desi noi estimasem ca vom ajunge in jur de 21.00-22.00.

Am oprit aici, am facut o scurta sedinta, am vorbit la telefon cu colegii care plecasera inainte cu o zi si acum se cazasera in Belek, am ajuns la concluzia ca nu suntem asa obositi si am putea sa ne continuam drumul iar a doua zi sa ajungem la destinatia finala mult mai devreme si sa castigam o zi de plaja. Asa am facut si in jurul orei 22.00 am ajuns in Belek la prietenii nostri si ne-am cazat la hotelul Ceres unde am platit 180 de lire (35 de euro) pe o camera dubla.

La intoarcere am plecat in jurul orelor 14.00 de la hotel, dupa ce am servit pranzul si am ales drumul clasic pe D-650 spre Istanbul. Am zis ca dupa atatea nopti nedormite suntem prea obositi sa mergem prea mult in prima zi si ne-am hotarat sa innoptam in Altintas dupa doar 5 ore de mers, la hotel Ecrin (despre care citisem pe AFA si avea doar cuvinte de lauda).

Am incercat sa facem rezervare inainte de a pleca din Bogazkent dar surpiza BOOKING-UL nu poate fi accesat din Turcia de pe un telefon de Romania nici macar prin WI-FI. (nu stiu de ce). Astfel ne am dus direct la hotel cu gandul ca "imposibil sa nu aibe camere libere in satucul ala"., dar ce sa vezi hotelul era aproape plin... de romani - nu aveau decat 2 camere libere iar noi acum eram 4 familii - o familie plecase cu 2 zile mai devreme sa stea si in Istanbul. Urmatoarea varianta era hotel Akpinar unde am reusit sa ne cazam cu 24 de euro in camera dubla cu mic dejun.

A doua zi dupa ce am servit micul dejun, in jurul orei 09.00 am pornit spre Istanbul pe D-650 si apoi prin bulgaria, acelasi drum ca la dus. Nici de aceasta data nu am prins aglomerat in Istanbul (am trecut cam la aceeasi ora 13.15-13.30) cu exceptia unui accident care ne-a tinut pe loc aproape 30 de min.

La iesire din Istanbul am oprit la prima benzinarie Petrol Offisi unde am alimentat si am servit pranzul (sunt vreo 4-5 restaurante). Din pacate ne-am cam lungit la masa si cumparaturi si am ajuns in vama la 18:40 exact cand se facea schimbul de tura. Am pierdut o ora si jumatate aici din care o ora am asteptat sa se schimbe personalul iar restul am stat la control.

Dupa ce am platit dezinsectia 3 euro ne-am continuat drumul spre casa si in jurul orei 23.00 am ajuns la Ruse. Am platit 4 leva (2 euro) taxa de pod si in sfarsit Romania.

Am ajuns in Bucuresti la ora 00.25 dupa aproape 15 ore si jumatate rupti de oboseala.

In rewiev-ul anterior "cu avionul este mai ieftin" un coleg imi scria ca "am vrut sa arat lumii ce smecher sunt eu si ce fraieri sunt altii". Nu am vrut atunci sa intru in polemica cu domnia sa ci am vrut sa ii informez pe cei care nu stiau, ca exista o varianta mai rapida si poate chiar mai ieftina.

Eu acum am platit 330 de euro cu toate taxele (+ 50 de euro procura masinii in turca - traducere si apostilare) si am pierdut aproape 40 de ore pe drum + 2 zile de concediu + tone de nervi/urlete din partea copiilor de plictiseala.

Daca mi-as fi cumparat bilete la Pegasus cand au aparut, cu 580 euro, m-ar fi costat cu 200 de euro mai mult dar credeti-ma ca merita fiecare euro cheltuit in plus.

Am luat-o pe mana mea, pot sa spun ca am incercat-o din nou si p-asta cu copii dupa mine dar credeti-ma nu o sa se mai intample.


[fb]
---
Trimis de iancusabin in 19.07.18 22:08:15
Validat / Publicat: 19.07.18 22:41:50
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.

VIZUALIZĂRI: 6872 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

20 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iancusabin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 15299 PMA (din 19 voturi)

ECOURI la acest articol

20 ecouri scrise, până acum

webmaster45 [19.07.18 22:40:26] »

@iancusabin:

am ajuns in Belek la prietenii nostri si ne-am cazat la hotelul Ceres unde am platit 180 de lire (35 de euro) pe o camera dubla.

&

Urmatoarea varianta era hotel Akpinar unde am reusit sa ne cazam cu 24 de euro in camera dubla cu mic dejun.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [20.07.18 06:49:30] »

@iancusabin:

In jurul orei 5:45 plateam taxa de pod 13 lei

Taxa de pod a fost majorată la 14 lei.

Desi nu voiam sa mergem pe noul pod Osman Gazi deoarece citisem AICI ca este destul de scump si nu merita pt. ca nu scurtezi mare lucru, GPS-UL fiind setat pe ruta cea mai scurta ne a adus fix pe aici.

La cât de multe indicatoare rutiere sunt peste tot şi cât de bine este totul semnalizat, GPS-ul este inutil în Turcia. În cazul tău, acesta te-a îndrumat pe cel mai scurt şi cel mai scump drum, dar nu şi cel mai rapid ca timp de parcurs.

am ajuns la concluzia ca nu suntem asa obositi si am putea sa ne continuam drumul iar a doua zi sa ajungem la destinatia finala mult mai devreme si sa castigam o zi de plaja.

A fost decizia voastră să parcurgeţi dintr-o bucată drumul Bucureşti Belek de 1400 kilometri. Aţi ignorat oboseala inerentă parcurgerii unei asemenea distanţe doar din dorinţa de a "câştiga" o zi plină. Nu înţeleg nemulţumirea ulterioară. Cei care merg în Antalya cu autoturismul rareori fac asemenea tururi de forţă, mai ales cu doi copii.

fra [20.07.18 09:41:47] »

Dar charter cum era prețul? Ați făcut o simulare de preț la cazare cu transport avion?

Și eu sunt pentru varianta cu avionul; știu și eu că până la urmă sunt și persoane care preferă mașina. Trebuie să recunoaștem că fiecare dintre ele are avantaje și dezavantaje. Dumneavoastră ați făcut-o pe propria piele și e bine că ați prezentat ambele variante aici pe site.

Fiecare trebuie să cântărească pentru sine care sunt mai importante. Pentru mine de exemplu contează fiecare zi de concediu (avem o afacere de familie și nu putem lipsi prea mult) și suntem și în nordul Moldovei cumva, deci orice drum cu mașina durează mai mult decât pentru alții, așa că prefer avionul deocamdată...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
iancusabin [20.07.18 10:13:25] »

@nicole33: Buna ziua, drumul de la dus mi s-a parut cel mai scurt de pana acum.

Eu am spus ca nu mi se pare ca merita sa stai in masina 40 de ore, sa pierzi 2 zile de concediu pt. doar 200 de euro. Stiam de la inceput ca asta ma va astepta dar nu am avut alta solutie pt. ca nici macar sotia nu m-a mai sustinut.

iancusabin [20.07.18 10:28:09] »

@fra: Buna ziua, din experienta anilor trecuti si in urma discutiilor purtate cu agentiile care vand pachete spre Antalya, am ajuns la concluzia ca un bilet la charter cu transfer inclus costa cam 270 de euro / pers. si nu mai putin de 1000 de euro - 4 pers cum suntem noi.

Din moment ce am platit 1200 de euro pe cazare (9 nopti) daca am fi mers cu charter-ul am fi depasit bugetul alocat de noi pt concediu (2000 de euro).

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
iancusabin [20.07.18 10:30:17] »

@webmaster45: Buna ziua, va promit ca voi scrie si despre aceste 2 hoteluri cand voi avea timp, insa mai intai as vrea sa scriu despre acvariul din Antalya

fra [20.07.18 10:58:29] »

@iancusabin: interesant. Chiar nu am știut. Eu îmi calculam prețul biletului undeva la 150 euro de persoană (așa, după imaginația mea; nu am avut un reper clar) din prețul afișat la agenții. Într-adevăr nu prea e convenabil sau e aiurea să coste avionul cât cazarea...

tm67bru CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [20.07.18 11:10:08] »

@fra: prețul unui loc la charter / Antalya (incluzând și transfer!) nu este totuși atât de mare.

Se poate găsi și în jur de 200 euro / pers, uneori chiar mai puțin.

Exceptând promoțiile low-cost - foarte puține! ca număr de locuri - e în general ma convenabil ca orice, inclusiv zborurile low-cost, dacă incluzi și transferurile și timpul pierdut prin aeroporturi (de obicei mare)

fra [20.07.18 11:40:22] »

@tm67bru: păi nici mie nu mi se părea mult 150 euro, cât era în imaginația mea, dar 270 euro, înmulțit cu două persoane, deja parcă nu mai e așa puțin și mi-ar conveni să caut un Zbor de linie, chiar și cu escală dacă asta m-ar ajuta să economisesc vreo 200 euro pe care aș putea foarte bine să-i dau în plus la cazare și să obțin ceva mai bun... Până acum nu am verificat prețurile doar la cazare, ci întotdeauna m-am uitat direct la pachet, dar am să fac o probă și înainte de a mă hotărî la următoarea vacanță, am să cer prețul și separat, doar la cazare.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
iancusabin [20.07.18 15:46:51] »

@fra: Daca era doar 150 de euro nu cred ca mai mergea nimeni cu masina

nrs † [20.07.18 15:51:17] »

@fra:

daca mai pui drumul pana la Bucuresti ca Pegasus ai numai de acolo, cazarea masinii 7-8 zile, poate o noapte de cazare in capitala, transferul la si de la hotel in TR tot ajungi macar la 200 euro chiar daca Pegasus te costa efectiv 150 euro. intotdeauna trebuie sa pui in balanta toate costurile pentru ca charter inseamna 0 costuri suplimentare iar lowcost inseamna si alte costuri

fra [20.07.18 16:14:48] »

@nrs: deci să înțeleg că încurajați sau nu mersul cu avionul? Eu mă miram doar că autorul articolului nu a luat charter (cum aș fi luat eu), am înțeles că era scump, dar de la dumneavoastră înțeleg că orice variantă cu avionul e scumpă...

Ei lasă! dacă nu găsesc eu zbor la 100 și un pic de euro dus-intors și am să mă laud pe aici de o să rămână toată lumea cu gura căscată! Până acum am fost de vreo 3 ori cu avionul și nu am plătit mai mult de 100 euro dus-intors niciodată. Nu cred că incep de acum să dau peste 250 euro, clar!

Mai este o treabă: cu avionul prețurile variază și sunt șanse să găsești un preț foarte bun, cu un pic de efort și informare (pe care oricum o fac) și mai ales în extrasezon, așa cum mergem noi în vacanță, ori la costurile cu mașina, costă și noaptea de cazare intermediară, și la dus și la intors, și taxele de drum (pe lângă combustibil și timp), ori astea sunt neschimbate oricât de devreme am programa călătoria .... De fapt, articolul de mai sus explică destul de bine ce presupune călătoria cu mașina.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
nrs † [20.07.18 17:08:54] »

1. aici discutam la per tu

2. nu incurajez si nici nu descurajez pe nimeni, mie personal imi place cu masina pentru ca Aurici a spus foarte frumos "si drumul face parte din concediu! "

3. cred ca vei gasi cu greu oferte la 100 si un pic de euro (bine depinde si cat e picul, ca daca e 90 se poate sa gasesti ) pentru traseul Bucuresti-Antalya. la ei sezonul incepe de prin mai si tine pana in octombrie deci e cam greu sa mergi in extrasezon

fra [20.07.18 17:27:22] »

@nrs: adevărul este că de când am scris ecoul am învârtit aplicațiile și tot netul să văd ce prețuri sunt la biletele de avion. Oricum eu vorbesc de sezonul viitor de acum, că pentru sezonul în curs e târziu pentru oferte. Și căutând eu așa, am mai găsit o variantă: autocarul! ???????? Din București, este chiar pentru august începând de la 45euro de persoană. Inventez eu acum drumul spre Turcia, culmea, că eu încă nu am fost. Poate de asta sunt și atât de "înflăcărată"

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
nrs † [20.07.18 17:53:37] »

normal ca e tarziu pentru oferte, anul acesta nu prea gasesti acum cazare la pret rezonabil daramite avion

cat despre autocar NU! si ti-o spune unul care are zeci de mii de km cu autocarul. autocarul oricum este doar pentru Kusadasi (ma refer din Romania) si face peste 20 ore fara cazare intermediara. si din Istanbul tot faci 10-15 ore pana in Antalya, stiu ca turcii au autocare destul de moderne dar e greu atata timp in autocar

fra [20.07.18 17:59:49] »

@nrs: da, așa este. Am spus și în spirit de glumă. Dacă n-ai probleme și vrei, mergi cu autocarul. Vedem ce va fi până la anu'. Acum doar citesc și mă informez. Pentru mine e clar deocamdată că la momentul respectiv voi cere preț separat agenției pentru cazare cu avion și fără. Măcar aflu sigur cât mă costă charterul și apoi am să trag concluziile

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [20.07.18 18:19:15] »

@fra:

Și căutând eu așa, am mai găsit o variantă: autocarul! ???????? Din București, este chiar pentru august începând de la 45euro de persoană. Inventez eu acum drumul spre Turcia, culmea, că eu încă nu am fost. Poate de asta sunt și atât de "înflăcărată"

Fără supărare, dar asta chiar ar fi de departe cea mai proastă variantă posibilă, iar acel preţ de 45 de euro sigur nu are nicio legătură cu realitatea.

În urmă cu mulţi ani, o firmă a încercat să bage Antalya cu autocar, iar ulterior a renunţat, cel mai probabil ca urmare a cererii extrem de reduse şi posibil a reclamaţiilor ulterioare primite de la turiştii nemulţumiţi.

În prezent există variante cu autocar, dar la Marea Egee, spre Kuşadasi, Didim, Bodrum şi Marmaris, unde distanţele sunt cam cu 30% mai mici. Preţul pleacă de la 90-100 euro de persoană până la Kuşadasi, dar drumul este infernal de lung şi de obositor. Dacă tot în urmă cu nişte ani buni, drumul se făcea cu escală la Canakkale şi la Istanbul, pentru reducerea costurilor s-a renunţat la noaptea intermediară şi se merge non stop, doar cu pauzele regulamentare, iar cu controalele sporite din vămi, un drum Bucureşti-Kuşadasi ajunge să dureze şi 20 (douăzeci) de ore. Clar NU MERITĂ!

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [20.07.18 18:37:39] »

@fra:

Ei lasă! dacă nu găsesc eu zbor la 100 și un pic de euro dus-intors și am să mă laud pe aici de o să rămână toată lumea cu gura căscată!

Îţi doresc succes la căutări!

Fără a intenţiona să te descurajez, eu sunt convinsă că NU vei găsi low cost la acest preţ, cu un orar de zbor cât de cât decent şi cu bagaj de cală, în perioada mai-septembrie. Dacă ajungi la 10 pm pe aeroport şi la 11 pm la hotel, ai ratat cu succes prima zi pe care însă ai plătit-o cu destui bani şi iar nu merită.

În plus, pe lângă costul avionului, mai trebuie să iei în calcul şi costul transferului, minim 25 euro de persoană. Pe iancusabin transferul l-a costat puţin pentru că a fost în grup de mai multe familii şi a luat un microbuz, iar hotelul ales anul trecut se afla la mai puţin de 15 kilometri de aeroport. Pentru o singură familie şi la un hotel mai îndepărtat costul transferului creşte. Dacă avionul are întârziere ceva mai mare, situaţie frecventă şi în cazul curselor de linie, nu te mai aşteaptă nimeni şi taxiul este scump.

În cazul tău, cea mai bună variantă rămâne charterul, preferabil din Iaşi, chiar dacă te va costa în jur de 250 euro de persoană.

fra [20.07.18 19:49:20] »

@nicole33: Preţul pleacă de la 90-100 euro de persoană până la Kuşadasi,

Da, într-adevăr prețul pe care îl găsisem nu era pentru Antalya. Nu am cercetat foarte tare pentru că nu mă interesa, am spus-o doar de dragul argumentației.

Și e posibil să fi fost doar pe un sens (așa s-ar explica și prețul știut de tine); după cum spuneam chiar nu am cercetat foarte tare pentru că în acest punct deja devine mai convenabil drumul cu mașina din dotare, atât ca timp, oboseală, cheltuială și până la urmă organizare...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
fra [20.07.18 19:55:02] »

@nicole33: mulțumesc de concluzie. Probabil la aceeași concluzie voi ajunge și eu după multe alte ore de informări. Și de fapt cu ideea asta plecasem încă de anul trecut, dar mă tot învârt. Ba că charterul de la București e mai ieftin decât de la Iași (încât să merite inclusiv drumul de la Iași la București), ba că nu are orar bun (apropo, este charter și din Suceava pentru Antalya, care pentru mine e la fel de convenabil), ba (acum) că e scump charterul de oriunde ar fi el etc. Până la urmă, să găsesc eu hotelul minune și apoi imediat mă hotărăsc și la cum ajung acolo...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
fra, iancusabin
Alte articole din această RUBRICĂDrumul spre Antalya:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.04262113571167 sec
    ecranul dvs: 1 x 1