90199 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Crystal Paraiso Verde Hotel [Bogazkent]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.10.2018
DE
Avatar Alina53
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Galati
înscris/ă în 15.01.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ UAI
PREŢ SEJUR:
1000 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.90
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Cu dor de Maria, din nou la Crystal Paraiso Verde


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Cum poți să-ți mai alini un dor de cineva?

Ai putea să-i vorbești în gând… Sau să-i privești fotografiile. Sau să-i urmărești review-urile, sorbindu-i cuvintele. Sau, ai putea să-i calci pe urme…

Maria noastră – maria55.

O parte dintre voi n-ați cunoscut-o, dar noi, ceilalți, cu toții o îndrăgeam…

Ea a fost cea care, în urma unor nesfârșite discuții telefonice, mi l-a ales pe Crystal Paraiso Verde dintr-o lungă listă de hoteluri.

Țin minte, parcă a fost ieri, când cu o nemărginită răbdare mă întreba mai întâi care este prețul sejurului la fiecare hotel în perioada care mă interesa, apoi cu argumente hotărâte îmi spunea să-l tai de pe listă și treceam la următorul. Și le cunoștea pe toate!

Asta se întâmpla în primăvara anului 2017…

După o pauză sensibilă de doar un an și jumătate, iată-ne iarăși pășind pe litoralul turcesc, la același hotel unde cu exact doi ani în urmă, Maria s-a simțit atât de bine! Îmi doream nespus și ne spus să-i calc pe urme, să mi-o închipui stând lângă mine la patiseria pe care-o lăuda în review-ul ei, sorbind cu nesaț o cafea aromitoare.

Și zău că am simțit-o aproape!

Cred că ea a șoptit o vorbă bună la urechea tinerei de la recepție, fiindcă în locul camerei standard land view înscrisă în voucher-ul nostru, neașteptat, am primit family room – două camere în care ne-am lăfăit timp de o săptămână.

Dintre cele șapte familii de români care am descins la hotel, numai noi am fost privilegiați în această privință…

Și acest lucru s-a întâmplat simplu, fără să strecor nimic între filele pașaportului. De altfel, niciodată n-am făcut-o – am mers pe ”vorba dulce, mult aduce”. ;)

Mai degrabă, câteva cuvinte de binețe în limba turcă și un zâmbet au garantat de fiecare dată dorința-mi îndeplinită…

Ultimele două review-uri referitoare la Crystal Paraiso Verde au notat grad de satisfacție 4,35 – 4,50 – note absolut nemeritate acordate de turiști pentru niște motive neesențiale, zic eu: că personalul hotelului li se adresa în limba rusă, că la barurile de la piscină și de la plajă au fost nevoiți să bea bere din pahare de carton, că mașinuțele și trenulețul pentru copii erau contra cost, că înghețată puteai mânca doar de la ora 13, că plaja este departe de hotel, iar shuttle bus este un simplu tractoraș cu remorcă, că erau multe familii cu copii mici, că în august erau 45 grade C sau că marea avea valuri…

În schimb, majoritatea review-urilor recomandă hotelul în proporție de 90-98%.

La jumătatea lui septembrie, Antalya ne-a primit ca de obicei, caldă și însorită.

Complexul hotelier m-a încântat la fel de mult precum întâia oară, în mai 2017. De data aceasta, am profitat din plin și de apa mării, caldă și catifelată, din a cărei îmbrățișare n-aș fi vrut să mai scap…

Nu are rost să mai repet prezentarea resortului, doar voi aminti unele noutăți de care m-am bucurat.

Așa cum sugerează și denumirea – Paraiso Verde – resortul este o miniatură de grădină botanică cu plante și flori înmiresmate, cu specii deosebite de copaci și palmieri viguroși cu ciorchini de curmale. Era o plăcere în aerul încă răcoros al dimineții sau pe înserat să te plimbi pe micuțele alei. Dimineața în compania ciripitului vesel al păsărelelor, seara, în clipocitul vesel al havuzurilor colorat luminate.

Family room 8117

Bellboy ne deschide ușa. Surpriză! Abia acum descoperim cu încântare că avem parte de două camere. Recepționera a vrut să ne facă surpriză, înmânându-ne cardurile de acces și zâmbind, doar ne-a spus: ”O să vă placă! ”

Cum să nu! În clădirea cea mai apropiată de lobby și de restaurante (căci mai urmează încă trei de o parte și de alta a aleii principale), la etajul întâi.

Cadoul de bun venit primit a doua zi (un platou cu fructe și o sticlă cu vin) au reînnoit mulțumirile noastre adresate tinerei recepționere și conducerii hotelului.

Înclinând capul și ducându-și mâna în dreptul inimii, mi-a dovedit că laudele mele au ajuns acolo unde le este locul…

Același gest l-am văzut repetându-se de multe ori la cei din personal, în urma mulțumirilor noastre, ba chiar și managerul, Mehmet Eslek, aflând că suntem pentru a doua oară la hotelul pe care-l conduce, s-a bucurat în acest fel…

Ei, și având la dispoziție două camere, puteam eu să nu profit și să scap pentru câteva nopți de niște mici sforăieli sporadice? ;) I-am repartizat soțului camera cu balcon și pat matrimonial, deh, să se lăfăie și el puțin, iar eu, în cealaltă cameră, în patul de lângă fereastră.

Ambele camere, mari, confortabile și luminoase, se deschideau într-un hol, generos și el.

Patul matrimonial încadrat de două noptiere, fiecare cu câte o veioză, un dulap încăpător, cu rafturi și spațiu cu umerașe (10 la număr), birou cu sertare și un scaun, o comodă care îngloba un minibar și un lampadar – alcătuiau mobilierul primei camere. Băuturile din răcitor erau reînlocuite zilnic, dacă se consumau – o sticlă de doi litri apă plată, o sticlă Fanta, o sticlă Coca Cola 500 ml, două sticle apă plată 500 ml și una de 250 ml apă gazoasă.

Peretele de deasupra patului, o oglindă ce se oglindea la rândul ei în alte două oglinzi pe peretele opus, dând impresia de spațiu mărit. Ambele camere erau dotate cu câte un televizor LCD și de asemenea cu câte un aparat de aer condiționat, fiecare îndeplinindu-și cu brio misiunea.

Camera mea - simplă, nițel mai mică, cu trei paturi, dintre care două reunite, două noptiere cu veioze, iar dulapul pentru cei ce dorm aici se găsește pe hol, împreună cu două suporturi pentru bagaje și o măsuță. Seiful se află în acest dulap împreună cu niște pilote, halate de baie și 5 perechi de papuci de unică folosință.

Toaleta este separată de sala de baie, cabina de duș cât toată lățimea băii, două chiuvete, apoi, uscător de păr, săpun lichid de calitate, la dozator, consumabile, cinci prosoape de baie, prosoape de față… Cele folosite erau schimbate zilnic. Ușa cabinei se închidea etanș, scurgerea apei – perfectă, apă caldă cu presiune pe tot parcursul zilei.

Balconul micuț, dar înmiresmat cu iz îmbătător de iasomie, era dotat cu măsuță și două fotolii, precum și un suport de uscat rufe.

Suprafața totală a apartamentului nostru – 42 mp.

Curățenia a fost făcută zilnic, conștiincios, n-am nimic de reproșat.

670 de camere, complexul era ocupat în întregime în perioada când am fost noi – nu-i lucru ușor de asigurat curățenia în atât de multe spații… Și de admirat, peste tot era curat.

Alt lucru pe care-l admir – chiar dacă nu toți angajații cunosc limba engleză, sunt foarte tineri și entuziaști, au tot timpul să învețe – dar li se asigură un loc stabil de muncă… Și pentru că i-am văzut zâmbitori și amabili, probabil că sunt și mulțumiți

Mâncarea… numai când îmi reamintesc și înghit în sec… Ce vrei, sau la ce nici nu te aștepți, de toate pentru toți… Feluri de mâncare frumos prezentate, apetisante, produse proaspăt scoase din cuptor, numai bune să-ți asigure la plecare o înfățișare semi – rubicondă… :D Nu, nu le mai înșir, trageți cu ochiul alături, la poze. ;) Bineînțeles, sunt mult mai multe… dar nu vreau să vă trimit la frigider…

Cele nouă baruri împrăștiate în resort asigură hidratarea cu băuturi răcoritoare sau alcoolice pe tot timpul zilei.

În incinta resortului, în afară de snack restaurante, patiserie, bistro, berărie, există patru restaurante cu meniuri a la carte cu posibilă rezervare gratuită în timpul unui sejur (la restaurantul turcesc și cel italian) și cu cost suplimentar la cel mexican și pescăresc.

Oaspeții au la dispoziție o gamă de facilități gratuite: piscină interioară, baie turcească, saună, jacuzzi, sală fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plajă, terenuri de tenis, tenis de masă, biliard, sală bowling, darts, sală de cinematograf, sală de evenimente, program de animație, spectacole pentru copii și adulți, muzică live, disco, internet WiFi…

Iar dacă n-am fost fidelă festivității Oktoberfest de la Munchen, ;) n-am ratat-o în schimb pe cea organizată de hotelul nostru. Și chiar a fost o petrecere pe cinste!!! Anunțat din timp pentru oaspeții hotelului, evenimentul s-a bucurat de o mare afluență. Muzică, antren, concursuri, fanfară, mese și bănci dispersate pe pajiștea întinsă de lângă plajă, ba chiar și grămezi de fân răsfirate ici-acolo, numai bune de tolănit pe ele… Grătarele sfârâiau de mama focului, miresmele te-nvăluiau de pretutindeni, covrigii bavarezi la mare cinste, wurstel, plăcinte de tot felul dar și ștrudele, fructe… nu știai cu ce să-ncepi… și dacă poți să pui punct…

În uralele participanților, managerul a dat cep butoiului și berea a început să se reverse nestăvilit în halbele de un litru…

Și pentru că fiecare sejur al nostru implică de fiecare dată ceva inedit, iată, s-a întâmplat și de această dată…

Soțul meu s-a întâlnit în hotel cu un fost coleg, gălățean și el, dar pe care nu-l mai văzuse de ani de zile…

Și ne-am împrietenit cu o familie cu care – am descoperit după câteva zile de povestiri diverse – vom petrece Revelionul împreună! Unde? Acolo, iată, unde ne simțim bine de fiecare dată… În Turcia!

Ar mai fi poate multe de povestit, dacă aveți întrebări, vă răspund cu plăcere.

Și de data aceasta la Crystal Paraiso Verde am petrecut momente simple de bucurie, relaxare și bunăstare asigurate de ospitalitatea binecunoscută a turcilor, iar ție, Maria, îți mulțumesc!

---
Impresii încărcate de Alina53 in 01.10.2018 20:51:56

Validat / Publicat: 01.10.18 23:31:41


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 3188


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Alina53); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  45200 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Alina53
[01.10.18 20:54:02]
» mesaj pers

   Webmaster, te rog să atașezi videoclipul următor: youtube Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster45
[01.10.18 23:15:42]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[01.10.18 23:37:10]
» mesaj pers

   @Alina53: Start vot! Stiu cum ai ales anul trecut acest hotel iar faptul ca acum l-ai ales din nou spune multe si este o recomandare foarte buna.

   Cat despre carcoteli, cred ca vor fi intotdeauna si indiferent de conditii tot vor gasi ceva de comentat.

   Felicitari pentru sejur si un gand bun catre Maria.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[01.10.18 23:41:49]
» mesaj pers

   @Alina53:

   Bună recomandarea.

După o pauză sensibilă de doar un an și jumătate, iată-ne iarși pășind pe litoralul turcesc, la același hotel unde cu exact doi ani în urmă, Maria s-a simțit atât de bine!

   Tot în urmă cu doi ani, cazată fiind în Lara la un hotel mult mai cu ştaif, am trecut pe la Crystal Paraiso pentru a-mi vizita prietena, a bea o cafea împreună şi a-i oferi ocazia de a-mi prezenta cu mare bucurie resortul în care-şi petrecea vacanţa alături de minunata ei familie şi de un grup numeros de prieteni. Mi-a fost mai uşor să o revăd în Belek decât la Eforie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Alina53
[02.10.18 00:00:49]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc, mishule! Ai dreptate cu cârcotelile, mie îmi place să mă bucur de lucruri pe care unii nici nu le iau în seamă...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[02.10.18 00:10:00]
» mesaj pers

   @nicole33: Mulțumesc frumos! Da, nu degeaba a fost aleasă CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA, ca și tine dealtfel...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[02.10.18 06:36:17]
» mesaj pers

   treaba cu limba rusa este relativa. e normal cand ai 70% dintre clienti rusi sa cauti ca angajatii sa stie cateva cuvinte in aceasta limba si sa fii salutat in rusa. anul acesta am avut chiar o intamplare care m-a distrat la un hotel din Ozdere: sunt salutat in rusa la bar la care ii spun in engleza ca nu sunt rus, angajatul nu prea se descurca in engleza dar cand a auzit de Romania bineinteles ca a inceput cu Hagi si Popescu astfel ca a reusit sa transforme momentul in unul simpatic, chiar m-a intrebat cum sa mi se adreseze si i-am spus ca pentru mine trebuie "buna dimineata" si ulterior am fost intampinat in acest fel!

   avand in vedere ca anul acesta am fost pe urmele tale, fara sa o stiu cand mi-am facut planurile: Cappadocia apoi Spice, oare la anu ma asteapta o vacanta la Cristal Paraiso Verde? =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[02.10.18 08:35:38]
» mesaj pers

   @Alina53: 25 Septembrie 2016, Maria:

   “La mancare nu stii ce sa alegi

   Aseara cand l. am vazut pe Marinus cu orez on farfurie... am innebunit cu totii

   Am ras...

   Carne la greu

   Gratare

   Pana si ficat la gratar

   Le place f mult

   Fructe

   Praji, etc

   Ne. am plictisit asrara imbland prin restaurant

   Fructe cred ca erau 10 sortimemte”

   17 Mai 2017, Maria:

   “La 15 mă așteaptă Alina la Cristal” :)

   Din păcate nu v-ați întâlnit, nu ați putut comunica, nu funcționa net-ul.

   V-am redat o parte din conversatia mea cu ea, despre Crystal.

   Mă distram teribil când îmi spunea că Eve mănâncă numai paste goale și Marinus bea doar cafea și cola.

   A fost dorința ei ca înainte de a pleca la îngeri să își ducă copiii la un UAI in Antalya, chiar dacă era unul modest a vrut și altceva in afara de Surtel pentru ei și prietenii din Eforie.

   Cornel i-a luminat ultimii ani din viață, era atât de fericită încât plângea și nu își găsea cuvinte de mulțumire.

   Mulțumesc Alina, știi cât de mult te pretuiesc, mă faci mereu să râd și îmi inseninezi zilele:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- DOINITA
[02.10.18 08:52:36]
» mesaj pers

   Uraaaa, am adus superbonusul! Foarte frumoas sejurul vostru si mi-a placut si hotelul, asa cum l-ai prezentat tu. Dar, am o intrebare, tu esti sigura ca erai in Turcia si nu in Germania? =))

   Daca mai am intrebari le adresez in direct, admirand cerbii si caprioarele... :))

   Sa ne vedem cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[02.10.18 09:28:59]
» mesaj pers

   @nrs: Și eu de multe ori am primit binețe de la angajații hotelurilor în limba rusă și nu m-am ofensat niciodată. Este foarte frumos din partea lor că te salută! În orice limbă ar fi. Este binecunoscut faptul - când ești întrebat de unde ești și răspunzi ”România”, următoarea întrebare este ”Ce faci? ”. Acum, la Paraiso am stârnit râsul de bucurie, fiindcă un tânăr nu se aștepta la răspunsul meu în limba turcă ”iyi” (bine) ! =)) Dacă vrei să-mi calci pe urme în continuare, ai la alegere o listă lungăăă, ai de unde alege... ;) De ce nu, Paraiso?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Alina53
[02.10.18 09:56:44]
» mesaj pers

   @krisstinna: “La 15 mă așteaptă Alina la Cristal” Da, ne dădusem încă din țară întâlnire la Paraiso... dar grupul din care făcea parte n-a mai ajuns la hotelul nostru... Nu știam atunci acest lucru și o căutam peste tot și întrebam de ea în alte grupuri de agenți de turism care ne vizitau hotelul... N-a fost să fie...

    Într-un ecou de-al Mariei la review-ul meu, ne spunea că semănăm… Iată, avea dreptate, nici eu nu i-am șters mesajele și-i păstrez numărul de telefon în agendă…

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Alina53
[02.10.18 10:07:02]
» mesaj pers

   @DOINITA: Mulțumesc, DOINITA! :* Vrei să mă pui pe gânduri cu întrebarea ta? ;) Băui eu din halba de un litru, dar de pe pajiște se vedea marea și plaja și nu vreun peisaj montan... Cu siguranță nu ne aflam în Germania! Păstrăm deocamdată secretul cu cerbii și căprioarele;) pentru aceștia:-??

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [21.05.19 11:08:48]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Să-mi astâmpăr dorul, din nou la Crystal Paraiso Verde... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015689">Şterge vot</a></div><span id="v91015689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Să-mi astâmpăr dorul, din nou la Crystal Paraiso Verde...
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] La o cafea cu Maria la patiseria Fontana (poza este preluată din review-ul ei) -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015702">Şterge vot</a></div><span id="v91015702" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015702)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015702Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015702MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] La o cafea cu Maria la patiseria Fontana (poza este preluată din review-ul ei)
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Își merită numele de paradis verde -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015705">Şterge vot</a></div><span id="v91015705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Își merită numele de paradis verde
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Pe culoarul verde dintre clădirile hotelului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015709">Şterge vot</a></div><span id="v91015709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Pe culoarul verde dintre clădirile hotelului
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Baby banane din grădina hotelului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015713">Şterge vot</a></div><span id="v91015713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Baby banane din grădina hotelului
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Camera cu pat matrimonial -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015718">Şterge vot</a></div><span id="v91015718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Camera cu pat matrimonial
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Camera cu patul matrimonial -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015719">Şterge vot</a></div><span id="v91015719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Camera cu patul matrimonial
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Cea de-a doua cameră -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015723">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015723"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015723">Şterge vot</a></div><span id="v91015723" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015723)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015723Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015723MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Cea de-a doua cameră
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Camera a doua privită din alt unghi -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015725">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015725"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015725">Şterge vot</a></div><span id="v91015725" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015725)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015725Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015725MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Camera a doua privită din alt unghi
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Imagine din holul apartamentului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015728">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015728"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015728">Şterge vot</a></div><span id="v91015728" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015728)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015728Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015728MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Imagine din holul apartamentului
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Crystal Paraiso Verde - intrarea în resort -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015732">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015732"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015732">Şterge vot</a></div><span id="v91015732" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015732)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015732Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015732MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Crystal Paraiso Verde - intrarea în resort
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Vedere panoramică în lobby -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015734">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015734"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015734">Şterge vot</a></div><span id="v91015734" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015734)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015734Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015734MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Vedere panoramică în lobby
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Invitație la festivitate -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015736">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015736"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015736">Şterge vot</a></div><span id="v91015736" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015736)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015736Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015736MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Invitație la festivitate
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Oktoberfest - pe tărâm turcesc -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015739">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015739"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015739">Şterge vot</a></div><span id="v91015739" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015739)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015739Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015739MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Oktoberfest - pe tărâm turcesc
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Oktoberfest - managerul se pregătește să dea cep butoiului cu bere -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015741">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015741"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015741">Şterge vot</a></div><span id="v91015741" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015741)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015741Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015741MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Oktoberfest - managerul se pregătește să dea cep butoiului cu bere
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Oktoberfest - și bună a mai fost! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015746">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015746"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015746">Şterge vot</a></div><span id="v91015746" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015746)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015746Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015746MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Oktoberfest - și bună a mai fost!
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] Oktoberfest - Managerul ne salută cu bucurie (imagine prinsă din înregistrarea noastră video) -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015752">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015752"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015752">Şterge vot</a></div><span id="v91015752" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015752)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015752Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015752MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Oktoberfest - Managerul ne salută cu bucurie (imagine prinsă din înregistrarea noastră video)
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Oktoberfest - și gestul făcut de manager, despre care vă povesteam... (imaginea surprinsă din înregistrarea video) -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015754">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015754"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015754">Şterge vot</a></div><span id="v91015754" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015754)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015754Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015754MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Oktoberfest - și gestul făcut de manager, despre care vă povesteam... (imaginea surprinsă din înregistrarea video)
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Oktoberfest - Măiestria bucătarilor... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015755">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015755"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015755">Şterge vot</a></div><span id="v91015755" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015755)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015755Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015755MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Oktoberfest - Măiestria bucătarilor...
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Oktoberfest - covrigii bavarezi -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015756">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015756"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015756">Şterge vot</a></div><span id="v91015756" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015756)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015756Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015756MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Oktoberfest - covrigii bavarezi
foto Alina53 [01.10.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Oktoberfest - se pregătesc grătarele! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015757">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015757"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015757">Şterge vot</a></div><span id="v91015757" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015757)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015757Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015757MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Oktoberfest - se pregătesc grătarele!
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] Oktoberfest - toată lumea a câștigat! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015758">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015758"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015758">Şterge vot</a></div><span id="v91015758" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015758)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015758Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015758MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Oktoberfest - toată lumea a câștigat!
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Cadoul de bun venit -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015759">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015759"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015759">Şterge vot</a></div><span id="v91015759" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015759)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015759Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015759MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Cadoul de bun venit
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Plaja privată a hotelului are o lungime de 500 metri... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015760">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015760"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015760">Şterge vot</a></div><span id="v91015760" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015760)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015760Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015760MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Plaja privată a hotelului are o lungime de 500 metri...
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] Una dintre piscinele exterioare, în fundal, toboganele -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015761">Şterge vot</a></div><span id="v91015761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] Una dintre piscinele exterioare, în fundal, toboganele
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] La piscina pentru copilași -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015762">Şterge vot</a></div><span id="v91015762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] La piscina pentru copilași
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] Amfiteatrul Crystal Paraiso Verde -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015763">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015763"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015763">Şterge vot</a></div><span id="v91015763" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015763)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015763Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015763MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] Amfiteatrul Crystal Paraiso Verde
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] Spectacolul copilașilor -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015764">Şterge vot</a></div><span id="v91015764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018] Spectacolul copilașilor
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Dansul dervișului rotitor -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015765">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015765"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015765">Şterge vot</a></div><span id="v91015765" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015765)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015765Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015765MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Dansul dervișului rotitor
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Da, turcii își iubesc foarte mult drapelul! La sfârșitul spectacolului am văzut o turcoaică sărutându-l cu mult patos! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015766">Şterge vot</a></div><span id="v91015766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Da, turcii își iubesc foarte mult drapelul! La sfârșitul spectacolului am văzut o turcoaică sărutându-l cu mult patos!
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2018] Sala de fitness -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015804">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015804"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015804">Şterge vot</a></div><span id="v91015804" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015804)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015804Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015804MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2018] Sala de fitness
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2018] Piscina interioară -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015806">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015806"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015806">Şterge vot</a></div><span id="v91015806" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015806)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015806Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015806MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2018] Piscina interioară
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2018] În zona SPA -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015808">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015808"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015808">Şterge vot</a></div><span id="v91015808" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015808)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015808Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015808MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2018] În zona SPA
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2018] Revărsare din cornul abundenței... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015811">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015811"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015811">Şterge vot</a></div><span id="v91015811" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015811)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015811Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015811MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2018] Revărsare din cornul abundenței...
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2018] Vă face cu ochiul? -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015814">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015814"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015814">Şterge vot</a></div><span id="v91015814" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015814)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015814Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015814MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2018] Vă face cu ochiul?
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2018] Bunătăți la restaurantul Crystal -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 01.10.18] - <span class="allrVotedi" id="av1015815">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1015815"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1015815">Şterge vot</a></div><span id="v91015815" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1015815)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1015815Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1015815MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2018] Bunătăți la restaurantul Crystal
foto Alina53 [01.10.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.148331165314 sec