77845 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Crystal Paraiso Verde Hotel [Bogazkent]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.05.2017
DE
Avatar Alina53
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Galati
înscris/ă în 15.01.09
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ UAI
PREŢ SEJUR:
640 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.90
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

La Crystal Paraiso Verde m-am bucurat de răsfățul oriental


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Fără îndoială, cioburile aduc noroc… Oricine cunoaște acel talisman „ochiul norocos” (Nazar Boncuk) albastru, care, vrem să credem, poartă noroc celor care îl au în casă sau îl poartă. Atârnând deasupra intrării de acasă, la serviciu, prins de îmbrăcămintea noului născut, împlântat chiar și în trotuare… îl întâlnești peste tot în Turcia. Ei bine, un astfel de ochișor scăpat din neatenție pe jos de nepoțica mea, Ioana, s-a transformat în zeci de așchii azurii de sticlă. Lacrimi de crocodil, că ea nu va mai avea noroc în jocurile cu frățiorul ei, mi-au smuls imediat promisiunea că îi voi cumpăra cât de curând un altul. Doar să ajung în Turcia... În acele clipe nu aveam să știu că niște forțe puternice începuseră deja să comploteze…

De abia ne întorseserăm din sejurul petrecut în Creta și pentru moment nu mai aveam în „program” nici o călătorie. Și din nou: „ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să se-mplinească! ” N-au trecut mai mult de 2-3 zile și am dibuit din întâmplare un last minute în Antalya. În această alegere m-au ajutat și le mulțumesc mult – @maria55 și Cristi de la AmFostAcolo Travel. Telefoane, mesaje, multe întrebări din partea mea pentru Maria, cea care petrecuse și ea un sejur în toamna lui 2016 la hotelul pe care-l alesesem.

Despre ce hotel este vorba? Crystal Paraiso Verde din Bogazkent – Belek. Prețul era imbatabil (doar 320 euro/pers. pentru 7 zile, UAI, avion cu taxe incluse), fotografiile atrăgătoare, gradul de satisfacție generală 93% acordat hotelului în urma celor 25 de review-uri – de luat în seamă.

Câteva adnotări pe o hârtie pe care am strecurat-o, așa, ca din greșeală, sub șervețel, la mic dejun și… am închis ochii. Cu chef de ducă permanent, ca și mine, răspunsul din partea soțului a venit imediat, fără tocmeală:

- Dacă vrei, mergem!

- Ei, mă mai întrebi?

Formalitățile de plată îndeplinite urgent datorită lui Cristi, valizele umplute în doi timpi și trei mișcări, transferul din Galați la București și iată-ne pe culoarele aeroportului Otopeni valsând cu bagajele printre numeroșii călători matinali.

Zborul a durat doar o oră și jumătate până în Antalya, iar pe peronul din fața aeroportului ne-a întâmpinat aceeași mare de autocare și microbuze care împrăștie turiștii la hotelurile de pe litoralul turcesc. Pe parcursul călătoriei spre hotel ne vor însoți pe de o parte Munții Taurus, în fundal, iar în cealaltă parte, hotelurile de lux ale stațiunilor, pădurile virgine de pin și eucalipt care se întind până către nesfârșitele plaje, imensele terenuri de golf excelent întreținute, ici-colo și marea.

Belek se află la vreo 25 km spre est de aeroportul Antalya. Frumusețea naturală a stațiunii a fost descoperită în anul 1984, iar investițiile importante s-au concretizat în cele peste 60 de hoteluri de 5*. De la an la an apar noi creații arhitecturale, hoteluri, cluburi de vacanță, parcuri de distracție care atrag tot mai mulți turiști. Zona Belek este o destinație binecunoscută și pentru concursurile internaționale de golf, datorită excepționalei calități a terenurilor de aici.

Bravo lor! N-am să încetez să-i admir pentru istoria lor grandioasă, pentru cultura și ospitalitatea oamenilor, pentru tot ce realizează pentru confortul și ispitirea turistului. Turcia o îndrăgești ori încet și sigur, ori repede și pentru totdeauna. ;)

La sosirea la hotel, câteva expresii învățate în limba turcă adresate recepționerului au fost probabil de bun augur, așa încât rugămintea mea de a ne da o cameră cu vedere la grădina interioară, a fost îndeplinită.

Hotelul nostru încheia șiragul hotelurilor din prima linie de lângă plajă, fiind la marginea stațiunii Bogazkent. Urma o zonă virgină de plajă mărginită de apele unei lagune cu vegetație asemănătoare celei din delta noastră. Cu toată bogăția și diversitatea vegetației din preajma hotelului, pe parcursul sejurului n-am întâlnit picioruș de țânțar!

Să purcedem la descoperirea paradisului verde al hotelului Crystal. Un peisaj spectaculos cu palmieri înalți, pini și diverse alte conifere, leandrii înfloriți, covoare multicolore de mușcate și margarete, fântâni și minicursuri de apă, parfum discret dar delicios de flori, cactuși înfloriți și trandafiri japonezi, pereți îmbrățișați de flori de bouganvillia… La acest spectacol vegetal dacă mai adăugați și concertul de triluri voioase ale păsărelelor, veți înțelege de ce m-am simțit atât de bine la acest hotel.

Se știe, nu toate hotelurile de 5* se află la același standard, normal, unele sunt mai vechi, dar foarte bine întreținute și acestea asigură calitatea unei vacanțe plăcute și reconfortante. Pe de altă parte, acest lucru se reflectă și în preț.

Construit în anul 2004 și renovat în 2012, hotelul nu-și arată totuși vârsta, fiind foarte bine întreținut și menținut într-o curășenie desăvârșită. Resortul ocupă o suprafață de peste 40.000 mp, numără 658 de camere dispuse în opt clădiri de câte cinci niveluri. Cele patru blocuri așezate față în față cu celelalte patru sunt legate între ele printr-un culoar lung, cu ieșiri laterale, acoperit, răcoros și care te apără de soare și ploaie.

Camera noastră s-a aflat în Block 7, al doilea dinspre recepție, etajul al patrulea, la mansardă, cu fața spre răsărit. Fiecare corp de clădire dispune de lift, așa încât nu există nici un inconvenient de a fi cazat la un etaj superior. Dormitorul nostru a fost mare, cu mult spațiu liber pentru a te simți confortabil. Cu pardoseală combinată de gresie și parchet, decorată în nuanțe deschise și prietenoase, cu mobilier modern, camera ne-a fost pe plac.

Mobilierul camerei – un pat matrimonial încadrat de cele două noptiere cu sertar, un fotoliu cu măsuță, suporturi pentru bagaje, o comodă care încorpora și minibarul, un birou cu sertare și un scaun. Dulapul aflat pe holul de la intrare, vis-a-vis de baie era foarte încăpător, cu multe spații de depozitat. În dulap se aflau halatele de baie și papucii de unică folosință, o pernă suplimentară, un seif de dimansiuni generoase. Aparatul de aer condiționat era silențios, iar serviciul de internet gratuit, fiabil, destul de rapid atât în cameră cât și în lobby.

Televizorul LCD Vestel cu diagonală mare oferă turiștilor de diferite nații programe foarte numeroase, canale cu circuit închis, cu muzică și desene animate. Doar un singur canal românesc, TVR Internațional, care, din păcate, nu prea știe să promoveze pitoreasca Românie… Jocul suprafețelor tavanului din cameră dădea o notă aparte acesteia, fără să deranjeze. Tăblia de deasupra patului înfățișa zbor de păsărele printre flori de cireș - numai bine de visat sub ea! Oglinda de dimensiuni mari avea și ea un ancadrament aparte. În minibar proviziile de apă plată și carbogazoasă, precum și cele de sucuri erau reînnoite zilnic – dacă era cazul. Oricum, pe toate le împărțeam fie la persoana care pregătea gozleme pe plajă, fie la îngrijitorii care în genunchi piguleau vegetația ca să arate cât mai bine, fie la un barcagiu – pescar din preajma plajei. Toți le primeau cu bucurie… În câteva cuvinte – a fost o cameră de hotel în care îmi făcea plăcere să revin.

Balconul de dimensiuni generoase era dotat cu măsuță cu blat de sticlă, două scaune și suport pentru uscat rufe.

Baia era prevăzută cu cabină de duș de dimensiune apreciabilă. Prosoapele erau schimbate zilnic, lenjeria de pat la două zile, consumabile reînnoite zilnic dacă era cazul. Lângă chiuvetă, pe perete, uscătorul de păr, ba chiar și un telefon…

Lobby-ul spațios, luminos, plăcut, de formă octogonală. Acesta avea deschideri spre căi de acces – spre blocurile de cazare, spre restaurantul principal, intrarea principală, spre sala de jocuri mecanice și bowling. Aici se află recepția, unul dintre cele opt baruri, biroul de închiriat mașini și cel care organizează excursii, biroul de schimb valutar. Central, spațiul este ocupat de mese cu scaune, fotolii și canapele pentru odihnă. Un candelabru uriaș discret luminează seara decorațiunile orientale de pe tavan. Tot în lobby, un pian de culoare albă stă la dispoziția oricărui oaspete înzestrat de natură cu calități muzicale… La etaj se găsesc mai multe separeuri, sală de evenimente, bibliotecă.

La cele opt baruri răspândite în resort, începând de la ora 10 dimineața și până la ora 2 din noapte se servesc gratis băuturi alcoolice și nealcoolice standard din import. Contra cost sunt băuturile speciale și de lux din import, băuturile energizante, unele vinuri speciale, sucurile fresh din fructe.

Dacă băuturile erau servite între anumite ore pe parcursul unei zile, de mâncare te puteai bucura 24h/24. Da, UAI, dar lucrul acesta l-am întâlnit pentru prima dată la un hotel în Turcia. Dimineața începea sub auspiciile unui mic dejun bogat și sățios, de tip bufet între orele 7 – 10, prelungindu-se pentru somnoroși până la ora 11, urmat de snack buffet la piscină și la plajă, apoi prânzul, gozleme și pizza la terasele de la piscină și plajă, waffles cu diferite topping-uri și înghețată, demonstrații culinare cu degustări, cina urmată de night snack, iar pentru cei încă înfometați, de la ora 1 noaptea până dimineața la 7 – early breakfast…

Pe parcursul sejurului se poate rezerva gratuit o singură dată, cina la unul dintre cele patru restaurante cu meniuri a la carte, cu specific pescăresc, turcesc, italian sau mexican. Dacă ți-a plăcut meniul ales și vrei să revii, se plătește. Oricare vă sunt dorințele – pofticioase, rafinate sau îndrăznețe – restaurantele vi le împlinesc. Fără limite. N-am să înșir amalgamul încântător de delicii sărate sau dulci pe care le puteți degusta aici, pozele au și ele rolul lor… Cred că și în sezonul aglomerat al verii atât spațiul interior al restaurantelor, cât și al terasei exterioare sunt suficiente pentru toți clienții. Și la restaurantul principal ești servit cu băuturi alcoolice de import, bere draft, vin îmbuteliat alb, roșu și roze, iar pentru copii, tot felul de băuturi răcoritoare.

Totuși, nu uitați să dați o raită, sau două pe la sala de fitness, pentru a vă menține proporțiile… Știu, este destul de dificil… Chelnerii și barmanii sunt foarte atenți dacă și tu ești ”atent” cu ei. Deh, duntem în Turcia, nu-i așa? Îți reînnoiesc imediat paharul golit, ba chiar îți învață preferințele. Chelnerii sunt numeroși, toți tineri și politicoși, într-o continuă forfotă, își fac conștiincios treaba și asta este bine. Există meniuri speciale chiar și pentru copii, de asemenea meniuri dietetice și vegetariene. Personalul care deservea în restaurant în zona bufetului era foarte atent, rapid erau înlocuite platourile care începeau să se golească.

Iubitorii de relaxare pot lenevi lângă piscina principală, având la dispoziție numeroase șezlonguri, măsuțe și umbrele. Prosoapele de baie se primesc gratuit în urma predării unor carduri speciale. Aceste prosoape se puteau schimba de mai multe ori pe zi, dacă se udau. În luna mai, apa din piscină era destul de caldă pentru îmbăiat, în schimb, cea a mării… brrr... Mai există o piscină mai mică, relax pool, la celălalt capât al blocurilor de cazare. Aceasta este mai retrasă și mai liniștită, fiind rezervată doar adulților.

Copiii se bucură de Aqua Land-ul lor, cu piscine și tobogane, supravegheați de părinți ce se odihnesc pe șezlongurile din apropiere. Pentru copii există numeroase moduri de distracție în timpul zilei – miniclub (4-12 ani), cu loc special amenajat și supraveghetori din echipa de divertisment, zone de joacă cu leagăne și tobogane, o mică grădină zoo, gondolă, mașinuțe electrice, slot machines. Seara, micuții își încântă părinții și pe ceilalți spectatori cu tot felul de cântece și dansuri. După spectacolul dat de cei mici pe scena teatrului în aer liber, puteți asista la evoluții încântătoare ale echipelor de dansatori și acrobați, la diferite concursuri, muzică live pe terasa de lângă piscină, karaoke… distracția se mută apoi la discotecă până la ora 2 noaptea.

Se organizează programe de animație și divertisment cu echipa de profesioniști, diferite concursuri și jocuri la piscină sau pe plajă. Pentru cei sportivi există terenuri de tenis, teren de fotbal și volei pe plajă, baschet, tenis de masă, bowling și biliard, sală de fitness, sporturi nautice cu motor, darts și tir cu arcul, polo, aerobic, yoga…

La nivelul inferior recepției se află centrul SPA & wellness, piscina interioară cu jacuzzi, sala de fitness, sală de întrunire, cinema, salon de coafură, cabinet medical.

Plaja privată a hotelului se află la o plimbare pe jos de 5-6 minute. Chiar este plăcut acest drum în răcoarea dimineții, pe aleea mărginită de leandrii înfloriți. Pentru cei mai comozi sau pentru părinții cu copii și întreg arsenalul de jucării de plajă, există un tractoraș cu remorcă, care le facilitează această deplasare. Pentru copii era chiar motiv de distracție. Plaja este lată, cu nisip fin, dar și cu nisip cu pietricele, mai spre țărm. Există o zonă delimitată unde sunt așezate șezlongurile cu saltele și măsuțe. Dincolo de limită nu ai voie să-ți așezi șezlongul, existând posibilitatea de a deranja cumva cuiburile unde clocesc ouăle broscuțele țestoase. Nu există pe plajă umbreluțe, ci copertine, mai bune, zic eu, decât primele. În dreptul acestei plaje este și un mic ponton. Lângă plajă se găsește un snack bar, așa încât dacă nu vreți să vă deplasați la prânz până la restaurantul principal, puteți mânca foarte bine și aici.

Lângă hotelul nostru s-a construit de curând hotelul Port Nature&SPA. Dacă vreți să vă deplasați spre Belek sau Serik, dolmus-ul vă vine în ajutor. La o plimbare pe jos de nici 10 minute, veți întâlni un întins complex de magazine – BAZZAR – unde vă puteți face cumpărături, dar și să vă testați puterea în a vă tocmi cu vânzătorul. Eu am făcut-o și chiar mi-a și plăcut!

Un sejur relaxant la început de sezon estival, misiunea îndeplinită de a cumpăra ”ochișorul norocos” (de data aceasta, chiar am făcut provizii…), o vreme excelentă de care am avut parte, servicii așijderea, ce mi-aș mai fi putut dori? Doar să ajungeți și voi și să fiți mulțumiți de ceea ce vă oferă Crystal Paraiso Verde!

Doar la un click distanță și vă puteți delecta cu tur virtual la acest resort! 360sanaltur.net/paraiso/en

---
Impresii încărcate de Alina53 in 29.05.2017 17:12:48

Validat / Publicat: 30.05.17 08:42:43


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 2444


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Alina53); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43850 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 4 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 34]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[15.06.17 16:38:06]
» mesaj pers

   @Kam73: nu este aglomerat! Acum nu este cat un stadion😂dar este lejer! Apartamentele au o pozitie privilegiata, insa incearca la receptie sa obtii cazarea in block 1; 2; sau 7 si 8!!!

   Sunt mai aproape de toate cele...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[15.06.17 18:21:57]
» mesaj pers

   @maria55:

Colega @Laura tocmai a spus cum calculeaza ei... 1euro= 1,5$!!!

    Sunt smecheri din acest pdv.

    Sugerez dolari, iar daca ai euro, atunci schimba in lire la exchange!

   Mărie, nu vreau să te supăr chiar de ziua ta (La mulţi ani!), dar raţionamentul nu este prea corect. De fapt, este taman pe dos :)).

   Dacă turcii calculează o paritate de 1 euro=1,5 USD, deşi eu nu am văzut nicăieri mai mult de 1 euro= 1,4 USD :D, cu atât mai mult nu este deloc avantajos să plăteşti în dolari pentru că pierzi, ci în euro, deoarece tu cumperi valuta din România la o paritate de 1,11-1,12.

   Abia te-ai întors din Antalya şi ştii foarte bine că 1 euro = 1 USD este valabil doar în zona Kemer şi doar din cauza ruşilor care au fost mereu majoritari acolo :)). Doar în Kemer este de preferat să plăteşti în dolari.

   În rest, dacă ai lire turceşti este foarte bine, mai ales pentru cumpărături de mică valoare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- calatorul
[17.09.17 20:14:40]
» mesaj pers

   @Alina53: Felicitari pentru frumoasa vacanta petrecuta si multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite, ca si pentru pozele insotitoare. Alegeri inspirate si vacante frumoase in continuare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[17.09.17 21:53:43]
» mesaj pers

   @calatorul: Mulțumesc frumos, călătorule! Întotdeauna în Turcia m-am bucurat de alegeri inspirate, ce e drept, am primit și ajutor de la prietenii AFA, care n-au prididit cu un noian de sfaturi... Gânduri bune și vacanțe așijderea și din partea mea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [28.05.18 02:14:03]  
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[51] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Intrarea în paradisul verde al hotelului Crystal -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858833">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858833"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858833">Şterge vot</a></div><span id="v9858833" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858833)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858833Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858833MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Intrarea în paradisul verde al hotelului Crystal
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Intrarea în hotelul Crystal Paraiso Verde - Bogazkent -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858834">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858834"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858834">Şterge vot</a></div><span id="v9858834" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858834)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858834Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858834MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Intrarea în hotelul Crystal Paraiso Verde - Bogazkent
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Intrarea în clădirea principală a resortului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858835">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858835"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858835">Şterge vot</a></div><span id="v9858835" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858835)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858835Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858835MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Intrarea în clădirea principală a resortului
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2017] Imagine panoramică a recepției hotelului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858836">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858836"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858836">Şterge vot</a></div><span id="v9858836" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858836)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858836Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858836MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Imagine panoramică a recepției hotelului
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Lobby-ul privit de sus -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858837">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858837"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858837">Şterge vot</a></div><span id="v9858837" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858837)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858837Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858837MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Lobby-ul privit de sus
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] Grădina dintre cele două șiruri de clădiri ale hotelului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858838">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858838"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858838">Şterge vot</a></div><span id="v9858838" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858838)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858838Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858838MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Grădina dintre cele două șiruri de clădiri ale hotelului
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2017] Grădina resortului - îngrijită excepțional! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858839">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858839"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858839">Şterge vot</a></div><span id="v9858839" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858839)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858839Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858839MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Grădina resortului - îngrijită excepțional!
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2017] Într-adevăr, un paradis verde îngrijit cu dragoste -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858840">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858840"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858840">Şterge vot</a></div><span id="v9858840" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858840)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858840Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858840MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Într-adevăr, un paradis verde îngrijit cu dragoste
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2017] Pe19 aprilie Turcia sărbătorește Ziua Tineretului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858841">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858841"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858841">Şterge vot</a></div><span id="v9858841" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858841)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858841Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858841MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Pe19 aprilie Turcia sărbătorește Ziua Tineretului
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2017] La plimbare pe aleile resortului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858842">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858842"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858842">Şterge vot</a></div><span id="v9858842" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858842)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858842Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858842MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017] La plimbare pe aleile resortului
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2017] Pe aleea principală a grădinii -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858843">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858843"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858843">Şterge vot</a></div><span id="v9858843" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858843)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858843Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858843MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017] Pe aleea principală a grădinii
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2017] Camera noastră de la hotel Crystal Paraiso Verde -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858844">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858844"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858844">Şterge vot</a></div><span id="v9858844" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858844)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858844Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858844MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] Camera noastră de la hotel Crystal Paraiso Verde
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2017] Camera noastră din alt unghi de vedere -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858845">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858845"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858845">Şterge vot</a></div><span id="v9858845" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858845)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858845Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858845MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017] Camera noastră din alt unghi de vedere
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2017] Alt colț al camerei -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858846">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858846"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858846">Şterge vot</a></div><span id="v9858846" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858846)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858846Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858846MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017] Alt colț al camerei
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2017] Imaginea din balconul camerei noastre -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858847">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858847"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858847">Şterge vot</a></div><span id="v9858847" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858847)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858847Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858847MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017] Imaginea din balconul camerei noastre
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2017] Imagine din balcon, în partea dreaptă, clădirea ce adăpostește recepția hotelului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858848">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858848"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858848">Şterge vot</a></div><span id="v9858848" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858848)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858848Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858848MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017] Imagine din balcon, în partea dreaptă, clădirea ce adăpostește recepția hotelului
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2017] Din balcon, în partea opusă a grădinii -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858854">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858854"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858854">Şterge vot</a></div><span id="v9858854" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858854)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858854Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858854MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017] Din balcon, în partea opusă a grădinii
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2017] Balconul camerei noastre de la mansardă, puțin mai mare decât cele de la etajele inferioare -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858859">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858859"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858859">Şterge vot</a></div><span id="v9858859" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858859)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858859Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858859MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017] Balconul camerei noastre de la mansardă, puțin mai mare decât cele de la etajele inferioare
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2017] Dulapul pentru haine și seiful neobișnuit de mare -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858866">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858866"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858866">Şterge vot</a></div><span id="v9858866" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858866)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858866Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858866MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Dulapul pentru haine și seiful neobișnuit de mare
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2017] Cabina de duș, deasemenea neobișnuit de mare -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858871">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858871"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858871">Şterge vot</a></div><span id="v9858871" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858871)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858871Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858871MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017] Cabina de duș, deasemenea neobișnuit de mare
foto Alina53 [29.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2017] Piscina principlă cu o parte a zonei de tobogane -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 29.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av858881">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv858881"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=858881">Şterge vot</a></div><span id="v9858881" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(858881)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f858881Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e858881MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2017] Piscina principlă cu o parte a zonei de tobogane
foto Alina53 [29.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[51] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.134407043457 sec