89996 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Lonicera Resort & Spa [Avasalar]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.09.2018
DE
Avatar mishu
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 10.07.09
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
1100 euro camera dubla
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 7

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.20
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Lonicera Resort & Spa - ai grija ce-ti doresti!


Anul acesta cred ca cel mai controversat hotel a fost Lonicera unde in septembrie aveam și eu bilet. S-au scris și bune, și rele, astfel încât fiind la final de sezon trebuia sa vin si eu cu închiderea, dar gândindu-ma ce sa scriu aveam dorința de a veni cu ceva nou, si cum dorința mea nu a fost setată corect, ceva nou putea fi orice, astfel încât am avut parte chiar din prima noapte de ceva nou, la ora 2 noaptea ne trezea un cutremur, ca in momentele acelea in primul rând m-am gândit oare cât de rezistent o fi hotelul având in vedere ca știam de prăbușirea unor construcții in Turcia din cauza de rezistența proasta a construcției, apoi m-am gândit ca de ce trebuia sa ni se întâmple asta in prima zi, și uite așa intr-un final s-a încheiat și cutremurul, am ieșit pe balcon, nu prea am văzut mișcare, din câte am aflat a doua zi nici nu l-au simțit toți și așa s-a încheiat prima noapte.

Dar sa revenim la povestea noastră și începutul ei.

Avionul l-am avut la ora 6.05, nu am apucat in noaptea respectiva sa dorm mai mult de 30de minute și bine ca am ajuns la aeroport la ora 3.30 și nu cu cel puțin 3 ore înainte cum recomanda site-ul TAROM, asta deoarece la 4,05 de abia a fost afișat ghișeul pentru check in. Normal, buluceala, strategii, cert este ca am fost printre primele persoane care am făcut formalitățile de îmbarcare. Dacă aveți vreun dubiu privind greutatea bagajului, verificați-va voucherul pentru avion, acolo scria foarte clar 23 kg. Apoi știți cum e la aeroport, nu mai are rost sa insistam, zborul a fost ok, la ora 8.30 ora locală eram in aeroportul din Antalya. Aici formalitățile s-au desfășurat bine, ne-am recuperat bagajele destul de repede (după alții nu, cred ca erau in stare sa se arunce in mare din aeroport așa erau de disperați ca nu le vin bagajele) și am ieșit din aeroport uitându-ne după compania care ne asigura transferul. I-am ochit, am văzut o ditamai coada, tot zborul nostru era venit prin același tour operator (de altfel in avion ni s-a urat bun venit din partea companiei Tarom și a companiilor de turism apoi s-a revenit, din partea companiei de turism) una dintre cele mai vechi in Turcia, dar totul a decurs foarte repede și am aflat numărul mașinii. La mașina am constatat ca am ajuns destul de repede, aproape primii, și am reusit sa plecam consider ca destul de bine încadrați in timp, adică in 45 de minute de la aterizare. Aici pentru cei care au ajuns acolo in aceeași varianta ca și noi, poate ca l-au avut drept ghid tot pe Ion, un moldovean din Republica Moldova, un tânăr isteți și șmecherut, cu glumele la el, astfel încât drumul mi s-a parut suportabil (ulterior la intalnirea de a doua zi am aflat ca sunt doi Ioni, unul blond unul brunet, cu cel de-al doilea am plecat). Am aflat la fel, istoria covoarelor întinse in fata caselor, adică înseamnă ca dacă vezi un covor întins, acolo este o fata de măritat, doua covoare înseamnă doua fete de măritat, trei covoare - se face curatenie 😉. La fel și cu steagul, dacă este un steag înseamnă ca acolo este un tânăr care face armata, ceea ce ei respecta foarte mult, astfel încât cei care au fete nu și le dau de soții celor ce nu au făcut armata. Steagurile se mai pun însă și la sărbători astfel încât regula e discutabila.

Și oprirea de rigoare pentru a vizita “Camera fericirii” adică toaleta, dar și pentru o înghețată. Știind deja din articolele citite de prețurile mari practicate nu îmi doream asta, dar baietii au zis ca hai sa luam și am zis ca pana la urma suntem in concediu, și așa bulversați cum eram ca nu înțelesesem foarte bine prețul (era 2 euro înghețata) însă și ei s-au amețit și in timp ce unul s-a dus după rest după ce ne dăduse înghețata, altul ne-a mai dat una, am luat-o și am plecat, așadar am luat 3 înghețate și am plătit 4 euro.

Și cu povesti pe drum și excursii povestite, am ajuns și la hotel.

Aici, iarăși un lucru util, ghidul te preda la Recepție și lucrurile devin deja și mai simple. Cum citisem pe net ca îți dau camerele după cum le au îmi asumasem deja lucrul asta, dar deja ne aștepta o propunere, un apartament și o camera. Am cerut sa văd apartamentul deoarece atunci când mi-a fost propus prima data am refuzat deoarece nu știam dacă e o baie doar. Am ajuns la apartament, și am constatat ca sunt doua bai, restul in regula, așa ca am ales varianta propusă (chiar daca știu ca e puțin mai ieftină decât 2 camere separat), astfel încât la ora 12 deja eram cazați, camera cealalata urmând sa o primim ceva mai târziu.

Și acum am sa încep cu ceva povesti.

Hotelul – Arata frumos, de fapt ca toate hotelurile unde esti izbit ca o prima impresie de lux sa spunem, dar aici lucurile aratau destul de decent, am vazut locuri kitchoase cu adevarat, nu e cazul Lonicerei.

Camera - Am sa descriu doar apartamentul deoarece camerele le cunoașteti din celelalte articole. Noi am avut apartamentul 8665, adică așa cum știți, corpul 8, etaj 6 apartament/ camera 65, cealalata camera fiind 59, deci spre norocul nostru ne despărțeau doar 2 camere.

Se intra mai întâi intr-un hol maricel, in care se afla un dulap compartimentat, dar și un loc de pus geamantanul, seiful (nu l-am folosit) și ca accesorii doua încălțătoare si doi bureței (cu silicon) pentru încălțăminte. De aici se intra in baia principala unde nu era cabina de dus ci un spațiu delimitat de un geam de sticla, având astfel ceva mai mult spațiu astfel, prosoape de mâini și prosoape mari și prosopul de pus pe jos. Așa cum deja știți, gel de dus la baie și gel de mâini in dozatoare, pila de unghii, bețișoare, dischete demachiante și casca de par erau celelalte accesorii puse la dispoziție, suplimentate o data pe durata sejurului. Fiecare baie era dotata și cu uscător de par.

Nu am lăsat semne sa văd dacă lenjeria de pat a fost schimbată dar știu ca prosoapele erau schimbate aproximativ zilnic, adică dacă era pe balcon poate ca nu îl schimbau, prosopul de pus pe jos a fost schimbat pentru ca am cerut, însă cu foarte mare amabilitate.

Am mai găsit și tot felul de forme in care au fost așezate prosoapele, dar nu zilnic.

Fiecare camera avea câte un minibar in care se găseau câte 3 sticle (de 250 ml) de apa minerală și 3 (de 500 ml) apa plata, rezerva refăcută zilnic. Însă pe tot teritoriul resortului aveai la dispoziție frigidere cu apa plata sau minerală.

Având apartament aveam un balcon foarte mare (8 m lungime) și suficient de lat, dotat cu doua măsuțe și 4 scaune. Pe cei doi pereți laterali erau montate aplice, astfel încât dacă voiai sa stai seara pe balcon aveai toate condițiile. Și cum eram și la ultimul etaj, aveam cerul la dispoziția noastră. Așa cum au spus și ceilalti useri, camerele fără soț, aveau vedere spre alte hoteluri (și eventual ghena lor), dar am luat din aceasta poziționare partea frumoasa, stânga vedeam marea, dreapta și fata vedeam munții, iar de la vecini aveam parte seara de o muzica foarte frumoasa pana la ora 23.00. Un alt avantaj, pe partea asta era soare pana spre ora 12.00 doar. In rest camera principala cu pat dublu și unul simplu, un fotoliu pat, un fotoliu obișnuit și un taburet, un birou destul de mare și televizorul cu mai toate posturile posibile, mai puțin românești, însă știți ca nu de asta plecam in concediu, dar mai ne uitam la știri la BBC sau Euronews.

Cea de a doua camera este puțin mai mică, lipsea fotoliul extensibil, și cred ca aceasta ar fi fost camera copiilor, numai ca eu și sotul am stat aici iar mama și băieții in cealaltă camera. In ambele camere exista și o măsuță mică. Net uneori bun, alteori slabut in camera, dar exista, logarea se facea cu datele ce fusesera completate pe formular la receptie.

Plaja. Așa cum de asemenea știți, exista plaja principala, lunga dar îngusta, cu numai 6 rânduri de șezlonguri, fără măsuțe pentru economie de spațiu, cu niște umbrele destul de amărăștene, unele păreau ca au făcut războiul, o sa vedeți asta in poze, însă cu un mare avantaj, și anume, apa. Intrarea in mare este lina, cu nisip fin, nu mergi nici ca la Mamaia sa ajungi la apa mai adanca, dar nici după 2 m nu ai apa pana la gât. Foarte calda și calma, o făceau sa semene mai degrabă cu un lac. Și faptul ca este mai sarata decât Marea Neagră te făcea sa te simți ca la bai.

Mai exista cum iesi din resort (asa cum au spus si colegii, sa aveti cartela la voi ca va trebuie la intoarcere), un mic golfulet, ceva mai lejer dar care nu a fost pe placul nostrum, plaja neingrijita si mai pietroasa, la fel si intrarea in apa. Baietilor le placea insa deoarece mergeau pe o platforma si sareau in apa.

Masa - și aici am ajuns la cel mai discutat subiect al articolelor, cu păreri pro sau contra și asta arata in final diversitatea noastră. Poate ca realitatea prețului plătit este sub asteptarile prețului pe care nu l-am plătit, și am încercat sa o iau puțin pe urmele in special ale celor nemulțumiți.

Micul dejun, aici nu au fost foarte multe comentarii, eu vin cu constatările mele. Partea cea mai neplăcuta pentru amatorii de mezel a fost ca într-adevăr nu ai ce mezel sa iei, vreo 2-3 feluri de salam prost și vreo doua feluri de șunca cauciuc sau semicauciuc, crenvursti la fel. In rest, oua ochiuri, omlete fel de fel, tot felul de produse gătite, chiar și o ciorba ceva (cel mare și-a luat intr-o dimineața o ciorba de pui care semăna cu cea rădăuțeană), noi ne luam zilnic oua preparate diferit, ceva salate simple (ceva buruieni sau roșii și castraveți) și măsline. Ca dulce dimineața preferam gogoșile simple și îmi luam un gem ceva sau miere. Trebuie sa mentionez și mierea pe care nu o găsești in toate hotelurile.

Prânzul, ceva mâncare mai dietetica, vreo 2 ciorbe/ supe, mâncare gătită pentu diverse gusturi și care mi s-a parut gustoasa, paste, cartofi prăjiți sau pregatiti in diverse feluri, peste fript la plita și diverse tipuri de carne (pui, vita, curcan, miel) chiftele (foarte gustoase) dulciuri o mulțime, salate la fel, la fructe stam rau însă, mere, pere foarte tari, prune bune am nimerit o singura data, struguri buni, pepene galben fără gust, pepene roșu și banane o singura data.

Mamei ii duceam ca dulce uneori decorul (grapefruit sau ananas).

Seara mici variații însă nu pot spune ca a fost vreo zi in care cu greu am găsit ceva de mâncare. Seara mai erau bucate tradiționale (preparate in oale mari) apreciate de băieții mei pentru gustul bun.

De asemenea produse de patiserie dulci sau sărate o mulțime. A mai fost o seara in care au preparat pe terasa clătite (bune de tot).

Seri tematice au fost o seara turceasca si una de peste.

Băutura am lăsat-o separat:

• vin alb, roze, roșu, toate seci, mie mi- a plăcut cel roșu

• Berea, ușor baubila (adică nu foarte tare)

• Sucuri la dozator (cola ok, fanta cu gust de Mirinda), alte sucuri la dozator care nu mi-au plăcut, și mai era un recipient cu suc ceva mai bun.

• Cocktailurile, pot spune niște încercări nereușite, nu ca as fi fan sau amatoare de așa ceva, le-am încercat pentru propria opinie, mai bine nu, sau le suportați ca atare (și sigur nu o sa va îmbătați cu ele).

• Ceai la masa puteai servi doar ceai negru pe care îl diluai cât doreai, mi-ar fi plăcut ca și la masa sa pot alege un altfel de ceai, însă la baruri găseai si ceai variat (la fel ca cel pe care il primeai in camera).

Alte observații aici, lipsa unor îndulcitori pentru persoanele care nu au voie zahăr, dar putem sari peste asta, mama de exemplu are mereu in gentuța ei îndulcitori... și dacă nu, eu sunt dulceața ei 😉.

Nu părăsim capitolul mâncare fără sa menționam Snack barurile, unde aveai parte de pizza (nu am încercat-o), hamburgeri, aveai la dispoziție ce trebuie și tu ți-l pregăteai cum doreai (am încercat și noi intr-o zi la prânz și au fost excelenți), puteai sa-ți pregătești și o Shaorma cu pui (in bagheta însă și nu in lipie), cărnița era excelenta. Tot aici la Snack-ul de lângă Restaurantul Lotus (aflat la -1) se pregateau niste gofre minunate (eu am luat o data ca sa le gust si am uns jumatate cu crema de ciocolata si cealalata jumatate cu miere si am presarat fistic). La nivelul 0 era restaurantul Panorama, am mâncat acolo intr-o seara când la Lotus nu mai erau locuri.

De asemenea in zona Aquapark aveai o diversitate mare de produse, însă in zona aceasta am ajuns foarte puțin pentru a testa înghețata (vrac 3 tipuri, cacao, vanilie și verde, ca nu-mi dau seama ce gust avea) și încă 3 tipuri de înghețata pe bat.

Aici însă am băut un minunat suc, acrișor de făceai cu ochiul și la mama și la tata pentru ca era de rodie (si ti-l preparai singur). Nu am văzut multe locuri in care sa ai la dispoziție suc natural de câte ori vrei (între 10.30 -16.30).

Și nu puteam rata gozlemele, cu varza, carne, spanac și brânza sau doar cu brânza, la care dacă mai adăugai și un Ayran nu mai trebuia sa ajungi la nici o masa.

Distracție/animație - exista un program care îți spunea ce activități se desfășoară zilnic, ora și locul. Am urmărit puțin, de la distanță, dar atât animatorii cât și participanții păreau ca se distrează. Nu pot spune ca animatorii se implicau sau nu si de urmait am urmarit un singur joc dar in care parea ca toata lumea se distreaza.

Spectacolele de seara erau însă slăbuțe și reprezentau mai degrabă un motiv sa stai la aer la o măsuță și te bucuri de atmosfera. In prima seara baietii au stat insa la discoteca de dupa spectacol si mi-a spus ca la miezul noptii li s-a adus mancare (inclusive ciorba).

Exista însă o terasa la nivelul 0 unde atmosfera era întreținută de un el și eventual o ea, cam fără voce dar cu dorința de a face oamenii sa se simtă bine deoarece erau mai ales oameni trecuți de 30-40 de ani sau poate și mai bine care dansau cu mare plăcere și pot spune ca acolo pe terasa am petrecut și noi vreo doua seri și ne-am simțit minunat.

Și iar am ceva in plus de spus fata de articolele anterioare 😉, e vorba de o nunta care a avut loc acolo sâmbătă, motiv pentru care vineri, sâmbătă, duminica zona a fost bulversată, nunta fiind pregătită in zona de spectacole și după cum erau pregătirile am comentat cu mama ca se căsătorește baiatul lui tata cu fata lui tata. In jur de 4-500 de invitați, politie la intrarea in resort (la toate intrările). Cu ocazia nuntii am avut parte si de un superb spectacol de artificii. Cat despre nunta, zău ca am avut dreptate ca stiti ca uneori sunt curioasa, am cautat pe net nunta si am gasit-o, asta deoarece era chiar un eveniment. Am avut norocul insa (Google translate e jalnic la traducerea turco-romana incat iesea ca s-a casatorit baiatul lui X cu baiatul lui Y). Poate ca miri nu erau cele mai importante persoane, poate ca parintii erau ceva mai important, insa evenimentul a fost oficiat de primarul Antalyei, dar cea mai importanta persoana era unchiul baiatului, Ministrul Afacerilor Externe si se pare ca si mana dreapta a lui Erdogan (colegul meu a recunscut imediat in poze persoanele fara sa se uite la nume).

Cina la restaurantul cu specific turcesc – Gratie sfaturilor primite, a doua zi am prins rezervare insa doar pentru duminica (ultima seara din concediu – adica perfect). La ora 19.00 ne-am prezentat la restaurant, mesee erau deja pregatite conform rezervarilor, vederea era minunata spre mare (aici am cea mai frumoasa poza din concediu si pe care am sa o pun prima), iar lumina venea de la niste lampioane in pomi si lumanari pe masa. Pe masa se gaseau deja niste aperitive si ne-au fost aduse destul de repede niste lipii proaspat coapte si unt cu ierburi si branza. A urmat o delicioasa ciorba (cu greu m-am indurate sa nu o termin asta deoarece stiam ca mai urmeaza ceva, apoi alte feluri de aperitive si apoi felul principal la care diferea doar carnea, asa cum optasem: 3 kebap, 2 ficat de miel, 2 aripioare de pui, in rest ceva garnituri. Desertul, o prajitura si ceva fructe. S-a baut vin, bere apa. Totul s-a desfasurat foarte repede astfel incat in doua ore eram gata, mai rotunjori decat venisem dar incantati ca am prins aceasta cina, onorand cu mare drag cutia pe care scria Tips.

Plecarea noastra era decisa pentru 4.15 dimineata. Stiam ca este un restaurant deschis pana dimineata, initial mi s-a spus Panorama, dar l-am gasit inchis, si de fapt era snack-barul de langa zona de spectacole (Panorama fusese cand cu nunta), astfel incat la ora 4 dimineata pregateam niste sandvisuri cu unt si cascaval si luam separat niste castraveti pentru cine dorea. Normal, chiar daca la prima ora nu ti-e foame, in final mancarea a fost consumata.

Drumul spre aeroport normal, pe la “fabrica de dulciuri” iar la aeroport ghidul nostru a stat langa noi pana am facut toti check-inul. Aici la aeroport aveti initial un control de metale si cum am vazut ca toata lumea isi arunca apa, asa am facut si noi, nu faceti asta, controlul este dupa check-in, si cu toate asta sotului i-a scapat o sticla (neintentionat) neobservata. Pe biletul de avion nu aveti poarta de imbarcare, o aflati de pe afisaje dupa ce faceti controlul de Securitate.

Poate ca v-am impuiat capul cu o multime de lucruri si poate ca va intereseaza (sau poate nu) concluzia finala. Normal, nu am sa il consider un hotel de nota 10, l-as pune undeva 8.50-9, dar exista lucruri pentru care i-as da 10 (in evaluarea mea) si asta de exemplu pentru apa, in Turcia destul de greu gasesti o plaja cu nisip fin, intrare lina in apa. E prima data dupa 10 ani, in care eu merg la mare (de obicei ramaneam la piscina) si nu-mi mai venea sa ies din apa.

A fost un loc in care m-am simtit bine, nu am vazut diferentieri, poate ca sunt permisiva prea mult o sa spuneti, conteaza ca am avut un concediu minunat alaturi de cei dragi, si da, daca ar fi sa ma intorc acolo, as face-o cu siguranta.

Si acum va las in compania pozelor si sper sa va arate locul asa cum l-am vazut eu.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de mishu in 22.09.2018 00:46:58

Validat / Publicat: 22.09.18 05:47:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 1350

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  89500 PMA (din 76 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 5 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 35]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- mishu
[26.09.18 21:02:48]
» mesaj pers

   @ancutza26: Cred ca pe vreme rea astfel de amintiri ne incalzesc si ne fac sa privim inainte spre vacanta viitoare.

   Multumesc frumos pentru vizita si aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[26.09.18 21:05:10]
» mesaj pers

   @DOINITA: Pe Putin nu l-am mancat, ne era frica ca ne sta in gat si oricum cred ca nimeni nu indraznea sa infiga cutitul in el =)).

   Multumesc pentru vizita si aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[29.09.18 06:52:30]
» mesaj pers

   @mishu:

   Felicitari pentru Zuperbonus! 🥇

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[29.09.18 07:19:40]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulțumesc frumos! Și s-a întâmplat asta datorită vouă și recunosc cinstit ca mi-a făcut o mare bucurie. Un Weekend minunat, al meu sigur va fi, am programate ceva ieșiri in natura, așa ca voi avea parte de frumos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[02.10.18 22:06:39]
» mesaj pers

   

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [20.10.18 23:20:45]  
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[66] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Cum sa nu ma mandresc cu o asa poza la o cina pe inserat? -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012218">Şterge vot</a></div><span id="v91012218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Cum sa nu ma mandresc cu o asa poza la o cina pe inserat?
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - dincolo de nori ne asteapta un concediu minunat -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012219">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012219"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012219">Şterge vot</a></div><span id="v91012219" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012219)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012219Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012219MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - dincolo de nori ne asteapta un concediu minunat
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Primul contact cu hotelul -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012220">Şterge vot</a></div><span id="v91012220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Primul contact cu hotelul
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Camera mamei si a baietilor -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012221">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012221"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012221">Şterge vot</a></div><span id="v91012221" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012221)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012221Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012221MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Camera mamei si a baietilor
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si alte dotari din camera si se ede si cana de fiert apa precum si ceaiul si cafeaua puse zilnic la dispozitie -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012222">Şterge vot</a></div><span id="v91012222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si alte dotari din camera si se ede si cana de fiert apa precum si ceaiul si cafeaua puse zilnic la dispozitie
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Cabina lor de dus -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012223">Şterge vot</a></div><span id="v91012223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Cabina lor de dus
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - camera noastra -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012224">Şterge vot</a></div><span id="v91012224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - camera noastra
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Camera noastra -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012225">Şterge vot</a></div><span id="v91012225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Camera noastra
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Baia noastra, cabina de dus, iar la chiuveta se vad accesoriile si uscatorul de par -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012226">Şterge vot</a></div><span id="v91012226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Baia noastra, cabina de dus, iar la chiuveta se vad accesoriile si uscatorul de par
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Holul comun, iar intr-unul dintre compartimente se gasea seiful pe care asa cum am spus nu l-am folosit, dar incuiam geamantanul. -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012227">Şterge vot</a></div><span id="v91012227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Holul comun, iar intr-unul dintre compartimente se gasea seiful pe care asa cum am spus nu l-am folosit, dar incuiam geamantanul.
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si balconul nostru mare -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012228">Şterge vot</a></div><span id="v91012228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si balconul nostru mare
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012229">Şterge vot</a></div><span id="v91012229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012230">Şterge vot</a></div><span id="v91012230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012231">Şterge vot</a></div><span id="v91012231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere de la balconul nostru
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere din lift -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012232">Şterge vot</a></div><span id="v91012232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Vedere din lift
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - camera a doua zi -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012233">Şterge vot</a></div><span id="v91012233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - camera a doua zi
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si alt aranjament -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012234">Şterge vot</a></div><span id="v91012234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si alt aranjament
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aranjament la restaurant -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012235">Şterge vot</a></div><span id="v91012235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aranjament la restaurant
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Golfuletul care le placea baietilor -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012237">Şterge vot</a></div><span id="v91012237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Golfuletul care le placea baietilor
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Alt seara, alt aranjament -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012238">Şterge vot</a></div><span id="v91012238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Alt seara, alt aranjament
foto mishu [22.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Recunoasteti personajul? -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012239">Şterge vot</a></div><span id="v91012239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Recunoasteti personajul?
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Seara turceasca -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012240">Şterge vot</a></div><span id="v91012240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Seara turceasca
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Una dintre piscine seara -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012241">Şterge vot</a></div><span id="v91012241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Una dintre piscine seara
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si o piscina pentru copii -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012242">Şterge vot</a></div><span id="v91012242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Si o piscina pentru copii
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Au fost multe anivesari pe perioada sejurului nostru marcate cum se cuvine de personalul din restaurant -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012243">Şterge vot</a></div><span id="v91012243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Au fost multe anivesari pe perioada sejurului nostru marcate cum se cuvine de personalul din restaurant
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Dulciuri -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012244">Şterge vot</a></div><span id="v91012244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Dulciuri
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Gullac, dulcele meu preferat -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012245">Şterge vot</a></div><span id="v91012245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Gullac, dulcele meu preferat
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Asta era pe locul 2 -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012246">Şterge vot</a></div><span id="v91012246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Asta era pe locul 2
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Apus de soare -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012247">Şterge vot</a></div><span id="v91012247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Apus de soare
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Farfuria de la miloc era pentru mine si sot, iar cea din plan apropiat era a mea -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012248">Şterge vot</a></div><span id="v91012248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Farfuria de la miloc era pentru mine si sot, iar cea din plan apropiat era a mea
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Proviziile baietilor -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012249">Şterge vot</a></div><span id="v91012249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Proviziile baietilor
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Ceva dulce ce se impartea la doi si mai si ramanea -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012250">Şterge vot</a></div><span id="v91012250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Ceva dulce ce se impartea la doi si mai si ramanea
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Tentant... pentru baieti -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012251">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012251"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012251">Şterge vot</a></div><span id="v91012251" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012251)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012251Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012251MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Tentant... pentru baieti
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - La spectacol -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012252">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012252"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012252">Şterge vot</a></div><span id="v91012252" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012252)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012252Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012252MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - La spectacol
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Rasarit de soare vazut de la balcon -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012253">Şterge vot</a></div><span id="v91012253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Rasarit de soare vazut de la balcon
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Locul de schimbat prosoapele -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012254">Şterge vot</a></div><span id="v91012254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Locul de schimbat prosoapele
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Pentru cine vrea sa faca sport -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012255">Şterge vot</a></div><span id="v91012255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Pentru cine vrea sa faca sport
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Planul resortului, afisat in multe locuri avand astfel o orientare in spatiu mai buna -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012256">Şterge vot</a></div><span id="v91012256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Planul resortului, afisat in multe locuri avand astfel o orientare in spatiu mai buna
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - La gozleme -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012257">Şterge vot</a></div><span id="v91012257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - La gozleme
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Prin resort -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012258">Şterge vot</a></div><span id="v91012258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Prin resort
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012259">Şterge vot</a></div><span id="v91012259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012260">Şterge vot</a></div><span id="v91012260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - prin resort -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012261">Şterge vot</a></div><span id="v91012261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - prin resort
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012262">Şterge vot</a></div><span id="v91012262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012263">Şterge vot</a></div><span id="v91012263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012264">Şterge vot</a></div><span id="v91012264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Aquapark
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P48 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Prin resort -- foto by <b>mishu</b> [uploaded 22.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012265">Şterge vot</a></div><span id="v91012265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P48 [SEP-2018] Lonicera Resort & Spa - Prin resort
foto mishu [22.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[66] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.388289928436 sec