77578 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Gollestan Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.05.2017
DE
Avatar mprofeanu
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 19.06.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
106 dolari pentru 2 nopți
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Gollestan Hotel, o cazare onorabilă în Teheran


Gollestan este un hotel de 2* situat la numărul 14 în Piața Hasan Abad, Hafez Avenue, central în Teheran, capitala Iranului, sau, mai bine zis, a Republicii Islamice Iran. Detalii aici [***] pe site-ul hotelului gollestanhotel.com/Site/Home.aspx.

Din București în Teheran, la Hotel Gollestan

Am plecat de pe Aeroportul Otopeni luni 17 aprilie, la ora 12:15, cu un avion al Companiei Turce Pegasus. După o oră de zbor am ajuns la Istanbul unde am făcut o escală pe aeroportul Sabiha-Gokcen, de circa 9 ore, timp în care am mers în Istanbulul asiatic pentru plimbare și masă. Vroiam să văd puțin marea. Am luat un Shuttle Bus până la Kadikoy Port, zona asiatică de unde se poate lua ferry peste Bosfor, circa 1 oră, cost 10 TRY sau 2,5 euro. Se plătește direct în autobuz, bineînțeles în TRY. S-a meritat plimbarea cu autobuzul dar regret și acum că nu am făcut și o croazieră de 1,5 ore. Nu erau prea mulți doritori. Timp aveam destul, am vizitat zona, am mers pe faleză până la un mic far și am mâncat sandvișuri cu pește la grătar, balık ekmek. Site-ul pentru Shuttle Bus de la aeroport este havabus.com.

Cu o jumătate de oră întârziere față de ora normală de decolare, am plecat spre Teheran în jurul orei 23:00 și după un zbor de circa 4 ore am aterizat, în jurul orei 03:35, la Teheran, foarte punctuală sosirea.

Înainte de coborâre mi-am pregătit ținuta impusă de dogmele islamice: o eșarfa și o bluză puțin mai lungă și cu mânecă lungă și astfel am coborât pe aeroport.

Aeroportul Internațional Imam Khomeini (IKA) , un aeroport nou, destul de mic, se află la circa 35 kilometri de centrul capitalei iraniene, ocupă o suprafață de 135 kilometri pătrați și este dedicat traficului internațional. Un al doilea aeroport din Teheran, Aeroportul Mehrabad, este dedicat mai mult traficului intern.

Astăzi operează aici Aeroflot, Air France, Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, China Southern Airlines, companii turcești, companii din Emiratele Arabe, KLM, Lufthansa, Thai Airways și multe altele… În anul 2015 a fost tranzitat de peste 7 milioane de pasageri din peste 40 de țări și a operat săptămânal peste 850 de zboruri, iar aceste cifre sunt în permanentă creștere.

Bagajele au ajuns în același timp cu noi, verificarea vizelor și vama s-au derulat rapid, simple formalități, și, foarte repede, am ajuns la ieșire unde ne aștepta șoferul trimis de la hotel să ne preia. Era ora 04:20. Amabil acesta ne-a ajutat la bagaje, ne-a condus la casa de schimb valutar aflată la etajul 1, la Plecări, unde am schimbat 100 USD, câte 50 de persoană, pentru 3.750.000 IRR și apoi la mașina aflată în parcarea aeroportului.

S-a mers destul de lejer, cunoscând orașul șoferul a condus repede și foarte bine. Amabil în continuare ne-a oferit câte o înghețată (cu șofran, Persia fiind țara de origine a acestuia) și în circa 45 de minute eram la hotelul aflat la circa 45 km de aeroport. Șoferul și-a arătat astfel bucuria pentru că el știa că noi vom ajunge la el în jurul orei 6:00, anunțasem că vom lua visa on arrival și cei de la hotel știau cam cât durează, dar prompți și-au trimis totuși omul să ne aștepte la ora venirii avionului. Este interesant să vezi Teheranul noaptea, cu multe lumini, cu reclame, dar mai liniștit în trafic.

Hotelul Gollestan un hotel relativ tânăr, de aproape 40 de ani, este renovat de curând pentru a asigura condiții de cazare conform cerințelor de azi.

La recepție ne-a întâmpinat un tânăr vorbitor de limba engleză căruia i-am dat pașapoartele și rezervarea, urmând ca chek-in-ul să îl facă după ora 14:00, cum prevedea și rezervarea. După ceva discuții, ne-am retras, el pe fotoliul de la recepție, noi în hol, de fapt lângă recepție, unde erau două canapele și mai multe fotolii, pe care ne-am odihnit și chiar am dormit puțin; în acea zi aveam un program destul de încărcat.

Amplasarea hotelului

Hotelul l-am ales de pe TripAdvisor, datorită poziționării lui bune pe locul 10 din 59 de hoteluri din Teheran, și a celor 146 impresii scrise despre el, dar mai ales datorită apropierii lui de zona turistică și de metrou. Am citit foarte multe impresii până m-am hotărât și am găsit și prețul cazării. Referințe bune despre hotel are și Lonely Planet. Am corespondat cu hotelul direct pe email și am primit confirmarea și numărul rezervării.

Hotelul este bine poziționat, în apropierea Stației de Metrou Hassan Abad a Liniei 2, albastră. Accesul la metrou este la capătul străzii, la intrarea în piață, circa 100 de metri, se vede chiar de la hotel.

În apropiere, la doar câteva minute de mers pe jos se află principalele muzee din Teheran, Marele Bazar, și o mulțime de magazine (cu de toate) printre care un Supermarket Etka Chain Stores. De aici am cumpărat și mâncare gătită la un preț corect, am profitat pentru că în tot sejurul nu am mai găsit așa ceva.

Aproape de hotel se află și Namavar, Casă de Schimb Valutar unde am schimbat 1.000 USD pentru 37.500.000 IRR, primind cea mai mare parte în bancnote de 500.000 riali, mai mici ca format decât cele de 100.000 IRR. Orarul casei este de la 8 – 16. Inițial vroiau să ne dea hârtii de câte 100.000 IRR. I-am arătat banii pe care îi aveam din aeroport de 500.000 IRR și atunci s-au schimbat. Am scăpat, nu am mai fost obligată să car cărămizi de bani…. Totul decurge fără probleme, îți dau și chitanță. Aceasta a fost singura tranzacție, încadrându-ne în banii schimbați. Am întrebat la hotel și pe cartea lor de vizită care are și o mica hartă ni s-a precizat poziția casei de schimb și a supermarketului Etka.

La mai puțin de un kilometru de află Muzeul Național al Iranului, iar la mai puțin de 2 kilometri Palatul Golestan și Muzeul Național al Bijuteriilor.

Facilitățile hotelului

Hotelul asigură parcare, are un mic restaurant cu mâncăruri tradiționale sau internaționale, un mini bar și o cafenea. Asigură servicii de spălătorie, curățătorie și călcat îmbrăcăminte și pe fiecare nivel este instalat un aparat de lustruit pantofii.

Pentru întâlnirile de afaceri se asigură copiator, fax, sală pentru reuniune. Se asigură contra cost transferul la și de la aeroport.

Hotelul are parter, unde se află recepția și zona de relaxare, demisol unde se servește micul dejun și 3 etaje cu cele 36 de camere, cu un total de 77 locuri, în camere single, camere duble cu pat dublu sau twin și camere cu trei paturi.

Nu se acceptă cardurile europene sau asiatice, doar cele iraniene dar se poate plăti și în dolari sau euro.

Personalul de la recepţie vorbeşte limba engleză, este amabil, politicos şi profesionist. A vorbit pentru rezervarea noastră la următoarea cazare, Ehsan Historical House din Kashan, asigurându-i că venim.

Check-in se face la sosire, accesul în cameră se face după orele 14:00, dar se pot depozita bagajele celor care vor să meargă în oraș, cum le-am lăsat și noi.

Check-out se face cel târziu la ora 12:00 și, la fel, se pot depozita bagajele la sala de bagaje.

Camera

”Am fost acolo” în aprilie 2017, două nopţi, costul fiind de 53 USD pe noapte, cu mic dejun (8 USD) inclus. Am avut rezervată o camera standard, cu două paturi, cu aer condiţionat și Wi Fi inclus în tarif.

Camera este dotată cu mapă pentru corespondență, cu frigider, telefon, televizor cu mai multe canale iraniene, unul singur era în limba engleză. La sosire am găsit în frigider apă plată îmbuteliată, rece. Aerul condiţionat şi Wi-Fi-ul au funcţionat bine. În Iran apa este potabilă.

Culorile calde ale mobilierului și ale huselor măreau spațiul camerei, creând o atmosferă plăcută, odihnitoare, deconectantă. Camera era înaltă ca dimensiune.

Lenjeria de pat, prosoapele de baie și papucii ne așteptau. Paturile aveau saltele foarte bune și pernele nu au fost așa de tari cum sunt de regulă pernele în Iran.

Baia cu duș este suficient de mare și are toate dotările necesare, articole de igienă, săpun, șampon. Nu are cabină separată pentru duș. Scurgerea în baie mergea foarte bine. Hotelul nu are lift, citisem și am cerut o cameră la nivelul 3 și nu am auzit zgomot de la trafic.

Micul dejun

Acesta a fost inclus în preț, este de tip bufet și se servește între orele 7:30 și 9:30, având specific iranian cu ușoare influențe europene. Are un bar, pentru sucuri, ceai și cafea cu tot ce este necesar, lapte, zahăr, etc... și un bufet pentru expunerea mâncării. Mâncarea oferită a fost în cantități suficiente, dar nu foarte diversificată: unt, brânză, gem de morcovi, de vișine, miere, roșii, castraveți, ouă fierte și omletă, smochine foarte dulci și pâinea lor gen lipie foarte subțire, numită nan-e barbari sau mai simplu nan.

Masa de seară

În Teheran nu am mers la restaurant, ci am profitat de existența în apropierea hotelului a supermarketului Etka. Am cumpărat pui în sos, cu garnitură de orez (90.000 IRR), chebab cu roșii coapte (105.000 IRR), lasagna (32.000 IRR suta de grame), orez cu șofran și sumac (bobițe roșii stafidite, acrișoare foarte gustoase) (11.000 IRR suta de grame), compot, apă plată (8.800 IRR un litru și jumătate), pâine, fructe, etc... Mesele de seară astfel concepute au costat în jur de 5 dolari pentru 2 persoane.

Am ales hotelul datorită raportului preț calitate bun și a poziționării lui centrale, în apropierea unor obiective și a unei stații de metrou din care puteam pleca spre obiectivele mai îndepărtate pe care îmi propusesem să le vizităm, despre care voi scrie mai târziu.

Recomand acest hotel pentru poziția lui aproape de obiective turistice importante, pentru liniștea, confortul și curățenia pe care le oferă, pentru costurile foarte rezonabile pe care le practică, hotelul adresându-se în special turiștilor interesați de vizitare, istorie și cultură, care vor să se odihnească și să relaxeze după plimbările prin oraș.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de mprofeanu in 12.05.2017 19:59:01

Validat / Publicat: 13.05.17 11:01:05


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ŢĂRILE GOLFULUI PERSIC.
VIZUALIZĂRI: 1500


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mprofeanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  68900 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[12.05.17 21:00:30]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Gollestan Hotel, TEHERAN" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[12.05.17 21:11:15]
» mesaj pers

   @webmaster26: Da, este în regulă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[13.05.17 11:02:07]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes turistic crescut” (din punct de vedere al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[13.05.17 16:32:32]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Zbor plăcut, aterizat fără probleme, alegerea hotelului a fost numai bună pentru cerințele voastre, odihnă și deconectare cum ne-ai spus și tu. Și din poze se vede că hotelul este ok.

   Dar am o curiozitate, ai zis că ti-ai pus o bluză cu mânecă lungă și o eșarfă pentru a respecta "tradiția iraniană", ai fi avut probleme la intrarea în țară dacă nu erai îmbrăcată așa? Bănuiesc că te-ai documentat în acest sens.

   Aștept continuarea impresiilor din Iran.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mprofeanu
[14.05.17 19:33:45]
» mesaj pers

   @ANILU: Mulțumesc pentru vizită și ecou.

   Nu pot să răspund exact la întrebarea ta pentru că toate femeile din avion s-au echipat în acest mod. Când am primit viza la ambasada din București, doamna de la consulat, foarte amabilă, mi-a spus să fiu atentă și să am părul acoperit.

   În Iran nu am întâlnit nicio femeie cu părul descoperit sau cu mânecă scurtă și nici bărbați cu pantaloni scurți sau trei sferturi.

   Nu sunt foarte rigizi în acest sens, o simplă eșarfă este suficientă... Te obișnuiești pentru că ești în vacanță și este pe termen scurt...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mishu
[16.05.17 17:47:44]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Foarte frumos articolul, l-am citit cu foarte mare placere si este si mai interesant cand descoperi locuri noi chiar si prin prisma altor turisti daca tu nu ajungi acolo.

   Asa incat acestea fiind zise, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[16.05.17 20:23:18]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc frumos pentru vizită și pentru ecou!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[05.06.17 23:12:57]
» mesaj pers

   Foarte bun articolul, cu multe informații prețioase pentru cineva care nu cunoaște prea multe lucruri despre Iran. Le voi citi pe toate, chiar dacă îmi va lua ceva timp acest lucru. Am început cu primul, altfel nu se poate ca să-mi fac o părere avizată, de la cineva care chiar a fost acolo. Felicitări!

   Am votat cu bucurie şi în gând cu interesul de-a citi şi urmările.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mprofeanu
[06.06.17 10:08:22]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc frumos pentru vizită și ecou.

   Îmi pare bine că îmi citești impresiile și voi încerca să mai scriu atât cât voi avea timp.

   Este o zonă deosebită, nu mi-o imaginam chiar așa din ceea ce citisem și din documentările făcute...

   Oamenii sunt minunați, locurile, cultura, istoria...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[07.10.17 21:31:31]
» mesaj pers

   Un fir de poveste care sunt curioasa unde ma va transpune pana la final asa ca o sa liau usor usor la citit. O destinatie plina e frumos, poveste si istorie unde as vrea sa ajung candva.

   Imi plac calatoriile chibzuite si gandite de acasa, asta dpdv al bugetului, si aici vad ca primesc informatii pretioase pe gustul meu.

   minunat

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[08.10.17 10:19:14]
» mesaj pers

   @roth: Mulțumesc frumos pentru vizită și pentru ecou.

   Este o cazare bună, curată, aproape de metrou și aproape de multe obiective turistice ce se pot vedea mergând pe jos.

   Sper să scriu tot ce am văzut în Teheran și cum le-am văzut: metrou, van cu 10 locuri, taxi dar și "piețar".

   Mi-aș dori sincer să ajungi acolo!....Merită totul!....

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[44] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2017] Istanbul, la ieșire din aeroport mergând spre Shuttle Bus, în stânga se vede cabina celor de la autobuz -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854205">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854205"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854205">Şterge vot</a></div><span id="v9854205" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854205)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854205Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854205MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2017] Istanbul, la ieșire din aeroport mergând spre Shuttle Bus, în stânga se vede cabina celor de la autobuz
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2017] Istanbul, zona Port Kadikoy -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854206">Şterge vot</a></div><span id="v9854206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2017] Istanbul, zona Port Kadikoy
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2017] Istanbul, spre unul dintre faruri -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854207">Şterge vot</a></div><span id="v9854207" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854207)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854207Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854207MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2017] Istanbul, spre unul dintre faruri
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2017] Istanbul, Kadikoy, sandviș cu pește foarte bun -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854208">Şterge vot</a></div><span id="v9854208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2017] Istanbul, Kadikoy, sandviș cu pește foarte bun
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2017] Istanbul, stația de autobuz de destinație, Kadikoy -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854209">Şterge vot</a></div><span id="v9854209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2017] Istanbul, stația de autobuz de destinație, Kadikoy
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2017] Istanbul, am revenit la aeroport -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854211">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854211"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854211">Şterge vot</a></div><span id="v9854211" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854211)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854211Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854211MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2017] Istanbul, am revenit la aeroport
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan văzut de pe Hafez Avenue -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854213">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854213"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854213">Şterge vot</a></div><span id="v9854213" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854213)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854213Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854213MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan văzut de pe Hafez Avenue
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Intrarea -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854214">Şterge vot</a></div><span id="v9854214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Intrarea
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Intrarea la recepție -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854215">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854215"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854215">Şterge vot</a></div><span id="v9854215" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854215)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854215Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854215MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Intrarea la recepție
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, La recepție -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854216">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854216"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854216">Şterge vot</a></div><span id="v9854216" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854216)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854216Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854216MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, La recepție
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Holul de la etajul 2 -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854217">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854217"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854217">Şterge vot</a></div><span id="v9854217" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854217)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854217Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854217MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Holul de la etajul 2
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Am stat în camera 211 -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854218">Şterge vot</a></div><span id="v9854218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Am stat în camera 211
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Casa scărilor -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854219">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854219"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854219">Şterge vot</a></div><span id="v9854219" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854219)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854219Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854219MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Casa scărilor
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Micul dejun este gata -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854220">Şterge vot</a></div><span id="v9854220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Micul dejun este gata
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, La acea oră eram singurii turiști amatori de mic dejun -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854221">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854221"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854221">Şterge vot</a></div><span id="v9854221" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854221)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854221Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854221MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, La acea oră eram singurii turiști amatori de mic dejun
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Sala pentru micul dejun este amenajată la subsol -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854222">Şterge vot</a></div><span id="v9854222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Sala pentru micul dejun este amenajată la subsol
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Micul dejun din prima dimineață în Iran -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854223">Şterge vot</a></div><span id="v9854223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Micul dejun din prima dimineață în Iran
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, AFA A Fost Acolo -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854224">Şterge vot</a></div><span id="v9854224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, AFA A Fost Acolo
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, aerul condiționat a funcționat bine, nu am avut nevoie prea mult de el -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854225">Şterge vot</a></div><span id="v9854225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, aerul condiționat a funcționat bine, nu am avut nevoie prea mult de el
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Paturile au fost confortabile -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854226">Şterge vot</a></div><span id="v9854226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Paturile au fost confortabile
foto mprofeanu [12.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Camera avea tot ce este necesar pentru odihnă și deconectare -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854227">Şterge vot</a></div><span id="v9854227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Camera avea tot ce este necesar pentru odihnă și deconectare
foto mprofeanu [12.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Televizorul nu a avut căutare -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854228">Şterge vot</a></div><span id="v9854228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Televizorul nu a avut căutare
foto mprofeanu [12.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Dulapul, Prosoapele albe așteptau în pungile lor -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854229">Şterge vot</a></div><span id="v9854229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Dulapul, Prosoapele albe așteptau în pungile lor
foto mprofeanu [12.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Frigiderul a fost foarte solicitat de o anumită persoană... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854230">Şterge vot</a></div><span id="v9854230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Frigiderul a fost foarte solicitat de o anumită persoană...
foto mprofeanu [12.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Am primit papuci -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 12.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av854231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv854231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=854231">Şterge vot</a></div><span id="v9854231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(854231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f854231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e854231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [APR-2017] Teheran, Hotel Golestan, Am primit papuci
foto mprofeanu [12.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[44] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.134265899658 sec