85185 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Valencia?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
31.03.2018
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
OCT-2017
DURATA: 5 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Experiența noastră gastronomică în Valencia


Urmare de aici

Am primit ceva recomandări de mâncătorii de la prima noastră gazdă din Valencia și chiar am vrut s-o încercăm pe una dintre ele, căci ora cinei trecuse de mult și ea era destul de aproape de noi; dar nu ne-a plăcut că pe terasă mesele erau tare micuțe, abia dacă încăpeau 2 pahare de ceva. Înăuntru aveau mese normale, însă noi eram avizi de aer liber, chiar dacă afară temperatura nu măsura mai mult de 17-18 grade. La noi acasă toamna venise de mult, aici era cel mult o vară târzie...

„Hai, c-om mai găsi noi ceva!” și plecarăm mai departe. Nu după mult timp, am dat peste o piațetă, pe jumătate transformată în terasa unui restaurant: El Rall. Ne-am apropiind încercând să găsim o masă liberă, ceea ce n-am reușit și tocmai ne pregăteam să plecăm, cu regret, când am fost preluați de un chelner ce ne-a indicat un loc înăuntru, dar totuși afară! Cum vine asta?! Păi vine, că peretele frontal al restaurantului era format în bună parte din uși ce puteau fi pliate (și fuseseră), astfel că interiorul nu părea decât o altă terasă (acoperită). Am acceptat bucuroși și am ales chiar o masă în prima linie.

Despre decorațiuni nu pot spune mare lucru, nu m-am plimbat deloc prin cârciumă, nici la toaletă n-am fost, pe mâini tocmai ce mă spălasem acasă. Cred că e vorba de o clădire veche (logic! doar se află în centrul vechi al Valenciei), țin minte că pereții interiori din imediata noastră vecinătate erau din cărămidă roșie, parțial tencuiți, parțial acoperiți cu tablouri cu temă marină. Mai erau și ceva năvoade într-un colț, deci specificul era clar: o să mâncăm gărgăuni de mare, yes!

Am primit meniurile și, după un studiu superficial, că eram morți de foame, ne-am decis asupra unei porții de caracatiță în stil galician (eu) și a alteia de... „secretul chef-ului”, care nu era chiar secret, din moment ce ni s-a dezvăluit că ar fi pe bază de... porc (Tati s-a declarat mai conservator la acea oră). Plus câte un pahar de vin roșu. Am primit pentru început un coș cu felii de pâine și un bol cu o pastă de roșii cu ulei de măsline; am crezut că-s din partea casei și chiar am zis că vai, ce drăguț din partea lor, dar la final le-am regăsit pe nota de plată (ceea ce n-a fost o tragedie; 1 euro de persoană; oricum le-am fi halit, la ce foame aveam!).

Au venit nu după mult timp și porțiile comandate: porcul lui Tati era o friptură înăbușită, condimentată discret, acompaniată de cartofi fierți și apoi prăjiți și de o lingură de salată, iar caracatița mea era fiartă și ea, tăiată bucăți, stropită din belșug cu ulei de măsline și presărată cu paprika. Bune amândouă, dar destul de mari porțiile, n-am reușit să le dovedim, ne cam umflaserăm cu pâine cu roșii! ;) Toată distracția ne-a costat 41 euro, rezonabil aș zice. Pentru că am salvat pe GoogleMaps localizarea mâncătoriei, o să v-o zic și vouă, poate vreți să mergeți pe urmele noastre: Carrer dels Abaixadors, 2 (destul de aproape de Catedrală, la câteva străduțe). Adresă web nu pare să aibă, accesez elrall.es și-mi apar ceva adidași!

A doua locație încercată de noi a fost o chestie care se autointitulează Kronen - healthy restaurant. N-am căutat-o expres, ci ne-a ieșit în cale taman când eram mai însetați, după ce hălăduiserăm binișor. Am zis hai să ne oprim, să ne hodinim oleacă și să bem o bere, dar pe urmă ne-am adus aminte că suntem în Spania, patria sangriei! Și cum să cerem noi bere în patria sangriei, ar fi o blasfemie, nu-i așa?!

Am șezut la una din măsuțele instalate pe trotuar și ne-am amuzat de felul cum era prezentată oferta lichidă și solidă: agățată de gâtul unui... sifon decorativ. Aveau și tapas, și vreo 3 tipuri de „meniul zilei”, cu prețuri cuprinse între 8,9 și 12,9 euro, dar nouă nu ne era foame, ci doar sete. Așa că ne-am limitat la câte un pahar de sangria aromată și rece, plină de bucăți de fructe, pe care le-am degustat la final. Nota de plată ne-a cam stat în gât, nu ne uitaserăm dinainte cât costă: 6 euro bucata! Scump, doamnă, scump, berea era mai ieftină!

Nu e pe GoogleMaps Kronen ăsta, dar am setat mâncătoria adiacentă, pe care o cheamă La Reina Friendly Restaurant. După cum îi zice și numele, se găsesc amândouă aproape de Placa de la Reina, cea din care se intră în Catedrală. Și Basilica Santa Caterina, cu turnul ei semeț, se află în apropiere. Pe aceeași străduță, la parterul următoarei clădiri, am văzut însă o cafenea superb decorată cu mozaicuri din plăci de azulejos, acum îmi pare rău că n-am intrat întru aprofundare! De ținut minte pentru o eventuală vizită viitoare la Valencia: se cheamă Horchateria Santa Catalina.

Pe următoarea mâncătorie chiar am căutat-o, nu ne-am dus așa, la plezneală. Ne-am târât cu greu dinspre Orașul Artelor și Științei, se făcuse vreo 6-6:30 și era cazul să mâncăm și noi ceva, micul dejun încropit dimineață, din Mercat Central, își cam terminase efectul. Ne-am așezat la o terasă la întâmplare, tot pe undeva, prin centrul vechi, dar timp de vreo 10 minute n-a venit nimeni să ne întrebe de sănătate, așa că ne-am supărat și-am plecat. Am cerut ajutorul amicului GoogleMaps: ia zi-ne tu despre o mâncătorie cu notă peste 4 (5 e maxim, vă reamintesc) în imediata apropiere! Și ne-a zis: Ristorante La Vita e Bella, ba ne-a arătat și cum să ajungem fără să bâjbâim pe Carrer d'en Llop, 4 (destul de aproape de Primărie). Adresă electronică lavitaebellavlc.com.

De data asta am ales să stăm înăuntru, deși terasa exterioară era neocupată, în schimb se cam lăsase răcoarea și noi eram în tricouri cu mâneci scurte. Ulterior, consultând meniul, am constatat că alegerea noastră a fost mai eficientă și din punct de vedere financiar: pe terasă ești taxat suplimentar!

În restaurantele italienești mă simt mereu în largul meu, pentru că știu că nu se poate să nu găsesc ceva delicios de mâncat - paste, pește, fructe de mare!... De data asta, am mers pe clasici: eu pizza, iar Tati lasagna. Plus o carafă de sangria, că se pare că ni se ștersese memoria de scurtă durată! :) Am fost singuri în restaurant, se știe că spaniolii ies în oraș seara mai târziu. Asta nu ne-a deranjat, ba din contră, am putut admira în voie interiorul decorat cu candelabre și tablouri frumoase, în timp ce urechile ne-au fost desfătate cu muzică italienească veche.

Mâncarea a venit destul de repede, cred că 20-25 de minute. Pizza a fost așa cum îmi place, cu blat subțire și crocant, cu baza de roșii condimentată cu oregano și cu umplutură de calitate (mozzarella, șuncă, măsline, anghinare). Și lasagna lui Tati fuse gustoasă, așa zise. Nota a totalizat 37 de euro. Mulțumiți, recomand!

A venit vremea să ne mutăm pe malul mării, precum vă povestii și, desigur, să încercăm și mâncătoriile din zonă. Prima dată s-a întâmplat imediat după ce am poposit pe plaja La Patacona. Imediat ce începe Alboraya (o suburbie a Valenciei), pe faleză se află un șir de mici restaurante, strecurate printre câteva căsuțe cochete, cu aspect colonial. Era destul de mare aglomerație când am ajuns noi acolo (sâmbătă la prânz), destul de greu să găsești o masă liberă. Am avut noroc însă chiar la terasa care mă atrăsese cel mai tare prin cromatica (alb-turcoaz deschis) și aspectul său degajat, în ton cu locul; în plus, are și un nume fabulos: La Mas Bonita de Patacona.

Am ocupat una din mesele de pe terasa din față, sub o umbrelă imensă, apoi am accesat pe rând toaleta, după ce am traversat micuțul interior al restaurantului și lunga curte interioară, unde erau deasemenea așezate mese de-o parte și de alta a aleii centrale. Am remarcat și un mic loc de joacă pentru copii, ca și barul decorat cu flori și fructe. Mi-a plăcut mult locul, extrem de colorat, până și desenul de la budă mi-a plăcut și l-am imortalizat, o să vi-l arăt!

Am revenit la masa noastră, am fost serviți destul de repede pentru câtă agitație era pe acolo. Eu am luat un fel tradițional iberic, un turnuleț făcut din straturi de felii de vinete prăjite în ulei de măsline, roșii și brânză, iar Tati - o mâncărică de porc acompaniată de 3 feluri de sos și de un soi de... scovergi. Plus câte un draft de bere rece, rezultă un total de 28,5 euro. Ieftin și bun!

Mai concret, găsiți La Mas Bonita pe Passeig Maritim de la Patacona, la nr. 11. Dacă vreți informații suplimentare, puteți să le accesați și site-ul: lamasbonita.es. E alb-albastru și drăguț - o plăcere să-l răsfoiești! De acolo am aflat și eu că mai au un restaurant în oraș, în zona Ruzafa, dar și apartamente de închiriat. I-am găsit ulterior recomandați și de un cunoscut blogger român pentru sucurile grozave pe care le fac din tot felul de combinații de fructe.

Alt restaurant testat de noi se află tot pe faleză, dar în sens opus, înspre portul din Valencia. Sunt mai multe de acest gen în zonă, la intervale de câteva sute de metri, toate arată la fel: niște cuburi uriașe, cu interior generos și cu terasă lipită de plajă. Numai că nu toate erau deschise în octombrie, când am fost noi, deci n-am fost în măsură să alegem. Luz de Luna îl cheamă pe cel care ne-a primit, să fi fost la maxim 1 km de „casa noastră de pe plajă”. Adresa exactă e Passeig de Lluis Saiz Diaz Regatista, 5, iar site-ul: restauranteluzdeluna.com/?lang=en

Fusese o zi foarte călduroasă, cu temperaturi de vară, eram încălziți bine după ce vizitaserăm Bioparcul, o parte din Grădinile Turia, Grădina Botanică și superba biserică San Nicolas. Autobuzul cu care ne-am întors ne-a lăsat la demarcația dintre cele două plaje, Malvarrosa și Patacona. Nu ne-am mai abătut prin apartament, am mers direct să mâncăm și am ales o masă chiar la doi pași de plajă. Eram tot în mâneci scurte și în curând am început să „simțim” briza; în plus, soarele dădea să se ascundă de noi, cu tot cu razele lui călduțe... Aveam varianta să ne mutăm înăuntru, dar nu ne încânta prea tare, era minunată priveliștea plajei și a mării...

Când chelnerul nostru a venit să ne servească vinul alb comandat, Tati l-a întrebat dacă n-au niște pături, ceva... „Of course!”, a răspuns el liniștit. Și s-a întors câteva minute mai târziu cu... câte o față de masă, pe care ne-a așezat-o grijuliu pe umeri! :)) Cât s-au mai distrat nemțoaicele de la masa alăturată! Dar să știți că a fost ok, „păturile” chiar și-au făcut treaba!

Ce puteam să dorim să mâncăm în acest decor decât... paella valenciană?! Sau, mă rog, din cea mixtă, cu fructe de mare și carne (pui și iepure). Am primit o tigaie mare, fierbinte, din care ne-am servit fiecare. A alunecat de minune, împinsă de demisecul ăla! Iaca uitai să pozez nota de plată, nu știu cu precizie cât plătirăm. Zic că un preț normal, altfel ne aminteam.

A urmat în ziua următoare, la prânz, mâncătoria... mexicană aleasă de noi dintr-o mare varietate de oferte, în mall-ul Aqua din vecinătatea Oceanografului. Am ajuns la mall nu neapărat în scop de shopping (deși am căutat o geantă de voiaj, dar ce vreau eu cred că nu se mai fabrică), ci ca să mâncăm la o „plimbă-tava” pe care ne-o recomandase amicul O. N-am dat de asta neam (s-o fi rebrenduit între timp), dar am dat de Cantina Mariachi, un loc colorat și vesel.

Am început destrăbălarea culinară cu câte un țap uriaș de bere mexicană (bună și rece!), apoi am continuat cu o porție de guacamole (pastă de avocado), una de nachos (niște chips-uri făcute cu făină de porumb), alta de... plăcințele umplute cu brânză și ierburi (nu mai știu cum le zice) și încă una cu mici tapas găzduite de lipii mititele. Vreau să vă zic că pe toate le-am ales de la capitolul „aperitive”, dar abia le-am dovedit! Super-bune, nici prea iuți, ne-au mers pe suflețel! Și aici uitai să pozez nota, deci nu pot să vă dau detalii pecuniare.

Ultima mâncătorie pe care am testat-o se găsește tot pe plaja Patacona, în linie cu La Mas Bonita, dar un pic mai spre stânga. De fapt, e chiar prima din linie. Se cheamă Llevant (restaurantellevantweb.es), e găzduită într-o casă istorică de la începutul sec. 20 și are o terasă micuță chiar în față, dar și una mai mare pe partea cealaltă a străzii, sub un umbrar imens. Noi am stat pe terasa mică.

Am zis să încheiem cum se cuvine experiența noastră culinară valenciană și am comandat lubina (biban de mare) - eu și un mix de pește și fructe de mare - Tati. Plus un pahar din vinul casei, roșu de data asta. Fuseră bune-bunuțe și costară 42,6 euro. Merită.

... Și cu asta, basta! Se gătă și Valencia, plecarăm spre aeroport un pic triști că se gătă, mai mult fericiți de cât de fain a fost și ce greu atârnă tolba cu amintiri! Celor care n-au fost le recomand să meargă la Valencia, e o destinație perfectă pentru toate vârstele!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de crismis in 31.03.2018 11:14:05

Validat / Publicat: 31.03.18 13:00:04


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în SPANIA
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 2221


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  55900 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de crismis? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[31.03.18 13:28:06]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   ===

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[31.03.18 14:12:48]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ghisor
[31.03.18 14:40:22]
» mesaj pers

   @crismis: Pffff, da' o ciorba de loboda sau o stevie cu orez n-ati fi mancat si voi! Ne dai la temelie cu de-astea acu', inainte de Saptamana Mare :). A trebuit sa iau laptopul in baie sa citesc articolul. Doamna mea si maica-mea tin post si mai nou au inceput si ele sa citeasca articole pe AFA :)) ).

   Acu', lasand gluma la o parte, mi se pare ca v-ati relaxat de nota 10. Cu cazare excelenta, cu pranzuri sau cine de asemenea excelente. In fond, cred c-am mai zis-o, muncim ca apucatii 11 luni pe an si ne ramane o luna s-o petrecem cu cei dragi, care pe unde putem. Ba pe-acasa, ba prin cate-o vacanta mai aproape sau mai departe de casa. Cu astea ramanem.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2100 PMA1 (din 7 voturi)]
- Zoazore
[31.03.18 15:29:25]
» mesaj pers

   @ghisor: Caata dreptate ai! In tot!

   @crismis: Boierie de boierie pe capul vostru! Dormitorie de lux, sa te plimbi cu GPS-ul sa nu te pierzi, mancatorii de toata isprava!

   Sangria-la greu! Ati patit cu sangria voastra, de 6 E, cum am patit eu la Alba cu berea de 12 lei. dar macar a fost buna si-a meritat!

   Gargauni de mare... cam subtire! Cel mai bun "carcalac" de mare, vad eu, ca tot porcul ramane! Sa va fie de bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ANILU
[31.03.18 15:46:50]
» mesaj pers

   @crismis: Îmi placu mancatoriile de le prezentasi! Na, că o luai și eu pe olteneste, cu perfectul simplu 😉

   M-am amuzat cum le- ai prezentat, știind că nu ești olteanca!!! dar mie îmi place.

   Îmi placu și țapi și tati între ei😉

   Fuse și se duse și Valencia.

   Foarte mult mi-a plăcut tot ce ne-ai scris din scurtul sejur valencian (așa ai zis tu că a fost scurt și l-ai agățat în cui) !

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dan&Ema
[31.03.18 17:08:06]
» mesaj pers

   @crismis: Superbonus, tati si mami!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[31.03.18 17:14:09]
» mesaj pers

   @crismis:

   Să vă fie de bine!

Ce puteam să dorim să mâncăm în acest decor decât... paella valenciană?! Sau, mă rog, din cea mixtă, cu fructe de mare și carne (pui și iepure). Am primit o tigaie mare, fierbinte, din care ne-am servit fiecare.

   Tot citeam despre caracatiţe, porci iberici, peşte, pizza etc. şi nu-mi venea să cred că ai fost acolo şi nu ai încercat tocmai paella - o specialitate valenciană, prezentă peste tot în Spania, chiar şi în insule, dar originară din zona Valenciei.

   Prima dată am mâncat paella, prima a fost tot cu fructe de mare şi aceasta mi-a plăcut cel mai mult, în Comunitatea Valenciană, ceva mai la nord de Valencia în restaurantul hotelului la care eram cazată. Fiind bufet suedez, am avut ocazia de a mă autoservi dintr-o tigaie uriaşă, cu diametrul de aproape un metru :)).

   Am mai repetat noi experienţa cu paella de diverse sortimente prin alte regiuni ale Spaniei şi nu numai, dar nu a mai fost la fel de bună ca prima :)

   Sangria însă a fost excelentă de fiecare dată, oriunde am încercat-o, chiar şi cea cumpărată de la supermarket şi îmbogăţită de nou cu feliuţe de portocală şi lămâie :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Carmen Ion
[31.03.18 18:26:07]
» mesaj pers

   @crismis: Ah, ah, ce-mi făcuși, Cristina?!! Acum mă macină dorul de Spania. Anul ăsta nu e pe listă, dar mai vedem la anul...

   Paella cu fructe de mare și sangria - combinația perfectă pentru mine. Adrian preferă gazpacho, o supă rece care merge de minune vara.

   Noi am mâncat de câteva ori pe străduțele de lângă Mercado Central meniu fix de 10 euro - totul a fost foarte bun și proaspăt. Și am intrat de mai multe ori prin micile baruri pentru tapas.

   La Valencia am descoperit horchata, o băutură răcoritoare pe care am preferat-o sucurilor: este albicioasă și are la bază o plantă numită căprișor. Localurile care o servesc se cheamă horchaterii, așa cum ai menționat și tu, și nu sunt propriu-zis restaurante; acolo poți mânca salate și produse de patiserie și în unele din ele, din câte am văzut, și pizza, dar nu altfel de mâncăruri, mai grele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- crismis
[01.04.18 09:10:45]
» mesaj pers

   @ghisor: Cam ăsta-i genul nostru de relaxare în vacanțe; bine, poate acum am exagerat un pic cu a doua cazare, recunosc... Umblăm zi-lumină, intrăm pe oriunde avem chef, dacă n-avem chef, nu intrăm, fără niciun regret. Micul dejun îl luăm la hotel/pensiune dacă intră în prețul camerei, dacă nu, din traista proprie. Mâncăm de obicei o masă pe zi "în oraș", pe unde ne prinde foamea, și din comoditate, dar și să testăm gastronomia locală (deci ciorbă de stevie halim acasă, nu la Valencia!). Alegem cazari confortabile și de obicei cât mai aproape de punctele de interes (muzee/plaja etc); aparent sunt un pic mai scumpe, în realitate dacă adaugi și trasportul... În fine, nu mai dezvolt, ai înțeles ideea! (Că dacă am citit eu bine printre rânduri, nici voi nu sunteți departe! :))

   @Zoazore: Cu excepția pizzei de la italieni și a... chestiilor de la mexicani, eu m-am cam ținut de gargaunii de mare! Tati era la dietă. Pe bază de purcel. Nu știu cine i-a prescris-o, că n-a divulgat.

   Și... pe de altă parte... Lasă, fată, că trebuie și noi să aflăm cum gătesc valencienii ăștia porcul, nu?!!! :))

   @ANILU: Și nouă ne-a plăcut mult, că altfel nu povesteam... Valencia e de savurat, ceea ce vă doresc și vouă!

   @Dan&Ema: Mulțam frumos!

   @nicole33: Păi așa am zis și noi în seara aia: ce facem, mai avem o zi și plecăm, și n-am gustat paella?!! La El Rall asta vroiam, venisem chitita, dar Tati m-a deturnat, că cică e prea târziu pentru atâta mâncare... ca să-și ia după aia porc...

   @Carmen Ion: Mulțumesc pentru completări, Carmen! Noi am ratat horchata aia, se vede treaba că nu m-am documentat prea bine în avans... Mi-a atras atenția horchateria aia frumos decorată, abia acasă am studiat cine e ea și ce dorește... Asta e, sper să mai existe o dată viitoare! :) Am zis și repet: dintre locurile în care am ajuns, sunt unele unde m-aș mai întoarce (daca s-ar ivi ocazia) și altele în care nu m-aș mai întoarce. Valencia e în prima categorie!! (Văd că și la tine, ha, ha...)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2400 PMA1 (din 8 voturi)]
- elviramvio
[01.04.18 20:52:06]
» mesaj pers

   @crismis:

   Tu știi cât am ocolit eu articolul ăsta? Dar acum gata, l-am citit, m-am distrat cu păturicile și... mi-ai făcut poftă 😀!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[01.04.18 21:38:54]
» mesaj pers

   @elviramvio: Înseamnă că ești sătulă deja! Să-ți fie de bine! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Incursiune in Valencia vegana (Mar.2013) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 05.07.13 de Muffin2009 din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
  [Selectat ca MINI-GHID AmFostAcolo ptr această destinaţie]
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

 • Vezi MG AFA pentru această destinaţie
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 10.00
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[41] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2017] Intrarea la Restaurantul El Rall -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955046">Şterge vot</a></div><span id="v9955046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2017] Intrarea la Restaurantul El Rall
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2017] Un colț din El Rall -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955047">Şterge vot</a></div><span id="v9955047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2017] Un colț din El Rall
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2017] Porcul iberic la El Rall -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955048">Şterge vot</a></div><span id="v9955048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2017] Porcul iberic la El Rall
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2017] Caracatița gătită în stil galician la El Rall -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955049">Şterge vot</a></div><span id="v9955049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2017] Caracatița gătită în stil galician la El Rall
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2017] Terasa de la El Rall a doua zi, la lumina zilei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955050">Şterge vot</a></div><span id="v9955050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2017] Terasa de la El Rall a doua zi, la lumina zilei
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2017] Sangria la Kronen -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955051">Şterge vot</a></div><span id="v9955051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2017] Sangria la Kronen
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2017] Horchateria Santa Catalina; intrarea -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955052">Şterge vot</a></div><span id="v9955052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2017] Horchateria Santa Catalina; intrarea
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella; intrarea -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955053">Şterge vot</a></div><span id="v9955053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella; intrarea
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella; terasa -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955054">Şterge vot</a></div><span id="v9955054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella; terasa
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955055">Şterge vot</a></div><span id="v9955055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955056">Şterge vot</a></div><span id="v9955056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955057">Şterge vot</a></div><span id="v9955057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella; pizza -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955058">Şterge vot</a></div><span id="v9955058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella; pizza
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella; lasagna -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955059">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955059"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955059">Şterge vot</a></div><span id="v9955059" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955059)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955059Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955059MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella; lasagna
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955060">Şterge vot</a></div><span id="v9955060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2017] Ristorante La Vita e Bella
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; pe terasa din față -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955061">Şterge vot</a></div><span id="v9955061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; pe terasa din față
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; terasa din spate -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955062">Şterge vot</a></div><span id="v9955062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; terasa din spate
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; barul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955063">Şterge vot</a></div><span id="v9955063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; barul
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; la buda de fete -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955064">Şterge vot</a></div><span id="v9955064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; la buda de fete
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; porc cu 3 sosuri -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955065">Şterge vot</a></div><span id="v9955065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; porc cu 3 sosuri
foto crismis [31.03.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; vinete, roșii și brânză -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955066">Şterge vot</a></div><span id="v9955066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; vinete, roșii și brânză
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; o privire spre vecini -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955067">Şterge vot</a></div><span id="v9955067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; o privire spre vecini
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [OCT-2017] Terasele de pe faleza plajei Patacona -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955068">Şterge vot</a></div><span id="v9955068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [OCT-2017] Terasele de pe faleza plajei Patacona
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; intrarea de pe partea opusă mării (închisă în timpul dimineții) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955069">Şterge vot</a></div><span id="v9955069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [OCT-2017] La Mas Bonita de Patacona; intrarea de pe partea opusă mării (închisă în timpul dimineții)
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [OCT-2017] Luz de Luna, pe plaja Malvarrosa -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955070">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955070"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955070">Şterge vot</a></div><span id="v9955070" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955070)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955070Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955070MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [OCT-2017] Luz de Luna, pe plaja Malvarrosa
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [OCT-2017] Luz de Luna -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955071">Şterge vot</a></div><span id="v9955071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [OCT-2017] Luz de Luna
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [OCT-2017] Luz de Luna; Tati învelit în „pătura” lui -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955072">Şterge vot</a></div><span id="v9955072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [OCT-2017] Luz de Luna; Tati învelit în „pătura” lui
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [OCT-2017] Luz de Luna; paella mixtă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955073">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955073"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955073">Şterge vot</a></div><span id="v9955073" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955073)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955073Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955073MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [OCT-2017] Luz de Luna; paella mixtă
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [OCT-2017] Luz de Luna; plaja din vecinătate -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955074">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955074"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955074">Şterge vot</a></div><span id="v9955074" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955074)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955074Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955074MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [OCT-2017] Luz de Luna; plaja din vecinătate
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [OCT-2017] Luz de Luna; parte din terasă la apus -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955075">Şterge vot</a></div><span id="v9955075" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955075)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955075Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955075MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [OCT-2017] Luz de Luna; parte din terasă la apus
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [OCT-2017] Studiind ofertele culinare la Mall Aqua -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955076">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955076"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955076">Şterge vot</a></div><span id="v9955076" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955076)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955076Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955076MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [OCT-2017] Studiind ofertele culinare la Mall Aqua
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [OCT-2017] Am ales, în sfârșit! Cantina Mariachi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 31.03.18] - <span class="allrVotedi" id="av955077">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv955077"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=955077">Şterge vot</a></div><span id="v9955077" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(955077)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f955077Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e955077MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [OCT-2017] Am ales, în sfârșit! Cantina Mariachi
foto crismis [31.03.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[41] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.133666038513 sec