Solicitare CMR / CARAIBE

Republica Dominicana sau Bali

Trimisă în 11.11.16 11:40
autor Catalin MatePM [Oradea]
» VIZUALIZĂRI: 8599

Salutare tuturor,

Vreau sa incep prin a multumi anticipat pentru viitoarele raspunsuri!

De ceva vreme planuiesc sa ajung in viitorul apropiat intr-un loc exotic, singurul loc vizitat pana acum de catre mine fiind Grecia. Dupa o analiza a diferitelor variante imi doresc cel mai mult sa ajung in Republica Dominicana, insa iau in calcul si Bali. E binevenita oricare alta varianta similara ca peisaj, care ar presupune de asemenea si preturi (costuri) similare.

Am decis sa va cer ajutorul asadar, neavand nicio experienta pe aceste meleaguri. Republica Dominicana imi place mult, ma incanta ideea de all inclusive dar am inteles ca e posibil sa intervina "plictiseala", cam totul fiind limitat in cadrul resortului. Excursiile optionale cat costa? Se poate negocia? All inclusive inseamna chiar TOTUL inclus in cadrul resortului??

Daca nu sunt indiscret si cineva ma poate ajuta cu un exemplu de buget cheltuit pentru o astfel de destinatie, apreciez.

In ce perioada e cel mai potrivit sa mergi?

Acum despre Bali, nu stiu prea multe. Din ce am citit am inteles ca ar fi mai multe de facut si vazut inafara resortului, la preturi accesibile. E doar o ipoteza. Astept parerile voastre. La fel si aici, daca ma poate ajuta cineva cu un buget cheltuit pentru 7 nopti, apreciez.

Inca un lucru. Au preturi mai avantajoase agentiile din strainatate? Nu e nevoie de exemple concrete.

Multumesc frumos!


  • PERIOADA: Decembrie -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 2000 € -- TRANSPORT: Avion
  • ADULŢI: 2

Răspunsuri — pag 1 / 2

sirbuvioGD[Tulcea]ConsAFA1r[11.11.16 13:01]

Pe viteza, ca nu am timp... mai vorbim.

Nu stiu de Bali...

Dar Dominicana 7 zile e putin. Eu am fost 10 si tot mi s-a parut putin. E drept, sint ceva ani...

Bugettul e cam la limita... Oricum, in bugetul asta ma indoiesc ca ajungi in Bali.

Vezi ca e colega noastra Adri-Nico acum in Dominicana si "transmite live"...

N.B.: sirbuvio este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația CARAIBE
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Catalin Mate[autor]PM[Oradea][11.11.16 13:06]

@sirbuvio: multumesc. Bugetul e orientativ. O sa fie luna de miere cel mai probabil, nu ma zgarcesc neaparat.


renteaPA[București][11.11.16 18:06]

Este importanta perioada in care poti merge. Sezonul ploios este in Bali iarna (noastra), iar in Dominicana e invers.

2000 de euro este (din pacate) prea putin. Numai avionul catre oricare din cele 2 destinatii te va costa, in cazul del mai fericit, 1100-1300 de euro dus/intors. Cazarea nu cred sa fie atat de ieftina incat sa iesi bine cu suma propusa. Doar daca ai alege extrasezon, dar nu e sfatul meu.

Mai bine mai amani un pic si mergi calumea.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -2 PMA (2 voturi)

atimespeedGD[Timisoara]2r[11.11.16 21:18]

Buna. Uita-te la postarile mele, am fost de 2 ori in Rep Dominicana. Recomand Bayahibe, la hoteluri direct pe Marea Caraibelor. Anul acesta am dat 2800 euro cu zbor Budapesta- Paris-Punta Cana.

Si noi am vrut Bali dar nu se compara nisipul si apa din Dominicana cu Bali.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (3 voturi)

adri-nicoPR[Buzău]21r[11.11.16 21:19]

dragul meu sirbuvio!!! am venit acasa, bre, de vreo 2 -3 zile. . ti-am facut si o dedicatie... o s-o vezi la unul dintre reviewurile urmatoare.

draga colega, Catanin, am scris un review amanuntit cu toate cheltuielile ce au necesitat excursiei mele de acum in Dominicana. vezi impresii

1- te incadrezi in buget dar fara excursii optionale. aseara am gasit o oferta cu 1350 e /2 persoane, cu zbor din Madrid, plecarea in 28 nov -7 nopti, all inclusive

2 - all inclusive e all la toate.

3 - da, excursiile optionale se negociaza la singe chiar si la agetie, nu numai la vinzatorii ambulanti. anul asta am luat o teapa de cel putin 100 dolari avind in vedere ca am negociat la agentie insa cind am intrebat pe plaja, preturile erau cu mult mai ieftine. si daca n-as fi stiut... trebuia sa fac si eu o nefacuta.

4 - cine a zis ca te plictisesti in resort? eu nu am apucat sa vad spectacolele in fiecare seara, nu am apucat sa fac toate activitatile din resort, nu am apucat sa merg pe plaja decit in partea dreapta... nu am apucat multe... si din cauza ploii si din cauza ca faceam altceva. deci nu e vorba de plictiseala.

5 - orice cumperi oferi jumate din cit se cere. ala e pretul corect.

citeste reviewul si iti stau la dispozitie cu orice intrebare.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (4 voturi)

Valer*UC[Focsani]1r[11.11.16 21:21]

am fost in august in extrasezon dar platit in ianuarie la earlybooking. 3300 euro 10 zile. hotel 5 stele all inclusiv. bine dar nu la nivel turcia cu serviciile. chiar e all inclusiv. si mini barul din camera.

minusuri - nepoliticosi, cind se termina programul nu te mai serveau la barul de la plaja chiar daca erai la coada.

excursiile optionale destul de scumpe. poti vedea capitala, insula saona cu vaporasul, niste ferme ce cultiva tutun si fac tigari, inot cu delfini, etc.

clima e okk, apa calda. preturile trebuie negociate, incearca sa te tapuiasca la orice

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (3 voturi)

nicole33APL[București]2r[11.11.16 22:15]

@rentea:

Doar daca ai alege extrasezon, dar nu e sfatul meu.

Aceeaşi nelămurire o am şi eu nereieşind prea clar în baza cărei experienţe nu-l sfătuieşti să aleagă o vacanţă în extrasezon.

Omul a spus clar că vrea să meargă în decembrie pentru a petrece luna de miere într-o destinaţie exotică. În Dominicană este sezon în decembrie, dar şi preţurile sunt pe măsură. Este greu de crezut că şi-ar amâna cineva luna de miere cu cel puţin jumătate de an doar pentru a face economie.

Mai bine mai amani un pic si mergi calumea.

Tu ştii că eu sunt mai diferită, aşa că recunosc că mă număr printre cei care au vizitat Dominicana în extrasezon, deci "ca nelumea", în opinia ta.

Ambele sejururi au fost perfecte ca vreme, nici cu ploile nu am avut probleme, chiar dacă au existat, dar mai mult noaptea şi nu în fiecare zi din cele treizeci petrecute în total acolo. Din acest motiv eu mă bucur că nu m-am speriat aiurea de povestea cu sezonul ploios, chestia asta ţinând mai mult de statistici, am beneficiat de sejururi de câte 14 nopţi în extrasezon la preţuri mai mici decât cele de doar 7 nopţi în sezon şi pentru mine au fost vacanţe foarte "ca lumea".

Colega Adrinico, foarte recent întoarsă din Dominicană, a fost în sezon (noiembrie) şi, cu toate acestea, a prins ploaie în fiecare zi.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1398 PMA (4 voturi)

nicole33APL[București]2r[11.11.16 22:21]

@Valer:

3300 euro10 zile. hotel 5 stele all inclusiv. bine dar nu la nivel turcia cu serviciile. chiar e all inclusiv. si mini barul din camera.

Am înţeles care a fost preţul, cunosc şi hotelul la care ai stat, dar nu am înţeles comparaţia cu Turcia. Din punctul de vedere al serviciilor, al conceptului all inclusive unde ţi s-a părut mai bine: în Turcia sau în Republica Dominicană?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

laura_modjoSV[Lipova [AR]]1r[11.11.16 22:33]

Buna... Clar Republica Dominicana... Nu am fost in Bali dar RD e un fel de paradis pe pamant...

Te incadrezi cam la limita cu bugetul dar ar merita sa mai pui vreo 400 de euro in plus si stai 9 sau 10 nopti... merita, crede ma... Iti sugerez sa iei in calcul o agentie din Oradea (are numele format din 2 cuvinte). Sotul meu a facut o pasiune din a studia si a compara preturi ale agentiilor de turism si cele mai bune la pret si cele mai serioase sunt din Oradea si una din Cluj...

nu ai cum sa te plictisesti in resort, dar nici nu te opreste cineva sa iesi si din resort si sa vizitezi ce vrei si pe cont propriu si sa faci ce vrei.

Vacanta placuta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

laura_modjoSV[Lipova [AR]]1r[11.11.16 22:41]

Noi am platit pentru excursie acum doi ani, 2300 de euro pentru 7 nopti... dar tinand cont ca preturile excursiilor exotice au picat in ultima vreme, e ok bugetul tau.

Tot la bugetul tau, noi am fost anul acesta in Mauritius, cei drept la 3 stele si demipensiune dar 9 nopti... dar incomparabil cu Republica Dominicana...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

MANU77SV[Tg. Mures][11.11.16 23:46]

Buna, Catalin!

In zona Caraibe am fost in Mexic, ptr ca noua ne place sa vedem cat mai multe, nu sa ne legam cu lantul de sezlong si sa ne aruncam in cocktail-uri.

In RD nu ai ce sa vizitezi. Ramane plaja, baie si odihna. Ai grja cand te duci !

Am fost in Bali in schimb. A fost cea mai tare vacanta din viata mea! Citeste ce am scris aici (amfostacolo) si poti vedea albume cu poze de pe unde am fost pe FB [***]

Daca ai intrebari punctuale, sigur te pot ajuta.

Succes!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (3 voturi)

renteaPA[București][11.11.16 23:46]

@nicole33: foarte frumos, du-te in continuare in sezonul ploios in vacanta. Acum ce sa fac, sa iti explic ca iti asumi un risc mai mare ca vreme ssa nu fie potrivita (fireste ca nu e nicio garantie ca in sezonul secetos o sa fie perfecta, dar riscul e mai mic)?

Anul acesta am vazut doar niste probleme foarte mari legate de vremea din ianuarie in thailanda, in ko samui, unde era sezon ploios. Si le-am auzit pe viu pe la aeroport la turistii care nici nu au putut sa se urce pe ferryboaturi, eu fiind personal in krabi, unde era sezon secetos si vremea superba.

Explicatia asta este pt autorul intrebarii, tu esti atat de conflictuala si agresiva in limbaj uneori, incat chiar cred ca esti mai altfel, un pic diferita, vorba ta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

adri-nicoPR[Buzău]21r[11.11.16 23:54]

Fratilor, nu stiu cum se rezista in sezonul secetos, ca eu abia am supravietuit temperaturilor in zilele ploioase. Daca era soare stralucitor mai mult de o ora, pentru mine era insuportabil. In ultima zis am stat doar in apa, ca dupa ce a tras o rafala de dimineata, ploaia s-a oprit pina am ajuns noi la aeroport sa ne imbarcam.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

webmaster45[Bucureşti][11.11.16 23:56]

@MANU77:

Numere de telefon, adrese de mail și alte date ce pot fi considerate informații personale nu pot fi menționate în mesajele publice.

Puteți trimite, in schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (click pe "nume_utilizator", apoi pe linkul TRIMITE MESAJ PERS - e afişat cu roşu în usercard-ul acelui utilizator)...


nicole33APL[București]2r[12.11.16 00:00]

@rentea:

foarte frumos, du-te in continuare in sezonul ploios in vacanta. Acum ce sa fac, sa iti explic ca iti asumi un risc mai mare ca vreme ssa nu fie potrivita (fireste ca nu e nicio garantie ca in sezonul secetos o sa fie perfecta, dar riscul e mai mic)?

Aşa voi proceda şi în continuare. Îmi asum riscul unei vacanţe superbe în Caraibe în loc să cotizez cu sume similare la Inter. De gustibus.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

Catalin Mate[autor]PM[Oradea][12.11.16 00:28]

@laura_modjo: E mai frumos in Mauritius?


sirbuvioGD[Tulcea]ConsAFA1r[12.11.16 00:38]

Nu va rabda inima sa nu va ciufuliti un pic.

@rentea - sezonul ploios poate fi uneori mai uscat decit cel neploios. Chiar citind doar aici pe afa si ai destula informatie despre asta. E la noroc. Si, asa cum zic bine unii pe tripsfatuitor, doar esti la mare, nu? Pai, nu tot apa? Mai si stai pe scaunele alea din apa la pool bar...

@initiator - se pare ca nu ai idee inca de tipul resorturilor de acolo... deci, vorbim de hotel. Adicatelea, "hotel" inseamna cu totul altceva decit s-ar gindi lumea. Sint de obicei ansambluri de vilisoare/bloculete cu maxim doua-trei etaje, uneori patru camere pe palier, alteori eventual un vagon... Vorbim de citeva zeci de hectare fiecare, adica imi vine greu sa crez ca in 7 zile tu vei vedea tot resortul, oricare ai alege. Vorbim de... 1500-2500 de turisti intr-un hotel... Vorbim de... de exemplu, unde am stat eu, erau 11 restaurante si 23 de baruri. Bine, bar era considerat si micuta dugheana de pe plaja, unde mergi sa iei doua sucuri si pina le pregateste dai repede pe git o vodka naranja...

Eu zic sa dai un google map la Punta Cana, sa vezi cum arata... "hotelurile"

E bine sa stii ca Dominicana e cea mai ieftina destinatie exotica, si cred ca aasta spune tot.

E bine sa stii ca partea de nord nu e Caraibe (vorba colegului), Punta Cana, Samana, Puerto Plata. Pentru unii are importanta, am observat.

@mersi adri_nico si felicitari pentru excursie... ai facut-o pin' la urma. Naspa ca raamin fara net in citeva ore si n-o sa vad curind scrierile tale....

Si... CASA DE PIATRAAAA!

N.B.: sirbuvio este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația CARAIBE
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

lalelyPM[Ploiesti]2r[12.11.16 00:41]

@Catalin Mate: buna, sezonul pt rep dom este noiembrie-mai. All inclusive inseamna all you can eat and drink plus restaurante la carte.

Excursiile sunt in jur de 100 euro, pt 2 pers, se negociaza totul - nu ai cum sa te plictisesti, e prea frumos, nici nu iti dai seama cand trece timpul.

Daca iti iei din timp biletul ai sanse sa te incadrezi in buget, hotelurile nu sunt scumpe, ai nevoie de bilet bucuresti-madrid pt ca nu sunt zboruri directe.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

laura_modjoSV[Lipova [AR]]1r[12.11.16 07:16]

@Catalin Mate: nu stiu ce sa zic... fiecare are frumusetea specifica... ai mai multe de vizitat (noi am batut insula in lung si in lat, tinand cont ca autobuzul costa cam jumate de euro un drum) dar peisajul cu palmieri, acela din filme lipseste, e zona muntoasa

in schimb... oamenii sunt mai reci si neospitalieri... pe cand latinii din Caraibe te molipsesc cu buna lor dispozitie...

Clar Republica Dominicana

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

laura_modjoSV[Lipova [AR]]1r[12.11.16 07:24]

@lalely: Buna... nu sunt zboruri directe dar noi am plecat din Munchen cu companie germana si cred ca sunt cei mai profesionisti...

Si din Budapesta au nemtii plecari, nu e nevoie sa mai faci escala la Madrid.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

renteaPA[București][12.11.16 09:01]

@nicole33: o "iei pe aratura" ca de obicei, ar fi normal sa te referi la subiect si nu sa faci atacuri la persoana si la preferintele fiecaruia. Chair nu te poti abtine sa nu ataci persoanele care promoveaza alte idei decat cele ale tale?

Cine te crezi?

@sirbuvio, asa este, perfect de acord. E o chestiune de asumare a unui risc si de cunoastere a variabilelor.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

robertTIT[Bucuresti]15r[12.11.16 09:29]

@Catalin Mate: Salutare! Eu în Dominicană nu am ajuns așa ca nu-mi pot da cu părerea!

În schimb îți pot recomanda Thailanda sau Bali evident dacă dorești o vacanță activă, în care să te si relaxezi, dar și să vezi ceva de neuitat.

Referitor la sezonul ploios ori la cel secetos, eu întotdeauna am fost contra curentului și am fost în cel ploios. Până acum am avut noroc și nu am avut ce regreta!

Referitor la buget, eu de fiecare dată m-am încadrat în 1000 euro/pers (drum plus cazare 10-12 nopți). Evident pe cont propriu. Mi-a mai trebuit cam 1000 USD/familie, pentru cheltuială pe-acolo.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

cristian.s*SV[targu mures]1r[12.11.16 09:42]

Tocmai ce am venit din Dominicana - ploaie... doar noaptea ceva picuri. vezi impresii

De ales agentie am ales din Spania (insa au site si pe varianta in romaneste) - totul a decurs perfect. Bugetele se pot incadra in 1000 eur (aprox 800 un resort ok, 100 macar o excursie, 100 eur drum dus/intors cu avionul pe Spania - daca ai noroc) (eu am luat bilet de avion Spa-Rom cu 70 eur (6 luni inainte) si 30 eur Rom-Spa cu o luna inainte de plecare.

All inclusive e all inclusive full, plictisire nu poate fi vorba...

Apa 28-29 grade, curata in general, adevarate piscine naturale in partea de Caraibe, vremea excesiv de calda in aceasta perioada.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APL[București]2r[12.11.16 10:15]

@Catalin Mate:

În Bali nu am ajuns, dar în Republica Dominicană am fost de două ori. Am plătit 2200 de euro pentru 14 nopţi la hotel de 5* AI cu zbor din Madrid la care s-a mai adăugat zborul Bucureşti - Madrid (aproximativ 400 de euro cu Tarom, mai ieftin cu companiile low cost) prima dată, iar a doua oară m-a costat 2375 euro tot 14 nopţi la un alt hotel de 5* AI din cadrul aceluiaşi resort + 350 euro Bucureşti - Madrid cu Tarom.

Se mai plăteşte o taxă de 10 USD sau euro de intrare în ţară şi de 20 USD sau euro la ieşire.

Bacşişurile sunt o componentă importantă a vieţii dominicanilor. Am lăsat în fiecare zi câte un dolar pentru cameristă şi un dolar pentru cel cu minibarul, când şi când la barurile unde stăteam mai mult şi eram serviţi mai bine şi foarte rar la restaurantele de pe plajă.

Excursiile mi s-au părut scumpe. Variau între 100-250 USD de persoană în oferta reprezentantului agenţiei prin care am ajuns acolo, negociabile în funcţie de talentul fiecăruia. La vânzătorii de pe plajă preţurile excursiilor sunt puţin mai mici şi marja de negociere este mai mare.

Suvenirurile sunt foarte scumpe la magazinele din resort.

Alegere inspirată!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

Valer*UC[Focsani]1r[12.11.16 10:19]

@nicole33: la mag resort da, dar la bazar sau pe plaja negociai. de la 150 dolari cit mi au cerut pe o cutie de 25 trabucuri am luat cu 35


nicole33APL[București]2r[12.11.16 10:29]

@rentea:

Chair nu te poti abtine sa nu ataci persoanele care promoveaza alte idei decat cele ale tale?

Tocmai aici este problema. Tu promovezi "idei", în timp ce eu povestesc experienţe personale, nemijlocite din destinaţia în discuţie.

Site-ul se numeşte AmFostAcolo şi orice user îşi poate exprima opiniile în legătură cu locurile vizitate de el personal. Că unii înţeleg doar să îşi dea cu părerea despre cum bănuiesc sau au auzit ei că ar fi pe acolo, dând sfaturi extrem de avizate, bineînţeles, este altceva. Eu i-aş spune "folclor", dar iar te vei simţi atacat.

Cine te crezi?

Cine mă cred eu este mai puţin important. Important este că SUNT un user care A FOST ACOLO, m-am bucurat de două vacanţe superbe şi nu pot fi convinsă că, de fapt, a fost naşpa şi că mi-am asumat riscuri nemaipomenite alegând sejururi mai ieftine în extrasezonul lor.

Mergi în Dominicană oricând vrei tu, chiar merită!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

Valer*UC[Focsani]1r[12.11.16 10:34]

@nicole33: si eu am fost la sfirsitul lui august anul acesta si vremea a fost excelenta. am prins ploi in citeva zile, dar de scurta durata. in fiecare zi am putut face plaja, baie


nicole33APL[București]2r[12.11.16 10:50]

@Valer:

si eu am fost la sfirsitul lui august anul acesta si vremea a fost excelenta. am prins ploi in citeva zile, dar de scurta durata. in fiecare zi am putut face plaja, baie

Sunt convinsă că aşa a fost. Şi eu am fost în extrasezon şi am prins vreme foarte bună, cu ceva ploi noaptea când oricum dormeam.

Eu te întrebasem însă altceva. Eram curioasă cum ai apreciat serviciile din hotel şi conceptul all inclusive comparativ cu Turcia.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Valer*UC[Focsani]1r[12.11.16 11:21]

@nicole33: Am raspuns. sint mult mai bune in turcia. si mult mai amabili cei ce te servesc. sau poate asa am prins eu.

in turcia am fost de 2 ori. o data la ic green paradis si o data la delfin diva. consider maxim in servicii turcia. inclusiv la piscina su plaja veneau sa te intrebe daca nu mai doresti ceva

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Irina1974PM[Iasi]2r[12.11.16 21:32]

@Valer - si in RD poti gasi servicii foarte bune, peste Turcia, dar depinde de hotel.

Daca iti place sa ti se acorde mereu atentie iti recomand Secrets Royal beach - am scris impresii despre el la momentul acela... nu toate hotelurile de 5 stele sunt la fel, asta e numai pentru adulti si ai acces la toate facilitatile din hotelul vecin Now Larimar (mult sub Secrets). Nu e un hotel foarte mare dar are multi angajati comparativ cu numarul de turisti, astfel incat ai atentie cat cuprinde... uneori prea multa... o doamna se plangea ca nu avea intimitate cu sotul la cina pentru ca mereu statea chelnerul dupa ei sa le toarne apa si vin in pahar...

Noi am avut camera cu iesire la piscina - nici nu ieseai din camera bine si venea cineva sa te intrebe ce bei... iti deschideau usa cand ieseai din restaurant pe terasa cu farfuria plina, ba ti-o luau din maina si o duceau la masa, iti trageau scaunul... la bufet...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

  • AFIȘATE rsp [1-30] — din total 49 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.14663314819336 sec
    ecranul dvs: 1 x 1