Solicitare CMR / TURCIA - MEDITERANA // ANTALYA

Hotel pt familie cu 2 copii mici in Antalya

Trimisă în 25.10.15 11:56
autor lore_isacSV [Timişoara]
» VIZUALIZĂRI: 15222

Buna tuturor celor care-mi acorda cateva minute din timpul lor pt a-mi oferi o sugestie.

Ar fi primul nostru concediu in Turcia si as vrea un hotel family friendly, probabil 5*, UAI, o piscina cu tobogan (aquaparc). Camerele decente, curatenie suficienta, mancare sanatoasa si diversificata.

Ref. la conceptul all inclusive, sa fie cat se poate de ok, avand in vedere bugetul alocat.

Foarte important ar fi timpul de transfer-relativ scurt, dar si plaja cu nisip si intrare lina in mare.

Binenteles ar mai conta si distractia pt copii, iar pt noi, adultii, o oaza de relaxare.

Multumesc frumos!

Astept cu drag recomandarile voastre!


  • PERIOADA: sf. iunie sau inceput sept -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: aprox 1700 Eur -- TRANSPORT: avion
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 1 si 5 ani

Răspunsuri — pag 2 / 2

RAZMSV1r[26.10.15 13:45]

Buna ziua,

Eu va recomand Limak Atlantis Belek. Este excelent!!! Timp de transfer aprox. 30 minute.

De asemenea, este bun, dar nu la fel ca Limak Atlantis, este IC Santai Belek, care e mai ieftin. Dar totusi nu se ridica la nivelul lui Limak Atlantis!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

M'LiviuPA48r[26.10.15 15:10]

Buna. Nu stiu dc s a mai precizat dar eu ti as recomanda royal wings lara. Sau ic santai belek. M am uitat asa pe scurt si vi i s au recomandat delphin botanik lares. Este un hotel f bun dar avand in vedere ca in 2016 se va renova complet va sarii peste 2500. Sunt deja 3 persoane care platesc avionul. Cel mic este gratis pana la 2 ani. Royal wings are si aqua parc pte copii. Piscine ptr cei mici. Cea mai mica are 30 cm. Si ptr seara gasiti luna parc unde puteti sa va distrati ambii copilasi. Ca si mancare au de toate... iaurturi activia pte cel mic. Peste frigarui gratare cat mai multe. Bauturi la sticla. Racoritoare cat si alcolice. Eu il recomand. Dc doeesti alte detalii cu mare placere. E si avantajos ca este aproape de aeroport. Nu dureaza mult transferul. Numai bine

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

radurusu67SV1r[26.10.15 15:58]

@lore_isac - Depinde de buget, noi am fost de 2 ori la Papillon Belvile, Belek, aproape de aeroport, nu face mai mult de 30 min autocarul, plecarea e bine sa o faceti de la bucuresti, se pleaca dim la 7 si se ajunge acolo la 8; 30, la 10 sunteti deja pe plaja, intoarcerea se face dupaamiaza, asa ca se castiga o zi.

Prima data am plecat din Cluj si ne-am fraierit, am pierdut o zi.

In rest, este superb, gasiti tot ce va doriti in interior, se ocupa de copii, nu mai aveti grija lor daca vreti sa va relaxati, piscina pentru persoane peste 18 ani, copii nu au acces, tocmai pt a te relaxa, doua baruri pe plaja cu restaurant, restaurantul principal f bine dotat, cu tot ce vrei de mancare, nici nu am cuvinte sa explic, se poate bea si manca 24h din 24, asa ca e super pentru cei ce pot, nu se dau bratari, asa ca e acces peste tot, merita, .

Atentie, luati bilete din luna februarie daca mai vreti sa gasiti, am si numele si adresa de email al directorului de acolo, mr, Emre, e f serviabil. eu zic ca Papillon Belvile e cea mai buna alegere din toata Antalya la banii aia.

Plaja la 4 metri de piscine, asa ca nu se deplaseaza nimeni km intregi, sunt doar zeci de metri de facut

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

IoanaVSR1r[26.10.15 17:12]

Noi am stat la Royal Alhambra, in Side. Transferul a durat ceva mai mult de o ora, poate 1h30 dar a fost ok. pentru copii a fost ideal pentru ca avea si un mic Luna Park, de abia asteptau sa vina seara (aveau 1.5 si 3.5 ani). Sejururile in Turcia nu sunt chiar genul meu de vacanta dar ma bucur ca am fost acolo.

vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

eloria_96SV2r[26.10.15 21:07]

Daima EXCLUS... deci NU NU NU... am fost acolo si nu l-as recomanda nimanui. Mi-a placut foarte mult si ne-am simtit extraordinar la Miracle pe care ti-l recomand cu incredere si Starllight&Sunrise doar ca e ceva mai departe de aeroport.

O vacanta la Starlight a fost o experienta de neuitat si cred eu, greu de egalat.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Monica_TlJR1r[26.10.15 21:39]

Buna, iti pot recomanda zona Lara-Kundu care este foarte aproape de aeroport (15-30 min.). Plajele sunt cu nisip fin, intrarea in mare este lina si fara pietre. Foarte aproape de orasul Antalia unde puteti merge la acvariu, delfinariu. Pentru ca sunteti cu 2 copii va recomand sa alegeti un hotel de 5 stele UAI. Personal am fost la Royal Wings si Delphin Diva pe care le recomand. Amandoua au tobogane pentru copii de toate varstele, miniparcuri de distractii si servicii bune. Din pacate nu cred ca cu un buget de 1700 euro si 2copii te poti incadra la cele 2 recomandari. Noi am fost 2 adulti si un copil iar costul a fost aprox. 2000euro (cu transport avion). In ceea ce priveste perioada prima saptamana din septembrie a fost de departe mult mai ok decat perioada iulie_august din două considerente:temperatura suportabila si mai putina aglomeratie. Sper ca raspunsul meu sa te ajute sa iti gasesti concediul perfect!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (4 voturi)

coraplesaJR2r[27.10.15 14:00]

Va recomand cu caldura Silence Beach Resort din Side . Cautati-l pe Side.


webmaster70[27.10.15 14:30]

@coraplesa - te rog ca pe viitor să eviţi folosirea exclusivă a literelor majuscule, această practică este nerecomandată şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet. În limbaj internaut, s-ar traduce prin faptul că strigi la noi!!! Vezi detalii aici


Nasvasile*JR1r[27.10.15 22:56]

Asa cum s-a mai spus, intrarea in mare in statiunea Belek nu este chiar lina si cu nisip fin. Sunt pietricele la intrare care nu ne-au deranjat. Intre sezlonguri si mare la Papillon Zeugma este o zona de nisip fin in care picii se pot juca linistiti. In ceea ce priveste resortul Zeugma eu am apreciat atentia deosebita pentru a multumi consumatorul (salvamari la piscine si pe plaja, curatenie exemplara, barmani mereu pe langa sezlonguri etc.). Pentru copii trebuie sa tii cont de pozitionarea Aqua Park-ului si Papy Land-ului care sunt in partea opusa marii. Aqua Parkul este compus dintr-un topogan dublu si un tub la primul nivel, un topogan la nivelul 2 si la ultimul nivel un tub mai deosebit. Pentru copii mai mici, tot acolo, au o piscina de adancime foarte mica, un topogan de pitici si o ciuperca. Activitatile zilnice oferite copiilor au fost doar apreciate. Piscina principala are o adancime minima de 1,2 m si maximum 1,42 m si este mai zgomotoasa deoarece aici se organizeaza si diverse activitati sportive. Piscina din curtea interioara este mai putin aglomerata iar adancimea nu este variabila, fiind de 1,40 m, si este mai linistita. Poti citi linistit cartea preferata. Pentru masa nu avem nimic a reprosa, diversificata - suficienta (mic dejun 07:00- 10:30, pranz 12:30-14:30, cina 18:30-21:30, cina tarzie 23:00-02:00, cofetaria 10:00 -18:00, la piscina principala diverse 12:00-16:00, room service gratis intre 02:00-06:00, baruri peste tot iar in incinta hotelului unul non-stop). Iti pot raspunde la orice intrebare suplimentara.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nitulGD5r[29.10.15 10:44]

@lore_isac - Bună ziua, pentru zona Lara, Belea, Side trebuie să suplimentați bugetul, puiuțul de 5 ani plătește bilet la avion. Cereți de la mai multe agenții oferte ale acelorași hoteluri. Comparați preturi și alegeți. Dacă ajungeți la hotel înainte de ora de cazare sunați agenția și rugati-o să trimită un mesaj hotelului sa va cazeze mai devreme. Sunt obligați pentru ca ei vând și biletele de avion. Eu am fost în Kemer, hotel Majesty mirage park. Am văzut prin prisma unei bunicuțe:scaunul pentru masă dezinfectat și infoliat, zonă de mâncare pentru copii, în zona de hamace o mămică își culca copilul și multe altele. Dvs. alegeți

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

lore_isacSVAUTOR SOL[30.10.15 08:54]

Buna ziua din nou si multumesc inca o data tuturor pt raspuns. Se pare ca sunt 40 de opinii si mie tot nu mi-e foarte usoara alegerea si nici nu am ajuns la un rezultat... Cu siguranta vreau LAra, cel mult Belek, deoarece am primit feedback ca in zona KEmer sunt pietricele; Side e prea mare timpul de transfer pt cea mica. Acum de aici pt PApillon (care suna interesant), nu am primit oferta sub 2200 EUR aprox, ceea ce ne depaseste bugetul, Alva Donna la fel. Despre Miracle Lara ce stiti? La Ela Quality Resort iar cred ca depasim bugetul. Am mai primit oferte ok pt buget la Karmir, la cre nu av d reviewuri prea bune...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

lorenzolamasGD3r[30.10.15 09:07]

@lore_isac: vezi ca in curand e targul de turism, in jur de 14 Nov. Cere oferte de la cel putin doua agentii cu tot ce te intereseaza. Sunt reduceri substantiale si platesti un mic avans, restul cu o luna inaintea plecarii, eu asa am facut pt vacanta de anul asta, sm acontat- o din Nov. anul trecut.

Eu propun Lara si atat.

Bafta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

lore_isacSVAUTOR SOL[30.10.15 09:13]

@lorenzolamas: Stiu ca e targul in nov, numai ca e la Bucuresti, si eu sunt in Tm. La noi e abia in primavara.


AndoxPACONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA1r[30.10.15 09:18]

TTR din noiembrie este egal cu zero in privinta ofertelor pentru Antalya. De fapt nu cred ca participa mai mult de 2 touroperatori.

Preturile adevarate vor aparea pe la sfarsitul lui noiembrie-inceputul lui decembrie cand se vor bate in cuie charterele. Ce este acum, este blana ursului din padure

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

lore_isacSVAUTOR SOL[30.10.15 09:21]

@Andox: sincer si eu ma gandesc sa astept pana prin 15 nov, cand vor avea toti touroperatorii ofertele. Acum sunt ceva of bunicele, dar parca prea putine... Ms


lorenzolamasGD3r[30.10.15 09:36]

@lore_isac: eu am fost in Iasi si am mers direct la agentii in timpul targului, deci nu am fost la targ, doar am beneficiat de reduceri!


lore_isacSVAUTOR SOL[30.10.15 09:51]

@Andox: Aaaa, da? Nu stiam ca se poate. Ms de pont.


MariusMartinCH[30.10.15 18:18]

Recomand cu incredere hotelul Kamelya din Side. Am fost acolo vara asta, am cumparat sejurul prin [o agenție - edit by wm] - mi-au oferit un pret foarte bun la acest hotel.

Are si aqua park, piscine pentru copii si o plaja mare si superba.

Bar pe plaja, unde aveau la meniu cartofi prajiti si ceva burgeri.

Tot de aici de pe plaja, se poate face si parasailing sau diferite alte excursii optionale.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmaster69[30.10.15 18:27]

@MariusMartin -

Recomand cu incredere hotelul Kamelya din Side

ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)

= = =

Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, textul scris cu roşu mai jos.

Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).


Sophia2015JR1r[04.11.15 23:23]

@lore_isac - Iti recomand Hotel Voyage Belek vezi impresii, intruneste toate cerintele tale, dar cred ca depaseste bugetul propus. Poti totusi sa faci o rezervare din timp si sa obtii un pret bun.

Luna iunie este recomandata pentru sejur in Turcia, in august este foarte, foarte cald. Anul acesta am fost in iunie si a fost perfect!

Toate cele bune si vacanta frumosa.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

marcel69JR1r[10.11.15 01:16]

@lore_isac -

Miracle Resort - Lara, Antalya vezi impresii, 7 nopti, UAI, 2 adulti si un copil sub 12 ani, 1266 euro fara transport (am fost cu masina intr-un circuit mai lung) la sfarsitul lunii iunie 2015.

Are plaja cu nisip si sezlonguri sub copertina, piscina f. mare cu tobogane, baruri suficiente, camere spatioase cu balcon si AC, majoritatea cu sea view.

Probleme cu conexiunea la net daca mergi pe varianta gratis.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

lore_isacSVAUTOR SOL[15.11.15 15:12]

Am revenit iarasi intre voi... Dupa multe cautari si citit, tot nu sunt lamurita (si nu sunt in zodia balanta . Am citit aici iarasi la o intrebare o recomandare catre Rixos Sungate. Si in perioada noastra ar fi la 1800 EUR. Nu mi-e clar cu plaja, ca stiu ca sunt cam pietre in Kemer. Habar n-am ce sa pun prioritate maxima. Cert e ca dupa indelungi calcule, nu pot sa maximizez bugetul la mai mult de 1800 EUR. Si dupa facilitatile pt copii, care sunt celel mai importnate (chiar si Luna PArk, daca e posibil) vine aceea ca plaja sa fie cu nisip, iar marea sa nu aibe bolovani la intrare.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

andre22GD1r[01.12.15 15:38]

Eu am fost anul trecut in septembrie la Royal Wings in Lara si am fost placut impresionata ce am gasit acolo. E posibil sa va incadrati si in buget daca luati biletele din timp si hotelul mi se pare ca ar corespunde cerintelor voaste. Plaja este cu nisip iar intrarea in mare este foarte lina si fundul apei nu are pietre. Are in spatele hotelului un mini parc de distractii cu topogane cu apa, piscina cu valuri si cred ca erau si ceva mini carusele pentru copii iar la restaurant este o sectiune speciala cu mancare pentru copii si bebelusi.

Am scris un review mai detaliat despre experienta noastra acolo, poate te ajuta sa iti faci o idee vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Nasvasile*JR1r[01.12.15 19:26]

Vezi impresiile de la Papillon Zeugma si comentariile adaugate. Suma cred ca nu-ti este suficienta pentru 2 adulti si doi copii, trebuie sa vezi la agentie. In ceea ce priveste copilul de doar 1 an cred ca trebuie sa o contactezi pe Gabriela. Eu unul nu am observat copii atat de mici la acest resort.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-54] — din total 54 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.12278294563293 sec
    ecranul dvs: 1 x 1