Solicitare CMR / ROMÂNIA

Minivacanta impreuna cu copiii in zona Brasovului

Trimisă în 02.08.15 08:40
de andreea_cSR [Timisoara]
» VIZUALIZĂRI: 19428

La sfarsitul lunii august vom merge in Brasov pentru 2-3 zile (de duminica pana marti), cu treaba, iar cu aceasta ocazie ii vom duce si pe copii la Dinoparc Rasnov.

Ne-am hotarat sa plecam totusi de acasa miercuri seara sau joi dimineata si astfe vom avea cateva zile (joi-sambata) sa oprim undeva pe traseul Timisoara- Brasov (sau chiar cu un mic ocol), la aer curat.

As dori atat recomandari de cazare la pensiuni/hoteluri cu facilitati pentru copii, cat si recomandari de petrecere a timpului liber, pentru copii activi.

Ma intereseaza parcuri gen Aventura Parc (cu locuri de catarat, tiroliene, etc), parcuri acvatice, etc.

Sunt interesante si obiective de vizitat, atractive pentru copii mici.

Orice idee este bine venita.

Multumesc


  • PERIOADA: august -- NOPŢI CAZARE: 3
  • BUGET: 1000
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 3 si 5 ani

Răspunsuri — pag 1 / 2

Deborah77PM[Bucuresti]6r[02.08.15 10:49]

Aventura park din brasov este chiar f tare, tot acolo in zona este o gradina zoologica nou nouta si am vazut si niste tobogane de Aqua park.

Puteti intr-o zi sa faceti traseul spre 7 scari, scarile din canion au fost renovate si copiilor li se da echipament de protectie. cica ar fi si niste tiroliene pe acolo.

Vacanta frumoasa sa aveti!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (4 voturi)

costy69SE[Targu-Jiu]58r[02.08.15 10:55]

@andreea_c - Zona este ofertantă dpdv turistic și cred că va trebui să faceți o selecție a obiectivelor turistice ce vă vor fi propuse.

Să începem cu zona Sibiului: Muzeul Astra și ar mai fi Muzeul Brukenthal, dar aici copii s-ar putea să să plictisească. La 6 km de Sibiu este un centru de echitație.

La 4 km de Cârțișoara, la Albota, este un complex hotelier care are locuri de joacă pentru copii, păstrăvărie și ponei.

Dacă doriți să faceți un ocol până în Căciulata, acolo s-a deschis anul acesta un aqua park cu apă termală, lângă hotelul Oltul.

În zona Brașovului: Cetățile Făgăraș, Râșnov, Rupea, zona Bran - Moeciu (aici sunt foarte multe pensiuni).

De asemenea, puteți merge în Sinaia la Muzeul Peleș sau la Bușteni unde aveți, de asemenea, destule obiective turistice.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

neeneeGD[Făgăraş [BV]]3r[02.08.15 20:52]

@andreea_c - salut

ti-as recomanda cazare in Sambata de sus, exista si aventura Park in zona, herghelia de lipitani din Sambata de jos

iar la Fagaras (sunt cca 30 km) poti sa vizitezi cetatea si sa mergi la Laguna Albastra, sa vizitezi valtorile din Lisa, Manastirea Brancoveanu

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

andreea_cSR[Timisoara]21r[03.08.15 07:50]

Va mulțumesc pentru răspunsuri.

Nu am precizat, dar pana acum am fost de foarte multe ori in zona, așadar noi Adulții am văzut multe din atracțiile zonei, gen mănăstiri, Cetăți etc.

Copiii sunt prea mici pentru a avea răbdare sa viziteze muzee.

Caut din aceste considerente, atracții exclusiv pentru distracția lor.

Cetatea Făgărașului am inclus-o deja pe lista, deoarece cel mare (5 ani) este deja interesat de "castele" si le vizitează cu plăcere.

Avem pe lista aventura Park din Brașov, am exclus Aquapark-ul deoarece are prea putine atracții interesante si prea multă lume (din câte am citit) iar noi aici aproape avem Ungaria cu Mulțimea de aquaparkului de la ei.

Ne mai ramân însă multe zile descoperite care trebuie sa le ocupam cu câteva atracții solicitante...

Ma gândeam sa mergem mai departe si sa ajungem la Babele si la Sfinx...

Totuși, știe cineva cazări potrivite pentru copii?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

silnJR[Brașov]3r[03.08.15 07:52]

Obiective turistice in zona Brasov - Parc Aventura cu Lacul din cartierul Noua, Paradisul Acvatic cu topogane, Biserica Neagra din centrul orasului, Rasnov - parcul cu dinozauri, Pestera, si Cetatea, Zarnesti - parc Aventura, rezervatia de ursi, Coltul Chiliei, Plaiul Foii, Intre Prapastii.

Drum bun si voie buna pentru toti calatorii.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

hodorobyCH[brasov][03.08.15 08:00]

Incercati Canionul 7 Scări. 2 ore de mers. Au si tiroliana de 1,5 km. Nebunie.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

IULIU ANTALPM[Brasov]12r[03.08.15 08:07]

Pentru ce zici ca vrei sa faci si tinand cont ca vii din Timisoara, eu iti recomand urmatorul Traseu: Hunedoara, unde trebuie sa vizitezi neaparat Castelul Huniazilor si eventual lacul Cincis si Manastirea Prislop, apoi poti veni linistita pana in Brasov ca ai aici tot ce ti-ai dorit, respectiv doua parcuri aventura, unul in Brasov si unul in Zarnesti, doua aqua-parcuri, rezervatia de ursi de la Zarnesti si multe altele. Concediu placut,

Iuliu

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

simona_croiUC[Brasov]1r[03.08.15 08:12]

@andreea_c - Buna dimineata.

Pt copii iti recomand Park Aventura din cartierul Noua, e f. frumoasa si zona. Tot aici este si un aqua park in aer liber.

Personal nu am fost la Dino Park dar merita vizitat.

Pe drumul Rasnov-Poiana Brasov este o pestera f. frumoasa, luminata, in zona este si o tiroliana pt copii.

Zona veche a orasului, plimbare pe sub Tampa pe langa zidurile cetatii, de urcat cu telecabina pe Tampa, ai o panorama superba.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicyUC[brasov][03.08.15 08:15]

@andreea_c - In Brasov este primul si cel mai mare Aventura Park din Tara. Este in cartierul Noua (este la iesirea spre Bucuresti, intrebi in orasi si stie toata lumea unde-i cartierul Noua si in cartieri intrebi de aventuara parc). De asemenea ai si parc aqvatic, tot in ora.

Eu iti recomand de vizitat zona rasnov - bran - mieciu (pt. drumetii montane sau vizitat castele, cetati - nu stiu ce preferi).

Pentru cazare, Vlahia Inn din Moieciu de Sus. Hotelul este cel mai bun din zona (dar gasesti miliona de alte pos. de cazare si mai ieftine, depinde ce cauti). Ei iti ofera si posibilitati de petrecerea timpului liber, ghid montan sau altele dar pt. asta ar fii bine sa suni dinainte sa intrebei ce si cum. Au un mini loc de joaca pt. copii.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

xyzbvUC[bv][03.08.15 08:28]

@andreea_c - In Brasov, cartierul Noua (in sud, la intrarea dinspre Bucuresti) exista Aventura Parc cu locuri de catarat, tiroliene. Tot in Noua se afla gradina zologica si strand cu tobogane.

La iesirea spre Sighisoara se afla Paradisul Acvatic cu mai multe bazine si interioare si exterioare, tobogane, jacuzzi, etc., muntele Tampa (se poate urca/cobori si pe jos si cu telecabina, Poiana Brasov, etc.

Pentru cazare nu am recomandari, nu cunosc.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

ovidiuUC[Brasov][03.08.15 08:30]

Buna! Ai primit multe sugestii bune nu le mai reiau dar mai poti adauga: Paradisul Acvatic vis a vis de Leroy Merlin, o vizita pe Tampa (pe jos sau cu telecabina), o vizita scurta in Poiana si de aici cu telecabina si sus in Postavaru, zona Bran Moieciu (Castelul Bran). Pentru 2-3 zile sint si prea multe recomandari.

Pentru cazare gasiti pe net functie de preferinte in Brasov, in Poiana, in Bran... la particulari, la pensiuni, la hoteluri, functie de preferinte si buget.

Distractie placuta!!!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

neeneeGD[Făgăraş [BV]]3r[03.08.15 08:40]

@andreea_c - daca doresti cazare intr-o zona mai linistita si cauti ceva mai intim, cu atmosfera de familie iti recomand sa incerci la urmatoarele pensiuni din Sambata de sus :Montana, Roua Muntilor (au piscina exterioara) sau Royal Garden (au un baietel de o varsta apropiata de cel mic al tau)

vacanta placuta

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

Virgil D.JR[Brasov][03.08.15 09:06]

Exista foarte multe locuri in Brasov pentru copii. V-as recomanda Paradisul acvatic care este preferat de copiii nostri.

In zona Noua exista Aventura Parc si un parc acvatic cu topogane pentru toate varstele.

Pentru cei ce apreciaza muntele Poiana Brasov este locul ideal.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

razvy2079JR[Brasov]1r[03.08.15 09:14]

Daca veniti de la Timisoara pe drum trebuie sa va opriti la intrare in Orastie exista un parc cu tehnica militara expusa in aer liber, o groaza de Tab-uri, tancucuri si alte diverse. Copiii mei au fi super incantati, nu stiu de ai tai dar ai posibilitatea sa te urci in ele si e foarte interesant.

Ca si locuri in Brasov eu zic sa excluzi 7 Scari nu e pentru copii asa mici au am fost cu cel mare cand avea 6 ani si mi-au cam tremurat toate cele cand a trebuit sa urce scarile sigur, eu in spatele lui dar totusi poate aluneca f usor. Cel de 3 ani exclus din start sa mearga pe acolo poate doar pana la canion si atat dar este mult de mers pe jos.

Gradina zoo este de luat in considerare, la fel parcul Noua de langa Zoo va puteti plimba cu barcute/hidrobiciclete rata, tot acolo este si traseu de tiroliane dar la fel trebuie vazut daca se potriveste varstei copiilor (cel de 3 exclus din nou zic eu). Vizitati si cetatea din Brasov, turnurile, aleile de sub Tampa (eventual urcat pe Tampa cu telecabina) acolo sunt si parcuri pentru copii.

Daca ajungeti la Rasnov presupun ca veti vizita si cetatea, dupa puteti continua drumul spre Bran si acolo veti gasi ceva activitati.

Sunt multe trebuie sa stabilesti niste prioritati.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

VLADIMIR1965UC[Braşov]1r[03.08.15 09:20]

Buna ziua,

Eu va recomand sa va cazati in zona Bran-Moieciu e frumos numai sa faceti rezervare ca in weekend e cam aglomerat. Pana in Brasov cu masina faceti 1/2ora. Puteti vizita castelul Bran. In Brasov va recomand sa mergeti in Noua la gradina zoologica si la Aventura Parc-au trasee pentru toate varstele e la iesirea spre Bucuresti in dreapta chiar inainte de fabrica de bere Ciucas.

Puteti sa mergeti si la Aqua Parc tot in cartierul Noua sau la Paradisul acvatic spre Targu Mures. Cand veniti din Bran treceti prin Rasnov si cetatea e frumoasa. Daca veniti prin Hunedoara s-o luati pe valea Oltului eu am venit prin Campulung Muscel si e drumul rau desi prin Rucar Bran e foarte frumos.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

princessetSV[Brasov][03.08.15 10:03]

@andreea_c - Strict pentru regiunea Brasovului aveti ca obiective principale castelul Bran, cetatea Risnov si pestera de la Risnov, rezervatia de ursi de la Zarnesti, castelul Peles de la Sinaia, minastirea Caraiman de la Busteni,

iar pentru orasul Brasov atractiile pentru copii sunt concentrate in zona lacului Noua, unde se gasesc Gradina zoologica modernizata, Parc Aventura, tiroliana de la lacul Noua si parcul acvatic.

In oras aveti Prima Scoala Romaneasca, Biserica Neagra si muzeul civilizatiei urbane plus restul obiectivelor deja mentionate in comentariile anterioare.

Vacanta placuta si amintiri frumoase!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

travoiceSV[brasov][03.08.15 10:08]

iti recomand cazare in poiana brasov. este un fel de camping. cu casute, bucatarie dotata, recent renovat, preturi f. mici.

TRAVELAND. gasesti pe net detalii. e convenabil ca distante spre bran, moieciu, risnov, brasov.

un complex cu toate nebuniile gasesti si la chichis la vreo 17 km de brasov

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

nicop21JR[Brasov][03.08.15 10:16]

@andreea_c - Buna ziua, in brasov va recomand "Cascada și Canionul 7 Scări" si de asemenea- daca va plac drumetiile- traseul "pe drumul vechi" din brasov pana in poiana brasov.

Aveti si aleea de sub tampa, puteti urca cu telecabina pana sus dar puteti urca si pe jos daca sunteti motivati. Brasovul este un oras superb! Pentru restaurante fara ezitare, Sergiana Group.

Vacanta placuta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

ioana.190192GD[Ploiesti]22r[03.08.15 11:46]

@andreea_c - Noi am stat vara asta in Bran la pensiunea Tanita. Are in spate amenajat un loc pentru copii cu tobogan, leagane, piscina cu sezlonguri, rau care trece prin spatele curtii, foisor amenajat sa poata sta mai multe grupuri, loc pentru gratar. La ultimul etaj este si o masa de biliard.

Pensiunea este foarte curata si frumos amenajata. Aproape de Mega Image si de Bran. Foarte aproape este si Club Vila Bran unde nu am fost dar am auzit ca au foarte multe moduri de a petrece timpul liber: tenis, glof, tir cu arcul, la masa se joaca cu copiii.

Se pot folosi din cate am inteles toate astea chiar daca nu stati la ei, contra-cost bineinteles.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

pitikuGD[iasi]8r[03.08.15 11:59]

Va recomand cu mare caldura in zona Bran Moeciu

Complex Vila Bran: are tot ce va doriti pentru copii (loc de joaca, piscine, animale, mini zoo etc...

Complex Cheile Gradistei sau Fundata.

Ambele locatii au ceea ce cautati si in zona exista Castelul Bran, Sinaia, Brasov foarte accesibil cu masina.

In cazul in care va hotarati pentru aceasta locatie cu siguranta nu ve-ti regreta.

http://vilabran.ro/

http://www.cheilegradistei.ro/resort-fundata/

http://www.cheilegradistei.ro/

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

andreea_cSR[Timisoara]21r[03.08.15 13:15]

@ all : mulțumesc de răspunsuri. 2 sau 3 nopți vom sta la hotel Clasic Inn, deoarece acolo stam de fiecare data când mergem in Brașov si suntem foarte multumiți de hotel. In acele zile vom urca pe Tâmpa cu telecabina si vom merge in aventura parc si zoo din zona.

Pentru celelalte 3 sau 4 nopți încă nu ne-am hotărât unde ne cazam si ce vizitam. Analizez sugestiile voastre si mai căutam.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

delia_daniUC[brasov][03.08.15 13:45]

@andreea_c - Am vazut deja ca v-a fost sugerat traseul de la 7 scari. Eu revin cu cateva informatii mai exacte.

Traseul este intr-adevar foarte frumos si accesibil chiar si copiilor. Puteti parcurge cele "7 scari" (ca doar pentru asta faceti efortul, nu?) prin interiorul cascadei cu acelasi nume contra sumei de 10 lei.

Intoarcerea o puteti face cu ajutorul celor 21 de segmente de tiroliana (aprox 2 km) - taxa e de 50 de lei mai multe detalii gasiti aici agerpres.ro/social/2014/0 ... -scari-17-03-53.

Apoi pentru ca obiectivul principal este Dinoparc Rasnov, nu ratati in apropiere Pestera Valea Cetatii pestera-valeacetatii.ro/ro.

Puteti de asemenea sa va continuati drumul si veti ajunge in Poiana Brasov.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

BambiUC[Brasov][03.08.15 14:08]

buna Andreea,

Brasovul e un oras foarte frumos. Ai ce sa faci fara sa te plictisesti.

Pentru prima zi iti recomand ca incep cu Aventura Parc- pentru catarari- de preferat dimineata ca dupa aia se aglomereaza, mai pe seara sau dupa catarari tot acolo in zona Noua gasesti un parc acvatic cu multe topogane unde copii se pot simti foarte bine, si gradina zoologica!

Mai pe seara puteti incerca la Zao Planet - e un complex foarte frumos pt copii, unde au loc de joaca, filmutele 7D, tot felu de joculete, o sa le placa cu siguranta! Seara puteti face o plimbare pana la cetate unde ai o priveliste superba.

Pentru ziua 2- puteti merge sus pana pe Tampa cu telecabina, sau la Paradisul Acvatic unde copii se pot balaci (e un alt complex cu piscine si topogane).

La Ceasul Rau iti recomand sa va duceti sa mancati - se mananca bine romaneste si la pret acceptabil.

Plus Rasnov si Bran unde deja ati primit recomandari, puteti urca si in Poiana.

Daca mai doriti alte detalii va ajut cu ce mai mare placere!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

dropsyJR[brasov]1r[03.08.15 14:26]

Buna

De acord cu recomandarile primite pana acum, Dino Park- Rasnov, Aqua Park -Brasov, Parck Aventura-Brasov, Gradina zoologica nou -renovata de la Brasov, Canionul de la & scari, si as putea sa adaug daca ati ajuns pana la Brasov, puteti sa vizitati si cetatea Prejmer, la 17 km, si eventual sa va cazati la una din pensiunile de acolo. Eu recomand pensiunea Diana, mancare excelenta si preturi ok, unde ii cunosc personal pe gazde.

De la Prejmer puteti merge la Sighisoara, in drumul de intoarcere spre casa.

Succes si asteptam impresii de calatorie.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

webmasterX[București][03.08.15 15:02]

@ioana. 190192

Noi am stat vara asta in Bran la pensiunea Tanita.

@pitiku -

Va recomand cu mare caldura in zona Bran Moeciu, Complex Vila Bran:

ne-am bucura să putem citi impresiile voastre de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, aveţi ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribuiţi la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

În plus, când veţi solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care vă răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" vostru turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul vostru, locurile în care aţi fost, unde vi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Puteți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găsiţi şi în pagina 1)


paul_bvUC[Brasov][03.08.15 15:25]

@simona_croi - daca tot sunt activi copii urcati pe tampa pe jos. pt adulti poate fi o plimbare de 30 minute pe serpentine cu efort mic.

o tura mai lunga si usor mai solicitanta poate fi pe Scarile lui Gabony. tot sus ajunge traseul dar e mai captivant.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

ixcrisJR[brasov][03.08.15 20:27]

@andreea_c - Buna, incep cu timpul liber: chiar Parc Aventura cu tiroliene siutuat in cartierul Noua parc-aventura.ro cam la 30 min de centru cu atobuzul 17; sau paradisulacvatic.ro/ro unde sunt stranduri si pt copii si pt oameni mari, bazin inot, pestera cu muzica linistitoare si culori si multe altele; daca ploua se poate folosi si zaoplanet.ro (are un real succes la copii). La cazare daca sunteti mai pretentiosi ar fi hotelambient.ro sau la pensiuni daca se doreste un pret mai bun si localizare nu chiar in centru ar fi hoteloasis.ro/index.php De asemenea se pot face mini itinerarii din centru cu telecabina urcat si coborat pe drumul serpentinelor pe jos de pe Tampa sau mers cu atobuzul pana in Poiana Brasov si coborat pe drumul vechi pe jos sau din Poiana cu telecabina pe Postavarul. (normal ca exista si avrianta de intoarcere dar e mai fun pe jos prin natura mai ales daca le place copiilor) La Rasnov se mai poate vizita si cetatea si pestera din apropiere. Nu departe este si Branul in acea directie. Sper sa va fie de folos aceste informatii.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

vali30SV[Braşov][03.08.15 23:17]

@andreea_c -

Buna,

Sunt din Brasov si pot sa-ti recomand cateva locuri de distractie:

1. Aventura parc din Cartierul Noua, str. Lacurilor Parc cu tiroliene si catarat prin copaci, trasee pentru toate varstele;

http://www.parc-aventura.ro/ langa el se afla si gradina zoologica Brasov

2. Parc aventura Poiana Marului ceva similar dar mai mic situat intre Zarnesti si Poiana Marului Dar as opta pentru primul; http://www.wolfparkadventure.ro/

3. Natura parc Chichis http://www.naturaparc.ro/

4. Paradisul Aqvatic Recomand din tot sufletul este foarte frumos dar in weekend este cam aglomerat http://www.paradisulacvatic.ro/ro/

5. Fun Parc Brasov care asigura si cazare in camere tematice

http://www.funparkbrasov.ro/

6. Pestera Rasnov unde exista si o tiroliana se afla langa Dino Parc Rasnov

Daca mai ai intrebari poti sa imi pui, raspund cu drag, vacanta frumoasa.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

andreea_cSR[Timisoara]21r[04.08.15 05:49]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [1-30] — din total 53 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.18107104301453 sec
    ecranul dvs: 1 x 1