Solicitare CMR / GRECIA

Cazare Thassos - Vara 2015

Trimisă în 09.03.15 19:09
autor pitigoiroxanaUC [Valcea]
» VIZUALIZĂRI: 8982

Buna ziua,

Datorita faptului ca este prima data cand plecam cu masina in vacanta in afara tarii, am ales ca destinatie insula Thassos.

Am tot citit informatii pe AFA, dar inca nu m-am lamurit cum e mai bine si unde ar fi mai bine sa mergem, de aceea apelez la bunatatea voastra.

V-as ruga sa ma ajutati cu cateva informatii:

- ce sa alegem vacanta cu masa inclusa sau fara masa?

- daca alegem vacanta cu masa, sa fie mic dejun/demipensiune/all inclusive?

- in ce zona a insulei sa mergem?

- daca ma puteti ajuta cu cateva hoteluri la care ati fost ar fi super.

Multumesc anticipat.

O zi buna,

Roxana


  • PERIOADA: iulie - august -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 400 euro/pers -- TRANSPORT: Individual
  • ADULŢI: 8

Răspunsuri — pag 1 / 2

gottyPA[București]12r[09.03.15 19:21]

Buna,

Eu as raspunde foarte scurt solicitarii tale:cazare cu mic dejun (exclus demipensiune si de doua ori exclus all inclusive), cazare pe partea estica a insulei (plaje mai frumoase din punctul meu de vedere si vegetatie mai bogata).

Personal, am stat la hotel Pegasus si l as recomanda cu jumatate de gura.

Daca sunteti 8 adulti poate va invartiti de o vila la cheie.

Spor!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

Marius UJR[Bucuresti]1r[09.03.15 19:27]

@pitigoiroxana - Buna ziua,

Depinde de bugetul dvs dc vreți sa ieșiți mai ieftin si sunteti mai multi închiriați o vila fara masa si va gospodăriți dvs dc nu v-aș sfătui sa luați demipensiune deoarece mâncarea la taverna este destul de scumpa minim 10 euro de pers așa aveți asigurat micul dejun si cina iar la prânz oricum plecați pe alta plaja in fiecare zi si o sa mâncați pe acolo.

Ca si hotel vi-l recomand pe acesta unde am fost noi numai ca este cam scump in sezon cel mai bine e in sept. Si stațiunea este foarte frumoasa

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

vega06PR[Bucuresti]5r[09.03.15 19:30]

@pitigoiroxana

Noi in Thassos am fost cazati la Villa Teresa in Limenas, intr-o locatie excelenta si care noua ne-a intrecut asteptarile. Este vorba de un complex de doua vile situate la la 20-25 m de o plaja neamenajata, iar cam la 100 m in partea stanga si la fel in dreapta, avem alte 2 plaje, acestea din urma amenajate cu sezlonguri, umbrele si beach bar-uri. Toate aceste trei plaje au nisip fin. Cazare in vile este asigurata prin apartamente formate din doua camere cu 2 balcoane, unul spre mare, celalalt spre munti. O camera este dormitorul cu pat dublu, iar in cealalta aveti o chicineta complet utilata si o canapea extensibila de 2 persoane. Pentru mai multe amanunte despre cazare in aceata vila si trasee pe care le puteti face, vezi aici vezi impresii

La mai putin de 200 m de vila exista o taverna, bine sunt mai multe, dar asta e foarte aproape, aglomerata mai tot timpul (asta-i bine ca unde-i lume multa e mancare buna), unde puteti servi produse proaspete si la preturi decente. Puteti face seara plimbari pe faleza pana in Limenas, capitala insulei, aflata la o distanta de 800-1000 de metri de vile.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (7 voturi)

ebirsanPA[Constanţa]24r[09.03.15 19:51]

Dau si eu un raspuns la obiect.

Mai intâi decideți cum vreți să fie cu masa, pt. că în funcție de asta depinde mult cazarea.

Dacă vreți să vă gospodăriți singuri cu masa (la 8 adulți destul de complicat pt soții) atunci poate găsiți să închiriați o vilă cu 4 dormitoare la un preț convenabil.

In momentul în care doriți minim mic dejun, atunci trebuie să căutați o cazare care oferă mic dejun.

In funcție de locația cazării și de cât de mobili sunteți, atunci e posibil să fie convenabil și demipensiune. Dacă cazarea este intr-un loc mai izolat unde trebuie să vă urcați în mașină pt. a ajunge la o tavern, atunci poate o masă de seară acolo unde sunteți cazați nu ar fi rea. Altfel plecând de dimineață va trebui să vă întoarceți doar după ce ați luat și masa de seară.

Micul dejun în Grecia, la mai puțin de 4* este foarte "subțire", dar este totuși ceva de băgat dimineața în burtă pregătit de altcineva. Dacă sunteți obișnuiți cu un mic dejun consistent și având în vedere că s-ar putea uneori să "comasați" masa de prânz cu cea de seară, poate este mai bine cu auto-gospodărire.

Așa cum a spus și Gotty, în Grecia exclus AI.

Concluzie: Dacă veți sta într-o stațiune și aveți destule taverne în jur, mic dejun e suficient.

Dacă sunteți mai izolați și nu vă place să conduceți pe drumuri foarte sinuoase și înguste noaptea atunci poate o demipensiune (mic dejun/masa de seara) este varianta optimă.

Dacă aveți însoțitoare care nu se supără să pregătească mic dejun pt 8 persoane și eventual să mai încropească la nevoie o masă de seară, atunci puteți lua cazare fără masă.

Anul trecut în Thassos am avut o cazare destul de izolață cam la jumătatea distanței între Limenas și Limenaria și independent de voința noastră am avut demipensiune. Am mâncat în vreo 3 seri (din 10) la pensiune, pt. că obosisem de făcut în fiecare noapte 20-30 km de serpentine pe coasta de est.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (4 voturi)

AmmeliePM[Braila]7r[09.03.15 19:54]

@pitigoiroxana - Raspund si eu foarte pe scurt:

- pt Thassos cel mai ok mi se pare cazare fara masa sau cu mic dejun, mai ales ca sunteti si numai adulti. Daca alegeti cazare in statiune (nu vreo vila izolata) puteti servi mesele in fiecare zi la alta taverna.

- partea de est a insulei mi se pare cel mai ok pt cazare, mie personal Skala Potamia mi se pare cea mai potrivita: e punctul de pornire al plajei de 3 km Golden Beach si ai multe taverne la dispozitie. Si Skala Panagia ar fi o optiune similara, doar ca ai mai putine restaurante si mai multa liniste.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

pitigoiroxana[autor]UC[Valcea][09.03.15 19:55]

@ebirsan - De gospodarit singuri nu prea vrem. In ceea ce priveste micul dejun, doar sa fie ceva acolo sa nu plecam la colindat cu stomacul gol. Multumesc pentru raspuns.


AlexSGD[Iasi]7r[09.03.15 19:58]

@pitigoiroxana

- ce sa alegem vacanta cu masa inclusa sau fara masa?

Depinde mult daca mergeti cu pici mici sau doar adulti. Noi am mers aproape fara exceptie la self catering (fara masa) dar anul acesta recunosc, am cautat posibilitate de mic dejun. Nu am gasit ceva sa ma convinga, si nu e tragic. Vei gasi puzderie de locuri de luat masa (de la fast la slow food) pentru toate gusturile si toate buzunarele.

- daca alegem vacanta cu masa, sa fie mic dejun/demipensiune/all inclusive?

Daca as merge, as merge pe mic dejun. Sunt pofticioasa din fire si nu m-as putea abtine sa nu mananc la tavernele existente

- in ce zona a insulei sa mergem?

Noi am fost si vom reveni in Skala Potamia. Plaja super, statiune mica dar suficient de populata/animata ca sa nu te plictisesti. Noi nu suntem adeptii cazarii in "resedinta" de insula pe motiv ca e prea "oras". Depinde ce cautati.

- daca ma puteti ajuta cu cateva hoteluri la care ati fost ar fi super.

Cu hotelurile nu avem mare experienta intrucat am fost mai mult la Vile/Pensiuni, care sunt si mult mai dese de altfel. Am stat la Vila Dimitra (am facut review), am mai gasit in cautari Hotel Hera dar nu pot inchiria direct deoarece lucreaza prin agentie si nu am gasit liber si am mers pe Hotel Apartments Anna - e de fapt un fel de pensiune pe malul marii. Mai sunt suficiente variante dar nu le-am studiat indeaproape.

Succes si concediu placut!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

raduconduracheSE[Sfantu Gheorghe]8r[09.03.15 19:59]

Buna,

Grecia insulara all inclusive sau demipensiune nu e de recomandat v-ar ingradi mult flexibilitatea. Recomand pensiune/vila in detrimentul hotelului.

Farmecul insulei e dat de descoperirea plajelor, de gasirea unor taverne bune, de delectarea cu un platou cu fructe de mare, seara greceasca, etc... Nu ar trebui sa fie ca in Bulgaria, hotel cu piscina, papica si berica non-stop. Este de fapt adevaratul turism, descoperirea minunatelor plaje de smarald, a bucatariei si a stilului de viata mediteranean.

Mai multe detalii am scris anul trecut in doua review-uri: vezi impresii, vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (3 voturi)

AlexSGD[Iasi]7r[09.03.15 20:12]

@pitigoiroxana - Daca luati self catering aveti frigider si plita. Opriti la un supermarket si faceti un plin si micul dejun e ca si rezolvat.


pitigoiroxana[autor]UC[Valcea][09.03.15 20:13]

@AlexS - multumesc de pont


vega06PR[Bucuresti]5r[09.03.15 20:26]

@pitigoiroxana -

Va dau si eu 2 ponturi.

1. Ferry boat-ul il puteti lua din Keramoti sau din Kavala. Mai avantajos este cel din Keramoti pentru ca are traseul mai scurt si deci este mai ieftin fata de cel din Kavala. Este preferabil sa parcurgeti o distanta mai mare cu masina, decat sa alegeti un traseu mai lung al feribotului. Iesiti mult mai ieftin

2. Este bine sa faceti plinul de carburant in Bulgaria (au preturi mai mici), nu la greci si in nici un caz de pe insula, unde normal, este inclus in pret si costul transportului acestuia de pe continent pana acolo.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (8 voturi)

Mihne1GD[Râmnicu Vâlcea]4r[09.03.15 20:38]

In nici un caz Thasos cu mic dejun sau orice alt fel de mancare. Gasiti o gramada de taverne si aveti o paleta variata de mancare iar grecii se stie ca nu exceleaza la all inclusive.

Nu ati mentionat bugetul dar in Thasos e de recomandat sa gasiti la vile (e mai ieftin) si sunt aceleasi conditii ca la hotel. Mare ATENTIE:sa gasiti cazare langa o plaja frumoasa altfel va stricati vacanta. Dupa mine cele mai frumoase plaje sunt Golden Beach si Paradise Beach. Daca aveti nevoie de ajutor va stau la dispozitie dar puteti citi si comentul meu.

O zi buna

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

pitigoiroxana[autor]UC[Valcea][09.03.15 20:40]

@Mihne1 - ca si buget, aproximativ 300-400 euro de persoana. Multumesc pt raspuns.


dianameaSE[Bucuresti]26r[09.03.15 21:00]

Am fost de 3 ori in Thassos, de fiecare data fara masa, dar cu chicineta in camera.

Am stat in Limenas, Golden Beach si Limenaria (vezi impresii, vezi impresii) unde sunt taverne foarte multe, cu preturi foarte convenabile si seara chiar e placut sa mergi la tavena, caci altceva nu ai ce sa faci. Dimineata e foarte simplu sa mananci oua, cafea adevarata, nu ca cea diluata pe care o primesti la mic dejun la hotel, miere cu iaurt grecesc, salate grecesti care se vand la orice market: de vinete, de icre tarama, de branza iute sau tzatziki.

La pranz, deoarece merita sa mergeti cu masina in fiecare zi la alte plaje, mancati la orice taverna pe plaja pe unde ajungeti. Puteti cumpara si peste proaspat de la piata sau direct de la pescari pe care sa il pregatiti singuri. In acest weekend e targul de turism si agentiile vor avea oferte avantajoase, early booking, cautati pe net ofertele din perioada targului.

Daca puteti veni la targ, pe langa agentiile de turism vor fi probabil si reprezentantii hotelierilor greci, cu care puteti lua legatura direct.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (5 voturi)

vega06PR[Bucuresti]5r[09.03.15 21:02]

@pitigoiroxana -

Am uitat sa mentionez ca si parerea mea categorica este ca in Thassos, cel mai bine este sa iei masa la taverne, asta pentru ca aveti preturi bune si calitatea mancarurilor deosebita. Daca vreti, puteti lua din Romania, cascaval, salam de Sibiu, masline, rosii, castraveti, gem, dulceata... Ceva alimente care rezista mai mult si din care sa puteti incropi micul dejun pe care sa-l serviti in locul unde va veti caza. Astfel, va raman doar 2 mese pe care sa le luati la taverne.

Haideti sa va dau si cateva repere turistice din Thassos.

Denumita si Insula de smarald, are multe de oferit. De la plaje si peisaje de vis, pana la vestigii arheologice, biserici si manastiri. Timp sa ai sa le vizitezi pe toate.

In privinta plajelor, cele mai importante trei ar fi :

1. Marble Beach - Plaja de Marmura. Micuta si de un alb orbitor, mici bucati de marmura alba rotunjita peste tot.

2. Golden Beach - Plaja de Aur. Nisip fin, te duci destul de mult spre larg inainte sa se adanceasca apa. E un loc bun pentru plaja.

3. Paradise Beach - Plaja Paradisului. Aici ne-a placut noua cel mai mult dintre toate plajele vazute. Larga, nisip fin, apa se adanceste lin si pe o distanta considerabila si ca pozitionare eu o vad peste celelalte plaje, avand in larg o insula (care se integreaza superb in peisaj) si mai avem si posibilitati de explorare a falezei de piatra, o frumusete daca ne saturam de plaja. La oarecare distanta de plaja in partea stanga dupa niste lespezi masive de piatra, atentie, se practica nudismul...

Si daca tot va prezint malul marii, nu trebuie ratata Giola. O mica piscina naturala alimentata cu apa doar de la valurile mai mari, o laguna formata prin eroziunea stancii sub actiunea valurilor. Necesita ceva efort ca sa ajungeti la ea, dar merita. Puteti explora un pic si in jur ca-i interesant.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3150 PMA (7 voturi)

simihaiJR[alba][09.03.15 21:03]

Cel mai frumos hotel de pe insula este Alexandra Boutique pe cea mai frumoasa plaja a insulei Golden Beach. Citeste review-ul meu si o sa afli mai multe de acolo. Pe un mesaj privat iti pot oferi o adresa sa faceti rezervare la o cazare la un sistem de vile particulare.

Chiar si-n Thassos fiind nu am fost foarte multumita de mancarea la taverne, cu exceptia a doua dintre ele dar acolo trebuia sa faci rezervare si plata a foat de cca 60 euro/2 pers/ seara. All inclusive presupune multi bani, de la 2000 euro in sus pentru o familie te poti gandi la un all inclusive adevarat.

Iti doresc o alegere inspirata!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

pitigoiroxana[autor]UC[Valcea][09.03.15 21:10]

@dianamea - Targul de turism va avea loc la Bucuresti, nu? O sa incerc sa vad daca gasesc ceva pe site-uri. Mersi.


dorinakissPM[Bucuresti]3r[09.03.15 21:11]

Buna seara!

Va recomand Skala Potamia-vila Aithrion II de 3* (am scris impresii pe sait vezi impresii, inclusiv cu preturile de la acea perioada) si sa aveti cazare fara mic dejun, deoarece sunt multe taverne, printre altele, cu mic dejun englezesc foarte bun cantitativ si calitativ.

De asemenea recomand Golden Beach.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

mikulisGD[Bucuresti]6r[09.03.15 21:16]

@vega06 - Salut, nu stiu unde ai vazut pret mare la combustibil pe insula. Anul trecut am fost si era chiar mai mic decat in Romania.


vega06PR[Bucuresti]5r[09.03.15 21:22]

@mikulis -

Eu am spus asta:

Este bine sa faceti plinul de carburant in Bulgaria (au preturi mai mici), nu la greci si in nici un caz de pe insula, unde normal, este inclus in pret si costul transportului acestuia de pe continent pana acolo.

Am zis eu ceva de Romania? Am spus ca pretul carburantului este mai mare in insula, decat in Bulgaria si Grecia continentala.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (5 voturi)

carmen_22_09SR[Deva]5r[09.03.15 21:30]

@Nasshu - Era logat Michi si nu am observat, articolul eu l-am scris, carmen_22_09


sedPM[Bucuresti]5r[09.03.15 21:47]

Buna. Noi am fost de trei ori in Thassos (doi adulti si un copil mare) si, de fiecare data, am optat pentru cazare in vila, fara masa. Gasiti o varietate mare de cazare pe site-urile de rezervari specializate.

Am optat pentru acest sistem, deoarece ne-a permis sa mancam ce vrem si unde vrem. E pacat sa te duci sa vizitezi Theologos si sa nu mananci la taverna Stelios un miel bine facut si sa cumperi ulei de masline adevarat si dulceata de nuci de la femeia cu ''mustata'' (cine cunoaste, stie despre ce vorbesc)... sau sa vizitezi Panagia seara si sa te opresti in centrul satului, unde poti manca specialitatile bucatariei grecesti si sa iei parte la veselia lor... sau pe plaja Golden Beach sa te opresti la o taverna de peste... mmmm... sau sa stai pe malul marii, la taverna Korali, sa mananci o portie de midii si sa privesti luna mare cat o mamaliga... sau in Thassos, la o mica taverna, pe aleea centrala, unde primesti mancarea ''impachetata'' intr-o fata de masa de hartie (aici e cel mai mare timp de asteptare pentru masa).

Recunosc ca in partea cealalta a insulei, Potos sau Limenaria nu am prea mancat, dar din spusele tuturor aici este cea mai frumoasa zona... Skala Potamia, Skala Panagia.

Pe unde am mancat, nu am platit mai mult de 40 euro, pentru 3 persoane, dar atunci mancam fructe de mare, miel si alte specialitati, bautura, sucuri si desert. Se poate manca si mai ieftin.

F. multe vile au si chicineta, unde-ti poti pregati un mic dejun (in Skala Potamia se afla un Carrefour market).

Masa de pranz o serveam in camera si consta in cate un gyros delicios, de la Mama's grill (2.5 euro per bucata) si cate o bucata de placinta cu mere sau spanac (trebuie musai sa le incercati).

Mai sunt multe de spus despre Grecia, dar va las sa le descoperiti singuri.

Inca un tips... optati pentru cazare in vila cu gradina.

Enjoy!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

mikulisGD[Bucuresti]6r[09.03.15 21:49]

@pitigoiroxana - Buna, incerc sa punctez cateva lucruri dupa ce am citit ce au scris si altii aici ca raspuns la solicitarea ta.

Pleci in concediu sau te angajezi ca si bucatar? Din experienta si mai ales daca nu iti place sa pierzi timpul iti recomand sa cauti cu mic dejun inclus oricat de sarac ar fi. Gandeste-te ca pleci cand e caldura mai mare si nu cred ca vrei sa ajungi la 11 pe plaja?

Sunteti tineri, vreti sa colindati, sa va distrati? Grecul incepe distractia seara tarziu, nu la 6pm, la ora 7 pm se duc multi care au copii, deci recomand fara cina si pranz. Sunt destule plaje unde gasesti taverne la care sigur vei gasi ceva de mancat, adevarat, un pic mai scump, dar esti pe plaja, nu mai esti nevoit sa umbli prin soare sa cauti o taverna in nu stiu ce statiune, ars de soare si sa stai sa astepti.

Daca te vei documenta bine si pe alte siteuri vei gasi multe inf. Drumurile pe insula sunt destul de serpuite, accesul la unele plaje, renumite sunt dificile, chiar ai nevoie si de o masina cu garda mai inalta sau un 4x4, mai ales in partea estica. Vezi ca am postat si eu un review legat de Thassos. Nu te gandi ca vei vedea plaje mari si intinse, sunt destul de mici, golfuri, unele cu nisip, altele cu pietre, bolovani, platou, unde sunt pietre sunt si arici, intrare lina in apa sau brusca, partea estica este mult mai abrupta si mai periculoasa. Alegerea iti apartine.

Daca nu te intereseaza unde dormi si ce ti se pune in farfurie la micul dejun cauta un hotel de 2 stele, iar restul banilor foloseste-i la explorarea insulei.

Preturile nu sunt mici pe insula asa ca trebuie sa calculezi bine bugetul, sezlongurile se platesc, chiar daca ai ceva inclus in acel pret, sunt multe de luat in calcul... 400 euro pt cazare si mancare 7 nopti, cam putin mi se pare, un pranz la o taverna te poate duce si la 20 de euro de persoana daca mananci ceva mai bun si mai pui un suc sau o bere...

Pretul la motorina anul trecut era mai mic pe insula decat in Romania, pretul la piata la legume si fructe destul de mari. Uita-te putin la POTOS, este cea mai renumita statiune pt turisti, este situat strategic sa spunem, poti sa faci jumatate de insula int-o zi dar in fuga, cand vad pe unii ca au facut turul insulei intr-o zi stau si ma intreb, al cui tur? probabil al hartii nu al insulei, sau poate nu s-au oprit deloc pe nicaieri si au facut poze din mers. Nu e chiar asa, necesita timp, cauta drumul de acces spre acea piscina, grota renumita, sa vezi ce 'usor e de facut cu masina'' sau pe jos, sau du-te intr-un fosta capitala a insulei sa vezi cat timp iti ia sa stai sao vizitezi, nu sa alergi, poate mai vrei sa mananci un miel la protap, sagusti o dulceata de nuci traditionala, sa bei un Retsina sau poate un Mithos...

Daca vrei turism si asa cum spunea cineva aici, uita de AI, HB, si ia-o la pasi marunti prin insula, ai ce sa vezi, doar ochi sa ai.

Daca am suparat pe cineva cu ce am scris aici, rog sa ma ierte.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

carmen_22_09SR[Deva]5r[09.03.15 22:24]

@vega06 - Marble Beach, nu mai este amenajata ca o plaja, plina de gunoaie, nu mai este niciun bar sau vreo posibilitate de lua un suc, o cafea...

Cel putin asa era in 2014 cand am fost noi


vega06PR[Bucuresti]5r[09.03.15 22:33]

@carmen_22_09 - Da stiam asta, dar am trecut-o totusi ca si un lucru deosebit ce merita vazut.

Uite ce-mi zicea @crismis intr-un ecou la review-ul meu "O cazare decenta si de calitate in Thassos":

La Marble Beach noi am fost in vara ce tocmai trecu, ea e tot acolo unde o stiti, doar ca nu mai are nicio amenajare, ceea ce nu m-a deranjat deloc, din contra, cu cat mai " virgina" o plaja, cu atat mai bine. Oricum, mi s-a parut minunata, asa, cu pietricelele alea albe contrastand cu turcoazul marii!

Totusi, este un "must see" si nu trebuie ratata. Parerea mea.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3150 PMA (7 voturi)

edbica2000GD[Grecia][09.03.15 22:43]

@vega06 - pontul 2 nu mai e valabil, cel putin deocamdata. Motorina le greci azi era 1,15-1,21 ca si la bulgari, iar benzina 1.45. Pana la vara mai este dar nu cred ca se va schimba dramatic.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

carmen_22_09SR[Deva]5r[09.03.15 23:17]

@vega06 - Daca vrei sa intram in amanunte iti pot spune ca:

1. locuri de parcare nu sunt decat pe marginea unui drum de munte si cu cat ajungi mai tarziu cu atat lasi masina mai departe de plaja

2. te intampina niste tomberoane ticsite si gunoiaie si resturi imprastiate de vant

3. neexistand amenajare nu te poti aseza decat pe prosop si pietricelele de marmura nu sunt chiar atat de prietenoase ca un nisip

4. apa este imediat adanca, foarte adanca

Daca asta poate constitui frumusetea unui loc, care oricum este artificial (marmura este adusa din cariera) si sa pierzi o zi de plaja pe Goden Beach cu nisipul ei fin ca faina si alb, chiar este o chestiune de gusturi.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

vega06PR[Bucuresti]5r[09.03.15 23:33]

@edbica2000 -

Uite ce bine sa avem "informatori" la fata locului .

Si in Romania, la jumatatea lui ianuarie, pretul benzinei a atins un minim de 5,03 lei/litru (1,13 €), iar la Iasi chiar si sub 5 lei, dar dolarul a crescut brusc si astazi benzina este la o medie de 5,60 lei/litru (1,26 €), in crestere rapida. Banuiesc ca asta o sa urmeze si in Grecia, pentru ca este o tara total dependenta de importurile de petrol.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3150 PMA (7 voturi)

vega06PR[Bucuresti]5r[10.03.15 01:13]

@carmen_22_09 -

Eu consider ca ar fi o pierdere pentru cineva sa ajunga in Thassos si sa nu vada si Marble Beach. Cum am spus deja, este parerea si aprecierea mea. Daca nu esti de accord cu asta, foarte bine. Nu trebuie sa ne placa aceleasi lucruri.

Noi am fost la Marble in 2012 si atunci exista intr-o padure (rara) de maslini, dupa drumul de care ziceai si cam in dreptul plajei, o parcare destul de mare de ~ 50 de masini. Mi-e greu sa cred ca aceasta se umple, iar apoi esti obligat sa parchezi pe marginea drumului si ca atata lume vine acolo ca sa ce? Sa se uite la tomberoanele de care ziceai? Nu. Vine sa vada un "must see" al insulei si unii chiar sa faca si plaja.

Din 2013, asa cum am spus si in review-ul meu, atunci cand plaja a fost desfiintata, ar fi trebuit sa nu mai calce nimeni pe aici. Asadar ce-i mana-n lupta pe toti acesti turisti? Nu exista decat un raspuns. Faptul ca este un loc frumos si deosebit care trebuie vazut.

Si cu siguranta @pitigoiroxana si prietenii ei vor dori sa viziteze si obiective din insula, nu doar sa zaca pe Golden Beach, care apropo, dupa mine este sub Paradise Beach ca si pozitionare. Poate ca cei 8 din gasca vor dori sa faca litoterapie si unde ar fi mai nimerit decat la Marble Beach? Cu adancimea apei insa, da, ai dreptate. Cam la 6 m de mal apa ajunge la 2 m.

Asa cum spunea o doamna mare a acestui site, frumusetea unui loc este data de ochii celui care priveste.

Daca tie nu ti-a placut ceva, nu inseamna ca altcuiva nu-i va place, valabila si reciproca.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (7 voturi)

  • AFIȘATE rsp [1-30] — din total 56 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.17266201972961 sec
    ecranul dvs: 1 x 1