;
Solicitare CMR / AUSTRIA

Cazare ieftina Viena

Trimisă în 08.08.19 10:21
de LochmanCH [Arad]
» VIZUALIZĂRI: 297

Cazare ieftina Viena

= adăugat ulterior ==

Buna, suntem 2 familii din Arad, Romania si cautam cazare ieftina, pentru 1 noapte in Viena, buget redus, max 50 euro pe familie, fara mic dejun dar cu parcare inclusa, doua camere duble.

Prin Viena o luam pe jos, masina sa ramana la cazare.

Am incercat la Pensiunea Lucinel, nu au locuri libere.

Pe booking.com toata lumea cere avans, oare asa cere toata lumea? ca nu as risca, sau nu toti sunt excroci, poate sunt si oameni de incredere, nu ca as fi patit, doar zic.

Tare m-as bucura sa primesc niste sfaturi si poate niste recomandari, poate dvs. ati fost undeva si puteti recomanda.

Multumesc.


 • PERIOADA: 08 -- NOPŢI CAZARE: 1
 • BUGET: 30 50 euro / cameră
 • ADULŢI: 4

Răspunsuri la solicitare

DragosCO[Bucureşti]10r[08.08.19 10:36]

@Lochman: 4 persoane în august la Viena cu 30 €?!? hmmmm... tare greu. Poate doar la un camping, cu cortul. (vezi impresii - Camping Aktiv „Neue Donau”).

Sau ceva paturi într-o cameră comună de hostel. Sau vreo garsonieră de pe Airbnb - dar nu prea cred nici acolo. Sigur mai trebuie adăugat ceva la buget...

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

giulianiSR[Stuttgart [DE]]2r[08.08.19 10:55]

Cazare scumpa Viena.

ON: Eu chiar nu inteleg, ai pretentia sa iti raspunda cineva, sa iti dea informatii pretioase si tu nici macar o propozitie nu scrii despre ceea ce doresti.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 350 PMA (1 voturi)]

Catalin MateGD[Oradea]1r[08.08.19 11:12]

@Lochman: vezi impresii

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 350 PMA (1 voturi)]

LochmanCH[Arad][08.08.19 12:02]

@Dragos: Buna, am inceput cu 50 euro in speranta ca gasim ceva, probabil ca vom da pana in 50 euro pe familie, suntem 2 familii, 4 adulti cu o singura masina si poate gasim parcarea masinii inclusa in pret, pentru ca vom merge prin Viena pe jos.

Multumesc pentru raspuns.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

deeutzaSV[Ploieşti]1r[08.08.19 12:36]

Hotel Hadrigan cred ca intra in acest buget. 3 stele. Dar foarte curat. Nu este in centru dar este aproape de metrou. vezi impresii

Din pacate nu are locuri de parcare.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

LochmanCH[Arad][08.08.19 12:46]

@deeutza: Multumesc de raspuns, era important locul de parcare, lăsăm masina acolo, probabil o sa sarim peste 50euro, sper din tot sufletul sa nu


LochmanCH[Arad][08.08.19 12:54]

@giuliani: Buna, va scriu detalii, poate ma puteti sfatui cu ceva

Probabil o sa mai adăugăm la buget, până la 50 de euro pe familie, suntem 2 familii, 4 adulti, doar 1 noapte.

Am tot încercat pe booking sa fac rezervare, peste tot imi cer nr. card bancar, ma gândeam ca poate vom găsi ceva cu plata direct la cazare.

Plus că suntem cu o masina la care a-m vrea parcare... probabil cam greu va fi...

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

DragosCO[Bucureşti]10r[08.08.19 13:20]

@Lochman: Majoritatea cazărilor de pe booking.com se garantează cu un card. Asta nu înseamnă că e musai să vă tragă banii fix în clipa rezervării (cu excepția cazărilor marcate clar ca „non refundable”) și de obicei se achită totul la momentul cazării.

Datele cardului sunt necesare ca să poți rezerva camera, iar dacă din varii motive nu poți onora rezervarea și uiți (sau depășești termenul) de anularea gratuită - să își poată și ei recupera din paguba blocării unei camere rămase neocupată.

Așadar, poți foarte bine să îți dai acele date - în mod normal nu ai ce surprize să ai. Mai ales în Austria!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (2 voturi)]

RoxanaGRSPA[Iaşi]8r[08.08.19 13:31]

E foarte târziu și bugetul foarte mic pentru Viena.

Noi am stat de exemplu la Geblergasse cu 50 euro camera dubla fara MD + 9 euro parcarea, asta în iulie anul acesta, dar am rezervat din martie. În termen scurt e foarte scump.

Parcarea iar e o imensă problemă în Viena. Există așa numite Park&Ride la capetele stațiilor de metrou. Doar pentru o noapte nu prea îți convine, dar decât să dai 25 de euro pe parcarea la hotel...

Dacă faci rezervare cu anulare gratuită pe booking și scrie clar că nu se încasează nici un depozit, atunci așa va fi. În țările civilizate din Europa, booking-ul chiar funcționează. Cardul îl cere doar pentru garantarea rezervării și pentru a-ți încasa penalizarea în caz de neprezentare, anulare după expirarea termenului acceptat etc. Cardul se validează, deci nu da card gol, expirat etc. Citește cu atenție condițiile de plată, rezervare, anulare etc. de pe booking.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2450 PMA (4 voturi)]

webmasterX[București][08.08.19 13:36]

@RoxanaGRS:

Noi am stat de exemplu la Geblergasse

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


cristina47SE[Bucureşti]1r[08.08.19 15:33]

Eu pentru inceputul lui mai, gasisem la Hotel City Residence, hotel de 3 stele, central, la un pret convenabil. Nu se cerea plata anticipata, iar daca renuntai cu 48 h inainte, nu plateai penalizari. Nu exista parcare disponibila. Am renuntat la acea calatorie, din motive de sanatate.

Zilele acestea, ma aflu in zona, insa stau in afara Vienei, la o ruda. Am incercat sa caut cazare in oras, insa cand am vazut ce preturi erau, chiar si la Airbnb, voiam sa renunt cu totul la calatorie.

Ce sa va zic? Va doresc multa bafta. Si vacanta frumoasa.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 350 PMA (1 voturi)]

LochmanCH[Arad][08.08.19 15:45]

@cristina47: 😲multumim, acuma ne gandim sa nu facem nici o rezervare ci sa mergem direct la hoteluri sau pensiuni si facem direct cazare... doar cat e Viena de mare... găsim noi ceva pentru o noapte, nu neaparat zona centrală. Sperăm sa găsim, în 18 suntem acolo. Multumesc de răspuns.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

DragosCO[Bucureşti]10r[08.08.19 16:09]

@Lochman:

ne gandim sa nu facem nici o rezervare ci sa mergem direct la hoteluri sau pensiuni si facem direct cazare...

Eu unul nu aș recomanda varianta asta, din două motive: primul - prețul la recepție este cel mai mare posibil; al doilea - s-ar putea să pierdeți foarte mult timp fugind din recepție în recepție (cu problema și a parcării mașinii în acest timp) și la final să nu găsiți nimic. Viena nu e Eforie, să stea unii cu cheile zornăind pe marginea șoselei...

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (3 voturi)]

RoxanaGRSPA[Iaşi]8r[08.08.19 16:17]

@Lochman: Eu sincer n-aș risca așa ceva la un oraș de talia Vienei. Și când ajungi acolo unde cauți? În Viena, prima pe stânga?

Plus că de obicei prețurile la recepție sunt mai mari decât cele de pe booking. În cel mai rău caz sunt la fel.

Doar în România prețurile pe booking sunt mai mari decât dacă te duci direct la hotel, pentru că hotelierii noștri tâmpiți îți bagă comisionul booking-ului în preț. În afară nu e așa, hotelierii știu că booking înseamnă în primul rând o enormă vizibilitate către o gamă foarte largă de clienți.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

abancorSE[Bucureşti]ConsAFA12r[08.08.19 19:41]

Caută pe booking, bifează condițiile pe care le dorești (preț sub 100 euro, parcare) și vezi ce găsești mai ieftin.

Am căutat de curiozitate într-o perioadă la întîmplare și chiar am găsit o (una singură) pensiune cu 50 euro pe noapte camera, și cu parcare, la vreo juma de oră cu mașina de Viena. Dar cu tren direct pînă în centru.

Dacă găsești în vreun oraș fără gară, mergeți în Viena cu mașina și o lăsați într-o parcare P+R (park&ride, lîngă o stație mărginață de metrou, cu prețuri mici).

Deja la 60 euro dubla pe noapte găsești hotel și în Viena.

Atenție, dacă găsiți „hostel” poate să fie vorba de paturi într-o cameră comună, mai mare.

Dacă chiar nu vrei să dai datele cardului pe net, nu prea ai încotro. Eventual căutat la locul faptei, dar nu în Viena, ci în jurul autostrăzii, cu 20 - 30 km înainte de Viena. Ieșiți de pe autostradă, intrați în primul sat și căutați Pension, sau Gasthof, sau Gaste Haus, sau Zimmer Frei. Dar e cam loterie, pierdeți vremea și nu cred că sînt mari șanse să găsiți ceva. Uite un exemplu de pensiune care nu pare să fie prezentă deloc pe net, poate dacă apăreți la ușă are camere: google.com/maps/place/Gas ... 38!4d16.8588605 (e lîngă casa natală a lui Haydn)

N.B.: abancor este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația AUSTRIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2800 PMA (4 voturi)]

DragosCO[Bucureşti]10r[08.08.19 21:13]

@RoxanaGRS:

Doar în România prețurile pe booking sunt mai mari decât dacă te duci direct la hotel

Eu nu am găsit situația asta nici în România, am dat în schimb peste un preț mai bun decât cel de pe booking, la un hotel - dar pe saitul lor. Și, cu oferta respectivă plus bonul fiscal de la hotel (cu prețul plătit conform celui din booking), am apelat la „funcția” Cel mai bun preț garantat și peste câteva zile aveam diferența plătită în plus în cont din partea booking.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (2 voturi)]

LochmanCH[Arad][08.08.19 23:06]

@abancor: multumesc de ponturi abancor


raluca1831JR[Suceava][09.08.19 12:33]

@Lochman: Eu am fost in decembrie la Vienna Top Apartment, am fost 4 persoane si ni s-a dat un apartament mare cu 2 dormitoare, living, baie mica si baie mare, terasa si bucatarie complet utilata. Pretul a fost undeva la 1853 lei pentru 4 nopti/total apartament iesea undeva intre 230-240 lei de pereche pe seara (am luat de pe booking, imi apare pretul in lei acum, dar acolo am achitat in euro).

Parcarea am platit-o separat si masina a ramas la ei (au parcare subterana).

Am platit avans doar 50 euro.

Foarte ok proprietarul, i-am spus ca ajungem la ora 17 si era totul pregatit pentru noi. Este aproape de statia de metrou, de autobuze.

Ne-am cumparat bilet pentru transport in comun pe toate rutele, cred ca 17 euro pentru 3 zile am dat de persoana, nu mai retin exact, cu acces la toate mijloacele de transport in comun. Daca

doriti sa vizitati Belvedere, Schonbrunn sau catedrala Sf. Stefan este recomandat sa mergeti cu mijloacele de transport, nu prea cred ca aveti cum sa ajungeti pe jos, e destul de mult de mers...

Cautati-l pe Booking, doar ca nu stiu daca accepta cazare doar pentru o seara.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (3 voturi)]

webmasterX[București][09.08.19 12:52]

@raluca1831:

Eu am fost in decembrie la Vienna Top Apartment

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


florincookJR[Viena][10.08.19 13:53]

@Lochman: Vă recomand să căutați camere pe site-ul www.airbnb.com. Vă faceți cont și puteți plăti online fără probleme, cu Mastercard sau VISA și mergeți direct la adresa unde aveți cazare, când ajungeți în Viena! Dar cu parcarea să știți că nu mai e gratis în nici o zonă din oraș! Încerc să vă caut eu o cameră, să vă faceți o idee. Postez linkul aici! airbnb.com/rooms/32002235 ... ac-f31306937248.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

 • [20] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 20.08.19 -- 07:06:10 (acest segment de cache se va actualiza în 20.08 15:06:10)

  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns]
  • SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre
  [+] GRUP discuții AFA pe FB — neoficial, "al mariei55"
 • AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 • [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată în 0.154017925262 sec