Solicitare CMR / BULGARIAîncărcată de pe telefon!

Cazare condiții excelente Bulgaria

Trimisă în 12.05.19 11:14
de AlexandraTSV [Bucuresti]
» VIZUALIZĂRI: 3134

Anul trecut am fost în Bulgaria, Sunny Beach la un hotel cu o nota IMENSA pe Booking asa ca am crezut ca totul va fi ok. Copilul mic (1 an și 4 luni), fara gateli de acasă am zis ca ceva ii găsesc sa mănânce.

Însă... a fost groaznic. Mâncarea groaznica. A mâncat doar pâine și stafide asa ca ne-am întors mai repede acasă.

Anul acesta as vrea sa fiu tot lângă România în caz ca ceva se întâmplă și m-am gândit sa " ma risc" iar cu bulgarii.

Ce îmi recomandati ca și hotel cu ceva activități pentru copiii și cu mâncare mai mult decât proaspata și excelenta? Asta dacă e UAI.

Sau îmi recomandati doar cu mic dejun și restaurantele locale?

Toată lumea îmi cam spune ca mâncarea bulgarilor nu se ridica niciodată la cea a turcilor dar în acest buget la turci nu am găsit nimic.

Va mulțumesc anticipat


  • PERIOADA: Iulie -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 6000 -- TRANSPORT: Personal
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 2

Răspunsuri — pag 1 / 2

webmasterX[București][12.05.19 12:23]

Anul trecut am fost în Bulgaria, Sunny Beach la un hotel cu o nota IMENSA pe Booking asa ca am crezut ca totul va fi ok. Copilul mic (1 an și 4 luni), fara gateli de acasă am zis ca ceva ii găsesc sa mănânce.

Însă... a fost groaznic. Mâncarea groaznica. A mâncat doar pâine și stafide asa ca ne-am întors mai repede acasă.

Unde ați fost cazați, la care hotel?

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


elena81SV[Periş [IF]]2r[12.05.19 12:37]

@AlexandraT: Buna!

Poti incerca un hotel care face parre din concernele nemțești. Noi am stat la COOEE MIMOSA si serviciile au fost de nota 20. vezi impresii

Ft multi romani cu copii mici de care avea grija ingrijitoarele pe perioada pranzului. Este un hotel galagios... predominand nemtii dar poti face prospectare. Comentarii google, pareri am fost acolo etc

Bafta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

Ana AsmaranducaiSV[Piatra-Neamţ]1r[12.05.19 12:47]

Buna! Noi anul trecut am fost cu copil de 9 luni și o alta familie cu copil de 7 luni la Royal Grand Hotel and Spa din Kavarna. Am fost foarte multumiți de mancare (vezi impresii).

Concediul pe 7 nopți all inclusive ne-a costat 3400 lei.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

cosminapSR[Focșani]10r[12.05.19 13:18]

Dacă distanța nu constituie o problemă, îți recomand Turcia. Sunt convinsă că găsești ceva care să se încadreze în buget????Baftă!


vallorikUC[Piatra-Neamţ]1r[12.05.19 15:29]

Hotel Club Bolero pentru familii cu copii mici.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

bogdan 75SR[Bucureşti]14r[12.05.19 15:36]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

AlexandraTSV[Bucuresti]2r[12.05.19 15:42]

@elena81: de ce are o nota asa mica pe Booking? Nici nu știu la ce review-uri sa ma mai uit când aleg un hotel


elena81SV[Periş [IF]]2r[12.05.19 16:14]

@AlexandraT: Daca bagi denumirea hotelului pe google iti apar sute de comentarii de la toate site. urile unde s. a lasat comm. Cele de pe booking eu nu le. am considerat niciodata relevante!


olteanul2010PA[Bucuresti]ConsAFA19r[12.05.19 17:57]

Daca nu este prea departe noi va recomandam tot Sunny Beach, Hotel Royal Helena Park 5* cu UAI (vezi impresii), nu cred ca ati fost acolo. Este hotelul nostru favorit de pe litoralul bulgaresc.

Hotelul este plin de turisti din tarile vestice, majoritatea din Germania iar cel mai mare tour operator german are in hotel o armata de reprezentanti (ghizi locali) care supravegheaza activitatea din hotel astfel ca turisti lor sa nu aiba nimic de reprosat si care lucreaza in schimburi iar cand sunt in tura poarta uniforma si ecuson.

Pentru noi au cel mai bun restaurant cu mancare proaspata, de calitate superioara si foarte diversa. Este singurul hotel din Bulgaria in care am fost unde fructele nu sunt taiate, cum poate ai observat ca se obijnuieste. Deasemenea diversitatea de fructe dezhidratate este impresionanta. Prieteni mai tineri de varsta dumneavoastra penalizeaza acest hotel datorita lipsei barului gratuit de pe plaja.

De 1 Mai 2019 am fost la Astor Garden 5* tot cu UAI din Sf. Constantin si Elena (vezi impresii), Hotelul este nou (deschis in 2018) iar conditiile de cazare sunt perfecte. Restaurantul serveste preparate proaspete si gustoase, nu am intalnit condimente specifice bulgaresti. Diversitatea era mai redusa dar si gradul de ocuparea era de maxim 30 %. Eu am o sensibilitate gastrica si nu am avut macar un deranjament.

Tot cu o masa proaspata, diversa si gustoasa ar mai fi Kaliakra 4* din Albena (vezi impresii), care are in prezent AI premim (plus) Noi cred ca am fost ultima data in 2016 (vezi impresii) dar parca serviciile se degradeaza de la an la an, din ce posteaza colegi AFA.

Asa cum am mai scris am fost prima data in 2006 la acest hotel cand am fost impresionati dar in 2016 am avut impresia unui hotel bun de 4*, fara nimic deosebit. Totusi pot spune ca masa a fost mult mai buna decat la Grifid Bolero (2017, vezi impresii). Noi nu recomandam acest hotel si nici statiunea Nisipurile de Aur.

Eu am incredere in impresiile de pe booking.com pentru ca acolo postez impresii decat daca ai stat in acel hotel, macar o noapte. In acest sens este recomandat sa elimini notele celor care au stat o noapte care sunt de regula maxime (scrise de propietari) sau minime (scrise de concurenta). Pe Google sau Tripadvizor poate posta oricine chiar daca nu a stat acolo.

Site-ul nostru AFA are in general impresii ample cu multe poze si fiind scrise in limba noastra, poti sa descoperi anumite subtilitati si eventual sa iti faci o impresie despre personalitatea celui care le-a postat, cu care poate te identifici sau nu. Dezavantajul AFA este numarul relativ mic de impresii postate iar media in unele cazuri nu reflecta realitatea.

In general in functie de timpul liber raspund la intrebarile puse de colegii AFA cu promtitudine, deci daca ai intrebari le astept cu placere, nu te gandi ca facem parte din generatii diferite dar lucrez cu tineri de varsta dumneavoastra.

N.B.: olteanul2010 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

andreea baicuJR[targoviste]1r[12.05.19 18:32]

@webmasterX AlexandraTSV:Eu nu am copii asa mici, dar am fost de cel putin 12 ori in Bulgaria.

Grupul Hvd are mancare pt copii, si activitati mai multe. Nu am avut niciodata probleme cu mancarea in ce priveste copiii, adica nicio enterocolita nicaieri.

De alungul timpului am incercat Astera, Hvd Viva, Riu Astoria... in Nisipuri, kaliakra din Albena, dar cand serv. erau mult mai bune si acum de Paste am fost la Miramar in Obzor si de 1 Mai la Riu Astoria (dar, desi cazarea si locatia e super, nu recomand din cauza serv - vezi impresii).

La Miramar am vazut ca au multe activitati cu cei mici, fructe confiate, mancare pt copii din destul.

Va recomand o asigurare medicala, noi nu am avut niciodata probleme in schimb, nepoata mea a facut o alergie, medicul din hotel incasand190 de leva pt consult si injectia respectiva, mai ales ca pretul acesteia este f. mic.

Aici totul era f. curat, adica ingrijitorii si au facut treaba si in cel mai mic colt... dar pozitia acestuia, afara din statiune, va poate deranja... adica nu i agitatia si magazinele din Nisipuri, dupa care fiica mea este innebunita!

Noi sincer cautam ceva dupa mult timp in Romania, dar la standardele de mai sus nu se gaseste nimic sub 7000. SI sunt convinsa ca, sunt hoteluri si hoteluri si in Turcia, depinde de noroc, imbunatatiri, administratia acestuia... recomand sa alegeti unul administrat de nemti si nu de bulgari!

Si in privinta mesei, mai ales ca aveti copil mic mai bine Ai si nu mic dejun... In Grecia se practica, mancarea de la taverne fiind mai buna.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

tazmanya2006*JR[Bucureşti]2r[12.05.19 18:54]

@webmasterX AlexandraT: Recomand Ralitsa, Albena. Sau la un buget un pic mai mic dar cu aceleasi facilitati, Vita Park.

Anul asta este a 2 a oara cand merg la Ralitsa.

Acum 2 ani nu am gasit loc si am mers la Vita Park. Nu mi-a placut camera la acesta din urma, insa ambele au mancare ok.

De bautura (sucuri) dozatoare, eu unul nu ma mai ating. In rest... Foarte multumit.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

aditu66JR[falticeni]1r[12.05.19 19:06]

@AlexandraT: Buna ziua, recomand un hotel din lantul Griffid. Anul acesta am fost de Paste la Griffid arabella in Nisipurile de Aur. A fost foarte bine din toate punctele de vedere!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

AlexandraTSV[Bucuresti]2r[12.05.19 19:25]

@andreea baicu: de HVD Miramar ce spuneți?


olteanul2010PA[Bucuresti]ConsAFA19r[12.05.19 20:01]

Dacă credeți ca cel mic rezista 540 km va recomandam Ramada Plaza din Alexandroupolis 5* cu Al (vezi impresii 2018).

Bugetul cred ca este la limita pentru 7 nopți dar s-ar putea sa fie la fel și pentru Miramar și Grifid, care sunt foarte scumpe în sezon.

Sunt convins că nu găsiți în Bulgaria un hotel cu restaurant la acest nivel.

Luați camera cu vedere la mare, etaj 1 și obligatoriu cu Ai căci astfel vă costa mai mult. Se poate și 6 nopți dacă nu ajung banii.

N.B.: olteanul2010 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

CiobiSV[Baciu [CJ]]2r[12.05.19 20:57]

@AlexandraT: Va recomand hotelul Borjana din Albena. Dupa parerea mea daca nu e de nota 10, e de 9,5. (la nivel bulgaresc).

La cativa metri de mare, cu bazin, all inclusive. Mincare f buna, variata, clienti mai mult din Germania (pensionari cu nepoti, in timp ce parintii la Hawaii

Am fost de doua ori cu doi copii sub 14 ani, m-as intoarce acolo oricand.

Vacanta placuta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

webmasterX[București][12.05.19 21:20]

@vallorik:

Hotel Club Bolero pentru familii cu copii mici.

@bogdan 75:

Kaliakra mare din albena (ex Dobrotista) renovat integral anul trecut, pe plaja conditiile sant f bune pretul cam 65 euro noapte pers copilul pana in 12 ani gratuit.

@aditu66:

Anul acesta am fost de Paste la Griffid arabella in Nisipurile de Aur. A fost foarte bine din toate punctele de vedere!

@Ciobi:

Va recomand hotelul Borjana din Albena [... ] Am fost de doua ori cu doi copii sub 14 ani, m-as intoarce acolo oricand.

Ne-am bucura să putem citi impresiile voastre de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, aveţi ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribuiţi la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

În plus, când veţi solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care vă răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" vostru turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul vostru, locurile în care aţi fost, unde v-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Puteți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găsiţi şi în pagina 1)


steli68PM[braila]10r[12.05.19 22:02]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

amanddorGD[Bucuresti]2r[12.05.19 22:14]

@AlexandraT:Noi am fost mai multi ani la rand in statiunea Duni la hotel Belleville si am fost multumiti. vezi impresii, vezi impresii

Mancarea este foarte buna dar nu excelenta (doar in Turcia si numai la numite hoteluri gasesti asa ceva dar bugetul trebuie sa fie mai mare).

Este un loc cu dealuri acoperite cu paduri de pini, verdeata, piscine cu mici tobogane pentru copii mici si mari tobogane pentru copii mari sau adulti. Marea este lina si nu adanca. Au si locuri speciale la restaurant pentru copii mici.

Evident recomand All inclusive. Nici nu poti manca in alta parte, este un resort inchis (Nu e Grecia).

Mai recomand sa alegeti o camera cu vedere la mare, nu pentru peisaj ci pentru faptul ca veti sta la unul dintre etajele superioare, camerele fiind mai aerisite. Mai puteti citi pentru alte amanunte review-ul meu.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

maverick30JR[Tulcea]1r[12.05.19 22:20]

Alege un hotel din lantul Melia Sol, cel din Obzor este super in corpul nou de 5 stele.

Oricum evita Duni (vezi impresii).


amanddorGD[Bucuresti]2r[12.05.19 22:22]

@maverick30: de ce ar trebui evitat Duni?


senseicarmenJR[Baciu [CJ]]1r[13.05.19 09:49]

Buna, noi am patit la fel, cu copil mic mergeam in vacanta si ptr copil nu era mancare, gen pizza, paste, piept de pui la grata, supe gustoase, etc. Am patit-o si in Bulgaria, si la marea Neagra in Saturn.

Pana cand am gasit SOL LUNA BAY din Bulgaria, locatie ptr familie cu copii, mancare din belsug la all inclusiv, proaspata, gustoasa si zilnice ceva noutate. vezi impresii

Am postat poze, noi de 3 ani, consecutiv mergem tot acolo ptr ca este un lucru sigur: mancarea delicioasa! Acum depinde cine ce cauta.

Multa sanatate!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

AlexandraTSV[Bucuresti]2r[13.05.19 09:55]

@andreea baicu: Am avut asigurare însă ambii doctori au greșit de 2 ori diagnosticul și a trebuit sa ne întoarcem în tara


crilodeeaJR[deva]2r[13.05.19 10:33]

@alexandraT.Viva Club HVD Hotel, Nisipurile de aur.

Mancarea diversificata, cu tematica in fiecare seara, un colt cu mancare speciala pentru copii, fructe intregi (nu taiate felii). Totodata, si pe plaja au un mini restaurant.

Off topic. A fost singurul hotel la care camera avea 2 bai (poate am fost noi norocosi si nu toate sunt asa).

Impresii: vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

webmasterX[București][13.05.19 11:19]

@maverick30:

Alege un hotel din lantul Melia Sol, cel din Obzor este super in corpul nou de 5 stele.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


andreea baicuJR[targoviste]1r[13.05.19 12:53]

@AlexeandraT: consider ca serviciile grupului Hvd sunt mult mai bune decat cele din grupul Riu, desi cei din urma au hoteluri si piscine mai spectaculoase!

ca si mancare si activitati pt copii, sunt peste cele administrate de Hvd.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

maverick30JR[Tulcea]1r[13.05.19 14:23]

he he... ce glume bune la voi... cu nemtii... etc singurul lant international ramas este SOL LUNA BAY din lantul spaniol Melia, restul s au vandut bulgarilor, ei au managementul...

cand aud glumele voastre cu riu... cu hvb... nici macar paradis blue din albena nu are patronat din afara... sau nici unul din duni, diferenta se vede la mancare... acceeasi zilnic...

incercati un sol bay sa vedeti rata cu potocala...

de la obzor, nisipuri pana la nesebar... doar plaja difera, scriu caci am fost de multe ori in Bulgaria, altfel taceam.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

AlexandraTSV[Bucuresti]2r[13.05.19 15:14]

@webmasterX: iHotelAm - scris review vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

AlexandraTSV[Bucuresti]2r[13.05.19 15:19]

@senseicarmen: Din ce am citit nu prea ai ce face acolo adică nu e animație deloc în stațiune. Este adevărat?


  • AFIȘATE rsp [1-30] — din total 40 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.13823699951172 sec
    ecranul dvs: 1 x 1