;
Solicitare CMR / ROMÂNIA - MUNTENIAîncărcată de pe telefon!

Cazare tranzit sect. 5 București

Trimisă în 22.04.19 21:20
de Dana2008CO [Tîrgu Mureş]
» VIZUALIZĂRI: 519

Cazare de tranzit în București, sectorul 5, ca să putem ieși rapid dimineața spre Vama Giurgiu.

Noi trebuie să ajungem în Piața Constituției la concert și mă gândesc ca voi lua metroul din sectorul 5 până la Piața Constituției (bănuiesc că e vorba de Palatul Parlamentului). Nu prea cunosc Bucureștiul.

Prețul cazarii undeva la 200 lei și cu parcare proprie, păzită.

Mulțumesc frumos!


 • PERIOADA: Iulie -- NOPŢI CAZARE: 1
 • BUGET: 200lei
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 11

Răspunsuri la solicitare

MikaSE[Bucuresti]24r[22.04.19 21:50]

Eu ți-aș propune o cazare in zona Unirii Pasajul Mărășești, ex. Hotel Dalin. Încearcă acolo sau în zonă, poți sa mergi pe jos până în Piața Constituției și de acolo mergi repede spre sos. Giurgiului.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (3 voturi)]

krisstinnaAU[Bucuresti]54r[22.04.19 22:36]

@Dana2008: Bună, Dana

In primul rând, in sectorul 5 nu ai ce cauta, nu e metrou, e Rahova, Ferentari...

Tu vrei de fapt cazare pe șoseaua Giurgiului, asta e in sect 4. Acolo ai doua hoteluri: Domino și Casa verde. Nu știu cum sunt ca dotări știu ca te-ai încadra in preț. Pe șoseaua Giurgiului ai tramvai care merge la metrou, la stația Eroii Revoluției, adică fix doua stații de metrou până in Piața Unirii.

Bugetul e cam mic dar poți cauta in zona metrou Tineretului, acolo e hostelul Formenerg, are camere triple, baie proprie, parcare gratuită și poți merge pe jos până in piața cu pricina.

De la Tineretului ajungi imediat pe Sos Giurgiului.

E bună și zona Bd Mărășești sugerata mai sus dar nu te încadrezi in preț, e mai central, mai aproape de Unirea.

Eu așa îți sugerez, cauta cazare in zona metrou Tineretului, sunt și apartamente de închiriat (chiar si pe Booking) te încadrezi in buget și nu ai nevoie de mijloc de transport in Bucuresti.

Succes!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 5599 PMA (9 voturi)]

addcontSR[Bucuresti]18r[22.04.19 23:26]

Subscriu la ceea ce a scris Kristinna. Intr-adevar, Sector 5 are zone rau famate. Si acolo nu e deloc metrou.

Ca sa iesiti usor spre Giurgiu, intr-adevar, ar trenui sa cautati ceva in sectorul 4, adica in zona sudica a orasului, care e totusi destul de mare.

V-as recomanda Rin Grand Hotel, am fost la sala acolo 2 ani de zile si are parcare interioara cu card de acces. Insa nu este pazita. Nu stiu costurile, dar puteti cere o oferta. Am fost in 2018 in vizita la o ruda cazata acolo, inchiriase un apartament cu un dormitor si un living cu chicineta, nu foarte mari dar moderne si curate, mie mi s-a parut OK. Si de la Rin ati putea sa iesiti uror spre Giurgiu. Insa nu aveti acces la metrou, ar trebui sa mergeti cu un taxi/uber pana in centru, sunt in jur de 3-4 km.

Parcare pazita nu as sti sa recomand; banuiesc ca pentru siguranta bagajelor pe care nu doriti sa le descarcati. Si ar putea fi dificil pentru Bucuresti, care are asa mari probleme cu parcarile

Hotel Casa Verde Prosper e destul de departe de metrou, ar trebui sa mergeti 3-4 statii cu tramvaiul pana la metrou Pieptanari sau probabil exista si un autobuz direct pana la Unirii. Insa zona nu e tocmai cea mai "fericita". Dar clar este peste Rahova (sect 5)

M-am uitat si eu un pic pe booking pentru a vedea localizarea pe harta: Hostel Formenerg e intr-adevar aproape de Palatul Parlamentului dar are un scor destul de mic pe booking- Il puteti insa lua ca punct de reper in ceea ce priveste localizarea pe harta si zona "tinta"

In aceeasi zona si chiar mai aproape pe Unirii (si cu un scos mai bunicel) este si Budapest Residence. Iarasi, ca reper sa va puteti orienta pe harta, pentru ca fiind din Bucuresti, nu cunosc hotelurile.

Ca punct de reper, poate va e mai usor sa gasiti Piata Unirii (asa se numeste statia de metrou cea mai apropiata de Palatul Parlamentului.

Iar daca aveti intrebari legate de accesul la metrou sau mijloace de transport sau zona, va pot oferi cu drag informatiile pe care le cunosc daca va opriti la anumite locatii.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (3 voturi)]

cosminsUC[Bucuresti][23.04.19 00:17]

Buna,

Pana acum doar Mika ti-a dat un raspuns ok. Ceilalti fabuleaza un pic. Eu locuiesc in sectorul 5, cu zonele alea rau famate despre care se vorbeste, insa tot in sectorul 5 este si Casa Poporului si Cotroceni si Piata Constitutiei.

Din ce am inteles vreti sa ajungeti la un concert in Piata Constitutiei si pe urma sa plecati spre Vama Giurgiu.

Un hotel ok este Hotel Les Jardins Carol este chiar langa Parcul Carol si poti merge pe jos pana in piata Constitutiei, cam 10-15 min pe jos. Pretul este undeva pe la 200-250 pe noapte, eventual poti cauta pe net si suna la receptie pentru mai multe detalii.

Deasemenea poti incerca la Hotel Ibis e chiar langa Palatul Parlamentului si Piata Constitutiei. Poti intreba si acolo de pret dar tot cam asa este undeva pana in 250 ron/noapte.

Mentionez ca din zona aceea se poate iesi foarte repede din oras pe Soseaua Giurgiului, spre vama.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4200 PMA (6 voturi)]

krisstinnaAU[Bucuresti]54r[23.04.19 06:23]

@addcont: De la Casa verde Hotel e o stație de tramvai până la metrou Eroii revoluției, iar zona Piața Progresului este liniștita, sunt 3 stații de tramvai pana la metrou, acolo e celălalt hotel propus de mine. Nu poți compara Rahova cu Sos Giurgiului, știu ce vorbesc.

Are buget mic pentru trei persoane, după asta mă orientez când recomand ceva. Că altfel, primul meu gând a fost hotelul recomandat de Mika, are o poziție excelenta dar depășește bugetul Danei.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

Testosu'PR[Bucuresti]122r[23.04.19 06:23]

Fratilor nu mai speriati fara rost oamenii ca sectorul 5 e rau famat. Pe langa faptul ca sectorul 5 se intinde de la Gradina Botanica, 13 Septembrie, Marriott, Cotroceni, Eroilor si pana La Calea Victoriei, Izvor, Palatul Parlamentului, nu e nici rau famat in ansamablul sau. Nu e mai cu mot decat alte cartiere similare de periferie, cum ar fi Pantelimon, Berceni, Militari, Colentina. Nici Ferentariul atat de hulit nu e precum eticheta care i se pune. Daca intri pe Calea Ferentari dinspre Sebastian si nu stii denumirea strazii, habar nu ai ca ai intrat in Ferentari, adica nu se deosebeste cu nimic de altele.

Si o spun ca unul care a locuit in Militari Apusului, Berceni Pta Resita, Colentina Lacul Tei, Rahova. Nu vorbesc din auzite.

... si are si metrou sectorul 5. Statia Eroilor, Statia Izvor.

Revenind la subiectul principal, cred ca o optiune bunicica ar fi Hotel Ibis Palatul Parlamentului. Chiar daca are nota mica, este foarte, foarte aproape de zona de interes, se poate merge lejer pe jos. Are parcare privata dar contracost. Iar plecarea spre vama nu cred ca va pune probleme. Este in centru, iar daca se pleaca la o ora matinala, pana in ora 7,00 nu vor fi nici probleme de trafic aglomerat, se va iesi rapid din Bucuresti.

Pretul este la o simulare pe booking.com in iulie de 55euro/tripla, dar cred ca-i dificil sa gasesti o camera tripla relativ aproape de centrul la un pret sub 200lei.

Nu cunosc conditiile de cazare de la Ibis Palatul Parlamentului, doar pe cele de la Ibis Sibiu si Constanta unde am fost cazat si am fost multumit. Doar as mai putea adauga ca in cadrul convocarilor pentru instruirile periodice, colegii de serviciu din provincie ai sotiei mele erau cazati de firma la acest hotel.

Alegere inspirata!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4200 PMA (6 voturi)]

krisstinnaAU[Bucuresti]54r[23.04.19 06:28]

@cosmins: Bună recomandarea ta dar te-ai uitat la bugetul ei? Sunt 3 persoane.

Îi recomanzi ceva departe de ceea ce vrea ea, îi arunci in traficul de dimineața, pe străzi necunoscute de ei.

Pentru noi e ușor de ajuns la Jilava, spre vamă, noi cunoaștem orașul. Ea vrea ceva ieftin, nu de 5 stele, vrea un drum cât mai drept și simplu de ieșit din capitala.

PS: nu uitați ca ei pleca in vacanță dimineața, au portbagajul plin, au nevoie de parcare sigura.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

Dana2008CO[Tîrgu Mureş]185r[23.04.19 06:33]

@cosmins: Mulțumesc frumos pentru sfaturi! O zi frumoasă!


Dana2008CO[Tîrgu Mureş]185r[23.04.19 06:39]

@krisstinna: Mulțumesc frumos Krisstinna!

Ai dreptate, nu mă interesează o cazare scumpă pentru câteva ore de somn.

Am vorbit cu soțul meu si la ora 4 a. m. e plecarea spre vamă ca sa ieșim mai ușor din trafic. Deci vom dormi până la ora 3 a. m. și nu cred că merită vreo 5 ore de somn mai mult de 200 lei...poate de stres nu vom dormi deloc.

O zi frumoasă!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

Dana2008CO[Tîrgu Mureş]185r[23.04.19 06:49]

@addcont: Mulțumesc frumos pentru sfaturi! O zi frumoasă!


MikaSE[Bucuresti]24r[23.04.19 07:51]

Cea mai bună idee este cu Ibis sau, asa cum ți-am spus, cât mai aproape de piață, ca să ajungi pe jos.

Dacă te deci mai departe si la plecare mai trebuie sa iei un metrou sau ceva pana la hotel, se face ra 1.00 sau chiar mai mult pana ajungi și atunci nu mai ai nevoie de cazare. Gândește-te ca faci cel puțin 30 de min. numai pana ieși de la concert.

Am fost de multe ori și știu cum se face ieșirea. Crede-mă, stau chiar lângă Piața, și cunosc zona.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

FloriaPR[Bucuresti]ConsAFA52r[23.04.19 20:20]

Dacă am înţeles bine, cauţi cazare ieftină pentru o noapte, în Bucureşti, într-o zonă apropiată de Palatul Parlamentului. În plus, vreţi să ieşiţi cât mai uşor din Bucureşti spre Giurgiu.

Ai primit deja două recomandări foarte bune, hostelul Formenerg şi hotelul Dalin. Hostelul Formenerg este situat foarte aproape de staţia de metrou Tineretului, de staţia autobuzelor care merg spre Unirea iar peste drum, lângă biserică, este staţie de taxi.Până la Unirea ai de mers o staţie de metrou şi două staţii de autobuz. În imediata apropiere sunt o mulţime de magazine, bănci şi restaurante, chiar la parterul clădirii fiind un restaurant. Este o cazare modestă dar foarte ieftină, ţinând cont de faptul că te afli aproape de zona centrală a oraşului. Ca să ieşiţi din Bucureşti spre Giurgiu este suficient să ţineţi drumul tot înainte, fără abateri stânga-dreapta, pe Calea Şerban-Vodă şi Şos. Giurgiului, până la capătul oraşului.

Hotelul Dalin, mai scump decât Formenerg, este situat mai aproape de zona Unirii, la 10 minute de mers pe jos. Foarte aproape de Dalin se mai află hotelul Cantemir, situat într-o clădire mică, destul de nouă, nu cred că are mai mult de 15 ani. Are o notă modestă dar fiul prietenei mele şi-a cazat la Cantemir prietenii din Anglia şi au fost foarte mulţumiţi de condiţii şi de raportul calitate-preţ. Hotelul Cantemir se află chiar lângă de staţia de autobuz, la doar o staţie distanţă de Piaţa Unirii.

Desigur, în această zonă poţi găsi garsoniere şi apartamente care se închiriază în regim hotelier precum şi pensiuni şi hoteluri care oferă condiţii de lux cu preţuri pe măsură dar acestea nu fac obiectul discuţiei noastre. Pentru doar câteva ore nu ar avea rost să plăteşti foarte mult... Locuiesc aproape de Formenerg, Dalin şi Cantemir, nu ştiu cu certitudine ce condiţii de cazare oferă dar te pot asigura că este zona Bucureştiului care corespunde cel mai bine cerinţelor tale. Stau la cinci minute de Formenerg şi m-am întors de multe ori pe jos noaptea de la concertele din Piaţa Constituţiei, ultima oară de la Andre Rieu, împreună cu băieţii mei şi cu tata care are 75 de ani.

Ai primit o recomandare pentru Les Jadins Carol. Este o variantă bună de cazare, mai scumpă decât cele de mai sus, la mansarda unei clădiri vechi de lângă Parcul Carol. Este aproape de Palatul Parlamentului deşi drumul pe străduţe nu este tocmai uşor de nimerit dacă nu eşti din zonă. Se poate ieşi destul de uşor spre Giurgiu, prin Şos. Viilor şi apoi pe Şos. Giurgiului. Cunosc foarte bine hotelul, la parter se află un restaurant excelent despre care am scris, Il Cantuccio Ristorante. Dacă ai veni la plimbare la Bucureşti doar cu soţul ţi-aş recomanda hotelul, camerele sunt cochete, romantice, am pus poze la articolul despre restaurant, dar mult, mult prea mici pentru o familie cu copil.

Dacă mai pot fi de ajutor, mă găseşti pe aici, pe aproape! Re aştept cu drag în cartierul meu!

N.B.: Floria este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația ROMÂNIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 3500 PMA (5 voturi)]

peterrGD[Bucuresti]1r[23.04.19 21:04]

la putin mai mult cca 240-250 hotelul IBIS este alegerea perfecta pt concet si plecarea spre spre GIurgiu... CONCERTUL ESTE LA DOI PASI... CCA 5 MINUTE DE MERS..pe jos....


Dana2008CO[Tîrgu Mureş]185r[23.04.19 21:17]

@Floria: Mulțumesc frumos din tot sufletul pentru sfaturi!

Toate cele bune!

Seară plăcută!


Dana2008CO[Tîrgu Mureş]185r[23.04.19 21:22]

@Mika: Mika te-am ascultat si ne-am rezervat cazarea la Ibis Piața Constituției. Mergem cu o zi mai devreme ca să nu avem stresul cu drumul. De acolo ajungem rapid la concert, Muzeul Antipa și în Centrul Vechi. Am văzut pe hartă stația de metrou este foarte aproape. Ieșirea este ușoară spre șoseaua Giurgiului.

Îți mulțumesc mult! Te pup!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

Dana2008CO[Tîrgu Mureş]185r[23.04.19 21:28]

@peterr: Mulțumesc frumos pentru sfat. Am ales exact ceea ce ne-ai recomandat, nu am mai ținut cont de preț. Este cel mai comod acolo pentru noi, mai ales că nu cunoaștem Bucureștiul.

Toate cele bune!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

MikaSE[Bucuresti]24r[23.04.19 21:38]

@Dana2008: Imi pare bine că ți-am fost de ajutor. Poate ne vedem când veniți la concert. Veniți la Metallica?


Dana2008CO[Tîrgu Mureş]185r[23.04.19 22:48]

@Mika: Nu mergem la Metallica e prea dură pt noi, ne plac doar baladele lor.


 • [18] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 16.09.19 -- 16:17:03 (acest segment de cache se va actualiza în 17.09 00:17:03)

  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns]
  • SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre
  [+] GRUP discuții AFA pe FB — neoficial, "al mariei55"
 • AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 • [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată în 1.24600696564 sec