Solicitare CMR / GRECIA

Cazare pe plajă în Halkidiki

Trimisă în 28.10.18 17:37
de flavius2308UC [Resita]
» VIZUALIZĂRI: 4962

Apelez la ajutorul vostru în ideea de a-mi recomanda din experienta voastra o locatie oriunde in Halkidiki pentru petrecerea concediului pentru vara 2019.

Ce mi-as dori: un hotel pe plaja sau foarte aproape de plaja (fiind cu un copil mic nu vreau sa merg mult pana la plaja) si mic dejun.

Legat de plaja, sa fie cu nisip fin, sa nu fie foarte ingusta iar in apa sa nu fie pietre. Sa existe posibilitatea de a lua masa in zona.

Buget pentru cazare 1000 euro.

Va multumesc.


  • PERIOADA: iulie-august -- NOPŢI CAZARE: 10
  • BUGET: 1000 euro -- TRANSPORT: auto
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 2

Răspunsuri — pag 1 / 3

terenteJR[Slobozia]1r[29.10.18 09:27]

@flavius2308:

Recomand Sarti, Sithonia, Halkidiki.

Partea de sud a statiunii are cam tot ce iti doresti.


dilighianiGD[Bucuresti]2r[29.10.18 09:40]

@flavius2308: Și eu aș propune tot Sarti.

Dacă vrei foarte aproape de plajă dar mai înghesuit te duci în nordul stațiunii, dacă vrei mai liniștit atunci în sudul stațiunii.


colonel1SV[Galaţi]2r[29.10.18 09:44]

@flavius2308: Am avut inspirația de a petrece împreună cu prietenii, o săptămână în Grecia, și am ales hotelul Adriani Blue, in Neos Marmaras, Sithonia.

Am făcut rezervarea din ianuarie și am avut surpriza că la începutul lunii iulie totul a fost deja rezervat pe Booking.com, dar am putut să fac rezervarea directă prin e-mail pe site-ul hotelului, cu proprietarul, domnul A...

totul a fost deosebit de bine, curat și curatenie zilnic, mic dejun bogat, plajă de nisip la 100 m, cu nisip si intrare lina in apa, cu două paturi și o umbrelă pentru două băuturi,

o tavernă tradițională chiar în fața hotelului, unde am mancat cele mai bune sardine la gratar.

Deasemenea obligatoriu de mers la taverna Dimitri, probabil cea mai buna taverna din zona

Un hotel recomandat tuturor.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

calatorulPA[Bucuresti]12r[29.10.18 09:53]

@flavius2308: Felicitari pentru alegerea de a petrece vacanta de vara in minunata Grecie si pe frumoasa peninsula Halikidiki.

Pe cele doua brate turistice, Sithonia si Kassandra, sunt multe statiuni si foarte multe plaje frumoase, majoritatea cu apa mica si limpede, nisip moale si fin. Le puteti gasi descrise aici pe AFA. Pentru asta puteti intra in pagina care le descrie aici: amfostacolo.ro/hotel9.php ... latorii&id=9990

Desigur nu toate au hoteluri in apropiere, dar sunt si multe locuri in care gasiti hoteluri, pensiuni sau vile pe plaja. Caracteristica zonei sunt pensiunile si nu marile hoteluri ca la bulgari, turci sau romani de exemplu. Gasiti si numeroase taverne unde puteti alege mancare dupa toate gusturile, la preturi bune.

O singura parere adaug, si aceea ca s/ar putea ca perioada aleasa din iulie august sa fie mult prea calduroasa pentru a petrece suficient timp in aer liber la mare.

Eu am constatat asta dupa 10 ani de vacante in Grecia si as alege marginile de sezon, sfarsitul lunii iunie sau inceputul lunii septembrie cand clima este mai blanda si mai putina aglomeratie pe plaja.

In rest, gasiti pe AFA numeroase variante si puteti folosi informatiile primite deja. Alegere inspirata si vacanta frumoasa.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

Margareta MariaGD[Bucuresti]4r[29.10.18 09:58]

@flavius2308: In vara trecuta am mers la Marthas House in localitatea Gerakini. Practic hotelul este intre bratele Sithonia si.

Proprietatea este mare, adica in afara unei gradini frumoase cu diferite corpuri de cladire, are si livada de maslini, vita de vie, teren de volei... Proprietatea e inchisa si se intra cu cheie, pe care o primeste fiecare familie. Se parcheaza pe sub niste maslini si se gaseste o solutie.

Noi am gasit oferta prin februarie si pentru o camera dubla superior, cu vedere la mare, am dat 620 euro pentru 7 nopti cu demipensiune.

Sunt foarte seriosi si puteti plati din vreme pentru a beneficia de reduceri de pret.

Masa este foarte gustoasa dar, dupa gustul meu, mai mergeau niste feluri cu carne. Gustul este impecabil. Sunt insa multe salate si feluri principale pentru toate gusturile. Micul dejun este acelasi in fiecare zi, dar ofera tot ceea ce ai putea dori.

Plaja este a hotelului, cu nisip fin si intrare lina in apa. De aceea e raiul copiilor, lucru care pe noi nu ne a incintat, neaparat. Se poate sta pe nisip, dar au si scaune cu umbrela. In fiecare zi ceri cheia de la bar si semnezi un bon de 6 euro. Totusi, la sfirsit nu ne au cerut banii pentru aceste servicii. Bautura sau masa de prinz se face de asemenea pe bon cu semnatura si la sfirsit se regleaza socotelile.

Proprietara este prezenta de la ora 7 si este foarte amabila.

Gradina este absolut superba si include si piscina. Nu ne am deranjat sa mergem la piscina, pentru ca plaja era foarte placuta.

In zona nu este altvceva de facut. Dupa o incercare de a iesi in Gerakini, am ramas in hotel

Am mers intr o zi la Vourvouru, loc ce ne aminteste de vacantele de acum citiva ani. Hotelul fiind intre cele doua brate se pot face iesiri, dar distantele nu sunt foarte mici. Ulei de masilne puteti lua de la proprietara, dar veti gasi si pe bratul Sithonia numeroase magazine cu tot felul de variante de ulei si masline.

Instalatia de AC ar trebui schimbata, dar una peste alta Martas house e o alegere buna pentru raportul calitate pret. Nu cred ca rezervarea se face pe booking, ci pe directbooking sau cum am facut noi direct pe site ul hotelului.

Pozele pe care le veti gasi sunt reale.

Vacanta frumoasa.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

terenteJR[Slobozia]1r[29.10.18 10:12]

@flavius2308:

Salut Flavius. Ai pe privat numarul meu de telefon. Suna daca vrei detalii despre Sarti.


webmasterX[București][29.10.18 10:14]

@marga draghici:

In vara trecuta am mers la Marthas House in localitatea Gerakini

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW


ari1960GD[buftea]3r[29.10.18 10:24]

Buna ziua, iti recomand statiunea Polichrono pe bratul Kassandra, Halkidiki, hotel SUN.

Este doar cu mic dejun, taverne ff aproape, plaja la 3 minute de mers pe jos, intrare lina in apa, pe faleza trec vanzatori cu masini cu fructe si legume nu scumpe, magazine, doua cofetarii cu inghetata ff buna, un magazine universal,

si poti face excursii cu masina sau autobuz de acolo in celelalte localitati care merita sa fie vazute.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

flavius2308UC[Resita][29.10.18 10:42]

@colonel1: Nu este vorba despre hotelul Ariadni Blue cumva? Adriani Blue nu am gasit in Neos Marmaras.

Mersi frumos.


flavius2308UC[Resita][29.10.18 11:00]

@marga draghici: Mersi frumos, o sa analizez locatia.


webmasterX[București][29.10.18 11:08]

@ari1960:

iti recomand statiunea Polichrono pe bratul Kassandra, Halkidiki, hotel SUN.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


fraPA[Paşcani [IS], Hannover (începând cu aug2020)]12r[29.10.18 11:10]

Noi am fost deja de 2 ori în Sithonia și vom mai reveni cu siguranță.

Am fost la aceeași cazare până acum, și anume la Billy's House în Sarti. Este foarte aproape de plajă, într-un articol chiar spuneam că am prins semnal la wi-fi de la cazare pe plaja din dreptul vilei.

Citiți, intrați și pe site-ul unității de cazare, cereți un preț și verificați disponibilitatea, mai ales că încep să se facă rezervările pentru vară de acum...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

fraPA[Paşcani [IS], Hannover (începând cu aug2020)]12r[29.10.18 11:18]

Cazări sunt multe probate de useri de aici, poate ar fi bine să vă hotărâți mai întâi la o localitate și apoi intrați la secțiunea respectivă de pe site.

Aș recomanda să căutați și printre review-urile colegei denisa13, care are câțiva ani consecutivi de Halkidiki la activ (sunt mai mulți cu siguranță, dar pe ea am identificat-o eu )

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

ruxycioPM[Sibiu]2r[29.10.18 11:26]

@flavius2308:

Vedeți impresiile mele pt agni hotel in sarti nou (vezi impresii), este exact ce doriti dvs

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

LyssysSR[Dr Tr Severin]10r[29.10.18 11:29]

@flavius2308: Dacă vă surâde Sarti, vă recomand Hotel Pontos. Va îndeplini toate cerințele dv. Citiți-mi review-ul despre el, priviți fotografiile și decideți!

Cazarea este cu MD bufet suedez inclus, dar aveți și varianta de MD+C, sau puteți decide asupra cinei când ajungeți acolo și veți vedea o cină în desfășurare (tot bufet suedez!). Inclusiv prânzul îl puteți lua acolo, în sistem a la carte, dar aveau doar câteva feluri, oaspeții lor având pachete turistice cu program care nu-i prea găsea prin hotel, la ora prânzului.

În rw veți citi și despre cealaltă variantă de luat prânzul, la Taverna Paradise, la vreo 200-300 m depărtare, parcurși pe țărmul mării.

Pe celălalt braț, pe Kassandra, v-aș recomanda Siviri, cu plaja, marea și tavernele la malul mării, cu plaja și apa așa cum vi le doriți. Cu cazări la fel, dincolo de promenadă, la câțiva metri de plajă! Aici ar presupune să gugăliți puțin, pentru că noi nu am stat chiar la un hotel pe plajă (totuși, aruncați o privire asupra lui, Samel Hotel, e aproape de plajă), dar, la fel, vă fac trimitere la rw-ul meu, despre Siviri și la fotografiile aferente. Ca localizare, vizualizați locațiile dintre capătul de N-V al plajei și ponton, iar ca denumire, mai rețin doar Siviri Golden Beach Hotel. De menționat că aici, în Siviri, la ponton, care e la jumătatea plajei, se află și zona cu buticuri și jocuri și mașinuțe pentru pici, iar tavernele, sunt tot acolo!

Am însă de făcut următoarele mențiuni, după cele "pățite" acum câteva luni, aici pe site, când un user, foarte revoltat, a făcut praf și pulbere tot ce afirmasem eu despre Siviri, mai făcându-mă cel puțin... "dusă cu pluta": recomandările sunt făcute prin prisma a ceea ce am întâlnit și trăit, fiecare din noi, ATUNCI când am fost noi, acolo! Între timp, se pare că, pe măsură ce oamenii află despre astfel de locuri, se aglomerează! Ce-i mult nu-i bun, în această privință și astfel, locul poate să-și piardă farmecul, ajungând să rateze o vacanță!

Alegere înspirată și vacanță de vis, vă doresc! Cu recomandarea de a urmări cu atenție care recomandări se pliază cel mai bine pe cerințele dv pentru o vacanță reușită, căci suntem foarte diferiți...

PS: Unde în Grecia, ați fost vara aceasta? Pe ruta Serbia - Macedonia? Noi, am experimentat, în această vară, traseul prin Bulgaria...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

fraPA[Paşcani [IS], Hannover (începând cu aug2020)]12r[29.10.18 11:50]

@Lyssys: știu articolul despre care vorbiți! Îmi pare rău că ați simțit astfel, dar sunt sigură că ați simțit din "tonul"review-ului și ce fel de persoană era/este autorul sau ce pretenții ar fi fost.

A mai apărut apoi un alt review care clarifica și punea într-o lumină mai "corectă" starea actuală a stațiunii.

Aici depinde de fiecare ce așteptări are, ce dorințe, ce experiențe anterioare, ce buget și chiar ce dispoziție are în momentul respectiv.

E clar că fiecare review va fi subiectiv oricât ne-am strădui noi să prezentăm lucrurile așa cum sunt. Totuși alegerea o face fiecare fără a fi obligat în niciun fel, și nici noi nu suntem vinovați că prezentăm lucrurile așa cum le vedem.

Depinde de fiecare de cât se informează și de cât de bine se regăsește în criteriile altor colegi de aici...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

LyssysSR[Dr Tr Severin]10r[29.10.18 11:57]

flavius2308UC[Resita][29.10.18 12:14]

@ari1960: Mersi pentru sugestie. Ce distanta e pana la plaja, pe Google Maps imi pare putin mai departe.


flavius2308UC[Resita][29.10.18 12:30]

@ruxycio: Interesant Agni Hotel. O sa studiez varianta. Mersi.


fraPA[Paşcani [IS], Hannover (începând cu aug2020)]12r[29.10.18 12:39]

@flavius2308: legat de Agni, aș face o completare: Vedeți că review-ul recomandat e din 2013, deci 5 ani împliniți, în care se pot schimba multe. Este și un review din 2016 pe care vă recomand să-l citiți.

Și cu orice cazare veți alege, căutați mai multe păreri.

Noi aici putem doar să punctăm una-doua locații pe care le-am probat. Dar dumneavoastră apoi le analizați și vă gândiți ce și cum vi se potrivește...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

colonel1SV[Galaţi]2r[29.10.18 14:48]

@flavius2308: ba da, mereu incurc numele asta, oi fi cunoscut vreo Adriana si mi-a ramas in minte! este cotat mereu ARIADNI BLUE, numai cu max de stele, si le merita cu prisosinta!!!

iar de la Maria femeia de serviciu am cumparat cel mai bun ulei de masline

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

krisstinnaAU[București]51r[29.10.18 15:11]

@colonel1: Spune-mi te rog frumos dacă este vreo pantă de urcat/coborât până la acel hotel.

De subliniat că in Neos Marmaras aproape toate străzile sunt pantă, greu de urcat dar și greu de coborât.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

flavius2308UC[Resita][29.10.18 15:33]

@Lyssys: Multumesc mult pentru ajutor, foarte fain descris tot ce ati scris. O sa iau in calcul Siviri Golden Beach dar si Pontos din Sarti.

Anul asta am fost la Hotel Rihios in Stavros, ne-a placut totul atat amplasamentul cat si hotelul, plaja, daca ar fi dupa mine as mai merge inca o data dar sotia ar vrea sa vada si altceva (de ceva timp imi tot spune ca i-ar placea Vourvourou dar nu prea am gasit ceva care sa se apropie de ce am vrea).

Da, traseul a fost Serbia-Macedonia, a fost foarte OK, tot pe ruta asta vreau sa merg si la anul.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

krisstinnaAU[București]51r[29.10.18 15:46]

@flavius2308: Aha, deci vrei ceva mai elegant

Nu vrei sa ne povestești despre hotelul Rihios? Ne-ai ajuta și tu pe noi

Caută Georgiadis House Studios din Toroni, Sithonia, in buza mării.

Sau ceva pe nisip: Sunrise Hotel in Sarti, Sithonia.

Nu am stat in niciunul, eu am stat in ceva ieftin și drăguț.

Dar pe cele indicate mai sus le-am ales ghidându-mă după Rihios. Vezi? Dacă ai scrie și tu un review am ști ce îți place și ce nu.

Alegere inspirata îți doresc.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

colonel1SV[Galaţi]2r[29.10.18 15:58]

@krisstinna: nu ai ce cobori la hotel. este chiar linga malul marii, pe teren plat, via-a-vis este o frumoasa taverna tipic greceasca, si in apropiere, cum iesi in drumul principal, la stanga 3 supermarcheturi.

iar daca nu vreti sa urcati pe coline, se poate ajunge in centru pe promenada de la malul marii. la vreo 6 km, urcind in munte, dati de un sat traditional, Parthenonas, cocotat la o inaltime de 350 m

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

LyssysSR[Dr Tr Severin]10r[29.10.18 16:14]

@flavius2308: Nu pot să cred!!! Și noi am fost tot la Rihios!!! Erau vreo 6 mașini cu număr de RO în parcare!

Și nouă ne-a plăcut, chit că a fost prima dată când am intrat... încălțată în apă! Când ați fost? Noi, prin august, cred că de pe 11!

Am vizitat și Vourvourou-ul, mi s-a părut plicticos, rău! Mai informați-vă, să vedeți dacă e ceea ce v-ați dori! Nu se compară cu Sarti, pe plaja de la Pontos! Așa, pentru o zi, puteți să vizitați Karidi Beach, dar altceva...

Și dacă veți alege Sarti, vă recomand să mergeți și pe plaja campingului Armenistis, o să vă placă!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

webmasterX[București][29.10.18 16:21]

@flavius2308:

Anul asta am fost la Hotel Rihios in Stavros, ne-a placut totul atat amplasamentul cat si hotelul

@Lyssys:

Și noi am fost tot la Rihios!!!

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


Ovidiu.c.i.SV[Ploieşti]1r[29.10.18 20:34]

@flavius2308: Sithonia Sarti! Încă nu au apărut oferte pe booking, SI eu urmăresc. am fost anul asta SI voi merge SI anul viitor dar daca ajungi pe Sithonia nu sta la o singură plaja.

Ai Orange beach tigania beach karidi beach pe kassandra plajele sunt mai aglomerate. sunt multe filmulețe pe YouTube caută SI te convingi singur!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

flavius2308UC[Resita][29.10.18 20:54]

@krisstinna: Ah, nu neaparat elegant cred ca fiecare are cate-o pasarica (altii e adevarat ca au un stol ).

O sa ma uit peste locatiile pe care mi le-ai recomandat.

O sa incerc sa fac un review la Hotel Rihios din Stavros.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

flavius2308UC[Resita][29.10.18 21:20]

@Lyssys: Am plecat de la Rihios pe 9 august. Da erau mai multe masini de RO. Erau din TM dar cu numere de Dolj si TM.

Cam ce distanta era de la Hotel Potos la plaja?


  • AFIȘATE rsp [1-30] — din total 66 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.76157307624817 sec
    ecranul dvs: 1 x 1