;
Solicitare CMR / ROMÂNIAîncărcată de pe telefon!

Vacanta la munte

Trimisă în 09.05.18 23:08
de etienne87JR [Constanţa]
» VIZUALIZĂRI: 1311

Impreuna cu sotia ne-am gandit sa ne facem deja planurile pt concediul de vara si unde in alta parte daca nu la munte.

Satui de tot ce inseamna Valea Prahovei unde am fost anual, m-am gandit sa va cer parerea pt ceva nou, zone care merita vizitate, exemple de trasee ce am putea urma, recomandari pentru cazare.

Specific faptul ca imi doresc sa petrec acest concediul vazant cat mai multe zone din tara nedorind sa fim statici doar pe o statiune.

Tinand cont ca avem un baietel de 2ani jumate v-as ruga din experientele personale sa tineti cont si de acest lucru. Ne dorim un itinerariu de vis.

Va multumesc!


 • PERIOADA: August -- NOPŢI CAZARE: 5-6
 • BUGET: 3500 -- TRANSPORT: Auto
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 2,5

Răspunsuri la solicitare

NicuSE[Timisoara]30r[10.05.18 07:51]

Baile Herculane... Cam departe de Constanta dar merita vizitata zona asta cu toate ca foarte multi spun ca statiunea asta arata cam rau.

Eu am fost de multe ori aici in zona si pot spune ca ai ce face si peisajul e foarte frumos. Cazari sunt de toate categoriile de la pensiuni pina la 4 stele. Tot acolo in jur in zona centrala langa hotel Dacia gasiti cazare si la pensiuni sau alte hoteluri de toate categoriile.

In perioada aia statiunea e foarte aglomerata. Ce recomand eu - sa va cazati in statiune si sa o luati la pas spre zona 7 Izvoare si la fata locul va faceti traseele. Cea mai frumoasa zona de plimbare foarte aproape e aia de la iesire din statiune pana la Hotel Roman si mai departe spre 7 Izvoare.

Cazare de 4 stele gasiti la unul din cele trei hoteluri mari din zona centrala sunt hoteluri foarte mari.

Lasati povestile cu nu merita zona ca e in paragina, aveti ce face acolo si peisajul e de poveste.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2800 PMA (4 voturi)]

IsabelaFotacheJR[Bucureşti]2r[10.05.18 08:10]

Recomand Garda de Sus, Casa Danciu.

Cazare in conditii excelente, mancare fabuloasa si indestulatoare, peisaj de vis si multe locuri de vizitat.

Noi ne intoarcem pt al 2-lea an, dar mergem cu o familie care merge de 6 ani acolo

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (2 voturi)]

ElissaSR[Bacau]13r[10.05.18 08:15]

@etienne87: Pentru echilibru, locuind pe malul marii, sigur ca propunerile vor avea în prim plan muntele.

As recomanda zona Moldovei chiar dacă nu sunt stațiuni în adevăratul sens al cuvântului. Mă gândesc la zona Tg Neamț cu Cetatea Neamțului, Humulesti și Rezervația de zimbri. Deasemeni Mănăstirile Agapia, Varatec. Nu este de ocolit nici stațiunea Durau de la poalele Ceahlaului. Și nici Cheile Bicazului și Lacul Roșu.

Nici recomandarea cu Băile Herculane nu e de ocolit. Ai aproape Cascadă Bigar sau Valea Cernei. Idei vor fi destule, dar trebuie să alegi ceea ce îți convine mai mult, în funcție de lungimea traseului, starea drumului, ceea ce aștepți de la cazare.

În Moldova, drumurile sunt ok. La Herculane nu știu, mă pregătesc sa merg pe acolo în septembrie.

Oricum, indiferent ce alegi aștept impresii. Vacanta frumoasa și vreme buna sa aveți!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 3500 PMA (5 voturi)]

webmasterX[București][10.05.18 08:19]

@IsabelaFotache:

Recomand Garda de Sus, Casa Danciu.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


betucaJR[Fântânele (Hemeiuş) [BC]]2r[10.05.18 08:20]

buna ziua. Sint de acord cu dvs referitor la Valea Prahovei. Va recomand urmatoar

ele zone:

- Tara Hategului, Rausor, Riu de Mori, e o zona superba.

- Arieseni in Apuseni

- Rimetea (linga Turda) - vezi impresii

-Tusnad Bai, unde existe si centre de spa

- Praid (unde e si salina si stranduri, si Sovata a aproape.

Va doresc vacanta placuta

Betty

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (3 voturi)]

Safta RaduSE[Rosiorii de Vede]ConsAFA60r[10.05.18 08:36]

Bună ziua,

Pentru petrecerea unui concediu reuşit, vă recomand câteva variante:

1. Cazare în Ţara Făgăraşului, mai precis în Sâmbăta de Sus, la pensiunea Roua Munţilor, sau în apropiere, la pensiunea Stella din Drăguş. Zona este frumoasă, aveţi multe obiective pe care le puteţi vizita: Cetatea Făgăraşului, cu Muzeul Ţării Făgăraşului, herghelia de cai de la Sâmbăta de Jos, Mănăstirea Brâncoveanu, Aventurapark din Drăguş, Mănăstirea Cisterciană de la Cârţa, Muzeul, Badea Cârţan'' din Cârţişoara, Bâlea-Cascadă şi Bâlea-Lac.

2. Mărginimea Sibiului, unde vă recomand cazare în Gura Râului, la pensiunea Hanzu Maria Ileana sau pensiunea Andreea, în Sălişte, la pensiunea Domnescu, sau în Tălmăcel, la Casa Ştefania. Mărginimea Sibiului este renumită pentru tradiţiile sale şi pentru gastronomie. Puteţi vizita Sibiul, cu numeroasele sale obiective turistice, Muzeul de icoane pe sticlă de la Sibiel, barajul de la Gura Râului, staţiunea Păltiniş etc.

3. Ţara Moţilor, unde v-aş recomanda cazare la pensiunea Conacul Samfirei din Gârda de Sus. Şi aici aveţi posibilitatea de a vedea peşteri, cascade, mănăstiri şi multe altele, e o zonă mirifică.

4. O regiune pe care nu o consider mai prejos decât celelalte ar fi Oltenia, cu cazare în Baia de Fier, jud. Gorj, la pensiunea Tobo, sau pensiunea Eva. În zonă aveţi multe mănăstiri seculare, chei şi peşteri, dar şi celebra Transalpina, cu staţiunea Rânca, un traseu de o frumuseţe răpitoare, care nu trebuie ratat.

Concediu plăcut!

N.B.: Safta Radu este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația ROMÂNIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 9100 PMA (13 voturi)]

LucienSE[Miercurea Ciuc]104r[10.05.18 08:47]

Auzisem eu că s-ar face ceva turism și pe Valea Prahovei, iar spusele Dvs. îmi confirmă aceste zvonuri.

Lăsând gluma la o parte, după părerea mea, turismul autentic nu se face în marile hotuluri, ci în mijlocul naturii, în pensiunea tradițională. Dacă baierile pungii vă țin, iar copilul rezistă, puteți încerca un circuit prin țară, iar variantele sunt nelimitate.

Vă propun o variantă pe care o cunosc mai bine. Ați putea începe cu Moldova, cu zona Neamțului (telegondola și Curtea Domnească din Piatra Neamț, la Târgu Neamț de văzut Cetatea Neamțului, casa Ion Creangă, mănăstirile Agapia, Văratec, Neamț la pachet cu Zimbrăria, Secu, Sihăstria). Continuați în Bucovina (Cetatea de scaun a Sucevei, mănăstirea Putna cu chilia lui Daniil Sihastrul, mănăstirile pictate din Bucovina: Voroneț, Humor, Sucevița, Moldovița, Arbore), mocănița Huțulca, 3 muzee ale oului încondeiat la Moldovița, Vama și Ciocănești, în Câmpulung muzeul Lingurilor de lemn, muzeul Arta Lemnului, câteva muzee particulare etnografice, o urcare cu mașina până în vârful Rarăului la Pietrele Doamnei, treceți pasul Mestecăniș la Vatra Dornei, iar după ce vizitați stațiunea fie mergeți înainte în Transilvania, adică Bistrița-Năsăud prin Pasul Tihuța, fie, mai bine, spre Maramureș prin pasul Prislop, trecând prin Ciocănești, cel mai tare sat din țară).

Și în Maramureș sunt atât de multe de văzut, începând cu mocănița de la Vișeu, Mănăstirea Bârsana, la Sighetul Marmației Memorialul Victimelor Comunismului și Muzeul Satului, apoi Baia Mare cu Muzeul Florilor de Mină, Țara Oașului...

Vă întoarceți prin Cluj (cu o mulțime de obiective), Turda (superba salină, Cheile Turzii), eventual vizitați satul Rimetea = Torocko, ceva ca din povești, și continuați fie prin Alba Iulia (cetatea) - Sibiu (orașul vechi, muzeul Brukental), fie prin Sighișoara (cetatea locuită), cetatea Rupea, Brașov.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4900 PMA (7 voturi)]

ANILUSE[Bucureşti]61r[10.05.18 08:54]

@etienne87: Eu vă recomand zonele și pensiunile unde am fost și ținând cond de faptul că aveți un copilaș de 2,5 anișori.

Pensiunea Casa Elena din Voroneț - ideală pentru familii cu copii, iar zona este superbă.

În zona Gura Humorului aveți ce să faceți și să vedeți/vizitați. Mănăstirile din zonă și Parcul Ariniș ideal pentru voi. vezi impresii

Pensiunea Andreea din Baia de Fier la fel ideală pentru familii cu copii și multe obiective de văzut/vizitat. vezi impresii

Precizez că amândouă pensiunile nu au piscină dar în schimb au curte mare plină de verdeață cu locuri de joacă pentru copii.

Alegere inspirată vă doresc și te așteptăm cu impresii după vacanță.

Toate cele bune.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4900 PMA (8 voturi)]

AndrutuJR[București]2r[10.05.18 08:56]

Bună ziua.

Noi am fost cu 3 copii la Fundatica, tot județul Brașov, dar altceva. Peisaje de poveste, tresee simple și frumoase.

Am stat la pensiunea Meridian unde am și mâncat. Mâncare foarte bună și gătită acolo. Ne-a plăcut mult, motiv pentru care vom reveni în zona.

Puteți merge într-o zi cu mașina la Cheile Gradistei-Fundata, sus, pe platou, unde sunt și parculete pentru copii iar peisajul este mirific.

O alta varianta ar fi Păltiniș. La fel de frumos. Aproape de Sibiu.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

zlatnaAU[Râmnicu Vâlcea]179r[10.05.18 09:54]

@etienne87: Bună ziua,

Puteți încerca un tur al Romaniei, dacă nu vreși să vă opriți pe Valea Prahovei, puteți face prim oprire la Brașov, unde puteți vizita centrul vechi, cetatea Brașov, biserica Neagră. Apoi porniți spre Făgăraș și vizitați cetatea din localitate. După care urmează Sibiul, aici sunt multe obiective de vizitat: centru vechi, muzeul Brukental, muzeul Astra (muzeul satului), grădina Zoo. Dacă mai aveți timp mergeți și la Alba Iulia, unde neaparat trebuie vizitată cetatea Alba Carolina.

Din Alba Iulia v-aș recomnda să porniți spre Deva și să vizitați cetatea, apoi vă întoarceți puțin la Hunedoara pentru castelul Corvinilor. Din Hunedoara porniți spre Hațeg pentru rezervația de zimbri, iar dacă doriți puteți merge și până la mănăstirea Prislop (Arsenie Boca).

De la Hațeg mergeți spre caransebeș și vă opriți la Ulpia Traiana apoi vă opriți la Băile Herculane.

De la Herculane porniși spre Tg. Jiu iar de aici la Novaci de unde urcați spre Rânca și mai departe pe Transalpina pâna la Obârșia Lotrului de unde mergeți spre Voineasa iar de aici spre casă.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4900 PMA (7 voturi)]

webmasterX[București][10.05.18 10:20]

@Andrutu:

Am stat la pensiunea Meridian

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


Corina70SR[Ploieşti]3r[10.05.18 12:34]

Oameni buni, foarte bune recomandarile voastre, de retinut pentru cei interesati, dar tineti cont va rog ca initiatorul pleaca din Constanta si are un pitic de 2,5 ani "la bord". Este greu de crezut ca va rezista un copilas atat de mic la trasee rutiere atat de lungi sau vizitarea atator muzee/obiective turistice, in conditiile in care durata vacantei este de 5-6 nopti. Ar insemna ca cel putin jumatate din timp aceasta familie sa fie mai mult pe drumuri/in masina, decat odihnindu-se sau plimbandu-se in natura, in apropierea zonei in care vor fi cazati.

Etienne, copilasul vostru este obisnuit cu mersul cu masina, cu drumurile lungi? Daca da, e posibil sa reusesti sa-ti faci concediul asa cum iti doresti. Daca nu, ia in calcul si faptul ca micutul tau ar putea sa nu suporte prea bine statul in masina/calatoriile lungi, veti avea nevoie de pauze mai dese, pentru a-l hrani, pentru nevoile fiziologice, pentru a-l linisti daca are rau de masina sau incepe sa se agite/planga, cu sau fara motiv. Ce te faci, de exmeplu, daca ajungi la un muzeu/obiectiv turistic si taman atunci micutul tau isi face portia de somn din timpul zilei? Pentru orice eventualitate, daca iti faci rezervari pe cont propriu, alege variantele in care poti anula rezervarea fara penalizari pentru neprezentare, sau sa-ti poti recupera avansul platit.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4900 PMA (7 voturi)]

mariandanGD[Focşani]16r[10.05.18 13:19]

Buna

La munte cu un copil mic ma tem ca este cam greu.

Ce am vazut eu pe munti si recomand:

-Ochiul beiului si cascada Vaioaga

-Cascada Bigar

-Cascada vanturatoarea, Crucea alba

-Lacul Bucura

-Lacul Sf. Ana

-Cascada Valul miresei

-Lacul Colibita

Concediu placut

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

Baciu AlexJR[Bucureşti]1r[10.05.18 13:20]

Moeciu de Sus, pensiunea Arnica - de pus pe lista!


johnscorpionGD[Vrancea]3r[10.05.18 13:41]

Intrebarea e un pic cam generalista si este evident ca vei primi recomandari din toate zonele tarii pentru ca Romania in ansamblul ei e frumoasa si interesanta peste tot (mai putin Baraganul si Oltenia) insa la urma nu te vei putea decide la o zona anume pe baza recomandarilor diverse.

Eu am colindat toata tara si am gasit peste tot ceva interesant dar cred ca cel mai bine iti alegi un colt de tara si-ti stabilesti tu un traseu iar pe acela cauti tot ce se poate vizita.

Ai putea incepe de la Targu Neamt - Suceava - Gura Humorului - Vatra Dornei - Bistrita - Reghin - Gheorghieni - Piatra Neamt si aici vei vedea fff multe locuri si obiective de vis.

Vacanta placuta!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2800 PMA (4 voturi)]

FloriaPR[Bucuresti]ConsAFA49r[10.05.18 19:36]

Dacă doriţi o vacanţă în zona Braşovului-ţinând cont de faptul că nu este foarte departe de Constanţa-vă recomand două hoteluri de trei stele, cu condiţii excelente de cazare: Radsor din Râşnov şi Mistral din Moieciu de Sus. În zonă sunt suficient de multe obiective turistice: Cetatea Râşnov, parcul tematic Dino Parc, Castelul Bran, Cheile Grădiştei, peştera Dâmbovicioarei, Braşovul cu frumosul său centru istoric, Rezervaţia de urşi de la Zărneşti, Cetatea Făgăraş, mânastirea Sâmbăta de Sus, bisericile fortificate săseşti din zona Braşovului, Culoarul Rucăr-Bran, Câmpulung Muscel şi lista poate continua...

Am fost cazaţi la hotelul Radsor din Râşnov anul trecut în luna februarie. vezi impresii

Este un hotel nou, cochet, cu mic dejun de calitate şi o cofetărie excelentă la parter. Este situat chiar în centrul Râşnovului, la mică distanţă de liftul care urcă la Cetatea Râşnov. Nu are grădină dar Râşnovul are un parc frumos, Promenada, cu loc de joacă pentru copii şi un restaurant care ne-a plăcut, La Promenada.

La Mistral Resort din Moieciu de Sus am petrecut vacanţa de Paşte în acest an. vezi impresii

Este amplasat într-un cadru natural de excepţie, la peste 1100 m altitudine, la intrarea în Rezervaţia Naturală Bucegi. Am fost plăcut impresionaţi, oferă condiţii de cazare şi masă mult peste cele trei stele iar personalul este foarte amabil. Mistral Moieciu este, din punctul meu de vedere, locul ideal pentru o familie cu copil mic: peisaj de vis,aer curat, linişte, mâncare proaspătă şi gustoasă!

Vacanţă frumoasă alături de cel mic vă doresc!

N.B.: Floria este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația ROMÂNIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 5600 PMA (8 voturi)]

foxisoftJR[bucuresti]1r[10.05.18 21:57]

Recomand, cu caldura si sinceritate, un loc minunat, cu persoane minunate: COMPLEX CABANA CIUCAS din localitatea Cheia, jud. Prahova. Doamna Maria, proprietarul cabanei, este un om deosebit.

Curatenia si mancarea sa nu mai vorbim, zona superba etc. etc. vezi impresii

Rezumat: SUPER

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (3 voturi)]

nelu aradJR[Arad]1r[10.05.18 22:51]

Recomand zona Muntilor Apuseni

O alternanta spectaculoasa de zone aparent linistite, cu zone carstice explozive.

Pentru realizarea unei pareri reale ofer cateva linkuri culese din zona youtube:

Traseu in Apuseni: Cabana Padis - Canton Glavoi - Cetatile Ponorului - Poiana Ponor - Cabana Padis - youtube

Circuitul Galbenei - Muntii Apuseni — youtube

Traseul Casa de Piatra - Muntii Apuseni — youtube

Acestea sunt doar cateva trasee, la fata locului veti gasi mult mai multe

Va asigur ca veti ramane cu amintiri de neuitat

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2450 PMA (4 voturi)]

Dan&EmaAU[Bucuresti]333r[11.05.18 09:42]

@etienne87:

Draga etienne87!

Dupa cum vezi raspunsurile variate la acest CMR curg si cred ca dupa parcurgerea lor iti va fi greu sa alegi.

Eu consider ca este musai sa detaliezi putin solicitarea ta. Vrei sa faci un circuit si sa scimbi baza de cazare in fiecare zi? Vrei sa ai doua abze de vazare a cate 4 zile si sa te invarti in jurul lor? Sau poate una singura? Vrei sa urci pe munte pe jos (evident pe trasee unde poti merge cu copilul)? Vrei cu telescaunul, telefericul ca totusi sa ajungi la inaltime cu efort mic? Vrei cu multe stele, cu putine? Vreti sa va autogospodariti? Vreti sa aveti mesele asigurate?

Iata cateva optiuni si din partea mea despre care va recomand sa cititi inainte articolele care sunt lamuritoare daca locatiile sunt pe gusturile Dvs:

Secret Garden Dabesti (MM) - vezi vezi impresii vezi impresii

Casa Irlandeza Sanmartin (BH) - vezi cazare vezi impresii si distractie vezi impresii

Pensiunea Ana Marga (CS) - vezi vezi impresii

As mai putea adauga multe, dar devine raspunsul plictisitor. Macar generic enumar: zona Baia de Fier, zona Sambata, Marginimea Sibiului, zona Neamt, Zona Suceava. Si despre toate acestea ca si altele veti gasi impresii postate de mine.

Succes in alegeri, si poate totusi detaliezi! Numai de bine!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4900 PMA (7 voturi)]

dranalGD[Sibiu]12r[15.05.18 12:09]

Zona muntilor Trascau si Apuseni e potrivita pt situatia dvs (copil mic, trasee scurte). De asemenea Ponoare (Mehedinti).

Eu v-as recomanda Ponoare (podul lui dumnezeu, lacul zaton, lapiezurile, toate cu trasee scurte sau "la sosea"), cu pensiunea Maria Elena - am fost foarte incantati.

In Trascau de asemenea sunt trasee usoare, potrivite si pt copii (cetatea coltesti, cheile valisoarei, cheile runcului, satul rimetea, cheile turzii si turenilor relativ aproape, cascada ciucas); noi ne-am cazat in cheile valisoarei la pensiunea Templul cavalerilor, dar sunt multe pensiuni in zona.

In apuseni zona Arieseni (varful curcubata, cascada patrahaitesti, pestera scarisoara, pestera poarta lui ionele, groapa ruginoasa).

Locatiile indicate sunt pretabile la ceea ce va doriti: un punct de cazare, cu excursii scurte in zona. Puteti lega 2 destinatii. trascaul e aproape de cheile rametului, puteti ajunge si acolo. in apuseni puteti opri si la rosia montana. Din ponoare puteti urca catre petrosani, unde sunt cheile banitei, pestera bolii, tot cu acces facil.

Sau hunedoara (rezervatia de zimbri, lacul cincis, satul alun cu drumul si biserica de marmura, castelul corvinilor)

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

mirelutzGD[Bucureşti]6r[18.05.18 18:49]

Va propun muntii Apuseni, in mijlocul unui tablou natural extraordinar de frumos. Noi am fost vara trecuta o saptamana, tot in august, la Boga, la pensiunea Apuseni, 2 adulti si un copil. Preturile in ceea ce priveste cazarea si masa sunt rezonabile; conditii de cazare foarte bune, mancarea de calitate. De acolo am vizitat o multime de pesteri la care se poate ajunge cu masina usor (Pestera ursilor, Meziad, pestera cu cristale s. a.) Am facut si plimbari in aer liber, in zona, intr-un cadru natural mirific. O oaza de liniste in mijlocul naturii.

Cea de a doua propunere este localiatatea Malaia din jud. Valcea (in apropiere de Voineasa), alta zona in care va puteti bucura de linistea si frumusetile naturii. Va recomand cazare la pensiunea Alpina; au si loc de joaca pentru copii. Puteti vizita frumoasele manastiri din zona, plimbare pana la Obarsia Lotrului, pe transAlpina, pana la salina Ocnele Mari (foarte frumos amenajata).

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

 • [21] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 20.01.19 -- 07:31:17 (acest segment de cache se va actualiza în 20.01 15:31:17)

  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns]
  • SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre
  [+] GRUP discuții AFA pe FB — neoficial, "al mariei55"
 • AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 6313 / 03.02.2012 | Polița de asigurare seria I nr 26982 valabilă până în 31.01.2019, emitent: Omniasig Vienna Insurance Group SA București

 • [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată în 0.739533901215 sec