Solicitare CMR / UNGARIA

Cazare in Budapesta centru sau nu?

Trimisă în 13.04.18 00:42
autor paulalexandruGD [Cluj Napoca]
» VIZUALIZĂRI: 22264

Buna, incerc sa sintetizez. E prima data cand ies cu masina din tara, pe langa faptul ca ma tem sa nu ma lase pe acolo mai am inca o suta de mii de intrebari. Vreau sa merg cu sotia in concediu luna viitoare 4 zile, 3 nopti.

Din ce am vazut in centru Pestei pare mai atractiv, adica pe acolo ne-am dori sa ne plimbam in acela 4 zile si ma intrebam daca ar fi bine sa ne cazam acolo ca atunci cand iesim din hotel sa fim direct in "paine" cum s-ar zice sau sa luam undeva mai spre margine ca e mai ieftin.

As da un ban in plus pt centru daca ziceti ca se merita dar vesnica mea problema, ce fac cu masina? Am inteles ca se plateste pe ora, deci eu daca stau 4 zile acolo cred ca ma rup de bani aia. Cum se procedeaza? Gasesc loc, exista o varianta ieftina? Unde se plateste parcarea?

Multe hoteluri zic ca au parcare dar cand ma uit pe google maps nu vad nimic in jurul lor, cu toate astea zic ca te taxeaza intre 15-25 euro pe zi, cine hotelurile? sau politia? sau cine te taxeaza? Cum ma taxeaza aia de la hotel pentru locurile de pe strada?

Nu ma pot decide ce varianta sa aleg, exista hoteluri care ofera parcare gratuita in zona centrala?

Ce ponturi imi mai puteti da, am inteles ca e ceva budapest card, dar pare ca costa vreo 88 euro pe 2 persoane 4 zile parca, merita? Ce imi recomandati?

Cu ce circul acolo cu masina proprie sau cu alte mijloace? Chiar ma simt pierdut, prea multe intrebari si prea putine raspunsuri.

Hotelul/apartametul sau ce o fi vreau sa stam doar eu cu sotia, sa avem un pat dublu, o baie, nu e necesara bucatarie, livingul acela cu patul si baia ca la majoritatea hotelurilor din ro. Daca are si bucatarie, balcon nu ma supar dar nu e necesar. As vrea sa arate putin modern, sa nu fie ca si casa de la bunicii mei sau cu mobila de acum 50 de ani pentru ca daca tot merg acolo as vrea catusi de putin sa simt ca n-am facut downgrade la cazare.

Apropo de parcare, exista hoteluri cu parcare gratis? Am auzit ca unele au parcare subterana dar care? Imi puteti recomanda ceva va rog? Vreau sa rezerv cat mai repede sa nu raman pe langa.

Unele hoteluri nu cer bani avans, sunt sigure acelea? Zic sa platesti acolo, dar ai voie sa renunti doar cu un numar de zile inainte, si aici e un dubiu, cum adica sa te conditioneze sa renunti cu un anumit nr de zile inainte daca nu ai platit nici un ban. Daca refuzi in ultima zi ce iti poate face? Nu inteleg care e principiul, ma puteti lamuri?

Cred ca mai am inca o suta de mii de intrebari dar nu va mai stresez, sper sa gasesc cateva raspunsuri macar.

Ms


  • PERIOADA: mai -- NOPŢI CAZARE: 3
  • BUGET: Max 1500 lei -- TRANSPORT: auto
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 0 -- VÂRSTA: 0

Răspunsuri — pag 8 / 5

  • Niciun răspuns, încă.
  • AFIȘATE rsp [211-141] — din total 141 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.02927303314209 sec
    ecranul dvs: 1 x 1