;
Solicitare CMR / TURCIA - MED.» ANTALYAîncărcată de pe telefon!

Delphin sau Stone

Trimisă în 04.04.18 19:03
de AanaixCH [Craiova]
» VIZUALIZĂRI: 1968

Suntem o familie cu un copil de 8ani, de patru ani ne petrecem vacanța în Antalya. In ultimii doi ani am fost la Royal Alhambra și Royal seginius, anul acesta vroiam să încerc un hotel din lanțul Delphin dar în bugetul de care dispunem se încadrează doar Delphin Palace de luxe și Diva din Lara (nu vreau Alanya).

Dilema mea este să aleg Delphin sau să rămân la un hotel din grupul Stone mai exact Royal Dragon.

Din ceea ce am citit sunt asemănătoare, știu că Delphin Palace este un hotel mai vechi și nu am găsit păreri recente despre el.

Vă mulțumesc


 • PERIOADA: August -- NOPŢI CAZARE: 7
 • BUGET: 2000-2200 -- TRANSPORT: Avion
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 8

Răspunsuri la solicitare

nicole33AU[București]ConsAFA41r[04.04.18 19:20]

@Aanaix:

Dilema mea este să aleg Delphin sau să rămân la un hotel din grupul Stone mai exact Royal Dragon.

Dacă tot vrei să alegi un alt hotel din lanţul Stone, de ce nu ai alege Royal Holiday Palace din Lara sau Royal Taj Mahal din Side? Taj Mahal este situat chiar lângă Royal Dragon, având şi unele facilităţi comune, dar măcar este mult mai nou şi are camerele mai spaţioase.

Anul trecut am fost şi la Royal Seginus la scurt timp de la deschidere, dar şi la Delphin Palace. Cazarea la Seginus a fost excepţională, dar la servicii mai şchiopătau, însă mâncarea de la Delphin Palace a fost superioară din toate punctele de vedere celei de la Royal.

Camerele de la Delphin Palace sunt mai mici ca la Dragon, cu mobilier vechi, dar foarte bine întreţinut şi foarte curate. În plus, transferul până în Lara durează mult mai puţin decât până în Side.

Dragonul are avantajul unei plaje mai bune şi cu intrare în mare mai lină decât cea din Lara.

Ambele ar necesita renovare.

După experienţe anterioare la trei hoteluri Stone şi patru hoteluri Delphin, strict dintre Palace şi Dragon eu aş alege Palace. Părerea mea.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4900 PMA (7 voturi)]

AanaixCH[Craiova][04.04.18 20:11]

@nicole33: Mulțumesc. Aș alege Royal Dragon în defavoarea Taj Mahalu-lui pentru vegetația bogată datorată vechimii sale. Lipsa vegetației am simtit-o anul trecut la Seginius, chiar și la Alhambra.

In ceea ce privește Royal Holiday Palace l-am exclus pentru că anul trecut "l-am văzut " tot sejurul din balconul de la Seginius și îmi place să văd locuri noi, îmi pare prea recentă o întâlnire directă cu el.

Dorința de a încerca ceva nou mă împinge să aleg Delphin Palace și să las confortul oferit de camerele Royalului. Camera de la Seginius a fost deosebită, partea de restaurant (mâncarea) nu prea.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

webmaster45[Bucureşti][04.04.18 20:16]

@Aanaix:

Suntem o familie cu un copil de 8ani, de patru ani ne petrecem vacanța în Antalya. In ultimii doi ani am fost la Royal Alhambra și Royal seginius,

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


anca77JR[bucuresti]1r[04.04.18 23:49]

@Aanaix:

Buna,

Recomand Royal Dragon plaja nota 10, intrare lina in apa, bar pe plaja, aqua park. vezi impresii

Anul asta tot la Stone, incerc Royal Alahambra.

Despre Delphin Botanik pot spune ca am fost anul trecut si nu mi-a placut mai ales plaja care era cu pietre.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

stefanbuzatuSV[bucuresti]6r[05.04.18 04:11]

buna,

Eu ce pot sa-ti spun este doar ca Delphin Diva este proaspat renovat (in Aprilie-max Mai termina renovarea) si ca eu am obtinut preturi mai bune la Diva decat la Palace, pt un sejur cu masina in Aug (din data de 6).

La Palace nu stiu daca au rezolvat problema cu piscina copiilor (apa rece ca gheata).

Sincer, dintre Diva si Palace as fi ales DelphinBe Grand Resort dar preturile sunt exagerate anul acesta.

De hotelurile Stone nu pot sa-ti spun ceva pt ca nu am stat in nici unul din ele pana acum.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 350 PMA (1 voturi)]

webmasterX[București][05.04.18 07:22]

@anca77:

Despre Delphin Botanik pot spune ca am fost anul trecut

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


travelpointGD[Craiova]12r[05.04.18 16:52]

buna ziua. in primul rand remarc faptul ca sunteti in postura fericita de a alege intre doua hoteluri foarte bune, asa ca indiferent ce veti alege va fi bine.

pe de alta parte, exista ceva diferente intre cele doua lanturi hoteliere, diferente ce pot inclina balanta intr-o parte sau alta.

concret, dragon vs delphin palace.

delphinul are servicii de top, la capitolul mancare au un usor plus fata de dragon insa au un minus la curatenie si minus la luna si aquapark.

sa ma explic: la delphin am nimerit o camera ce avea mucegai in zona aerului conditionat, aquaparkul era total nesupravegheat (eu si sotia am facut pe coordonatorii), aspect inacceptabil pt un hotel cu pretentii, gradinile erau in paragina (efectiv boscheti). poate am avut noi ghinionul sa nimerim tocmai camera cea mai neprietenoasa si perioada nepotrivita (iulie 2016). poate lucrurile s-au mai indreptat intre timp, nu stiu.

in schimb, dragonul are plaja superioara delphinului, are avantajul plimbarii pe o faleza plina de verdeata pana in zona resortului Kamelya; desi camerele sunt la fel de vechi ca la delphin palace, totusi mi s-au parut mai bine intretinute, baia un pic mai mare; verdeata superba si foarte ingrijita (am avut cea mai frumoasa sedinta foto anul trecut la dragon), luna parkul este mai mare si mult mai bine supravegheat si coordonat decat cel de la delphin, cat despre aqua park este absolut net superioar la toate capitolele. as zica ca nu suporta comparatie. dragonul este superior atat la calitatea si numarul de tobogane cat si la SIGURANTA (care lipsea cu desavarsire la delphin) si coordonarea copiilor de catre responsabilii pt aceasta.

daca as merge in antalya doar cu sotia, poate as alege delphinul, dar daca intra in calcul si un copil de 8 ani nici nu as clipi sa aleg dragonul (sau taj mahal). pt un copil este esential locul de la luna si aqua park, iar acestea sunt the best la dragon (si taj mahal).

pe scurt daca ar fi sa aleg intre dragon si delphin ar insemna sa aleg intre stralucitor si dezamagitor. iar raspunsul este evident.

cate ceva despre taj mahal.

noi am fost la ambele. ele sunt apropiate, aveti acces la ambele hoteluri mai putin la restaurantele principale. taj mahalul este mai nou, luxos, super, dar fara verdeata. totul din marmura. aqua si luna sunt aceleasi pt ambele hoteluri.

dragonul are in schimb mai multa verdeata, restaurantul mi s-a parut un pic superior celui de la taj mahal, camera este veche dar inca in conditii foarte bune.

desi taj mahalul este mai luxos, eu as merge tot la dragon, nu stiu de ce dar ne-am simtit mai bine la dragon decat la taj mahal.

Side vs Lara. este adevarat ca side este mai departe decat lara (delphinului) dar este un amanunt atat de nesemnificativ pe langa plusurile ce le ofera dragonul incat nici nu ar intra in discutie.

dragon vs holiday palace - nu stiu ca sa zic, nu am fost la holiday, sper sa o facem in viitorul apropiat.

asadar, daca vorbim de o familie cu copii, stone-ul este net superior delphinului.

vacanta frumoasa!

PS. Aveti dreptate, avand in vedere faptul ca aveti copil de 8 ani, iese din discutie delphinul din alanya.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (2 voturi)]

tm67bruPA[Timişoara]ConsAFA2r[05.04.18 19:04]

La Dragon (și în general la aproape toate htelurile Stone) nu-mi place spațiul mic, înghesuit. Șerzlong lângă șezlong, aproape lipite, toate... parcă eram la Mamaia

N.B.: tm67bru este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA

homeag_mihaelaSV[radauti]2r[05.04.18 21:03]

Buna!

Delphin Palace e tentant, arata bine, are de toate, dar nu m-a incantat plaja si intrarea in apa marii, nu se compara cu Royal Alhambra sau Taj Mahal.

Bine, daca “seful” este copilul, care garantat doreste piscina, Delphin Palace este rege, apa din piscinele lor nu are continutul acela puternic de clor, cred ca folosesc alte substante pntru dezinfectat. vezi impresii

Intrarea in apa marii este abrupta, nu mi-a placut deloc, mai ales ca nu stiu sa inot, la Alhambra, in schimb, nu doream sa mai plec din mare, atat de frumos si bine era.

Mancarea era dezmat la Delphin, dar nu ma plang deloc nici de Alhambra, la Taj Mahal, 😏nu m-as mai duce, nu e... hai sa spun asa, atragator, ma refer la modul general, nici cine stie ce mancare, nici cine stie ce personal amabil, bine, nu tot personalul!, plaja si intrarea lina in apa fac toti banii, in rest, hotel de stat o saptamana si de mers la anul la altul😀

Desi toti spunem ca nu ne place sa mergem de doua ori in acelasi hotel, Alhambra are plaja si intrarea in apa marii care m-ar face sa ma duc de o mie de ori, dar intre timp am mai descoperit si Costa del Sol😇.

In concluzie, daca vreti mare, Side are ce vreti, daca e piscina, Delphin va asteapta.

Singurul hotel la care nu va sfatiuesc sa mergeti in Side este Life Tui Magic Jacaranda, nu pentru ca nu este frumos, ci pentru ca atunci cand vrei sa mergi la mare trebuie sa cobori niste trepte abrupte, iar cand trebuie sa te intorci la hotel, treptele alea trebuie URCATE☹️ si e al naibii de obositor, chiar daca nu am decat 80 kg, mai ales ca mergi la mare si dimineata, si dupa pranz, si spre seara...

Concediu placut va doresc, oricare va fi alegerea voastra!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

webmasterX[București][05.04.18 21:56]

@homeag_mihaela:

dar nu ma plang deloc nici de Alhambra, la Taj Mahal, 😏nu m-as mai duce

Singurul hotel la care nu va sfatiuesc sa mergeti in Side este Life Tui Magic Jacaranda, nu pentru ca nu este frumos, ci pentru ca atunci cand vrei sa mergi la mare trebuie sa cobori niste trepte abrupte

dar intre timp am mai descoperit si Costa del Sol

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


angy33JR[fetesti]2r[06.04.18 15:16]

Am fost acum 2 ani la Delphin Palace, nu mi-a placut facand comparatie cu Alhambra (am fost si la Alhambra acum 4 ani)

... Alhambra este de 10 ori mai sus incepand de la mancare, echipa de distractie... absolut totul. Alege un hotel tot de la Stone, nu ai sa regreti.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

IstrateJR[Roman]2r[08.04.18 12:33]

Referitor la intrebarea dvs.

Am avut ocazia si am petrecut cate un sejur in ambele resorturi.

- Despre distanta aeroport-hotel. este foarte aproape ca distanta si timp Lara 15 min, Side 45 min.

- Despre pozitionare sunt aproape de plaja

- Plaja este cu nisip fin la ambele, intrarea in mare lina.

- Conditii de cazare excelente, noi am avut apartament la Palace.

- Masa excelenta, all inclusive, un plus pentru Palace.

- Echipa de animatie foarte buna la Palace, Royalul mai slabuta.

- Parculet de distractie seara gratuit la ambele.

- Toboganele mai interesante si mai multe la Royal.

Sincer eu as recomanda lantul Delfin si zona Lara.

Sper ca v-am fost de ajutor. Vacanta frumoasa.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

AanaixCH[Craiova][10.04.18 21:48]

@anca77: Mulțumesc.


AanaixCH[Craiova][10.04.18 22:27]

@travelpoint: Mulțumesc. Ați intuit foarte bine gândurile și nehotărârile mele. Această vacanță este în special dedicată fetiței noastre. Alegerea lanțului Stone din anii trecuți a fost făcută cu gândul la Aqua parc și Luna park. Anul acesta vroiam să mă gândesc puțin și la noi, părinții, și să încerc Delphinul, dar acel Delphin care să mulțumească ambele tabere nu se încadrează în bugetul nostru, și m-am oprit la Delphin Palace.

Din recomandările dumneavoastră îmi dau seama că temerea mea de a dezamăgi copilul in favoarea " moftului gastronomic" personal se adeverește. Sunt tentată să aleg și acest an hotelul din lanțul Stone cu gândul la altă vacanță, cu altă destinație, mai aproape de sufletul meu.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

AanaixCH[Craiova][10.04.18 22:33]

@tm67bru: Mulțumesc pentru răspuns. Nu este un impediment pentru noi poziționarea șezlongurilor, le-am folosit foarte puțin, preferăm să stăm în apă sau pe nisipul de la malul marii.


AanaixCH[Craiova][10.04.18 23:17]

@stefanbuzatu: Mulțumesc.


benescu75GD[Bucuresti][11.04.18 16:42]

Anul trecut, dupa ce aveam in plan Grecia, am ajuns in Turcia...

Bilet la Royal Taj Mahal. Ajunsi acolo ni s-a sugerat sa ne mutam la Royal Dragon (noi fiind 2 adulti si 2 copii in camera dubla superior) ocazie cu care ne upgradeaza la maissonete.

Ok, mi s-a parut putin ciudat, am deliberat putin cu familie si ne-am decis sa acceptam. Scuzati preambulul.

Deci Dragonul este mai intunecat, evident mai vechi (nu in sensul rau) iar in corpul in care am avut noi cazarea nu exista aer conitionat pe holuri??? (foarte ciudat).

In rest mult peste Taj Mahal incepand de la piscina si terminand cu mancarea si salile de mese.

Taj-ul este f frumos vazut din afara si pentru vizitat, camerele nu stiu cum sunt, dar am avut, intamplator, o cunostinta cazata in aceelasi timp acolo si nu era f impresionat, adica era ok si atat, (la fel ca la Dragon).

Aqua parcul super, Luna parcul f ok pentru copii pana in 12-14 ani maxim.

Sezlongurile la piscina trebuie "rezervate " daca vreti o anumita pozitie, la mare sunt super suficiente.

Am o cunostinta care dupa 3 ani la Dragon a fost la Palace si a fost dezamagita fata de Dragon.

Bineinteles fiecare are numite standarde si asteptari.

Delphinul din ce stiu de la prieteni ar fi mai bune dar pentru familii fara copii, eu nu am fost, am 2 copii .

Ideea este ca eu recomand Dragonul fara rezerve ba chiar si Taj-ul pentru toata experienta pe care o poti avea aici .

Pfff cat am scris, mai bine faceam un review .

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

webmasterX[București][11.04.18 20:00]

@benescu75: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


travelpointGD[Craiova]12r[12.04.18 19:01]

@Aanaix: sunt bucuros ca v-am putut fi de folos. am facut un mic experiment. am intrebat copilul meu daca ar fi sa mergem vara asta la delphin sau dragon, ce ar alege? (nu vom ajunge anul acesta, dar a fost doar o intrebare). fara nici o ezitare a raspuns dragon. (desi la delphin a fost de doua ori). chiar si eu m-am simtit mai bine la dragon.

repet, aquaparkul draon&taj este mult mult superior delphinului. iar in ce priveste siguranta la cele doua resorturi nici nu suporta comparatie.

in plus, alegand taj mahal (camerele sunt superioare dragonului) sau dragon, veti avea acces la ambele resorturi ceea ce este ceva indedit si benefic. de exemplu, daca intr-o seara nu va place un spectacol la unul dintre resorturi puteti merge la spectacolul celuilalt resort. chiar si acest aspect este un plus important.

daca va hotarati sa mergeti la taj sau dragon puteti sa imi telefonati sau sa imi trimiteti un mail pt a va impartasi cateva tips-uri folositoare, sper.

vacanta placuta.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

AanaixCH[Craiova][14.04.18 19:07]

@travelpoint:

Vă mulțumesc, nu am hotărât încă hotelul, personal înclin spre Royal.

Anul acesta o să mergem cu încă două familii (copii de 4,7, 8,13 ani) care au propus Granada luxury Belek.

Știu despre distanța până la mare, vegetația/umbra puțină, foarte mare resortul, probabil și distanțele mari între diversele puncte de interes, sunt câteva dezavantaje pe care l-am văzut până acum, dar nu exclud o vacanță în acest resort in configurația de anul acesta.

O să vă conctactez pentru informații imediat ce vom hotărî hotelul.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

doaceaSV[Targu Mures][15.04.18 12:13]

Buna,

Am rezervat si noi la TT Pegasus WORLD, Side, 2 familii si un bebe de 10 luni, cu plecare din 29 mai, 1000 euro/fam, cu charter din CJ. Ce parere aveti de situatia din Siria? Locul unde au cazut rachetele e la 1000 de km de Side.

Ma simt tentata sa renunt, desi vom fi penalizati...

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[15.04.18 14:52]

@Aanaix:

nu am hotărât încă hotelul, personal înclin spre Royal.

Alegerea îţi aparţine, însă nu vei şti niciodată dacă nu cumva un hotel Delphin ar fi fost mai potrivit pentru familia ta .

Anul acesta o să mergem cu încă două familii (copii de 4,7, 8,13 ani) care au propus Granada luxury Belek.

Am văzut acest hotel încă dinainte cu un an de a fi inaugurat. L-am revăzut apoi anul trecut.

Este foarte departe de plajă şi de mare, este foarte nou şi foarte mare, nu are nici vegetaţie şi nici împrejurimile nu sunt prea atractive. Eu nu aş renunţa la o vedere la mare pentru vederea spre casele localnicilor .

Nici plaja aferentă hotelului Granada nu se compară cu plaja Royal-urilor din Side şi Lara sau cu plaja Delphin-ilor din Lara, fiind ok, dar mai slabă şi cu intrare în mare mai abruptă.

Are un aquapark nou şi foarte drăguţ, dar este important să ştii şi faptul că Luna Park-ul este contra cost, ceea ce pentru familiile cu copii implică nişte costuri suplimentare deloc de neglijat. În afara hotelurilor Delphin şi Royal foarte puţine hoteluri din Antalya au Luna Park gratuit.

Ambele hoteluri Granada, şi cel din Belek, dar şi cel din Okurcalar, mi se par mult mai potrivite pentru cupluri fără copii decât pentru familii cu copii mici.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2800 PMA (4 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[15.04.18 15:18]

@doacea:

Ce parere aveti de situatia din Siria? Locul unde au cazut rachetele e la 1000 de km de Side.

Ce părere să am? Aceeaşi pe care am avut-o şi în urmă cu doi ani, când am ales două sejururi de câte două săptămâni în Turcia unde m-am simţit, ca de fiecare dată, EXCELENT, în timp ce alţii s-au speriat şi de umbra lor şi au rezervat sejururi mai scumpe în Grecia, de exemplu, primind servicii cel mult la jumătate faţă de ce ar fi primit în resorturile turceşti .

Probabil că nu realizezi ce înseamnă o mie de kilometri. Ar fi cam distanţa de la Bucureşti la Viena. Crezi că dacă la Viena ar exista un incident neplăcut acest lucru m-ar putea afecta în vreun fel pe mine care stau în Bucureşti? Categoric, NU.

Rachetele respective au avut o ţintă foarte precisă.

Ma simt tentata sa renunt, desi vom fi penalizati...

Şi eu am rezervat un sejur în Turcia în perioada mai-iunie şi la un preţ muuult mai mare, dar nu am nicio intenţie să renunţ şi niciun motiv să fac acest lucru.

Diferenţa dintre noi este că tu eşti speriată, în timp ce eu sunt nerăbdătoare să revăd Turcia.

Ia decizia pe care simţi că trebuie să o iei. Decât un concediu petrecut în stres, mai bine alegi altceva. Concediul este pentru relaxare, pentru emoţii pozitive.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2800 PMA (4 voturi)]

doaceaSV[Targu Mures][15.04.18 17:32]

Mersi Nicole, m-ai mai incurajat!

Nu am mai fost in Turcia niciodata, iar prietenii cu care mergem au fost de la inceput reticenti in ceea ce priveste aceasta destinatie, eu fiind cea care a insistat. Mi-am dorit o schimbare dupa foarte multe insule grecesti si spaniole!

Sa speram ca totul va fi in regula, iar dnii Trump si Putin nu se vor "incorda" f tare.

Concediu placut!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

AanaixCH[Craiova][15.04.18 19:40]

@nicole33: Sugestiile tale sunt conforme cu dorințele mele personale. Este primul an când mergem însoțiți și compromisurile iși fac loc și ele în bagajul nostru. ; -). Poți să îmi spui cumva ce înseamnă costurile pentru Luna park?

Trebuie să ajung și la un Delphin, dacă nu anul acesta poate următorii, alocând și un buget mai bun.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

IstrateJR[Roman]2r[15.04.18 20:00]

Referitor la intrebarea dvs.

Costurile ptr. luna park sunt incluse in tariful platit la inceput.

La oricare hotel (Delphin Palace sau Royal Dragon) este orar bine determinat, seara de la 20 la 22. Aici iti trebuie putina rabdare, stai civilizat la rand (erau cateva nationalitaticare nu prea respectau).

Imi aduc aminte doar la hotel Sielench Beach din Side ca nu aveai incluse decat 3 ture, restul se platea.

La oricare din aceste locatii veti gasi dferite locuri ptr. distratractie unde copiii si nu numai ei vor fi deplin multumiti.

Va urez o vacanta frumoasa.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

AanaixCH[Craiova][15.04.18 20:08]

@Istrate: Vă mulțumesc, știam despre gratuitatea oferită de hotelurile Royal și Delphin pentru Luna park, întrebarea mea era pentru hotelul Granada luxury Belek unde nu este inclus și nu am găsit informații despre preț.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[15.04.18 20:10]

@Aanaix:

Poți să îmi spui cumva ce înseamnă costurile pentru Luna park?

Nu am văzut Fun Fair-ul de la Granada, nu era încă terminat integral şi deschis, dar acum este, şi nu am idee nici cât de repede poţi scoate un copil din parcul de distracţii.

La alte hoteluri cu Luna Park pe bani, nu exista nicio atracţie care să coste mai puţin de 1 euro/tură, iar părinţii cu greu îşi desprindeau copiii de acolo.

@Istrate:

Costurile ptr. luna park sunt incluse in tariful platit la inceput.

Întrebarea referitoare la costuri NU se referea la niciun hotel Delphin sau Royal, unde Luna Parkul este complet GRATUIT, ci la Granada Luxury Belek.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (2 voturi)]

 • [28] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 22.03.19 -- 09:17:29 (acest segment de cache se va actualiza în 22.03 17:17:29)

  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns]
  • SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre
  [+] GRUP discuții AFA pe FB — neoficial, "al mariei55"
 • AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 • [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată în 0.303723096848 sec