;
Solicitare CMR / TURCIA - LIT. M.EGEEîncărcată de pe telefon!

Hotel cu facilitati pentru copii in Kusadasi

Trimisă în 09.03.18 10:39
de Licurici10GD [Bucureşti]
» VIZUALIZĂRI: 1231

Buna ziua,

Dupa experienta placuta din Antalya, anul acesta, in luna iunie, vrem sa mergem in Kusadasi cu avionul sau cu masina proprie, daca nu gasim ceva ok pentru prima varianta.

Va rog sa ma ajutati cu recomandari de hoteluri situate pe plaja cu nisip, intrare lina in apa, sa aiba facilitati si mancare pentru copii, ceva vegetatie si entertaiment (daca se poate 😊).

Multumesc.


 • PERIOADA: Iunie -- NOPŢI CAZARE: 7-9
 • BUGET: 1200 - 1600 euro -- TRANSPORT: Masina proprie/Avion
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 2.8

Răspunsuri la solicitare

tm67bruPA[Timişoara]ConsAFA2r[09.03.18 18:38]

În Kusadași, după Antalya?? Și mai ales după Gural Premier???

NO WAY.

Ar trebui să fiți EXTREM de echilibrați ca NU să reveniți nemulțumiti de acolo (să reușiți vă „acordați” BINE așteptările cu raportul preț/calitate etc)

1% din oameni reușesc.

În multiplii ani de experiență, cred că aș putea număra pe degetele unei mâini oameni, cunoscuți de mine care să poată fi incluși în acel ”1%”

Eu, clar, nu m-aș încadra acolo (în acel 1%)

N.B.: tm67bru este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 5600 PMA (8 voturi)]

Licurici10GD[Bucureşti]4r[09.03.18 18:55]

@tm67bru: Stiu ca nu am cum sa gasesc aceleasi servicii si standarde ca in Antalya, insa, pentru ca nu am rezervat nimic pana acum in Antalya, iar preturile sunt enorme in acest moment, ne-am gandit sa ne orientam spre Kusadasi si asa am si vizita obiectivele importante pe care le avem in plan de ceva vreme.

Multumesc.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[09.03.18 18:59]

@Licurici10:

Dupa experienta placuta din Antalya, anul acesta, in luna iunie, vrem sa mergem in Kusadasi cu avionul sau cu masina proprie, daca nu gasim ceva ok pentru prima varianta.

1. Aşa cum a precizat deja colegul Tm67bru, Kuşadasi după Antalya nu este recomandabil, standardele hotelurilor din Antalya neputând fi regăsite la hotelurile din zona Kuşadasi, o zonă mai modestă din acest punct de vedere, dar şi cu preţuri proporţional mai mici .

După Gural Premier Belek, un hotel peste medie, garantat nu vei găsi la Kuşadasi ceva nici măcar asemănător.

2. Kuşadasî cu avionul este o alegere proastă (nerecomandabilă) pentru oricine şi cu atât mai mult pentru o familie cu un copil atât de mic. Charterele din România aterizează pe aeroportul Milas din Bodrum, transferul cu autocarul până la Kuşadasî este lung şi obositor, durând peste două ore două ore şi jumătate, în funcţie de hotelul ales şi de numărul opririlor pentru debarcarea altor turişti. Cererea fiind destul de redusă, există riscul să nu găseşti decât zbor la 7 nopţi.

Dacă este musai să ajungi acolo cu avionul, deşi maşina este ideală pentru un sejur la Kuşadasî, mai repede ţi-aş recomanda varianta de zbor cu escală la Istanbul şi apoi Istanbul Izmir, aeroportul Menderes fiind mult mai aproape decât aeroportul din Bodrum. Avantajul ar fi acela că poţi alege numărul de nopţi dorit şi data plecării. Dezavantajul îl constituie schimbarea terminalului internaţional cu cel domestic în timpul escalei la Istanbul, distanţa între cele două terminale este mare pe Ataturk şi poate fi dificil cu un copil mic.

În cazul zborului cu escală, transferul trebuie să ţi-l asiguri separat, nefiind inclus ca la pachetele cu charter.

Alegerea unui hotel în Ozdere, cea mai apropiată staţiune de Izmir, aflată la 35 kilometri de Kuşadasî ar putea fi o variantă.

Facilităţi deosebite pentru copii am văzut şi mi-au plăcut la actualul Aria Claros Beach 5* din Ozdere, Mini Paradise-ul încântând orice copil. Însă dacă aquaparkul este într-o oarecare măsură comparabil cu cel de la Gural, nu acelaşi lucru îl pot spune despre restul serviciilor. Plaja este una ok pentru zona Ozdere, cam îngustă dar cu nisip. În plus sunt multe pante de coborât şi de urcat pentru a ajunge de la cazare la plajă, indiferent dacă alegi cazarea la vile sau în clădirea principală.

Alte variante interesante tot în Ozdere ar fi Sunis Efes Royal Palace 5* - un hotel destul de nou sau Paloma Pasha 5*.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4200 PMA (6 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[09.03.18 19:06]

@Licurici10:

ne-am gandit sa ne orientam spre Kusadasi si asa am si vizita obiectivele importante pe care le avem in plan de ceva vreme.

Nu ştiu ce obiective locale ai în plan, contează şi dacă vei avea maşina proprie la dispoziţie sau vei depinde de ofertele agenţiilor de turism, dar în afară de Casa Fecioarei Maria de la Efes altceva nu prea cred că ai putea vizita.

Să mergi cu copil sub trei ani să vizitezi site-ul de la Efes, unde nu există pic de umbră, mi se pare destul de hazardat.

Pamukkale este superb, dar departe şi de asemenea mi se pare o excursie mult prea obositoare pentru copil.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

krisstinnaCO[Bucuresti]13r[09.03.18 19:37]

@Licurici10: Cu un copil atât de mic eu zic să rămâi pentru Antalya, nu te hazarda la “vizite” pe la obiective turistice.

Băiatul meu nu a rezistat la Efes din cauza căldurii și avea vreo 20 ani, eu mă sufocam din cauza soarelui

Cineva din grupul nostru ne-a stresat toată vacanța in Kusadasi, eram cazați la un hotel de 5 stele, de când se trezea ne spunea non-stop: “ce bun era puiul in Antalya, paharele erau superbe, plaja o minune, paturile super, lustrele cu moț, covoarele de firmă, marmura cu nu-ș ce prostii”, a jurat ca nu va mai calca prin Kusadasi niciodată și așa a fost, de ani buni merge doar in Antalya, e drept ca nu a fost nicaieri in altă țară și alt loc, are o săptămâna pe an vacanță și merge singur mereu, oamenii mai vor și altceva, nimeni din grup nu mai merge deocamdată in Turcia.

Concluzia: alege ceva mai ieftin, poate in Lara, și tot e mai bine pentru tine decât in Kusadasi. Pentru mine nu, eu prefer o zonă vie și colorată nu covoare și lustre

Ai solicitat aici, pe AFA, o ofertă personalizată? Poate primesti ceva bun, totuși.

Succes!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (2 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[09.03.18 19:40]

@tm67bru:

Ar trebui să fiți EXTREM de echilibrați ca NU să reveniți nemulțumiti de acolo (să reușiți vă „acordați” BINE așteptările cu raportul preț/calitate etc)

1% din oameni reușesc.

Este foarte greu să-ţi ajustezi aşteptările cu preţul plătit. Din acest motiv foarte puţini oameni reuşesc.

Comparaţiile sunt inevitabile. În fiecare moment te vei gândi că dincolo era mai bine, mai bun, mai altfel şi-ţi dă mereu "cu minus", uitând că dincolo era şi mai scump.

Pe la începuturile vacanţelor mele în Turcia, dar nu chiar la început , am ales în acelaşi an o vacanţă de două săptămâni la Bodrum şi Ozdere la două luni distanţă de o altă vacanţă de trei săptămâni petrecută în Antalya (Belek, Side şi Alanya). Toate hotelurile erau de cinci stele cu UAI. Am fost perfect conştientă că plătind cam 65% din cât plătisem în Antalya, ca preţ mediu pe noapte, serviciile de care voi beneficia vor fi pe măsura preţului plătit şi chiar aşa a şi fost. A fost ok, dar următorii cinci ani am ales doar hoteluri în Antalya şi nu întâmplător .

În 2016 am vrut să merg în Cipru, aveam şi biletul de avion luat , dar raportul calitate preţ mi s-a părut extrem de dezavantajos. Aş fi plătit 2000 de euro pentru două săptămâni la un hotel de patru stele doar cu demipensiune, inacceptabil pentru mine.

Aşa că am renunţat la tot şi am plecat în Turcia la Didim şi la Bodrum, unde am plătit doar 1600 de euro pentru hoteluri de cinci stele noi nouţe cu ultra all inclusive.

Am avut o vacanţă excelentă la Bodrum, dar doar datorită faptului că am ales un hotel de lanţ cu aceleaşi standarde din Antalya (verificat personal un an mai târziu). La fiecare cafea excelentă băută zilnic -- şi erau mai mult de zece pe zi -- mă gândeam la faptul că dacă mergeam în Cipru ar fi trebuit să plătesc pentru acest moft.

Dar nu cred că vreun hotel din Kuşadasî mi-ar mai putea satisface acum pretenţiile la un nivel mulţumitor.

Antalya creează dependenţă!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 3500 PMA (5 voturi)]

Licurici10GD[Bucureşti]4r[09.03.18 20:46]

@nicole33: In Bodrum as putea gasi hoteluri care sa indeplineasca cerintele specificate?


nicole33AU[București]ConsAFA41r[09.03.18 21:41]

@Licurici10:

In Bodrum as putea gasi hoteluri care sa indeplineasca cerintele specificate?

Parţial color .

Hai să vedem ce doreai:

Va rog sa ma ajutati cu recomandari de hoteluri situate pe plaja cu nisip, intrare lina in apa, sa aiba facilitati si mancare pentru copii, ceva vegetatie si entertaiment (daca se poate 😊).

Bodrumul este o zonă foarte stâncoasă, motiv pentru care plajele cu nisip şi intrare lină în mare sunt rarisime.

Bodrum NU este o destinaţie potrivită pentru o familie cu copii mici din cauza plajei.

Dacă sejurul este planificat în luna iunie, apa Mării Egee va fi prea rece pentru copil, în prima jumătate a lunii marea poate fi cam rece şi pentru voi adulţii.

Recomand Bodrumul mai degrabă tinerilor dornici de distracţie.

Plajă cu nisip şi intrare lină în mare eu am găsit doar într-un golfuleţ din Gumbet, o staţiune aflată foarte aproape de Bodrum la maxim 5 kilometri. Însă hotelurile sunt foarte slabe. Pot recomanda Gumbet, dar în niciun caz hotelul la care am stat şi nici altele mai pricopsite nu am văzut pe acolo.

În Kadikale am găsit un hotel de cinci stele cu un raport calitate preţ bun la momentul respectiv, eu beneficiind de o ofertă foarte avantajoasă. Ulterior, impresiile au fost doar negative, hotelul a fost preluat şi nu am idee ce mai este acum pe acolo. Nici eu nu aş mai reveni în actualele condiţii şi nici nu-l mai recomand. Plaja acestui hotel este una modestă, dezamăgitoare pentru cei obișnuiți cu plajele late cu nisip fin, dar bună în comparație cu plajele stâncoase din zona Bodrumului. Este foarte îngustă, încăpând trei rânduri de șezlonguri în zona cea mai lată a acesteia și un singur rând de șezlonguri în rest. Plaja este cu nisip, dar intrarea în mare este cu pietriș și pietre, destul de deranjante, însă lină. Pietrele din mare sunt din cele ascuţite şi tăietoare în genul pietrelor de pe calea ferată, nu mici şi rotunjite ca în Belek. Exceptând prima zi, eu am făcut plajă doar pe ponton şi am intrat în mare doar pe acolo.

Cea mai recentă experienţă în zonă a fost la Titanic Deluxe Bodrum - un hotel deschis în 2016 cu doar o lună înainte de data vizitei mele, profitând de preţurile promoţionale din primul an de funcţionare. Am ales acel hotel pentru servicii în primul rând şi aici a fost la înălţime. Mâncarea şi băuturile au fost la superlativ, petrecerile şi spectacolele de seară au fost superprofi. Hotelul este aproape de aeroport, dar foarte izolat, fără maşină chiar este greu să te mişti. Este situat în vârful unei stânci. Pentru a ajunge la restaurante şi la plajă foloseşti lifturi şi scări rulante, ca la mall . Plaja este cu nisip adus şi completat probabil an de an. Intrarea în mare este cu nisip, lină în primii 3 metri, apoi se adânceşte foarte brusc, periculos şi pentru un adult care nu ştie să înoate.

Chiar dacă Titanicul oferă facilităţi deosebite pentru copii, multă vegetaţie pentru un hotel nou, mâncare la fel de variată şi calitativă ca şi Guralul, entertainment de calitate pentru adulţi şi copii, totuşi eu NU l-aş recomanda unei familii cu copil sub trei ani din cauza plajei şi a mării. L-am recomandat cu toată încrederea prietenilor mei, dar ei au copiii aproape adulţi şi este cu totul altă situaţie. Şi eu aş reveni oricând fiind încântată de condiţii şi servicii şi pentru că îmi place foarte mult Bodrumul.

În plus, hotelurile foarte bune din Bodrum costă la fel de mult ca hotelurile de aceeaşi clasă din Antalya şi aici nu mă refer la numărul de stele , pentru că în ambele zone găseşti şi hoteluri de cinci stele ieftine, dar foarte proaste.

Părerea mea este să alegi tot un hotel în Antalya.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4900 PMA (7 voturi)]

Licurici10GD[Bucureşti]4r[10.03.18 13:09]

@nicole33: Offf 😔. Spune-mi atunci te rog, ce hotel sa aleg in Antalya care sa se incadreze in buget dar si serviciile sa fie ok? Inteleg ca in Lara este mai ieftin?


tm67bruPA[Timişoara]ConsAFA2r[10.03.18 16:24]

@Licurici10: nu, Lara și Belek sunt stațiunile cele mai scumpe (ca medie) din toată Antalya

Caută mai bine în regiunea Side, mai ales în zonele Evrenseki și Colakli (acolo e plaja cea mai bună din întreaga Antalye; hotelurile sunt unpic mai ieftine decât cele din Belek sau Lara etc)

N.B.: tm67bru este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2800 PMA (4 voturi)]

Licurici10GD[Bucureşti]4r[10.03.18 17:28]

@tm67bru: Multumesc. Se pare ca am amestecat informatiile pe care le-am tot citit 😊


nicole33AU[București]ConsAFA41r[10.03.18 17:55]

@Licurici10:

Inteleg ca in Lara este mai ieftin?

Nu, Lara nu este deloc ieftină. Preţurile sunt ridicate profitându-se de avantajul apropierii de aeroport, Lara fiind prima staţiune la doi paşi de aeroportul din Antalya, deci beneficiază de cel mai scurt transfer. Plaja este bună cu nisip şi intrare lină în mare, însă vegetaţia nu este strălucită la majoritatea hotelurilor, zona fiind destul de deşertică.

Nici Belek nu este o staţiune ieftină, însă aici găseşti hoteluri luxoase, cu teritorii generoase, cu vegetaţie şi cam tot ce îţi doreşti. Dintre toate staţiunile din Antalya, Belek este preferata mea.

Cea mai bună plajă din toată Antalya o găseşti în zona Side, în Colakli şi Evrenseki, foarte lată, cu nisip fin şi cu intrare foarte lină în mare, exact ceea ce ai tu nevoie, având în vedere vârsta copilului.

ce hotel sa aleg in Antalya care sa se incadreze in buget dar si serviciile sa fie ok?

Bugetul specificat de tine nu este foarte clar ce cuprinde.

Ţi-aş recomanda Royal Alhambra Palace 5* din Colakli, unde un sejur de şapte nopţi chiar la început de iunie te-ar costa aproximativ 1000 de euro fără transport şi vreo 1200 euro mai târziu în luna iunie. Asta în cazul în care alegi să mergi cu maşina personală. Tot în cazul unui sejur individual ai avantajul de a putea suplimenta după dorinţă numărul nopţilor de cazare.

Distanta Bucureşti Side este cu puţin peste 1400 kilometri pe sens. Eu merg mereu în Antalya cu maşina proprie, dar FĂRĂ COPII, stau două-trei săptămâni şi mă mut de la un hotel la altul şi dintr-o staţiune în alta. Ca mine sunt destui, inclusiv cu copii de diferite vârste, dar marea majoritate a turiştilor preferă să ajungă în Antalya cu avionul, cea mai comodă variantă.

Preţuri asemănătoare găseşti şi la celelalte două hoteluri ale aceluiaşi lanţ, aflate în Evrenseki, Royal Dragon şi Royal Taj Mahal, conceptele acestora fiind aproape identice.

Hotelurile Royal sunt focusate pe facilităţile oferite familiilor cu copii, cazarea este foarte ok, mâncarea este ok, dispun de aquapark şi luna park gratuite, multe activităţi cu animatorii.

În varianta cu avion inclus, cea mai potrivită pentru tine, bugetul ar trebui să fie suplimentat la minim 1750 euro. În a doua jumătate a lunii iunie poţi avea şi surpriza de a nu mai găsi locuri la charter, cererea fiind foarte mare.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 3500 PMA (5 voturi)]

Licurici10GD[Bucureşti]4r[11.03.18 00:29]

@nicole33: Multumesc foarte mult pentru recomandari, o sa le analizez.


redmari108PM[Bucureşti]2r[11.03.18 17:10]

Kusadasi este o zona verde si frumoasa. Noua ne-a placut foarte mult. Gasiti resorturi bune, mari, cu multa vegetatie, verificati la agentiile de turism cu experienta si cititi si parerile turistilor de pe forumuri. Si statiunea e frumoasa.

Sfatul meu este sa va grabiti, pentru ca luna iunie e foarte solicitata si hotelurile bune se epuizeaza repede. Clima e ideala atunci, nu e foarte cald, se poate sta afara fara probleme. Mergeti cu masina, ca sa aveti libertate de miscare.

Noi am fost si in Marmaris, dar ni s-a parut o statiune mai comerciala si aglomerata. Resorturile din Kusadasi sunt chiar aerisite si placute.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

mony_kaGD[bucuresti]5r[11.03.18 20:31]

@Licurici10:

Never Kusadasi dupa Antalya. Pur si simplu nu merge. Invers insa DA.

Dupa cateva experiente la Marea Egee la Kusadasi si Bodrum foarte reusite la vremea lor, am descoperit Antalya. Crede-ma ca este cu totul altceva.

Dupa ce am cunoscut serviciile extraordinare oferite de lantul Delphin, am inteles ca hotelurile din Kusadasi sunt doar o gluma. As reveni doar pentru shopping si pentru farmecul orasului, nu si pentru un sejur.

Am incercat Marmarisul dupa Antalya, dar standardul este altul. Peisajul a fost superb, dar serviciile nu se compara.

Daca ai inceput cu Antalya, uita ca mai exista si altceva.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (3 voturi)]

mony_kaGD[bucuresti]5r[11.03.18 20:36]

@krisstinna:

Lara este scumpa fiind foarte aproape de aeroport.

Alanya este mult mai ieftina. Dar este departe si plaja este in general plina de bolovani iar marea se adanceste brusc. Nu este o varianta de mers cu copii mici.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

webmasterX[București][11.03.18 20:50]

@mony_ka:

Am incercat Marmarisul dupa Antalya

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


Deborah77PM[Bucuresti]7r[12.03.18 09:54]

Noi ne-am simtit bine dupa La Club Yali in Gumuldur, f aproape de Izmir. vezi impresii

Plaja lata cu nisip, insa pietre la intrarea in mare. Aqua park, multe piscine, mancare okish, bauturi doar locale, animatie la inceput de septembrie mai nu prea.

Insa dupa Antalya, nu stiu ce sa zic, noi anul asta incercam Antalya si vom avea termen de comparatie.

Am vazut ca s-a mai deschis un hotel in Kusadasi anul acesta, Korumar Ephesus, arata f bine, poate ar fi de investigat...

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

nrsPA[Craiova]24r[12.03.18 14:23]

te contrazic numai in privinta animatiei la YALI in septembrie, a fost destula animatie inclusiv spectacole live seara.

Korumarul nu stiu daca s-a deschis, de fapt se spunea ca se deschide in aprilie-mai 2017 dar anul trecut in august nu lucra nimeni la el asa ca...

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

Deborah77PM[Bucuresti]7r[12.03.18 15:10]

Korumarul cica s-ar fi deschis de Revelion si este in oferta agentiilor.

A fost pe lista mea scurta anul acesta, dar a castigat Rixos Sungate.


nicole33AU[București]ConsAFA41r[14.03.18 06:48]

@nrs:

Korumarul nu stiu daca s-a deschis, de fapt se spunea ca se deschide in aprilie-mai 2017 dar anul trecut in august nu lucra nimeni la el asa ca...

Într-adevăr, trebuia să se deschidă încă din aprilie anul trecut, dar important este că, până la urmă, a fost deschis anul acesta. Fiind un hotel nou nouţ, cu un concept UAI interesant şi cu o plajă ok, Korumar Ephesus constituie o alternativă interesantă pentru Kuşadasi. Păcat doar că vegetaţia este ca şi inexistentă.

@Deborah77:

A fost pe lista mea scurta anul acesta, dar a castigat Rixos Sungate.

Dintre cele două şi eu alegeam tot Sungate , singurele plusuri ale Korumarului fiind faptul că este foarte nou, are o plajă mai bună, chiar dacă nisipul plajei din Pamucak nu este tocmai pe gustul meu şi este mai aproape de România.

În rest, Sungate câştigă detaşat la toate celelalte capitole, cu un teritoriu mult mai generos, cu o vegetaţie de invidiat, cu o plajă dublă ca lungime, cu entertainment foarte bun şi cu serviciile marca Rixos, de alt nivel.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

Licurici10GD[Bucureşti]4r[12.04.18 15:28]

Va multumesc tuturor pentru recomandari, stiu ca Kusadasi nu se compara cu Antalya, insa vrem sa incercam si aceasta parte a Turciei.

Am cateva hoteluri pe lista scurta (sunt deschisa si la alte recomandari) asa ca va rog sa ma ajutati sa-l aleg pe cel care sa aiba plaja cu nisip, facilitati si manacare pentru copii, spatiu verde, animatie:

- Flora Garden Ephesus

- Palm Wings Beach Resort

- Palm Wings Ephesus Beach

- Richmond Ephesus Resort

Multumesc.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

nrsPA[Craiova]24r[12.04.18 20:01]

Richmond si Palm Ephesus sunt vecine. plaja este lata, intrare fff lina (cred ca mergi 150 m sa iti ajunga apa la piept). am fost la amandoua (in urma cu ceva timp) si la Palm Beach, eu iti recomand Beach: resortul este mai mic dar cochet, nisipul excelent intrare destul de lina (nu chiar ca la celelalte doua dar nici abrupta), serviciile foarte bune (pentru Kusadasi). gradina este frumoasa, sigur au peisagist.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (2 voturi)]

Deborah77PM[Bucuresti]7r[13.04.18 07:40]

Eu as lua in calcul si noul deschis Korumar Ephesus, in momentul acesta pare cel mai dichisit hotel din zona Kusadasi. Plus ca preturile oferite in primul an s-ar putea sa nu le mai prindeti in viitor...

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[13.04.18 22:19]

@Licurici10:

Am cateva hoteluri pe lista scurta (sunt deschisa si la alte recomandari) asa ca va rog sa ma ajutati sa-l aleg pe cel care sa aiba plaja cu nisip, facilitati si manacare pentru copii, spatiu verde, animatie:

- Flora Garden Ephesus

- Palm Wings Beach Resort

- Palm Wings Ephesus Beach

- Richmond Ephesus Resort

Animaţie au toate, mâncare şi facilităţi pentru copii găseşti la toate.

Din punctul de vedere al plajei, plaja din Davutlar este mai frumoasă şi mai bună decât plaja din Pamucak. Până şi nisipul este altfel. Palm Wings Beach Kusadasi şi Flora Garden Ephesus beneficiază de plaja frumoasă din Davutlar.

Palm Wings Ephesus beneficiază şi de ceva băuturi de import incluse în conceptul UAI. Să nu te aştepţi la varietatea şi calitatea băuturilor de la Gural, pentru că nu se compară, dar constituie un plus faţă de celelalte hoteluri din listă.

Fostul hotel pe teritoriul căruia a fost construit Palm Wings Kusadasi avea o grădină superbă care, din păcate, a fost distrusă mai mult de jumătate. Hotelul are vegetaţie, dar nu foarte dezvoltată.

Din punctul de vedere al vegetaţiei, al umbrei naturale, Richmond Ephesus conduce detaşat, aceasta dezvoltându-se frumos în cei treizeci de ani de la inaugurare.

Din punctul de vedere al facilităţilor pentru copii, Aria Claros Beach din Ozdere este peste toate cele din lista ta, având Miniparadise, restaurant pentru copii şi loc de joacă la umbra naturală a unei păduri de pini.

Korumar Ephesus este un hotel foarte nou, se pare că va avea servicii foarte bune, dar NU are vegetaţie.

Şi Amara Sealight este un hotel nou şi interesant.

Fiecare alege în funcţie de criteriile pe care le consideră mai importante pentru el.

Din păcate, reducerile de early booking consistente, de care ai fi putut profita dacă erai mai hotărâtă, acum s-au cam terminat.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

Licurici10GD[Bucureşti]4r[16.04.18 10:44]

@nicole33: Hmm, grea decizie analizand cele descrise. Varietatea bauturilor alcoolice nu ne prea intereseaza pentru ca sotul bea bere. Nu prea gasesc recenzii pentru Flora Garden pe AFA si cam spre el as tinde. Daca ar fi sa faci un top sau sa alegi unul din cele 4 hoteluri, care ar fi acela? Multumesc foarte mult.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

 • [26] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 17.01.19 -- 18:15:04 (acest segment de cache se va actualiza în 18.01 02:15:04)

  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns]
  • SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre
  [+] GRUP discuții AFA pe FB — neoficial, "al mariei55"
 • AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 6313 / 03.02.2012 | Polița de asigurare seria I nr 26982 valabilă până în 31.01.2019, emitent: Omniasig Vienna Insurance Group SA București

 • [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată în 0.328174114227 sec