Solicitare CMR / BULGARIAîncărcată de pe telefon!

All inclusive sau doar cazare

Trimisă în 15.01.18 17:12
autor U82995JR [Baciu [CJ]]
» VIZUALIZĂRI: 7804

Buna ziua! Ne gandim sa planificam concediul pt vara anului 2018.

Am dori sa alegem Bulgaria, insa nu stiu care varianta e mai ok... all inclusive, demi pensiune, sau doar cazare.

Cam cat costa o masa pt o persoana, cat ar fi un suc sau o bere pe terasa... etc.

Ne-ar place sa nu fim strict legati de programul unui hotel.


  • PERIOADA: Iulie -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 1000 euri
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 6 si 10

Răspunsuri — pag 2 / 2

tinericaSV4r[16.01.18 16:03]

Raspunsul meu este pentru doamna... dupa un an de... pune masa, strage masa... se merita un all inclusiv, din tot ce ofera acolo se gaseste ceva,

am mai citit ca 10 000 euro e suficient... cred ca a gresit persoana suma... cu banii astia pleci oriunde nu in Bulgaria sa fim seriosi!

La barbati le convine orice dar pentru noi femeile nu e concediu, cu chicineta, demi sau ceo mai fii!!!

Alegeti un hotel bun, cu recenzii bune si te poti simtii bine cu un buget pe care vi-l permiteti !!!

Succes !!!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (4 voturi)

krisstinnaAU13r[16.01.18 16:24]

@tinerica: Îmi vine să te pup, nu contează ca nu te cunosc!

Sunt de acord cu remarca ta, o susțin.

Cu doi pitici nu e ușor să alergi, să aștepți la terase și sa nimerești mâncarea cea mai grozavă.

Nu sunt fan All dar recomand in anumite cazuri, cum e cel de față.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

adi60JR1r[16.01.18 19:31]

buna, e intradevar o alegere grea, atunci cand te hatarasti prima data. Asa am patit si noi acum 11 ani. Alegerea optiunii favorabile ne-a dat putina bataie de cap, dar la final, am ales AI si in tot acest timp am fost foarte multumiti. In plus, am fost foarte consecventi mergand numai in Nisipuri; putem spune ca suntem destul de buni cunoscatori ai statiunii, nu?

Precizez ca nu am ales acelasi hotel in fiecare an, asa ca putem face o departajare a calitatii serviciilor din fiecare unitate turistica, insa nu despre asta vorbim.

Putem recomanda un AI bun, intr-un hotel select (Smartline Madara - vezi impresii), dar care va asigura si miscarea zilnica (15-20 minute pana la mare), daca mergeti pe litoral, dar si o locatie la 5 minute de plaja, in linia a doua de hoteluri, locatie care va pune la dispozitie si chicineta si multe magazine chiar la iesirea din perimetrul ei (Aparthotel Golden Line).

Si intr-un caz si in altul, bugetul de care discutati e suficient.

Nisipurile este o statiune animata pana pe 10-20 septembrie, Albena este vestita, dar, zicem noi, la o alta scara (mai mica).

Succes si... vreme buna (sata conteaza in primul rand) !

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

tinericaSV4r[16.01.18 19:39]

@krisstinna MULTUMESC! Pot sa spun ca e singurul timp (7zile) din an cand manechiura nu e deranjata, in rest... si sunt pensionara...trebuie sa fac menajul casei nu? Ca toate femeile din Romania! Concedii cu all fetelor!!!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

tinericaSV4r[16.01.18 19:52]

@U82995: Eu as spune sa va mai ganditi...

Balcic e o statiune mica pentru 7 zile... e monoton... dar cu aceeasi bani puteti sa mergeti in Nisipurile de aur... multa animatie... un fel de, Mamaia, noastra... e altceva!

E o parere si as putea sa va recomand cate ceva... merg de 5 ani dintre care 3 la Nisipuri!

Si inca ceva... e bine si pentru copii au cum sa se distreze seara cand faceti o plimbare prin statiune!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

olteanul2010PA19r[16.01.18 19:54]

Mergeti presupun in Bulgaria pentru plaje si mare. Pentru ca aveti 2 copii eu va recomand fara ezitare Al. Copii vor dori tot timpul ceva (suc, inghetata, pizza, etc.). Copii mei sunt mari (30 ani) nu am fost cu ei in Bulgaria cand erau minori dar am un prieten cu 2 copii care a facut experienta de a nu lua Al. si a cheltuit mult mai mult. Eu va recomand in primul rand Albena unde mancarea este proaspata si buna, sezlongurile sper sa fie in continare incluse in pretul hotelului (gratuite), parcarea este ieftina chiar daca unele hoteluri sunt mai modeste (camere relativ mici). Apoi as recomanda Sf. Constantin si Elena chiar daca este o statiune batraneasca. Cea mai frumoasa statiune este Sunny Beach, unde sunt foarte multe hoteluri noi cu camere spatioase. Sunt si aici multe hoteluri cu plaje proprie. Noi am stat la Hotel Royal Helena Park (vezi impresii) un adevarat hotel de 5*. Dar sunt multe oferte poate la preturi mai bune. Sincer ma atrege si Obzor cu cateve resorturi relativ noi chiar daca statiunea este slabuta (mai mult un sat), am vizitat Obzorul.

Eu nu va recomand Nisipurile de Aur, statiune foarte aglomerata, mancare slabuta, sezlonguri scumpe, locuri de parcare putine si scumpe. Am fost cu un prieten neinitiat in Bulgaria acum 2 ani in Albena la hotel Kaliakra iar unul trecut la Nisipurile de Aur la hotel Grifid Bolero. L-am intrebat unde i-a placut mai mult, raspunsul a fost ferm ca la Albena. Sincer nici pe mine nu ma impresionat Bolero si consider ca nu merita pretul.

Deci cautati un hotel cu mancare buna, cu sucuri bune, cu multe dulciuri, care sa aiba inghetata de la ora 10 la 20 daca se poate si care sa aiba sezlonguri incluse in pret si poate ceva topogane cu apa. Dupa ce prospectati piata turistica alegeti cateva hoteluri in care va incadrati in pret si care va plac iar apoi cititi impresiile pe acest site despre aceste hoteluri (eventual nu strica sa cititi impresii si pe booking, com) iar apoi cand cercul se restrange puneti intrebari despre hotelul respectiv pe AFA, multi colegi va raspund mai ales veterani. Nu are rost sa cereti pareri despre hoteluri care depasesc bugetul dumneavoastra.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

webmasterX[16.01.18 20:58]

@Deborah77:

Eu am fost anul trecut in Kranevo, o mica statiune de langa Albena, doar cu mic dejun

@gaf38ani:

Deci, eu am fost la sunny beach, 2 copii, 12 si 18 ani. Am fost la julia Apartments, ca localizare e bine, este in capatul statiunii spre Nessebar

Ne-am bucura să putem citi impresiile voastre de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, aveţi ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribuiţi la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

În plus, când veţi solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care vă răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" vostru turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul vostru, locurile în care aţi fost, unde v-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Puteți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găsiţi şi în pagina 1)


Corina70SR5r[17.01.18 10:24]

@U82995: Si eu tot un hotel cu all-inclusive iti recomand, tocmai pentru ca mergeti cu copiii in vacanta. Nu e vorba numai despre mancare/bautura, ci si despre restul facilitatilor ce pot fi incluse in concept/pachetul de servicii: piscina cu sezlonguri (si prosoape gratuite), aqua-park, animatori si activitati pentru copii, mancare sau restaurant separat pentru cei mici, plaja proprie a hotelului, cu sezlonguri/umbrelute gratuite, beach-bar de unde sa-ti poti lua apa, suc, bere, fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi pana la hotel, samd. Practic nici nu ai nevoie sa cheltuiesti vreun ban in plus, daca ai totul asigurat la hotel si pe plaja. La varsta lor - 6 si 10 ani - copiii vostri nu cred ca ar fi interesati sau incantati de excursii sau vizitarea obiectivelor turistice din zona, e suficienta plimbarea de seara prin statiune, daca exista faleza cu magazine, terase, restaurante, sau participarea la spectacolele organizate de echipa de animatori, de obicei prima parte e mini-disco pentru copii, apoi programul pentru adulti. Oricum copiii obosesc peste zi de la atata balaceala si joaca, li se va face somn, nu poti sa-i plimbi sau sa-i tii la terasa mult peste ora 22:00.

Ideal ar fi ca hotelul sa fie amplasat in imediata vecinatate a plajei, sa ajungeti imediat la masa de pranz sau in camera daca cei mici obisnuiesc sa mai traga cate un pui de somn dupa-amiaza.

Daca erau mai mari copiii, mergea si demi-pensiune sau self-catering sau sa mancati prin statiune. In plus, sunt sanse destul de mari ca in luna iulie, cand vreti voi sa mergeti, sa prindeti o perioada caniculara, nu e deloc placut sa iei la cutreierat terasele la ora pranzului cu doi copii dupa tine, taman cand soarele arde cel mai tare, apoi sa astepti ceva timp pana ti se ia comanda si pana sosesc felurile de mancare comandate.

Pentru mine, singura perioada din an cand nu trebuie sa-mi bat capul cu gatitul, "ce mancam azi? ", pus/strans masa, spalat vase - este tocmai perioada concediului. Macar atat merit si eu, cateva zile pe an in care sa fiu scutita de calitatea de "gospodina", sa pot sa ma bucur de mare, de soare, de odihna/leneveala.

Asadar, daca bugetul alocat vacantei va permite sau poate fi suplimentat, cautati o statiune si un hotel care sa va ofere cat mai multe facilitati dintre cele enumerate mai sus. Stiu ca sunt cateva hoteluri in Bulgaria care accepta doi copii in camera cu doi adulti, copiii avand gratuitate la cazare.

Nu mai sunt la curent cu preturile pentru Bulgaria, asa ca nu iti pot recomanda o anumita statiune sau hotel, mie mi-a placut si la Duni, dar si in Sunny Beach - la Club Evrika.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

taviciobanuJR2r[17.01.18 15:46]

Nici sa nu te gandesti sa nu-ti iei all-inclusive, decat daca esti putred de bogat... Preturile sunt foarte mari daca te-apuci sa mananci pe la terase in fiecare zi.


tinericaSV4r[17.01.18 18:08]

adianaJR1r[18.01.18 13:57]

Toata lumea a pus pe primul loc mancarea, nicidecum curatenia, amplasarea, personalul... etc.

La all inclusive, sunt de parere ca tot gasesti ceva de mancare, in schimb de comportamentul celor de la hotel, de curatenie... nu prea ai ce face.

In primul rand trebuie cautat un hotel curat, parcare supravegheta, aproape de plaja si apoi mancarea.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

LexxxxxGD2r[18.01.18 14:27]

@adiana: Nu inteleg legatura cu ce cauta initiatoarea.

Ce legatura are regimul de masa DP sau AI vs fara nimic inclus (adica dilema pe care o are U82995), cu parcarea, locatia, hotelul si curatenia din el, sau marimea camerelor?

U82995 cauta raspuns la intrebarea daca sa fie cu DP / AI sau fara masa. Dupa ce se lamureste, asa cum a zis cineva, poate lua la sortat primele 10 hoteluri din statiunea in care doreste sa ajunga si apoi sa caute descrierile facute de membrii AFA care au fost fizic acolo. Si se poate lamuri si cu parcarea, amplasamentul fata de plaja, curatenie, personal, etc.

Da, te rog, mai multe detalii ca sa intelegem la ce te referi. Sau cel putin, eu nu am inteles...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

shadyJR3r[26.01.18 08:41]

@U82995: V-as recomanda all inclusive. Daca o sa va apucati de mancat pe la terase eu spun ca iesiti mult mai scump.


  • AFIȘATE rsp [31-43] — din total 43 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.080389022827148 sec
    ecranul dvs: 1 x 1