;
Solicitare CMR / THAILANDA

VOA vs. Ambasada vs Viza on line

Trimisă în 04.01.18 09:02
de virginia61GD [sb]
» VIZUALIZĂRI: 1426

Hello, hello calatori si calatoare

Am neaparat nevoie de viza inainte de plecarea in Thailanda pentru ca am deja rezervate zborurile iar intre sosirea la bkk si zborul urmator spre Phuket am doar 1,5 ore deci nu se pune problema VOA, sau altfel zis, chiar daca ar fi posibil nu as vrea sa satu tensionata in concediu ca nu ma incadrez in timp.

Pe site-ul ambasadei apare posibilitatea de viza online, doar pentru aterizarile la BKK, cu explicatii clare.

Dar stiti voi, teoria ca teoria dar practica ne omoara...

va rog foarte mult daca printre voi e cineva care a folosit viza on line pt Thailanda in BKK Suvarnabhumi sa-mi impartaseasca impresii. As prefera aceasta varianta decat un drum la Bucuresti pt obtinere viza.

De asemenea daca aveti experiente recente cu viza la ambasada va rog sa mi le impartasiti (daca o fi musai, cum zicem noi pe aici, va trebui sa o iau de acolo).

Multam si vacante fabuloase va doresc!


  • PERIOADA: februarie 2018
  • BUGET: 3000 Euro -- TRANSPORT: avion
  • ADULŢI: 2

Răspunsuri la solicitare

ascarlatSR[Dublin]3r[04.01.18 17:49]

@virginia61: Hello!

Banuiesc ca zborul catre Phuket este tot de la BKK ( tinand cont ca sunt doar 1,5 ore) , inainte de a trece de control pasapoarte, mergeti la "Connecting Flights". Viza va fi acordata la aterizare la HKT.

Sa aveti poze tip buletin , acolo vor lua cam 10 euro pentru ele.

Daca urmatorul zbor este de la DMK, nu cred ca este timp sa ridici bagajele, viza, sa iei taxi si sa faci check-in.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

adrian68GD[albestii de arges [ag]]1r[04.01.18 17:53]

@virginia61: Puteți obține viza foarte ușor pe aeroportul din Phuket.

Am platit 2200 bahti viza plus 350 bahti foto de persoană in Octombrie 2016 (vezi impresii).

Totul durează max. 15 min.

Sejur plăcut

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

renteaPA[București]5r[04.01.18 18:46]

nu exista viza online, ci doar un fel de programare online pentru visa on arrival.

recomandarea mea este sa iei viza de la ambasada, am luat-o eu recent si totul a mers foarte ok. nu mai spun ca este mai ieftina decat visa on arrival.

Nu inteleg, sincer, de ce atata spaima de a lua viza de la ambasada.

Nu spun de tine, ci despre persoane intalnite in zona online foarte suparate ca femeia aceea de la consulat le-a cerut (e drept, este stricta) actele de pe site: bilete dus intors, adeverinta de salariat cu salariul trecut pe ea, copii de pe pasapoarte si 30 de euro / viza.

Bineinteles ca trebuie si dovada cazari, pe care o puteti face cu o rezervare banala pe booking, pe care fireste, daca vreti ulterior, o anulati si gata. Simplu si usor.

Daca ai zborurile luate pe acelasi bilet, deci nu trebuie sa iesi din zona libera, atunci visa on arrival (daca ramai la varianta aceasta) o iei din insula, nu din Bkk.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

cami1212PM[Rm. Valcea]2r[04.01.18 19:48]

Nu este nevoie de viza in BKK, pentru ca nu iesiti din aeroport. Luati viza din Phuket.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

s.simonaGD[Campina]1r[05.01.18 05:35]

La ambasada am fost am depus actele si in ziua urmatoare am fost si am luat-o deci trebuie sa pierzi 2 zile in Bucuresti pt asta.

Pozele stiu ca trebuie tip pasaport nu buletin.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

virginia61GD[sb]5r[05.01.18 08:39]

@rentea: hello,

multumesc, vreau doar sa subliniez ca ai mare dreptate.

Si fac asta pt ca am dat numai de reactii negative pe net privind comportamentul celor de la ambasada Thailandei.

Acum 8 ani cand am mai fost o data m-am bucurat de consiliere foarte amabila si servicii profesionale. De asemenea acum, i-am contactat pentru aceasta tema pe care am postat-o si pe site si m-au consiliat cu profesionalism si amabilitate.

Deci, da, viza de la ambasada este solutia optima dar... nu pentru noi care locuim in Sibiu. Sunt necesare 2 drumuri la Bucuresti (se acorda in 10 zile de la depunerea actelor).

Socotind timpul, costurile si efortul necesar actiunii as prefera sa evit aceasta optiune.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

  • [6] total răspunsuri, până acum
  • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 21.08.19 -- 23:36:44 (acest segment de cache se va actualiza în 22.08 07:36:44)

    Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
    • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

    SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns]
    • SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre
    [+] GRUP discuții AFA pe FB — neoficial, "al mariei55"
  • AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  • [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată

    Website Security Test
    pagină generată în 0.0556950569153 sec