Draga Mos Craciun,

Ma numesc Rares, am 8 ani. Stau in orasul Falticeni, judetul Suceava, la bloc 43.sc A, ap. 3, cu mama, fratele meu si cu matusa mea. Desigur cred ca stiai asta. Vreau sa-mi aduci un elicopter care filmeaza daca poti adu-mi masina spy gear , iar pentru fratiorul meu un robotel si-un set cu masini de fier. Si vroiam sa-ti mai spun ca eu, fratele meu si verisorul nostru te asteptam, cu multa nerabdare. Din cate stiu eu , verisorul meu vrea sa ii aduci doua masini care urmeaza lumina.

As vrea sa-mi trimiti si tu o scrisoare sau un mesaj! Vroiam sa te intreb daca in ajunul acestui Craciun mai functioneaza praful magic de anul trecut? Pot sa-mi doresc orice de la praf magic? As vrea sa citesti scrisoarea de la mine! Eu, fratele meu si verisorul nostru am fost cam neastamparati. Eu as vrea sa treci pe la toti copiii din lume si nu stiu cum reusesti sa treci pe la toti copiii intr-o singura noapte? De fiecare data ma uimesti! Poti sa-mi trimiti o poza cu unul dintre spiridusii tai?

La scoala n-am avut o nota mai mica decat 9 si 10. Ti-am pregatit o cana cu lapte si niste biscuiti, sub bradul nostru pe care tata nu vrea sa ni-l aduca, dar vom face noi cumva sa avem unul.Mama este o luptatoare si stiu ca ne va trece de obstacolul acesta al divortului, dar sa stii ca imi este foarte greu, plang mereu pe ascuns, si uneori ma doare capul.

Anul acesta, draga mosule, a fost foarte greu pentru ca parinti nostri s-au despartit. Tata a hotarat sa plece de acasa, la alte femei, are grija de copiii lor, iar noua nu ne mai da nimic, nici macar o atentie. Noi am ramas cu mama, pentru ca ea ne iubeste cel mai mult. Si cum am scris la scoala sa ma faci fericit te rog! Sunt mereu numai trist, iar toata lumea incearca sa ma faca mai vesel. Ajuta-ne te rog, sa termine mama de platit casa unde locuim, ca sa nu ramanem si fara ea.Cred ca ti-am cerut deja prea mult, asa ca te las sa te odihnesti ca mai este putin pana trebuie sa o iei din loc. Ai grija sa nu te imbolnavesti. te iubesc mos craciun!

Cu drag,

Rares, Robert, Rafael.

 
19.12.2011 09:22:56
rares, 8 ani, din falticeni

NOTE:
Scrisoare publică -- poate fi citită de oricine.

Moș Crăciun poate citi scrisoarea, indiferent de statutul ei (publică sau privată)

 • VIZUALIZARI: 740
 • VOTURI: 4
 • NOUVREAU SĂ FIU AJUTOR al MOȘULUI
  Dacă vreți să fiți ajutor al Moșului (pentru scrisoarea de mai sus):
 • AmFostAcolo vă poate pune în legătură cu Moșu și cu familia autorului
 • Puteți colabora cu aceștia în îndeplinirea unei sau mai multor dorințe indicate în scrisoare
 • Detaliați, mai jos, disponibilitatea dvs de a ajuta; competați căsuța cum puteți fi contactat, apoi apăsați TRIMITE
 • Vom trimite solicitarea dvs destinatarilor (Moșului și/sau familiei), care vă vor contacta ulterior

 • Îmi ofer ajutorul în privința: [OPȚIONAL] Pot fi contactat la (email și/sau telefon): [câmp OBLIGATORIU] TRIMITE

  Înapoi la lista scrisorilor


  ECOURI la scrisoare
  Începând din 2012, Moș Crăciun poate răspunde, câteodată, scrisorilor și aici (probabil mai pe scurt aici -- mai pe larg într-o scrisoare de răspuns sau atunci când ajunge cu cadourile).

  IMPORTANT: Moș Crăciun și-ar dori mult să poată răspunde fiecăruia dintre cei care-i scriu, însă, primind atâtea scrisori, de la atâția copii... nu poate, nu-i ajunge timpul... Astfel că trebuie să aleagă, pe baza unor criterii secrete, doar pe unii dintre voi - cărora le scrie aici un mesaj de răspuns (un ecou la Scrisoare). Ori poate le lasă un bilețel sub brad, lângă (sau în) cadouri...

  Eventualele răspunsuri pot fi consultate însă doar de autorul scrisorii și de familia sa (și de Moș Crăciun, bineînțeles), indiferent de tipul scrisorii (publică, privată sau protejată). Cu alte cuvinte, chiar dacă scrisoarea este publică, răspunsurile sunt private, nu pot fi consultate decât de autor și de familia sa.  SCRIE UN ECOU

  NOTĂ: Nu puteți scrie sau trimite ecouri la această scrisoare

  Doar Moș Crăciun, autorul scrisorii sau contul TUTORE al autorului scrisorii pot scrie ecouri...

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

  Înapoi la lista scrisorilor

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată


  Fatal error: Call to undefined function utils9_TemplateCount() in /home/amfost/public_html/trafic.inc on line 64