Draga Mos Craciun,

Nu ti-am scris niciodata pana acum pentru ca atunci cand eram mica i-am prins pe parintii mei cum puneau cadouri sub brad... si am aflat ca tu nu existi... sau existi si in anul ala ai fost bolnavior si te-au ajutat parintii din toata lumea sa duci cadourile copiilor?

Eu nu mai sunt copil... sau poate sunt, depinde cum o iei, te uiti la varsta sau la minte? Ei, daca te uiti la minte atunci iti voi trimite si eu lista cu tot ce vreau, poate macar unele din lucrurile astea vor ajunge de Craciun sub bradutul meu (si daca n-o sa am bradut ce faci? unde le pui? Mie de asta imi place mai mult de Mos Nicolae... ca pantofiori gaseste oricand... sau si papucei... dar imi place si de tine sau o sa-mi placa daca imi umpli si mie anul asta bradul cu cadouri). Lista mea este scurta... dar mare... eu vreau calitati in primul rand... si apoi cantitati...

Imi doresc sa-mi pui sub brad o cutiuta mica mica rosie cu fundita in care sa gasesc prietenia, in care sa gasesc sentimentele ce mi-au fost furate, sa gasesc prietenii pe care i-am pierdut si de care-mi este atat de dor.

Mai vreau o cutiuta micuta micuta albastra in care sa-mi pui o inima noua, a mea este zgariata, cu bucatele lipsa si doare mereu... vreau una noua care sa straluceasca si care sa nu se mai strice asa repede.

Sa mai pui sub bradut o cutiuta roz in care sa pui multa sanatate pentru mine si pentru familia mea, pentru prietenii ce mi-au mai ramas si pentru toate persoanele care se gandesc macar o secunda la mine.

Neaparat mai trebuie sa-mi aduci si o cutie mai maricica verde in care sa-mi pui speranta pe care am pierdut-o, sa-mi pui acolo noroc si speranta ca sa am zile mai bune si numai bune.

Daca se mai poate, Mos Craciun, as mai vrea si o cutie galbena in care sa gasesc o alta cutie neagra in care sa pot sa arunc ura, durerea, supararea, tristetea, lacrimile si suferinta si sa le inchid acolo pentru totdeauna.

Am fost cuminte tot anul... mi-am ajutat prietenii, am invatat, mi-am ajutat parintii si pe toata lumea care a avut nevoie de mine. Am fost ascultatoare si cred ca merit ca macar de anul asta sa gasesc toate aceste cutii sub brad.

Te pup Mos Craciun, sa ai un zbor linistit si sper sa iti ajunga o noapte pentru a-i face fericiti pe toti copii din lume.

PS: Am uitat sa-ti spun ca mai vreau un laptop, cateva obiective L, niste filtre, multe haine, ski-uri, clapari, costum de ski, un telefon mobil (sau poate doua ca am doua numere de tel) si un Ipod.

Te pup Mosule

 
04.12.2009 16:53:32
mihaela, 52, din Bucuresti

NOTE:
Scrisoare publică -- poate fi citită de oricine.

Moș Crăciun poate citi scrisoarea, indiferent de statutul ei (publică sau privată)

  • VIZUALIZARI: 2696
  • VOTURI: 2 -- [ doar din 24.11.10]
  • NOUVREAU SĂ FIU AJUTOR al MOȘULUI

    Înapoi la lista scrisorilor


    ECOURI la scrisoare
    Începând din 2012, Moș Crăciun poate răspunde, câteodată, scrisorilor și aici (probabil mai pe scurt aici -- mai pe larg într-o scrisoare de răspuns sau atunci când ajunge cu cadourile).

    IMPORTANT: Moș Crăciun și-ar dori mult să poată răspunde fiecăruia dintre cei care-i scriu, însă, primind atâtea scrisori, de la atâția copii... nu poate, nu-i ajunge timpul... Astfel că trebuie să aleagă, pe baza unor criterii secrete, doar pe unii dintre voi - cărora le scrie aici un mesaj de răspuns (un ecou la Scrisoare). Ori poate le lasă un bilețel sub brad, lângă (sau în) cadouri...

    Eventualele răspunsuri pot fi consultate însă doar de autorul scrisorii și de familia sa (și de Moș Crăciun, bineînțeles), indiferent de tipul scrisorii (publică, privată sau protejată). Cu alte cuvinte, chiar dacă scrisoarea este publică, răspunsurile sunt private, nu pot fi consultate decât de autor și de familia sa.


    SCRIE UN ECOU

    NOTĂ: Nu puteți scrie sau trimite ecouri la această scrisoare

    Doar Moș Crăciun, autorul scrisorii sau contul TUTORE al autorului scrisorii pot scrie ecouri...

    AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

    UTILIZATOR
    PAROLA

    Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

    Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

    Înapoi la lista scrisorilor

    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • sid:8; bDreptRaspunde: ; bModerator:0