79431 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Zărnești și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.07.2017
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 7 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

La plimbare prin oraşul Zărneşti şi prin împrejurimi


Luna trecută am petrecut un sfârşit de săptămână la Zărneşti. Am ales să vizităm mica urbe din judeţul Braşov întrucât a doua zi voiam să facem o drumeţie ceva mai lungă în Masivul Piatra Craiului (din centrul oraşului şi până la Prăpăstiile Zărneştilor sunt doar câţiva kilometri). Am ajuns la Zărneşti vineri după-amiază pe DN 73A din direcţia Râşnov.

Nu am zăbovit în cameră, ci am ieşit imediat la plimbare şi am vizitat zona centrală a oraşului. Am pornit din dreptul unui sens giratoriu (aflat la intersecţia mai multor străzi, printre care strada Tiberiu Spârchez şi strada George Bariţiu) şi am observat că acolo se află Centrul de Informare şi Promovare Turistică din Zărneşti. A doua zi, înainte de a pleca pe munte, am trecut pragul acestui centru de informare de unde am obţinut câteva detalii utile referitoare la traseul pe care urma să-l parcurgem. Totodată, ne-au fost oferite o hartă a oraşului şi un pliant cu traseele din Parcul Naţional Piatra Craiului. Din acest punct porneşte şi DJ 112G care merge către Prăpăstiile Zărneştilor şi urcă apoi spre satele Măgura şi Peştera.

Lângă clădirea centrului de informare turistică se află Oficiul Poştal 1 din Zărneşti. Nu aveam nicio scrisoare de trimis, altul este motivul pentru care am menţionat acest loc: în curtea Oficiului Poştal se află un automat de unde pot fi procurate tichetele de vizitare a Parcului Naţional Piatra Craiului. Un astfel de tichet costă 5 lei pentru un adult şi este valabil o săptămână; pentru copiii sub 14 ani, accesul în perimetrul Parcului Naţional este gratuit. Lângă clădirea Oficiului Poştal se află un părculeţ frumos amenajat – este vorba despre Parcul „Mitropolit Ioan Meţianu”. În acest mic parc sunt ronduri de flori, există bănci unde te poţi relaxa, dar şi un spaţiu de joacă pentru copii, loc pe care l-a testat şi băiatul nostru.

Am continuat plimbarea pe acea stradă şi am ajuns într-o piaţetă – o zonă pietonală ce reprezintă centrul propriu-zis al oraşului. Există şi acolo bănci, suporturi pentru floricele şi stâlpi moderni pentru iluminatul stradal, iar Monumentul Eroilor Zărneşteni ne-a atras imediat atenţia prin poziţionarea sa centrală. Un ostaş cu arma în mâini veghează împrejurimile, iar pe placa de marmură neagră de dedesubt sunt amintiţi cei care şi-au pierdut viaţa pe câmpurile de luptă în timpul Războiului de Independenţă, dar şi în Primul sau în Al Doilea Război Mondial.

De jur-împrejur sunt mai multe clădiri vechi care găzduiesc Liceul Teoretic „Mitropolit Ioan Meţianu”, Consiliul Local Zărneşti, Casa Căsătoriilor, Casa de Cultură sau unele magazine ori instituţii financiare. Peste drum de această mică piaţă se află Biserica „Sfântul Nicolae” a cărei turlă impunătoare domină împrejurimile. Aceasta este cea mai veche biserică din oraş, fiind ctitorită în anul 1515 de către domnitorul Neagoe Basarab. Turla mare a bisericii este prevăzută cu ceasuri pe fiecare parte; orologiile funcţionează şi cântă la oră fixă. Le-am auzit de mai multe ori pe parcursul acestui minisejur.

În apropiere se află un market mai mare de unde ne-am aprovizionat, însă nu ne venea să stăm în cameră. Aşa că ne-am urcat în maşină şi am pornit către Cabana Plaiul Foii. O parte din acel drum este asfaltat recent, iar pe cealaltă bucată de drum am putut circula cu viteză rezonabilă. Doar în vreo două locuri am întâlnit denivelări mai mari, pe care le-am depăşit cu puţină atenţie (pe hărţile online acest drum apare ca DC 50A). Din centrul Zărneştiului şi până în parcarea cabanei am parcurs 13 kilometri; am făcut şi vreo două pauze scurte pentru a putea admira şi fotografia mai bine Masivul Piatra Craiului, a cărui siluetă impresionantă se contura în stânga noastră. Crestele muntelui erau mângâiate de ultimele raze de soare din acea zi, iar câţiva nori apăruţi la orizont făceau ca peisajul să devină şi mai frumos. Am trecut prin dreptul mai multor pensiuni, am văzut altele în construcţie, însă deocamdată zona este aerisită, numai bună pentru un sejur în care să te relaxezi departe de forfota oraşelor.

Cabana Plaiul Foii este o unitate de cazare care arată foarte bine din exterior. Cabana este înconjurată de o curte mare şi îngrijită, unde sunt amplasate foişoare şi balansoare. Lângă apa Bârsei este amenajată o terasă unde câţiva tineri serveau masa de seară, beneficiind de un cadru natural de vis. Noi ne-am plimbat puţin prin curtea cabanei, am făcut câteva fotografii, apoi ne-am întors la maşină şi am revenit la Zărneşti. Trebuia să ne odihnim bine pentru a face față în drumeția de a doua zi. Voi mai preciza că în apropierea cabanei, chiar lângă podeţul de peste râu, este amplasat un alt automat de unde se pot procura tichete de vizitare pentru Parcul Naţional Piatra Craiului.

Ziua de sâmbătă a fost aproape în întregime alocată pentru o drumeţie în Piatra Craiului, alegând să parcurgem următorul traseu: Zărneşti – Fântâna lui Botorog – Prăpăstiile Zărneştilor – Cabana Curmătura – Poiana Zănoaga – Fântâna lui Botorog – Zărneşti. A fost o plimbare foarte reuşită, în care am putut admira multe dintre locurile frumoase din Piatra Craiului (în următorul articol o să vă invit la drumeţie pe potecile Pietrei Craiului).

Seara, după ce ne-am odihnit puţin, am plecat cu maşina către Bran. Acolo am parcat în apropierea castelului şi ne-am plimbat agale timp de vreo oră printre comercianţii de suveniruri din zonă. Am cumpărat kurtos kalacs, suc şi bere, revenind apoi la Zărneşti.

Duminică, înainte de a pleca spre casă, ne-am plimbat din nou prin centrul oraşului Zărneşti şi apoi am mers la Centrul de Vizitare pentru Parcul Naţional Piatra Craiului. Acest centru de vizitare este construit pe partea dreaptă a drumului ce duce către Cabana Plaiul Foii, la vreo doi kilometri distanţă de oraşul Zărneşti. Clădirea centrului are o formă interesantă, fiind acoperită aproape în totalitate cu şindrilă. Vizitarea este gratuită. Acolo se află un alt automat de unde se pot procura tichete de vizitare a Parcului Naţional Piatra Craiului.

În interior am putut admira multe lucruri interesante: o machetă tridimensională de mari dimensiuni a masivului Piatra Craiului, macheta unei peşteri, o stână în miniatură cu obiecte specifice păstoritului, diferite hărţi, diorame şi exponate. Sunt afişate şi multe imagini reprezentative pentru fauna, flora sau peisajele Pietrei Craiului; există şi câteva monitoare pe care sunt prezentate informaţii despre Parcul Naţional Piatra Craiului pe care le-am studiat şi noi cu interes. Atunci când ajungi în dreptul machetelor diferitelor animale, există senzori care activează sunetele adevăratelor animale, iar când intri în peşteră se aud picuri de apă ce cad. Vizitarea acestui centru a fost o experienţă interesantă, vă recomand să nu evitaţi obiectivul dacă ajungeţi în acea zonă.

Faţă în faţă cu Centrul de vizitare se află Restaurantul Padina Craiului.

Un alt obiectiv despre care doar am citit, însă pe care nu am mai avut când să îl vizităm, este situat la ieşirea din Zărneşti către Poiana Mărului – este vorba despre Wolf Park Adventure. Acest parc de aventură are site propriu, astfel că cei interesaţi pot consulta site-ul pentru program, tarife sau detalii referitoare la traseele amenajate acolo.

În linii mari, cam acesta a fost sejurul nostru de weekend la Zărneşti. Recomand această destinaţie, mai ales celor care doresc să plece în drumeţii pe cărările Pietrei Craiului!

Călătorii plăcute tuturor!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 20.07.2017 16:07:27

Validat / Publicat: 20.07.17 17:09:17


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1146


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  35300 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[20.07.17 17:14:57]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Start vot! pentru o destinatie minunata cu peisaje deosebite.

   Frumoasa zona si la fel si prezentarea, iar dintre poze o nominalizez pe P14 ca fiind preferata mea.

   Felicitari, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[20.07.17 17:23:11]
» mesaj pers

   @mishu: Şi mie îmi place P14! Fântâna arteziană, oraşul, muntele, apusul! Deja mi-e dor de Zărneşti! Să vezi ce fotografii frumoase am pentru următorul articol, cel referitor la drumeţia noastră pe potecile Pietrei Craiului. Am făcut în acea zi peste 300 de poze, iar acum mă chinui să le selectez pe cele pe care le voi ataşa. La acel articol mai am ceva de scris, poate reuşesc să îl postez zilele viitoare! Mulţumesc pentru lectură, ecou şi aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[20.07.17 18:03:11]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[20.07.17 18:23:27]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Zarnesti-ul e un loc drag mie, loc pe care a trebuit sa il strabat de multe ori la pas (o data chiar nopatea) pe vremea cand nu mergeam cu masina la munte.

   Piatra Craiului este motivul principal, dar nu singurul, pentru care paseam prin Zarnesti.

   Ai realizat un articol ghid foarte valoros, bravo, felicitari!

   Astept relatari din drumetie!

   Numai de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dana2008
[21.07.17 07:53:48]
» mesaj pers

   Frumos articolul, frumoase poze!

   Abia aștept să văd cu ce peisaje ne mai uimești din Munții Piatra Craiului.

   

   Felicitari! Spor la scris și la selectat fotografii!

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.07.17 10:39:21]
» mesaj pers

   @Dana2008: Mulţumesc mult! Mai am puţin şi termin articolul promis - drumeţia în Piatra Craiului!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri
Dacă aveți cont pe AmFostAcolo, vă puteți autentifica mai jos
UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Dacă nu aveți cont pe sait, vă puteți crea unul în 2-3 minute făcând click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:

 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[30] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] La Zărneşti am pornit de fiecare dată plimbarea prin oraş din dreptul acestui rond. Tot de aici pleacă strada care te conduce în câteva minute (cu maşina) la Prăpăstiile Zărneştilor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878227">Şterge vot</a></div><span id="v9878227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] La Zărneşti am pornit de fiecare dată plimbarea prin oraş din dreptul acestui rond. Tot de aici pleacă strada care te conduce în câteva minute (cu maşina) la Prăpăstiile Zărneştilor.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Vineri după-amiază ne-am plimbat prin zona centrală a oraşului. În stânga se află părculeţul „Mitropolit Ioan Meţianu”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878228">Şterge vot</a></div><span id="v9878228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Vineri după-amiază ne-am plimbat prin zona centrală a oraşului. În stânga se află părculeţul „Mitropolit Ioan Meţianu”.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Bustul Mitropolitului Ioan Meţianu - personalitate a oraşului Zărneşti, născut în 1828, mitropolit al românilor ortodocşi din Transilvania şi Ungaria. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878229">Şterge vot</a></div><span id="v9878229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Bustul Mitropolitului Ioan Meţianu - personalitate a oraşului Zărneşti, născut în 1828, mitropolit al românilor ortodocşi din Transilvania şi Ungaria.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Am ajuns în piaţeta din zona centrală a oraşului Zărneşti. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878230">Şterge vot</a></div><span id="v9878230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Am ajuns în piaţeta din zona centrală a oraşului Zărneşti.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] În plan apropiat se află Monumentul Eroilor Zărneşteni, iar în fundal este clădirea Liceului Teoretic „Mitropolit Ioan Meţianu”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878231">Şterge vot</a></div><span id="v9878231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] În plan apropiat se află Monumentul Eroilor Zărneşteni, iar în fundal este clădirea Liceului Teoretic „Mitropolit Ioan Meţianu”.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] La pas prin Zărneşti - am admirat arhitectura interesantă a clădirilor din zona centrală a oraşului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878232">Şterge vot</a></div><span id="v9878232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] La pas prin Zărneşti - am admirat arhitectura interesantă a clădirilor din zona centrală a oraşului.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Biserica „Sfântul Nicolae” este cea mai veche biserică din oraş, fiind ctitorită în anul 1515 de către domnitorul Neagoe Basarab. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878233">Şterge vot</a></div><span id="v9878233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Biserica „Sfântul Nicolae” este cea mai veche biserică din oraş, fiind ctitorită în anul 1515 de către domnitorul Neagoe Basarab.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Vineri seara am plecat la plimbare cu maşina spre Cabana Plaiul Foii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878234">Şterge vot</a></div><span id="v9878234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Vineri seara am plecat la plimbare cu maşina spre Cabana Plaiul Foii.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Drumul spre Plaiul Foii este asfaltat pe câţiva kilometri. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878235">Şterge vot</a></div><span id="v9878235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Drumul spre Plaiul Foii este asfaltat pe câţiva kilometri.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Am oprit pentru a admira Masivul Piatra Craiului la ceas de seară. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878236">Şterge vot</a></div><span id="v9878236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Am oprit pentru a admira Masivul Piatra Craiului la ceas de seară.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Trecem podeţul peste râu şi am ajuns în curtea Cabanei Plaiul Foii. Se poate observa automatul de unde vă puteţi procura tichete de vizitare a Parcului Naţional Piatra Craiului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878237">Şterge vot</a></div><span id="v9878237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Trecem podeţul peste râu şi am ajuns în curtea Cabanei Plaiul Foii. Se poate observa automatul de unde vă puteţi procura tichete de vizitare a Parcului Naţional Piatra Craiului.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Cabana Plaiul Foii este o locaţie unde ne-ar plăcea să ne cazăm cândva. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878238">Şterge vot</a></div><span id="v9878238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Cabana Plaiul Foii este o locaţie unde ne-ar plăcea să ne cazăm cândva.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Împrejurimile Cabanei Plaiul Foii. Zona este destul de aerisită... cel puţin deocamdată. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878239">Şterge vot</a></div><span id="v9878239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Împrejurimile Cabanei Plaiul Foii. Zona este destul de aerisită... cel puţin deocamdată.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Prin Zărneşti, la ceas de seară. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878240">Şterge vot</a></div><span id="v9878240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Prin Zărneşti, la ceas de seară.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Duminică am mers la Centrul de Vizitare pentru Parcul Naţional Piatra Craiului. Acest centru se află pe drumul către Plaiul Foii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878241">Şterge vot</a></div><span id="v9878241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Duminică am mers la Centrul de Vizitare pentru Parcul Naţional Piatra Craiului. Acest centru se află pe drumul către Plaiul Foii.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Centrul de Vizitare pentru Parcul Naţional Piatra Craiului - vedere din interior. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878242">Şterge vot</a></div><span id="v9878242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Centrul de Vizitare pentru Parcul Naţional Piatra Craiului - vedere din interior.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Am intrat într-o 'peşteră'. În fundal se auzeau picuri de apă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878243">Şterge vot</a></div><span id="v9878243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Am intrat într-o "peşteră". În fundal se auzeau picuri de apă.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Aceasta este o hartă interactivă a Parcului Naţional Piatra Craiului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878244">Şterge vot</a></div><span id="v9878244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Aceasta este o hartă interactivă a Parcului Naţional Piatra Craiului.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Zona unde a fost realizată 'stâna'. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878245">Şterge vot</a></div><span id="v9878245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Zona unde a fost realizată "stâna".
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Stâna - vedere din apropiere. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878246">Şterge vot</a></div><span id="v9878246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Stâna - vedere din apropiere.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Dincolo de fereastra stânii este amplasat un monitor care redă imagini specifice zonelor montane unde mioarele sunt duse vara la păscut. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 20.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av878247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv878247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=878247">Şterge vot</a></div><span id="v9878247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(878247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f878247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e878247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Dincolo de fereastra stânii este amplasat un monitor care redă imagini specifice zonelor montane unde mioarele sunt duse vara la păscut.
foto Crazy_Mouse [20.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2017 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.152797937393 sec