80086 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă zona Voineasa

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.08.2017
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 7 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Pe poteci de munte, către o cascadă impresionantă (Cascada Scoruş)


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Prin intermediul prezentului articol vreau să vă invit din nou la drumeţie. De data aceasta vom merge împreună pe Valea Lotrului, o zonă foarte frumoasă unde noi am ajuns pentru prima dată în acest an. Am şerpuit pe încântătoarea Vale a Oltului până la Brezoi şi apoi am intrat pe DN 7A; pentru început drumul pare unul obişnuit însă, după câţiva kilometri parcurşi, valea începe să se îngusteze şi şoseaua urcă alene până ajunge în dreptul primul lac de acumulare de pe acea vale – Brădişor. Chiar înainte de traversarea barajului am făcut un scurt popas pentru fotografii, vrăjiţi de uriaşa oglindă verde de apă în care se reflectau versanţii împăduriţi din jur. Din acel loc, şoseaua s-a lipit practic de versantul din stânga al văii şi ne-a condus repejor către localitatea Mălaia, din apropierea căreia urma să pornim în drumeţia noastră.

Nu v-am spus până acum unde doream să ajungem! Ei bine, urma să plecăm într-o frumoasă plimbare către o minunăţie de cascadă ascunsă atât de bine printre versanţii din zonă, încât a fost cunoscută mai mult de către localnici până în urmă cu vreo doi ani, când obiectivul a început să fie tot mai bine promovat. Căderea de apă se numeşte Cascada Scoruş sau Cascada lui Ciucă (am remarcat ambele denumiri pe cele câteva indicatoare aflate la începutul traseului).

Despre această cascadă am aflat întâmplător dintr-un reportaj la televizor, o emisiune în care sunt promovate locurile încântătoare, dar mai puţin cunoscute din ţara noastră. Ca o coincidenţă menită să îmi întipărească şi mai bine în minte obiectivul, nu cred că trecuse o lună de zile de când văzusem emisiunea referitoare la cascadă şi hop! un articol al colegului zlatna chiar despre respectiva minunăţie a naturii! A trecut mai bine de un an de atunci, însă nu am uitat de Cascada Scoruş aşa că, ştiind că vom ajunge pe Valea Lotrului, am stabilit că e musai să vedem şi noi cascada!

Accesul către această cascadă este relativ simplu: aflaţi în localitatea Mălaia, am ajuns în dreptul lacului de acumulare ce poartă numele acestei localităţi. Am încetinit pentru că ştiam faptul că de undeva din zonă porneşte traseul spre cascadă. Am observat chiar înainte de primul pod un drum forestier spre stânga, dar şi două indicatoare micuţe care ne-au „spus” că ajunsesem unde trebuie (eram la intrarea pe Valea Bucureasa). Un indicator este o săgeată albastră pe care scrie cu alb „Cascada Scoruş”, iar celălalt este mai rudimentar, însă indică şi el acelaşi lucru „Cascada lui Ciucă (Scoruş) – 1 oră”. Tot acolo, pe un parapet de beton de pe marginea drumului, apare şi marcajul „punct roşu pe fond alb” (pe care l-am urmărit apoi pe întreg traseul către cascadă).

Prima parte a traseului am parcurs-o cu maşina. Am virat la un moment dat spre dreapta, am trecut prin dreptul unei pensiuni interesante - „Căsuţa din pădure”- şi am ajuns lângă o exploatare forestieră unde era suficient loc de parcare (până acolo se poate merge cu maşina). Până în acel punct am parcurs 1200 de metri (am cronometrat în bordul maşinii). Chiar dacă drumul forestier este denivelat pe alocuri, cred că el poate fi parcurs fără mari probleme când vremea este bună. Pe timp de ploaie ar putea să apară vreun şuvoi de pe undeva şi să vă dea serios de furcă...

Am oprit maşina sub poala pădurii şi ne-am pregătit de drumeţia propriu-zisă. Am luat în rucsac o sticlă de 2 litri cu apă, câte ceva de ronţăit pentru cel mic şi o pelerină de ploaie (vremea era frumoasă, însă pe munte lucrurile se pot schimba rapid). Am închis maşina, ne-am salutat cu doi bărbaţi care aveau câte ceva de lucru printre buştenii din jur şi am pornit la drum. Trebuie să mai fac o paranteză: Grămezile astea de copaci şi de lemne tocate mărunt tind să devină parcă o marcă înregistrată pentru frumoşii noştri munţi! Am umblat în ultimii doi-trei ani pe poteci de munte din zone diferite ale ţării şi peste tot am dat de tăieri! Prin unele locuri e chiar prăpăd! E mare păcat că cei care trebuie să aibă grijă să nu se întâmple asta nu îşi fac mai deloc datoria! S-ar putea ca generaţiile viitoare să nu prea mai aibă pe unde sta la umbră!

După ce am trecut de grămezile de buşteni, valea s-a îngustat şi am ajuns lângă albia pârâului. Firicelul de apă nu e chiar anemic, însă am putut traversa pe un podeţ de lemn care ne-a dat ceva emoţii. După aceea am început urcuşul pe Valea Bucureasa, un loc destul de sălbatic. Bineînţeles că au apărut şi surprizele! Ştiam că traseul a fost amenajat şi că există câteva podeţe care ne-ar fi ajutat să traversăm apa pârâului! Ei bine, probabil că acestea au fost distruse de vreo viitură (am văzut resturile unui podeţ pe marginea potecii); în prezent, în afară de primul podeţ, nu mai există niciunul, iar traversarea apei am făcut-o pe pietre şi ne-au fost de mare ajutor beţele de drumeţie pe care le aveam la noi.

Poteca îngustă care urcă pe lângă apa pârâului este plină de bolovani şi de bucăţi de lemne, însă cred că pe acolo sunt târâţi buştenii de sus de pe munte pentru că, pe anumite porţiuni, locul era destul de bătătorit. Deşi la exploatarea forestieră am văzut un indicator pe care se specifica faptul că până la cascadă mai trebuie parcurşi 1500 de metri din acel punct, aş zice că drumul este ceva mai lung. Oricum, noi am făcut vreo două pauze, deoarece urcarea pe acel teren accidentat ne-a solicitat oarecum. Am luat loc pe câte un bolovan sau pe câte-un buştean, am făcut o mulţime de fotografii şi am mâncat zmeură culeasă de prin tufele de pe marginea potecii. Din când în când am făcut linişte pentru câteva clipe, încercând să auzim zgomote care să indice prezenţa altor drumeţi sau –bine că nu a fost cazul- apariţia vreunei sălbăticiuni!

La un moment dat, am ajuns într-un punct unde se unesc două pârâiaşe, iar noi am urmat poteca spre dreapta, cu ochii după marcajele de pe traseu. Am citit ulterior că în faţă era albia pârâului Scoruşilor, pe care nu prea se poate ajunge până la cascadă.

După alte câteva minute de slalom printre pietre mari şi mici, ne-am despărţit de acea vale şi am urcat destul de abrupt pe o cărare spre stânga. La această schimbare a direcţiei de mers există vreo trei indicatoare care arată direcţia corectă către cascadă. Am ajuns repejor într-un punct din care cărarea s-a mai domolit şi s-a aşternut practic la picioarele noastre, conducându-ne paşii după vreo 200 de metri către obiectivul nostru. Pe această ultimă parte a potecii ne-am întâlnit cu doi drumeţi care coborau de la cascadă şi care ne-au spus că mai aveam foarte puţin până acolo! În afară de cei doi, nu ne-am mai întâlnit cu nimeni pe tot traseul, nici măcar la coborâre. Am cam fost în pustietate, doar noi şi Mama Natură!

Prima impresie! Pentru început, am sesizat zgomotul! Un vuiet surd ne-a „şoptit” că ceea ce căutam noi nu era departe! Şi pe urmă, trecând de câţiva arbori care blocau puţin vederea, am zărit-o! Uraa! O curgere de apă având o înălţime ameţitoare, care parcă voia să ne arate cât de mici suntem, pe măsură ce ne apropiam de ea! Pas cu pas, am sosit în vecinătatea cascadei şi ne-am aşezat pe iarbă, încântaţi că am reuşit să ajungem până acolo! Am făcut o pauză mai lungă (am stat vreo 30 de minute în acel loc), bucurându-ne de priveliştea de vis şi de stropişorii fini de apă care ajungeau până la noi din când în când, cu vreo adiere de vânt!

Din ceea ce am citit, cascada aceasta este printre cele mai înalte din ţară (conform unelor surse, s-ar afla la egalitate cu mult mai cunoscuta Cascadă a Cailor de la Borşa). Înălţimea sa este de aproximativ 80 de metri însă şi mai interesant este faptul că în partea superioară apa ar fi format un canion de vreo 300 de metri la capătul căruia se află o altă cascadă de vreo 25 de metri! M-am tot uitat în jur, dar nu am mai văzut vreun marcaj, ceea ce înseamnă că traseul a fost marcat numai până în acel punct. Oricum, panta era tot mai abruptă şi nu cred că s-ar putea continua drumeţia în lipsa unui echipament special (ceea ce noi oricum nu aveam) !

Apa cascadei se strânge într-un mic bazin la baza acesteia şi le-am dat ceva emoţii alor mei atunci când (ajutându-mă de beţe) am coborât până acolo pe povârnişul destul de abrupt. Privind-o de la bază, estimez că această cascadă are în partea de jos o lăţime de 5-6 metri.

După ce ne-am odihnit bine şi am făcut muulte-multe fotografii, a sosit timpul să parcurgem traseul în sens invers. A fost ceva mai uşor la întoarcere, însă nu chiar atât de simplu precum s-ar putea crede întrucât întâlneam zone în care pietrele erau umede şi trebuia să avem grijă la fiecare pas ca să nu alunecăm şi să riscăm vreo accidentare! Asta ne-ar fi lipsit! Cu atenţie, cu scurte pauze pe la zmeurişurile din jur şi cu emoţii pe la traversările pârâului de pe o parte pe alta, am ajuns cu bine înapoi la singurul podeţ de pe traseu (cel din apropierea exploatării forestiere).

Am ajuns înapoi în locul unde lăsasem maşina şi am privit din nou ceasul! Cronometrasem timpii făcuţi de noi pe traseu ca să îi pot prezenta aici:

-Din locul unde am parcat (lângă exploatarea forestieră) până la cascadă am ajuns în 55 de minute (cu tot cu cele câteva pauze mici pentru zmeură);

-Popas de 30 de minute la baza cascadei;

-La întoarcere am parcurs traseul în 45 de minute. Aşadar, o drumeţie de două ore şi ceva, un traseu parcurs într-un ritm lejer şi un obiectiv cu adevărat spectaculos!

Acestea fiind spuse, vă recomand să vizitaţi Cascada Scoruş, un obiectiv despre care veţi avea cu siguranţă ce povesti! Călătorii plăcute tuturor!

Rog inserarea următorului videoclip: youtube

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 03.08.2017 16:44:11

Validat / Publicat: 03.08.17 19:42:50


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1331


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  61100 PMA (din 46 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[03.08.17 18:56:43]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[03.08.17 19:43:49]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   --

   Articolul a fost deasemenea selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[03.08.17 20:39:50]
» mesaj pers

   Frumos articol, frumoase fotografii!

    La Cascada Scoruş nu am ajuns, dar ai scris un articol despre o zonă pe care încă din liceu o cunosc destul de bine şi de care mă leagă atâtea amintiri frumoase. Ce mai cutreieram munţii, cu rucsacul în spate, alături de alţi colegi iubitori de munte şi de natură! Aş da orice şi oricât să mai retrăiesc acele momente! Dar atunci... nu aveam kilograme în plus :).

    În prezent, e mai greu cu deplasarea pe munte, am devenit fani ai turismului auto, iar asta nu e bine.

    Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[03.08.17 20:57:39]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Să fii fan al turismului auto nu e chiar așa de rău, însă este bine să încerci să alternezi cu câte o plimbare în natură (mai lungă sau mai scurtă, după cum crezi că poţi face faţă). Adevărul este că maşinile ne duc în apropierea atâtor locuri frumoase, aşa că autoturismele sunt o condiţie esenţială pentru un sejur activ cât mai reuşit.

   În ceea ce priveşte Valea Lotrului, mi s-a părut un areal superb, păcat că este cam departe de noi! Iar despre drumurile noastre e mai bine să nu mai vorbim...

   Mulţumesc pentru lectură şi ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[03.08.17 21:32:58]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Super drum, super articol despre poze ca sunt super, sunt convinsa, trec la ele acum.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[03.08.17 23:06:36]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Faina drumetie! Superba cascada! Desi am fost la Voineasa via Malaia, nu m-am indreptat spre cascada aceasta. Chiar arata super. Are ceva din cascada Cailor.

   Va admir si va respect pentru modul vostru de viata.

   Poimaine plec cu ghidul vostru in Cheile Zanoagei. Un drum pe care l-am facut de atatea ori dar fara sa ajung la Sapte Izvoare ca nu stiam de acea cascada, iar cheile Orzei vad ca sunt partial amenajate ceea ce nu era pe cand am batut eu zona in tinerete.

   Cate cascade minunate avem!

   Felicitari pentru articol! Drumetii reusite si vreme buna pe unde drumetiti!

   🔦☀️🌤🌲🍄🌲🌲🌲

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[03.08.17 23:13:25]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulţumim frumos! Vreme bună să aveţi şi voi! Şi spor la drumeţit! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- printesa82
[04.08.17 02:24:14]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Wow... am impresia ca pozele sunt facute la Cascada Cailor☺! Multumesc pentru articol,felicitari pentru relatare si pentru toate drumetiile voastre☺!

   Ce tara minunata avem🌲🌲🌲!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[04.08.17 08:59:31]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Felicitări pentru articol.

   Se pare că televizorul ne-a făcut pe amândoi să vizităm cascada Scorușu.

   Nouă ne-a plăcut foarte mult cascada. De câte ori am ocazia le spun prietenilor să meargă să viziteze cascada. Traseul este accesibil și pentru cine nu e obișnuit cu drumețiile montane.

   Toate cele bune și multe concedii plăcute.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[04.08.17 09:39:08]
» mesaj pers

   @zlatna: Uite că e bun şi televizorul ăsta la ceva! :) Acum, serios vorbind, noi urmărim (mai ales în perioada rece a anului) numeroase documentare la tv şi de acolo ne-am inspirat de mai multe ori pentru următoarele noastre ieşiri în natură. Iar Cascada Scoruş este un obiectiv pe care nu îl poţi trece cu vederea, impresionanta cădere de apă este o adevărată mireasă a Văii Lotrului!

   O altă sursă excelentă de documentare este AFA, aşa că idei de plimbare avem destule, mai rău stăm cu timpul liber!

   Mulţumesc mult pentru lectură şi ecou! Spor la drumeţit şi vouă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[04.08.17 09:45:18]
» mesaj pers

   @printesa82: Mulţumesc mult şi eu pentru ecou şi aprecieri! Într-adevăr, ţara noastră este minunată şi nu o spun doar împins de vreun patriotism local, ci pentru că chiar aşa stau lucrurile. Diferitele forme de relief se succedă armonios, obiectivele turistice apar aproape peste tot, în câteva ore putem ajunge de la malul mării până pe piscurile munţilor! Mai rău stăm noi la infrastructură, acolo sunt muulte de pus la punct.

   Oricum, revenind la prezentul articol, îţi recomand să faci o drumeţie la această cascadă dacă ajungi cândva pe Valea Lotrului! Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[17.08.17 14:04:50]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: In sfarsit am ajuns si eu la acest articol despre care "auzisem" insa nu-l citisem. Am citit cu mare placere ceea ce ai scris aici si am admirat pozele.

   Felicitari pentru traseul reusit, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Cascada Scoruş - una dintre cascadele de vis ale României. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884629">Şterge vot</a></div><span id="v9884629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Cascada Scoruş - una dintre cascadele de vis ale României.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Cascada Scoruş privită de jos în sus, printre stropişorii fini de apă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884633">Şterge vot</a></div><span id="v9884633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Cascada Scoruş privită de jos în sus, printre stropişorii fini de apă.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] Cascada Scoruş - Uite cam atât de mare este minunăţia asta de cascadă! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884634">Şterge vot</a></div><span id="v9884634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Cascada Scoruş - Uite cam atât de mare este minunăţia asta de cascadă!
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2017] Pentru a ajunge la Cascada Scoruş, am mers pe Valea Lotrului. Am făcut o pauză scurtă pentru o fotografie lângă lacul de acumulare Brădişor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884635">Şterge vot</a></div><span id="v9884635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Pentru a ajunge la Cascada Scoruş, am mers pe Valea Lotrului. Am făcut o pauză scurtă pentru o fotografie lângă lacul de acumulare Brădişor.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2017] Din DN 7A se intră pe Valea Bucureasa spre cascadă, urmându-se pentru început un drum forestier. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884636">Şterge vot</a></div><span id="v9884636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Din DN 7A se intră pe Valea Bucureasa spre cascadă, urmându-se pentru început un drum forestier.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] Am aruncat o privire şi către lacul de acumulare Mălaia, aflat lângă noi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884637">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884637"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884637">Şterge vot</a></div><span id="v9884637" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884637)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884637Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884637MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Am aruncat o privire şi către lacul de acumulare Mălaia, aflat lângă noi.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Unul dintre indicatoarele aflate la intrarea pe traseu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884638">Şterge vot</a></div><span id="v9884638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Unul dintre indicatoarele aflate la intrarea pe traseu.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Acesta este drumul forestier pe care am parcurs la început cu maşina cam 1200 de metri. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884639">Şterge vot</a></div><span id="v9884639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Acesta este drumul forestier pe care am parcurs la început cu maşina cam 1200 de metri.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Ajunşi lângă o exploatare forestieră, am parcat maşina la umbra pădurii şi am continuat pe jos spre cascadă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884640">Şterge vot</a></div><span id="v9884640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Ajunşi lângă o exploatare forestieră, am parcat maşina la umbra pădurii şi am continuat pe jos spre cascadă.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] Indicator care ne arată direcţia spre obiectivul nostru. Din acest loc, noi am ajuns în 55 de minute la cascadă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884641">Şterge vot</a></div><span id="v9884641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] Indicator care ne arată direcţia spre obiectivul nostru. Din acest loc, noi am ajuns în 55 de minute la cascadă.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] La începutul traseului, am traversat pârâul pe podeţul de lemn din imagine. Deşi anul trecut existau mai multe asemenea podeţe, ele au fost distruse (probabil de viituri). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884643">Şterge vot</a></div><span id="v9884643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] La începutul traseului, am traversat pârâul pe podeţul de lemn din imagine. Deşi anul trecut existau mai multe asemenea podeţe, ele au fost distruse (probabil de viituri).
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] Pas cu pas, către o cascadă de vis. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884644">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884644"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884644">Şterge vot</a></div><span id="v9884644" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884644)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884644Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884644MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Pas cu pas, către o cascadă de vis.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2017] Se observă marcajul care apare din loc în loc pe acest frumos traseu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884645">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884645"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884645">Şterge vot</a></div><span id="v9884645" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884645)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884645Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884645MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Se observă marcajul care apare din loc în loc pe acest frumos traseu.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2017] Oare de unde vine apa?! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884646">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884646"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884646">Şterge vot</a></div><span id="v9884646" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884646)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884646Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884646MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] Oare de unde vine apa?!
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] Am ajuns într-un punct unde se unesc două pârâiaşe, iar noi am urmat poteca spre dreapta, cu ochii după marcajele de pe traseu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884647">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884647"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884647">Şterge vot</a></div><span id="v9884647" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884647)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884647Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884647MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] Am ajuns într-un punct unde se unesc două pârâiaşe, iar noi am urmat poteca spre dreapta, cu ochii după marcajele de pe traseu.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2017] Apa aceasta zglobie a făurit o vale minunată! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884648">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884648"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884648">Şterge vot</a></div><span id="v9884648" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884648)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884648Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884648MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] Apa aceasta zglobie a făurit o vale minunată!
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Am avansat pe o vale sălbatică. Eram doar noi şi muntele. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884649">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884649"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884649">Şterge vot</a></div><span id="v9884649" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884649)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884649Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884649MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Am avansat pe o vale sălbatică. Eram doar noi şi muntele.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2017] O cascadă în miniatură! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884651">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884651"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884651">Şterge vot</a></div><span id="v9884651" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884651)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884651Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884651MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] O cascadă în miniatură!
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2017] Din loc în loc, am traversat pârâul pe pietre. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884652">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884652"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884652">Şterge vot</a></div><span id="v9884652" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884652)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884652Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884652MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Din loc în loc, am traversat pârâul pe pietre.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2017] Ne apropiam de punctul unde am cotit spre stânga. Cărarea urcă tot mai mult. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884653">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884653"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884653">Şterge vot</a></div><span id="v9884653" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884653)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884653Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884653MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Ne apropiam de punctul unde am cotit spre stânga. Cărarea urcă tot mai mult.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUL-2017] Indicatoare care arată poteca spre cascadă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884655">Şterge vot</a></div><span id="v9884655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2017] Indicatoare care arată poteca spre cascadă.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2017] Tot mai sus, către Cascada Scoruş! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884657">Şterge vot</a></div><span id="v9884657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2017] Tot mai sus, către Cascada Scoruş!
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2017] Am tot urcat. Mai aveam cam 10 minute până la cascadă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884658">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884658"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884658">Şterge vot</a></div><span id="v9884658" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884658)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884658Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884658MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2017] Am tot urcat. Mai aveam cam 10 minute până la cascadă.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2017] Urmează o nouă porţiune mai abruptă a potecii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884659">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884659"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884659">Şterge vot</a></div><span id="v9884659" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884659)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884659Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884659MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2017] Urmează o nouă porţiune mai abruptă a potecii.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2017] Uite de acolo de jos am cotit spre stânga, urmărind indicatoarele! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884660">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884660"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884660">Şterge vot</a></div><span id="v9884660" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884660)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884660Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884660MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2017] Uite de acolo de jos am cotit spre stânga, urmărind indicatoarele!
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2017] Am ajuns aproape! Parcă a început să se audă vuietul surd al apei! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884661">Şterge vot</a></div><span id="v9884661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2017] Am ajuns aproape! Parcă a început să se audă vuietul surd al apei!
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2017] Aruncăm o scurtă privire înapoi! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884662">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884662"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884662">Şterge vot</a></div><span id="v9884662" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884662)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884662Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884662MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2017] Aruncăm o scurtă privire înapoi!
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2017] Şi, printre copaci, a apărut cascada! Uraa! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884663">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884663"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884663">Şterge vot</a></div><span id="v9884663" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884663)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884663Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884663MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2017] Şi, printre copaci, a apărut cascada! Uraa!
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2017] Cascada Scoruş, mireasa de pe Valea Bucureasa! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884664">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884664"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884664">Şterge vot</a></div><span id="v9884664" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884664)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884664Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884664MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2017] Cascada Scoruş, mireasa de pe Valea Bucureasa!
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2017] Fotografie făcută la baza cascadei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884665">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884665"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884665">Şterge vot</a></div><span id="v9884665" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884665)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884665Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884665MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2017] Fotografie făcută la baza cascadei.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2017] Am poposit cam jumătate de oră lângă această cascadă şi am făcut multe fotografii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av884666">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv884666"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=884666">Şterge vot</a></div><span id="v9884666" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(884666)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f884666Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e884666MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2017] Am poposit cam jumătate de oră lângă această cascadă şi am făcut multe fotografii.
foto Crazy_Mouse [03.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.276286125183 sec