16727 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Mănăstirea Vladimirești [Tudor Vladimirescu]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.12.2010
DE
Avatar dannek
vârsta 40-50 ani
DIN Brăila
înscris/ă în 27.12.07
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
DEC-2010
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Manastirea Vladimiresti ordine si piosenie - [Tudor Vladimirescu]


De multe ori am trecut prin comuna Tudor Vladimirescu din județul Galați și am observat indicatorul către mănăstire dar nu am oprit niciodată nu mi-am facut timp pentru a o vizita.

Acum am dedicat o jumatate de zi pentru a merge în pelerinaj în aceste locuri sfinte.

Comuna Tudor Vladimirescu se află pe DN25 Galați -Tecuci la circa 43 km de Galați, 54 km de Brăila și 45 km de Tecuci.

La cica 200 m de la intrarea în localitatea Tudor Vladimirescu dinspre Galați veți observa pe ambele sensuri indicatoare cu drumul spre mănăstire, de aici mai sunt 4 km pînă la porțile mănăstiri.

Drumul este asfaltat dar plin de noroi, pentru că de o parte și de cealaltă a drumului sunt terenuri agricole iar oameni de prin părțile locului chiar lucrează acel pămînt.

Ajunși la mănăstire descoperim o generoasă parcare asfaltată (fără gropi), marcată și foarte curată.

Cu toate că ne aflăm teritorial în Moldova, porțile mănăstiri sunt construite în stilul inconfundabil maramureșean.

Din spatele porții pornește o alee lungă de circa 200 m care delimitează de o parte livada cu pomi fructiferi și de cealaltă parte vița de vie și un frumos iaz (cred că și cu peste).

Mănăstirea este de maicuțe, fiind după Agapia și Văratec mănăstirea cu un număr mare de călugărițe.

Pînă la intrarea în curtea mănăstiri pe partea dreaptă întîlnim magazinul cu obiecte bisericești care este recent renovat cu materiale de bună calitate.

În magazin pe lîngă binecunoscutele obiecte bisericești, întîlnim o vitrină bine garnisită cu obiecte de cult de valoare, de aceea magazinul este dotat cu alarmă contra efracției.

Intrarea în curtea mănăstiri se face pe sub clopotnița care nu este impunătoare precum mănăstirile din Bucovina, dar este de curînd renovată iar starea ei este excepțională.

Toată curtea mănăstiri este pavată, mozaicată, foarte curată și plină încă de flori.

Chiliile măicuțelor sunt și ele renovate, oferind pelerinului acea liniște interioară pe care o caută pășind pe aceste meleaguri.

În partea dreaptă a curți, cîțiva muncitori zidesc de zor un altar de vară, acesta fusese construit inițial din tîmplărie de termopan, care adăpostește o cruce din marmură neagră cu imaginea Maicii Domnului îngenuncheată în rugăciune, acesta dăinuie aici din anul 1938.

În spatele acestui altar de vară se află mormântul “Arhimandritului Visarion Nicolau”, care a decedat în anul 1943, iar în partea opusă se afla mormântul fondatoarei mănăstiri “Maică Stareţă Stavrofora Veronica Gurău”, care a decedat în anul 2005.

Biserica mănăstiri poartă hramul “Adormiri Maici Domnului” iar după “Pișania” de deasupra uși aceasta este ctitorită între ani 1971-1943 de Nedelcu Chercea din Brăila iar la cîrma mănăstiri atunci era „Cuvioasa Maică Stareţă Stavrofora Veronica Gurău”.

Chipurile ctitorilor Nedelcu și Ana Chercea sunt pictate în interiorul biserici, ca semn de recunoștință pentru sprijinul finaciar acordat mănăstiri.

Biserica este extrem de frumoasă pe exterior aici sunt executate picturi reprezentînd figuri bisericești aceste picture fiind făcute din mozaic.

În pridvor întîlnim icoane în mozaic ale Sfinţilor Petru şi Pavel a Sfinţilor Domnitori români Ştefan cel Mare şi Constantin Brâncoveanu.

Interiorul biserici este fermecător, picturile sunt superbe ele înfățișînd ipostaze din “Noul Testament”, dar și multe fețe bisericești.

În naos întîlnim icoana “Maicii Domnului făcătoare de minuni cu trei mâini” acesta fiind în partea stîngă, iar în partea dreaptă se află o raclă cu sfinte moaşte ale mai multor sfinţi.

Cele două candelabrele ale biserici sunt și ele de o frumusețe inegalabilă, iar toate ferestrele biserici au vitralii acestea filtrînd lumina care pătrunde în biserică.

În drum spre cimitirul mănăstiri care se află în afara curți întîlnim paraclisul sau Biserica Mică acesta fiind ctitorită de “Arhimandrit Visarion Nicolau”.

În jurul cimitirul se află o gradină de flori și o livada de pomi fructiferi. Aceștia fiind develiţi de podoaba verde de frunze plîng după vremurile frumoase și calde, dar trăiesc cu speranța că vor ieși cu bine din iarna care se apropie și la anul vor colora din nou acele locuri mai triste.

Muzeul mănăstiri se află la intrarea în curtea mănăstiri dar la acea ora era închis, el cu siguranță că adăpostește lucruri de o valoare inestimabilă.

În curtea mănăstiri mai ființează ateliere de pictură, sculptură de mobilier bisericesc, croitorie, broderie unde mîinile iscusitelor măicuțe fac minuni.

Am plecat cu sufletul împăcat că am vizitat această mănăstire care sclipește de curățenie unde ordinea și sîrguința sunt la loc de cinste.

---
Impresii încărcate de dannek in 07.12.2010 02:31:58


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 5741


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (dannek); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  8950 PMA (din 17 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- catalinalupu
[07.12.10 08:43:45]
» mesaj pers

   Asa e este... sunt locuri de unde chiar pleci cu sufletul impacat... sa va fie de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- magdalena
[07.12.10 09:26:46]
» mesaj pers

   Foarte frumoasa manastirea...

   Intr-adevar, rolului unui pelerinaj este sa ne umple sufletul de liniste care sa ne ajute sa trecem mai usor peste greutati.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[07.12.10 09:41:53]
» mesaj pers

   Privind fotografiile, se vede în mod evident că autorul lor a avut în vedere încă de la început un review pe amfostacolo.ro şi a fotografiat în acest scop.

   Acesta este după mine, un set bun de dat drept exemplu despre cum ar trebui (sau, cel puţin, aşa îmi place mie) să arate un set de fotografii dintr-o astfel de locaţie.

   Privindu-le, îţi poţi face o imagine corectă asupra subiectului, astfel încât, cu puţină imaginaţie, chiar poţi spune, împreună cu autorul că AmFostAcolo.

   Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 2 voturi)]
- amota
[07.12.10 10:29:00]
» mesaj pers

   Chiar mi-a placut setul tau de fotografii. Mult mai reusite decat multe alte poze. Review-ul tau este foarte bine documentat. Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ninaa
[07.12.10 11:44:00]
» mesaj pers

   Auzisem despre o asemenea icoana a Maicii Domnului făcătoare de minuni cu trei mâini dar chiar nu-mi puteam inchipui cum arata si nici nu stiam ca este la aceasta manastire. Felicitari pt rw si pt ca ti-ai facut timp sa ajungi acolo. Daca nu ma inseala memoria exista in Braila un cartier "Chercea"? Si insula din mijlocul Dunarii, dintre Braila si Galati nu tot Chercea se numeste?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ascent
[07.12.10 13:03:51]
» mesaj pers

   Frumoasa povestirea ta si frumoase sunt si pozele! Felicitari ca ai fost acolo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- georgiana
[07.12.10 15:24:47]
» mesaj pers

   Cred ca fotografile tale aratau si mai bine, daca erau facute vara, cand pomii din curte erau infrunziti.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dorgo
[07.12.10 15:41:21]
» mesaj pers

   @ Costi... toata viata invatam... nu ne nastem academicieni... copiii invata de la parinti, tinerii de pe site pe site, invata de la veteranii de pe site, totul e sa fie intelegere si fiecare sa aiba rabdare cu celalalt...

   @ dannek, felicitari... mi-a placut ca-i inceput cu inceputul... 2 panouri care te-au situat in spatiu si ti-au indicat si directia review-ului...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dannek
[07.12.10 16:14:29]
» mesaj pers

   Costi & Dorgo multumesc!

   Ninaa, intre Braila si Galați din cite stiu eu nu este nici o insulă, Braila are două insule cea mare care este 99% ocupata cu agricultura si Insula Mică care este rezervație naturală.

   Nedelcu Chercea a fost intemeietorul unui cartier în Brăila care îi poarta numele, acesta este un cartier nu mai de case.

   Nedelcu Chercea a fost un mare om de afaceri, a avut parte de o educație aleasă, dar avînd și un spirit întreprinzător moștenit de la părinți săi el a cumparat moară de mălai și un vapor cu motor pe aburi. El a avut de-a lungul timpului o fabrica de cuie, un atelier de lanțuri, sârmă zincată și sârmă ghimpată.

   Pe lînga faptul că a avut o avere considerabilă Nedelcu Chercea a fost un om mărinimos, el a renovat din temelii biserica Sf. Arhangheli din Brăila și a ridicat biserica Sf. Mina tot din Brăila unde este și înmormântat alături de soția sa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 6 voturi)]
- ninaa
[07.12.10 16:51:54]
» mesaj pers

   @dannek m-ai lasat fara cuvinte, cate poti sa stii despre familia Chercea... despre moara si cartier imi aduceam si eu ceva aminte. Insula despre care iti spun nu mai stiu cum se numeste (deci am gresit prima oara) si se afla in mijlocul Dunarii, parca mai aproape de malul drept, la vreo 4 km in aval de Braila. Ea exista sigur pentru ca am fost acolo cu barca dar e atat de mica incat am strabatut-o la pas intr-o ora si m-am saturat si de mure in timpul asta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- biancuta
[07.12.10 19:40:52]
» mesaj pers

   Chiar ca e frumoasa manastirea, la fel si pozele! Cel mai mult insa imi place cum ai descris-o si ca ai gasit un loc superb pentru liniste si reculegere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- creivean
[07.12.10 20:58:04]
» mesaj pers

   Votul 13 cu noroc, pentru un review plin de... cele sfinte. Vă recomand tuturor să admiraţi fotografiile de astă vară, din concediu ale autorului, să vedeţi (şi) acolo, nişte minunăţii... N-aş băga mâna-n foc că nu-i fotograf profesionist (?), dar, parcă are DSLR, de unde calitatea deosebită.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- corinne
[07.12.10 21:16:15]
» mesaj pers

   Mi-au placut foarte mult atat review-ul cat si fotografiile atasate! Inca un loc de suflet care nu trebuie ratat. Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ilincutei c*
[31.12.10 15:49:21]
» mesaj pers

   felicitari! frumos review dar pozele spun totul!!! de notat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ela52
[03.07.13 16:50:33]
» mesaj pers

   Veniti la manastire vara, e raiul pe pamant! Inca de la intrare, pe aleea strajuita de arbori falnici, simti pace si impacare cu tine si cu vremurile...

   Am fost iarasi azi si stiu ca e un loc binecuvantat in care simti ca trebuie sa te intorci mai des.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[18.01.18 16:12:53]
» mesaj pers

   Mutat, la reorganizare, în rubrica «Mănăstirea Vladimirești [Tudor Vladimirescu]» (nou-creată, între timp, pe sait)

[Rubrica inițială: Unde mâncăm în Sucevița?]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Mănăstirea Vladimirești. Atât. (Jan.2018) - punctaj satisfactie: 7.00 (scris in 18.01.18 de Yersinia pestis din MăRăşEşTI (VN)) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 8.50

 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[29] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [DEC-2010] Indicatorul localitati unde se afla manastirea -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169578">Şterge vot</a></div><span id="v9169578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [DEC-2010] Indicatorul localitati unde se afla manastirea
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P02 [DEC-2010] Indicatorul spre manastire -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169579">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169579"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169579">Şterge vot</a></div><span id="v9169579" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169579)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169579Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169579MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [DEC-2010] Indicatorul spre manastire
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P03 [DEC-2010] Drumul pina la manastire -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169580">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169580"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169580">Şterge vot</a></div><span id="v9169580" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169580)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169580Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169580MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [DEC-2010] Drumul pina la manastire
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]P04 [DEC-2010] parcarea manastiri -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169581">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169581"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169581">Şterge vot</a></div><span id="v9169581" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169581)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169581Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169581MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [DEC-2010] parcarea manastiri
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P05 [DEC-2010] Poarta manastiri in stil maramuresean -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169582">Şterge vot</a></div><span id="v9169582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [DEC-2010] Poarta manastiri in stil maramuresean
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P06 [DEC-2010] Aleea catre manastire -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169583">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169583"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169583">Şterge vot</a></div><span id="v9169583" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169583)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169583Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169583MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [DEC-2010] Aleea catre manastire
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P07 [DEC-2010] Terenul pregatit pentru iernat -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169584">Şterge vot</a></div><span id="v9169584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [DEC-2010] Terenul pregatit pentru iernat
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P08 [DEC-2010] Intrarea in manstire si clopotnita -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169585">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169585"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169585">Şterge vot</a></div><span id="v9169585" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169585)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169585Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169585MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [DEC-2010] Intrarea in manstire si clopotnita
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P09 [DEC-2010] Curtea pavata a manastiri -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169586">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169586"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169586">Şterge vot</a></div><span id="v9169586" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169586)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169586Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169586MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [DEC-2010] Curtea pavata a manastiri
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P10 [DEC-2010] chiliile si gradinele cu flori -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169587">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169587"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169587">Şterge vot</a></div><span id="v9169587" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169587)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169587Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169587MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [DEC-2010] chiliile si gradinele cu flori
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P11 [DEC-2010] chilii si florile care abunda peste tot -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169588">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169588"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169588">Şterge vot</a></div><span id="v9169588" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169588)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169588Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169588MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [DEC-2010] chilii si florile care abunda peste tot
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P12 [DEC-2010] mormintul Maică Stareţă Stavrofora Veronica Gurău -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169589">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169589"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169589">Şterge vot</a></div><span id="v9169589" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169589)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169589Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169589MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [DEC-2010] mormintul Maică Stareţă Stavrofora Veronica Gurău
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P13 [DEC-2010] Pisania de la intrarea in biserica -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169590">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169590"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169590">Şterge vot</a></div><span id="v9169590" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169590)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169590Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169590MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [DEC-2010] Pisania de la intrarea in biserica
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P14 [DEC-2010] pictura in mozaic din pridvor -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169591">Şterge vot</a></div><span id="v9169591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [DEC-2010] pictura in mozaic din pridvor
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P15 [DEC-2010] picturi in mozaic de pe exteriorul manastiri -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169592">Şterge vot</a></div><span id="v9169592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [DEC-2010] picturi in mozaic de pe exteriorul manastiri
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P16 [DEC-2010] exteriorul manastiri -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169593">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169593"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169593">Şterge vot</a></div><span id="v9169593" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169593)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169593Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169593MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [DEC-2010] exteriorul manastiri
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P17 [DEC-2010] mormântul Arhimandritului Visarion Nicolau -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169594">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169594"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169594">Şterge vot</a></div><span id="v9169594" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169594)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169594Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169594MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [DEC-2010] mormântul Arhimandritului Visarion Nicolau
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P18 [DEC-2010] crucea din marmura si icoana Maicii Domnului îngenuncheată în rugăciune -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169595">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169595"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169595">Şterge vot</a></div><span id="v9169595" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169595)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169595Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169595MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [DEC-2010] crucea din marmura si icoana Maicii Domnului îngenuncheată în rugăciune
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P19 [DEC-2010] ctitorul Nedelcu Chercea din Brăila iar deasupra Regele Mihai 1 -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169596">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169596"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169596">Şterge vot</a></div><span id="v9169596" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169596)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169596Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169596MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [DEC-2010] ctitorul Nedelcu Chercea din Brăila iar deasupra Regele Mihai 1
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P20 [DEC-2010] Candelabru din biserica -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169597">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169597"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169597">Şterge vot</a></div><span id="v9169597" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169597)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169597Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169597MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [DEC-2010] Candelabru din biserica
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P21 [DEC-2010] icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni cu trei mâini -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169598">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169598"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169598">Şterge vot</a></div><span id="v9169598" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169598)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169598Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169598MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [DEC-2010] icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni cu trei mâini
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [DEC-2010] Picturi si vitrali -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169599">Şterge vot</a></div><span id="v9169599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [DEC-2010] Picturi si vitrali
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [DEC-2010] Coborirea de pe cruce a lui Isus -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169600">Şterge vot</a></div><span id="v9169600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [DEC-2010] Coborirea de pe cruce a lui Isus
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [DEC-2010] aleea din spatele manastiri -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169601">Şterge vot</a></div><span id="v9169601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [DEC-2010] aleea din spatele manastiri
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [DEC-2010] Cimitirul manastiri in plan secund -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169602">Şterge vot</a></div><span id="v9169602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [DEC-2010] Cimitirul manastiri in plan secund
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [DEC-2010] magazinul cu obiecte bisericesti -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169603">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169603"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169603">Şterge vot</a></div><span id="v9169603" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169603)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169603Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169603MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [DEC-2010] magazinul cu obiecte bisericesti
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [DEC-2010] Unul din iazuri -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169604">Şterge vot</a></div><span id="v9169604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [DEC-2010] Unul din iazuri
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [DEC-2010] -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169605">Şterge vot</a></div><span id="v9169605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [DEC-2010]
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [DEC-2010] Atelierul de sculptura -- foto by <b>dannek</b> [uploaded 07.12.10] - <span class="allrVotedi" id="av169606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv169606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=169606">Şterge vot</a></div><span id="v9169606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(169606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f169606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e169606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [DEC-2010] Atelierul de sculptura
foto dannek [07.12.10]
# [0 PMA, fara bonus]

[29] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.0992181301117 sec