25753 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Sinaia și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.11.2011
DE
Avatar magdalena
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN București
înscris/ă în 20.12.09
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
OCT-2011
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Covor de toamnă în Sinaia


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
HARPA - MUZICA PENTRU VINDECAREA SUFLETULUI - 55 de minute ( melodiile sunt scrise in comentariu )

Nicicând Sinaia nu pare mai frumoasă ca atunci cand îmbracă culorile arămii ale toamnei, cand frunzele dezordonate sunt purtate de vânt spre nicăieri şi spre oriunde, eliberate pentru a nu ştiu câta oara de strânsoarea copacilor care le-a zămislit...

Sinaia beneficiază de o poziţie de excepţie pe Valea Prahovei şi la poalele Bucegilor, fiind unul dintre cele mai vechi oraşe de munte.

Amintirile care mă leagă de acest oraş sunt numeroase şi nu este aici locul potrivit pentru a le scrie, dar ele sunt multe şi incitante...

Aici, in Sinaia, amintirile noastre, de fapt, se construiesc şi reînvie cu fiecare plimbare, cu fiecare drum.

Culorile sunt fenomenale, iar natura nicicând nu pare mai desavârşită.

Cum sa nu te oxigenezi, să nu te înviorezi privind numai ruginiul frunzelor de toamnă peste care se revarsă albastrul infinit al cerului inconjurând Peleşul?

Aici casele poarta amprenta oraşului. Simple, albe sau crem, ori alte culori pale, decorate cu lemn, întocmai ca şi Castelul, împrumutând parcă din arhitectura acestuia, pentru fiecare locuitor reprezentând propriul său palat.

Plimbările prin Sinaia nu pot fi decât revigorante, mai ales sus, în cartierul Furnica, unde emoţia creşte cu fiecare pas ce ne aproprie tot mai mult de fosta reşedinţă regală de vară a lui Carol I.

Castelul Peleş l-am văzut şi vizitat de nenumărate ori în toate anotimpurile şi nu-şi pierde niciodată farmecul aristocrat, însă toamna este secondat de armonia nuanţelor de verde închis al brazilor şi de arămiul vegetaţiei înconjurătoare.

Construit cu aproape 130 de ani în urmă la dorinţa Principelul Carol I, Castelul s-a ridicat în aceste locuri (numit Pietrele Arse) tocmai datoriă zonei pitoreşti de o reală frumuseţe.

Nu departe de Peleş se află şi Castelul Pelişor, construit ceva mai târziu tot la dorinţa regelui Carol I, de data aceasta pentru viitorul rege Ferdinand, unde mereu am rămas impresionată de dormitorul de aur al Reginei Maria. Şi mai sus se află Castelul Foişor (fostă casă de vânătoare a regilor, in care au şi locuit regele Ferdinand si cu regina Maria), pe langă care am trecut adeseori, acum accesul fiind interzis. Şi aici era o priveliste superbă cu Peleşul curgând în cascade... Nu mai zic că puteai ajunge la Poiana Stânii, prin pădure.

Călcăm pe frunzele ce se odihnesc pe pavajul pietruit care mai păstrează încă patina vremurilor de altădată şi ne întrebăm nostalgici ce a fost odinioară, nu pe vremea regilor, ci a noastră, cand mergeam an de an in Sinaia.

Aici te puteai caza odată la Hotelul Furnica, foste grajduri regale. Acum, închis fiind, nu îl mai interesează forfota turiştilor. Altădată, o mâncare bună era acompaniată de taraf şi nu era zi în care să nu ajung in Sinaia fără să trec să mănânc măcar o supa de pui cu tăiţei de casă!

Hotelul Economat va urma curând aceeaşi soartă şi când mă gândesc că odinioară priveam Peleşul de la fereastră! Unde mai poţi vedea Castelul în afara de camerele complexului Economat? Poate la noul construit Hotel Marami care acum e privilegiat în acest sens, fiind ridicat chiar in faţa hotelului Furnica. Economatul, în prezent, se închiriază parţial turiştilor, iar restaurantul a fost dat uitării, dar ciorba de perişoare pe care o serveam aici nu... Puţinii turişti care mai vin aici, pot mânca la Restaurantul Vânătoresc, ce îmi aduce aminte de momente plăcute petrecute la o masă cu preparate pe măsură într-un ambient interesant.

Cele mai bune ecleruri le-am mâncat însă la Snack-barul Economat, de pe terasa căreia admiri Peleşul în toată splendoarea lui.

Poate că toamna pare că are aceeaşi semnificaţie peste tot, însă nicăieri nu am simţit-o mai romantică, ca atunci când am păşit pe frunzele semiveştejite, mergand agale pe Aleea Peleşului ce duce dinspre Castel spre şosea.

Câteva raze de soare se strecoară timide printre copaci aruncându-şi privirile pe covorul aşternut de propriile frunze.

Drumul este absolut uimitor, iar liniştea supremă nu este întreruptă decât de clipocitul minicascadelor Pârâului Peleş care se scurge la vale in Prahova sau de vocile turiştilor.

Lăsăm Vila Ceramicii pe partea dreaptă (numită astfel pentru ca în incintă funcţiona un muzeu al ceramicii după ce iniţial erau grajdurile regale), unde altădata, aveau loc concerte de chitară clasică, expoziţii, acum Hotelul Bastion şi mai jos, întâlnim în acelaşi cadru Vila Stăvilar (fosta spălătorie regală) şi restaurantul Cuţitu’ de Argint (fost depozit de lemne). După o astfel de plimbare ce poate fi mai potrivită decât o mancare gustoasă?

Zgomotul şoselei ce duce spre Braşov începe să-şi facă simţit prezenţa şi nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne întoarcem pe acelaşi drum străbătut de zeci de ori pe ploaie, pe zăpadă, sub soare sau ca acum, sub frunzele copacilor ce cad tăcute peste noi...

Ne-am întors la Pensiunea Popasul Haiducilor, la care ne cazasem (impresii aici: vezi impresii ) şi care înlocuieşte cu succes o cazare în zona Furnicii, fiind situată pe drumul ce duce spre Cota 1400, mai jos de Cabana Schiori, unde am gustat mereu celebrii papanaşi şi ceva mai sus de Fotelul Furnica.

Aici am vazut câteva construcţii noi, una dintre el semănând cu un hotel, ceea ce şi sper sa fie.

Pentru cei care doresc cazare chiar în oraş şi acest lucru reprezintă o soluţie bună mai ales când este Festivalul Toamnei (Sinaia Forever), la început de toamnă, datorită faptului că toata acţiunea se desfăşoară pe bulevardul Carol I care duce dinspre bulevardul Republicii spre Parcul Octavian Goga unde se susţin concertele in aer liber, aceştia pot alege unul dintre hotelurile situate chiar la stradă, unele cu nume sonore, altele mai noi International, Anda, New Montana, Irish House (recomand restaurantul), Sinaia, Tanţi (ridicată la rang de hotel de când nu am mai fost cazată aici), situată vizavi de latura stanga a parcului şi de Palace, Caraiman (pe partea dreapta, chiar in parc), Cerbul şi Păltiniş, cum ne întoarcem iar spre Internaţional şi numeroase alte vile sau pensiuni.

An de an am fost in Sinaia şi am călcat pragul multor hoteluri şi restaurante, până când am înlocuit-o cu destinaţii mai exotice, iar acum, sub acest covor superb de toamnă am regretat fiecare an în care paşii mei au ocolit-o...

---
Impresii încărcate de magdalena in 13.11.2011 15:41:39

Validat / Publicat: 13.11.11 17:04:02

VIZUALIZĂRI: 2401


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (magdalena); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  30800 PMA (din 34 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- magdalena
[13.11.11 16:26:15]
» mesaj pers

   Webm, te rog, as dori acest fond muzical http://www.trilulilu.ro/prikindelul/cffad0b2c398cb

   Multumesc!

   - -

   Rezolvat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michaell
[13.11.11 17:59:32]
» mesaj pers

   @ magdalena

   foarte frumos scris. de nota 10!!

   dealtfel locatia mea de suflet in romania. am fost anul acesta in vara, chiar avea loc rally-ul sinaia forever (cred ca asa-i spune)

   imi pare rau ca locuiesc atit de departe de acest loc nemaipomenit de frumos. mai ales toamna... ce m-as plimba prin parcul ghica... sau pe alea pelesului. ai cumva o poza si cu parcul ghica?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[13.11.11 18:46:17]
» mesaj pers

   @magdalena

   Frumos scris... poze superbe, iar fondul sonor excelent... intr-adevar vindeca sufletul, il infioara, dar ici-colo mai pune si cate-un pic de sare pe rana:(...

   Impresiile tale m-au transpus la visare, melancolie, dar mi-au transmis s-un mic regret in suflet, caci... parafrazand primul vers dintr-o melodie a Nicolei ( ,,Langa mine'')

   Anii trec si tu, Sinaia, in suflet ramai...

   Asa cum am simtit din emotia randurilor tale si pe tine, draga Magdalena, te leaga amintiri muuulte de Sinaia, oras ce l-am indragit si eu inca din copilarie...

   Iar superbul covor al frunzelor multicolore, ce l-ai surprins atat de bine in pozele tale, nu poate decat sa-mi creeze acea ,,Emotie de toamna''...

   Frumos!... Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- georgiana
[13.11.11 18:55:03]
» mesaj pers

   Am ''calcat'' si eu pe covorasul tau de toamna,metaforic vorbind si uite ce concluzii am tras:

   Un review deosebit, Magdalena! Iar melodia aleasa este cred, foarte potrivita! Am descoperit citind ''o alta Magdalena'' decat cea pe care o stiam din celelalte reviews-uri de pana acum!

   Si pe mine ma leaga foarte multe amintiri de Sinaia. Era o vreme cand veneam si de cateva ori pe an aici, de multe ori si cu trenul si iarna si vara, atat de tare ne placea!

   Am avut si noi prijejul o data sa vedem Festivalul Toamnei si ne-a placut foarte mult, in special spectacolul in aer liber care a urmat seara in parcul de langa Cazinou.

   Pozele sunt superbe... dar in curand nu va mai fi nimic aramiu, ci alb!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- RobertCodescu
[13.11.11 22:06:11]
» mesaj pers

   Sinaia întotdeauna fascinantă pentru mine aşa că pozele şi reviewul tău NU puteau trece neobservate!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- valimi
[14.11.11 06:27:23]
» mesaj pers

   Hei, Robert, asta nu-i revista, sa te uiti numai la poze.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RobertCodescu
[14.11.11 06:48:24]
» mesaj pers

   valimi am zis FOARTE CLAR

aşa că pozele şi reviewul tău
prin urmare am luat-o în ordine admirativă, NORMAL că am citit şi reviewul ce credeai!?!?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2011] Castelul Peleş in culori de toamnă.... -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274400">Şterge vot</a></div><span id="v9274400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2011] Castelul Peleş in culori de toamnă....
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P02 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274403">Şterge vot</a></div><span id="v9274403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P03 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274407">Şterge vot</a></div><span id="v9274407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]P04 [OCT-2011] Sinaia, toamnă langa pârâu..., drumul Pelesului -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274408">Şterge vot</a></div><span id="v9274408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2011] Sinaia, toamnă langa pârâu..., drumul Pelesului
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P05 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., Peleşul curgând la vale -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274411">Şterge vot</a></div><span id="v9274411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., Peleşul curgând la vale
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P06 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274416">Şterge vot</a></div><span id="v9274416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P07 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274417">Şterge vot</a></div><span id="v9274417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P08 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274418">Şterge vot</a></div><span id="v9274418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P09 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274419">Şterge vot</a></div><span id="v9274419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P11 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274422">Şterge vot</a></div><span id="v9274422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P12 [OCT-2011] Sinaia, toamnă la Economat..., aşteptând vremuri mai bune! -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274424">Şterge vot</a></div><span id="v9274424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2011] Sinaia, toamnă la Economat..., aşteptând vremuri mai bune!
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P13 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., Furnica-drumul Cotei 1400 -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274436">Şterge vot</a></div><span id="v9274436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., Furnica-drumul Cotei 1400
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P14 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., Peleşul văzut dinspre Snack-barul Economat -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274442">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274442"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274442">Şterge vot</a></div><span id="v9274442" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274442)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274442Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274442MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., Peleşul văzut dinspre Snack-barul Economat
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P15 [OCT-2011] Sinaia, toamna la Economat.... -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274443">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274443"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274443">Şterge vot</a></div><span id="v9274443" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274443)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274443Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274443MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2011] Sinaia, toamna la Economat....
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P16 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul spre Castelul Peleş -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274444">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274444"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274444">Şterge vot</a></div><span id="v9274444" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274444)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274444Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274444MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul spre Castelul Peleş
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P17 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., zona Furnica -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274447">Şterge vot</a></div><span id="v9274447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., zona Furnica
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P18 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274449">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274449"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274449">Şterge vot</a></div><span id="v9274449" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274449)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274449Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274449MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2011] Sinaia, toamna..., drumul Pelesului
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P21 [OCT-2011] Sinaia, toamnă la Castelul Peleş... -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274461">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274461"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274461">Şterge vot</a></div><span id="v9274461" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274461)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274461Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274461MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2011] Sinaia, toamnă la Castelul Peleş...
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [OCT-2011] Toamnă în Sinaia, drumul Peleşului -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274464">Şterge vot</a></div><span id="v9274464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [OCT-2011] Toamnă în Sinaia, drumul Peleşului
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [OCT-2011] Toamna în Sinia, strada Săniuşului, drumul dintre Hotel Furnica şi Economat -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274466">Şterge vot</a></div><span id="v9274466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [OCT-2011] Toamna în Sinia, strada Săniuşului, drumul dintre Hotel Furnica şi Economat
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [OCT-2011] Toamnă în Sinaia..., complexul Economat -- foto by <b>magdalena</b> [uploaded 13.11.11] - <span class="allrVotedi" id="av274467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv274467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=274467">Şterge vot</a></div><span id="v9274467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(274467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f274467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e274467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [OCT-2011] Toamnă în Sinaia..., complexul Economat
foto magdalena [13.11.11]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.208457946777 sec