42694 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Sibiul şi împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.08.2013
DE
Avatar <span class="banned">iccata</span>
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 10.07.13
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
AUG-2012
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Sibiu - oraş cu care ne putem mândri!


Am fost în Sibiu de mai multe ori şi trebuie să recunosc că de fiecare dată am descoperit lucruri noi în acest oraş, lucruri care mi-au plăcut şi care m-au făcut să mă simt mâdru că sunt român. Binenţeles, am avut acest sentiment în multe locuri din frumoasa noastră ţărişoară, însă Sibiul rămâne pentru mine un oraş deosebit, deşi nu mă leagă nimic de el.

Când am plecat în circuitul nostru cu maşina prin Europa, primul popas l-am făcut aici. Vroiam să ne odihnim, să mai vedem o dată o părticică a oraşului şi în acelaşi timp să vizităm nişte vechi prieteni care locuiesc în Sibiu. Am reuşit să îndeplinim cele 3 obiective propuse şi, chiar dacă nu am vizitat tot ce trebuie vizitat în acest oraş, am să vă povestesc un pic despre locurile prin care ne-am oprit înainte de a pleca spre următoarea destinaţie din excursie.

Când am pornit noi la plimbare era dimineaţă şi vremea nu prea era de partea noastră. Motiv pentru care străzile din Sibiu erau aproape pustii, acest lucru dând însă un farmec aparte plimbării noastre. Deşi am fi preferat să fie soare, nu ne-au deranjat răcoarea şi “liniştea” ce domneau pe străzi şi nici picăturile mărunte de ploaie care cădeau peste noi.

Primă poză pe care am ataşat-o acestui review am numit-o “Hotelul Bulevard din Sibiu”, despre care am citit că a fost inaugurat în anul 1914. Deşi acum se numeşte altfel, pentru mine rămâne tot “Hotel Bulevard”…

Catedrala Evanghelică este considerată una dintre cele mai frumoase clădiri din Transilvania şi a fost inclusă pe “lista monumentelor istorice” din judeţ. Turnul acestei catedrale are o înălţime de peste 73 de metri şi este unul dintre cele mai înalte turnuri din Transilvania, fiind vizibil din aproape oricare punct al oraşului. Orga din această biserică este foarte cunoscută şi atrage multi turişti, fiind considerată cea mai mare orgă din sud-estul Europei. Am avut norocul, cu altă ocazie, să ascult această orgă şi vă pot spune că sentimentul trăit a fost sublim…toată fiinţa mi-a fost cuprinsă de fiori şi cred că am să îmi amintesc acele momente pentru tot restul vieţii mele.

În curtea Catedralei Evanghelice, mai exact în Piaţa Huet se află Statuia episcopului Teutsch. Episcop evanghelic, om politic şi istoric, Teutsch (numele întreg este Georg Daniel Teutsch) a fost născut în Sighişoara. Statuia (care a fost de asemenea inclusă pe “lista monumentelor istorice din județul Sibiu”) a fost construită în anul 1899 de un sculptor din Germania, este din bronz şi are o înălţime de 3 metri şi jumătate.

Unul dintre cele mai cunoscute monumente din Sibiu este Turnul Sfatului. La începuturile sale, turnul avea doar patru etaje. Are acest nume pentru că se afla situat lângă clădirea în care se aduna “sfatul oraşului”. Plătind o mică taxa, puteţi urca în turn pe niste scări din lemn. La fiecare etaj există o fereastră foarte mică. La penultimul etaj se găseşte acum mecanismul unui mare ceas care dă ora exactă în oraş de foarte multă vreme. Mie îmi place să ii spun “Big Ben-ul” Sibiului.

Piaţa mare din Sibiu apare în vechile documente istorice sub numele de “Circulus Major”. A fost făcută pentru a servi ca element de legătură între cele patru străzi principale ale Oraşului de Sus. Clădirile aflate în zonă sunt destul de vechi însă marea majoritate au fost refăcute între timp. La inceput, în această piaţă se aflau şi câteva monumente (o fântână, statuia lui Roland, statuia Sfântului Nepomuk – aşa e că nu aţi auzit de el?) care însă acum nu mai sunt.

În prezent, Piaţa Mare din Sibiu este locul unde se organizează diverse evenimente cu ocazia Paştelui, a Crăciunului şi nu numai. Aici au loc concerte şi spectacole deosebite şi, dacă vă aflaţi în oraş când se organizează un astfel de eveniment, este păcat să nu participaţi.

Pasajul scărilor este considerat unul dintre cele mai romantice locuri din Sibiu. Să nu mă intrebaţi de ce pentru că nu ştiu să vă răspund. Rolul său iniţial a fost de susţinere a diferenţei de nivel între Oraşul de Sus şi Oraşul de Jos. Este construit din piatră şi cărămidă. Importanţa sa în acest oraş este clară, tot ce vreau să vă mai spun este faptul că se spune că Mihai Viteazul, după bătălia de la Selimbar, ar fi servit masa la un restaurant care se găseşte în clădirea sudică a pasajului. Dacă aşa e, înseamnă că am trecut pe urmele lui Mihai Viteazul!

Un alt loc în care am fost în scurta noastră vizită prin Sibiu este Catedrala Sfânta Treime. Aceasta se află pe strada Mitropoliei şi a fost construită pe locul unei biserici greceşti (care servea drept catedrală episcopală) de doi arhitecţi unguri. Picturile din interiorul catedralei, realizate de 3 pictori, sunt în stil bizantin. Mobilierul din interior este din lemn de stejar şi a fost lucrat atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti. Este foarte frumos realizat, fiind apreciat foarte mult de toţi cei care au ocazia să viziteze catedrala sau să participe la slujbe. Candelabrul foarte mare de sub cupolă este aurit, are 76 de becuri şi a fost realizat de o firma din Viena (informaţiile despre candelabru le-am citit într-un pliant).

În ceea ce priveşte exteriorul catedralei, acesta este realizat din cărămidă cu două culori alternate, mai exact cinci rânduri de cărămidă galbenă cu trei rânduri cărămida roşie. Şi crucile de deasupra catedralei au fost aurite la Viena, deşi sunt realizate în Sibiu.

Este o catedrală foarte frumoasă care merită vizitată atunci când vă aflaţi în Sibiu.

Acestea au fost locurile pe care am reuşit noi să le vizităm în acest frumos oraş, locuri pe care le recomand tuturor. Mă bucură nespus faptul că Sibiul este un oraş care ne-a plăcut mult mai mult decât multe oraşe din afara ţării, după părerea noastră fiind cu mult superior, din multe puncte de vedere: arhitectură, curăţenie, clădiri frumoase şi îngrijite, oameni harnici şi foarte primitori. Şi lista ar putea, cu siguranţă, continua…

Va spun sincer, abia aştept următoarea vizită în Sibiu, care se anunţă foarte curând! Vreau să vedem şi alte locuri din acest minunat oraş care reprezintă pentru mine un loc reprezentativ al ţării.

---
Impresii încărcate de iccata in 14.08.2013 12:41:53

Validat / Publicat: 14.08.13 13:42:11


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1809


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iccata); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  18650 PMA (din 19 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[14.08.13 12:51:10]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sunflower
[14.08.13 16:42:39]
» mesaj pers

   Si totusi emblema Sibiului o constituie Podul Minciunilor, despre cele patru legende ale sale puteti citi aici:

   9am.ro/stiri-revista-pres ... inciunilor.html

   Podul face trecerea intre Piata Huet si Piata Mica.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[22] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2012] Hotelul Bulevard din Sibiu (acum are altă denumire dar nu şi pentru mine) -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453746">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453746"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453746">Şterge vot</a></div><span id="v9453746" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453746)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453746Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453746MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2012] Hotelul Bulevard din Sibiu (acum are altă denumire dar nu şi pentru mine)
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2012] O ploaie uşoară şi ora matinală fac ca strada principală să fie aproape pustie -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453747">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453747"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453747">Şterge vot</a></div><span id="v9453747" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453747)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453747Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453747MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2012] O ploaie uşoară şi ora matinală fac ca strada principală să fie aproape pustie
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2012] Pornim încet spre Piaţa Mare din Sibiu -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453748">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453748"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453748">Şterge vot</a></div><span id="v9453748" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453748)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453748Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453748MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2012] Pornim încet spre Piaţa Mare din Sibiu
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2012] Strada pietonală Nicolae Bălcescu din Sibiu -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453749">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453749"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453749">Şterge vot</a></div><span id="v9453749" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453749)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453749Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453749MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2012] Strada pietonală Nicolae Bălcescu din Sibiu
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2012] Clădirea vechii poşte -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453750">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453750"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453750">Şterge vot</a></div><span id="v9453750" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453750)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453750Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453750MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2012] Clădirea vechii poşte
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2012] În capătul acestei străzi este Piaţa Mare -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453751">Şterge vot</a></div><span id="v9453751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2012] În capătul acestei străzi este Piaţa Mare
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2012] Catedrala Evanghelică şi Turnul Sfatului -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453752">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453752"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453752">Şterge vot</a></div><span id="v9453752" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453752)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453752Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453752MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2012] Catedrala Evanghelică şi Turnul Sfatului
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2012] Porţiune a pieţei pregătită pentru spectacole -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453753">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453753"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453753">Şterge vot</a></div><span id="v9453753" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453753)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453753Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453753MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2012] Porţiune a pieţei pregătită pentru spectacole
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2012] Sibiul este un oraş apreciat pentru asemănarea sa cu vechile oraşe medievale occidentale -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453754">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453754"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453754">Şterge vot</a></div><span id="v9453754" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453754)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453754Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453754MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2012] Sibiul este un oraş apreciat pentru asemănarea sa cu vechile oraşe medievale occidentale
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2012] Turnul Sfatului construit în sec. XIII pe sub care se face legătura între Piaţa Mare şi Piaţa Mică -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453755">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453755"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453755">Şterge vot</a></div><span id="v9453755" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453755)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453755Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453755MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2012] Turnul Sfatului construit în sec. XIII pe sub care se face legătura între Piaţa Mare şi Piaţa Mică
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2012] Statuia episcopului Teutsch în piaţa Albert Huet din Sibiu -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453756">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453756"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453756">Şterge vot</a></div><span id="v9453756" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453756)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453756Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453756MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2012] Statuia episcopului Teutsch în piaţa Albert Huet din Sibiu
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2012] În curtea Catedralei Evanghelice ridicată în anul 1520 -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453757">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453757"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453757">Şterge vot</a></div><span id="v9453757" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453757)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453757Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453757MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2012] În curtea Catedralei Evanghelice ridicată în anul 1520
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2012] Pasajul Scărilor care face legătura între oraşul de sus şi oraşul de jos -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453758">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453758"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453758">Şterge vot</a></div><span id="v9453758" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453758)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453758Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453758MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2012] Pasajul Scărilor care face legătura între oraşul de sus şi oraşul de jos
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2012] Pasajul Scărilor -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453759">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453759"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453759">Şterge vot</a></div><span id="v9453759" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453759)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453759Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453759MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2012] Pasajul Scărilor
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [AUG-2012] Cupola Catedralei Evanghelice văzuta din capătul pasajului -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453760">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453760"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453760">Şterge vot</a></div><span id="v9453760" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453760)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453760Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453760MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2012] Cupola Catedralei Evanghelice văzuta din capătul pasajului
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2012] Îmbinarea vechiului cu noul -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453761">Şterge vot</a></div><span id="v9453761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2012] Îmbinarea vechiului cu noul
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2012] Strada Masarilor cu turnul de poartă în stânga -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453762">Şterge vot</a></div><span id="v9453762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2012] Strada Masarilor cu turnul de poartă în stânga
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2012] Catedrala ortodoxă Sfânta Treime -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453763">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453763"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453763">Şterge vot</a></div><span id="v9453763" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453763)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453763Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453763MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2012] Catedrala ortodoxă Sfânta Treime
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2012] Catedrala Sfânta Treime -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453764">Şterge vot</a></div><span id="v9453764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2012] Catedrala Sfânta Treime
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2012] Camera pentru aprins lumânări din catedrala Sfânta Treime -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453765">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453765"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453765">Şterge vot</a></div><span id="v9453765" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453765)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453765Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453765MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2012] Camera pentru aprins lumânări din catedrala Sfânta Treime
foto iccata [14.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2012] Faţada catedralei Sfânta Treime -- foto by <b>iccata</b> [uploaded 14.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av453766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv453766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=453766">Şterge vot</a></div><span id="v9453766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(453766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f453766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e453766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2012] Faţada catedralei Sfânta Treime
foto iccata [14.08.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.111016988754 sec