ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.09.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Mărăşeşti [VN]
ÎNSCRIS: 30.04.09
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 2 zile
familie cu copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

Turism de-un week end și un plin de benzină: Râșnov și pe-acolo

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Bancul review-ului, fără nicio legătură cu destinația de vă scriu eu despre ea.

Un vapor eșuează și, de pe el, pe o insulă pustie, se salvează 6 tipe trăznet și un steward, un bărbat atletic, care făcea tapaj de felul în care arăta și de mușchii lui. De toți mușchii.

Pe insulă, fiind ei în afara căilor maritime obișnuite, se gospodăresc în felul lor și stabilesc că, fiind 6 femei, el va trăi cu fiecare din ele câte o zi pe săptămână, iar duminca va fi liber.

Mă rog, au trecut câteva luni și tipul se cam plictisise de ce trebuia să facă.

Într-o zi de duminică stătea pe malul mării și se uita în larg, când, ce vede, un tip înnota spre mal, epuizat. Sare atletul nostru, îl scoate pe ăla din apă, îl ajută să-și revină.

Când face ăla ochi, stewardul de pe insulă sare pe el:

- Frate, ne-a pus Dumnezeu mâna-n cap! Fii atent, pe insula asta, pe care avem de toate, trăiesc doar eu cu 6 femei tinere și frumoase. Eu nu fac nimic, nu muncesc, ele au grijă de mine, doar că, în fiecare seară trebuie să mă culc cu cîte una și am doar o zi liberă, duminica. Fii atent cum facem, că văd că ești și tu oleacă de om: dăm în două, tu cu trei, eu cu trei și, astfel, o s-avem patru zile libere! Hm, ce zici?

-Băi, sună mișto, zice ăla, salvat, da' este o problemă, io-s homosexual.

-Nu se poate, face stewardul, nu se poate, băga-mi-aș, s-a dus dracului și ziua liberă!

Din motive absolut personale, ce țin de trăirile de le am și banii de-i păstrează Adriana, prin luna Iulie 2017 am decis să mergem să clătim retina în zona Brașov. Nu, nu chiar în frumoasa localitate, ci prin locuri megieșe, doar așa, de moft, că să mai schimbăm atmosfera dar să păstrăm zona, că tare este frumoasă!

Pentru că doream să nu fim nici în Brașov dar, nici departe, dar aproape dacă, la o adică să vrem să mergem spre alte locuri, am ales Râșnovul ca destinație pentru cazare și umplere de timp.

Alegerea s-a dovedit a fi, în cazul nostru inspirată, motiv pentru care am hotărât că musai, trebuie să mă laud și față de voi, ceea ce am făcut! Și, dacă printre ăi de mă citesc oi găsi și vreunul care să ia de bun ce scriu eu aici și să facă și el o excursie ca a mea, cu atât mai bine!

Spun deci că am plecat la Râșnov într-o frumoasă dimineață de vineri. Mă rog, toate diminețile (amiezile, serile, nopțile) în care pleci în vâjâială sunt plăcute, cel puțin în cazul meu.

Drumul Mărășești-Brașov și, mai departe, Râșnov trece numai și numai peste șosele asfaltate: Mărășești - Tișița - Irești - Vidra - Lepșa - Ojdula - Tg. Secuiesc -Brașov - Râșnov.

Eu am ales să merg peste Ojdula, pentru că drumul este frumos, ”este”peisaje și e mai scurtuț, oarecum, decât ăla de peste Brețcu. În total, drumul durează, cu tot cu pauzele de cafea și de luat viraje, cam 2 ore, în cazul meu. Am și eu o vârstă, am devenit mai înțelept și, cel mai important, nu mai sunt ”legitimat” la MAI deci, dacă mă prinde Godină, mă arde de numa'-numa', mai ales că are boală pe ofițeri. Pe moldoveni nu cred că are, are un nume cu rezonanțe. Dar, hei, n-am nimic cu omul, își face serviciul și e și vedetă națională, bravo lui!

Spun deci că, după doo ore, doo ore și-un pic am ajuns fix în parcarea hotelului ”Radsor”, din localitatea aleasă de mine. Hotel frumos, cochet, despre care o să vă scriu alt'dat', când ajung să măzgălesc doar de cazări.

Cazarea și toate alea s-au rezolvat cumva repede, am intrat în camera de era a noastră pentru alea două nopți de-am plătitără pentru ea, nu mult, vreo 230 de lei pe noapte, ne-am deghizat cu haine noi și, am ieșit în împrejurimile hotelului, ca să vedem unde-am nimerit.

Despre orașul Râșnov, tanti Wikipedia ne zîce vrute și nevrute, chestia care-mi place este că, în lb. germană orașul s-ar chema Rosenau, adică Valea Trandafirilor, ceea ce e frumos.

Curat este și orașul și are un aer, așa, de modernitate, deși, poate nu ai crede.

Nu ne-am repezit la cetate, pentru că aveam ziua de sâmbătă pentru asta, doar ne-am plimbat, îndelung, pe străzile orașului, am intrat în piață, așa, doar să clătim ochii.

Am văzut și o mare clădire în oraș, despre care am aflat, după ce mi-am chirât ochii, că este Biserica Evanghelică și, zice lumea, ar fi un momument arhitectonic. Io, ce să spui, n-am cultură de-asta, de zidărie, dar, cu ochii profanului, m-am uitat la ea și-am văzut că chiar era frumoasă. Nu, n-am intrat în ea pentru c-am pățit ca polițistul cu conserva: nu putea s-o deshidă că n-avea cu ce, așa c-a pus-o pe pământ și-anceput să strige la ea:” Deschideți, Poliția!!! ” Vreau să spun că nu prea m-a interesat s-o văd pe dinăuntru așa că nu m-am uitat să văd pe unde se pătrunde.

Care vreți să știți mai multe despre ea, găsiți voi pe wikipedia, unde scrie că: ”Biserica evanghelică din Râșnov figurează sub nr. 2655 în lista monumentelor istorice de pe teritoriul României. Biserica cu hramul Sf. Matia, a fost construită la începutul secolului al XIV – lea ca o basilică în stilul de tranziție. În anul 1773 s-au înălțat zidurile bisericii. După cutremurul puternic din anul 1802 s-a ridicat un an mai târziu turnul clopotniței de 13 m, iar bolta navei centrale a fost inlocuită cu un tavan cazetat. La incendiul din 29 august 1718 s-au topit cele trei clopote, care au fost returnate si sfințite în anul 1720. Faptul acesta dovedește inscripția de pe clopotul mic, datând din primul război mondial: “im feuer zerflossen 1718, wird neu gegossen 1720”. După primul război mondial au fost procurate de la firma Schilling si Lattermann din Apolda două clopote noi, care au fost sfințite în anul 1927. Amândouă sunt din oțel. Transformarea bisericii in stil baroc s-a facut intre anii 1774-1775. Ultima restaurare s-a efectuat în anul 1839, din nou după un cutremur puternic. Pe partea de nord a corului se afla o frescă din timpurile renașterii, care poartă data 1500. Dupa reformǎ frescele au fost tencuite si din nou descoperite, fiind astfel mult deteriorate. Pe aceeași parte este inscrisă si data 1694. Sub frescă se află piatra funerară în stil baroc a pastorului Lucas Colb din 1753. O alta piatră funerară se află in fața altarului, sub treptele altarului, și anume pentru pastorii Georgius Deidricius, Martinus Albrich și Johann Arbenius. Altarul datează din secolul al XVIII–lea. ”

Na, v-am dat mură-n gură!

Spre seară ne-am oprit și am stat pe o terasă, undeva, în spatele Bisericii Evanghelice. Nimic de fițe dar, o terasă de bun gust: Adriana a vrut și și-a luat o cafea, ceva iar eu vrut să văd care-i treaba cu cidrul, diferența față de vin, și am aflat. E ca-ntr-un alt banc, de nu poci să vi-l spui, că-mi dă web cartonaș vânăt, nu albastru!

Am servit cina la restaurantul hotelului, papa bun, cine stă acolo are și o reducere de 8 sau 10 %. Merită încercat! Aaa, mai are hotelul și o cofetărie cu produse bunicele. Răbdare, spui, o să voi scrie și despre cazarea la ”Radsor ”!

A doua zi ne-am trezit pe la o oră minoră, ceva în jur de 9, cum îi stă bine turistului.

Eu îmi înfiletasem bine în cap ideea de a merge la cetate, chiar dacă, în ultimii 5 ani am fost cu regularitate acolo. Dar, e frumoasă, plus că am urcat cu o cabină de urcă pe șine, hai mare, ce mai!

După micul dejun am ieșit în parcare și, fiind aproape de ora 11,ba chiar cred că un piculeț trecut, am văzut un alai care se ducea la Primărie, pentru cununia civilă. Băi, mireasa, ca mireasa, dar nașa?! Cred că avea 1,85 din care 65 de cm pentru corp, gât și cap. Restul erau picioare. Le-am văzut și-am înghițit în sec, atât de tare de -a auzit toată lumea, s-a oprit alaiu-n loc iar Adriana mi-a tras una după ceafă, să-mi revină aerul în cavitatea pulmonară, iar ochii-n orbite, că mă holbam ca ultimul Lache.

Lucru bun că hotelul ăsta e chiar lângă primărie, ai prilejul ocaziei să vezi lucruri și ființe tare frumoase!

Am mers, agale, spre cabina cu care-am urcat la cetate, am luat bilet și ne-am urcat în instalație. După ce au făcut capacitatea, cușca aia de sticlă a început să urce și, în vreo două minute ne-am înființat sus, la zidul cetății. Apoi, pe o potecă, pe lângă zid, am dat din piciorușe până am ajuns la intrare. Am luat bilete și, hai în Cetate!

Cred că foarte mulți dintre voi ați fost pe-acolo, nu vă obosesc cu vorbe despre cetate ci, doar cu poze, pe care, ăi de-o să citiți, o să le vedeți, frumos ordonate, pe marginea reviewului, știe web cum să facă!

Știți despre faptul că Râșnovul a fost considerată o ”cetate țărănească” datorită faptului că a fost construită de locuitorii din Râșnov și satele Cristan și Vulcan.

Ne-am plimbat, îndelung, peste ziduri și prin cetate, foto și alte alea. Mă rog, am stat vreo două ore, printre altele și fiincă nu prea aveai ce să faci altceva, dar, important, nu am simțit ca și cum aș fi pierdut timpul.

Când am ieșit, am făcut câțiva pași si spre Dino Parkul din apropiere, dar, am renunțat să intrăm, era o coadă de mureai, erau grupuri de copii veniți cu școala. Hm, școală, în iulie?! Asta-i sclavie, bre! Sau, tabără! Hm, mă rog, or vrea și părinții să scape de plozi!

Am coborât de sus, de la cetate, până jos, în oraș, pe scările de lîngă instalația de urcare, așa, ca să ne mai dezmorțim și ca să mai facem poze. Ceva ca o plimbare, înainte de prânz!

Seara ne-am aciuat pe lângă hotel, pe taresă, am stat la o gargară și câteva beri, am admirat orașul și luminile lui, noaptea. N-a mai trecut nicio nuntă dar, dă-o-ncolo, n-or avea toate râșnovencele picioare a la Sklenarikova. Că nu mai voiam să iau palme peste ceafă!

A doua zi, după ora necesară și după ce am fost omeniți cu micul dejun, inclus în prețul camerei, la cererea noastră de-a preda camera, am fost azvărliți pe drumuri. De durere am intrat în Brașov și, ca orice familie de se respectă, am intrat în Mall ”Coresi” unde-am mai risipit din viața noastră vreo câteva ore iar din buzunar, niscaiva leuți. Dar, ne-a plăcut!

Deci, asta a fost ieșirea noastră, nimic mega dar, cred eu, benefică pentru cine vrea să schimbe peisajul cotidian.

 

Oameni buni, nu vă grăbiți să dați cu pietre, care sunteți supărați c-ați pierdut timpul citind acest review, eu ce să vă fac, nu voi mă lăudați că ce frumos scriu io, cu ce stil deosebit am? Na, mi s-a urcat la cap și acuma suportați-mă, asta-i!

Bine, nici eu nu mai forțez nota, pun pe pauză și dau ”Eject”

Haidi, pa!

 

Pentru gălăgia aferentă acestui review, rog webmasterul să puie: youtube. Mersi!


[fb]
---
Trimis de Yersinia Pestis in 04.09.17 15:07:31
Validat / Publicat: 04.09.17 15:55:58
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂȘNOV.

VIZUALIZĂRI: 1605 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

29 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yersinia Pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P12 Alta bucată de Râșnov
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 55900 PMA (din 42 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

29 ecouri scrise, până acum

tata123 🔱
[04.09.17 16:05:43]
»

@Yersinia pestis: Se pare că ai profitat de aproape toate weekend-urile și minivacanțele care au existat până în august, doar urma să se desfășoare un eveniment important în Mărășești atunci. Apropo, felicitări pentru organizare, domnule Vice!

P. S. Oare din DinoPark ieșeau tot atâția copii câți și intrau? Uneori se aud zgomote/răgete suspecte din parc

maryka
[04.09.17 16:06:41]
»

Frumos la Râșnov, bun și bancul!

Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[04.09.17 16:11:09]
»

@tata123: Să știi că așa a fost, după 24 iulie nu a mai făcut nimeni nimic în Primărie decât am pregătit Centenarul.

Și, da, ar fi o idee fantastică să poți scăpa de toți boracii ăia micii dându-i la Dino. Dar, cică, diozaurii se mișcă electric, n-au a face cu foamea și cred că ăia mici au aflat!

Mulțumesc pentru vizită și vot!

Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[04.09.17 16:13:24]
»

@maryka: Da, chiar mi-a plăcut tare mult orășelul ăla, are ceva, un je ne sais quoi de-l face atrăgător!

Nu Cetatea este cea mai frumoasă parte deși e importantă. Oricum, mie mi-a plăcut! Hei, stai așa, tu ești de prin zonă, așa-i?

Adică, nah, ce mi-e Ghimbav ce mi-e Râșnov.

Sper că nu-mi dai cu geografia-n cap !

Mulțumesc c-ai fost pe la mine și c-ai votat !Te mai aștept !

maryka
[04.09.17 16:43:30]
»

@Yersinia pestis:

Păi da, eu sunt de prin zonă! Vă invit să vedeți și Ghimbavul. E frumos și curat! Iar Râșnovul mi-a plăcut și mie! Mai ales că eu l-am văzut venind pe jos din Poiana Brașov, apoi venind de la gară, înd drum spre Cheile Râșnoavei, tot pe jos. Superbe locuri! Uite așa noi umblăm hai-hui "pe coclauri" să descoperim locurile frumoase din țară!

webmaster
[04.09.17 18:12:12]
»

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

danaeldreny*
[04.09.17 18:13:33]
»

@tata123: Uneori se întâmplă să iasă mai mulți decât intră, chiar...

danaeldreny*
[04.09.17 18:17:24]
»

Ce hoteluri elegante, domnul colonel, respectele mele, bat din călcâie când văd din astea…

P11 – ce ți-i Râșnov, ce ți-i Brașov…

Da, domnul colonel, respectele mele, scrieți cu patos, cu suflet și cu simț și mai vreau să ne mai scrieți, eu cu siguranță mai vreau! Să mai scrieți și să mai înscrieți!

Să vă fie de bine și să mai veniți!

Dan&Ema
[04.09.17 20:05:34]
»

@Yersinia pestis:

Misto! Tot ce pui p-aci p-AFA e misto!

Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[04.09.17 20:20:08]
»

@danaeldreny: Sîmțesc ironie! Ești tu capabilă de gesturi de-asta, vătămătoare de relații de prietenie abia închegată?! N-aș pre-aș crede, io te suii pe-un postament 'nant și nu vreau să te dau jos!

Sau ești invidioasă?

Mai degrabă fii ironică! ???? Îmi place mai mult varianta asta !

Zoazore
[04.09.17 21:22:59]
»

@Yersinia pestis: Mă plimbai cu voi rin Râșnov și tare frumos fu! Cam scurt, totuși!

Și-adică cum? Nu ne descrii tălică Cetatea? Nu ne spui ce fel de perdele erau la ferestrele hotelului și ce mochetă pe jos?

Că mie-mi place!

P. S. Poze cu nașa n-ai? Dacă zici că nu, iaca, io nu te cred!

danaeldreny*
[04.09.17 21:43:01]
»

@Yersinia pestis: of... nici ironie nici invidie... țineam isonul la glume dar cred că n-am nimerit... nu mai glumesc. cre că nu știu eu glume de-astea...

Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[04.09.17 21:43:11]
»

@Dan&Ema: vezi, de-asta am ajuns să vă stresez cu reviewuri!

Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[04.09.17 21:45:13]
»

@danaeldreny: Așa esti si mai urâcioasă decât dacă ai fi ironica sau invidioasa! ???? Glumesc și eu... sau, sa nu mai...

danaeldreny*
[04.09.17 21:53:56]
»

@Yersinia pestis:

Păi, bine, pot fi și urâcioasă, de-așa se vede... de-ai ști ce scriu acum... mâine nu vei mai gândi așa despre mine.

Mă uit la fimle vechi și zâmbesc și plâng, deodată.

Recomand cu perseverență (toate) fotografiile din referințele de mâine...

Să prezint rubrica de publicitate dar și avanpremieră în același timp:

sites.google.com/site/flo ... esti/fotografii

deci recomand

Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[04.09.17 22:42:03]
»

@Zoazore: Mamă, făceam poze cu nașa mă umfla și nașu' dar, mai ales, Adi, oricum mâncam buzat!

De-aia, spui, mă uit dar, nu pun mâna!

Zoazore
[05.09.17 08:14:55]
»

@Yersinia pestis: Ete na, de parca stiau ei ce pozezi tu!

Ziceai si tu ca pe mire-l pozezi!

Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[05.09.17 15:51:26]
»

@Zoazore: Plus că despre Cetatea de la Râșnov mai scrisăi, anterior, caută, citește și votează!

Denisa13
[05.09.17 17:00:38]
»

Nu-mi amintesc daca am mai citit ceva scris de tine dar imi place umorul de care dai dovada cand scri. Nu prea mi-am dat seama daca bancul are legatura cu intamplarea dar am ras la el.

In alta ordine de idei Rasnov este orasul copilariei mele si nu numai... bunicii mei locuiesc aici. Am vazut cu ochii mei cum s-a transformat orasul. Personal imi placea padurea si cetatea de acum 10-20 de ani. Pe vremuri la cetate aveai ce vizita si auzeai istorie. Azi, sau in fine acum vreo 3 ani cand am vazut-o ultima data, am gasit o mica parte din obiectele de alta data inghesuite intr-o camaruta si oamenii cetatii ne vorbeau despre filmele turnate aici nu despre istorie. Am avut noroc ca am intrat si in ultima incapere unde am dat peste un tanar istoric care vindea carti si am stat ceva vreme de povesti cu el. Simpatic si placut tipul. Am ramas cu regretul ca s-a investit in ziduri, zona s-a transformat in una comerciala si am pierdut frumosul si farmecul locului. Cetatea are ziduri frumoase si priveliste superba. Ultima data am admirat-o din avion acum un an.

Astept povestile despre hotel.

Rasnovul are farmecul lui si merita o vizita.

Vacante frumoase si alegeri inspirate.

Dan&Ema
[05.09.17 19:30:56]
»

@Denisa13, Yersinia:

Si eu am cunoscut Cetatea Rasnovului in diferite momente. Nu va ganditi la secole. Momente ale existentei mele terestre. Am fost si intr-a V-a in tabara de la Cheile Rasnoavei la Cetatea Rasnovului. Apoi cand am avut prefixul 2, dar si la 3 si la 4. Stiu ca a fost o porcarie legata de primarie care a transformat locul intr-unul comercial. Si eu am stat la istorioare cu un tip dintr-un magazin, o fi fost acelasi de care spui tu. Unul care prezenta simboluri din toata lumea.

Cetatea renovata arata bine. Zidurile cum spui. Din oacate istoria locului nu prea mai e la vedere si nu prea mai ajunge la urechile drumetului sau calatorului motorizat.

Poate se risipesc norii de deasupra cetatii...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[05.09.17 20:26:32]
»

@Denisa13: Iar eu am semnat în registrul pe care acel om l-a înființat la acel mic muzeu din Cetate.

Din păcate banul face muzica de aceea suntem nevoiți să scoatem bani din piatră seacă, chiar dacă e piatră din zidurile unei cetăți sau ale unul Mausoleu!

Mersi de vizită, vot și cuvinte, poți să mai vii, n-am dezlegat câinii și nici n-am zăvorât poarta! ????

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.09.17 20:52:06]
»

@Yersinia pestis:

Am văzut și o mare clădire în oraș, despre care am aflat … că este Biserica Evanghelică …

Biserica evanghelică este singura biserică a comunităţii saşilor râşnoveni păstrată până în zilele noastre. Am fost și noi la Biserica evanghelică nu cu unicul scop de a o vizita, ci atraşi de Musica Barcensis - ediţia a V-a, un festival de muzică sacră, asta însemnând concerte programate în diferite cetăţi din Ţara Bârsei. În seara zilei de 19 iulie 2014, la Biserica evanghelică din Râşnov, Corul Comunităţii Evanghelice Hărman a susţinut un program compus din mai mult de 20 de piese. Am ascultat Vivaldi, Brahms, Massenet, Mozart, dar şi Dumitru Kiriac. Au fost piese corale, cu solo, dar și câteva piese pentru vioară şi orgă. Prezentarea se făcea în germană, apoi în română. A fost o seară neaşteptat de frumoasă. Și… tocmai de ziua mea. De aceea nu pot uita Biserica Evanghelică din Râșnov.

Denisa13
[05.09.17 21:50:33]
»

@Yersinia pestis: Cu siguranta voi reveni, am un singur dusman - timpul

Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[05.09.17 22:37:50]
»

@iulianic: Doamne, de pe vremea când făceam compuneri literare, in liceu fiind, la care trebuia să răspund la întrebarea:" ce-gândit poetul... "n-am mai avut parte de emoții culturale ca cele de care zici tu! ????????????

Oameni buni, am venit total nepregătiți pentru Râșnov, ultima oară fusesem acolo prin 2014, la o nuntă! Voiam o ieșire-n decor, ceva ușurel, fără consum de celulă nervoasă!

Biserica Evanghelică este un frumos imobil, ceea ce spui tu arată că e și mai frumoasă!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[05.09.17 22:39:53]
»

@Denisa13: Nu-l băga-n seamă, dacă nu faci așa ai să vezi că o să te surprindă cu trecerea sa!

Eu, zilnic, ori de câte ori mă bărbieresc și mă uit în oglindă, constat trecerea lui !

Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[06.09.17 12:16:38]
»

@webmaster: s-a paradit saitu'sau umblați voi pe el?

webmaster26
[06.09.17 13:22:32]
»

@Yersinia pestis: Pare să funcționeze normal. Ce problemă ai întimpinat?

mishu
[12.09.17 17:29:07]
»

@Yersinia pestis: Da' stiu ca te plimbi, si ne mai si povestesti despre asta . Dar mi-a placut asa ca te-am si votat... sper, daca nu am facut-o imi dai un semn, ca nu mai verific ci trec mai departe la lectura ca multe ai mai scris in ultima vreme.

Yersinia PestisAUTOR REVIEW
[13.09.17 08:43:25]
»

@mishu: Da, chiar am avut un an, 2017, plimbăreț.

Și, darnic după cum mă știți, vă arăt și vouă pe unde mi-au lucit ochișorii!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Dan&Ema, danaeldreny*, Denisa13, iulianic, maryka, mishu, tata123 🔱, Yersinia Pestis, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Râșnov și împrejurimile:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.065747976303101 sec
    ecranul dvs: 1 x 1