ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.01.2013
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 21.01.13
STATUS: UCENIC
LUNA
JAN-2013
prieteni
6 AD. + 2 COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
12.50%
Extrem de nemulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.00%
Satisfăcător
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
12.50%
Extrem de nemulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
31.67%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Goodbye Coliba (haiducilor)

TIPĂREȘTE

Coliba Haiducilor pentru mine, familia mea, cativa prieteni si colegi - este un restaurant la care nu vom mai merge niciodata.

Inca din anul 2000 am servit masa in acest restaurant ori de cate ori am avut ocazia sa trec prin Poiana Brasov.

De fiecare data am fost la masa maxim 3 persoane, adica familia mea care nu este f. numeroasa.

Insa... intr-o frumoasa zi de ian. 2013 impreuna cu 2 familii de prieteni am poposit din nou la restaurantul cu pricina.

Am fost intampinati de dl. Viorel proprietarul localului cu o amabilitate iesita din comun (ca si cand ne cunostea de o vesnicie, desi nici vorba), ne-a schimbat masa pe care initial o rezervasem deoarece doream sa fie la nefumatori, dupa care dl. Viorel a inceput sa ne sfatuiasca cu privire la ceea ce ar fi bine sa servim. Desi aveam in fata lista de meniuri pe care am fi vrut sa o studiem si sa decidem singuri asupra a ceea ce dorim sa consumam (ca doar suntem majori), am cedat prin a accepta sa mergem pe mana dansului.

Si platourile cu aperitiv au inceput sa curga...

La felul urmator a procedat la fel, in zadar am incercat sa spunem ca vrem ceva din meniu (ca stim si noi sa citim), de aceasta data ni s-a sugerat ca mai bine ar fi consumam miel (deoarece nu este un miel obisnuit ci unul de lapte facut la tava) (sau dupa cum aratati cred ca aveti nevoie de proteine - din miel) si uite asa am cedat din nou.

Si uite asa au inceput sa vina platourile cu miel, garnituri, muraturi...

Sa nu uitam ca afinata, tuica si vinul nu au lipsit de pe masa, tot la indicatia d-lui.

Numai ca la final... asa cum spuneam ca mielul nu a fost unul obisnuit, nici nota de plata nu a fost una obisnuita ci una cat se poate de neobisnuita.

Nu as vrea sa dau mai multe detalii ref. la preturi, si la comportamentul d-lui Viorel in momentul in care i-am cerut explicatii (a fost unul f. f. f. f josnic).

Probabil am gresit ca am mers in grup, daca am fi fost doar 2 pers. nu ne-ar fi bagat nimeni in seama - si am fi comandat linistiti exact ceea ce am fi dorit.

Concurenta este in floare d-le, la revedere.


[fb]
---
Trimis de marina55 in 22.01.13 00:25:44
Validat / Publicat: 22.01.13 08:17:36
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 11327 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marina55); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 2249 PMA (din 6 voturi)

ECOURI la acest articol

17 ecouri scrise, până acum

webmaster
[22.01.13 08:19:12]
»

@marina55: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

johnnyredlabel † CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[22.01.13 09:57:21]
»

@marina55:

Si platourile cu aperitiv au inceput sa curga...

Si uite asa au inceput sa vina platourile cu miel, garnituri, muraturi...

Sa nu uitam ca afinata, tuica si vinul nu au lipsit de pe masa

Inteleg ca a fost un chiolhan in toata regula!

Cred ca mai bine priviti fata frumoasa a lucrurilor: ceea ce ati trait poate fi catalogat in categoria micilor placeri ale vietii, asa ca, pana la urma... poate ca ati platit un pret cat de cat corect!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Diaura*
[22.01.13 11:04:43]
»

@marina55;

Daca inteleg eu bine, toata distractia a costat 1200 lei pentru 6 persoane, fara a lua in calcul si copii care cu siguranta doar au "ciugulit" din portiile adultilor.

Pai sa-ti spun drept 200 lei /pers. la coliba, nu mi se pare un pret care sa te supere incat sa nu mai calci pe acolo.

Nu e un loc in care sa mananci in fiecare zi, dar nici unul exagerat, avand in vedere ca in pret intra si atmosfera si " brand-ul" (dar asta stii prea bine, ca doar ai fost de multe ori si niciodata nu a fost un " loc ieftin".

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
marina55AUTOR REVIEW
[22.01.13 14:18:30]
»

@johnnyredlabel: A fost un chiolhan impus de patron la care am cedat din bun simt, iar fete frumoase nu prea am vazut, toate sunt dupa cum stiti putin cam expirate.

marina55AUTOR REVIEW
[22.01.13 14:34:41]
»

@Diaura: Este un loc chiar acceptabil pentru o masa de 2,3 persoane ca nu au de ce sa-ti recomande acele platouri cu diverse, dar cand vine vorba de grupuri...

Iar ref. la atmosfera, daca la inceput aveau o muzica adecvata pentru un asemenea local, la scurt timp au schimbat punand-o pe Adriana Antoni (motivand ca respectiva este in sala si ca asa au simtit).

I-am rugat dupa aprox. 1 h sa schimbe daca se poate, deoarece melodiile incepuse sa se repede, insa nu au vrut, i-am lasat setati pe aceasta si am plecat.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Michaell
[22.01.13 16:11:13]
»

@marina55: citesc randurile tale si, sincer, nu stiu ce sa cred?! suna de parca v-au legat de scaun si vi sa bagat mancarea si bautura cu pilnia fortat in voi. pai n-ati stiut sa va articulati ca atare, deci sa-i spuneti acelui domn ce vreti si ce nu vreti? daca cineva dintre voi avea o alergie la un anumit aliment, hai sa zicem la miel, sau nu manca carne, cum este cazul la mine... ce s-ar fi intimplat atunci? cum decurgea treaba, cine consuma, ce se platea?

citeodata intradeva mi se pare ca timplul care a trecut de cand am plecat din tara, isi spune cuvintul. nu va mai inteleg. va cunosc ca oameni plini de temperament, saritori si intodeauna pe ,,Zack ,,

scriind aceste randuri imi amintesc de faze din coplilarie unde stiind la cozi, oamenii se certau ca cortorarii si cereau imediat condica de reclamatii daca nu le convenea ceva, iar acuma citesc un review unde niste cetateni din bucuresti (!!!) stau ca niste giste la indopat... -

am fost de nenumerate ori la acest restaurant dar nu-mi amintesc sa mi se fi intimplat asemene alucruri. am fost intodeauna foarte multumit.

eu il lasam sa aduca de toate la masa, deci lucruri pe care eu nu le-am comandat si daca vedeam ca nu se opreste, imi luam la un moment dat basca si ii doream o seara frumoasa. il lasam sa-si haleasca singur bucatele...

tupeu... ? da! asa trebuie sa fi in ziua de azi... si asa sunt.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
benescu75
[22.01.13 16:14:52]
»

Mie 200 ron de persoana mi se pare mult (adica 400 pentru o familie), totusi coliba haiducilor nu este un restaurant asa de iesit din comun. Problema este ca pana la urma dumneavoastra ati comandat, probabil ca s-a intamplat ceea ce ni se intampla mai tututor cand suntem pusi in fata unei insistente ca cea de care spuneti, cedam si pe urma ne pare rau. Eu unul am decis de ceva vreme sa renunt la "rusine" si intreb cat costa lucrurile, asta pentru ca am constatat ca mai bine imi e rusine 5 minute (pana ma ridic si plec daca nu-mi convine) decat sa ma enervez muuult timp dupa cand imi aduc aminte.

Deci ideea este ca daca lui nu ii e rusine sa se bage in sufletul tau tie de ce sa iti fie jena sa-l refuzi? Pentru ca se supara? Pai mai bine sa se supere el decat sa ma enervez eu, nu?

marina55AUTOR REVIEW
[22.01.13 16:32:06]
»

@Michaell: Si eu am fost de mai multe ori si a fost OK, dar vreau sa accentuez ca numai la grupuri procedeaza asa, acum ma intreb si eu de ce nu am ripostat inainte sa ne aduca nota, uite ca nu ne-am prins, a fost o lectie si totodata de fapt ajunge, mai sunt si alte locatii in tara asta

johnnyredlabel † CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[22.01.13 19:13:47]
»

@marina55: A spune ca patronul localului v-a impus sa consumati, chiar ca este o copilarie! Eu cred ca, totusi, v-ati simtit bine, pana in momentul in care a venit intristarea, adica nota de plata. Ca apoi, dupa ce ati vazut nota, v-a disparut brusc buna dispozitie, asta e o alta problema...

Iar cand m-am referit la micile placeri ale vietii nu m-am gandit la nici o fata frumoasa... se pare ca m-ai inteles total gresit

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Michaell
[22.01.13 19:46:44]
»

@marina55: in prealabil vreau sa im cer scuze pentru comparatia cam nefericita (cu indopatul gistelor) pe care am ales-o... dar, imi inchipui cum stateati la masa si chelnerii tot mai aduceau cite ceva (nedorit / necomandat) si voi va chinuiati sa -i mai gasiti un loc si acelei bucate... -

si eu as zice, puneti aceasta patanie in ,,sertarul,, experiente (placute / neplacute) pe care le faci in viata. fiindca sti tu, exista cu siguranta si lucruri mai rele decit ceea ce-ati patit voi.

dar sa revin nitel la ce-au scris unii dintre colegi in privinta pretului, cum ca nu ar fi fost scump. aici ia-si contrazice. daca am inteles bine ati ajuns la ca 2mil. de persoana. atunci cand suntem in romania, aproape intodeauna mancarea la restauranta (3 pers. adulte) nu ne costa in total mai mult de 25 de €uro. recunosc ca mancam foarte putin dar totusi cred ca diferenta intre costuri este enorma.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
marina55AUTOR REVIEW
[22.01.13 21:28:59]
»

@johnnyredlabel: Oricum e mai greu sa inteleaga cineva care nu a fost acolo, dar dl. ne-a recomandat ceva bun adica miel, pe care l-am acceptat, numai ca in loc de 6 portii ne-a adus 10, de unde sa stim ca bucata de pe platou avea 2 kg (acest lucru l-am aflat la sfarsit).

Micile placeri ale vietii ni le vom satisface in alte localuri, acolo unde proprietarii cand se uita la clienti nu vad doar bani, ci vad niste oameni.

Si inca un amanunt sa stii ca nu ma plang, poate din aceasta cauza am fost mai superficiali, dar nu as vrea ca de ex. o familie mai numeroasa sau un grup de studenti (care vin pe banii parintilor) sa pateasca la fel.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
elis
[19.07.13 10:03:19]
»

@marina55: De acord cu tine! Tot ce ai spus este adevarat.

Am mancat de mai multe ori la Coliba Haiducilor si pot confirma amabilitatea exagerata a domnului Viorel, fetele plictisite ale ospatarilor, timpul de asteptare prea lung pana in momentul sosirii preparatelor, bauturi alcoolice indoite cu apa, etc. Voi povesti pe larg, ce am vazut acolo, dezamagirea mea.

Este un brand, oamenii sunt incantati de aspectul rustic, de minunata camara cu muraturi, de foisoarele amplasate in curte. Calitatea preparatelor lasa de dorit, portii mici si nu foarte gustoase.

Da, sunt o persoana pretentioasa, am mancat in foarte multe locuri, chiar mai bine, vreau ca mancarea sa fie deliciosa la acesti bani. Nu poti numi un preparat "friptura haiduceasca" si sa aduci clientului doua bucatele mici de carne, 50g, un mic, un carnacior taiat in doua, si o feliuta de Kaizer.

Painea este buna, parerea mea este ca aduce prea multa pentru o persoana, dar nu merg la CH (asa scrie pe vestele din piele ale ospatarilor) sa mananc zacusca cu paine. Nu mananc mult de obicei, nu ma intereseaza cantitatea, vreau calitate.

In concluzie, ajungi in Poiana Brasov, este un restaurant emblema pentru aceasta statiune, dar nu se merita sa mananci acolo, merita doar sa-l vizitezi, asa am vazut ca fac multi turisti. Bravo lor, ca nu se lasa prinsi in capacana publicitatii! Bravo si tie, marina55, pentru parerea exprimata!

webmaster
[19.07.13 10:39:51]
»

@elis: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"

irina
[23.03.14 10:30:33]
»

intradevar. cel mai mizerabil restaurant cu cei mai nesimtiti. ospatari si. mancare veche. te sfideaza la fiecare gest. josnic!!!

Beeby
[02.08.14 19:06:05]
»

Coliba haiducilor = bataie de joc.

Se poate spune ca suntem printre cei multi care merg la "pomul laudat". Astfel, am mers in mini vacanta avuta in Poiana Brasov, 2 cupluri sa luam pranzul la Coliba Haiducilor avand in vedere parerile extraordinare despre acest restaurant si asa zisa "prestanta", mancare buna, traditionala, locatie excelenta...

Servirea si comportamentul ospatarilor au fost sub orice critica, clientii sub priviti cu dispret si li se raspunde rastit si evaziv. Mancarea nu a fost deloc ce ne-am fi asteptat. Unul dintre exemple ar fi ca am solicitat preparate din pui la gratar cu garnitura de cartofi taranesti si ni s-a adus o bucata de pui prajita imbibata in ulei cu piure de cartofi si in momentul in care am cerut explicatii ni s-a raspuns simplu: asa se prepara la noi. Nota a fost desigur excesiv de mare, pentru o mancare calitativ f slaba si o servire groaznica.

Nu stim daca este vorba despre un caz izolat insa stim cu siguranta ca nici noi nu vom mai reveni la acest restaurant care este atat de laudat...

webmaster
[02.08.14 21:21:42]
»

@Beeby: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"

photonic
[14.08.15 23:16:59]
»

Un jeg de restaurant, cu un patron comunist care nu se gandeste decat la bani. Chelnerul care ne-a servit era un agramat incult la fel de comunist ca si patronul. Nu de bani era problema, ci de modul in care restaurantul isi trateaza clientii. Niste jeguri. Niciodata in viata asta nu voi mai calca in acest loc. Subscriu la subiectul topicului. Imi pare foarte rau ca nu mi-am ascultat sotia atunci cand in drum spre jegul asta de restaurant imi citea review-urile de pe net legate de acest subiect.

Cu stima,

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Beeby, benescu75, Diaura*, elis, irina, marina55, Michaell, photonic
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Poiana Brașov:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.076097011566162 sec
    ecranul dvs: 1 x 1