78635 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Redescoperă Masivul Bucegi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.06.2017
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 7 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Drumeţie prin Cheile Zănoagei, una dintre "minunile Bucegilor"


Prin intermediul acestui articol vreau să vă invit la o plimbare în natură. Da, o plimbare într-o zonă sălbatică, unde răcoarea este prezentă indiferent de temperatura anunţată prin diferitele prognoze meteo! Unde mergem? Păi, să vedem... Gata, m-am hotărât, ne vom plimba prin Parcul Natural Bucegi! Nu prin întreg parcul natural, pentru că ne-ar trebui luni, poate chiar ani întregi să îi descoperim minunăţiile răspândite pe cele 32663 de hectare cât are această arie naturală protejată; vom parcurge totuşi un traseu montan de o frumuseţe aparte, un traseu pe care echipa Crazy_Mouse l-a explorat la sfârşitul săptămânii trecute, mai precis vineri. Aşadar, vă invit la drumeţie prin Cheile Zănoagei!

Vinerea trecută, profitând de vremea frumoasă şi aflându-ne în zonă, am hotărât să ne plimbăm puţin prin Bucegi pentru a lua o gură de aer proaspăt şi pentru a descoperi frumuseţea unor locuri pe care nu le mai vizitasem anterior. Pentru a ajunge unde ne-am propus, am ales să explorăm TransBucegi (DJ 713) , drumul care ne-a purtat în câteva minute la Cabana Dichiu, locul unde se află o intersecţie importantă. La dreapta se poate ajunge spre Cabana Piatra Arsă şi mai departe (pe jos) către Babele. Prima oră a drumeţiei noastre a însemnat parcurgerea acestui segment de drum ca să ne putem bucura de frumuseţea cadrului natural. Nu ne propusesem în acea zi să mergem la Babele, excursia respectivă este în plan tot pentru vara asta, însă probabil undeva prin luna august. Acum am mers doar aşa, în recunoaştere...

Am revenit apoi la Cabana Dichiu şi am continuat pe DJ 713A către Campingul Zănoaga, locul despre care citisem că se află la începutul traseului prin Cheile Zănoagei. Am ajuns repede acolo (pe indicatorul de la Dichiu scrie că sunt 5 kilometri până la Campingul Zănoaga), cu toate că acest drum are şi câteva segmente pietruite, apărute probabil în urma unor alunecări de teren sau viituri. Am trecut pe lângă intersecţia cu DJ 714 şi am ajuns după câteva minute în dreptul campingului. Maşina am parcat-o pe marginea drumului, într-un loc unde mai erau lăsate alte trei-patru autovehicole.

Am observat imediat indicatorul spre cabana Scropoasa – o cruce albastră pe fond alb – acesta fiind marcajul pe care l-am urmărit apoi pe întreg traseul (pe indicator era trecut şi timpul necesar pentru parcurgerea traseului – o oră şi treizeci de minute). Întrucât Ialomiţa este acolo doar un pârâiaş, apa se traversează pe un podeţ de lemn, iar maşinile care merg la camping trec direct prin apă. Am lăsat campingul pe dreapta şi am continuat pe potecă, pe la umbra brazilor, ajungând după aproximativ 5 minute la intrarea în Rezervaţia Naturală Zănoaga-Lucăcilă (după cum scria pe un panou informativ din apropiere). În vecinătate este amplasată o masă realizată din buşteni cu două băncuţe, unde ne-am odihnit şi noi vreo câteva minute, la întoarcere.

Tot în acel loc, la început de traseu, am putut lectura şi câteva informaţii despre zona pe care urma să o vizităm: „Monumentul natural Cheile Zănoagei are o lungime de aproximativ 2 kilometri, se află la altitudinea de aproximativ 1350 de metri şi prezintă un peisaj sălbatic, fapt pentru care zona este considerată una dintre minunile Bucegilor. În urma fenomenelor de eroziune torenţială, care au început încă din era glaciară, a rezultat apariţia pereţilor înalţi şi zimţuiţi ai Cheilor Zănoagei. Pereţii stâncoşi aparţin muntelui Zănoaga (numit de către localnici şi Podul Florilor) şi muntelui Dichiu.”

Din acest punct, platoul pe care mersesem mai devreme se îngustează, iar cărarea şerpuieşte pe marginea apei. Până aici, nimic dificil. Am mai admirat floricelele, băiatul a mai fugărit vreun fluturaş, apoi am stat cu ochii mai mult pe sus întrucât abruptul montan al Zănoagei se contura tot mai clar chiar deasupra noastră. Pas cu pas, cărarea începe să urce prin dreapta râului, apoi coboară printre pietre mari şi mici, iar râuleţul nu mai susură atât de liniştit, ci începe să salte prin stânci şi să coboare praguri mai mari sau mai mici. Din ce în ce mai frumos şi din ce în ce mai sălbatic! Cărarea nu mai este nici ea prea uşor de străbătut, pe la umbră bolovanii devin tot mai alunecoşi (era multă umezeală de la o ploaie căzută în seara precedentă).

După aproximativ un sfert de oră am ajuns la un prim podeţ peste râu, podeţ care ne facilitează trecerea pe malul stâng, pe unde poteca îşi urmează cursul la fel de sinuos. Este timpul pentru o scurtă pauză – vreo două-trei minute ne-am relaxat profitând de răcoarea văii, am mai admirat vârfurile înalte şi zimţate ale muntelui, dar şi brazii care s-au încăpăţânat parcă să crească acolo unde noi oamenii nu am putea măcar să stăm în picioare. Apa râului se zbate şi ea printre rocile tot mai mari, însă reuşeşte cu dibăcie să se strecoare, uneori părând că dispare de tot pe sub vreo stâncă uriaşă. Cadrul natural este superb, liniştea este deplină, tot ceea ce vezi acolo te îndeamnă la visare!

După fotografiile de rigoare, am pornit din nou la drum, iar stâncile umede de pe potecă ne-au dat suficient de furcă. Însă, cu grijă, am ajuns la al doilea podeţ; am traversat din nou şi am continuat pe malul drept, rămânând ulterior pe această parte a văii până la finalul traseului. Trebuie să precizez că cele două podeţe sunt suficient de sigure la traversare, fără să se mişte periculos şi fără bucăţi lipsă. Ca atare, băiatul nostru le-a traversat fără teamă, la unu-doi paşi în faţa mea.

După ce am traversat a doua oară, poteca a început să coboare (destul de abrupt în unele locuri), însă în ziua respectivă nu cred că era vreun obstacol pe care să nu-l trecem, atât de mult ne-au plăcut aceste chei! La un moment dat, ne-am întâlnit cu doi turişti care fuseseră mai matinali decât noi şi care acum se întorceau (după cum ne-au spus chiar ei). După salutările obişnuite, am aflat că mai avem de mers vreo jumătate de oră, iar către final poteca se îndulceşte. Totodată, Moş Martin nu îşi făcuse simţită prezenţa în zonă. Bun aşa! Dacă ne este teamă de ceva atunci când explorăm astfel de poteci izolate, întâlnirea cu ursul se situează pe locurile 1,2 şi 3! ;)

Din acest loc am mai slăbit ritmul, am făcut vreo două-trei pauze mici şi am admirat pe îndelete frumuseţea sălbatică a cheilor. Am reuşit chiar să ajungem lângă apă şi ne-am spălat pe mâini şi pe ochi, pentru un mic refresh! În alt loc, am dat peste un pârâiaş care se prăvălea printre stânci din partea dreaptă şi care traversa cărarea, însă –cu puţină grijă- am depăşit micul obstacol şi am rămas cu încălţămintea uscată.

Atunci când coborârea s-a mai domolit, am ajuns din urmă alţi patru turişti care au făcut o pauză mai lungă într-o poieniţă de lângă râu. Pas cu pas, cărarea s-a transformat într-un drumeag de munte, iar în câteva minute aveam să zărim nişte construcţii. Ajunsesem la capătul traseului, la câţiva paşi de barajul şi lacul de acumulare Scropoasa. Am fost întâmpinaţi de o căţeluşă căreia cel mic i-a oferit biscuiţi, apoi ne-am aşezat pe iarbă, la umbră, pentru a ne relaxa.

„Lacul Scropoasa este un lac de baraj artificial, construit în anul 1929, în scopuri hidroenergetice, situat la aproape 1200 de metri altitudine şi are suprafaţa de 5,7 hectare. În ceea ce priveşte barajul Scropoasa, acesta are 27 de metri înălţime şi 6 metri lăţime. ” (sursa – aici)

Pe platoul din vecinătatea lacului de acumulare există o mică gospodărie a unui om care probabil că lucrează la baraj, iar în partea dreaptă, printre copaci, se vedea silueta unei cabane. Cabana însă nu mi s-a părut a fi deschisă, nu se observa vreo mişcare pe acolo. Alte câteva clădiri cu aspect dezolant de tabără şcolară părăsită se află pe malul lacului. Păcat că acestea nu sunt renovate şi integrate în circuitul turistic! În fine!

După ce ne-am odihnit, am mers spre stânga de unde am admirat lacul (de pe baraj). Apele verzi ale lacului ne-au fermecat, astfel că am zăbovit acolo câteva minute. Am avansat apoi pe o potecă prin partea dreaptă a lacului şi am ieşit într-un loc deschis, unde am putut înainta până pe malul apei. Am admirat acolo vreo trei raţe şi un cârd de gâşte (toate domestice) care făceau ceea ce le place cel mai mult – se bălăceau în apa limpede a lacului.

Mai trebuie spus că, în apropiere, un nou panou informativ a ţinut să ne reamintească de faptul că acolo este „Zonă frecventată de urşi”, aşa că plimbarea noastră s-a terminat în acel punct şi am pornit agale pe drumul de întoarcere. Zăbovisem aproximativ jumătate de oră în zona lacului, era momentul să plecăm (mai ales că, printre munţi, îşi făcuseră apariţia vreo doi norişori). Nu era de dorit să ne prindă vreo ploaie în Cheile Zănoagei, ar fi îngreunat foarte mult drumul nostru!

La întoarcere ne-am descurcat la fel de bine ca mai devreme, diferenţa de timp la parcurgerea traseului în sens invers fiind de doar 5 minute în plus (timpii îi voi detalia la finalul articolului)! Cunoscând deja poteca, am ştiut atunci când am ajuns la primul podeţ că am străbătut cel puţin jumătate din traseu. Am făcut iarăşi câteva pauze mici şi multe alte fotografii, bucurându-ne de fiecare colţişor al acestor spectaculoase chei!

Nu voi încheia acest articol fără a scrie câteva rânduri şi despre Campingul Zănoaga. În plimbările noastre din ultimii ani am văzut mai multe campinguri şi aş spune că acesta este unul dintre cele mai îngrijite! Administratorul, un bărbat de treabă, ne-a lăsat să vizităm campingul şi să fotografiem tot ceea ce dorim. În camping sunt 14 căsuţe (dotate cu două paturi de o persoană) şi există loc pentru câteva corturi. Ne-a plăcut felul în care arătau căsuţele - erau curate, iar lenjeriile de pe paturi erau impecabile. În camping sunt zone prevăzute cu acoperiş (fără pereţi) unde se poate servi masa în aer liber. Toaletele şi duşurile sunt montate într-o clădire la capătul zonei de campare (apa caldă curge permanent, aşa ni s-a spus).

Într-o căsuţă din zona centrală a spaţiului de campare există câteva frigidere, un aragaz de două ochiuri, ceva veselă, dar şi un cuptor cu microunde, toate acestea putând fi utilizate de cei cazaţi acolo. Lângă gard am văzut grătar şi un ceaun.

Conform celor afişate, ziua de cazare începe la ora 14.00 şi se termină la ora 12.00. Tarifele campingului pentru o noapte de cazare sunt următoarele: 50 de lei/căsuţa; 25 de lei/rulota; 20 de lei/cort de 3-4 persoane; 15 lei/cort de 2-3 persoane. Pentru conectarea la reţeaua electrică, tariful se majorează cu 15 lei pe noapte/cort sau rulotă.

În zona campingului am avut semnal pe telefon (reţeaua Telekom), însă în Cheile Zănoagei semnalul telefonic nu a existat.

Ce se mai poate face în zonă? Dacă am fi continuat drumeţia pe lângă lacul de acumulare Scropoasa am fi ajuns la capătul Cheilor Orzei, o altă zonă foarte spectaculoasă (prin diferite articole de pe internet, acestea sunt considerate cele mai spectaculoase chei din România). Nu prea departe de lacul Scropoasa se află şi Cascada 7 Izvoare. Poate cu altă ocazie vom face drumeţia prin Cheile Zănoagei în sens invers şi atunci vom vizita şi aceste frumuseţi. Deocamdată, suntem foarte mulţumiţi cu ceea ce am reuşit să vedem!

Totodată, de la campingul Zănoaga se poate ajunge repejor la barajul şi lacul de acumulare Bolboci. Am mers şi noi acolo pentru câteva minute şi pentru câteva fotografii, după ce am vizitat campingul. Am urcat prin partea dreaptă a barajului şi, dacă mai continuam, ajungeam pe platoul Padina-Peştera. Am considerat însă că pentru ziua respectivă era suficient.

Să detaliez puţin şi timpii petrecuţi pe munte:

-Între 10.15 – 11.20: ne-am plimbat cu maşina pe TransBucegi şi am oprit pentru fotografii în mai multe puncte de belvedere.

-Între 11.30 – 12.55: am străbătut traseul (marcat cu cruce albastră pe fond alb) Campingul Zănoaga – Cheile Zănoagei – Barajul şi lacul de acumulare Scropoasa.

-Între 13.30 – 15.00: am străbătut Cheile Zănoagei în sens invers, ajungând în final la Campingul Zănoaga.

-Între 15.00 – 16.00: am vizitat campingul şi apoi lacul Bolboci. La plecare am ales aceeaşi variantă de drum folosită şi dimineaţă (drumul cunoscut este drumul cel mai scurt).

În drumeţia prin Cheile Zănoagei am avut la noi un rucsac destul de încăpător cu doi litri de apă şi câteva ronţăieli pentru cel mic. Tot în acest rucsac am avut o pelerină de ploaie (măcar băiatul să aibă un mic adăpost, în caz de necesitate) şi o lanternă (pentru orice eventualitate). Nu am văzut surse de apă potabilă pe traseu, însă probabil că lucrătorul care locuieşte lângă barajul Scropoasa v-ar putea ajuta la nevoie.

Referitor la dificultatea traseului prin Cheile Zănoagei, aş considera că drumeţia este una relativ uşoară, important este să aveţi grijă la fiecare pas pe care îl faceţi. Băiatul nostru are 7 ani şi a făcut faţă cu succes, iar pe traseu am văzut şi oameni cam pe la 60 de ani. Deci, se poate...

Înainte de a încheia, mai precizez că la finalul articolului voi ataşa (pentru cei interesaţi) şi câteva fotografii făcute la Campingul Zănoaga (P54 -P59). Acest camping are pagină pe Facebook, aşa că locaţia poate fi uşor de contactat.

Ajuns la final de articol, recomand drumeţia prin Cheile Zănoagei tuturor celor care iubesc muntele şi care vor să mai scape (fie şi numai pentru câteva ore) de arşita zilelor de vară! Să aveţi concedii cât mai reuşite! Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 29.06.2017 12:15:08

Validat / Publicat: 29.06.17 14:06:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1065


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  55300 PMA (din 41 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- tata123
[29.06.17 14:12:08]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Frumoasă incursiune în natură - Bucegii ascund multe comori. Băiețelul pare a se fi simțit în largul lui, drumeția fiind o „aventură” pentru el. Privitor la Cheile Orzei: am văzut și eu fotografii superbe cu punțile suspendate care merg până la barajul Lacului Scropoasa.

   Un articol care ne îndeamnă la drumeție, mai ales în aceste zile caniculare. Confirm: România e frumoasă și merită vizitată! Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- maryka
[29.06.17 14:46:14]
» mesaj pers

   Foarte frumoasă plimbare! Mie îmi plac astfel de escapade, deci am apreciat maxim, iar văzând pozele, am deja senzaţia că m-am răcorit! Mulţumim de invitaţie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[29.06.17 14:53:01]
» mesaj pers

   @tata123: Cel puţin din fotografiile existente pe internet, Cheile Orzei arată a fi într-adevăr un loc de o frumuseţe tulburătoare. Vom ajunge şi acolo cândva şi cred că pentru a vizita acea zonă este bine să mergem până la barajul Scropoasa cu maşina. Apoi, odihniţi fiind, putem explora în voie împrejurimile lacului Scropoasa. Zona este bună şi pentru a rămâne acolo peste noapte, deşi nu mi-am dat seama daca acea cabană Scropoasa chiar funcţionează. Oricum, Bucegii ascund multe minunăţii şi ne-am propus ca pe viitor să revenim!

   Mulţumesc mult pentru lectură, ecou şi aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[29.06.17 14:56:18]
» mesaj pers

   @maryka: Mulţumesc frumos pentru aprecieri! Chiar acesta a fost motivul pentru care am tot scris pentru a încărca repede articolul: să ne mai răcorim puţin, măcar "virtual", dacă afară nu prea ne mai putem ascunde de soarele ăsta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[29.06.17 18:01:15]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Superb traseu, de poze ce sa mai zic, le-am admirat cu putina invidie... controlata! Si imi place locul de cazare, mi-a amintit ca in tinerete gaseam si noi cate unul asa, insa mai jegos si ramaneam doar daca era ploaie si nu puteam pune cortul.

   Cat mai multe drumetii asa frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[29.06.17 21:19:01]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțumesc! Locul de cazare (Campingul Zănoaga) este foarte frumos, este excelent faţă de condiţiile pe care le-am văzut şi noi prin multe campinguri. De exemplu, în urmă cu vreo 15 ani am mers mai multe veri la rând în campingul de la capătul staţiunii Mamaia (Tabăra Turist parcă îi zicea). Erau acolo nişte grupuri sanitare maamă, mamă... Iar noaptea răsuna până târziu muzica în boxele de pe plajă. Dar noi ne obişnuisem, mergeam la mare cu bani puţini şi stăteam câte 8-9 zile.

   Astăzi în schimb, aş prefera un camping la munte, pentru umbră, răcoare şi linişte.

   Drumeţii reuşite şi vouă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster
[30.06.17 08:39:43]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[30.06.17 11:13:08]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[30.06.17 11:42:04]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- liviu49
[01.07.17 15:33:19]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: In sfarsit citesc si un articol pe sufletul meu de turist adevarat. Sa nu se supere alti cititori, care au alte gusturi, dar eu ma consider turist adevarat pentru ca imi place muntele, pentru ca imi plac drumetiile pe munte, pentru ca nimic nu se poate compara cu bucuria de a fi pe munte.

   Am incercat acum doi ani sa mergem (eram doua familii) pe acest traseu, sau macar pe o portinune din zona, dar cel de sus nu a fost de acord cu noi. Am oprit in parcarea de la Dichiu si am plecat pe jos spre Scropoasa. Dupa nici doua sute de metri a inceput o bura de ploaie care ne-a intors la masina sa luam pelerinele pe noi. Dar norocul nostru s-a oprit in parcare pentru ca a inceput o ploaie sanatoasa care ne-a blocat in masina. Dupa o ora de admirat ploaia, ne fiind nici-un semn de indreptare, am plecat spre Sinaia, cautand vremuri mai bune. Dar cand am ajuns in Sinaia si am vazut ca acolo ploaua si mai tare am ales sa viram la dreapta spre casa. De plouat ne-a plouat pana la iesirea din Campina, dar nu am avut curajul sa ne intoarcem. Asa ca ce incepuse frumos cu plimbare in fuga prin Targoviste, Pucioasa, Moroieni s-a terminat cu o ploaie dusmanoasa, care ne-a gonit acasa.

   Imi aduc aminte ca in curand (in septembrie) se vor implini 50 de ani de la prima drumetie pe traseul Sinaia, cabana Dichiu, Scropoasa, cu intoarcere pe la Bolboci, Dichiu, Sinaia. Pe vremea aceea se mergea pe jos pe munte, nimeni nu obosea, nimeni nu se plangea de lungimea traseelor parcurse. Un an mai tarziu, am refacut oarecum traseul, dar o cazare la Padina ne-a ajutat sa drumetim mai mult.

   Oricum zona este foarte frumoasa, iar salbaticia naturii este mult mai omenoasa ca in alte locuri pe unde am fost in Austria.

   Felicitari pentru aceasta drumetie si pentru bucuria imensa pe care mi-ati produs-o cu acest articol. Astept si continuarea acestei drumetii. Pana atunci numai bine si calatorii placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[01.07.17 20:34:55]
» mesaj pers

   @liviu49: Vă mulțumesc frumos pentru aprecieri! Cuvintele dumneavoastră mă încântă, mai ales că vin din partea unui mare iubitor al muntelui!

   Muntele este mereu imprevizibil, iar ploaia ne-a mai dat şi nouă uneori de furcă. Oricum, mergând în asemenea drumeţii, suntem cu ochii pe toate prognozele meteo online înainte de a pleca; şi tot nu se potriveşte mereu! Referitor la Cheile Zănoagei, ne-a plăcut mult zona şi vom căuta şi alte drumeţii uşoare, tocmai pentru ca cel mic să îndrăgească şi el mersul pe munte. Acum, când am scris acest ecou, tocmai ce am revenit dintr-o altă plimbare frumoasă despre care sper să scriu cât mai repede!

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] La plimbare pe TransBucegi (DJ 713). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869550">Şterge vot</a></div><span id="v9869550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] La plimbare pe TransBucegi (DJ 713).
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Ne apropiam de Cabana Dichiu, locul unde drumul se desparte: spre dreapta către Cabana Piatra Arsă şi mai departe (pe jos) către Babele. La stânga, spre Camping Zănoaga, Lacul Bolboci şi platoul Padina-Peştera. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869551">Şterge vot</a></div><span id="v9869551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Ne apropiam de Cabana Dichiu, locul unde drumul se desparte: spre dreapta către Cabana Piatra Arsă şi mai departe (pe jos) către Babele. La stânga, spre Camping Zănoaga, Lacul Bolboci şi platoul Padina-Peştera.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Reguli pe care oricine trebuie să le respecte în Parcul Natural Bucegi... şi nu numai. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869552">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869552"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869552">Şterge vot</a></div><span id="v9869552" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869552)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869552Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869552MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Reguli pe care oricine trebuie să le respecte în Parcul Natural Bucegi... şi nu numai.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Am ajuns la Campingul Zănoaga. Traversăm podeţul peste firicelul de apă al Ialomiţei şi ne îndreptăm spre Cheile Zănoagei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869553">Şterge vot</a></div><span id="v9869553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Am ajuns la Campingul Zănoaga. Traversăm podeţul peste firicelul de apă al Ialomiţei şi ne îndreptăm spre Cheile Zănoagei.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Acest indicator se află la începutul traseului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869554">Şterge vot</a></div><span id="v9869554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Acest indicator se află la începutul traseului.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Avansăm pe potecă spre intrarea în sectorul cheilor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869555">Şterge vot</a></div><span id="v9869555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Avansăm pe potecă spre intrarea în sectorul cheilor.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Cadrul natural ne îndemna la visare. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869556">Şterge vot</a></div><span id="v9869556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Cadrul natural ne îndemna la visare.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Am ajuns la intrarea în Rezervaţia Naturală Zănoaga-Lucăcilă. Din acest punct, poteca începe să se îngusteze. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869557">Şterge vot</a></div><span id="v9869557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Am ajuns la intrarea în Rezervaţia Naturală Zănoaga-Lucăcilă. Din acest punct, poteca începe să se îngusteze.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Apa aceasta limpede şi firavă este 'vinovată' pentru formarea în milioane de ani a spectaculoaselor chei ale Zănoagei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869558">Şterge vot</a></div><span id="v9869558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Apa aceasta limpede şi firavă este "vinovată" pentru formarea în milioane de ani a spectaculoaselor chei ale Zănoagei.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Un fluturaş se lasă fotografiat. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869559">Şterge vot</a></div><span id="v9869559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Un fluturaş se lasă fotografiat.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Privim înapoi... cu uimire! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869560">Şterge vot</a></div><span id="v9869560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Privim înapoi... cu uimire!
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Pereții stâncoși ai muntelui Zănoaga par a se prăvăli asupra noastră. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869561">Şterge vot</a></div><span id="v9869561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Pereții stâncoși ai muntelui Zănoaga par a se prăvăli asupra noastră.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Avansăm pe potecă, urmărind marcajul prin Cheile Zănoagei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869562">Şterge vot</a></div><span id="v9869562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Avansăm pe potecă, urmărind marcajul prin Cheile Zănoagei.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Îl salutăm din nou pe Măria Sa, Muntele! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869563">Şterge vot</a></div><span id="v9869563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Îl salutăm din nou pe Măria Sa, Muntele!
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Poteca începe să coboare către primul podeţ din chei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869564">Şterge vot</a></div><span id="v9869564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Poteca începe să coboare către primul podeţ din chei.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Peisajele spectaculoase există la tot pasul. Nu ştim ce să mai admirăm şi ce să fotografiem mai întâi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869565">Şterge vot</a></div><span id="v9869565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Peisajele spectaculoase există la tot pasul. Nu ştim ce să mai admirăm şi ce să fotografiem mai întâi.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Podeţul ne înlesneşte traversarea pe partea stângă a cheilor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869566">Şterge vot</a></div><span id="v9869566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Podeţul ne înlesneşte traversarea pe partea stângă a cheilor.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Cheile Zănoagei - un loc fabulos, de o frumuseţe aparte! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869567">Şterge vot</a></div><span id="v9869567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Cheile Zănoagei - un loc fabulos, de o frumuseţe aparte!
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Admirăm frumuseţea sălbatică a zonei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869568">Şterge vot</a></div><span id="v9869568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Admirăm frumuseţea sălbatică a zonei.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Copacii şi-au făcut loc printre stânci şi ne răsfaţă cu umbra lor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869569">Şterge vot</a></div><span id="v9869569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Copacii şi-au făcut loc printre stânci şi ne răsfaţă cu umbra lor.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Poteca avansează pe partea stângă a râului. Pietrele sunt cam alunecoase şi călcăm cu grijă. Din loc în loc, întâlnim panouri explicative cu detalii referitoare la flora şi la fauna din zonă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869570">Şterge vot</a></div><span id="v9869570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Poteca avansează pe partea stângă a râului. Pietrele sunt cam alunecoase şi călcăm cu grijă. Din loc în loc, întâlnim panouri explicative cu detalii referitoare la flora şi la fauna din zonă.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2017] Am ajuns la al doilea podeţ din chei. Vom traversa pe malul celălalt. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869571">Şterge vot</a></div><span id="v9869571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2017] Am ajuns la al doilea podeţ din chei. Vom traversa pe malul celălalt.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2017] Poteca urcă şi coboară sinuos printre copaci, arbuşti, tufişuri, ierburi... -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869572">Şterge vot</a></div><span id="v9869572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2017] Poteca urcă şi coboară sinuos printre copaci, arbuşti, tufişuri, ierburi...
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2017] Apa se scurge printre stânci şi formează praguri mici sau mari. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869573">Şterge vot</a></div><span id="v9869573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2017] Apa se scurge printre stânci şi formează praguri mici sau mari.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2017] Juniorul este deschizător de drum prin această porţiune din Cheile Zănoagei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869574">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869574"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869574">Şterge vot</a></div><span id="v9869574" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869574)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869574Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869574MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2017] Juniorul este deschizător de drum prin această porţiune din Cheile Zănoagei.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2017] Cheile Zănoagei - sălbăticia la ea acasă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869575">Şterge vot</a></div><span id="v9869575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2017] Cheile Zănoagei - sălbăticia la ea acasă.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2017] Admirăm măreţia Cheilor Zănoagei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869576">Şterge vot</a></div><span id="v9869576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2017] Admirăm măreţia Cheilor Zănoagei.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2017] Poteca începe să coboare destul de abrupt. La întoarcere am avut ceva de furcă pe această porţiune. Ne-am întâlnit cu alţi turişti care străbăteau cheile. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869577">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869577"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869577">Şterge vot</a></div><span id="v9869577" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869577)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869577Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869577MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2017] Poteca începe să coboare destul de abrupt. La întoarcere am avut ceva de furcă pe această porţiune. Ne-am întâlnit cu alţi turişti care străbăteau cheile.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2017] Mergem din nou pe lângă firul de apă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869578">Şterge vot</a></div><span id="v9869578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2017] Mergem din nou pe lângă firul de apă.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2017] Luminiţa de la capătul micului tunel. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869579">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869579"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869579">Şterge vot</a></div><span id="v9869579" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869579)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869579Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869579MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2017] Luminiţa de la capătul micului tunel.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2017] Peisaj sălbatic din Cheile Zănoagei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 29.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869580">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869580"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869580">Şterge vot</a></div><span id="v9869580" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869580)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869580Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869580MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2017] Peisaj sălbatic din Cheile Zănoagei.
foto Crazy_Mouse [29.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.271290063858 sec