ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 02.07.2012
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 24.01.10
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
MAY-2012
DURATA: 1 nopți
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII -- v: 12, 13

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 5 MIN

Excursie la cabana Voina - o evadare in mijlocul naturii

TIPĂREȘTE

Localizare GPS: N: 45,4416929 E: 25,0449361

Sunt citite in parcarea din fata cabanei Voina.

Traseu :

De pe autostrada A1 cand am ajuns pe centura orasului Pitesti am virat dreapta spre Mioveni, Campulung, comuna Leresti- lacul de acumulare Rausor-cabana Voina.

Un traseu de mai putin de 200 km pana acolo.

Despre drumurile de la noi pot sa va spun ca de la Pitesti spre Mioveni, drumul este un mare santier, este mult praf, aglomeratie de masini, utilaje care lucreaza de zor la largirea drumului, se circula incet si destul de greu, deci e bine sa stiti si poate sa cautati alta varianta ca sa ajungeti la Campulung. De la Campulung practic nu mai este mult de mers, sunt doar 20 km pana in comuna Leresti si de aici mai sunt aprox. 8 km pana la cabana Voina. Oricum de la Campulung drumul este bun si pot sa va spun ca drumul de la barajul Rausor spre cabana Voina este proaspat turnat, este frumos si fara gropi.

Cand nu ai asa mult timp la dispozitie in afara unui weekend te mai gandesti din cand in cand sa lasi in urma aglomeratia orasului si toate treburile mai importante si sa evadezi in natura. Este un mod natural si placut de a-ti ,,reincarca bateriile’’si de a te reintoarce apoi cu forte proaspete la treburile zilnice. Asadar la sfarsit de saptamana cei mai multi aleg excursii de o zi si de aceea cauta locuri cat mai apropiate de casa, locuri in care sa se simta in mijlocul naturii. Aceasta excursie la cabana Voina este una dintre multele destinatii in care poti sa iti petreci cu adevarat o zi in mijlocul naturii.

Auzisem de la altii despre aceste locuri, despre muntii Iezer-Papusa, asta deoarece sunt multi care vin aici an de an, atrasi de zona, de aerul rece si curat, de mirosul de padure, de sunetul raului si al cascadelor prezente la tot pasul. Sunt multi care se cazeaza si iau masa la cabana Voina dar sunt si altii, ca si noi, care aleg doar sa faca o plimbare de o zi prin imprejurimi.

Binenteles ca si traseele montane au farmecul lor, deoarece de la cabana Voina poti ajunge relativ usor la cabana Cuca (4 km) sau la cabana Papusa, de unde poti urca mai departe spre varfurile Iezerul Mare si Papusa.

Inainte de a ajunge la cabana Voina am oprit putin si la barajul Rausor. In acest loc oriunde ai privi, esti inconjurat de paduri verzi si umbroase si poti admira pana departe muntii care pe varfuri mai erau acoperiti cu zapada dar si lacul Rausor, destul de secat la acea vreme. De aici de la baraj am mers mai departe tot pe maul lacului, am trecut printr-un tunel si apoi nu peste mult timp am ajuns la cabana Voina.

Cladirea cabanei inclusiv terasa de la strada mi s-au parut destul de vechi, nu s-au investit fonduri pentru a le renova, chiar daca inainte de a ajunge la cabana am observat cateva locuri private, de protocol, locuri ingradite, amenajate. Si toata zona aceea de langa cabana pot sa spun ca mie nu mi-a placut si dupa ce vazusem Austria chiar aveam un gust amar. Sunt multe gunoaie aruncate la intamplare, caini vagabonzi peste tot, erau si niste acareturi care apartineau de cabana si care stateau sa cada.

Traseul nostru incepe de aici din fata cabanei Voina unde am lasat masina si apoi am pornit incet prin padure. La aprox. 800 m de cabana se ajunge la pensiunea Ursuletul unde am intalnit un adevarat santier. Se sapa cu excavatorul masiv in tot acel munte, probabil se doreste sa se largeasca toata acea curte a pensiunii. Pana aici la pensiunea Ursuletul in plimbarea noastra am trecut pe langa mormane de gunoaie, am intalnit acolo si grupuri de manelisti care fiind flamanzi prajeau de zor carne la gratar. Erau multi veniti cu corturile, altii cu rulotele , muzica diversa si fum era peste tot .Curios era ca toti stateau si mancau langa acele mormane de gunoaie.

Practic frumusetea traseului incepe de aici de langa pensiunea Ursuletul, unde drumul principal se bifurca in 2 parti si de unde noi am mers spre dreapta, spre cabana Cuca pe un drum inchis cu bariera pentru masini.

De aici incolo am simtit cu adevarat ca suntem la munte, la padure. Muzica puternica si gunoaiele ramasesera in urma noastra si acum ne sinteam cu adevarat la munte. Respiram aerul acela rece umed si curat, simteam in jur peste tot mirosul padurii, mirosul de frunze, de muschi. Am ajuns la un rau a carui apa cadea cu zgomot intr-o cascada, era si un lac mic tot acolo dar cel mai mult mi-a placut ca eram inconjurati de padure. Chiar daca in multe locuri omul a intrat si a defrisat padurea, chiar daca mai sunt trunchiuri de copac aruncate la intamplare, unele pe carare altele chiar in albia raului, totusi zona este deosebita. Pe traseu mergand in continuare am intalnit alte cateva cascade si multe poieni cu flori.

Nu stiu cat am mers noi prin padure dar la un moment dat am vazut ca nori amenintatori se apropie asa ca am renuntat la plimbare si am facut cale-ntoarsa spre cabana Voina. Cum am ajuns pe terasa cabanei a inceput vijelia cu stropi mari si fulgere, maidanezii se ascundeau sub masinile din parcare, ploaia care cadea racorea tot aerul din jur. Brusc s-a racorit afara si fiindca acasa nu mai puteam de cald, aici chiar ne-am bucurat de racoarea acelor clipe. Pentru cei dornici de o plimbare de o zi in mijlocul naturii va recomand acest loc.


[fb]
---
Trimis de adryana in 02.07.12 16:48:16
Validat / Publicat: 02.07.12 17:51:39
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în M-ȚII IEZER-PĂPUȘA. A mai fost în/la: toate zonele
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 13500 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

13 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adryana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 prin orasul Campulung.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 15499 PMA (din 17 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

13 ecouri scrise, până acum

webmaster15
[02.07.12 17:51:07]
»

Am introdus coordonatele GPS ale pensiunii, rezultand urmatoarea pozitionare pe harta click aici. Ne poti spune daca-i ok?

Multumesc.

adryanaAUTOR REVIEW
[02.07.12 17:53:05]
»

da, e ok.

Chloe
[02.07.12 18:02:52]
»

Cabana Voina, lacul Rausor si toata zona sunt niste locuri foarte dragi mie, unde revin de cel putin 2 ori in fiecare vara.

Mi-as permite o observatie: in P011 este vila Silva, unde am stat de vreo 2 ori si despre care am scris si aici.

O gasiti pe net si reprezinta o varianta foarte buna de cazare in zona, alaturi de hotelul Poiana Lerului.

Iar "acoperisul" terasei de la Voina cred ca a fost facut acum, pentru ca anii trecuti nu era; nu pot decat sa ma bucur, pentru ca vara era chiar chinuitor sa mananci sau sa bei o bere stand in soare...

TORA INGRID
[03.07.12 09:18:23]
»

Sincera sa fiu n-am inteles mare lucru din review-ul asta: cabana Voina, scopul excursiei (cum reiese din titlu) la care n-ati dormit, n-ati mancat, fotografiata pe dinafara (ca de obicei), cu niste tarife de cazare afisate si cu spor fotografiate. Locuri private care nu sunt altceva decat niste proprietati private la care nu inteleg ce este de condamnat, fotografiat sau remarcat. Desigur aceleasi remarci cu privire la necivilizatul popor roman, manelist si consumator de mici si gratare pe marginea drumului si padurii, comparativ cu extraordinarul popor austriac a carui amintire ramane de nesters. (Cum tocmai am participat, sub flamura unui ONG, cu saci si manusi la o actiune de strangere de gunoaie dupa "turistii" de week-end as putea sa perorez cu mult sarg pe tema asta. Prefer sa ma implic ... Btw, n-am remarcat niciodata un nemultumit de genul adryana ca "se ia" efectiv de petrecaretii astia. Si desigur ma intreb ce pazesc inspectorii de la mediu care ar avea ac de cojocul lor!) O plimbare de o zi si aproximativ 1500 m pe langa multe (codru, ape, lacuri, cabane) care in forma in care este prezentata, nu invita, nu incita, nu imbie. P02, P03, P08, P09 sunt in nota traditionala de fotografii din masina ale unui asfalt care duce undeva.

@Chloe, poate chiar ne scrii despre locurile pe care le cunosti si le iubesti fara comparatii amare. @pepsi70 a descris admirabil refugiul in natura.

Chloe
[03.07.12 09:26:54]
»

@ToraIngrid

Vei gasi la topicul aferent mai multe review-uri de-ale mele, atat despre zona, cat si despre locurile unde am fost cazati.

TORA INGRID
[03.07.12 09:30:10]
»

@Chloe: multumesc, am trecut in zona de nenumarate ori dar n-am oprit. Bine ca pot sa gasesc si informatii reale despre o zona cu adevarat frumoasa.

mariana.olaru CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[03.07.12 10:56:42]
»

@TORA INGRID

Nu vreau să-i iau apărarea ”sine qua non” @adyanei, poate că are și ea, ca noi toți, păreri sau poziții pe care nu toți le agrează. În parte am fost și eu de acord cu criticile, atunci când a postat câteva review-uri despre călătoria ei în Austria. De data asta însă, în deplină cunoștință de cauză fiind, ca una care străbat drumul spre Voina de cel puțin două ori pe an, trebuie să spun că review-ul de față al @adryanei este cât se poate de echilibrat. Nu este exaltat nici în laude, nici în critici. Este doar o trecere în revistă a locurilor cu care te poți întâlni și a lucrurilor ce se pot face îndeobște în zona cabanei Voina. Drumul parcurs și descris de ea ar fi poate unul foarte comun dacă n-ar trece și prin vecinătatea lacului de acumulare Râușor și dacă aerul muntelui nu și-ar spune cuvântul atunci când ne străbate trupul. Nu ai prea multe lucruri de făcut în această zonă, decât să pregătești un grătar, să te zbengui în apa râului când e vreme potrivită, să faci ceva mișcare și cel mai adesea să pornești în drumeții pe jos, așa cum a făcut și @adyana. Cabana Voina nu are un aspect prea primitor (sau cel puțin așa era anul trecut, când am văzut-o ultima oară), fiind veche și nu prea bine întreținută. O masă la terasa ei îți propune o listă de meniu destul de restrânsă, din care, firește nu lipsește friptura la grătar. Dar cum peste drum poți să-ți faci propriul grătar, cei mai mai mulți turiști ocolesc restaurantul și terasa cabanei.

Problema curățeniei este una foarte stringentă. Într-adevăr, maldăre de gunoaie ca la Voina nu am mai văzut pe nicăieri (am poze multe cu astfel de imagini). Oamenii sunt nepăsători cu trupul muntelui și așteaptă să vină alții să curețe pe urma lor. Eu însămi, când am vrut să fac un popas cu familia la umbra cetinii de la Voina, am simțit nevoia să strâng mai întâi resturile menajere și peturile rămase de la câteva generații de ”turiști” care uitaseră să-și strângă gunoaiele la plecare. Pe când le adunam într-o pungă de plastic cu gândul să le duc câțiva metri mai departe, acolo unde părea a fi groapa de gunoi a locului, unul dintre vecinii noștri de popas, mi s-a adresat cu reproș: de ce faceți asta doamnă? Ce, alții sunt mai șmecheri sau mai deștepți decât dumneavoastră? Sau ați fost angajată să strângeți gunoiul pe aici? Când i-am răspuns că fac doar ceea ce fiecare ar trebui să facă și că bunul exemplu poate fi o lecție de urmat, mi-a replicat: Ba, dimpotrivă! Uite, d-aia se și comportă așa, că știu că vin alții în urma lor și strâng. Dar, dacă vreți să fiți sluga altora, n-am nimic împotrivă, e alegerea dumneavoastră!

Așa că, da, îi dau dreptate @adryanei, educația civică la noi este mult rămasă în urmă. Și ca s-o aducem la nivelul civilizației occidentale, nu ajunge să ținem lecții despre cum e normal și corect să ne comportăm, ci trebuie aplicată o disciplină pecuniară pe care fiecare disprețuitor de lege și de reguli s-o simtă în propriul buzunar. Poate crede cineva că respectul occidentalilor pentru natură și munca celorlalți a fost asumat prin proprie conștiință? Eu cred că tot constrângerile legii, aplicate cu consecvență, au fost cele care i-au educat.

Și dacă spun toate acestea, nu înseamnă că disprețuiesc întregul popor român, doar deplâng neputința autorităților (obiectivă pe undeva, dacă e să judec cheltuielile implicate de o armată de supraveghetori dispuși să aplice amenzi atunci când e cazul) de a face ceea ce se cuvine pentru ca regulile și legile să fie respectate.

E drept, anul trecut când am fost și eu la Voina și am făcut acolo exact ceea ce a făcut și @adryana, inclusiv drumul pe jumătate spre cabana Cuca, m-am gândit foarte mult și în cele din urmă am abandonat ideea de a scrie un review despre această locație. O făcuse foarte bine @pepsi7oro înaintea mea, dar și @Chloe, iar propria-mi escapadă mi se părea așa banală și comună (doar toți mergem la munte, facem un grătar și ne zbenguim prin împrejurimi) încât nu știu pe cine putea interesa week-endul meu. Dar asta nu înseamnă că toți privim lucrurile cu aceeași ochi, iar @adryana are și ea dreptul, ca noi toți, să ne arate cum a văzut ea acele locuri. Review-ul ei nu mi se pare așa insipid, cum îl socotești tu, am citit multe altele care chiar nu spuneau nimic decât că x sau y a mâncat într-o zi ciorbă de burtă foarte bună sau a gustat din nu știu ce altă mâncare exotică.

Dragă Tora, chiar nu vreau să-ți critic opinia, dar crede-mă, @adryana a descris foarte bine ceea ce se poate face într-o zi la Voina. A făcut-o poate într-un stil impersonal, rece și lipsit de trăire, (de acord, review-ul ”nu invita, nu incita, nu imbie”) dar asta a fost percepția ei și zău, cunosc multe persoane care i-ar da dreptate.

TORA INGRID
[03.07.12 14:19:50]
»

@mariana.olaru: mariana, eu nu intru in polemica cu tine ptr @adryana, pentru ca e pierdere de timp. Tu ai scris asa de frumos intr-un ecou ceea ce ea n-a fost in stare intr-un review pe care l-ar mai dori si apreciat. E ciudat ca spuse de tine, aceleasi lucruri pe care le-ar fi dorit relevate de ea, suna altfel, au simtire, ca sa nu mai spun ca au "subiect" si "predicat". In mod paradoxal ma vad "apostrofata" de tine asa cum tu ai fost apostrofata de tovarasul acela ca strangi gunoiul dupa altii doar ptr ca nu mai suportai sa-l vezi. Daca te uiti bine la similitudinea situatiei, o sa-mi intelegi punctul de vedere. Userul @adryana poate sa descrie cat de insipid si de neatractiv doreste ea orice destinatie. Nu aici e problema. Problema e ca frecvent fondul (excursia) nu are nici o legatura cu forma (titlul, descrierea, relatarea). Daca toata lumea care se zbenguie pe langa niste obiective, care trece pe langa niste cabane, care mananca un pachetel langa niste restaurante ajunge sa scrie exact despre acele obiective, cabane sau restaurante, ma intreb (retoric desigur) ce valoare au relatarile care chiar aduc informatie. Ecoul tau are mai multa informatie decat postarea ei. Ca sa nu mai vorbesc despre @privateryan care dintr-o banala preumblare pe drumuri de munte ar fi facut un regal al drumetiilor. Dar ce sa facem, nu toti au talent, pricepere sau indemanare. Iar intelepciunea de a nu aborda subiecte care n-ar trebui abordate este un lucru si mai rar. In inertia aceluiasi retorism, daca citind "Excursie la Cabana Voina - o evadare in mijlocul naturii" poti sa spui cu mana pe inima ca asta a fost o excursie LA cabana Voina, dar mai ales o evadare, atunci eu ma inclin in fata ta si recunosc ca visul meu citind despre astfel de destinatii cu obiective in care, recidivand, @adryana NU A FOST, dar pe care din mersul masinii le fotografiaza, acest vis e implinit. Nu stiu de ce, dar pentru un moment, am sperat ca tot review-ul e un pamflet. Ar fi fost de inteles.

pepsi70ro CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[03.07.12 15:38:49]
»

Ar fi foarte multe de povestit, insa sper ca interventia mea sa nu supere pe nimeni. Iubesc aceste locuri, ceva legaturi de sange ma leaga de zona Campulung Muscel, de cateva ori punctul de plecare in Iezer-Papusa si Cindrel a fost de la cabana Voina. Ca sa nu mai spun ca una dintre cele mai pasionante povesti de iubire le-am trait intr-un cort vis/a/vis de cabana Voina, langa parau. Ce vremuri

Pe de alta parte recunosc ca apreciez impresiile @adryanei, descriu o stare dezinvolta care nu pune in balanta subiectu/predicat ci mai degraba descriu o bucurie interioara. A evadarii in natura de exemplu. Si eu poate ca am dat rateuri catre cititori cu anumite impresii din zona Dedulesti , insa nu am exprimat decat o stare de fapt. Acest lucru nu este condamnabil pe AmFostAcolo.

Suntem o comunitate turistica, cea mai mare comunitate turistica din Romania, care ar trebui sa fim calauziti de doua scopuri principale. Promovarea valorilor turistice autentice si nominalizarea prin informatii si poze a unitatilor turistice care pun castigul inaintea calitatii.

Insa stiu sigur ca @adryana scrie cu mult suflet, binenteles ca au mai fost erori, insa cred ca a avut de invatat.

Munca oricarui utilizator care isi rapeste din timpul sau fara a primi nimic in schimb este de apreciat. O face doar cu multa bucurie, pentru a putea ajuta eventualii turisti care doresc sa ajunga acolo.

Va doresc vacante frumoase tuturor, sunt convins ca din fiecare review aparut pe site, se pot extrage idei care sa ajute la planificarea unei vacante ulterioare.

neimportant
[03.07.12 23:16:47]
»

Seamana cu o „victorie a la Pirus”, dar in realitate castigati suntem cu totii, valoroasele noastre combatante… Noi, ca am asistat la un frumos duel de idei, iar dumneavoastra ati primit impulsuri benefice in prezentarea urmatoarelor impresii, mai cu nerv si insufletire. Sarut manusitele!

„Fara duel viata este o rutina. ” – Albert Einstein

manole_ovidiu72
[20.06.13 11:22:13]
»

ca sa elimine muntii de gunoaie din zona Cabana Voina, mai ales acolo unde turistii merg cu cortul, ar trebuii sa aduca ghene mai mari. Ultima data cind am fost acolo in 2012 erau trei ghene mici iar poiana plina cu corturi.

abraxas
[28.10.13 13:03:23]
»

Am stat la cabana acum 4 zile. Este inca partial in renovare, multe camere sunt gata, au schimbat o parte din mobilierul vechi, au pus termopane si usi noi, au reconditionat baile, au instalat panouri de incalzire in camere. Paturile insa sunt cam mici si inghesuite. Domnul de la receptie spunea ca ar trebui sa termine anul acesta. Se mai lucreaza si este ceva praf. Nu este hotel, insa conditiile sunt bune, iar preturile sunt intre 80 lei / camera (cu baie pe hol) si 100-120 lei / camera cu baie proprie (sunt doua categorii de confort). Oamenii locului au fost prietenosi si de ajutor.

Eu facusem rezervare la Pensiunea Ursuletul mai sus pe vale, insa, desi le comunicasem ca ajung pe la 21:30 si mi-au spus la tefeon ca totul este in regula, cand am ajuns acolo mi-au spus ca au un grup si nu mai cazeaza pe nimeni, indiferent de rezervari.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmaster
[28.10.13 13:16:17]
»

@abraxas: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"

De asemeni, dacă ai orice „document” în format electronic sau tipărit/scris asupra rezervării neonorate pentru Pensiunea Ursulețul, ni le poți transmite pentru analiză și eventuala includere a acelei unități pe lista neagră AFA (vei primi detalii prin p. m., în caz că răspunsul e afirmativ). Rezervările strict telefonice nu mai sunt considerate „ferme” din punctul nostru de vedere.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
abraxas, adryana, Chloe, manole_ovidiu72, mariana.olaru, neimportant, TORA INGRID
Alte impresii din această RUBRICĂCabana Voina [Lacul Râuşor, Iezer-Păpuşa]:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.070516109466553 sec
    ecranul dvs: 1 x 1