11685 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Băile Herculane [şi împrejurimile]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.07.2010
DE
Avatar <span class="banned">RobertCodescu</span>
vârsta 30-40 ani
DIN PLOIEŞTI
înscris/ă în 13.07.10
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
APR-2010
DURATA: 18 zile
TIP: SINGLE

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

BĂILE HERCULANE între splendoare şi ruină

[Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele]

In cei 2000 de ani ai existentei sale, statiunea Herculane a cunoscut de mai multe ori gloria si decaderea, cladirile s-au construit sau au ajuns in ruina, insa ceea ce nu s-a schimbat niciodata a fost peisajul de vis care-o inconjoara, caci pitoreasca asezare din Valea Cernei, aflata la adapostul muntilor, are o frumusete aparte.

Romanii, care cunosteau puterea tamaduitoare a izvoarelor termale de aici, au botezat-o Aqua Herculis.

Statiunea de pe malul raului Cerna, integrata în Parcul National Valea Cernei-Domogled, are o pozitie privilegiata si beneficiaza de un climat mediteraneean, fiind situata, se pare, pe aceeasi paralela cu Nisa si Venetia. În ciuda faptului că staţiunea se află la o altitudine de 168 de metri, aici se respiră un aer puternic ionizat, ca la 1500-2000 metri, acest lucru datorându-se şi numeroaselor izvoare termale şi a pădurilor ce înconjoară staţiunea.

Herculane

Practic, oraşul Băile Herculane este format din 3 zone: oraşul vechi, unde se află faimoasa statuie a lui Hercules (simbolul oraşului), hotelurile vechi (Ferdinand, Apollo, Roman şi Hercules), vechile Băi de Sulf, Poşta, Agenţia CFR şi Biserica Romano-Catolică; zona nouă, care cuprinde pensiunile, vilele si hotelurile construite recent, Ocolul Silvic, zona comercială şi ştrandurile termale; cartierul de blocuri, dezvoltat de-a lungul drumului principal.

Herculane

Herculane

Baile Imperiale (Foto: Bogdan Goim)

Ce poţi face în Băile Herculane în afară de tratament balnear specific? Sunt incredibil de multe locuri, care mai de care mai frumoase de vizitat aici, caci pitoreasca asezare se afla într-o vale adapostita de munti, de o frumusete aparte. Am să enumăr doar câteva dintre atractiile statiunii, pentru a nu vă răpi plăcerea de a le descoperi singuri:

* Strandul termal „7 Izvoare” - loc aflat la aproximativ 6, 5 km. de staţiune, unde izvorăsc din munte ape termale iar oamenii vin aici pentru băi termale binefăcătoare total gratuit, se recomandă însă precauţie şi sfatul medicului înainte de această acţiune deoarece multe persoane pot fi vulnerabile la astfel de „abuzuri” termale;

* Strandurile termale in aer liber Hercules (capacitate de 1000 de locuri), Sara’s Sons (1000 locuri) si cel de la Hotel Cerna (500 de locuri)

* Crucea Albă - după o oră şi 15 minute de urcat pe munte, ajungeţi sus, la locul numit Crucea Albă, loc de unde aveţi cea mai frumoasă panoramă asupra întregului oraş Băile Herculane şi a întregii Vai a Cernei;

* Statuia lui Hercule cu pielea leului din Nemeea pe umeri, simbolul acestei staţiuni, a fost un cadou facut statiunii in 1871, de catre ducele Karls. Statuia este confectionata din fier de tun si a fost faurita de mesteri vienezi.

* Platoul Coronini, o superbă poiană unde anual se întâlnesc adepţii unei binecunoscute mişcări yoghine;

* Grota Haiducilor, aflată la numai 10 minute în spatele hotelului Roman, este locul in care sapaturile arheologice au scos la iveala vestigii ale civilizatiilor primitive, intre care fragmente ceramice, unelte si arme din piatra;

* Grota cu aburi (cunoscuta si sub numele de „sauna naturala”) este o peşteră îngustă, cu pereţi negri-verzui, încărcată cu vaporii degajaţi de apa unui izvor termal care ţâşneşte prin crăpăturile peretelui de stanca.

* Foisorul Rosu, un punct de observatie situat pe un pisc, de unde se poate admira o panorama superba asupra intregii zone

* Gara din Herculane, considerata de multi cea mai frumoasa gara din Romania, pare un decor de film de epoca

* Cluburile, barurile, restaurantele şi puburile sunt şi ele o alternativă de recreere şi petrecere a timpului liber aici în Herculane.

Herculane

Gara din Herculane (Foto: Bogdain Goim)

In imprejurimile statiunii, mai puteti vizita:

* Orşova, oraş situat pe malul lacului de acumulare Porţile de Fier I, în zona de vărsare a râului Cerna în Dunăre, se află la 19 km depărtare. Cel mai interesant obiectiv de vizitat şi care oferă şi o panoramă asupra întregului oraş îl reprezintă Mănăstirea Sfânta Ana, situată pe Dealul Moşului;

* Drobeta-Turnu Severin (50 km) cu podul lui Traian, construit de Apolodor din Damasc între primăvara anului 103 şi primăvara anului 105 pe Dunăre, cu scopul de a facilita transportul trupelor şi proviziilor necesare celei de-a doua invazii a Daciei; doar unul dintre picioarele podului s-a mai pastrat pana astazi;

Băile Herculane este cea mai veche staţiune turistică din ţara noastra, fiind atestata documentar inca din anii 153. În perioada civilizatiei romane, statiunea de pe Valea Cernei a constituit un important punct de atractie pentru aristocratia Romei antice. Impresionati de exceptionala putere tamaduitoare a apelor sacre de pe Valea Cernei, romanii sositi în Dacia le-au închinat un adevarat cult balnear sub semnul tutelar al lui Hercules. Baile au fost construite pe vremea lui Traian, iar excavatiile au scos la iveala mai multe statui reprezentandu-l pe Hercule. Tot din acele vremuri apuse, au ramas numeroase vestigii: apeducte, bai, statui, monede, tabule votive ridicate ca semne de multumire aduse zeilor pentru vindecare.

Herculane

Dupa 1718 începe istoria moderna a Bailor Herculane, în cadrul Imperiului austriac: reconstructia si modernizarea bailor, a cailor de acces si a edificiilor din statiune. Cele mai multe dintre acestea sunt construite in stil baroc, dupa tipicul austriac, iar statiunea este frecventata de capete incoronate, precum mparatul Iosif al II-lea, împaratul Francisc I si împarateasa Charlotte, împaratul Franz Iosef si împarateasa Sissi a Austriei, care a facut chiar o pasiune pentru Baile Herculane. Printre oaspetii de seama ai statiunii s-au numarat si Nicolae Iorga, Dimitrie Gusti sau Mihail Sadoveanu.

In perioada comunista, o multime de cladiri de beton, tipice acelor vremuri de trista amintire, s-au ridicat in valea cea verde, iar hotelurile erau pline pana la refuz de turistii care beneficiau de vacante subventionate de stat, prin sindicat. Dupa revolutie, desi se astepta un «boom» turistic, s-a ales praful de toate planurile de relansare a statiunii. Si totusi, statiunea refuza sa moara, Herculane are inca un potential urias, iar peisajul din jur este incredibil.

Ce-i drept, un pic un de „lustru” nu i-ar strica, insa inca nu e totul pierdut. Eu va sfatuiesc sa nu mai daţi crezare tuturor zvonurilor, sa va luati inima-n dinti si sa va incumetati sa faceti o vizita la Herculane, unde va garantez ca veţi avea parte de o vacanţă şi o experienţă unică.

NOTĂ: Aces articol a mai apărut şi-n CONSILIERVACANTE aici: click aici şi de asemenea e posibil să mai fi fost ceva idei şi pe blogul meu personal aici: click aici în rest să auzim de bine!

---
Impresii încărcate de RobertCodescu in 28.07.2010 15:14:57

VIZUALIZĂRI: 3441
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (RobertCodescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 0 PMA (std) nota1  &  0 PMA (din 0 voturi) nota2
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- cosminp
[28.07.10 15:25:39]
» mesaj pers

   acest articol este chiar COPIAT identic de aici http: //www. consiliervacante. ro/index. php/component/content/article/15-romania-mea/255-baile-herculane-intre-splendoare-si-ruina. html.

   unde cititi "Herculane" ca un singur cuvant pe rand, in articolul original veti vedea cate o poza.

   bravo! puncte pentru copiat.

   chiar daca este indicata sursa, tot copiat ramane.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RobertCodescu
[28.07.10 15:28:27]
» mesaj pers

   Sursa şi ... AUTORUL cel mai important !!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- aishor
[28.07.10 15:30:05]
» mesaj pers

   Bun! Ajungem acolo...Si..unde ne cazam? Ai putea sa ne faci si o prezentare de genul acesta? Exista si hoteluri (pensiuni) la 3-4 stele, de unde sa plecam multumiti?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cosminp
[28.07.10 15:30:30]
» mesaj pers

   da. asta arata ca stii si poti sa scrii.

   atunci de ce nu scrii se despre celalalte obiective la fel de bine?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- TORA INGRID
[28.07.10 15:36:05]
» mesaj pers

   Nu, @cosminp, nu intelegi ideea, se posteaza aceleasi copy-paste-uri in mai multe site-uri si de undeva sare un iepure, o girafa, ceva, te baga lumea in seama, generezi conflict, care tot forma de socializare se cheama si la final... ai sa constati ca tii minte un review care nu este sau o compilatie care este, dar mai ales AUTORUL! cam asta e toata smecheria... pacat de obiectivele turistice care, inerent, sunt si ele victime ale acestei... strategii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RobertCodescu
[28.07.10 15:41:01]
» mesaj pers

   @aishor eu mai am un review cu Hotel Dacia unde am fost cazat de pe 21 aprilie pana pe 9 mai, asa ca da un click pe reviewul respectiv! Cat despre 3* sunt cateva hoteluri dar la 4* ar trebui s-o intrebam pe any dar sincer ma indoiesc ca ar fi ceva acolo! Eu unul nu-mi amintesc dar in 3 luni se pot schimba MULTE!

   @cosminp Nu stiu poate nu-mi "iese" mereu! Dar si cand imi iese...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- recul
[28.07.10 16:04:40]
» mesaj pers

   nu trebuie sa fim suparati, herculane nu intra in sfera de interes a ministerului turismului! acesta e prea ocupata cu brandul de tara si cu achizitionarea indicatoarelor rutiere 3D! pe principiul ca chelul doar tichie de margaritar isi doreste!

   votez, desi as prefera sa o fac cu un review realist care sa ne arate cat de frumoasa este viata de turist in Herculane.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RobertCodescu
[28.07.10 16:09:02]
» mesaj pers

   @recul viaţa de turist (cum îi spui tu) e aşa cum vrem noi să fie FIECARE îşi organizează sejurul conform propriilor gusturi.

   Cât despre sfera de interes a ministerului turismului vreau să întreb: Ce mai intră (românesc) în această sferă?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[28.07.10 16:10:11]
» mesaj pers

   si cand iti iese, stam si ne intrebam din cate locuri oi fi copiat. ca prea se succed pasaje cu diacritice cu altele fara, lipsesc cu desavarsire greselile-ti de tipar caracteristice...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RobertCodescu
[28.07.10 16:15:02]
» mesaj pers

   Dragoş poţi da un click pe linkul către siteul respectiv şi ai să înţelegi de ce apare această discrepanţă de cu şi fără diacritice !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- biancuta
[28.07.10 17:32:31]
» mesaj pers

   RobertCodescu, excelent acest review (si articolul, bineinteles, in care am admirat peisajele superbe!). Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RobertCodescu
[28.07.10 21:21:01]
» mesaj pers

   MULŢUMESC biancuta ! MULŢUMESC MULT !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- divio
[01.08.10 23:37:04]
» mesaj pers

   @cosminp&RobertCodescu:

   Nu e vorba numai de faptul ca review-ul a fost "transferat" de pe acel site pe acesta, atata vreme cat admin-ul accepta acest lucru.

   Ce e mai interesant e si ca, printre multele informatii prezentate in acest review-cu felicitarile de rigoare din partea unor useri- apar si amanunte preluate de pe alte siteuri, cum ar fi:

   extras material user:

Impresionati de exceptionala putere tamaduitoare a apelor sacre de pe Valea Cernei, romanii sositi în Dacia le-au închinat un adevarat cult balnear sub semnul tutelar al lui Hercules

Tot din acele vremuri apuse, au ramas numeroase vestigii: apeducte, bai, statui, monede, tabule votive ridicate ca semne de multumire aduse zeilor pentru vindecare.

   extras material internet:

În perioada civilizatiei romane, statiunea de pe Valea Cernei a constituit un important punct de atractie pentru aristrocatia Romei antice. Impresionati de exceptionala putere tamaduitoare a apelor sacre de pe Valea Cernei, romanii sositi în Dacia le-au închinat un adevarat cult balnear sub semnul tutelar al lui Hercules.

    Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, bai, statui, monede, tabule votive ridicate ca semne de multumire aduse zeilor pentru vindecare

   click aici

   material review user:

Orşova, oraş situat pe malul lacului de acumulare Porţile de Fier I, în zona de vărsare a râului Cerna în Dunăre, se află la 19 km depărtare. Cel mai interesant obiectiv de vizitat şi care oferă şi o panoramă asupra întregului oraş îl reprezintă Mănăstirea Sfânta Ana, situată pe Dealul Moşului;

   * Drobeta-Turnu Severin (50 km) cu podul lui Traian, construit de Apolodor din Damasc între primăvara anului 103 şi primăvara anului 105 pe Dunăre, cu scopul de a facilita transportul trupelor şi proviziilor necesare celei de-a doua invazii a Daciei; doar unul dintre picioarele podului s-a mai pastrat pana astazi

   material www. baile-herculane. ro:

Drobeta-Turnu Severin (50 km) cu podul lui Traian, construit de Apolodor din Damasc între primăvara anului 103 şi primăvara anului 105 pe Dunăre cu scopul de a e a facilita transportul trupelor şi proviziilor necesare celei de-a doua invazii a Daciei, din el se mai găseşte azi doar un picior

Orşova, oraş situat pe malul lacului de acumulare Porţile de Fier I, în zona de vărsare a râului Cerna în Dunăre, se află la 19 km depărtare. Cel mai interesant obiectiv de vizitat şi care oferă şi o panoramă asupra întregului oraş îl reprezintă Mănăstirea Sfânta Ana situată pe Dealul Moşului

   Impresie personala: luat pe bucatele, review-ul este un puzzle cu expresii, propozitii "ciupite" din mai multe materiale de pe net si transformate intr-un material cu amprenta si semnatura personalizata.

   Ii urez succes in continuare autorului de review-uri "personalizate", indiferent pe ce site si le va posta...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 3 voturi)]
- cosminp
[01.08.10 23:48:30]
» mesaj pers

   @divio, felicitari. tocmai asta era si ideea noastra de aici si de pe alte postari ale autorului.

   se vede clar si tu aduci dovada ca ce a "adus" de pe alt site arata bine, daca nu iei in considerare copy/paste-urile, iar celelalte impresii postate sunt fara impresii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[02.08.10 09:13:03]
» mesaj pers

   Deci (!) cu regret ma vad nevoit sa constat ca intuitia mea a fost si de data asta corecta...

   Bai, stii ce ma enerveaza??? ca nici macar cand ti se arata ca minti, nu vrei sa recunosti!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterXY*
[02.08.10 09:26:28]
» mesaj pers

   Se spune ca "hotul neprins e negustor cinstit"... Dar si cand e prins...

   Anulez acest review pentru a nu mai beneficia de puncte nemeritate!

   Robert... stii cum zice francezu': "You're on thin ice!"

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- RobertCodescu
[05.08.10 23:20:33]
» mesaj pers

   EXACT poate toţi aţi fi fost mulţumiţi dască făceam reviewul aşa: click aici şi nu se mai supăra nimeni!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cosminp
[05.08.10 23:27:45]
» mesaj pers

   te miri de unde-s luate si textele de-acolo si mai sunt si platite cu drepturi de autor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterXY*
[05.08.10 23:42:37]
» mesaj pers

   EXACT! şi de mulţumit ce m-am aflat, am trimis publicaţiilor BURDA de care aparţine acea revistă, următorul mesaj:

   Bună ziua!

   ****

   Este vorba de articolul publicat în revista Dv. (PRACTIC nr. 8/2010) la pag. 58-59, autor Robert Codescu; un articol având în linii mari (peste 85%) acelaşi conţinut, publicat aici: click aici care a dus la constatarea de către membrii acestei comunităţi că este vorba de un plagiat din câteva surse (menţionate în discuţiile de pe acel topic).

   Cel puţin din punct de vedere deontologic, eu personal aş reanaliza oportunitatea colaborării unei publicaţii atât de prestigioase cu un "autor" de "compilaţii" semnate în nume propriu...

   Vă mulţumesc pentru atenţie. Cu stimă,

   *** ****** *******

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- divio
[06.08.10 01:48:40]
» mesaj pers

   @RobertCodescu&WM6:

   Iti inteleg dorinta de a publica, e placut sa-ti vezi scrierile (indiferent ca e vorba de un articol intr-un ziar local, revista de specialitate sau pe un site ca acesta), insa fa-o intr-un stil propriu, care sa te reprezinte.

   Ti-am spus la un moment dat (atunci cand ai postat review-ul despre vacanta in Italia) ca nu e stilul tau, ca difera total de ceea ce ai postat pana atunci (desi numai review-uri nu puteau fi numite, parte dintre ele fiind tot copy/paste-uri), insa ai spus ca ma insel (pana la urma, chiar asa sa fie? ...)

   Ai insistat prin a posta un alt review, din nou diferit de restul, bine structurat, plin de informatii, scris cu sufllet, dar nu cu sufletul tau, ci cu expresii luate de pe alte pagini de internet, care nu-ti apartineau si despre care nu ai facut nicio referire cum ca ar fi extrase de acolo, inducand cititorilor (care au si apreciat review-ul de mai sus) senzatia ca ar fi vorba de un material 100% personal, ceea ce nu e real.

Sunt foarte pasionat de publicistica si jurnalism, deschis la noi provocări ce mi se fac în acest domeniu vast!!! APELAŢI CU ÎNCREDERE!!!

   Am extras de pe blogul tau fraza aceasta; daca tu consideri ca a posta materiale de presa adunate bucatele si asamblate cumva ca, in final, sa-i poti adauga autor Robert Codescu si culmea, sa fii apreciat pentru asa ceva, e o mare eroare.

   Eroare pe care o poti indrepta foarte usor: sa treci peste supararea pe care mi-o/ne-o porti si sa-ti canalizezi activitatea publicistico/literara intr-o directie mai buna, diferita de cea de pana acum.

   Plagiatul nu ajuta, cum nu a ajutat nici clona care ti-a oferit PMA-uri doar de dragul topului AFA...

   Sa stii ca, intr-un fel sau altul, prin ceea ce am descoperit, nu am facut altceva decat sa raspund solicitarii tale, aceea de a apela cu incredere, fiindca am considerat-o venind din partea ta ca si o provocare in acest domeniu vast.

   Succes in continuare, dar pe forte proprii, fara surse de inspiratie insusite in nume personal.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P02 [APR-2010] 'Povestiri din gară' aşa se vede Băile HErculane din Gară -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 28.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av104216">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv104216"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=104216">Şterge vot</a></div><span id="v9104216" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(104216)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f104216Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e104216MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2010] "Povestiri din gară" aşa se vede Băile HErculane din Gară
foto RobertCodescu [28.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P03 [APR-2010] Hotel Cerna din 1936 în acelaşi loc -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 28.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av104217">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv104217"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=104217">Şterge vot</a></div><span id="v9104217" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(104217)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f104217Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e104217MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2010] Hotel Cerna din 1936 în acelaşi loc
foto RobertCodescu [28.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P04 [APR-2010] Hercules de strajă staţiunii ce-i poartă numele ! -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 28.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av104218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv104218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=104218">Şterge vot</a></div><span id="v9104218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(104218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f104218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e104218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2010] Hercules de strajă staţiunii ce-i poartă numele !
foto RobertCodescu [28.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]P05 [APR-2010] Cam neclar dar e Gara din HErculane -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 28.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av104219">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv104219"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=104219">Şterge vot</a></div><span id="v9104219" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(104219)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f104219Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e104219MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2010] Cam neclar dar e Gara din HErculane
foto RobertCodescu [28.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P06 [APR-2010] Hotel Geta din Băile Herculane -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 28.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av104220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv104220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=104220">Şterge vot</a></div><span id="v9104220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(104220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f104220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e104220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2010] Hotel Geta din Băile Herculane
foto RobertCodescu [28.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P07 [APR-2010] Un 'peşte' ECO acţiune pe Valea Cernei din Băile Herculane -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 28.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av104222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv104222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=104222">Şterge vot</a></div><span id="v9104222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(104222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f104222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e104222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2010] Un "peşte" ECO acţiune pe Valea Cernei din Băile Herculane
foto RobertCodescu [28.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P08 [APR-2010] Gara Herculane -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 28.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av104224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv104224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=104224">Şterge vot</a></div><span id="v9104224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(104224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f104224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e104224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2010] Gara Herculane
foto RobertCodescu [28.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P09 [APR-2010] AM FOST ACOLO în Băile Herculane -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 28.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av104225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv104225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=104225">Şterge vot</a></div><span id="v9104225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(104225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f104225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e104225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2010] AM FOST ACOLO în Băile Herculane
foto RobertCodescu [28.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P10 [APR-2010] Afrodita şi Minerva (hotelurile) sunt tot aici la HErcules acasă -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 28.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av104226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv104226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=104226">Şterge vot</a></div><span id="v9104226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(104226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f104226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e104226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2010] Afrodita şi Minerva (hotelurile) sunt tot aici la HErcules acasă
foto RobertCodescu [28.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P01 [APR-2010] Bustul lui N Vicol, din Băile Herculane -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 14.08.10] - <span class="allrVotedi" id="av114379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv114379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=114379">Şterge vot</a></div><span id="v9114379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(114379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f114379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e114379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2010] Bustul lui N Vicol, din Băile Herculane
foto RobertCodescu [14.08.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P11 [APR-2010] Doi câini comunitari pe o bancă în parc în Herculane! Aşa-i că- drăguţi !?!!? -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 14.08.10] - <span class="allrVotedi" id="av114380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv114380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=114380">Şterge vot</a></div><span id="v9114380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(114380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f114380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e114380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2010] Doi câini comunitari pe o bancă în parc în Herculane! Aşa-i că- drăguţi !?!!?
foto RobertCodescu [14.08.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P12 [APR-2010] Un motiv serios să ajungi în Băile HErculane -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 14.08.10] - <span class="allrVotedi" id="av114381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv114381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=114381">Şterge vot</a></div><span id="v9114381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(114381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f114381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e114381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2010] Un motiv serios să ajungi în Băile HErculane
foto RobertCodescu [14.08.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P13 [APR-2010] Ce nu aveţi voie să faceţi la izvoare -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 14.08.10] - <span class="allrVotedi" id="av114382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv114382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=114382">Şterge vot</a></div><span id="v9114382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(114382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f114382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e114382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2010] Ce nu aveţi voie să faceţi la izvoare
foto RobertCodescu [14.08.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P14 [APR-2010] ÎNTOTDEAUNA apă proaspătă izvorul Domogrlt -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 14.08.10] - <span class="allrVotedi" id="av114383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv114383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=114383">Şterge vot</a></div><span id="v9114383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(114383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f114383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e114383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2010] ÎNTOTDEAUNA apă proaspătă izvorul Domogrlt
foto RobertCodescu [14.08.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P15 [APR-2010] Totul este foarte clar aţi ajuns la Hotel Hercules din Băile Herculane -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 29.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av141728">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv141728"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=141728">Şterge vot</a></div><span id="v9141728" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(141728)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f141728Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e141728MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2010] Totul este foarte clar aţi ajuns la Hotel Hercules din Băile Herculane
foto RobertCodescu [29.09.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P16 [APR-2010] Băile Herculane izvoare de ape minerale pentru diferite cure balneare. -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 29.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av141729">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv141729"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=141729">Şterge vot</a></div><span id="v9141729" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(141729)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f141729Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e141729MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2010] Băile Herculane izvoare de ape minerale pentru diferite cure balneare.
foto RobertCodescu [29.09.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P17 [APR-2010] Un detaliu arhitectonic din Băile Herculane. -- foto by <b>RobertCodescu</b> [uploaded 29.09.10] - <span class="allrVotedi" id="av141731">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv141731"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=141731">Şterge vot</a></div><span id="v9141731" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(141731)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f141731Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e141731MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2010] Un detaliu arhitectonic din Băile Herculane.
foto RobertCodescu [29.09.10]
# [0 PMA, fara bonus]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.139330148697 sec