86995 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii în Deltă

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.07.2018
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
150 de lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 8 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Plimbare cu barca în Delta Dunării, printre nuferi și pelicani


Urmare de aici

Până în urmă cu două zile am fost la mare, dar nu despre asta vă voi povesti acum. Cert este că după ce am terminat sejurul pe litoral ne-au mai rămas la dispoziție vreo trei zile de concediu; ce să facem?! Nu aveam alte planuri (și nici nu voiam să ne întoarcem acasă), așa că am așteptat să vedem cum va fi vremea în continuare. Și pentru că prognoza părea ok, ne-am hotărât... de la mare am plecat direct în Delta Dunării!

Am mai fost acolo în urmă cu vreo doi ani, însă atunci nu am avut inspirația să ne plimbăm cu barca pe lacurile și canalele din zonă. De data aceasta însă, plimbarea cu barca prin deltă a fost principalul nostru obiectiv. Ne-am cazat la o pensiune din localitatea Murighiol (o voi prezenta cu altă ocazie) și seara am mers în recunoaștere la debarcaderul din sat. Acolo sunt ”parcate” numeroase bărci mari și mici, acoperite sau nu, mai colorate sau mai puțin colorate. Cert e că ai de unde alege, asta vreau să subliniez! Iar ofertele sunt și ele diverse și ești ”îmbiat” de cum pui piciorul pe strada unde se află debarcaderul. Important este în primul rând bugetul avut la dispoziție și apoi destinația pe care o alegi. Pentru că pot fi făcute excursii de 2-3 ore, dar și excursii de aproximativ o zi (către Letea, Perișor ori Caraorman).

Chiar dacă seara am fost abordați de câțiva bărbați, nu am bătut palma cu nimeni. Am aflat doar că pentru o excursie de două ore și jumătate – trei ore pe lacurile din zona Uzlina (asta ne interesa pe noi) ar trebui să plătim cam 50 de lei de persoană.

Dimineața ne-am trezit aproape de ora 08.00, am pus în rucsac o sticlă de 2 litri cu apă, niște biscuiți și câte o bluză cu mânecă lungă (astfel de haine sunt utile și atunci când este răcoare, dar și când soarele strălucește cu putere) și -bine echipați- am pornit spre debarcader.

Știind cam care sunt prețurile (din seara precedentă), ne-a fost relativ ușor să ne hotărâm asupra unei bărci. Tot ce ne interesa era ca barca să aibă acoperiș (protecție contra soarelui) și să arate bine. Am fost imediat întâmpinați de către un bărbat care ne-a întrebat dacă dorim o plimbare. La auzul răspunsului nostru afirmativ, ne-a spus că o plimbare de circa două ore și jumătate pe patru lacuri ne-ar costa 200 de lei. Cunoscând deja ”piața”, am negociat și am obținut 150 de lei (adică 50 de lei de persoană). Mai rămăsese să vedem barca, iar ambarcațiunea s-a dovedit a fi pe gustul nostru, adică avea acoperiș (de culoare verde) și nu părea chiar o biată ”coajă” care să fie ”înghițită” de apele bătrânului fluviu. Barca putea transporta opt pasageri (nouă cu căpitanul), iar motorul Suzuki promitea să ne ducă repejor la vânătoare de fotografii cu pelicani, stârci, nuferi ori alte minunății.

Întrucât în timpul săptămânii este mai puțin aglomerat decât pe perioada weekend-ului, am fost singurii pasageri ai bărcii și ne-am bucurat de acest lucru. Căpitanul nostru a fost un băiat de vreo 20 de ani, pe nume Andrei, care s-a dovedit a fi un conducător foarte priceput al bărcii, dar și un bun cunoscător al locurilor (ne-a oferit numeroase indicații pe traseu despre bălți, vegetație și faună).

Înainte de a pleca, am primit fiecare câte o vestă și apoi am pornit la drum! A, era să uit! Andrei ne-a prezentat pe scurt itinerariul: canalul de la debarcader, ieșire în brațul Sfântu Gheorghe, intrare apoi pe brațul Dunărea Veche (către Uzlina). De acolo urma să intrăm pe canalul Uzlina spre lacurile din zonă: Uzlina, Pojarnia, Clisciova și Cagluatova (sper să le fi reținut corect, le-am notat în telefon după ce Andrei a repetat aceste denumiri).

Până la ieșirea de pe canalul debarcaderului Murighiol am plutit destul de repede. Atunci când am ajuns pe brațul Sfântu Gheorghe am asistat la alimentarea bărcii cu combustibil. Există acolo o stație de carburanți, iar alimentarea nu a durat mai mult de un minut. Am intrat apoi pe brațul Sfântu Gheorghe/Dunărea Veche și Andrei ne-a indicat pe malul drept (pe direcția noastră de navigare) un ansamblu de clădiri de protocol despre care ne-a spus că reprezintă o fostă vilă a lui Nicolae Ceaușescu. După cât de îngrijit era locul, sunt convins că și actualii demnitari profită din plin de acea locație.

Între timp am văzut fel de fel de păsări, însă denumirile nu prea le-am reținut. După vreo zece minute am ajuns la Uzlina, iar siluetele diferitelor locații de cazare se profilau tot mai clar. Peste tot numai pontoane, sălcii, ambarcațiuni și pescari care așteptau cu răbdare ”marea captură”! La intrarea pe canalul Uzlina am avut surpriza să fim reținuți pentru un scurt control de către un domn aflat într-o șalupă de la Autoritatea Navală Română. Andrei a prezentat actele bărcii și documentele sale personale; totul a fost ok, așa că am pornit din nou la drum.

Avansând pe canalul Uzlina, tot mai multe păsări și-au făcut apariția; am reținut denumirile de chiră de baltă, stârc cenușiu, stârc galben sau stârc de noapte, dar și găinușă de baltă. Ciorile merită și ele amintite, am văzut destule exemplare!

Imediat ce am ieșit pe lacul Uzlina s-au profilat la orizont siluetele câtorva pelicani. Toate cele patru lacuri pe care ne-am plimbat au apa de adâncime mică, între 120 și 200 de centimetri. Existau porțiuni unde apa era foarte limpede, așa că am văzut fundul apei, dar și puietul de pește care săgeta prin apă în toate direcțiile. Nici broscuțele nu lipseau de la apelul nostru!

La un moment dat, ne-am apropiat de niște trunchiuri de copaci ale căror cioturi ieșeau din apă și pe care stăteau grupate numeroase păsări de apă. În zona lacurilor am mai văzut egrete, cormorani, lebede care stăteau mai la distanță de traseul bărcilor, dar și tot mai mulți pelicani. Aceștia din urmă s-au dovedit a fi mai îndrăzneți, așa că ne-au permis să îi fotografiem din apropiere.

Începând cu lacul Pojarnia, am trecut pe lângă zone întinse pline de nuferi galbeni, iar de câteva ori am putut admira și delicatele flori ale nuferilor albi. Superb, o să vă convingeți din fotografiile pe care le voi atașa!

Din loc în loc, am văzut unele bețe înfipte care ieșeau la suprafața apei. Andrei ne-a spus că ele reprezintă niște semne puse de pescarii din zonă și că pe dedesubt sunt plasele întinse de pescari. Pentru a ne arăta mai de aproape asta, Andrei a oprit barca de vreo două ori, a ridicat niște bețe de care sunt prinse plasele și astfel am văzut exemplare de caras sau chiar vreo două știuci care atârnau în aceste capcane. Ne-a spus că pescarii trec zilnic și culeg peștele din plase, iar la aproximativ două săptămâni schimbă locul de amplasare a plasei. Am întrebat și dacă putem cumpăra pește de la acești pescari, însă am aflat că majoritatea peștelui ajunge la pensiunile din zonă, pe baza unor înțelegeri făcute din timp.

Din loc în loc ne-am întâlnit cu alte bărci și ne-am salutat cu turiști veniți să descopere -ca și noi- frumusețile Deltei Dunării. Apropiindu-ne de finalul plimbării, am revenit pe lacul Uzlina și apoi am intrat într-un tunel de sălcii. A fost o experiență deosebită, la fel ca întreaga plimbare.

Sfârșitul plimbării a însemnat ieșirea în canalul Uzlina, apoi pe Dunărea Veche și brațul Sfântu Gheorghe, către debarcaderul de la Murighiol. L-am mai întrebat pe Andrei cât ar costa o excursie la Letea ori la Perișor, iar el ne-a spus că pentru oricare dintre cele două destinații costul ar fi de aproximativ 600 de lei pentru barca lui.

Privind la ceas, am constatat că plimbarea noastră a durat două ore și 35 de minute (între 08.45 și 11.20). I-am mulțumit lui Andrei și am plecat spre locul de cazare, încântați de experiența trăită.

Ajuns la final de articol, recomand tuturor o plimbare cu barca în Delta Dunării! Este una dintre acele experiențe care trebuie încercate măcar o dată în viață! Noi deja ne dorim să revenim acolo și să explorăm alte locuri la fel de frumoase din Delta Dunării!

Vacanțe frumoase! Toate cele bune!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 07.07.2018 00:17:41

Validat / Publicat: 07.07.18 08:20:57


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2845


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  50150 PMA (din 54 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- ANILU
[07.07.18 13:46:32]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Da, așa este Delta Dunării te iubesc!

   N-am crezut că poate fi atât de frumoasă o plimbare în Deltă. Asta după ce am fost și noi de 1 iunie.

   Am plecat din Mahmudia pe alte canale și lacuri și constat că Delta oferă flora și faună indiferent de punctul de plecare.

   Cu plăcere am citit și despre plimbarea voastră.

   Și noi am zis că vom reveni cu siguranță pentru că tare mult ne-a plăcut.

   Am cumparat o hartă turistică foarte detaliată cu Delta să studiam pentru plimbarea următoare în Deltă.

   Felicitări pentru această plimbare.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- iulian68
[07.07.18 16:26:05]
» mesaj pers

   Senzational! De ce spun asta? Ar trebui sa citesti ultimul meu review si sa vezi si pozele, mai ales cea cu broscuta!!! Parca ne-am consultat inainte de a scrie sau de a face poze!!! 😂😂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.07.18 22:21:46]
» mesaj pers

   @iulian68: Să știi că am văzut poza cu broscuța, am citit și comentariile și ne-am amuzat teribil în timpul plimbării! Îi spuneam soției că sigur aceea e broscuța lui iulian68! Pe bune! :)

   În altă ordine de idei, am citit articolele voastre scrise în urma vizitei la pensiunea Laguna Albastră și pe cele referitoare la excursiile în deltă. Ai fost una dintre sursele noastre de inspirație! Ca urmare, am mâncat de vreo 4 ori la restaurantul pensiunii în ultimele trei zile. Revin cu impresii cât de curând!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.07.18 22:28:36]
» mesaj pers

   @ANILU: Am citit articolele tale atunci când m-am documentat pentru plimbarea cu barca. Știu și că ați avut cazarea la pensiunea Alessia.

   Am găsit și eu o altă cazare frumoasă la Mahmudia - este vorba despre pensiunea Orizont. Am mers să o vedem, dar -din păcate- nu aveau camere disponibile (noi nu am rezervat dinainte). Mi-ar plăcea să revenim în zonă și să avem cazare la Orizont (mai ales pentru piscina foarte frumoasă).

   Oricum, nici locația unde am stat noi acum nu a fost de lepădat - revin cât de curând cu amănunte!

   Mulțumesc pentru lectură și ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iulian68
[07.07.18 22:33:04]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: daca vei privi mai atent, vei vedea ce au in comun pozele:broscuta, frunza de nufar, floarea duferita diar la vuloare, e si melcul, adica cam tot! 😂😂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulian68
[08.07.18 05:43:27]
» mesaj pers

   Imi cer scuze, am trimis mesajul dupa telefon si in timpul meciului... De aceea a iesit asa trunchiat. Sper ca l-ai inteles totusi... 😚

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[08.07.18 10:08:41]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Da, superbă Delta Dunării, oricând! Eu am făcut excursia asta pe canale de la Murighiol (cred că e cea mai accesată, nu durează mult, nu costă mult și îți cam faci o idee despre deltă) de 3 ori până acum și aș repeta-o oricând!

   Prețul până la Perișor e unul corect, distanța e mult mai mare. Noi am dat 500 ron, cu plecare din Dunavăț. N-am apucat să povestesc, vreau să păstrez ordinea cronologică a excursiilor mele.

   În tot cazul, frumos expus, minunate fotografiile (ca de obicei) ! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[08.07.18 12:29:27]
» mesaj pers

   @crismis: Mulțumesc mult pentru aprecieri, lectură și ecou! Vom mai face și noi excursii în Delta Dunării, a durat mai mult până ”am spart gheața”! Bine, în ultimii ani am mai amânat anumite lucruri pentru ca cel mic să mai crească și să conștientizeze și el frumusețea locurilor vizitate.

   În ceea ce privește fotografiile, am făcut vreo 400 în timpul acestei plimbări cu barca și m-am hotărât destul de greu pe care dintre ele să le ”urc” pe AFA. Toate pozele sunt frumoase, nu ne săturăm să le tot ”răsfoim”, mai ales că aseară ne-am întors acasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ioana5
[09.09.18 20:24:35]
» mesaj pers

   De-abia aștept să-mi crească piticul un pic pentru un sejur în deltă, pe urmele lui Sadoveanu (nu înseamnă că vom face ce a făcut el, doar vom urmări locurile despre care a scris el).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[09.09.18 21:50:28]
» mesaj pers

   @ioana5: Așa să faceți! Delta este un loc minunat, trebuie explorat măcar o dată în viață!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[54] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Debarcaderul de la Murighiol seara - locul de unde am plecat a doua zi dimineață la plimbare pe canalele și lacurile din Delta Dunării. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981849">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981849"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981849">Şterge vot</a></div><span id="v9981849" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981849)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981849Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981849MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Debarcaderul de la Murighiol seara - locul de unde am plecat a doua zi dimineață la plimbare pe canalele și lacurile din Delta Dunării.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] Barca din imagine (cea având copertina verde) ne-a purtat pe ape în acea zi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981855">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981855"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981855">Şterge vot</a></div><span id="v9981855" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981855)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981855Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981855MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] Barca din imagine (cea având copertina verde) ne-a purtat pe ape în acea zi.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Șii... am pornit. Lăsăm în urmă debarcaderul de la Murighiol și ne îndreptăm către brațul Sf. Gheorghe. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981858">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981858"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981858">Şterge vot</a></div><span id="v9981858" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981858)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981858Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981858MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Șii... am pornit. Lăsăm în urmă debarcaderul de la Murighiol și ne îndreptăm către brațul Sf. Gheorghe.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] Am admirat pe tot parcursul plimbării vegetația specifică Deltei Dunării. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981861">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981861"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981861">Şterge vot</a></div><span id="v9981861" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981861)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981861Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981861MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Am admirat pe tot parcursul plimbării vegetația specifică Deltei Dunării.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Ne apropiam de ieșirea pe brațul Sf. Gheorghe. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981864">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981864"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981864">Şterge vot</a></div><span id="v9981864" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981864)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981864Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981864MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Ne apropiam de ieșirea pe brațul Sf. Gheorghe.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] La plimbare pe Dunăre. Tot înainte, căpitane! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981866">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981866"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981866">Şterge vot</a></div><span id="v9981866" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981866)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981866Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981866MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] La plimbare pe Dunăre. Tot înainte, căpitane!
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] O altă barcă trecea prin apropiere. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981867">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981867"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981867">Şterge vot</a></div><span id="v9981867" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981867)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981867Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981867MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] O altă barcă trecea prin apropiere.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] După câteva minute, am ajuns în dreptul localității Uzlina. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981869">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981869"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981869">Şterge vot</a></div><span id="v9981869" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981869)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981869Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981869MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] După câteva minute, am ajuns în dreptul localității Uzlina.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Am admirat în treacăt locațiile turistice din Uzlina. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981872">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981872"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981872">Şterge vot</a></div><span id="v9981872" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981872)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981872Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981872MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Am admirat în treacăt locațiile turistice din Uzlina.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Uzlina: ne-ar plăcea să ne cazăm cândva acolo. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981874">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981874"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981874">Şterge vot</a></div><span id="v9981874" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981874)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981874Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981874MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Uzlina: ne-ar plăcea să ne cazăm cândva acolo.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] O pasăre își vede de itinerariul ei, noi ne ținem de al nostru. Ne aflam pe canalul Uzlina. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981876">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981876"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981876">Şterge vot</a></div><span id="v9981876" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981876)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981876Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981876MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] O pasăre își vede de itinerariul ei, noi ne ținem de al nostru. Ne aflam pe canalul Uzlina.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] Peisaj specific Deltei Dunării. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981878">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981878"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981878">Şterge vot</a></div><span id="v9981878" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981878)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981878Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981878MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] Peisaj specific Deltei Dunării.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Ieșirea pe lacul Uzlina. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981880">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981880"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981880">Şterge vot</a></div><span id="v9981880" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981880)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981880Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981880MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Ieșirea pe lacul Uzlina.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] Am început să vedem tot mai multe păsări. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981882">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981882"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981882">Şterge vot</a></div><span id="v9981882" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981882)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981882Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981882MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] Am început să vedem tot mai multe păsări.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] Au apărut și primii pelicani. Aveam să admirăm mai mulți ceva mai târziu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981884">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981884"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981884">Şterge vot</a></div><span id="v9981884" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981884)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981884Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981884MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Au apărut și primii pelicani. Aveam să admirăm mai mulți ceva mai târziu.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] România, te iubesc! Episodul Delta Dunării. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981885">Şterge vot</a></div><span id="v9981885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] România, te iubesc! Episodul Delta Dunării.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2018] Apar primii nuferi galbeni. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981886">Şterge vot</a></div><span id="v9981886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018] Apar primii nuferi galbeni.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2018] Nu-i așa că e frumoasă Delta Dunării?! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981887">Şterge vot</a></div><span id="v9981887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018] Nu-i așa că e frumoasă Delta Dunării?!
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2018] Covor de nuferi galbeni. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981888">Şterge vot</a></div><span id="v9981888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018] Covor de nuferi galbeni.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2018] Iată și primii nuferi cu flori albe! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981889">Şterge vot</a></div><span id="v9981889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018] Iată și primii nuferi cu flori albe!
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2018] Liniște! Pelicanii dansează în împărăția apelor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av981890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv981890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=981890">Şterge vot</a></div><span id="v9981890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(981890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f981890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e981890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2018] Liniște! Pelicanii dansează în împărăția apelor.
foto Crazy_Mouse [07.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[54] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.125147104263 sec