86868 
nu sunteţi logat. - LOGIN
City Tour / Hop on - Hop off Constanța

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.07.2018
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
15 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 8 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Hop on / hop off prin Constanța și prin Mamaia


Vară, soare, vacanță... hai la mare! Cam așa a fost și la noi, nu mai intru acum în amănunte, cert este că am mers din nou pe litoral, de data aceasta având ca destinație stațiunea Mamaia. Însă, în primele două zile ale sejurului, soarele a fost cam zgârcit cu noi, ceea ce ne-a făcut să ne reorientăm repejor către alte posibilități de distracție. Ce am putea face la mare când vremea nu este tocmai ok pentru plajă? Am analizat opțiunile și am decis în unanimitate că în ziua următoare ne plimbăm prin orașul Constanța cu autobuzul turistic etajat. Îl mai văzusem trecând pe bulevardul Mamaia, așa că am căutat informații despre el. Unde? Pe site-ul RATC Constanța.

Prezentare generală - Am aflat astfel că acest autobuz circulă în perioada sezonului estival, adică între 16 iunie și 15 septembrie 2018. Această linie turistică poartă denumirea de City Tour, iar traseul te poartă prin apropierea a 100 de obiective turistice din Constanța și din Mamaia (atâtea or fi, nu le-am numărat). Pentru că această linie turistică este introdusă ca să faciliteze vizitarea principalelor obiective ale orașului, există posibilitatea de a cumpăra atât bilet valabil o singură călătorie (la prețul de 3 lei), cât și bilet valabil pentru o zi întreagă (5 lei). Biletul de 5 lei este foarte bun, întrucât poți călători toată ziua, fiind valabil pentru toate autobuzele de pe această linie. Cu alte cuvinte, cobori undeva, vizitezi ceea ce ți-ai propus și apoi aștepți următorul autobuz City Tour, biletul tău de călătorie fiind în continuare valabil (mod de a călători cunoscut mai ales sub denumirea de hop on/hop off).

Autobuzele City Tour circulă la aproximativ 25 de minute, iar programul de la 01 iulie până la 31 august 2018 este 09.00 – 22.00. În continuare, programul până la 15 septembrie se va restrânge în intervalul orar 09.00 – 18.00.

Un alt aspect important este faptul că bilete de călătorie pe această linie turistică se pot achiziționa direct de la șofer (așa am procedat și noi). O altă posibilitate ar fi să cumpărați bilete de la chioșcurile RATC din Constanța, însă în weekend acestea nu sunt deschise. Un astfel de chioșc am remarcat lângă intrarea la Delfinariu (pe aceeași parte a străzii).

Atenție la faptul că imediat după ce urci în autobuz trebuie validat biletul de călătorie! La un eventual control, chiar dacă ai bilet, dar nu l-ai validat, vei fi amendat (amendă în cuantum de 100 de lei, după cum este precizat pe site-ul RATC). Validarea biletelor presupune introducerea lor în dispozitivul aflat în autobuz, astfel încât pe ele să se imprime atât data călătoriei, cât și ora validării.

Plimbarea noastră cu autobuzul etajat a început pe la ora 11.00, din stația Perla (aflată la intrarea în stațiunea Mamaia). Am plecat în direcția Gară, urmând ca ulterior să vizităm și stațiunea Mamaia. Am avut noroc pentru faptul că autobuzul nu era foarte aglomerat, așa că am găsit cu ușurință locuri la etaj (căci acesta este tot farmecul unei astfel de călătorii). Băiatul nostru a fost extrem de încântat, dar nici părinților nu s-ar putea spune că le-a displăcut! :) Fapt pentru care ne-am hotărât să facem o cursă completă, urmând ca apoi să coborâm în funcție de ceea ce doream să vizităm mai pe îndelete.

Autobuzul a staționat cam 20 de minute la Gara Constanța, apoi a pornit către zona portului. De la gară au urcat mai multe persoane, iar sus locurile s-au ocupat complet. Traseul intră apoi în port și autobuzul trece pe lângă Silozurile Saligny, pe lângă clădirea Gării Maritime Constanța, dar și pe lângă Cuibul Reginei. Există stații în aceste puncte pentru a vizita obiectivele aflate în port, însă nu a coborât nimeni. Această parte a traseului propune totuși o experiență inedită, întrucât nu în fiecare zi ai ocazia de a admira din apropiere diferitele vapoare sau uriașele macarale aflate în zonă (poate doar dacă lucrezi cumva acolo)!

După ce a părăsit portul, autobuzul a continuat către Portul turistic Tomis. Această zonă este bogată în obiective turistice, dintre care aș putea aminti Cazinoul Constanța, cândva emblema orașului, astăzi doar o umbră a ceea ce a fost odinioară!

După ce a tot șerpuit pe străduțele din centrul vechi, autobuzul a revenit pe bulevardul Mamaia. Am mers până la Tabăra Turist (în zona hotelurilor Caraiman sau Marea Neagră), loc unde este capătul de linie. În Mamaia au tot coborât călători, așa că autobuzul a devenit destul de liber. La Tabăra Turist am reușit chiar să prindem locuri sus în primele două rânduri de scaune, ceea ce a făcut ca experiența noastră să devină și mai interesantă. În primul rând pentru că vizibilitatea este maximă, în al doilea rând pentru că geamul te protejează de curent (care se simte destul de tare pe scaunele aflate mai în spate). Ca sfaturi pentru cei care veți încerca această experiență, ar fi indicat să alegeți o zi ceva mai înnorată sau să fiți îmbrăcați cu haine largi care să vă protejeze de soare! Nu uitați de pălării, de șepci, nici chiar de crema de plajă!

La Tabăra Turist (capătul de linie, locul unde autobuzul întoarce), am staționat vreo 15 minute, timp în care am coborât pentru a cumpăra câte ceva de la magazinele din apropiere (înghețate și sucuri). A fost și locul unde ne-am amintit de momentele din urmă cu mai bine de 15 ani, când mergeam acolo cu cortul și stăteam câte 5-6 nopți la mare cu bani puțini, alături de prieteni; iar distracția era întotdeauna garantată!

După ce autobuzul s-a pus iarăși în mișcare, am continuat să facem poze până ne-am apropiat din nou de centrul vechi. Am coborât și am luat-o la pas pe străduțe, până ce am ajuns în Piața Ovidiu, în fața clădirii care găzduiește Muzeul de Istorie Naturală și Arheologie Constanța. În jurul statuii lui Ovidiu erau instalate numeroase tonete cu înghețată care mai de care mai apetisantă, așa că am făcut din nou o mică pauză... înghețatei pur și simplu nu îi putem rezista!

Am coborât apoi pe strada Arhiepiscopiei, trecând pe lângă diferite obiective, cum ar fi Marea Moschee din Constanța (cunoscută și sub denumirea de Moscheea Carol). Această moschee a fost ridicată în perioada 1910 – 1912, din inițiativa regelui Carol I, în semn de omagiu pentru comunitatea musulmană din Constanța. Moscheea poate fi vizitată zilnic între orele 09.00 și 21.00, iar tarifele de intrare sunt: 5 lei/adult și 3 lei/copil.

Următorul obiectiv din zonă este Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, cea mai mare biserică ortodoxă din oraș. Această catedrală a fost ridicată în perioada 1883-1885, după planurile arhitectului Ion Mincu. În vecinătatea catedralei se află un complex arheologic unde am văzut câteva ruine ale vechiului oraș Tomis.

Am trecut pe lângă Muzeul de Sculptură Ion Jalea, am traversat bulevardul și am ajuns pe faleza de la Cazinou. Acolo am făcut numeroase fotografii, am admirat marea, am deplâns starea jalnică în care se află Cazinoul și am observat mai multe statui.

Acvariul din Constanța este un alt obiectiv ce poate fi vizitat în zona respectivă; tarifele de vizitare erau afișate la intrare: 20 de lei/adult și 5 lei/copil peste 7 ani (cei mai mici beneficiază de intrare gratuită la Acvariu). Nu trebuie uitat nici vechiul Far Genovez, aflat în imediata vecinătate a falezei.

După ce am obosit tot plimbându-ne și fotografiind, ne-am îndreptat către stația City Tour din Portul Tomis și -în câteva minute- unul dintre autobuze avea să vină. Am urcat și am călătorit jos de data aceasta, fiind parcă prea obosiți să mai urcăm scara îngustă spre platforma descoperită.

Seara am profitat încă o dată de valabilitatea biletelor pe timpul întregii zile și am mers în zona centrală a stațiunii Mamaia. După aproximativ o oră de hoinăreală, ne-am întors la locul de cazare tot cu unul dintre autobuzele City Tour. Trebuie spus că seara era frig de-a binelea la etajul descoperit, dar plimbarea noastră nu a durat decât vreo 5-6 minute.

Cam așa am petrecut noi o zi de vacanță, bazându-ne pe prietenele noastre de nădejde din acea zi, autobuzele etajate de pe linia turistică City Tour din Constanța. Dacă recomandăm autobuzele City Tour din Constanța? În mod cert DA, pentru că autobuzele descoperite îți oferă o altă perspectivă asupra orașului, asupra obiectivelor din această zonă a litoralului. Nu în ultimul rând, noi ne-am distrat pe cinste și am transformat o zi cu vreme nu tocmai bună de plajă într-o zi de concediu extrem de reușită!

Vacanțe frumoase! Toate cele bune!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 03.07.2018 13:24:29

Validat / Publicat: 03.07.18 16:08:09


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1140


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  53750 PMA (din 58 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Crazy_Mouse? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- ungureanica
[03.07.18 19:25:57]
» mesaj pers

   Fain că e și la Constanța acest mod de vizitare al orașului. Iar prețul este mai mult decât bun. Util articol și interesant. O zi faină vă doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[03.07.18 19:39:38]
» mesaj pers

   @ungureanica: Și nouă ne-a plăcut plimbarea, dar și prețul! Spre deosebire de tarifele de la alte servicii de prin Constanța și Mamaia, la autobuzele etajate prețul este excelent. Iar plimbarea este chiar faină, mai ales că traseul trece prin vecinătatea principalelor obiective ale orașului. Noi nu mai fusesem de câțiva ani în zona Portului turistic Tomis și a Cazinoului, așa că a fost o ocazie excelentă să revedem aceste locuri.

   Mulțumesc pentru lectură și ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[03.07.18 20:24:14]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cristina47
[03.07.18 23:34:09]
» mesaj pers

   Excelent articol! L-am citit cu mare placere si cu multa bucurie de-a "revedea" Constanta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[04.07.18 08:54:27]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Mulțumesc pentru pont, nu știam de existența acestui bus turistic.

   Nu are ghidaj sau măcar ții se dă o hartă a traseului?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[04.07.18 09:26:49]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Ce plimbare plăcută am refăcut... citind articolul tău.

   În 2016 am stat în Constanța, în zona Casei de Cultură și mergeam la plajă în Mamaia. Dimineața nu circulau aceste autobuze... era prea devreme... dar la întoarcere veneam cu aceste autobuze... o plăcere... pentru noi adulții... nu numai pentru copii... așa cum ai precizat și tu!

   Orașul l-am străbătut la pas... am scris atunci impresiile mele despre locurile văzute/vizitate.

   Într-o zi mai noroasă, fără plajă... este un mod plăcut de ați petrece ziua și de a vedea totul de sus!

   Felicitări.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[04.07.18 12:27:44]
» mesaj pers

   @ANILU: Mulțumesc frumos! Așa cum ai spus și tu, orașul merită străbătut la pas, însă se vede frumos și din autobuzul etajat.

   @Carmen Ion: Nu are ghidaj și nici nu primești o hartă a traseului. Cu toate acestea, în centrul vechi se află multe dintre obiectivele turistice de pe traseu. Iar aceste obiective au plăcuțe informative unde se prezintă un scurt istoric; așa că ne-am descurcat.

   În plus, pe site-ul RATC am studiat înainte o hartă virtuală a traseului.

   Mulțumesc pentru lectură și ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[08.07.18 16:28:00]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

Ca sfaturi pentru cei care veți încerca această experiență, ar fi indicat să alegeți o zi ceva mai înnorată sau să fiți îmbrăcați cu haine largi care să vă protejeze de soare! Nu uitați de pălării, de șepci, nici chiar de crema de plajă!
corect! Am o astfel de experienta si pe care o sa o povestesc la un moment dat, dar nu stiu cand va fi asta, cand desi era doar mai, soarele batea rau de tot.

   Imi plac astfel de calatorii, si am facut una chiar si in Bucuresti, si pot spune ca m-a incantat deoarece mi-am vazut orasul prin ochii turistului.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster26
[21.08.18 09:46:25]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "City Tour / Hop on- Hop off Constanța, CONSTANȚA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[36] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2018] Acesta este primul dintre autobuzele etajate cu care ne-am plimbat. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980680">Şterge vot</a></div><span id="v9980680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2018] Acesta este primul dintre autobuzele etajate cu care ne-am plimbat.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2018] La plimbare prin Constanța cu autobuzul etajat. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980681">Şterge vot</a></div><span id="v9980681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2018] La plimbare prin Constanța cu autobuzul etajat.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2018] Parc din centrul vechi al orașului, văzut din autobuz. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980682">Şterge vot</a></div><span id="v9980682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2018] Parc din centrul vechi al orașului, văzut din autobuz.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2018] Am ajuns în zona Gării Constanța. Acolo autobuzul a staționat cam 20 de minute. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980683">Şterge vot</a></div><span id="v9980683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2018] Am ajuns în zona Gării Constanța. Acolo autobuzul a staționat cam 20 de minute.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2018] Farul de la Constanța are grijă de marinarii aflați în largul mării. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980684">Şterge vot</a></div><span id="v9980684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2018] Farul de la Constanța are grijă de marinarii aflați în largul mării.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2018] Autobuzul intra în zona Portului Constanța. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980685">Şterge vot</a></div><span id="v9980685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2018] Autobuzul intra în zona Portului Constanța.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2018] Acesta este primul dintre silozurile Saligny pe lângă care am trecut. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980686">Şterge vot</a></div><span id="v9980686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2018] Acesta este primul dintre silozurile Saligny pe lângă care am trecut.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2018] Clădirea aflată în port care găzduiește Gara Maritimă Constanța. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980687">Şterge vot</a></div><span id="v9980687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2018] Clădirea aflată în port care găzduiește Gara Maritimă Constanța.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2018] Macarale aflate în port. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980688">Şterge vot</a></div><span id="v9980688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2018] Macarale aflate în port.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2018] Portul Constanța: nave, macarale și muuultă apă! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980689">Şterge vot</a></div><span id="v9980689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2018] Portul Constanța: nave, macarale și muuultă apă!
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2018] Clădirea cunoscută sub denumirea de ”Cuibul Reginei”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980690">Şterge vot</a></div><span id="v9980690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2018] Clădirea cunoscută sub denumirea de ”Cuibul Reginei”.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2018] Din port am ieșit pe acest dig, îndreptându-ne apoi către centrul vechi al Constanței. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980691">Şterge vot</a></div><span id="v9980691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2018] Din port am ieșit pe acest dig, îndreptându-ne apoi către centrul vechi al Constanței.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2018] Marea este întotdeauna vedeta zilelor de vară! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980692">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980692"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980692">Şterge vot</a></div><span id="v9980692" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980692)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980692Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980692MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2018] Marea este întotdeauna vedeta zilelor de vară!
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2018] Cazinoul din Constanța văzut din autobuzul etajat. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980693">Şterge vot</a></div><span id="v9980693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2018] Cazinoul din Constanța văzut din autobuzul etajat.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2018] Vechiul Far Genovez al orașului Constanța. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980694">Şterge vot</a></div><span id="v9980694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2018] Vechiul Far Genovez al orașului Constanța.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2018] Autobuzul trece prin vecinătatea Portului turistic Tomis. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980695">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980695"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980695">Şterge vot</a></div><span id="v9980695" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980695)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980695Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980695MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2018] Autobuzul trece prin vecinătatea Portului turistic Tomis.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2018] Hop on, hop off prin Constanța. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980696">Şterge vot</a></div><span id="v9980696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2018] Hop on, hop off prin Constanța.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2018] Harta așezărilor antice din Dobrogea. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980697">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980697"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980697">Şterge vot</a></div><span id="v9980697" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980697)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980697Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980697MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2018] Harta așezărilor antice din Dobrogea.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2018] Autobuzul se îndrepta către Mamaia. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980698">Şterge vot</a></div><span id="v9980698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2018] Autobuzul se îndrepta către Mamaia.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2018] ”Păpădia” din fața hotelului Oxford. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980699">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980699"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980699">Şterge vot</a></div><span id="v9980699" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980699)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980699Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980699MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2018] ”Păpădia” din fața hotelului Oxford.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2018] Una dintre pasarelele pietonale din stațiunea Mamaia. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980700">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980700"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980700">Şterge vot</a></div><span id="v9980700" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980700)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980700Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980700MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2018] Una dintre pasarelele pietonale din stațiunea Mamaia.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2018] La a doua tură cu autobuzul am coborât în zona centrului vechi. Am admirat de sus Plaja Modern. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980701">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980701"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980701">Şterge vot</a></div><span id="v9980701" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980701)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980701Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980701MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2018] La a doua tură cu autobuzul am coborât în zona centrului vechi. Am admirat de sus Plaja Modern.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2018] Piața Ovidiu - Muzeul de Istorie Naturală și Arheologie din Constanța. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980702">Şterge vot</a></div><span id="v9980702" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980702)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980702Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980702MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2018] Piața Ovidiu - Muzeul de Istorie Naturală și Arheologie din Constanța.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2018] Marea Moschee din Constanța (cunoscută și sub denumirea de Moscheea Carol). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980703">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980703"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980703">Şterge vot</a></div><span id="v9980703" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980703)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980703Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980703MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2018] Marea Moschee din Constanța (cunoscută și sub denumirea de Moscheea Carol).
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2018] Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, cea mai mare biserică ortodoxă din oraș. Această catedrală a fost ridicată în perioada 1883-1885, după planurile arhitectului Ion Mincu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980704">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980704"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980704">Şterge vot</a></div><span id="v9980704" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980704)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980704Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980704MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2018] Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, cea mai mare biserică ortodoxă din oraș. Această catedrală a fost ridicată în perioada 1883-1885, după planurile arhitectului Ion Mincu.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2018] În vecinătatea catedralei se află un complex arheologic unde am văzut câteva ruine ale vechiului oraș Tomis. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980705">Şterge vot</a></div><span id="v9980705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2018] În vecinătatea catedralei se află un complex arheologic unde am văzut câteva ruine ale vechiului oraș Tomis.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2018] Clădirea care adăpostește Muzeul de Sculptură Ion Jalea. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 03.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av980706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv980706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=980706">Şterge vot</a></div><span id="v9980706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(980706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f980706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e980706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2018] Clădirea care adăpostește Muzeul de Sculptură Ion Jalea.
foto Crazy_Mouse [03.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[36] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.101809978485 sec