ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.09.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Otopeni [IF]
ÎNSCRIS: 20.07.11
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 1 nopți
prieteni
4 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 4 MIN

Sigur vom reveni

TIPĂREȘTE

O evadare din tumultul orasului se cade sa fie facuta la munte. Si daca vrem pe langa evadare si ceva liniste, peisaje care sa iti bucure ochii si odihna, atunci trebuie cautata o zona mai putin ''comerciala'' sa zicem asa. Deci, nu Valea Prahovei.

Asa ca am ales zona Campulung Muscel. Stiam ca peisaje frumoase sunt din belsug, turisti nu atat de multi, un pastrav bun gasim sigur. Ne-am facut rezervarea cu vreo 2 luni in urma la Pensiunea Gradina Ascunsa pentru 2 camere, o seara. In urma impresiilor si a notelor de pe situl de rezervari, ne-am gandit ca e o alegere buna.

Si a fost excelenta.

Pensiunea se afla in Bughea de Jos, la o distanta de aprox 7 km de Campulung Muscel. Noi am bagat Waze si ne-a dus chiar in fata pensiunii. Pensiunea se afla in aceeasi curte (enorma) cu Pensiunea Gradina Mare. Proprietarii celor 2 pensiuni sunt 2 frati care si-au facut fiecare cate o pensiune pe terenul cumparat de parintii lor cu ceva timp in urma.

De cand intri pe poarta, prima impresie e una foarte buna.

Totul este aranjat, curat, curte foarte mare, cu multa verdeata, balansoare, foisoare, locuri de joaca pentru copii si animalute.

Prima e pensiunea Gradina Mare. Dupa ea, la aprox 100 m este Gradina Ascunsa.

Pensiunea are 4 camere duble cu 1 pat matrimonial, si o camera twin cu 2 paturi matrimoniale pentru o familie cu copilasi.

Parcarea pensiunii este chiar in fata ei. Suficienta pentru cele 5 camere si masina proprietarilor. Proprietarii sunt 2 tineri care fac absolut tot posibilul sa te simti ca acasa. Din cate am vazut, au 2 copii (un baietel si o fetita). Proprietarii locuiesc in pensiune la etajul 1.

Separat se afla o scara care duce la nivelul camerelor de inchiriat.

Aici se afla ca o sufragerie comuna pentru toate camerele, cu geamuri multe care ofera o priveliste extraordinara asupra pajistilor si a muntilor. Tot aici se afla canapele, fotolii, mese cu scaune, televizor, o minibucatarie dotata cu tot ce este necesar daca vrei sa te autogospodaresti (frigider, chiuveta, dulapuri cu vesela, tacamuri, servetele, expresor). Daca ai micul dejun inclus, cafeaua e gratis, daca nu il ai, costa 4 lei.

Locul este deosebit, am stat seara si am lenevit pana aproape de miezul noptii tolaniti pe fotolii cu ochii la televizor. Baietii la meci, noi fetele pe internet sau stand de vorba. Chiar daca pensiunea a fost plina, am avut noroc ca in spatamana asta era un festival de rock in oras si toti erau plecati acolo.

Fiecare camera are un pat matrimonial, balcon cu 2 scaune de plastic, un suport de umerase cu multe umerase (sincer mie mi se pare mai util un asemenea suprt decat un sifonier), 2 cuburi dragute pe post de noptiere langa pat, televizor lcd pe perete, un dulap sub televizor foarte interesant. Patul confortabil cu o lenjerie alba imaculata si impecabila. Plasa la geam, prosoape la fel de imaculate.

Ne-a frapat curatenia desavarsita. Chiar am ramas mirati cand am vazut ca la intrarea in living (sufragerie), exista botosei din plastic (ca la spital) pentru zilele ploioase afara, sa nu intri murdar pe picioare. Super idee. Fac ei curat, dar si noi turistii trebuie sa pastram curatenia.

Curtea enorma este dotata cu balansoar, foisor cu masa, hamace, masute cu scaune, loc cu nisip pentru copilasi, gramezi de mingiute de toate dimensiunile si multa iarba numai buna de tolaneala.

Tot pe acesta proprietate se afla o mini ferma de animale pentru incantarea si celor mici si celor mari. Atractia principala este poneiul Lizuca de o blandete extraordinara, o cersetoare de mangaieri si pupici. Apoi mai este un calut care se afla in familie de o luna, aprox 400 porumbei, 2 porci mari si multi mici care se alearga prin curte, oite, pui, gaini, catei si o pisica la fel de cersetoare de mangaieri si mancare. Toate foarte bine ingrijite.

Dupa o relaxare si o plimbare placuta, urmeaza masa. Masa se poate servi in sistem self catering sau puteti vorbi cu proprietara sa va gateasca. Noi am ales varianta mai comoda si am aranjat sa mancam ceva seara facut de ei. Asa ca am fost serviti cu mamaliga cu branza, pastrav prajit cu mamaliga si usturoi si inghetata. Toate la superlativ. Dupa ce ne-am saturat am mai facut o plimare prin curte, am mangaiat animalutele si ne-am retras in living.

De asemenea, micul dejun a fost foarte bun compus din zacusca, unt, gem, ceai, cafea, 2 sortimente de branza, rosii, castraveti, ardei si cate 2 oua care se pregatesc la cerere dupa preferintele fiecaruia.

Deci, in concluzie, Gradina Ascunsa mi se pare un loc unde te poti duce cu incredere indiferent de varsta pe care o ai. Noi sigur vom reveni.


[fb]
---
Trimis de ancutza26 in 04.09.17 09:07:33
Validat / Publicat: 04.09.17 10:00:08
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2835 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

7 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ancutza26); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P13 Ornamente din living
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22100 PMA (din 17 voturi)

ECOURI la acest review

7 ecouri scrise, până acum

webmaster26 [04.09.17 09:23:20] »

@ancutza26: Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 49&ridAnt=81630

===

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

===

Mutat în rubrica "Pensiunea Grădina Ascunsă [Bughea de jos], CÂMPULUNG-MUSCEL" (nou-creată pe sait)

ancutza26 [04.09.17 09:44:47] »

@webmaster26: Da, pozitionarea e buna.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmaster26 [04.09.17 10:00:46] »

@ancutza26: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

webmaster [04.09.17 10:38:49] »

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

tata123 🔱 [04.09.17 14:57:25] »

@ancutza26: Mulțumim pentru relatare și pentru aducerea în atenție a acestei zone. Se pare că este în plină dezvoltare turistică... cunoșteam câteva pensiuni în zonă, dar observ că apar mereu altele noi. Peisajele sunt superbe, liniștea naturii îi atrage pe orășeni...

Cum se prezintă drumul până la pensiune? Este asfaltat?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ancutza26 [04.09.17 15:27:12] »

@tata123: Eeeee cu drumul e o poveste amuzanta la acest moment. Drumul normal este prin Campulung Muscel. Din soseaua care duce de la Campulung spre Brasov se face un alt drum spre Bughea de jos. Drumul este asfaltat pana cu vreo 150 m pana in pensiune.

Noi dupa ce am iesit dupa autostrada am bagat waze sa ne duca la pensiune. Aplicatia mi-a dat 3 variante de drum, cu recomandarea uneia care ocoleste aglomeratia. Bun, pe aia mergem. Numai ca, cu vreo 5 km inainte de pensiune ne-a bagat pe un drum forestier, nu foarte rau vreme de 3 km. Dupa acesti 3 km am intrat intr-un sat de tigani (nu sunt rasista, dar erau numai tigani si ne-a cam luat frica) unde drumul aproape disparuse, de aveai impresia ca trecem prin curtile lor. Waze ne spunea ca mai avem 2 km, mergeam incet, tiganii ne cereau bani de o bere, drumul se facea din ce in ce mai rau... Cand am iesit de acolo am rasuflat usurati.

Asa ca recomand drumul normal chiar daca stati la 2-3 semafoare.

mishu [01.10.17 18:46:34] »

@ancutza26: O cazare minunata, mi-au placut pozele atat de mult ca am cam stat sa le vad si apoi de abia am citit si articolul.

Ati minerit minunat, felicitari, votat cu mare drag.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ancutza26, mishu, tata123 🔱

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.07048487663269 sec
    ecranul dvs: 1 x 1