85985 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Calafat și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
23.05.2018
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Acasă la Nea Mărin. Casa memorială Amza Pellea - Băilești


Am vizitat multe case memoriale, dar nici una dintre ele dedicată amintirii unui actor. Despre amenajarea Casei memoriale Amza Pellea de la Băilești auzisem de mult. Nu cutezam însă a gândi că aș putea să o vizitez dat fiind faptul că drumurile mele nu prea mă poartă prin acel îndepărtat colț de țară. De curând, hotărâți să vedem noul pod Calafat - Vidin, am planificat o scurtă ieșire în Bulgaria, de astă dată în partea ei cea mai nord-vestică, zonă în care nu ajunseserăm niciodată.

Cum drumul de la București - prin Pitești, Slatina, Craiova, Calafat - trece prin apropiere de Băilești, ocazia de a vizita casa lui Nea Mărin sosise și trebuia deci fructificată. Cine știe când va mai apărea o alta?

Cum am ajuns?

Municipiul Băileşti se află la 57 km distanță de Craiova şi la 32 km distanţă de Calafat. De pe șoseaua națională, venind dinspre Craiova, după Perișor, în satul Giubega, virăm la stânga (există indicator) și continuăm 12 km până la Băilești. Drumul este bun, asfaltat și străbate câmpuri mănoase și o localitate. Intrarea în municipiu - ca orice periferie de oraș românesc - mai lasă de dorit. Șoseaua este spartă, cârpită, apoi spartă alături, iar construcțiile sunt modeste.

Situat pe partea dreaptă, sub un pom rămuros, un panou galben de pe care ne privește mirat chiar Nea Mărin, ne urează bun venit și ne invită să vizităm casa memorială a marelui actor, unul dintre fiii Băileștiului. Informațiile de pe panou nu sunt actualizate. Casa memorială de pe Strada Eremia Grigorescu nu se află la numărul 32, ci la numărul 58 (am aflat că între timp s-a făcut o nouă numerotare), iar programul de vizite (8-18) înscris pe panou nu este conform celui de la casa memorială (8-12 și 16-20). Acest al doilea aspect nu trebuie însă să vă îngrijoreze deoarece acolo există cineva care vă va primi oricând mai ales dacă va afla că veniți de departe.

Deci, intrând în oraș pe Strada Craiovei, am căutat Strada Eremia Grigorescu, nr. 58. De la Monumentul Eroilor, continuăm înainte pe Strada Victoriei, apoi virăm la stânga, pe a patra stradă care este chiar General Eremia Grigorescu. După intersecția cu Strada Independenței continuăm încă puțin și vedem pe partea dreaptă, la numărul 58, Casa memorială Amza Pellea. În oraș nu sunt indicatoare până la obiectivul căutat, dar orice localnic va ști să vă îndrume și va fi dispus să vă dea informațiile necesare.

Casa memorială Amza Pellea

Cine a fost Amza Pellea cred că știe toată lumea. Chiar și generațiile mai noi nu se poate să nu fi auzit de Amza Pellea - unul dintre cei mai mari actori români, rămas în amintirea publicului prin roluri memorabile: Mihai Viteazul, Decebal, voievodul Basarab, Ipu şi Nea Mărin, ultimul fiind - poate - cel mai cunoscut și cel mai îndrăgit rol al său. Maniera în care şi-a interpretat personajele i-a adus şi câteva premii, unul dintre ele fiind acela de "Cel mai bun actor" decernat la Festivalul Internaţional de Film de la Moscova în 1977. Amza Pellea a părăsit această lume la doar 52 de ani, lăsând în urmă o prestigioasă carieră artistică şi o fiică - Oana Pellea - care i-a moştenit talentul și i-a urmat pe scenă.

Casa memorială Amza Pellea din Băilești a fost inaugurată în 2008, an în care s-au comemorat 25 de ani de la moartea actorului. În frunte cu primarul, fără sprijinul autorităților, localnicii au amenajat casa memorială pe care urma să o vizităm și noi, casa în care viitorul actor și-a petrecut copilăria. Construcția este veche, ridicată în anul 1908. Deci, inaugurarea micului muzeu coincide cu aniversarea a 100 de ani de existență a clădirii. Privind din exterior, remarcăm frumuseţea cam ofilită a construcției cu decorațiuni la colțuri, deasupra ferestrelor și sub streșini, precum și placa de marmură albă pe care stă scris: "În această casă a crescut și format pentru viață marele actor Amza Pellea (1931-1983) ".

Un domn în vârstă care locuiește în casele din curte, ne-a deschis și ne-a însoțit în vizita noastră povestindu-ne fără contenire fragmente din amintirile sale legate de Amza Pellea, de vizitele și de nopțile vesele pe care actorul le petrecea împreună cu localnicii la un pahar de zaibăr, de glumele sale… De asemenea, ne-a vorbit despre munca de amenajare a muzeului și despre activitățile comemorative care au loc aici din când în când.

Zona care se vizitează nu este foarte mare. Casa Memorială Amza Pellea cuprinde doar două încăperi despărțite de un hol larg. În hol, pe peretele din față, se află chipul actorului care râde cu poftă, parcă bucuros de oaspeți. Aproape de intrare, în stânga și în dreapta, sunt două busturi ale marelui actor.

În camera din stânga, numită sugestiv "Camera lui Nea Mărin", sunt etalate - printre altele - obiecte folosite în timpul filmărilor peliculei de mare succes "Nea Mărin miliardar". Aici, sub forma unor bancnote de 100 de dolari, vedem afişul binecunoscutului film, precum și costumația oltenească a lui Nea Mărin cu papornița în care își ținea prazul. Mai vedem o veliță tradițională, covoare oltenești, o ladă de zestre și nenumărate obiecte nelipsite din gospodăriile tradiţionale olteneşti - blide, linguri de lemn, ulcioare, căni de lut. Pereții sunt împânziți de tablouri cu chipul actorului. Printre ele ni se semnalează portretele părinților deasupra cărora tronează o crenguță uscată de busuioc. Un mic tablou aflat lângă acesta, îl reprezintă pe Amza mic copil, cocoțat pe scaun pentru a fi fotografiat.

Cea de-a doua încăpere - "Camera omului Amza" - încearcă să reproducă sufrageria lui Amza Pellea din Bucureşti. Peste tot pot fi văzute fotografii de familie sau instantanee din viața sa artistică, dar şi lucruri personale - o tabacheră, o pălărie, o lansetă cu care - uneori - Amza se delecta pescuind. Pe birou, pe o filă, sunt aşternute cuvintele unei poezii scrisă chiar de mâna lui. Tot în această încăpere, înrămate și agățate pe peretele de lângă ușă, am văzut certificatul de botez al lui Amza Pellea și două diplome prin care îi este recunoscut talentul actoricesc.

La Casa memorială Amza Pellea - Băilești am trăit momente de mare emoție privind chipul actorului dispărut, al cărui glas parcă străbate și acum până la noi. Acolo, între pereții vechii case, ne-am întâlnit nu numai cu chipul, ci și cu spiritul lui. La plecare, mulțumind gazdei noastre, am pășit cu smerenie peste steaua - copie a celei de pe Walk of Fame București acordată "in memoriam" în aprilie 2011, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la naştere.

Puțin despre Băilești

Circulă mai multe legende cu referire la formarea și la numele așezării Băilești. Una dintre ele spune că numele localității provine de la numele ciobanului Băilă din Mărginimea Sibiului care ierna adesea cu oile sale pe câmpurile din apropierea actualei localități, în cele din urmă întemeind acolo o așezare - satul Băilești.

Dincolo de orice legendă, la 4 ianuarie 1536, în timpul domniei lui Radu Paisie, vechile documente vorbesc despre existența satului Băilești încă din vremea lui Mircea cel Bătrân. Localitatea era cunoscută încă de pe atunci datorită târgurilor săptămânale și a bâlciurilor anuale care se organizau acolo, ca și datorită numărului mare de locuitori pe care îl avea.

În 1828, vatra satului a fost mutată în locul în care se află și în prezent, pe o moșie a prințului Gheorghe Știrbei. Se spune că însuși prințul a întocmit planul străzilor - paralele, cu intersecții largi, astfel încât "să poată întoarce carul lung dintr-una". Dezvoltarea ulterioară a localității, numărul mare de locuitori (devenise cea mai mare comună rurală din țară), au făcut ca - în urma unui decret regal - la 3 mai 1921 Băilești să devină comună urbană. Mai târziu, la 4 iulie 2002, Băilești va fi declarat municipiu.

Am avut ceva timp și pentru o plimbare prin centrul civic. Orașul este foarte curat și are un parc minunat. Monumentul închinat eroilor băileșteni morți pentru patrie în primul război mondial, amplasat în intersecția de lângă zona pietonală, este unul dintre cele mai frumoase de acest gen pe care le-am văzut. Clădirile, în alternanță de vechi și nou, nu sunt foarte înalte. Lângă foișorul din parc, o lucrare de artă modernă amintește de țăranii din Băilești care în 1907 s-au ridicat la luptă pentru libertate și drepturi sociale. Pe Strada Locotenent Becherescu am văzut casa care adăpostește Clubul Pensionarilor și Redacția Gazetei de Băilești, iar mai aproape de biserică am văzut monumentul dedicat locotenentului erou Becherescu mort pentru patrie în 1916 și al sublocotenentului Nicolae Poenaru, de asemenea mort în războiul din 1916.

Băilești este locul de care se leagă numele mai multor personalități începând cu ciobanul Băilă - întemeietorul așezării și cu Prințul Știrbei - proprietarul moșiei, cel care i-a trasat străzile și i-a prezis statutul de așezare urbană. Băileștiul înscrie în cartea sa de onoare nume de actori (Amza Pellea, Dumitru Furdui, Marcel Iureș), pictori (Florin Țonea, Ileana Victoria Dragomirescu), precum și mai mulți sportivi în frunte cu Jean Pădureanu - manager sportiv. De asemenea, tot de la Băilești s-a ridicat și Ion Cioabă - mai marele romilor.

Referitor la locul natal, Amza Pellea mărturisea: "Oricât voi trăi şi oriunde va fi să mor, rămân băileştean până în străfundul sufletului". Și băileștenii l-au iubit și îl iubesc pe Amza. În afară de casa memorială pe care i-au amenajat-o, în Băilești există o stradă și o școală care îi poartă numele. În parcul oraşului, în memoria sa, a fost înălțată o troiţă, iar fântâna din centrul oraşului îi este dedicată. Totodată, băileştenii îi cinstesc memoria la cele mai importante manifestări anuale.

Gazeta de Băilești - accesată online - m-a informat că în cadrul Zilelor Băileştiului, ultima zi este dedicată actorului Amza Pellea. La Sărbătoarea Zaibărului și a Prazului (20-23 octombrie), zaibărul "Amza Pellea" dă startul petrecerii. Dar cel mai impresionant moment despre care am citit este "Şirul luminii lui Amza". În decembrie băileștenii se adună în centrul civic și pornesc în procesiune, cu candele aprinse, până la casa memorială unde se oficiază o slujbă religioasă. Acest marş se încheie cu aprinderea luminilor de Crăciun în tot oraşul, moment care marchează începutul sărbătorilor creştine de iarnă la Băilești.

---
Impresii încărcate de iulianic in 23.05.2018 14:27:41

Validat / Publicat: 23.05.18 18:08:37


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1079


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29450 PMA (din 31 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[23.05.18 18:06:11]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Calafat și împrejurimile, CALAFAT" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[23.05.18 18:28:54]
» mesaj pers

   @iulianic: start vot! 😃

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[23.05.18 20:21:54]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[23.05.18 21:32:52]
» mesaj pers

   @iulianic: Mi s-a făcut pielea de găină citind articolul dvs.

   Cu toate că am fost de câteva ori la Bailesti nu am reușit să văd "casa lui Amza Pellea ".

   Soțul meu este din zonă, iar drumul București-Craiova-Calafat îl facem frecvent.

   Din poze am recunoscut Bailestiul.

   Felicitări pentru această plimbare chiar dacă v-ați abătut un pic din drumul spre Calafat.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[24.05.18 09:22:09]
» mesaj pers

   @ANILU: Mulțumesc pentru vizită și pentru aprecieri!

   Abaterea la Băilești a fost făcută cu intenție și planificată înainte de plecarea din București. Voiam să ajungem la Vidin, dar neștiind cum va decurge drumul - ce trafic vom avea, ce condiții meteo, la ce oră vom ajunge… - nu știam dacă vom vizita Băileștiul și Casa memorială Amza Pellea la dus sau la întors. Toate au mers strună și am fost acolo pe la ora 16. Am avut timp și de vizite, dar și să ajungem la Vidin pe lumină. Mi-a plăcut această plimbare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- doinafil
[24.05.18 14:33:11]
» mesaj pers

   @iulianic: Foarte bun, frumos și interesant review, Iulia! Nu știu de ce, dar Băileștiul mi se părea un loc mai „vetust”! Se pare că m-am înșelat. Din poze pare foarte „spre oraș” (dacă pot să spun așa).

   Chiar casa lu* Nea Mărin mi se părea mai „ca la țară”. Văd, însă, dinspre stradă - și chiar în interior - o casă arătoasă, cu camere mari, spațioase.

   Ce păcat că a plecat atât de tânăr dintre noi!

   Un review reușit, am votat cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[24.05.18 15:45:03]
» mesaj pers

   @iulianic: Emotionant articol! mare om, mare caracter! Mi-a luminat copilaria cu Veta, cu Suca, nas' Pandelica si oltenii lui!

   Multumesc, Iulia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[24.05.18 19:28:17]
» mesaj pers

   @doinafil: Băilești nu este un oraș cu zgârie nori sau cu cartiere de blocuri ca pe la noi. Casele sunt case - unele mai noi, mai îngrijite și mai frumoase, iar altele mai vechi dar tot frumoase. Unele dintre cele vechi sunt mai neîngrijite poate din cauză că proprietarii lor au părăsit Băileștiul, poate că au sărăcit sau poate că au plecat pe drumul fără de întoarcere.

   Să nu uităm că Băilești, în mijlocul unei câmpii mănoase, a fost o așezare prosperă, dovadă numeroasele case vechi, foarte frumoase. Și casa lui Amza Pellea - tatăl (tot Amza îl chema) a fost foarte frumoasă cândva. Acum, la exterior, este mai ponosită.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[24.05.18 19:32:44]
» mesaj pers

   @Zoazore: Da, tuturor ne-a încântat copilăria și tinerețea. În atmosfera sumbră a anilor de atunci, când apărea Nea Mărin cu glumele lui, ecranele televizoarelor noastre alb-negru parcă se colorau. Avea un umor dulce-amar pe care românii îl înțelegeau atât de bine. Poate de aceea a fost atât de iubit, iar lumea nu îl uită nici acum, la 35 de ani de la trecerea lui în neființă.

   Când a aflat că am fost la Băilești, sora mea - o persoană hâtră - m-a întrebat dacă l-am întâlnit pe Sucă și ce impresie mi-a făcut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[46] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Băilești - Pe șoseaua națională, între Craiova și Calafat, indicator spre Băilești. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968404">Şterge vot</a></div><span id="v9968404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Băilești - Pe șoseaua națională, între Craiova și Calafat, indicator spre Băilești.
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Băilești - Intrarea în Municipiul Băilești. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968405">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968405"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968405">Şterge vot</a></div><span id="v9968405" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968405)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968405Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968405MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Băilești - Intrarea în Municipiul Băilești.
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Băilești - Invitație la Casa memorială Amza Pellea. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968406">Şterge vot</a></div><span id="v9968406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Băilești - Invitație la Casa memorială Amza Pellea.
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Vedere din stradă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968407">Şterge vot</a></div><span id="v9968407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Vedere din stradă.
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Decorațiuni. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968408">Şterge vot</a></div><span id="v9968408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Decorațiuni.
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Panouri la intrare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968409">Şterge vot</a></div><span id="v9968409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Panouri la intrare.
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. În hol. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968410">Şterge vot</a></div><span id="v9968410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. În hol.
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. În hol, bustul marelui actor. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968411">Şterge vot</a></div><span id="v9968411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. În hol, bustul marelui actor.
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. 'Camera lui Nea Mărin'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968412">Şterge vot</a></div><span id="v9968412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. "Camera lui Nea Mărin".
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Părinții și Amza mic copil. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968413">Şterge vot</a></div><span id="v9968413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Părinții și Amza mic copil.
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. 'Camera lui Nea Mărin'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968414">Şterge vot</a></div><span id="v9968414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. "Camera lui Nea Mărin".
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. 'Camera lui Nea Mărin'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968415">Şterge vot</a></div><span id="v9968415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. "Camera lui Nea Mărin".
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. 'Camera lui Nea Mărin'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968416">Şterge vot</a></div><span id="v9968416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. "Camera lui Nea Mărin".
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. 'Camera lui Nea Mărin'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968417">Şterge vot</a></div><span id="v9968417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. "Camera lui Nea Mărin".
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. 'Camera omului Amza'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968418">Şterge vot</a></div><span id="v9968418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. "Camera omului Amza".
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. 'Camera omului Amza'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968419">Şterge vot</a></div><span id="v9968419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. "Camera omului Amza".
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. 'Camera omului Amza'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968420">Şterge vot</a></div><span id="v9968420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. "Camera omului Amza".
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. 'Camera omului Amza'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968421">Şterge vot</a></div><span id="v9968421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. "Camera omului Amza".
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. 'Camera omului Amza'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968422">Şterge vot</a></div><span id="v9968422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. "Camera omului Amza".
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Cerificatul de botez. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968423">Şterge vot</a></div><span id="v9968423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Cerificatul de botez.
foto iulianic [23.05.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. 'Camera omului Amza'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968424">Şterge vot</a></div><span id="v9968424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. "Camera omului Amza".
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. În 'Camera omului Amza'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968425">Şterge vot</a></div><span id="v9968425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. În "Camera omului Amza".
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. În hol, cel de-al doilea bust al actorului. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968426">Şterge vot</a></div><span id="v9968426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. În hol, cel de-al doilea bust al actorului.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968427">Şterge vot</a></div><span id="v9968427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Doi paznici destoinici. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968428">Şterge vot</a></div><span id="v9968428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. Doi paznici destoinici.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. În fața intrării. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968429">Şterge vot</a></div><span id="v9968429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. În fața intrării.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968430">Şterge vot</a></div><span id="v9968430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2018] Băilești - Casa memorială Amza Pellea.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2018] Băilești - Intrarea în oraș pe Strada Craiovei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968431">Şterge vot</a></div><span id="v9968431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2018] Băilești - Intrarea în oraș pe Strada Craiovei.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2018] Băilești - Monumentul Eroilor băileșteni. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968432">Şterge vot</a></div><span id="v9968432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2018] Băilești - Monumentul Eroilor băileșteni.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2018] Băilești - Monumentul Eroilor băileșteni. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968433">Şterge vot</a></div><span id="v9968433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2018] Băilești - Monumentul Eroilor băileșteni.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2018] Băilești - Monumentul Eroilor băileșteni. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968434">Şterge vot</a></div><span id="v9968434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2018] Băilești - Monumentul Eroilor băileșteni.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [MAY-2018] Băilești - În centru. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968435">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968435"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968435">Şterge vot</a></div><span id="v9968435" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968435)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968435Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968435MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [MAY-2018] Băilești - În centru.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAY-2018] Băilești - În centru. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968436">Şterge vot</a></div><span id="v9968436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAY-2018] Băilești - În centru.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [MAY-2018] Băilești - În centru. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968437">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968437"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968437">Şterge vot</a></div><span id="v9968437" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968437)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968437Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968437MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [MAY-2018] Băilești - În centru.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [MAY-2018] Băilești - Zona pietonală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968438">Şterge vot</a></div><span id="v9968438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [MAY-2018] Băilești - Zona pietonală.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [MAY-2018] Băilești - Vedere spre parc. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968439">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968439"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968439">Şterge vot</a></div><span id="v9968439" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968439)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968439Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968439MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [MAY-2018] Băilești - Vedere spre parc.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [MAY-2018] Băilești - În parc. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 23.05.18] - <span class="allrVotedi" id="av968440">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv968440"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=968440">Şterge vot</a></div><span id="v9968440" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(968440)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f968440Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e968440MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [MAY-2018] Băilești - În parc.
foto iulianic [23.05.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[46] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.138715028763 sec