89627 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Grădina Zoo [Băneasa]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.09.2018
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
32,5 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 8 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Să mergem la Zoo!


Pe la începutul lunii iunie, am ajuns la București pentru rezolvarea unor probleme personale. Întrucât am terminat repejor ceea ce aveam de făcut, ne-am hotărât să facem o vizită la Grădina Zoologică Băneasa (din București) . Nu mai fusesem anterior acolo, însă cunoșteam poziționarea aproximativă a acestui obiectiv, așa că am ajuns destul de repede pe strada Vadul Moldovei, nr. 4, sectorul 1 (adresa exactă a acestui ZOO).

În acel moment, tarifele de vizitare erau de 13 lei/adult și 6,5 lei/copil cu vârsta între 2 și 14 ani. Elevii, studenții, pensionarii sau revoluționarii achitau tot câte 6,5 lei, iar persoanele cu handicap beneficiau de intrare gratuită. Program de vizitare: zilnic, între orele 09.00 și 18.00. Am aruncat zilele trecute o privire pe site-ul locației și am văzut că tarifele și programul de vizitare pentru această perioadă sunt aceleași (cu precizarea că vizitele pot fi efectuate până la ora 19.00, însă casa de bilete se închide la ora 18.00).

Trebuie spus că am găsit cu greu un loc liber de parcare, acea străduță de la Zoo fiind îngustă; în plus, chiar în momentul respectiv, sosiseră două autocare cu grupuri de copii, iar învălmășeala era maximă. Cu chiu cu vai, am dibuit și noi un loc liber, profitând de plecarea altcuiva.

După ce am trecut pe la casa de bilete, am ajuns la Zoo! Am observat repede spațiul ocupat de păsările iubitoare de apă: mai mulți pelicani se relaxau pe marginea lacului amenajat pentru ei. În apropiere, câteva lebede negre își exersau abilitățile de înotătoare iscusite, poate și pentru a le dovedi rațelor sau gâștelor cu cap roșiatic faptul că înoată mai grațios decât ele. Am continuat plimbarea pe o alee din stânga, către spațiul tigrului. Pe un panou informativ lecturăm faptul că specia este pe cale de dispariție: ”În prezent se estimează că trăiesc mai puțin de 3200 de tigri în sălbăticie, în condițiile în care acum un secol erau 100000. Amenințați din ce în ce mai mult de om, tigrii au nevoie disperată de ajutor pentru a supraviețui. ”

După câteva fotografii făcute fără blitz unui tigru care părea că moțăie la umbră, ne-am continuat plimbarea pe aleea de la zoo. O pisică sălbatică dormita, în timp ce -puțin mai încolo- mangusta dungată și câinele de preerie cu coadă neagră păreau a avea multă treabă.

Trebuie spus că în locurile unde diferitele alei se intersectează sunt amplasate indicatoare, așa că este destul de simplu să te orientezi către zonele pe care încă nu le-ai vizitat. Iar noi ne-am îndreptat spre spațiul locuit de Moș Martin. Și ce să vezi?! Ursul se plimba nemulțumit prin curticica lui, semn că exista o problemă care îl frământa; din păcate, nu ne-a povestit despre ce e vorba. Pe latura cealaltă niște căluți stăteau la umbră, iar câțiva lupi de tundră dormeau de-a binelea.

Am mai văzut muflonii, apoi am ajuns la un țarc în jurul căruia erau strânși mulți copii, probabil din grupurile care ajunseseră înaintea noastră. Vedetele din țarcul respectiv erau două exemplare de dromader, iar în vecinătate se aflau cămilele bactrian (acestea din urmă se laudă cu două cocoașe).

Peste drum se înfoiau de zor păunii, iar în capătul aleii am intrat la Exotariu. Spațiul găzduiește mai multe specii de păsări, dintre care am reținut un papagal alb, papagalul Lori, dar și Turaco violet.

Din acel punct al grădinii zoologice ne-am întors pe unde am venit până la prima intersecție, apoi am continuat pe o altă alee către o zonă pe care încă nu o explorasem. L-am zărit pe ”Regele animalelor” care își făcea siesta, apoi ne-am îndreptat spre Reptilariu. Spațiul este prevăzut cu două intrări/ieșiri, astfel că înăuntru nu era prea aglomerat. Prin spațiile interioare am văzut iguane verzi, varani de savană, anaconda verde, șarpele Boa, șopârla gulerată, dragonul bărbos sau șopârla cu coada spinoasă. Însă vedetele acestei zone sunt, fără doar și poate, două exemplare de crocodil de Nil care ne-au arătat cu mândrie dinții și fălcile puternice, adevărate capcane ale morții. Am parcurs curioși informațiile afișate și am aflat că acești crocodili ajung la aproximativ 5 metri lungime și că pot avea la maturitate chiar 910 kilograme! Am mai aflat că trăiesc până la 45-50 de ani și că au puțini dușmani; cel mai de temut inamic este omul, care-i vânează pentru pielea, dar și pentru carnea lor.

Tot în Reptilariu sunt amenajate acvarii unde pot fi admirați pești din diferite colțuri ale lumii (mă gândesc acum la peștele arcaș, peștele chitala sau anghila spinoasă).

Vizita noastră a continuat într-o altă parte a acestui Zoo, unde am putut admira diferite specii de maimuțe. Ne-au privit cu interes câteva exemplare de cercopitec de savană și de lemur cu coada inelată. În apropiere este amenajat un pavilion de maimuțe-reptile și de animale nocturne, acolo fiind găzduite vietăți precum tarantula cu păr creț, scorpionul imperial, fenecul, suricata Meerkat, varanul cu coadă albastră, țestoasa cu labe roșii, țestoasa leopard, marmoseta cu urechi de bumbac sau tamarinul cu creastă albă.

După ce am ieșit din acel pavilion, ne-am îndreptat către o zonă de relaxare, unde cel mic a testat un hamac și un tobogan. Alte câteva poze pe acolo și... gata! Sosise momentul să plecăm! Vizita noastră la această grădină zoologică a durat cam o oră și jumătate.

Concluzii – în primul rând, recomandăm vizitarea acestui obiectiv! În altă ordine de idei, animalele par a fi -în general- destul de bine îngrijite, deși consider că unele cuști/țarcuri ar trebui să fie mai mari. Nu suntem adepți ai ținerii animăluțelor în captivitate, însă, pentru că aceste grădini zoologice există, noi le vizităm și sperăm ca prin plata biletelor de intrare să contribuim câte un pic la îmbunătățirea traiului acestor viețuitoare. Captivitatea rămâne însă tot captivitate, indiferent de condițiile pe care oamenii încearcă să le ofere animalelor...

Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 07.09.2018 15:11:51

Validat / Publicat: 07.09.18 16:06:50


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 518


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  40700 PMA (din 44 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dan&Ema
[07.09.18 16:12:27]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   Start vot in lumea animalelor si a copiilor! 😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[07.09.18 16:55:16]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[08.09.18 12:04:21]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Ai descris bine Zoo Băneasa; ai mai bifat un parc zoo de pe teritoriul românesc. Din păcate, deși e în Capitala țării, nu e cea mai frumoasă și mai bine îngrijită grădină zoo din România.

   Mie mi-au plăcut mai mult parcurile zoo de la Târgoviște și din Râmnicu Vâlcea (din cele vizitate de mine). Deși sunt mai mici și au specii de animale mai puține parcă arată „altfel”.

   Călătorii frumoase și succes la școală.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[08.09.18 17:20:06]
» mesaj pers

   @tata123: Da, într-adevăr, am vizitat încă o grădină zoologică de pe la noi. În ultimii ani, am mers la Zoo din orașele Galați (Gârboavele), Brăila, Călărași, Ploiești (Bucov), Brașov, Râmnicu Vâlcea. Vor mai urma probabil și altele, mai ales că celui mic îi place să admire animăluțele de la Zoo. Și mie mi-a plăcut Grădina zoologică de la Râmnicu Vâlcea și nici aceea de la Galați nu este de lepădat. La Zoo Târgoviște nu am intrat până acum, deși am avut de vreo două ori ocazia. Va veni și rândul său!

   Mulțumesc pentru lectură și ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Am ajuns la Zoo București. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007883">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007883"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007883">Şterge vot</a></div><span id="v91007883" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007883)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007883Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007883MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Am ajuns la Zoo București.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Așa arată aleile de la această grădină zoologică. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007884">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007884"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007884">Şterge vot</a></div><span id="v91007884" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007884)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007884Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007884MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Așa arată aleile de la această grădină zoologică.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Vremea era numai bună pentru o vizită la Zoo. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007885">Şterge vot</a></div><span id="v91007885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Vremea era numai bună pentru o vizită la Zoo.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Să-i salutăm pe domnii pelicani! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007886">Şterge vot</a></div><span id="v91007886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Să-i salutăm pe domnii pelicani!
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Lebedele negre iubesc și ele apa. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007887">Şterge vot</a></div><span id="v91007887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Lebedele negre iubesc și ele apa.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Păsări iubitoare de apă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007888">Şterge vot</a></div><span id="v91007888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Păsări iubitoare de apă.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Tigrul părea că moțăie la umbră. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007889">Şterge vot</a></div><span id="v91007889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Tigrul părea că moțăie la umbră.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Mi-e lene să vă privesc! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007892">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007892"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007892">Şterge vot</a></div><span id="v91007892" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007892)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007892Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007892MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Mi-e lene să vă privesc!
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Moș Martin era foarte preocupat. Ce căuta? Nici acum nu am aflat! :) -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007894">Şterge vot</a></div><span id="v91007894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Moș Martin era foarte preocupat. Ce căuta? Nici acum nu am aflat! :)
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Spațiul care găzduiește lupii de tundră. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007896">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007896"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007896">Şterge vot</a></div><span id="v91007896" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007896)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007896Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007896MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Spațiul care găzduiește lupii de tundră.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Animalele profitau de umbră pentru a se relaxa. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007899">Şterge vot</a></div><span id="v91007899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Animalele profitau de umbră pentru a se relaxa.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] Așa sunt delimitate spațiile care găzduiesc animalele de la Zoo București. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007902">Şterge vot</a></div><span id="v91007902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Așa sunt delimitate spațiile care găzduiesc animalele de la Zoo București.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Indicatoare către diferitele viețuitoare găzduite la Zoo București. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007905">Şterge vot</a></div><span id="v91007905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Indicatoare către diferitele viețuitoare găzduite la Zoo București.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Două exemplare de dromader luau masa de prânz. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007907">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007907"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007907">Şterge vot</a></div><span id="v91007907" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007907)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007907Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007907MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Două exemplare de dromader luau masa de prânz.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Cămilele bactrian se odihneau în țarcul lor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007910">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007910"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007910">Şterge vot</a></div><span id="v91007910" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007910)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007910Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007910MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Cămilele bactrian se odihneau în țarcul lor.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Păunii ies mereu în evidență. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007912">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007912"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007912">Şterge vot</a></div><span id="v91007912" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007912)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007912Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007912MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Păunii ies mereu în evidență.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Am intrat la Exotariu unde am admirat mai multe specii de papagali. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007914">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007914"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007914">Şterge vot</a></div><span id="v91007914" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007914)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007914Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007914MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Am intrat la Exotariu unde am admirat mai multe specii de papagali.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] Un papagal alb nu vrea să privească spre aparatul de fotografiat. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007917">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007917"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007917">Şterge vot</a></div><span id="v91007917" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007917)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007917Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007917MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Un papagal alb nu vrea să privească spre aparatul de fotografiat.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] Plimbare pe una dintre aleile de la Zoo București. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007919">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007919"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007919">Şterge vot</a></div><span id="v91007919" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007919)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007919Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007919MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Plimbare pe una dintre aleile de la Zoo București.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] Ne-au plăcut mult aceste cișmele. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007922">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007922"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007922">Şterge vot</a></div><span id="v91007922" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007922)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007922Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007922MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Ne-au plăcut mult aceste cișmele.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] La Reptilariu am admirat diverse șopârle mari și mici. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 07.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1007924">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1007924"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1007924">Şterge vot</a></div><span id="v91007924" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1007924)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1007924Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1007924MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] La Reptilariu am admirat diverse șopârle mari și mici.
foto Crazy_Mouse [07.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.166779994965 sec