76831 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Biserici, mânăstiri în București și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.03.2017
DE
Avatar danaeldreny
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Pantelimon [IF]
înscris/ă în 10.02.16
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
MAR-2017
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1
+ COPII: 2 -- varsta: 4, 7

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Marcuta Veche


Urmare de aici

In curtea Bisericii Marcuta, in spate, in coltul din stanga se afla arcada de caramida ce face intrarea spre monumentul istoric Manastirea Marcuta.

Se vede clar diferenta de stil si de vechime intre biserica noua aflata in curtea din fata si manastirea veche la care poti ajunge trecand prin aceasta arcada.

Portile sunt larg deschide – dealtfel cu greu am observat ca exista si porti din lemn masiv – am vazut doar aleea pietruita de sub arcade si curiozitatea m-a indemnat sa vad ce este in acea zona arhaica.

Accesul este liber si nu te intreaba nimeni nimic daca treci pe acolo. Cand am fost noi erau cativa muncitori ce isi faceau de lucru in dreptul primei arcade insa ne-au ignorant total. Vizitatori nu erau insa cat timp ne-am invartit noi pe acolo au aparut vreo doi rataciti care au si disparut repede.

Ca sa ajungi la biserica propriu zisa treci intai de doua randuri de ziduri, ambele cu arcade deasupra caii de acces care este o alee pietruita, cu aspect vintage.

Cand te afli sub cea de-a doua arcada, radicand privirea, poti observa icoane pictate pe tavanul in forma de bolta dar si pe peretii din dreapta si stanga. Acestea sunt cam sterse de trecerea timpului.

Bisericuta nu e mare, nu este deschisa publicului, usa este incuiata, nu este folosita, are o placuta pe care scrie ca este monument istoric, atat pe primul zid de sub prima arcada cat si pe zidul bisericii, langa usa de intrare.

Curtea de marime medie are foarte multe banci din lemn, lucru pe care eu personal il apreciez, da asa un aer de ospitalitate pentru ca ofera posibilitate de odihna.

Cum intri in curte, pe partea stanga se afla doua locasuri pentru aprins lumanari insa par nefolosite, portitele acestora fiind inchise.

Inaintand pe alee, prin curte, avand biserica in stanga, drumul te duce spre zidul din spatele curtii unde, tot pe sub o arcada treci spre cimitir. Si aici, portile din lemn masiv sunt larg deschise. Poti intra in cimitir fara nici o piedica, se vede aleea principala din cimitir si nenumarate cruci de-o parte si de alta.

Intorcandu-ne in curtea bisericii se pot vedea in partea dreapta doua toalete, si acestea dezafectate pentru ca nu au usi.

Ajungand iar langa biserica se vede o usa laterala din fier la capatul a cinci trepte din lemn ce duc spre un podet din lemn din care se trece in interiorul bisericii. Presupun ca si aceasta usa era incuiata desi nu am incercat.

Ajungand iar in partea din fata a bisericii observam mai in detaliu ferestrele, ornamentele, biserica nu este restaurata si nici nu stim daca exista intentia de a fi. Deci picturile de pe langa ferestre sunt partial sterse de timp.

Usa de la intrare este din lemn masiv. Cele doua ferestre de langa usa au diverse afise. Unul din afise ne aminteste de Eminescu. Asa cum spun cronicile, acesta si-a petrecut un timp in acest locas, in ultimul sau an de viata. Se mai pot vedea si mai multe borcane cu grau puse la soare, in fereastra.

Pe laterala din stanga bisericii se afla deasemenea o usa de acces la care se ajunge dupa ce urci doua trepte din piatra. Aceasta mica scarita este imprejmuita de un mic zid tot de piatra in forma arcuita.

In curte, in apropierea acestei intrari, o micuta cruce alba din piatra inconjurata de un lanj sprijinit pe patru pari ne spune ca acolo este locul de aprins lumanari.

Ne indreptam iar atentia spre bancile din curte care par sa ne fie de mare folos. Cateva momente de odihna si relaxare sunt mai mult decat binevenite.

Cu aceasta ocazie observam un clopot mare astezat pe un zid de inaltime mica, aproape de intrarea in curte.

Un arbust cu flori galbene ne destinde.

E o atmosfera pasnica, patriarhala ce ne risipeste orice umbra de preocupare.

Dupa ce ne mai tragem sufletul ne vedem linistiti de drumul nostru.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de danaeldreny in 25.03.2017 11:41:22

Validat / Publicat: 25.03.17 15:49:58


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 677


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (danaeldreny); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 0 PMA (std) nota1  &  5851 PMA (din 9 voturi) nota2
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[28.03.17 18:30:54]
» mesaj pers

   Urmare a aunei sesizări, am constatat că articolul cade sub incidența prevederilor Art 1, subp. [c2], secț. A, cap. 3 din Regulament

maxim 10 impresii/an din localitatea de domiciliu plus imprejurimile apropiate. adăugat din 1.1. 2017 - dar nu mai mult de 2/săptămână.

   prin urmare, articolul este republicat ”hors concours” (poate fi votat doar simbolic)

   -

   Obs: prin excepție de la prevederile de acolo, asumându-ne partea de vină:-) - aceea de nu fi observat la timp - voturile deja exprimate nu vor fi șterse (în vederea eventualei refaceri); ele rămân astfel la valorile „vechi”; doar voturile ulterioare prezentei decizii vor fi simbolice.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[39] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2017] In curtea bisericii Marcuta se afla aceasta trecere catre monumentul istoric Marcuta. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842671">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842671"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842671">Şterge vot</a></div><span id="v9842671" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842671)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842671Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842671MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2017] In curtea bisericii Marcuta se afla aceasta trecere catre monumentul istoric Marcuta.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2017] Chiar de la intrare suntem informati ca este monument istoric - Marcuta. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842672">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842672"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842672">Şterge vot</a></div><span id="v9842672" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842672)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842672Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842672MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2017] Chiar de la intrare suntem informati ca este monument istoric - Marcuta.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2017] Monumentul Marcuta - dupa prima poarta, spre al doilea pasaj de trecere care are si icoane pictate pe tavan si stanga dreapta, cam sterse de vreme, e drept. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842673">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842673"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842673">Şterge vot</a></div><span id="v9842673" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842673)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842673Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842673MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2017] Monumentul Marcuta - dupa prima poarta, spre al doilea pasaj de trecere care are si icoane pictate pe tavan si stanga dreapta, cam sterse de vreme, e drept.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta - al doilea pasaj de trecere catre curtea bisericii, in pasaj se pot vedea icoane pictate pe tavan si pereti, stanga, dreapta, sterse de vreme. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842675">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842675"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842675">Şterge vot</a></div><span id="v9842675" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842675)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842675Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842675MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta - al doilea pasaj de trecere catre curtea bisericii, in pasaj se pot vedea icoane pictate pe tavan si pereti, stanga, dreapta, sterse de vreme.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, pasajul spre curte, sus si lateral sunt icoane pictate, sterse de vreme. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842676">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842676"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842676">Şterge vot</a></div><span id="v9842676" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842676)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842676Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842676MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, pasajul spre curte, sus si lateral sunt icoane pictate, sterse de vreme.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2017] Monument Marcuta, ultimul pasaj spre curte, tavan. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842677">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842677"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842677">Şterge vot</a></div><span id="v9842677" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842677)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842677Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842677MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2017] Monument Marcuta, ultimul pasaj spre curte, tavan.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2017] Monument Marcuta, ultimul pasaj spre curte, lateral dreapta. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842678">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842678"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842678">Şterge vot</a></div><span id="v9842678" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842678)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842678Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842678MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2017] Monument Marcuta, ultimul pasaj spre curte, lateral dreapta.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2017] Monument Marcuta, ultimul pasaj spre curte, lateral stanga. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842679">Şterge vot</a></div><span id="v9842679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2017] Monument Marcuta, ultimul pasaj spre curte, lateral stanga.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, ansamblu. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842681">Şterge vot</a></div><span id="v9842681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, ansamblu.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, inaintand pe langa cladire, spre poarta din spate. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842682">Şterge vot</a></div><span id="v9842682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, inaintand pe langa cladire, spre poarta din spate.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, inaintand pe langa cladire, spre poarta din spate. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842685">Şterge vot</a></div><span id="v9842685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, inaintand pe langa cladire, spre poarta din spate.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, inaintand pe langa cladire, spre poarta din spate care este de fapt intrarea spre cimitir. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842689">Şterge vot</a></div><span id="v9842689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, inaintand pe langa cladire, spre poarta din spate care este de fapt intrarea spre cimitir.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, trecand de poarta din spate, vedem aleea principala din cimitir. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842693">Şterge vot</a></div><span id="v9842693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, trecand de poarta din spate, vedem aleea principala din cimitir.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, trecand de poarta din spate vedem populatiile plecate. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842700">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842700"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842700">Şterge vot</a></div><span id="v9842700" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842700)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842700Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842700MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, trecand de poarta din spate vedem populatiile plecate.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, intorcandu-se in curtea bisericii, in spate. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842705">Şterge vot</a></div><span id="v9842705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, intorcandu-se in curtea bisericii, in spate.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, din spatele bisericii, vedere spre poarta de acces. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842709">Şterge vot</a></div><span id="v9842709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, din spatele bisericii, vedere spre poarta de acces.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, lateral dreapta, cladirea principala. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842712">Şterge vot</a></div><span id="v9842712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, lateral dreapta, cladirea principala.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, din spatele bisericii, vedere spre curtea din fata. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842714">Şterge vot</a></div><span id="v9842714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, din spatele bisericii, vedere spre curtea din fata.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, din spatele bisericii, vedere spre poarta de acces. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842717">Şterge vot</a></div><span id="v9842717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, din spatele bisericii, vedere spre poarta de acces.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, lateral dreapta, cladirea principala. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842718">Şterge vot</a></div><span id="v9842718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, lateral dreapta, cladirea principala.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, zona de acces in cladirea principala. -- foto by <b>danaeldreny</b> [uploaded 25.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842719">Şterge vot</a></div><span id="v9842719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAR-2017] Monument istoric Marcuta, zona de acces in cladirea principala.
foto danaeldreny [25.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[39] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.294317960739 sec