83326 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Brașov

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
26.11.2017
DE
Avatar Dan&Ema
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 22.04.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
NOV-2017
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
PREŢ:
7 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Plimbare de sfârșit de an în Cetatea Brașovului


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Buna tuturor! De cand nu ati mai vizitat Brasovul? Va poftesc la o plimbare lejera, de sfarsit de an prin Brasovul incarcat de istorie si povesti seculare.

In topul preferintelor mele, Brasovul a fost mereu acolo sus. Iubesc Sighisoara si Sibiul, mi-am mai facut o iubita, Alba Iulia, dar Brasovul a fost si va ramane in topul preferintelor mele… romanesti printre destinatiile amintite. Iar dupa recenta plimbare imi este tot mai greu sa alcatuiesc un clasament al preferintelor. Imi amintesc si de o dezbatere pe AFA candva pe tema: Brasov sau Sibiu?

Cateva date despre Brasov

Brasov (in limbile care au circulat si circula pe aici Kronstadt, Brasso, Corona) este municipiul resedinta de judet al judetului Brasov. Este situat la cota medie 600 m; este orasul din inima tarii, situat la poalele muntilor Postavaru si mai este cunoscut drept orasul de sub Tampa.

Conform wiki 253.200 locuitori sau peste 400.000 in toata aria metropolitana, de care aminteste spre exemplu un panou montat inca de pe la Timisu de Sus.

Renumit si pentru statiunea Poiana Brasov, situata la 12 km distanta de oras, in special pentru practicarea sporturilor de iarna. Renumit si pentru Festivalul International de muzica usoara Cerbul de Aur, acum in repaus prelungit, dar am sa va amintesc de acesta prin clipul atasat: Luminiţa Dobrescu - Of, inimioară!

Istoric Brasov

Cand au trait primii oameni pe aceste meleaguri este greu de spus. Cert este ca exista descoperiri arheologice care indica prezenta unor mari culturi neolitice. Pe axa timpului, gasim apoi dovezi din epoca bronzului, apoi despre temple dacice in zona Pietrele lui Solomon, a unor depozite in Piata Sfatului, a unor asezari si cetati pe Dealul Melcilor si in Valea Cetatii si mai sarim niste ani multi si sa spunem povestea asa….

1234 - Prima atestare documentara, cand intr-un document apare numele Corona;

sec. XV - Prima breasla cu statut din zona va fi cea a a blanarilor, iar pana in sec. XVIII iau fiinta in total 43 de bresle; astfel s-au organizat fierari, blanari, postavari, funari, curelari, cizmari si altii;

sec. XV - Iancu de Hunedoara da ordin de distrugere a cetatii Brassovia de pe Tampa si folosirea pietrei la intarirea cetatii medievale a Brasovului din vale, cu opt bastioane si 32 tunuri de aparare;

1689 - un incendiu de mari proportii mistuie Brasovul, in urma acestuia fiind interzisa ridicarea constructiilor din lemn;

1804 – se introduce iluminatul public in cetate cu felinare cu ulei;

1850 – ia fiinta gimnaziul roman Andrei Saguna, activ si astazi;

1873 – primul tren in Brasov, care circula pe ruta Brasov – Budapesta;

1891 – primul tramvai, la vremea aceea cu abur;

1911 - Aurel Vlaicu efectueaza un zbor cu decolare din Brasov;

1936 – Ceausescu este arestat in inchisoarea din Brasov;

1987, noiembrie 15 – revolta muncitorilor impotriva regimului comunist;

1989, decembrie – Brasovul participa activ la revolutie si devine oras martir.

Si acum …...

Hai la drum!

Caut parcare in zona centrului istoric si gasesc una, cu plata, pe strada George Baritiu, situata la 300 metri distanta de Piata Sfatului, locul de unde incepem plimbarea noastra de toamna.

Piata Sfatului

Recomandarea mea este sa incepem din Piata Sfatului, unde se poate veni si dinspre strada Republicii, aleea pietonala unde eu va propun sa inchidem circuitul nostru.

Piata Sfatului a ajuns simbol brasovean datorita organizarii aici a Festivalului International de muzica usoara Cerbul de Aur. Ce nume au urcat pe aceasta scena! Tot aici se monteaza bradul de Craciun in ultimii ani si se organizeaza Targul de Craciun, motiv sa faceti o vizita in decembrie in acest loc.

Admiram arhitectura cladirilor din Piata Sfatului. Amprenta sasilor se remarca peste tot. In centrul pietei s-a construit o fantana si sunt multe banci unde poti sta si admira sau te poti odihni. Zona este destinata exclusiv pietonilor, este larga si ofera perspectiva asupra Muntelui Tampa cu al sau releu si a inscriptiei cu litere uriase luminate noaptea a numelui orasului sub coama muntelui.

Terase, restuarante, chioscuri impanzesc zona. Este loc de promenada, este locul unde cam ajunge toata lumea care viziteaza Brasovul.

In Piata Sfatului se gaseste Casa Sfatului, o cladire inconfundabila, si ea simbol al municipiului transilvanean. Casa Sfatului gazduieste Muzeul Judetean de Istorie. Pentru ca s-a nimerit sa fiu aici intr-o zi de 15 Noiembrie si pentru ca exact cu 30 de ani in urma muncitorii brasoveni s-au rasculat impotriva regimului comunist al lui Ceausescu, muzeul a inaugurat aici un grup statuar si mai multe panouri informative si ilustrative care sa evoce momentele de maxim curaj ale brasovenilor din acele timpuri.

Tot in Piata Sfatului se gaseste Muzeul Civilizatiei Urbane a Brasovului, Biserica Adormirea Maicii Domnului si Casa Muresenilor.

Intr-un colt al Pietei Sfatului ne atrage privirea urmatorul obiectiv de vizitat:

Biserica Neagra

Ma tot repet cu simbolurile, dar si Biserica Neagra este indiscutabil un simbol al Brasovului, Este totodata si biserica patriarhala a Bisericii Evanghelice din Romania. Arhitectura si maretia acestei biserici, punerea ei in valoarea, o fac sa fie poate cel mai reprezentativ monument gotic din tara noastra. Denumirea i se trage de la marele incendiu din anul 1689 despre care deja am amintit. Biserica a fost atunci partial distrusa.

Pe unul din contraforturile Bisericii Negre, pe partea dinspre Piata Sfatului si cu stema orasului sculptata dedesubt ne da binecuvantarea Fecioara Maria, patroana Brasovului.

Desi mi-am dorit sa vizitez Biserica Neagra, caci nu o mai facusem de mult, mult timp, aceasta nu a fost posibil, am gasit-o inchisa, desi era ceva personal care misuna pe acolo, dar acestia mi-au explicat ca nu se pot face concesii si ca am ajuns in afara programului de vizitare.

Programul de vara este marti – sambata 10 – 19, duminica 12 – 19, iar in cel de iarna din octombrie pana in aprilie se inchide cu 3 ore mai devreme. Luni inchis oricum.

Pe o parte a Bisericii Negre se afla Liceul Johannes Honterus, liceul german din Brasov, iar langa biserica este bustul acestuia. Umanistul Johannes Honterus infiinteaza in anul 1533 prima tipografie din Brasov si 11 ani mai tarziu primul gimnaziu.

Spatiul pietonal dintre Biserica Neagra si aztazi Liceul Teoretic Johannes Honterus se numeste Curtea Honterus. Din aceasta se formeaza strada Stefan Ludwig Roth, care ne scoate in strada Poarta Schei, strada cu sens unic pentru vehicule. Noi urmam in sens invers acestuia cativa zeci de metri pana vom citi pe un indicator ….

Strada Sforii

Strada Sforii leaga strada Poarta Schei de strada Cerbului si chiar o vom strabate in acest sens. Este o cale de acces pietonala. Nu ca nu au voie sa circule masini pe aici, ele nici nu ar incapea, De fapt este celebra pentru latimea ei, care abia permite ca doua personae sa treaca una pe langa cealalta. Este un loc de pozat cu bratele deschise, adica doar atat de deschise cat va lasa latimei ulitei. Lungimea strazii este de 83 metri, iar latimea intre 1 si 1,4 metri! Strada a fost construita cu scopul de a crea un coridor pentru unitatile de pompieri.

Iesim in strada Cerbului si continuam in acelasi sens cu sensul unic al acestei strazi pana in capatul acesteia, de unde urmam la stanga strada George Cosbuc care urca usor pe langa zidul Cetatii Brasovului, pe langa o baza sportiva unde remarcam numele lui Ion Tiriac, initial hocheist in acest oras unde s-a nascut ca apoi sa ajunga o legenda a tenisului alaturi de primul nr. 1 mondial Ilie Nastase. In capatul acestei strazi se gaseste…

Bastionul Tesatorilor

Spre deosebire de situatia intalnita la Biserica Neagra, desi am ajuns aici in afara orelor afisate de vizitare 10 - 18, am gasit poarta deschisa si posibilitatea de a vizita bastionul, ba m-am simtit si bine venit. Si aici luni este inchis, asa ca nu alegeti aceasta zi a saptamanii pentru tura propusa de mine. Am platit 7 lei intrarea. Pentru foto este taxa extra.

Se intra pe sub o bolta zidita intr-o curte unde vom intalni o imagine surprinzatoare. Nu ma asteptam sa gasesc o constructie din lemn ridicata pe 3 niveluri, cu aspect de mica fortificatie. Se viziteaza curtea unde se gaseste emblema breslei tesatorilor. Exista si un spatiu interior care se viziteaza unde intr-o sala este prezentata o macheta uriasa a Brasovului.

Despre Bastionul Tesatorilor aflu urmatoarele:

Este unul din turnurile / bastioanele cetatii care a fost aparat si intretinut de breasla tesatorilor. A fost ridicat in doua etape intre anii 1421 – 1436 si 1570 – 1573. In prima faza s-au costruit primele doua nivele din cele trei galerii de lupta. Primul nivel are guri mari de tragere pentru bombarde si archebuze. Nivelul al treilea construit ulterior are guri mici de tragere, de forma circulara. Corpul de garda isi desfasura activitatea in doua turnuri de veghe. Este o constructie hexagonala de peste 1600 mp strajuita de ziduri groase de peste 4 metri pe alocuri.

Dupa placuta vizita la Bastionul Tesatorilor, coborim pe aceeasi strada George Cosbuc. Imediat langa bastion se afla Muzeul Sporturilor. In capatul strazii Cosbuc intalnim din nou strada Poarta Schei, si doar ce ne indreptam privirea catre stanga si suntem sub…

Poarta Schei

Poarta Şchei a fost ridicata in anul 1827. Ridicarea acestei noi porti a cetatii s-a facut dupa daramarea Turnului Puppas, de plan circular. Poarta Șchei are trei arcuri: doua mici, pentru pietoni, și unul mare, central, pentru vehicule. Este renovata si mai multe late obiective din cetate.

Zidul cetatii leaga Poarta Schei in cativa metri de ….

Poarta Ecaterinei

Este cred cea mai frumoasa poarta a cetatii. Se mai numeste si Poarta de Sud. Aceasta s-a ridicat in secolul al XVI-lea si facilita accesul in cetatea medievala. Din construcţia originala se pastrează azi doar turnul exterior, pe al carui frontispiciu sta stema oraşului. Ansamblul fortificat al acestei porti forma un patrulater lung de 70 metri si iesit in afara zidurilor cu alti 50 metri.

Poarta Ecaterinei este flancata de o parte de un parculet, de cealalta de o curte cu gradina. Se poate intra prin prima si iesi prin a doua in strada Baritiu, chiar langa parcarea de care am amintit la inceput. Traversam strada si urmam zidurile cetatii pe o strada din nou pietonala numita sugestiv …. Dupa Ziduri. O straduta in lungul careia curge paraul Cheu. Dupa cativa zeci de pasi un indicator ne inivita sa traversam paraul pe un pod si sa urcam pe o poteca catre stanga spre ….

Turnul Negru

Urcusul nu este greu, este o poteca lata prin padure care dupa 5, maxim 10 minute, depinde de ritmul fiecaruia te aduce langa Turnul Negru. Fiind mai sus avem o imagine panoramica asupra orasului. Frumos! Mai ales ca incet incet se lasa seara.

Turnul Negru este unul din cele patru turnuri de observatie ale Cetatii Brasovului construit ca o fortificatie independenta. Numele acestui mic turn se trage de la un trasnet care l-a innegrit in anul 1559. Turnul Negru are o inaltime de 11 metri si o forma patrata in sectiune. S-a ridicat in secolul al XV-lea. Este de tip donjon, cu guri de tragere si cu varf ascutit. A fost restaurant in 1995 cand i s-a adaugat un acoperis de sticla, dupa ce cu 4 ani inainte s-a prabusit partial.

Credeti ca am terminat urcusul? Nicidecum. Daca tot vrem panorama de captat in imagini trebuie sa continuam pe aceeasi poteca catre punctul numit Belvedere situat langa … …

Turnul Alb

Turnul Alb are forma semicirculara, este de tip bastion si are guri de tragere de jur imprejur. A fost in grija breslei cositorarilor si aramarilor. A fost ridicat in secolul al XV-lea. Restaurarea in forma actuala s-a finalizat in anul 2005. Perspectiva asupra Muntelui Tampa, a Pietei Sfatului, a Bisericii Negre, a orasului este deosebita din acest punct, este si punctul cel mai inalt atins in tura descrisa de mine.

De aici se coboara pe scari la …

Bastionul Graft

Bastionul este vizitabil de marti pana duminica intre orele 9 -17, ultima intrare la orele 16. Taxa 5 lei si extra pentru foto. Din cauza orelor de seara la care am ajuns, nu l-am putut vizita. Am coborit de fapt din nou pe strada Dupa Ziduri. La baza Bastionului Graft curge paraul de care am amintit, iar langa acesta exista o usa metalica catre o galerie subpamanteana, care probabil duce la Turnul Alb.

Am continuat pe pitoreasca strada Dupa Ziduri, la vale, pe langa un colegiu maghiar pana am ajuns in dreptul statuii lui Gheorghe Baritiu, in Bd. Eroilor, unde este capatul liniilor mai multor mijloace de transport in comun brasovene, inclusiv a liniei 20 care urca in statiunea Poiana Brasov. La dreapta avem Casa Baiulescu, monumentul lui Iacob Muresianu si Universitatea Transilvania.

Putem continua pe strada Sf. Ioan, pe langa Biserica Franciscana Sf. Ioan si printre cafenele si bistrouri ajungem in principala strada pietonala a brasovenilor, strada Republicii, care la dreapta ne intoarce in Piata Sfatului de unde am pornit. In aceasta zona de promenada gasiti multe multe locuri unde puteti manca sau magazine pentru a face cumparaturi de tot felul sau “”shopping”” (ce nu imi place mie acest cuvant de import!).

Pe Strada Republicii merita sa ridici privirea sa remarci arhitectura fiecarei cladiri in parte.

De final…...

Plimbarea a masurat circa 2 km si jumatate si a durat circa 1 - 1,5 ore, de voie. Cu siguranta merita sa apelati la un tur ghidat, un ghid va sti sa va prezinte cum se cuvine aceste locuri minunate. Am vazut multi ghizi cu grupuri mai mari sau mai mici, inclusiv cu un singur turist.

Vizitati si Dumneavoastra Cetatea Brasovului! Da, acum arata prezentabil, este pusa in valoare, eu consider ca merita o asemenea plimbare din plin.

Numai de bine!

@webmaster: Rog inserare

youtube

Luminiţa Dobrescu - Of, inimioară

---
Impresii încărcate de Dan&Ema in 26.11.2017 09:02:20

Validat / Publicat: 26.11.17 10:58:15

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1803


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  49700 PMA (din 53 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 2 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 32]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- krondia
[08.12.17 09:40:48]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Nu am mai folosit mesageria de ceva vreme, nu pare blocată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[08.12.17 09:57:21]
» mesaj pers

   @krondia: Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

    Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (ori click pe username, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers").

    Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[43] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2017] Piata Sfatului si Casa Sfatului -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924988">Şterge vot</a></div><span id="v9924988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2017] Piata Sfatului si Casa Sfatului
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2017] Biserica Neagra -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924989">Şterge vot</a></div><span id="v9924989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2017] Biserica Neagra
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [NOV-2017] Strada Sforii -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924990">Şterge vot</a></div><span id="v9924990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2017] Strada Sforii
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [NOV-2017] Bastionul Tesatorilor -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924991">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924991"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924991">Şterge vot</a></div><span id="v9924991" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924991)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924991Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924991MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2017] Bastionul Tesatorilor
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2017] Poarta Schei -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924992">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924992"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924992">Şterge vot</a></div><span id="v9924992" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924992)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924992Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924992MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2017] Poarta Schei
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [NOV-2017] Brasovul vazut de la Turnul Negru - Casa Sfatului si Biserica Neagra ies in evidenta -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924993">Şterge vot</a></div><span id="v9924993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2017] Brasovul vazut de la Turnul Negru - Casa Sfatului si Biserica Neagra ies in evidenta
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2017] Tampa vazuta de la Turnul Alb la ceas de seara -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924994">Şterge vot</a></div><span id="v9924994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2017] Tampa vazuta de la Turnul Alb la ceas de seara
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2017] Casa Sfatului - seara -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924995">Şterge vot</a></div><span id="v9924995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2017] Casa Sfatului - seara
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2017] Tampa pozata din parcare la inceputul turei de seara -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924996">Şterge vot</a></div><span id="v9924996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2017] Tampa pozata din parcare la inceputul turei de seara
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2017] Casa Sfatului este si Muzeul de Istorie al Brasovului -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924997">Şterge vot</a></div><span id="v9924997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2017] Casa Sfatului este si Muzeul de Istorie al Brasovului
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2017] strada Republicii -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924998">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924998"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924998">Şterge vot</a></div><span id="v9924998" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924998)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924998Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924998MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2017] strada Republicii
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2017] Muzeul Civilizatiei Urbane al Brasovului -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924999">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924999"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924999">Şterge vot</a></div><span id="v9924999" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924999)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924999Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924999MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2017] Muzeul Civilizatiei Urbane al Brasovului
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [NOV-2017] biserica in Piata Sfatului -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925000">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925000"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925000">Şterge vot</a></div><span id="v9925000" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925000)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925000Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925000MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2017] biserica in Piata Sfatului
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2017] grup statuar in fata Casei Sfatului care evoca Revolutia din 15 Noiembrie 1987 de la Brasov si doi mici vizitatori -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925001">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925001"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925001">Şterge vot</a></div><span id="v9925001" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925001)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925001Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925001MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2017] grup statuar in fata Casei Sfatului care evoca Revolutia din 15 Noiembrie 1987 de la Brasov si doi mici vizitatori
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2017] Dovezi ale Reveoltei muncitorilor din noiembrie 87 -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925002">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925002"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925002">Şterge vot</a></div><span id="v9925002" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925002)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925002Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925002MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2017] Dovezi ale Reveoltei muncitorilor din noiembrie 87
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2017] Dovezi ale Reveoltei muncitorilor din noiembrie 87 -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925003">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925003"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925003">Şterge vot</a></div><span id="v9925003" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925003)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925003Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925003MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2017] Dovezi ale Reveoltei muncitorilor din noiembrie 87
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [NOV-2017] Biserica Neagra - latura dinspre Liceul Honterus -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925004">Şterge vot</a></div><span id="v9925004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [NOV-2017] Biserica Neagra - latura dinspre Liceul Honterus
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2017] Statuia lui Johannes Honterus -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925005">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925005"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925005">Şterge vot</a></div><span id="v9925005" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925005)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925005Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925005MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2017] Statuia lui Johannes Honterus
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [NOV-2017] Colegiul National Johannes Honterus (cu predare in limba germana) -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925006">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925006"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925006">Şterge vot</a></div><span id="v9925006" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925006)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925006Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925006MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2017] Colegiul National Johannes Honterus (cu predare in limba germana)
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [NOV-2017] Inca o data Biserica Neagra -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925007">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925007"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925007">Şterge vot</a></div><span id="v9925007" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925007)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925007Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925007MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [NOV-2017] Inca o data Biserica Neagra
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [NOV-2017] Strada Sforii -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925008">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925008"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925008">Şterge vot</a></div><span id="v9925008" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925008)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925008Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925008MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [NOV-2017] Strada Sforii
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [NOV-2017] Zidul Cetatii Brasovului pe strada George Cosbuc -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925009">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925009"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925009">Şterge vot</a></div><span id="v9925009" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925009)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925009Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925009MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [NOV-2017] Zidul Cetatii Brasovului pe strada George Cosbuc
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [NOV-2017] Peste zidul cetatii din strada Cosbuc se vede Complexul Sportiv Ion Tiriac -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925010">Şterge vot</a></div><span id="v9925010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [NOV-2017] Peste zidul cetatii din strada Cosbuc se vede Complexul Sportiv Ion Tiriac
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [NOV-2017] Muzeul Sportului -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925011">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925011"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925011">Şterge vot</a></div><span id="v9925011" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925011)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925011Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925011MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [NOV-2017] Muzeul Sportului
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [NOV-2017] intrarea la Bastionul Tesatorilor -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925012">Şterge vot</a></div><span id="v9925012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [NOV-2017] intrarea la Bastionul Tesatorilor
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [NOV-2017] Bastionul Tesatorilor -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925013">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925013"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925013">Şterge vot</a></div><span id="v9925013" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925013)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925013Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925013MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [NOV-2017] Bastionul Tesatorilor
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [NOV-2017] macheta Cetatii Brasovului din Bastionul Tesatorilor -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925014">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925014"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925014">Şterge vot</a></div><span id="v9925014" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925014)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925014Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925014MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [NOV-2017] macheta Cetatii Brasovului din Bastionul Tesatorilor
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [NOV-2017] Emblema breslei tesatorilor -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925015">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925015"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925015">Şterge vot</a></div><span id="v9925015" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925015)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925015Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925015MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [NOV-2017] Emblema breslei tesatorilor
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [NOV-2017] Superba Poarta Ecaterinei -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925016">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925016"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925016">Şterge vot</a></div><span id="v9925016" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925016)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925016Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925016MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [NOV-2017] Superba Poarta Ecaterinei
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [NOV-2017] Biserica Neagra vazuta de la Poarta Ecaterinei -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925017">Şterge vot</a></div><span id="v9925017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [NOV-2017] Biserica Neagra vazuta de la Poarta Ecaterinei
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [NOV-2017] Strada Dupa Ziduri si paraul Cheu -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925018">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925018"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925018">Şterge vot</a></div><span id="v9925018" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925018)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925018Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925018MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [NOV-2017] Strada Dupa Ziduri si paraul Cheu
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [NOV-2017] Turnul Negru -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925019">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925019"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925019">Şterge vot</a></div><span id="v9925019" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925019)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925019Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925019MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [NOV-2017] Turnul Negru
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [NOV-2017] Sfarsit de toamna pe poteca ce duce la Turnul Negru -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925020">Şterge vot</a></div><span id="v9925020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [NOV-2017] Sfarsit de toamna pe poteca ce duce la Turnul Negru
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [NOV-2017] Turnul Alb -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925021">Şterge vot</a></div><span id="v9925021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [NOV-2017] Turnul Alb
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [NOV-2017] Biserica Neagra vazuta de la Turnul Alb -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925022">Şterge vot</a></div><span id="v9925022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [NOV-2017] Biserica Neagra vazuta de la Turnul Alb
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [NOV-2017] pe platoul de la Turnul Alb -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925023">Şterge vot</a></div><span id="v9925023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [NOV-2017] pe platoul de la Turnul Alb
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [NOV-2017] Coborirea de la Turnul Alb spre Bastionul Graft -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925024">Şterge vot</a></div><span id="v9925024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [NOV-2017] Coborirea de la Turnul Alb spre Bastionul Graft
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [NOV-2017] Bastionul Graft -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925025">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925025"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925025">Şterge vot</a></div><span id="v9925025" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925025)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925025Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925025MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [NOV-2017] Bastionul Graft
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [NOV-2017] Strada Dupa Ziduri si paraul Cheu -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925026">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925026"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925026">Şterge vot</a></div><span id="v9925026" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925026)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925026Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925026MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [NOV-2017] Strada Dupa Ziduri si paraul Cheu
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [NOV-2017] Tunel subteran care pleaca de la baza Bastionului Graft -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925027">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925027"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925027">Şterge vot</a></div><span id="v9925027" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925027)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925027Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925027MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [NOV-2017] Tunel subteran care pleaca de la baza Bastionului Graft
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [NOV-2017] strada Republicii - seara -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925028">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925028"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925028">Şterge vot</a></div><span id="v9925028" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925028)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925028Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925028MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [NOV-2017] strada Republicii - seara
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [NOV-2017] admirati arhitectura caselor de pe strada Republicii -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925029">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925029"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925029">Şterge vot</a></div><span id="v9925029" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925029)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925029Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925029MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [NOV-2017] admirati arhitectura caselor de pe strada Republicii
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [NOV-2017] S-a lasat seara - Biserica Neagra foto dinspre strada Republicii -- foto by <b>Dan&Ema</b> [uploaded 26.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925030">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925030"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925030">Şterge vot</a></div><span id="v9925030" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925030)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925030Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925030MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [NOV-2017] S-a lasat seara - Biserica Neagra foto dinspre strada Republicii
foto Dan&Ema [26.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[43] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.199643135071 sec