7969 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Brașov

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.04.2010
DE
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 02.09.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
FEB-2010
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
20 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

O plimbare cu telecabina pe Tâmpa


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Fiind doar în trecere prin Braşov, spre Poiană, unde urma să se desfăşoare Întâlnirea Amfostacolo, ne-am oprit în oraş, pentru că mai aveam dispoziţie vreo câteva ore până la momentul fixat pentru întâlnire.

Cum nu eram pentru prima dată aici, am renunţat să dăm o fugă până în Piaţa Sfatului, inima Braşovului şi ne-am hotârât să urcăm pe Tâmpa, lucru ce nu-l mai făcusem de multişor.

Veneam de la Rucăr, aşa că am ocolit puţin, până să ajungem pe Aleea Tiberiu Brediceanu, la staţia Telecabinei Tâmpa, deoarece multe străzi sunt cu sens unic, ceea ce complică un pic lucrurile. Oricum, nu ne-am încurcat prea mult, doar că, de la intersecţia str. Nicolae Bălcescu - Bd. Eroilor, am intrat pe strada Castelului şi a trebuit să ne întoarcem puţin, pentru a reveni şi a intra pe umătoarea stradă, Aleea Tiberiu Brediceanu. În dreptul Turnului Vânătorilor este o mică parcare, unde am lăsat maşina şi ne-am îndreptat spre staţia telecabinei, ale cărei date tehnice sunt încrise pe o placă de pe clădirea staţiei, aşa cum se vede în prima fotografie.

Date tehnice

- Capacitatea unei cabine: 20 de persoane

- Capacitatea orară de transport: 440 de persoane

- Viteza de deplasare: 6m/s

- Durata unei curse: 2 minute şi 20 de secunde

- Lungimea traseului: 573 m

- Altitudinea staţiei inferioare faţă de nivelul mării: 640 m

- Altitudinea staţiei superioare faţă de nivelul mării: 960 m

Telecabina, construită (ca mai toate sistemele de acest fel din epoca comunistă) de firma italiană Ceretti Tanfani, în 1971, este aşa cum o ştiam, nimic nu s-a modificat. Contra sumei de 10 lei (călătorie dus-întors pentru o persoană adultă), ne-am îmbarcat spre vârful muntelui.

Aici, staţia de sosire ne întâmpină neschimbată, chiar şi cârciuma (Panoramic) parcă a încremenit în timpurile de acum 30 de ani. Antenele releului de televiziune s-au mai înmulţit, că între timp a apărut telefonia celulară. Doar ursul împăiat nu ne mai întâmpină la coborârea din cabină.

Nu ne pierdem vremea pe-aici, pentru că nu ne îmbie nimic şi ne îndreptăm spre Belvedere. Acesta este locul amenajat acum câţiva ani, în 2004, sub forma unei terase pe coasta abruptă a Tâmpei, de unde se desfăşoară splendida panoramă a Braşovului. Alături, literele uriaşe care fomează cuvântul „Braşov” (ca la Hollywood), cu sistemul de iluminare corespunzător stau pe marginea prăpastiei, gata parcă să se prăvălească, dar nu, sunt bine ancorate şi, în ciuda vântului puternic, nu se clintesc niciun milimetru.

Terasa este foarte bine plasată şi poţi vedea de aici întreg oraşul, dacă îl cunoşti, nici nu trebuie să mai faci o plimbare, pentru că totul se vede ca-n palmă. Aici, uite dealul Warthe, la dreapta dealul Cetăţuia, drept în faţă Piaţa Sfatului şi Biserica Neagră. Parcă ai avea în faţă o hartă tridimensională a oraşului.

La o margine a terasei se află o grotă săpată în stânca muntelui, cu intrarea închisă de un grilaj, dincolo de care vizitatorii „civilizaţi” au aruncat „cu grijă” PET-uri şi alte resturi. În grotă se află o cruce, la baza căreia o inscripţie ţine să precizeze că amenajarea s-a făcut cu sprijinul Consiliului Judeţean Braşov, avându-l ca preşedinte pe Aristotel Adrian Căncescu. (click aici) Acesta a ţinut să-şi imortallizeze numele pe cruce. :))

Muntele Tâmpa

Tâmpa, aparţinând de masivul Postavaru, este şi o rezervaţie naturală, ce se întinde pe o suprafaţă de 150 ha şi adăposteşte specii rare de animale şi plante (aici se găsesc aproape 35% din speciile de fluturi din România).

Se pot face şi trasee montane, dar, neavând timp şi nici echipamentul necesar, ne-am mulţumit să admirăm priveliştea, după care ne-am întors şi am coborât tot cu cabina.

Turnul Vânătorilor

Chiar lângă parcare, se află Turnul Vânătorilor, deschis vizitării (gratuit) şi amenajat în spiritului numelui ce-l poartă. Aici veţi putea admira câteva păsări împăiate şi chiar o blană de urs, poate a ursului împăiat de care aminteam mai sus :)).

La parter este şi o mică expoziţie (cu vânzare) de obiecte de artizanat şi multe kitsch-uri.

Chiar dacă vremea nu a fost tocmai potrivită, plimbarea cu telecabina pe Tâmpa a fost foarte plăcută, oferindu-ne un alt fel de vizită în Braşov. Vă recomand să o faceţi şi voi când aveţi prilejul. O singură „bilă neagră”: restaurantul de tip ceauşist, de la releu. :(

---
Impresii încărcate de Costi in 09.04.2010 22:50:18

VIZUALIZĂRI: 33613


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  4150 PMA (din 8 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- pepsi70ro
[09.04.10 23:07:16]
» mesaj pers

   Daca imi aduc bine aminte sunt 15 curbe/serpentine pentru cei care aleg sa urce "la picior" iar drumul nu dureaza mai mult de o ora si este foarte placut. Sau a fost pana sa apara cazul acela cu ursul de pe Tampa. Mai sunt indicatoarele cu "Atentie la ursi?"

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[10.04.10 01:05:16]
» mesaj pers

   Rog pe unul dintre webmasteri să ataşeze la review următoarul fond muzical:

   http://www.trilulilu.ro/romaniidinafara/3fe225ec44f2d5

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster13
[10.04.10 07:08:44]
» mesaj pers

   iata si muzica solicitata, lectura si auditie placuta

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cosminp
[10.04.10 20:23:16]
» mesaj pers

   inca o desfatare intr-un review plin de informatii. ai si votul meu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krondia
[11.04.10 18:08:20]
» mesaj pers

   Am citit cu placere aceste impresii despre Tampa, simbolul Brasovului. Foarte frumoase si pozele si cu detalii elocvente care denota o buna cunoastere a orasului. Se stie mai putin faptul ca in timpul regimului comunist, intre anii 1950-1959, copacii de pe Tampa fusesera defrisati astfel incat in spatiile lasate de copaci se putea citi Stalin, denumirea de atunci a Brasovului...

   Este adevarat ca numele presedintelui Consiliului Judetean apare obsesiv pe toate monumentele restaurate din Brasov dar tot e bine, totusi, ca s-au facut aceste lucrari si Brasovul si-a recastigat frumusetea de odinioara. Turnul Vanatorilor precum si Turnul Alb si Negru de Dupa Ziduri, dar si Complexul Sportiv de la Olimpia au fost renovate recent tot din initiativa acestuia.

   Foarte inspirata si alegerea fondului muzical. Ciprian Porumbescu a fost profesor de muzica la Gimnaziul "Andrei Saguna" de atunci iar premierea operetei "Crai Nou", pe versurile lui Vasile Alecsandri, a avut loc in anul 1882 in sala festiva a prestigioasei institutii, cu concursul orchestrei filarmonice din Brasov. In prezent, un fragment din aceasta lucrare este interpretat de trei trompetisti, alaturi de imnul sasilor din Transilvania si inca o melodie maghiara la balconul Casei Sfatului (Turnul cu Ceas din Piata sfatului) in fiecare zi la orele 18:00 si in weekend si la orele 12:00.

   Felicitari si va acord un binemeritat vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- vlad21ro
[03.12.12 13:34:11]
» mesaj pers

   Pretul este de 15 ron de adult (o urcare si o coborare cu telefericul). Privelistea merita.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[03.12.12 13:36:19]
» mesaj pers

   @vlad21ro:

   Deci, în doi ani, preţul a crescut cu 50%. Dar, ai dreptate, merită, chiar şi aşa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mauricius*
[17.05.13 13:15:05]
» mesaj pers

   Deoarece în acest oraș mi-am petrecut aproape 20 ani din viață, poate și cei mai frumoși (știți voi... gimnaziul, liceul, studenția), sper că nu vă supărați dacă adaug și eu la aceste impresii câteva detalii mai inedite despre locație.

   În poza P11 te afli de fapt pe terasa fostului restaurant Tâmpa. Chiar în acel loc, lipit de stâncă, se afla un restaurant magnific pentru panorama care o oferea. Imaginează-ți că acolo stăteai "la un mic", la o bere sau cafea și admirai orașul de sub tine. Prin '76 sau '77, țin minte de parcă ar fi fost ieri, eram în treapta întâi la liceu și într-o după-amiază am privit cu toții înmărmuriți pe geam cum acel restaurant a ars în întregime. La vremea respectivă s-a spus că ar fi explodat o butelie și datorită faptului că pompierii nu au avut nici o sursă de apă acolo, au privit neputincioși cum restaurantul se face scrum. Am înțeles că acesta ar fi fost și motivul pentru care restaurantul nu a fost reconstruit ulterior. Ce văd oripilat în P10 era de fapt o parte din bucătăria acestui restaurant, dacă nu mă înșel era chiar cămara. Habar n-am ce-i cu crucea aceea.

   Și mai este ceva ce nu văd în impresiile tale. Dacă mergeam pe potecă în sus, se ajungea la o platformă din piatră, pe care se afla gravată pe un suport metalic (cred că era o placă de inox) harta orașului vechi, cu principalele obiective turistice. Fiind copil mă întreceam cu prietenii care descoperă mai repede clădirile marcate pe hartă.

    E trist că restaurantul Panoramic a rămas neschimbat, deși dacă mă gândesc bine am fost acolo la câteva nunți foarte reușite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- KQQ
[10.08.14 21:45:40]
» mesaj pers

   Am fost şi eu cu telecabina. Biletul dus e 10 lei, dus-întors 16. personalul e amabil iar frecvenţa curselor este de 10 minute dimineaţa şi de 3-5 la prânz. Din păcate, cum am ajuns sus pe Tâmpa... a început să tune şi, imediat, m-am întors. Abia în timpul coborârii aflasem că, spre deosebire de telecabinele care merg pe piloni, restricţiile privind vântul nu sunt atât de drastice.

   Telecabinele frânează brusc cu mult înainte de a ajunge la destinaţie, astfel încât unii călători au zis, în glumă, "nu mai poate! " mai ales că erau şi destul de mulţi pasageri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- pingo_doce
[14.08.14 20:32:24]
» mesaj pers

   Va rog sa-mi spuneti cum ajung din Piata Sfatului la locul de unde iau telecabina spre Tampa. Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krondia
[14.08.14 20:49:21]
» mesaj pers

   Telecabina se ia de pe Aleea de sub Tampa. De la Biserica Neagra in capatul strazii o iei la stanga catre Poarta Schei si apoi urci pe o alee pe langa Complexul Sportiv, treci pe langa arenele de tenis si in stanga incepe aleea de sub Tampa. De aici se mai merge putin, telecabina e undeva pe partea dreapta. Sunt si scurtaturi dar e mai greu de explicat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- pingo_doce
[14.08.14 20:51:48]
» mesaj pers

   @krondia: multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[25] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [FEB-2010] Placa cu datele tehnice şi orarul de funcţionare de la telecabina Tâmpa -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62486">Şterge vot</a></div><span id="v962486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FEB-2010] Placa cu datele tehnice şi orarul de funcţionare de la telecabina Tâmpa
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FEB-2010] Imagine spre staţia de pe Tâmpa a telecabinei şi releul TV -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62487">Şterge vot</a></div><span id="v962487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FEB-2010] Imagine spre staţia de pe Tâmpa a telecabinei şi releul TV
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [FEB-2010] Vedere de pe platforma de la Belvedere spre oraşul vechi. În centru, Piaţa Sfatului, la stânga Biserica Neagră şi în colţul stânga-sus, Turnul Alb -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62488">Şterge vot</a></div><span id="v962488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FEB-2010] Vedere de pe platforma de la Belvedere spre oraşul vechi. În centru, Piaţa Sfatului, la stânga Biserica Neagră şi în colţul stânga-sus, Turnul Alb
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [FEB-2010] Imagine de ansamblu a Centrului Vechi al Braşovului, dincolo de care se înalţă Dealul Warthe -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62489">Şterge vot</a></div><span id="v962489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FEB-2010] Imagine de ansamblu a Centrului Vechi al Braşovului, dincolo de care se înalţă Dealul Warthe
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [FEB-2010] Latura de sud a Centrului Vechi. Clădirea cu trei laturi, în formă de U este Liceul cu Program Sportiv, în spatele căreia se află Poarta Şchei. Peste drum se vede şi terenul de sport al Colegiului Naţional 'Andrei Şaguna' -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62490">Şterge vot</a></div><span id="v962490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FEB-2010] Latura de sud a Centrului Vechi. Clădirea cu trei laturi, în formă de U este Liceul cu Program Sportiv, în spatele căreia se află Poarta Şchei. Peste drum se vede şi terenul de sport al Colegiului Naţional "Andrei Şaguna"
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [FEB-2010] Vedere spre nordul oraşului. În stânga, jos, Cetăţuia -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62491">Şterge vot</a></div><span id="v962491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FEB-2010] Vedere spre nordul oraşului. În stânga, jos, Cetăţuia
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [FEB-2010] Vedere spe nord-vest. În centru, Dealul Cetăţuia, pe care se află, evident, Cetăţuia. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62492">Şterge vot</a></div><span id="v962492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FEB-2010] Vedere spe nord-vest. În centru, Dealul Cetăţuia, pe care se află, evident, Cetăţuia.
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [FEB-2010] Vedere spre cartierul Şchei -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62493">Şterge vot</a></div><span id="v962493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FEB-2010] Vedere spre cartierul Şchei
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [FEB-2010] Vedere spre limita de sud a Centrului Vechi. În stânga se vede patinoarul, în marginea căruia se află Bastionul Ţesătorilor, care adăposteşte Muzeul Braşovului medieval. Clădirea de formă pătrată este Colegiul Tehnic 'Maria Băiulescu'. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62494">Şterge vot</a></div><span id="v962494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FEB-2010] Vedere spre limita de sud a Centrului Vechi. În stânga se vede patinoarul, în marginea căruia se află Bastionul Ţesătorilor, care adăposteşte Muzeul Braşovului medieval. Clădirea de formă pătrată este Colegiul Tehnic "Maria Băiulescu".
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [FEB-2010] Lângă platforma de la Belvedere se găseşte şi o grotă cu o cruce (crucea lui Aristotel) -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62495">Şterge vot</a></div><span id="v962495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FEB-2010] Lângă platforma de la Belvedere se găseşte şi o grotă cu o cruce (crucea lui Aristotel)
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [FEB-2010] Deşi nu este prea multă zăpadă, chiar şi aşa, priveliştea este una foarte frumoasă. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62496">Şterge vot</a></div><span id="v962496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FEB-2010] Deşi nu este prea multă zăpadă, chiar şi aşa, priveliştea este una foarte frumoasă.
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [FEB-2010] Literele care formează cuvântul BRAŞOV şi sistemul de iluminare -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62497">Şterge vot</a></div><span id="v962497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FEB-2010] Literele care formează cuvântul BRAŞOV şi sistemul de iluminare
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [FEB-2010] Turnul releului TV de pe Tâmpa -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62498">Şterge vot</a></div><span id="v962498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FEB-2010] Turnul releului TV de pe Tâmpa
foto Costi [09.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [FEB-2010] În punctul cel mai înalt de pe Tâmpa flutură un imens drapel tricolor. Mi-a plăcut că steagul era curat, nezdrenţuit, nedecolorat şi neînfăşurat pe catarg, aşa cum vedem prea des prin diferite părţi. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 10.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62499">Şterge vot</a></div><span id="v962499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [FEB-2010] În punctul cel mai înalt de pe Tâmpa flutură un imens drapel tricolor. Mi-a plăcut că steagul era curat, nezdrenţuit, nedecolorat şi neînfăşurat pe catarg, aşa cum vedem prea des prin diferite părţi.
foto Costi [10.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [FEB-2010] Vedere spre Centrul Vechi, de pe platforma staţiei telecabinei -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 10.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62500">Şterge vot</a></div><span id="v962500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [FEB-2010] Vedere spre Centrul Vechi, de pe platforma staţiei telecabinei
foto Costi [10.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [FEB-2010] Turnul Vânătorilor are intrarea liberă. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 10.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62501">Şterge vot</a></div><span id="v962501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [FEB-2010] Turnul Vânătorilor are intrarea liberă.
foto Costi [10.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [FEB-2010] În interiorul Turnului Vânătorilor este amenajată o mică expoziţie cu vânzare, cu obiecte de artizanat. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 10.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62502">Şterge vot</a></div><span id="v962502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [FEB-2010] În interiorul Turnului Vânătorilor este amenajată o mică expoziţie cu vânzare, cu obiecte de artizanat.
foto Costi [10.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [FEB-2010] Un aranjament tipic vânătoresc în Turnul Vânătorilor -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 10.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62503">Şterge vot</a></div><span id="v962503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [FEB-2010] Un aranjament tipic vânătoresc în Turnul Vânătorilor
foto Costi [10.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [FEB-2010] Pe pereţii Turnului Vânătorilor sunt amplasate arme şi trofee vânătoreşti -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 10.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62504">Şterge vot</a></div><span id="v962504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [FEB-2010] Pe pereţii Turnului Vânătorilor sunt amplasate arme şi trofee vânătoreşti
foto Costi [10.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [FEB-2010] La etajul 1 o măsuţă artizanală (sticla şi paharele sunt goale!) şi pe perete o blană de urs. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 10.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62505">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62505"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62505">Şterge vot</a></div><span id="v962505" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62505)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62505Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62505MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [FEB-2010] La etajul 1 o măsuţă artizanală (sticla şi paharele sunt goale!) şi pe perete o blană de urs.
foto Costi [10.04.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [FEB-2010] O raţă (cârâitoare) împăiată din Turnul Vânătorilor -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 10.04.10] - <span class="allrVotedi" id="av62506">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv62506"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=62506">Şterge vot</a></div><span id="v962506" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(62506)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f62506Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e62506MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [FEB-2010] O raţă (cârâitoare) împăiată din Turnul Vânătorilor
foto Costi [10.04.10]
# [0 PMA, fara bonus]

[25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.16888999939 sec