82930 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Gott Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.11.2017
DE
Avatar Yersinia pestis
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Mărăşeşti (VN)
înscris/ă în 30.04.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
500 de lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.20
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 55 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Cazare în buricul târgului: Hotel Gott din Brașov


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Da, știu ce-o să spuneți, că vă duc cu vorba: am tot promis că, gata, termin de scris reviewuri pe anul ăsta și, uite, tot mai scriu!

În apărarea mea pot să vă spun că mă plictisesc de moarte și că vreau să socializez, chiar împotriva voinței celor care ar trebui să contribuie la asta, altfel spus, vorbesc ca radioficarea, nu mă ascultă nimenea!

Ca să-mi umplu timpul mă uit și eu pe niște bloguri, citesc presa, uneori mă uit și la televizor. Spun ”uneori” pentru că, de cele mai multe ori, după cca 5 minute de uitat la TV mă ia somnul, dar, așa numai un pic, preț de vreo 8 ore!

Nu-i vorbă, nici nu cred că pierd ceva interesant, ”România- te iubesc” și ”În premieră” emisiunea lui Carmen Avram sunt la ore tinere, când nici chiar eu nu pot să adorm. A, uitam de ”Profesioniștii”, emisiunea Eugeniei Vodă, care, spre meritul ei, găsește români care înseamnă ceva pentru țara asta. Mă rog, altceva decât nuș'ce asistente care-și arată dessu-urile, de fapt, pentru asta și sunt asistente, că-n rest, care e utilitatea fătucilor alea?!

Până la urmă, ca să pot trece peste, mă-ntorc la pe unde-am fost eu anul ăsta și la amitirile legate de această activitate și, ca-n Caragiale, cum îmi vine ideea, pac, la ”Resboiu”!

V-am spus de v-am albit despre cât de mult îmi place Brașovul! Cred c-aș putea să mă obișnuiesc cu ideea de a locui acolo, chiar dacă asta ar însemna să părăsesc orașul istoric de stau eu în el, Mărășești, un oraș despre care cineva de pe AFA a scris că este vai de mama lui!

Regret să-l contrazic,dar, știu mai bine,nu, nu este vai de mama lui, ce vină are mama, cea mai sfântă ființă din lume, Mărășești este orașul fără viitor, locuit de oameni fără speranțe. Dar, mă rog, celui care-a spus ce-a spus despre orașul meu, îi acord scuza că a stat foarte puțin timp în acest așa zis oraș!

Poate de aici și melancolia cu care mă gândesc la Brașov. De aceea, ca să fie pe bune, iacă, lansez oferta, accept schimb de locuințe cu cineva din Brașov! Ce râdeți, poate e cineva care suferă de depresie și nu are mediul necesar- vă garantez, Mărășești este locul unde se amplifică boala!

Cum se ajunge la Hotel Gott?

Adresa lui este în mun. Brașov, str. Johann Gott, nr 2.

Cum se ajunge acolo, este simplu, din Piața Sfatului, spre ieșirea de la Biserica Neagră, pe mâna stângă, mergeți vreo 200 de metri și ajungeți la un pub, care se cheamă ”Pob Gott”.

Ei, acolo, faceți pe lângă clădirea respectivă, este o străduță mai îngustă. Fața-n față cu restaurantul ”Gaura Dulce” este intrarea-n hotel.

Noi am intrat, cu mașina, pe sub poarta Schei, am mers înainte pe strada respectivă, apoi am ajuns la o parcare pe scria că deservește Hotelul Gott, așa că am abuzat de ea. Cei de la recepția hotelului ne-au spus că bine am făcut!

Ce găsim noi aicea?

O recepție destul de micuță, pe lângă care se opoate trece spre scara ce duce la etajele unde sunt camerele sau, la restaurantul hotelului, în fapt pub-ul de care vă spuneam.

În cazul meu, recepționera era o tipă drăguță și amabilă. Am spus cum ne intitulăm și am primit camera rezervată, undeva, la etajul întâi, dar, zău că nu mai știu numărul.

Scările sunt cam înghesuite iar culoarul spre cameră este la fel, cam întunecat, luminat doar de aplicile aplicate pe pereți, ha, vă place formularea? Știu, pentru limba română, apăs tasta 1, în cazul meu, până se termină bateria!

După ce năpădim în cameră, se schimbă calimera, cameră mare, mobilată cam pretențios după gustul meu, dar, nah, în esență tot un țăran am rămas!

Baia este mare, dotată cu toate alea necesare, patul, otova, are perne și pernuțe de zici că-i colecție. Mă rog, camera este confortabilă.

Clădirea pare foarte apropiată de cea vecină, de fapt, este apropiată, de aceea ai tendința de a acoperi ferestrele cu draperiile din dotare, parcă nu vrei să ți se vadă dondonelul când ești în intimitatea ta.

TV cu multe canale și frigider în cameră cu niște răcoritoare și nici nu mai știu ce : dacă ar fi alcooale, pot mai mult decât sticluțele de mostre care se găsesc de obicei în aceste frigidere.

Eram în luna mai, la Brașov nu era chiar căldură să te topești, peste noapte climatizarea chiar a făcut față, am avut căldură în mod decent.

Restaurantul

Păi, în primul rând e mai mult pub, nu restaurant și nu, sub nicio formă, restaurant de fițe!

Menu-ul era cu de toate, rețin că eu mi-am ales niște paste cu fructe de mare, au fost bune. Bune doar, nu am plecat de acolo oftând de necaz că nu o să mai prind așa ceva, dar, sincer, au fost bune.

De fiecare dată când am fost acolo, pub-ul era cu destui clienți, cât să capeți încredere că nu e vreo crâșmă de doi lei.

Am servit și micul dejun, care era inclus în prețul cazării și, la fel, știu că nu am avut mofturi de făcut.

Prețurile nu-s de speriat, nu citești nota cu ”aspenterul” în mână, dar, sincer, nu prea e genul de restaurant unde să vrei să mănânic mereu. Ca dovadă, în afară de micul dejun și acea masă de prânz - seară, nu am mai servit acolo nimic, am preferat alte restaurante, ”Gaura dulce” de exemplu, unde am fost impresionat de ochii unei rusoaice de era cu familia și care servea masa lângă masa noastră. Menu-ul nu m-a convins nici la ”Gaura Dulce”, dar, hei, asta e altă discuție!

Ce și cât ne costă să ne jucăm acoloșa?

Noi am plătit cu bani, și cazarea și masa, pentru cazare am plătit în jur de 240 de lei/cameră/zi, micul dejun inclus, iar pentru masă, să mă tăiați bucăți dacă mai țin minte! Oricum, nu am făcut criză hepatică!

Dacă nu aveți bani, puteți întreba cât vă costă în spălat podele sau măturat, ori spălat farfurii la crâșmă, deși, nu cred că agreează un asemenea troc. Care vreți, just do'it!

Altfel spus :

Lucruri bune:

Este, practic, în centrul Brașovului, cum v-am spus, în imediata apropiere de Piața Sfatului;

Curățenie și liniște, deși avea loc o sărbătoare locală, cu mare tămbălău în Piață, nu se auzea nimic în camere, am dormit ca valiza-n gară!

Oferă servicii corecte, dacă nu vrei să preumbli prin oraș ca să-ți astâmperi foamea sau setea deo bere, găsești acoloșa cam tot ce-ți dorește cordul.

Lângă hotel este o cofetărie cu produse de mori de poftă, dai în diabet instant.

Nasulii:

Locuri de parcare limitate numeric. Nimeni din partea hotelului nu se asigură că acestea sunt doar pentru cei ce sunt cazați aici așa că, dacă nu găsești loc, ai pus-o, zona e foarte aglomerată!

Menul pub-ului , nu foarte convingător , mie, unuia, nu mi-a dat fiori și eu sunt gurmand, frate !

Altfel, dacă ar fi să mai stau acolo? Da, de ce nu, deși, cred că la prețul ăsta găsești și locuri mai ieftine care oferă măcar același confort. Dar, nu sunt în centru ! :))

Deci, în final, numai de bine, haidi, pa!

Web, vreau și eu, te rog, zgomotul ăsta: youtube

---
Impresii încărcate de Yersinia pestis in 01.11.2017 13:12:14

Validat / Publicat: 01.11.17 15:49:48

VIZUALIZĂRI: 1094


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  56600 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[01.11.17 15:46:24]
» mesaj pers

   Bună recomandarea

   Mutat în rubrica "Gott Hotel, BRAȘOV" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[01.11.17 16:03:49]
» mesaj pers

   @webmasterX: Îhî, acoloșa îi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmasterX
[01.11.17 16:12:01]
» mesaj pers

   Cu ”iertare” pentru întârziere: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[01.11.17 16:17:28]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, am dat de ea! Era chiar acolo unde-ai spus! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[01.11.17 16:44:28]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[01.11.17 17:05:46]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc, dar, ca să fie pe dreptate, ar trebui să-i obligi pe toți utilizatorii AFA să vină să voteze ”F. Util” și să mă lași și pe mine să mă votez! Nu știu de ce, însă, bănuiesc că nu o să vrei! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55
[01.11.17 17:48:02]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: oferta este tentantă! Schimbul insa e cu Eforie si nu cu Brasov! Iar tu nu pierzi nimic! Oricum "vai de mama lui" e mai des uzitat vis a vis de Eforie decât de Marasesti!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[01.11.17 17:55:19]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Yersi, ești tare amuzant=))

   Nu știam că papi fructe de mare :)

   Cam scumpă camera, dar ai stat “în față”, ai fost VIP

   Să vă fie de bine!

   Mai caută în cutia memoriei și scrie-ne pe unde ți-ai mai odihnit oasele, am nevoie de astfel de “relaxări”

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[01.11.17 18:49:13]
» mesaj pers

   @maria55: Mmm, să știi că nu sună rău, Eforie, chiar în afara sezonului, n-are cum s-arate așa de rău ca Mărășeștiul! Și-apoi ai bonus sezonul de vară! Să știi că, pe măsură ce trece timpul devine tentantă propunerea ta! 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[01.11.17 18:53:56]
» mesaj pers

   @krisstinna: Eh, s-a brodit s-avem bănuți și cum voiam o ieșire la Brașov, am ales varianta cu hotelul de-am scris de el.

   Cât despre fructele de mare, da, îmi plac! În general mănânc pește și derivate: creveți, caracatițe, sirene! Asta cu sirenele e mai greu, încep să nu mai am vârsta necesară!

   Ei, pe unde-am umblat eu nu e mereu interesant, tu vrei să mi-o iau în cap? 🤦‍♂️

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Radu Tudoran
[01.11.17 23:02:07]
» mesaj pers

   Ce sa spun, esti gurmand. Te duci la Brasov si mananci fructe de mare. Da ce, fructe de padure n-aveau?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[02.11.17 08:57:09]
» mesaj pers

   @Radu Tudoran: Păi, dacă scoicile, caracatița, calamarii sau creveții sunt fructe de mare, fructele de pădure ar fi ursul, lupul sau vulpea. Sincer, nu mă-ncântă, deși din laba de urs se poate face pastramă și bancuri! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[02.11.17 10:16:29]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Bueyy, tu sa nu te iei de ursi, da?

   Frumoasa tare camera aia in care sezurati voi! Parce m-am scufundat in caramel! Romantica, centrala, eleganta! Special pentru-n VIP ca tine! Si ca Adriana!

   Pe la Gaura aia dulce n-ai facut poze? C-atata ziceti toti de ea da' unu' n-ati scrie, vericule, neam!

   P. S. Nici pe rusoaica n-ai pozat-o?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[02.11.17 11:02:50]
» mesaj pers

   @Zoazore: Păi, nu mă iau, neam, că are masă musculară mai mare ca a mea! Și, mai exersată! De urs, zic !

   Ei, nu te simți în vreun mare fel că stai acolo. Mai ciudat este faptul că am avut masă, când păpam, undeva, lângă un geam lateral, te vedeau ăia din stradă cu lingura-n gură!

   ”Gaura Dulce” nu e vreo fiță, ciorba de-am servit-o avea, clar, gust de ”Delikat”, iar felul al doilea, nici nu mai știu ce-am luat, nu a rămas în amintirile mele, deci, mâncare comună!

   Și, nu, nu vroiam să mănânc buzat, de-aia nu am făcut poze femeii ăleia. Era cu familia ei la masă, oameni tineri, cu doi copii de 4 și 3 ani, cam așa păreau boracii, care serveau masa. Dar, ea era frumoasă, rău, halal!

   Oricum, în viață mă ghidez după zicerea:mă uit, nu pun mâna! Și, mi-a fost bine .

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[03.11.17 21:38:43]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Am reluat lectura despre cazarea ta în "buricul târgului ".

   De fapt, am vrut să socializez, sunt singură, și nu pot să beau o bere de una singură. Cu soțul am vorbit, este tot la Mediaș, nu vine acasă, merge la mămica în Oltenia, la tv nu mă uit, ascult radio și citesc pe AFA.

   A fost bună cazarea până la urmă.

   Camera din ce-am văzut eu nu are balcon, nu-i așa? E bine de știut.

   Zile însorite îți doresc, de fapt îți merge centrala așa că...

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[03.11.17 22:12:17]
» mesaj pers

   @ANILU: După cum spuneam, Mărășeștiul e un oraș bun pentru situații din astea, în care te afli tu, acum!

   Ca să-ți completezi starea, citește Bacovia, “ Amurg violet” e numai bun!

   Apropo, știai că pe Bacovia, când era copil, l-au uitat în biserică și a fost închis acolo. De-aia, cică, a fost influențat spre partea sumbră a vieții... Bacovia, aka George Vasiliu

   Dar, ai fost isteață, te-ai împrietenit cu berea, asta ajută! Și, ai tărie de caracter, învață să bei singură, fii bărbată, Zoe! Așa ai să vezi ce greu ne este nouă, bărbaților, să bem și voi ne certați! 😀

   Week end plăcut, sărut mâna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[03.11.17 22:30:17]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Mulțumesc.

   Barbata am fost toată viața. De fapt viața m-a făcut sau m-a învățat să mă descurc singură.

   Mulțumesc că m-ai băgat în seamă.

   Seară bună. 🍻 noroc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[05.11.17 19:34:12]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Pai sa va fie de bine ieseala, desi acum cand scriu eu ecoul cred ca ai si uitat ca ai fost pe acolo =)), asta e sunt in urma cu cititul dar si cu scrisul.

   Si eu am mai spus-o de o multime de ori, si mie imi place Brasovul si am gasit ceva locuri unde am stat si mi-a placut, la fel in preajma Pietii Sfatului ca sa ajung in zona mai repede.

   Felicitari, votat cu mare drag. Iar paste cu fructe de mare bune de tot am mancat la restaurantul Dragului in Predeal, si as opri mereu acolo odata ce le-am trecut praul odata.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 301 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[07.11.17 15:50:03]
» mesaj pers

   @mishu: Săr’mâna de urări dna Augustus, să-ti priască albăstreala! Felicitări și la mai mare, cred că web o să scoață și gradul de “ IMPERATOR”

   Paste bune fac eu, cu fructe de mare, fără carne sau cu ce-or mai fi, le fac și fără paste, dacă e nevoie. 🤗 Și, da, sunt vreo câteva crâșme de știu să le facă, de asta-s convins!

   Brașovul o să-mi placă mereu, dare-ar Dumnezeu să trăiesc acolo, cu domiciliul stabil!

   PS cum adică 301 puncte pt ecoul tău?! Cre’ că-i o greșeală, da’ nu-i a mea, eu am dat 300, Zoazore e de vină ! 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[07.11.17 16:04:07]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

PS cum adică 301 puncte pt ecoul tău?! Cre’ că-i o greșeală, da’ nu-i a mea!

   Nici a mea :)

   Unii useri (cu „grad” mediu — nici chibiți, nici parteneri etc) au unele limitări la nr de voturi acordate în aceeași săptămână aceluiași user.

   Când se depășește acest prag, programul acceptă și alte vituri, dar le ”transfromă” în simbolice (+1 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[07.11.17 16:26:12]
» mesaj pers

   @ANILU: Chiar dacă mai târziu: când ești singură gândește-te la cât timp liber ai, doar pentru tine: faci ce mâncare vrei, ești stăpâna absolută a telecomenzii, dormi cât vrei, ce mai, o grămadă de bucurii pe care, poate, ți le-ai refuzat sau, strunit.

   În cazul meu operează treaba asta, dar, am motive să cred că și în cazul altora e valabil!

   Oricum, nu te lăsa potopită de tristețe, alung-o, cauzează la moral!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[07.11.17 16:28:15]
» mesaj pers

   @webmaster: K, m-am luminat, mă poți pune-ntr-un colț de stradă și salvez iluminatul stradal! 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[07.11.17 16:30:17]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mă simt mărinimos astăzi: te-am iertat! 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[07.11.17 18:59:52]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Noroc 🍻

   Tot singură! Exact ca-n bancul: vorbesc singură și primesc și răspuns 😅

   La fix a venit ecoul tău, am avut o marți neagră: medic... nu a mers cardul... sistemul 😂 iar la serviciu totul merge pe dos.

   Și când totul mergea aiurea, eu mi-am calculat când ies la pensie, și mi-a dat cu virgulă 😂

   Noroc 🍻

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[07.11.17 19:42:57]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

Zoazore e de vină
= Așa este! Cică i-am dat multe voturi și gata, nu mai am voie. De la mine e”+1”, ca sunt grad mediu:

Unii useri (cu „grad” mediu — nici chibiți, nici parteneri etc) au unele limitări la nr de voturi acordate în aceeași săptămână aceluiași user.

   Adică-s catâr! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[07.11.17 21:05:06]
» mesaj pers

   @ANILU: Bun venit în club, din august am avut numai luni de serviciu nenorocite, azi au culminat cu alte mari probleme, dar, nu mor caii când vor câinii, ne ridicăm, ne scoatem chiloții din cur, acolo unde ni i-au băgat ultimile șuturi ale vieții și zâmbim! Cam tâmp, e drept, dar, hei, oricât te-ar ustura sufletul, fii pe pace, trece! Totul e chestie de timp, cu timpul ajungi să uiți și nu te mai seacă la ficați!

   Deci, rezumând, tragem aer în piept, gândim pozitiv și respirăm: ajută celula cerebeloasă! Și, fii sigură, pentru clipe grele viața are, oricând, loc! Știi vorba : să-mi tai venele sau, mai bine, mi le las lungi ?

   So, be happy!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yersinia pestis
[07.11.17 21:13:51]
» mesaj pers

   @Zoazore: De-aia te iubesc io pe tine, virtual, evident! Am clipe suficient de nasoale ca să mai vreau alte conflicte, chiar mi-ajung astea de tre’ să le gestionez acumașa! Spuneam că-ți asumi eventualele greșeli, de-aicea iubirea de vorbeam! 😀

   Nu e de dat vina pe nimeni, mai ales că nu eram eu cel vinovat, e o chestie nasoală asta cu limitatul voturilor, dar, e mingea lui-jucăm cum vrea el!

   Altcumva, mă simt ca atunci când, din neatenție, pui benzină peste vin, adică tocmai ce-ai stricat două lucruri importante, ba, judecând după situație, chiar trei: vinul, benzina și rezervorul mașinii.

   Mi-e drag să iau pumni în bot de la viață, oricând, cu plăcere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Zoazore
[08.11.17 09:00:30]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Si reciproca! Eu nu-s suparata (cred ca io-s rezervorul! =)) ) de fapt nici nu cred ca-i cineva suparat! Bine c-a fost +1 si nu -1

   Tot raul spre bine, si-aici a prins bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[7] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Intrarea-n hotel -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 01.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917138">Şterge vot</a></div><span id="v9917138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e917138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Intrarea-n hotel
foto Yersinia pestis [01.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Holul de la cameră -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 01.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917140">Şterge vot</a></div><span id="v9917140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e917140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Holul de la cameră
foto Yersinia pestis [01.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Camera -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 01.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917142">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917142"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917142">Şterge vot</a></div><span id="v9917142" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917142)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917142Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e917142MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Camera
foto Yersinia pestis [01.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [MAY-2017] Comoda cu frigiderul și TV -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 01.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917144">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917144"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917144">Şterge vot</a></div><span id="v9917144" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917144)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917144Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e917144MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Comoda cu frigiderul și TV
foto Yersinia pestis [01.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Intrarea-n Restaurant Gott -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 01.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917146">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917146"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917146">Şterge vot</a></div><span id="v9917146" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917146)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917146Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e917146MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Intrarea-n Restaurant Gott
foto Yersinia pestis [01.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] În restaurant -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 01.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917147">Şterge vot</a></div><span id="v9917147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e917147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] În restaurant
foto Yersinia pestis [01.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [MAY-2017] Parte din bar -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 01.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av917149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv917149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=917149">Şterge vot</a></div><span id="v9917149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(917149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f917149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes"  id="e917149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Parte din bar
foto Yersinia pestis [01.11.17]
# [50 PMA, fara bonus]

[7] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.319343090057 sec