79285 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Capitol Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.07.2017
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 02.09.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 12 nopti
TIP: SINGLE
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
50 €/noapte dubla (38 € în regim single)
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 38 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hotelul cu... amintiri - deși n-am mai stat niciodată acolo!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Aflat cu treburi de serviciu la Brașov, pentru vreo 12 zile, am fost cazat la hotelul Capitol, alegere ce nu mi-a aparținut, motiv pentru care nu vă pot spune prețul cazării (în caseta tehnică este trecut prețul afișat de booking.com).

În schimb vă pot spune destule despre acest hotel situat în centrul Brașovului, dar despre care s-a scris prea puțin: doar două review-uri, unul din 2011 și celălalt din 2014.

Hotelul este imens, are 184 de camere de câte două locuri și a fost dat în folosință în 1973. Mă gândesc că scopul inițial a fost acela de a oferi noi spații de cazare lângă hotelul ARO (la vremea aceea, Carpați) pentru cei care participau într-un fel sau altul la festivalul „Cerbul de Aur”, care însă, din motive politice (să nu ne influențeze Occidentul „înalta conștiință socialistă”) a încetat să mai fie organizat după ediția din 1971.

Poziția hotelului este și ea una ultracentrală, vizavi de Primărie și Prefectură. De la intersecția din imediata apropiere, pornește strada Republicii, o stradă pietonală lungă de vreo 500 m, care se oprește chiar în Piața Sfatului.

Aspectul exterior al hotelului nu impresionează prin nimic, arată pur și simplu ca o cutie din beton, cu opt niveluri: parterul, cu recepția, mezaninul cu restaurantul și șase etaje cu camerele. Eu am stat la etajul al II-lea, situat la o înălțime respectabilă.

Nici holul și recepția nu arată mai grozav, mai ales că aici lipsesc ceva piese de mobilier, canapele, scaune, banchete, pe care să stea clienții, până ce sunt cazați, mai ales când ei vin în grupuri mari. Stând 12 zile în acest hotel, am avut prilejul să observ și astfel de momente.

Camera

Camerele sunt toate de același fel, duble, cu o suprafață destul de mare. Din holul de pe etaj, se intră mai întâi într-un mic hol, având lateral ușa spre baie, după care urmează un șifonier încastrat în perete. Apoi se intră în camera propriu-zisă, în care se găsesc două paturi (eu am dormit foarte bine într-unul din ele), fiecare cu noptiera lui. Pe una din noptiere se află un telefon, iar pe cealaltă o veioză.

La peretele opus celui cu paturile, se află o piesă de mobilier mai complexă, cu o parte ce constituie un suport pentru valize, o alta ce ar putea fi o măsuță de toaletă, dacă n-ar fi prea joasă și o a treia ce constituie suportul, cam mic, al televizorului.

La fereastră se află o măsuță rotundă, cu două scaune joase, tapițate (de fapt, cu perne pentru șezut și spătar). Trebuie să spun că toate aceste piese de mobilier sunt de calitate foarte bună, de vreme ce au suportat destul de bine trecerea anilor (nu puțini) de când hotelul a fost dat în polosință. Pentru că da, mobilierul își arată vârsta, în ciuda faptului că se află în foarte bună stare. E posibil chiar să fi fost recondiționat cândva. Doar paturile arătau a fi mai noi, dar și ele sunt de bună calitate.

Acum, s-ar putea să vă faceți o impresie greșită, dar trebuie să subliniez faptul că totuși camera arăta foarte bine. De altfel, toate camerele hotelului au fost parțial recondiționate, fiind re-mochetate, ca și holurile, cu o mochetă plăcută, care este în stare foarte bună. De asemenea, ferestrele sunt de tip termopan.

Dotările camerei sunt cele obișnuite, dar lipsește instalația de aer condiționat. E drept, Brașovul nu este nicidecum polul căldurii, dar am petrecut acolo zilele de caniculă de la sfârșitul lunii iunie și nu am simțit nevoia aerului condiționat; mi-a fost suficient să las fereastra deschisă.

Dotările camerei constau dintr-un telefon și un frigider, în care am găsit două sticle cu apă minerală carbogazoasă și alte două cu plată și o sticlă de vin roșu, toate de câte jumătate de litru; prețul cam piperat: 5 lei apa, 20 lei vinul. Există, așa cum am amintit anterior și un televizor, care cu greu își face loc pe masa suport, pentru că este cu tub, de diagonală mai mare.

Canalele recepționate sunt în majoritate românești (lipsește TVR1, dar este prezent Taraf!), singurul post străin pe care l-am găsit fiind postul Maghiar Duna. M-a surprins lipsa unor programe în limba germană.

Baia

Baia este plusul pentru acest hotel, pentru că este complet remodelată, faianțată cu gust și echipată cu instalații sanitare de calitate. Este prevăzută cu cadă care are și o perdea. Chiuveta este mare și în dreptul ei este o oglindă pe măsură. Mai există și o oglindă rotundă, orientabilă, convexă, cu ajutorul căreia poți să-ți vezi toți porii de pe față … :)) Evident, nu lipsește nici uscătorul de păr, astfel că baia se ridică la standardele unui hotel de trei stele, mai ales că se pun la dispoziție și prosoape pufoase de bumbac, de față și baie, săpun, gel de duș, cască de baie și o mică trusă de cusut, evident în dublu exemplar.

În plus, prosoapele mi-au fost schimbate zilnic (deși nu le aruncam pe jos :)), iar lenjeria de pat la trei zile. De asemenea, săpunurile și pliculețele de gel de duș erau înlocuite în fiecare zi.

Micul dejun

Singura masă luată de mine la hotel a fost micul dejun, deși hotelul are un restaurant cu vreo 200 de locuri, dar care cred că este folosit doar la nunți și, poate, când au grupuri mari de turiști, cu masa inclusă la prânz și/sau cină; spun asta pentru că la sosire, interesându-mă de programul restaurantului, tânărul de la recepție, de altfel foarte amabil și dornic să-mi furnizeze toate informațiile, mi-a spus, puțin jenat, că nu-mi poate comunica un program, dându-mi de înțeles că nu e cazul să mă bazez pe restaurantul hotelului, dacă vreau să nu rămân nemâncat.

Micul dejun este servit într-o mică parte a restaurantului aflat la mezanin, unde se poate ajunge fie pe scări, fie cu liftul.

Când sunt mai puțini clienți, micul dejun se servește à la carte, dintr-o listă destul de diversificată. Când sunt mai mulți, micul dejun se servește în stil „bufet suedez”. În acest caz, se pot alege salate de legume (vinete, roșii, castraveși, ardei), cașcaval, brânză (inclusiv topită), șuncă, mușchi filé, omletă, ochiuri, ouă fierte, crenvurști, cârnăciori oltenești, lapte și cereale, iaurt, dulceață, unt, produse de patiserie, cafea, ceai, limonadă și poate și altele pe care le-am uitat sau nu le-am văzut.

Poate nu e cel mai grozav mic dejun pe care l-am avut pe la diferite hoteluri, dar categoric se ridică la nivelul unui hotel de trei stele și, ce e mai important, nu trebuie să aștepți pentru că s-a terminat ceva și chelnerii se fac că nu observă. Dimpotrivă, servirea este foarte bună, iar când e mic dejun à la carte, chelnerii te servesc cu stil, chiar dacă este de la sine înțeles că la micul dejun inclus în prețul cazării, nu dă nimeni bacșiș.

Alte aspecte

Internetul wireless funcționează foarte bine, nu am avut nici un fel de probleme în toată perioada sejurului.

Însă un mare minus al hotelului este lipsa unei parcări. Deși largul bulevard al Eroilor are un număr mare de locuri de parcare în zona hotelului, problema este că acestea nu sunt niciodată libere, deși sunt cu plată. E drept, pot înțelege lipsa parcării, având în vedere că vorbim despre un hotel proiectat și construit în perioada comunistă, când nu prea erau astfel de preocupări, numărul autovehiculelor fiind mult mai mic, dar cred că managerii hotelului ar fi trebuit să negocieze cu firma concesionară a parcărilor și să rezerve câteva locuri de parcare pentru oaspeții hotelului.

Eu am ajuns la hotel duminică după-amiază și am avut un noroc teribil că am prins un loc ce tocmai se elibera, la vreo 100 m de hotel, de unde a trebuit să-mi car bagajele. E drept, hotelul are și un bellboy, dar am aflat de el abia câteva zile mai târziu și oricum nu l-aș fi lăsat să-mi care bagajele, pentru că este un tânăr cu handicap locomotor (probabil sechele de poliomielită).

În schimb, pot spune că personalul hotelului este, fără excepție, de nota 10. De la recepționeri, la cameriste și personalul restaurantului, toți erau mereu cu zâmbetul pe buze, și gata să-și ofere ajutorul. Pentru mine a fost o surpriză foarte plăcută, în contrast cu imaginea de hotel comunist, pe care, din anumite puncte de vedere, mi-o crea hotelul.

Și, în final, nu pot să nu remarc curățenia desăvârșită, atât în camere, cât și în rest.

În loc de încheiere

În ciuda unor aspecte mai puțin plăcute, pe care le-am semnalat aici, eu m-am simțit foarte bine la acest hotel unde, după 12 zile de ședere, ajunsesem să mă simt aproape ca acasă. Mă cunoșteam cu toți angajații, ne salutam cu zâmbetul pe buze și schimbam câteva cuvinte cu fiecare.

Într-una din zile, am coborât cu liftul împreună cu două persoane, care păreau mamă și fiică sau mai degrabă două surori de vârste diferite; sau poate erau doar prietene, dar asta oricum nu contează. Cea mai mare îi spunea celeilalte: Este exact așa cum mă așteptam: un hotel de pe vremea comunistă. Mai bine alegeam o pensiune …

E drept, anumite aspecte mi-au amintit și mie o vreme trecută … dar acestea sunt în minoritate față de cele care fac ca acest hotel să fie, pe ansamblu, unul ce-și merită stelele. Și, în plus, cum timpul ne face să ne amintim doar lucrurile plăcute, hotelul mie mi-a amintit vremurile când, pentru o scurtă perioadă, răzbăteau razele soarelui printre norii epocii comuniste. Și una dintre aceste raze a fost Festivalul „Cerbul de Aur”, de care mi-a amintit acest hotel, poate și prin apropierea de hotelul ARO, unul din locurile „fierbinți” din timpul desfășurării festivalului.

Dacă ar fi să aleg două elemente, unul pozitiv, celălalt negativ, definitorii pentru hotelul Capitol, ca aspect negativ aș alege negreșit lipsa parcării, iar ca aspect pozitiv, personalul.

Așa că, dacă ajungeți la Brașov, mai ales dacă vreți să stați în centru, dar fără pretenții exagerate, mergeți la Hotel Capitol (dacă vreți piscină, mergeți la ARO). Doar că, fie lăsați mașina personală acasă, fie mergeți pe principiul „Mă descurc la fața locului”. Oricum, rețineți că o zi de parcare în zona hotelului Capitol costă 12 lei, sumă ce se poate plăti la parcometrele de la fața locului, prin SMS, sau direct la agenții cu vestă galbenă, care se plimbă pe-acolo.

Rog webmasterul să atașeze clipul de aici:

https://www.youtube.com/watch?v=AVyGvuFfCCA

---
Impresii încărcate de Costi in 17.07.2017 11:28:50

Validat / Publicat: 17.07.17 12:19:27

VIZUALIZĂRI: 524


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  23400 PMA (din 18 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[17.07.17 12:12:48]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[18.07.17 06:22:32]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[28.09.17 11:54:33]
» mesaj pers

   @Costi: Recunosc cinstit ca si mie aspectul imi adduce aminte tot de vremurile trecute, insa daca ai fost multumit asta conteaza. Felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulian68
[10.10.17 05:02:34]
» mesaj pers

   Am stat de doua ori la acest hotel si sincer sa fiu, chiar mi-a placut... Iar ca alegere pentru locatie mi se pare destul de atractiv dpdv al pretului...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[10.10.17 08:41:11]
» mesaj pers

   @iulian68: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Un hotel vechi dar bine intretinut... (Aug.2014) - punctaj satisfactie: 8.50 (scris in 04.08.14 de VALERIO din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Un hotel ok (Jan.2011) - punctaj satisfactie: 9.40 (scris in 25.02.11 de bambini din CRAIOVA) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.06
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[25] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Intrarea, destul de modestă, la hotelul Capitol -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876740">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876740"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876740">Şterge vot</a></div><span id="v9876740" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876740)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876740Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876740MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Intrarea, destul de modestă, la hotelul Capitol
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Hotelul Capitol, văzut de pe cealaltă parte a Bulevardului Eroilor -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876742">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876742"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876742">Şterge vot</a></div><span id="v9876742" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876742)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876742Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876742MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Hotelul Capitol, văzut de pe cealaltă parte a Bulevardului Eroilor
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] Același Hotel Capitol, văzut dintr-o perspectivă mai largă -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876744">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876744"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876744">Şterge vot</a></div><span id="v9876744" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876744)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876744Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876744MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] Același Hotel Capitol, văzut dintr-o perspectivă mai largă
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2017] Hotelul Capitol, văzut din fața Primăriei -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876747">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876747"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876747">Şterge vot</a></div><span id="v9876747" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876747)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876747Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876747MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Hotelul Capitol, văzut din fața Primăriei
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2017] Hotelul Capitol, alături de celebra clădire Modarom -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876751">Şterge vot</a></div><span id="v9876751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] Hotelul Capitol, alături de celebra clădire Modarom
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2017] Imagine din fața hotelului Capitol, din care se vede că niciun loc de parcare nu era liber. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876755">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876755"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876755">Şterge vot</a></div><span id="v9876755" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876755)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876755Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876755MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Imagine din fața hotelului Capitol, din care se vede că niciun loc de parcare nu era liber.
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Intrarea în hotelul Capitol, loc pentru fumători. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876757">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876757"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876757">Şterge vot</a></div><span id="v9876757" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876757)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876757Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876757MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Intrarea în hotelul Capitol, loc pentru fumători.
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Recepția hotelului Capitol -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876759">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876759"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876759">Şterge vot</a></div><span id="v9876759" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876759)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876759Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876759MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Recepția hotelului Capitol
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] Holul recepției, fără niciun mobilier pentru cei în așteptarea cazării -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876761">Şterge vot</a></div><span id="v9876761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] Holul recepției, fără niciun mobilier pentru cei în așteptarea cazării
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] O imagine din interiorul unuia dintre cele două lifturi -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876762">Şterge vot</a></div><span id="v9876762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] O imagine din interiorul unuia dintre cele două lifturi
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2017] Așteptând liftul, la etajul al II-lea -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876764">Şterge vot</a></div><span id="v9876764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Așteptând liftul, la etajul al II-lea
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Lungul hol de la etajul al II-lea (și celelalte sunt la fel), cu acces în camere -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876766">Şterge vot</a></div><span id="v9876766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Lungul hol de la etajul al II-lea (și celelalte sunt la fel), cu acces în camere
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] O primă imagine a camerei în care am stat -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876769">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876769"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876769">Şterge vot</a></div><span id="v9876769" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876769)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876769Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876769MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] O primă imagine a camerei în care am stat
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2017] Cele două paturi. De remarcat prezența protecțiilor din lemn, pentru perete. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876771">Şterge vot</a></div><span id="v9876771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017] Cele două paturi. De remarcat prezența protecțiilor din lemn, pentru perete.
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2017] Peretele opus celui cu paturile; aceleași protecții și aici; televizorul, cu dimensiunea prea mare, pentru locul prevăzut. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876772">Şterge vot</a></div><span id="v9876772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] Peretele opus celui cu paturile; aceleași protecții și aici; televizorul, cu dimensiunea prea mare, pentru locul prevăzut.
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] La fereastră, măsuța cu scaune; pe o tavă, două pahare în pungi pe care scrie: „STERILIZAT”; pungile nu sunt însă sigilate. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876773">Şterge vot</a></div><span id="v9876773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] La fereastră, măsuța cu scaune; pe o tavă, două pahare în pungi pe care scrie: „STERILIZAT”; pungile nu sunt însă sigilate.
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2017] Mini-barul din cameră și conținutul lui -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876775">Şterge vot</a></div><span id="v9876775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2017] Mini-barul din cameră și conținutul lui
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2017] O primă imagine din baie -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876776">Şterge vot</a></div><span id="v9876776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2017] O primă imagine din baie
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2017] Cada este prevăzută și cu o perdea, ca să nu stropești în baie -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876777">Şterge vot</a></div><span id="v9876777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2017] Cada este prevăzută și cu o perdea, ca să nu stropești în baie
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2017] Chiuveta, cu margini largi, tot antistropire prin baie -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876778">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876778"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876778">Şterge vot</a></div><span id="v9876778" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876778)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876778Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876778MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2017] Chiuveta, cu margini largi, tot antistropire prin baie
foto Costi [17.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUL-2017] Uscătorul de păr, prosoapele de față (cele de duș erau pe un suport) și consumabilele, completate zilnic. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876779">Şterge vot</a></div><span id="v9876779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2017] Uscătorul de păr, prosoapele de față (cele de duș erau pe un suport) și consumabilele, completate zilnic.
foto Costi [17.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2017] Imagine din restaurantul hotelului Capitol -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876780">Şterge vot</a></div><span id="v9876780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2017] Imagine din restaurantul hotelului Capitol
foto Costi [17.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2017] Zona bufetului de la micul dejun la hotelul Capitol -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876781">Şterge vot</a></div><span id="v9876781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2017] Zona bufetului de la micul dejun la hotelul Capitol
foto Costi [17.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2017] Imagine de la fereastra camerei în care am stat: un moment de la sărbătoarea Tricolorului, cu o mică paradă militară. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876782">Şterge vot</a></div><span id="v9876782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2017] Imagine de la fereastra camerei în care am stat: un moment de la sărbătoarea Tricolorului, cu o mică paradă militară.
foto Costi [17.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2017] Imagine de la capătul estic al Bulevardului Eroilor, spre hotelul Capitol -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av876783">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv876783"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=876783">Şterge vot</a></div><span id="v9876783" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(876783)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f876783Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e876783MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2017] Imagine de la capătul estic al Bulevardului Eroilor, spre hotelul Capitol
foto Costi [17.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.211760044098 sec